twinflame
20. feb 2018
73 

ENERGIE PRE TENTO TÝŽDEŇ – 12.2. – 18.2.2018

Premena. Energie tohto týždňa sa javia v znamení premien. Všetko plynie a vytvára ďalšie energie. Os života je plná výziev, ktorými rastieme. Uvoľnime priestor vo svojom vnútri iným pohľadom. Nedržme sa kŕčovito presvedčení, ktoré už samé klopú na dvere, hlásia sa o oslovo, a nesú so sebou prísľub zmeny.

Práca

Odďaľovanie. Poznáte ten pocit, keď sa vám nechce pracovať? Radi by ste sa namotivovali, no akosi to nejde? Takéto pocity vedú k odďaľovaniu pracovných úloh a sú predzvesťou toho, že by mala prísť zmena. V duchu energií tohto týždňa, skúsme vo svojom vnútri uvoľniť priestor prijatiu nových pohľadov a prístupov k práci a úlohám ktoré pred nami stoja. O pár týždňov tu je jar. Tá prinesie nový vietor do plachiet. Skúsme sa dovtedy zorientovať. Zmena príde keď jej dovolíme aby prišla.

Vzťahy

Duše sa spájajú podľa pravidiel a energií ktoré nám navonok nie sú známe. Keď však necháme dušu – svoje vnútro prehovoriť, dokáže nás jasne a ľahko zaviezť smerom o ktorom sme ani len netušili, že by mohol byť ten správny. Bez ohľadu na konvencie, názory iných a bez ohľadu na materiálny pohľad na svet vôkol nás, všetci si môžeme ukrojiť čas a priestor na tiché rozjímanie. Duša pozná odpovede, stačí jej dôverovať. Možné spojenie s dušou z minulosti. Niekto na nás myslí. Sila myšlienky je energia vytvárajúca na oblohe pretínajúce sa nite podobné tým, keď vidíme prekrižujúce sa dráhy lietadiel.

Zdravie

V niektorých fázach života je zdravie akési samozrejmé. Čím sme zrelší, tým viac nás to vedie k zodpovednosti voči vlastnému zdraviu. My sami totiž máme významný podiel na tom v akom stave naše telo a psychika sú. Viacerí budú hľadať oporu v duchovných témach. Duchovno sa prebúdza aj u tých, ktorí doteraz „spali“.

Pre snažilky

Veta na zamyslenie - odpustenie. Komu chceme alebo potrebujeme odpustiť? Sebe samej alebo niekomu inému? Odpustenie v sebe nesie liečivú energiu.

❤️

20. feb 2018

Začni písať komentár...

Odošli