twinflame
29. jan 2018
86 

ENERGIE PRE TENTO TÝŽDEŇ – 29.1. – 4.2.2018

Premena. Týždeň pripustenia si, že všetko môže byť inak. Možno sme zvyknutí držať opraty pevne v rukách, no veci majú aj vlastné tempo a smer vývoja. Premena, ktorá nastane, nás privádza na cestu nepoznaného. Dovoľme, aby situácia nabrala vlastný smer.

Práca

Pokračujú energie z minulého týždňa. Uvedomenie si, že realitu si vytvárame a pretvárame sami. Obdobie vhodné na riskovanie a odvážnejšie kroky. Keď ponúknu pomoc priatelia, s kľudom ich pomocnú ruku prijmime.

Vzťah

Posun vo vzťahoch. Jedno je isté, všetko plynie a vyvíja sa. Vzťahy sú to, čo nás pretvára. Učíme sa jeden od druhého. Energia otvorenia vzťahov je pomerne silná. Pocity, ktoré driemali pod povrchom sa dostávajú na svetlo sveta. Zrazu tomu druhému rozumieme lepšie ako kedykoľvek predtým. Aj bez slov.

Zdravie

Všetko je spojené vesmírnym prúdom vedomia. Svojmu zdraviu a fungovaniu tela začíname lepšie rozumieť. To, čo vytvára naša myšlienka, sa odráža vo fungovaní tela. Harmónia mysle vedie k harmónii tela. Začnime hlavou. Upratovanie vlastných myšlienok.

Pre snažilky

Karta nás vedie k otázke sebaúcty a lásky samej k sebe. Čo mi bráni mať sa rada taká aká som? Konajme s istotou a sebadôverou.

29. jan 2018

Začni písať komentár...

Odošli