Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ako dlho trvajú teploty pri zápale obličiek? Ďakujem

    Kúpila som od kamaráta domáce vajcia. Pred mužom som ich hneď aj ohodnotila. "Pekné, veľké má Jano vajcia."😅

    viky321
    Správa bola zmenená    7. máj 2019    

    Neznášam pubertiakov!!! Syn mi volal, že "maminka problém , vypočúvali ma policajti." Ja zástava srdca, triaška rúk, v duchu som si predstavila ako môjmu synčekovi pečiem koláč do basy. A v tom." ICE PRANK" Neznášam ho!!!

    Muž vzal deťom za trest mobily a tablet. A ja teraz rozmýšľam, či trestá ich alebo mňa.😡

    viky321
    Správa bola zmenená    17. apr 2019    

    Päťročné dieťa, ktoré sa nudí je horšie ako mor. Dve hodiny vysávala obývačku. Potom sa rozhodla, že utrie prach, lebo isto nasadla celá kopa za tú hodinu ako som ho utrela ja. Voda z handry po celom dome ,napriek tomu, že som jej ju dvakrát vyžmýkala. Po úmornom presviečaní nech si trochu odýchne, mi s kľudom angličana oznámila, že som jej ešte nezaplatila.

    Ja už asi ďalšie dieťa v puberte nedám. Dostane z matiky päťku a keď na ňu húkam, mi povie. "Veď ja sa snažím. Aj dnes ma pochválila, že mám pekne zastrúhanú ceruzku a zvýraznené poznámky."

    viky321
    Správa bola zmenená    2. mar 2019    

    Puberta sa rozplývala ako vypadne z domu, keď bude mať 18. Ukázala som jej palec hore, že aj ja sa na tú chvíľu teším. " Vieš čo mamina, ja ostanem aspoň do 25- ky. "😂😂😂

    Vždy večer chystám deťom desiatu. Vyberie chlieb, natrem naň nutelu a poukladám šunku. Muž sa mi škerí za chrbtom.
    "To im chceš dať jesť alebo ťa niečim nas.ali?"

    viky321
    Správa bola zmenená    11. feb 2019    

    Nahováram drobuľu na triedenie hračiek. Ničoho sa nechce vzdať. Prehováram ju, že aspoň jednu. Zohne sa ku košiku s hračkami. Niečo vyloví. " Na ponožku, môžeš vyhodiť, s tou sa už nehrávam."(ponožka moja- stratená)

    V piatok ráno malej čítam, že budú mať v škôlke na obed rybie filé. Hneď otrčená pusa, "fúúúj". "A doma čo bude.?"Vravím jej s nadšením, že karfiol. Slzy v očiach.."Ja sa dnes ani nenajem."

    Bez bočných úmyslov vravím mužovi, nech ma pomasíruje. Zhrozene sa na mňa díva:" Teraz? Nevadí ti, že sú doma deti?"

    Puberta vraví drobuli. " Poď sem nech ťa postískam. Drobuľa: "Nájdi si frajera a s tým sa cmučkaj."😅

    Kde to dieťa chodí na tie otázky? "Mami a krtko je čertom sused?"😲

    Idem v Kiku malej skúšať oteplovačky, všade plno ľudí . Ona na celý obchod zablačī " Teraz mi ich neskúšaj, práve som si prdla."

    viky321
    Správa bola zmenená    26. nov 2018    

    Včera sme boli gratulovať mojej mamine. Vzťahy medzi nami sú momentálne dosť napäté, čo ma mrzí. Nič čo urobím nie je dobré, všetko jej vadí. Zagratulovali sme a prišla na rad drobuľa: "Starká všetko najlepšie k narodeninám, aby si bola zdravá, šťastná a aby.......si nerýpala do mamimy a bola na ňu dobrá." Všetci sme zostali ako obarení, len nevlastný otec sa začal smiať "A máš to, aspoň to decko ti povie pravdu".

