twinflame
19. dec 2016
26 

ENERGIE pre tento týždeň -

Neodkladajme dôležité veci na neskôr. S blížiacim sa koncom roka prichádza energia snahy o urovnanie starších dlhov, sporov a nejasností. Môžeme byť postavení pred situácie, ktoré nás majú naviesť na vyriešenie si starších sporov a dlhov, hlavne vo vzťahoch. Venujme pozornosť snom, môžu prísť odkazy, ktoré nám naznačia cestu riešenia a správny smer.

Práca

Nový nádych. Pracovne bol rok 2016 pre mnohých turbulentný Často sme sa v práci „strácali“. Prichádzajúci rok je rokom novej pracovnej energie, kedy nám práca pôjde hladšie, bude nám jasnejšie ako sa k pracovným úlohám postaviť a ako ich riešiť. Mnohí prácu zmenia a táto zmena bude podporená „zhora“ - vyššími silami.

Vzťah

Rozhodujúce obdobie pre vzťahy. Čas bilancovania a rozhodovania sa, ako ďalej. Karty v tomto období prajú rozumovým rozhodnutiam. Dlho plánované rozhodnutia vo vzťahoch dostávajú v tomto období zelenú. Rok 2017 bude rokom výrazných posunov vo vzťahoch. Prídu vyjasnenia vzájomných vzťahov a zmeny pohľadov na vzťahy ktoré prežívame.

Zdravie

Imunita je kľúčom dobrého zdravia. Jej význam bude v ďalšom období stúpať. Imunita je úzko spojená aj so psychikou. Stres imunitu oslabuje. Veselá nálada a smiech imunitu naopak podporia. Chráňme si životnú energiu. I keby to malo byť na úkor vyhýbania sa ľuďom ktorí nám ju odoberajú.

Týždeň prekvapivých počatí.

Začni písať komentár...

Odošli