twinflame
3. jan 2018
108 

Energie pre rok 2018

Energie pre rok 2018 ► https://www.twinflame.sk/energie-pre-rok-2018/

Energie roka 2018 budú plné rýchlych zvratov a nečakaných udalostí. Dlho nesieme v sebe túžbu po zmene a tento rok nám ju dopraje. K tomu je potrebné uvoľniť cestu zmene na vnútornej úrovni. Každá zmena, ktorá sa prejaví vo fyzickom priestore bola začatá v energetickej rovine. Žiaden posun sa nedeje náhodou. Posúvame sa na šachovnici života práve tým smerom, ktorým sa máme posúvať aby sme vnútorne rástli. 
Po pracovnej stránke nadobudneme väčší pocit istoty a uvedomíme si vlastnú hodnotu. Pochopíme cenu našej práce, ktorú pre iných vykonávame. Nebudeme sa viac obávať zapýtať si za prácu viac. Mnohí začnú novú prácu a zmenia pole pôsobenia. Rok 2018 praje najmä tým, ktorí budú chcieť za prácou vycestovať. Vzniknú diela na vyššej duchovnej úrovni. 
Vo vzťahoch to bude rok očisty. Nadobudneme pocit, že vzťahy by mali byť vyčistené, čo bude veľmi prospešné. Energie minulosti sa prečistia. Dokážeme si odpustiť vlastné chyby z minulosti. Mnohým nám pocit viny za minulé činy bráni v rozlete. Tento rok nám dáva príležitosť na vyrovnanie sa s minulosťou, ktoré bude spojené s posunom vpred. Pretvárka a faloš neostanú bez povšimnutia. Budú sa diať veci, ktoré vynesú na svetlo sveta to, čo bolo skryté a dialo sa za našim chrbátom. 
Energie zdravia sa v roku 2018 nesú v duchu príležitosti načerpať energiu z nových zdrojov. Budeme hľadať nové možnosti ako sa cítiť lepšie a načerpať životnú energiu z prírodných zdrojov. 

Rok 2018 bude podľa môjho vnímania rokom s prevahou jemnej, ženskej, nežnej energie. Ženy dostanú viac príležitostí na realizáciu ako kedykoľvek predtým. Mnohí, ktorí sa duchovnu doteraz nevenovali, nadviažu spojenie s vlastnou dušou. Takto sme zhora vedení

dakujem💗

3. jan 2018

Super....asi som si prave precitala odpoved....Posuvame sa prave tym smerom,ktorym sa mame posuvat.

24. jan 2018

Začni písať komentár...

Odošli