twinflame
23. jan 2017
20 

ENERGIE pre tento týždeň -

Hĺbanie a ponorenie sa do vnútra. Tento týždeň so sebou prináša chuť ponoriť sa hlbšie do svojho vnútra a započúvať sa do jeho ticha. Ostaneme v ústraní a dianie okolo seba budeme len tak pozorovať. Čas na aktívne zasiahnutie do situácie ešte príde.
Práca
Karta na tento týždeň predpovedá kontakt s cudzinou vo viacerých formách. Môže ísť o cestovanie za hranice alebo využitie cudzej reči pri pracovnom kontakte. Pripravme sa na kratšie pracovné cesty. Niečo nie je tak ako to navonok vyzerá. Ak máme pocit, že veci sa majú inak ako sú navonok prezentované, verme svojej intuícii. Vedie nás správne. Vnútorná viera, že dokážeme vidieť pod povrch nás vedie správnym smerom. 
Vzťah
Pozitívne očakávania a pozitívne nastavenie vo vzťahu je založené aj na spoločných plánoch a ich spoločnom uskutočňovaní. Keď s partnerom pracujeme na spoločnom cieli a máme spoločné plány, vzťah je naplnený zmyslom. Rovnako ako pri práci, aj vo vzťahu nás vedie vnútorná viera. Viera v to, že pracujeme na spoločnom cieli. Záber tohto cieľa má zväčša širší obsah. Výchovu detí, vlastný vnútorný rast, naplnenie plánu duše ... Dôležitý je pocit posunu vpred. Dlhodobá stagnácia je znakom vybitej energie vo vzťahu. Chce nám naznačiť aby sme sa posunuli ďalej a pracovali na inej úlohe. 
Zdravie
Vedie ma to smerom k srdcu. Srdce je jedným z orgánov, bez ktorého naše telo nedokáže fungovať. Posilňovaniu srdca a jeho funkcii by sme preto mali venovať pozornosť. Trénované srdce vydrží viac. Pohyb v nás rozprúdi energiu a potrénuje srdce. 
Pripravuje sa príchod novej vlny duší. Načasovanie príchodu duše do našej dimenzie je (aj) otázkou vyššieho zámeru. Preto ak sa počatie nedarí v týchto dňoch, hlavu hore. S príchodom jari sa príchod duší znásobí a možno sa vám zadarí práve vtedy.

Začni písať komentár...

Odošli