amel
    Správa bola zmenená    9. sep 2023    

    Prosim o tip na najlepsi caj podla Vas.
    Nemam na mysli typu Pigi,Teekanne, Mistral a pod.
    Zatial kupujem rada caje Sonnentor,ale hladam nieco kvalitnejsie i chutovo.Kludne i sackove,no nie tie neprijemne papierove sacky.U nas idu viac bylinkove.
    Ja si i susim,no neviem namiešať spravny pomer byliniek.
    #caj

    V pondelok mi prišla správa od kuriéra, že má pre mňa balík z Modrého koníka . Boli v ňom čaje. Zapojila som do testovania Popradského čaju a prvýkrát ma vybrali. ☺️
    #popradsky #caj @konik_testuje #testovanie

    Tak teda ďakujem krásne ide sa testovať. A keďže posledné dni akosi neviem zaspať tak ako prvý vyskúšam Popradský WELNESS ČAJ : SPÁNOK. Tak teda dobrú noc 🌙⭐️

    konik_testuje
    2. nov 2020    Čítané 8062x

    Skúsenosti s čajmi Mistral

    Prečítajte si úprimné recenzie našich mamičiek, ktoré testovali nový rad funkčných čajov slovenskej značky Mistral  ➡ Skúsenosti s čajmi Mistral

    Ani sme sa nenazdali a jeseň sa hlási o slovo. V tomto chladnom počasí nezahreje nič tak dokonale ako šálka horúceho čaju. Ak si navyše zvolíte ten správny čaj, dokáže vás nielen zahriať, ale aj odohnať choroby a zdravotné ťažkosti, ktoré sa nad vami vznášajú ako čierne mračná. Vychutnajte si svoju chvíľku a poďte s nami testovať nový rad funkčných čajov slovenskej značky Mistral, ktorá je na Modrom koníku už vernou stálicou ;)

    Čo budeme testovať

    Objavte silu prírody skrytú v bylinkách a zatočte vďaka novému radu funkčných čajov Mistral so zdravotnými problémami. Tieto čaje, vyrobené na Slovensku, sú charakteristické svojou lahodnou a upokojujúcou chuťou. V piatich funkčných čajoch IMUNITA, TRÁVENIE, PRIEDUŠKY, NACHLADNUTIE a UROLOGICKÝ, dostupných aj v eshope www.popradske.sk, nájdete iba tie najkvalitnejšie bylinky a liečivé bylinné zmesi. Spoznávajte chute prírody, užívajte si jej čaro a využite jej liečivú silu.
    O dokonalú chuť a dôkladné vylúhovanie sa postarajú pyramídové vrecúška. Špeciálne balenie zase zabezpečí, že čaj ani pri opakovanom otváraní a zatváraní nestratí na chuti či aróme. Keďže vieme, že kvalitných a dobrých čajov nie je nikdy dosť, potešíme vás balíčkom, v ktorom si nájdete všetky príchute:

    Prieduškový s lipou je úľavou pri kašli a boľavých prieduškách. Lipa má priaznivý účinok na podráždené hrdlo, tymian uvoľňuje dýchacie cesty a má na nich pozitívny vplyv. Fenikel poskytuje úľavu ústam a hrdlu a podporuje detoxikáciu organizmu. Sladké drievko dodáva čaju špecifickú chuť a pomáha udržiavať čisté nielen dýchacie cesty, ale aj duševný pokoj.

    Nachladnutie so zázvorom a šípkami vám pomôže zatočiť s nachladnutím. Zázvor, ako aj šípky, prispievajú k obranyschopnosti organizmu. Šípky okrem toho podporujú funkciu dýchacích ciest a priaznivo pôsobia pri zhoršenom dýchaní. Mäta podporuje, imunitný systém a pôsobí priaznivo pri podráždení hrdla a hltanu. Pozitívny účinok na hrdlo, hltan a hlasivky má aj lipa.

    Urologický s brusnicami pomáha pri problémoch s močovými cestami. Žihľava prispieva k odvodneniu organizmu, podporuje správnu funkciu močových ciest a má protizápalový účinok. Listy brezy podporujú vylučovaciu funkciu obličiek a napomáhajú k obranyschopnosti nášho tela. Zlatobyľ má priaznivé účinky na močové cesty a podporuje normálne funkcie vylučovania moču.

