Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    zana20
    26. mar 2017    Čítané 88x

    Žabčo a Žabinka testovali Bupinka alias Bupi Kids

    K testovaniu v tomto období sa teda dostali nielen moje lásky narodené v mojom lone, ale aj moje  žabky ako ich bežne voláme v komunikácii s inými mamičkami tu na Mk, narodené v mojom srdci. 

    Balíček k nám docestoval podľa plánovaného termínu, no na žabky si chvíľku počkal. Nič to nemenilo na skutočnosti, testovať to čo sa dá aj detí v pubertálnom veku 11 slečny a 15 ročného fešáka. 

    V testovacom balíčku sme objavili tri výrobky - tekuté antibakteriálne mydlo so šalviou, tuhé mydlo kde už názov na škatuľke prezrádzal, že schovaná pod priehľadným obalom je Žabinka a tretím produktom vlhčený toaletný papier. V balíčku sa schovávala aj mydelnička v tvare žabky, plyšová hračka a darčeková taška. 

    Prvým testovacím produktom bolo teda antibakteriálne mydlo so šalviou.

    Toto mydlo dostalo mňa ako prvú, už samotnou vôňou, ktorá mi pripomínala vôňu z detstva spojenú so žuvačkami Pedro 🙂 

    V neprehľadnom balení s obsahom 500 ml, čo ma prekvapilo a  zároveň potešilo. Ako už samotný názov prezrádza jeho zložením, je aj výťažok zo šalvie lekárskej, ktorý pôsobí antibakteriálne a hojí prípadne poranenia. Je určené na každodenné používanie čo sme veru do dnešného dňa aj využili. Testovali sme ho teda v rôznom veku 11, 15 , 1,5  a 2 ročné osadenstvo domácnosti vrátane dospeláckych rúk čo nielen objímajú, ale aj zadočky utierajú 🙂

    Staršie deti sa uškrňali a samozrejme aj ruky po umytí mojmu očku neuniklo ako si ich aj ovoniavajú. Pozorovaním na mňa pôsobili akoby ich tá vôňa aj upokojovala. Ruky mali normálne vláčne a samozréjme čisté. Najmladšie deti sa s týmto tekutým mydlom aj kúpali s kvapkami  mydla, ktoré pri napúšťaní pár kvapiek vytvorilo vo vaničke bohatú penu. Na moje dospelácke ruky už bolo vidieť zmenu a mierne som cítila, že mám pokožku viac vysušenú. 

    Druhým produktom v testovaní bolo, po príchode najmladších detí z prázdnin, tuhé mydlo.

    Papierový obal s prehľadnou fóliou na vrchu už pohľadom prezrádzal zvedavým očkám, čo sa tam skrýva v tvare žabky, ktorá už na samotnom obale bola pomenovaná ako Žabinka.

    Po rozbalení nás ovanula vôňa pripomínajúca niečo menej identifikovateľné, mne pripomínajúc vôňu ovečiek a merina vlny, čo obsahujú lanolín. Deťom pre ich malé rúčky bola obtiažná najmä pri prvých umytiach a skôr to vnímali ako hru so Žabinkou vo vodičke, čo nám mamkám aj tak vyhovuje a svoj účel umyť sa splní. No pre deti čo si rúčky umývajú už len ako očista, je to trošku pre jej objemné telíčko obtiažnejšie a najmä vykĺzne z rúčky, lebo ju neudržia v dlani. Deti si  ju takto kúpali spolu so sebou, no ako vidieť voda ostane po malej chvíľke tzv. mútna, zakalená.

    Takže skôr je vhodné pre deti staršie. Taktiež som vyskúšala aj ja to mydlo, ktoré už pokožku tak nevysúšalo a ostala vláčna no s identickou vôňou tohto mydla. Dodnes staršie detí majú v hygienických vreckách mydlo Bupi no s iným zložením a taktiež vôňou im prijateľnou. Tohto aj napriek pútavému tvaru Žabinky sa viac stránili. 

    Ďalším produktom bola objemná mydelnička pre Žabinku, čiže tuhé mydlo. Žabčo a  Žabinky sa s ňou pri kúli hrali. Na spodnej časti má dierku cez ktorú sa pri samotnom položení do vody naplní vodou a pláve ako loďka , kde si oddychovala Žabinka 😀. Na naše umývadlo sa veľmi nezmestila, keďže je dosť dlhá a aj široká. Skôr sa nám zmestila na okraj vane. Po vybratí sa dá síce voda z nej vytlačiť no aj samá odtečie.

    Tretím produktom na testovanie bol vlhčený toaletný papier Bupi kids sensitive, extra jemný.

    Kde už samotný výrobca uvádza, že je vhodný na každodenné použitie detských zadočkov. Pre mňa samotnú bol fakt, najmä jeho balenie, ktoré si dovolím aj napriek 60 ks pomenovať ako kabelkové. Ktoré sa zmestí každej mamine do kabelky k osobným veciam svojou veľkosťou. My sme ho viac využívali na cesty mimo domácnosti a taktiež ho vyskúšali aj staršie deti.  Najmenšie žabky, ktoré sú ešte plienkované a citlivé na bežne používané vlhčené obrúsky, pri tomto výrobku nemali žiaden problém, výsev či alergikú reakciu.

    Čo ja vnímam ako pozitívne a vhodnú alternatívu vlhčeniek. Svojou samotnou vôňou by ma na kúpu nenalákali, no jeho kvalitou už áno. Takže tento produkt odporúčam najviac, aj pri starších deťoch a na výlety s rodinou sa mi zdá najvhodnejšia alternatíva ako toaletný papier. Doma po spláchnutí odplával, ako uvádza samotný výrobca, ako bežne spláchnuteľný toaletný papier.

    Na záver nám ostala milá na dotyk príjemná hračka žabka. No áno jedna 😀 a detí plný byt. Nuž podeliť sa o ňu bolo trošku problémom a vyhral nakoniec náš Žabí princ, ktorý s ňou nielen spinká, ale aj na jarné prechádzky najnovšie bráva.

    Prišla žabka k žabke, aby sa s ňou pohrala a tak si svoje sníčky snívala. 

    Záver celého testovania je spoznanie nových produktov známej  slovenskej značky Bupi od výrobcu Palma. Ich hodnotenie a kvalitu hodnotím už samotným faktom, že ich budem naďalej pridávať do nákupného košíka a aj nové produkty, ktoré som doposiaľ nemala vyskúšané a vďaka umožnenému testovaniu pridám tiež 🙂