    Dva dni sa smejem mužovi, že je čaptiak, lebo zakopol o debničku a chodí s opuchnutým malíčkom. Od teraz chodíme s opuchnutým malíčkom dvaja. Zakopla som o tú istú debničku a dokonca som použila rovnaké slovné spojenia ako on. Zo spálne sa odsťahoval do obývačky, lebo sa nemôže prestať smiať.😡

    Nepíšem to sem, aby som vyvolala diskusiu, potrebujem to len zo seba dostať. Isť v nedeľu s dieťaťom na pohotovosť s bolesťami brucha. Upozorniť doktorku, že vam to pripadá ako bolesti vaječníka a odísť s odporučením , nech je probiotiká a pije kamilkový čaj. Isť s dieťaťom v kŕčoch v utorok a nafasovať antibiotiká na zápal močovích ciest. Isť s dieťaťom vo štvrtok, vydupať si sono a skončiť akútnou operáciou pre cystu na vaječníku a zatečenú brušnú dutinu. 😢 Zbytočné trápenie, ktoré našťastie skončilo ako skončilo.

    Sedím s pubertou v autobuse, nenápadne do nej rypkám. A ona na plnú hubu. "Pani a vy ste kto? Ja Vás nepoznám". Ruku som mala položenú na jej nohe. Teta čo stala pri nás zaostrila. Rýchlo vravím dcére." Povedz, že som tvoja mama, lebo ešte skončím v CPZ za obťažovanie."

    L:"Mami, poď sa hrať pexeso." J: "Keď si uložíš hračky." L:" Vieš čo, kašli nato, ja sa radšej nechcem hrať."

    Zajtra ideme ja päťročnú prehliadku, vravím malej, že sa bude musieť vycikať do pohárika.."Dobre mami,do môjho nie
    , radšej do tvojho."

    Syn sedí za stolom a píše až sa mu z pera čmudí. " Čo robíš?" "Ťahák na fyziku." Kľudne odkráčam a muž sa čudeje, prečo mu to dovolím. " Keď ho dopíše, zoberiem mu ho. Bude si musieť urobiť nový a v podstate sa to naučí." 😂

    viky321
    Správa bola zmenená    10. sep 2018    

    Kniha je naozaj dobrá vec. Dá sa v nej bezpečne prepašovať čokoláda do spálni bez toho, aby som budila záujem, že čo to mám.

    viky321
    Správa bola zmenená    28. aug 2018    

    Mňa raz odvezú na psychiatriu. Pustím si hudbu na plno cez slúchadká. Všade ticho, tma, všetci spia. V tom ma puberta poklepe po pleci, či jej nepožičiam slúchatká, lebo nevie kde má svoje. Nikto nespí.

    Pred 12 rokmi som spoznala úžasného človeka, ktorý mi veľa vzal a ešte viac dal.Prežila som pre neho pár bezsenných nocí, vyplakala veľa sĺz. Zažila úprimný smiech, čistú lásku, kopec pús. Môj syn.

    viky321
    Správa bola zmenená    31. júl 2018    

    Mami, mami stokrát za minutu! "Ešte raz povieš mami, vystrelím ťa na Mars." V tom počujem za sebou opatrné "Zuzka?"

    viky321
    Správa bola zmenená    16. júl 2018    

    Stratil sa mi gombík zo šiat. Rýchlo som vypárala náhradný, aby som ho mohla prišiť na to isté miesto ,odkiaľ som ho vypárala.😅

    viky321
    Správa bola zmenená    12. júl 2018    

    Vždy keď idem na Fb, je tam prosba o darovanie krvy pre deti. Pozriem sa na tych mojích čertov a pomyslím si. " Vytáčajte ma aj stokrát za deň, len buďte zdraví!!!!

    Syn stále niečo niekde zabudne, nesklamal ani dnes. Jedinú vec mal doniesť zo školy a to vysvedčenie. Samozrejme, že ho nechal v lavici.

    viky321
    Správa bola zmenená    15. jún 2018    

    Lilka stojí pri chlieviku s kuriatkami, ktoré kamarátka doniesla z Poľska a plače. " Lili, čo sa stalo?" L:" Keď ja neviem ,ako sa mám s nimi rozprávať . Ja neviem po poľsky."😕

    "Mami, mami pozri, čo ma Vika naučila." Prebehla mňou materinská hrdosť, že konečne spolupracujú, rovnako rýchlo zmizla. Malá mi ukázala vztýčený prostredník.