stanullka9
13. júl 2018
236 

Naše testovanie s Bupi Kids

Naše testovanie ♥

Po prihlasení na portál www.modrykonik.sk ma hneď potešila správa, v ktorej bolo blahoželanie k vybratiu mamičiek 🙂 Vôbec som nečakala, že z toľko mamičiek by som zrovna ja mala byť tá vyvolená 🙂)

Kuriér nás potešil mega veľkym balíčkom, v ktorom ako prekvapenie boli aj darčeky ako mydlenička žabka a plyšová žabka Bupi. S nou doteraz radi chodíme spinkať a je to náš nový kamarát ) 🙂

Tobiasko má už skoro 3 roky a od 2,5roka bol prijatý ako veľky škôlkár 🙂 Skoro každý deň, keď to počasie dovolí, je špinavý od hlavy po päty od piesku  - čiže kúpanie je našou dennou prioritou.

Bupi mydlová pena

- je v super balení kde si ju Tobiasko môže aj sám vytlačit na rúčky a sa poumývať a dá sa aj využit ako pena do kúpeľa 🙂 O tej vôni ani nehovorím neskutočne nádherná vôňa jak takej detskej žuvačky :P Proste Woooow som ostala až bez slov ako krásne vonia, hneď som si ju zamilovala 🙂 Je to hustá pena v nebíčkovej modrej farbe.

Bupi sprchový gel a šampón 2v1

- je tej istej krásnej ovocnej vône, čo je uplne výhodou  že stačí len mať miesto dvoch flašiek len jednu. Vlásky po šampóne nie sú len krásne voňavé, ale aj jemnučké aké takého bábätka. Sprchový gel nám na pokožke vôbec nevadil, práveže uplne jemnú pokožku mal po ňom 🙂 Skôr si myslím, že je určený pre všetky rôzne typy pokožky. Balenie je krásne modré u chlapčenskej verzii rozprávkové s postavičkou hasiča a piráta čo vaše deti si len oblubia.

Dokonca minule som aj strelu schytala :D :D :D

Ten jeho smiech :D :D :D No proste milujem ho a som rada, že aj on je spokojný ako ja.

Ako vždy po okúpaní krásne vieme zaspinkať 🙂 Ja som veľmi vďačná, že som mohla ako medzi prvými Bupi KIDS produkty vyskúšať a kedže dievčatko "zatiaľ " nemáme, radi využijeme aj babskú verziu, tá má tiež krásnu sladučkú vôňu, ktorú si Tobinko chcel nehať a nechcel nikomu posúnuť . Nemám vôbec čo vytknúť ako negatívum. Pre mňa to bola všetko len pozitívna skúsenosť 🙂 Isto pri vašej značke ostaneme verní na dlhú dobu, keď sme si ju tak obľúbili 🙂

Dobrú noc

PS : jedna reklamná foto na záver :*

♥♥♥ Ďakujeme ♥♥♥

 #test_bupi4  #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli