twinflame
27. mar 2017
35 

ENERGIE pre tento týždeň -

Nahliadnutie za oponu. Rozmer života presahuje sféry vnímateľné piatimi zmyslami ľudského tela. Za hranicou fyzického nájdeme oponu poza ktorú je nám občas dovolené nahliadnuť. Tento týždeň sa ponesie v energiách možnosti indícií a informácií z druhej strany. Očakávajme sny a znamenia, ktoré nám naznačia, že život je viac ako to, čo vidíme a vnímame piatimi zmyslami.

Práca

Karta na tento pracovný týždeň predpovedá náhlu, nečakanú zmenu. Budeme sa musieť flexibilne postaviť k riešeniu nečakanej situácie. Môže sa objaviť pracovná výzva, nesúca v sebe potenciál zmeny. Zmeny tohto druhu sú očistné, prídu náhle ako letná búrka a prečistia vzduch. Niečo vypláva na povrch a vzniknutá situácia zmení náš obzor a náhľad na daný problém.

Vzťah

Ponorenie sa do hĺbky vlastného vnútra. Tento týždeň je týždňom vnútorného rozjímania a hĺbania. Či sme sa ocitli sami v pravom slova zmysle alebo sa cítime osamelo a nepochopene vo vzťahu, karta na tento týždeň predpovedá duchovný vhľad na vzťah. Týka sa to vzťahu seba k samému aj vzťahu k iným. Tí, ktorí sa vo vzťahu už dlhší čas necítili dobre sa rozhodnú pre jeho ukončenie. Karta naznačuje, že bude lepšie ustúpiť a stiahnuť sa ako ísť do otvorenej konfrontácie.

Zdravie

Tento týždeň energie naznačujú len menšie, riešiteľné zdravotné ťažkosti. Ten, kto sa dokáže započúvať do signálov vlastného tela a komunikovať s ním, má vyhraté. Dokáže tak predísť nárastu zdravotného problému do rozmerov do ktorých sa nemusí dostať. Stačí sa mu včas venovať. Napätie v našom vnútri môže spôsobiť napätie v žilách.

Pre snažilky. Zmena pohľadu na situáciu = možné riešenie. Koľké otehotneli potom ako myšlienku tehotenstva vypustili z hlavy a začali sa venovať niečomu čo ich poteší a napĺňa? Čo tak skúsiť nemyslieť na vysnívaný pozitívny test a vrhnúť sa naplno do víru života?

Začni písať komentár...

Odošli