Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    tecko28
    9. sep 2017    Čítané 254x

    Testovanie Amilk bifido 3

    Do testovania na Modrom koníku som sa prihlásila po prvýkrát. O to väčšiu radosť som mala, keď som zistila, že  som som medzi vybratými mamičkami. Amilk Bifido som chcela skúsiť z dôvodu, že náš synček je predčasne narodený a naša pediatrička odporúča v jeho prípade používať UM do veku 3 rokov. Testovali sme Amilk Bifido 3.

    Hneď po otvorení krabice ma milo prekvapil obsah 2 menších 300 g vrečúšok mlieka, čo je mimoriadne praktické a na prvý pohľad iná odmerka ako pri iných mliekach.  

    Začínali sme  testovať pred obedným spánkom. Mliečko má výbornú rozpustnosť, netreba fľaškou triasť veľmi dlho.  Dokonca si ho malý dokáže vo fľaške potrepaním urobiť aj sám (má 2 roky), čím mlieko hneď získalo jeho obrovské sympatie. Hneď prvá reakcia bola obrovské „mňááám“ a prvá fľaša bola vypitá do dna. Veľmi ma potešilo, že hneď po spánku si pýtal znovu mliečko, čo predtým nikdy nezvykol.

    Tak ako pre iné mamičky, aj pre mňa je veľmi dôležité spokojné bruško mojho synčeka. Vyvážený pomer vitamínov (C, PP, B5, A, E, B6, K, B1, B2, D, B9, H, B12), minerálov(sodík, draslík, chlorid, vápnik, fosfor, horčík, železo, zinok, meď, mangán, selén, jód) , Bifidobacterium lactis  a DHA/ARA – nenasýtených  mastných kyselín je zárukou, - aby bolo bruško sýte, nebolelo a dieťatko malo dostatočný príjem  vitamínov potrebných pre svoj rast a vývin.

    Amilk si Tobiáško veľmi chváli a nedokáže sa ho vzdať ani cestou do „miniškôlky“ kam každé ráno cestujeme.

    Večerná rozprávka a zaspávanie je už mesiac jedine s Amilkom.

    Amilk Bifido 3 hodnotím 100 bodmi zo 100. Aj vďaka  jeho prijateľnej cene, výbornej dostupnosti a možnosti objednať cez internetovú lekáreň s dopravou zdarma až domov budeme pokračovať s Amilkom až do veku 3 rokov a odporúčať všetkým mamičkám, ktoré to "pravé" mliečko pre svojho drobca hľadajú.

    Ďakujeme Modrému koníku a lekárni Dr. Max, že sme boli medzi vybranými  testujúcimi  a tak sme konečne našli pre nás to pravé mliečko.