    Trávenie s koriandrom a rascou je tou správnou voľbou pri ťažkostiach s trávením. Koriander siaty uľahčuje trávenie, napomáha tráveniu toxínov a pomáha pri strate chuti do jedla. Rasca lúčna stimuluje trávenie, podporuje tráviace funkcie a zmierňuje pocit plnosti či plynatosti. Mäta má priaznivý účinok na žalúdok. Repík sa zase postará o zlepšenie tráviaceho komfortu a pomáha vylučovať žlč z čreva.

    Imunita s vitamínom C a echinaceou je tým správnym spoločníkom na chladné dni. Koreň echinacey podporuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu pri prechladnutí. Vlastnosti echinacey sú doplnené vitamínom C. Rozmarín má priaznivé účinky na imunitný systém a rumanček upokojí vaše hrdlo, hltan a hlasivky.

    Koho hľadáme

    Na toto testovanie hľadáme 10 žien, ktoré si dokážu vychutnať šálku čaju všetkými svojimi zmyslami. Majú to byť ženy, ktoré inklinujú k aktívnemu životnému štýlu a rady využívajú silu prírody. Veria v kúzlo byliniek a s radosťou sa podelia o pocity a dojmy z tohto voňavého testovania nielen slovne, ale aj prostredníctvom fotiek. 

    Ako sa zapojiť

    Chcete si svoju čajovú zbierku obohatiť o tento rad funkčných čajov Mistral? Stačí, ak nám v komentári pod týmto článkom napíšete, čo pre vás znamená pojem „moja chvíľka so šálkou čaju“. Buďte kreatívne a originálne a šťastie sa usmeje možno práve na vás ;)

    Zapojiť sa môžete do nedele 8.11.2020. V priebehu týždňa potom vyberieme 10 žien, ktoré budeme o ďalšom postupe informovať prostredníctvom internej pošty. 

    Držíme vám palce 🙂

    Ked som videla konkurz na ambasadorku #popradska #kava #a #caj hned som sa musela prihlasit, som velky kavickar a popradska je pre mna znakom kvality, dnes ranajocky s popradskou nesmeli chybat..dufam, ze ma vyberu 😍

    (2 fotky)
    martinjasen
    5. mar 2013    Čítané 0x

    Označovanie príspevkov v skupinách

    Ak si chcete príspevky v skupinách zatriediť tak, aby ste rýchlo našli tie, ktoré vás práve zaujimajú, začnite s ich označovaním.

    Čo znamená označovať príspevky?

    Označiť príspevok znamená priradiť k nemu kľúčové slovo, ktoré vystihuje jeho kontext (to, o čom je). Predstavte si to ako zásuvky, kde si ukladáte veci podľa toho, že sú v niečom rovnaké. Tu sú bodičká, tam sú košielky, hentam svetríky.

    Pozrite sa na príklad zo skupiny Varíme zdravo a chutne nielen pre detičky (trošku ju pri tej príležitosti spropagujeme)

    Toto sú príspevky o polievkach - #polievka
    Toto sú príspevky o nátierkach - #natierka
    Toto sú príspevky, kde je špenát - #spenat

    Ako to vyzerá naživo si musíte pozrieť priamo v skupine.

    Ako označovať príspevky?

    Asi to už tušíte. Stačí, ak do samotného príspevku, alebo komentáru k príspevku, napíšete # (mriežku) a bez medzery kľúčové slovo.

    To sa po zverejnení zmení na označenie - klikatelnú linku. Ak na ňu kliknete, zobrazia sa vám všetky príspevky s danym označením.

    Kde označené príspevky nájdem?

    Zoznam označených príspevkov v skupine nájdeš v pravej časti pod členmi skupiny. Zobrazovať ich budeme od tých najčastejšie používaných. Zobrazíme vám aj počet, koľko príspevkov je s daným označením.

    Ako správne označovať príspevky

    • medzi # a kľúčovým slovom nemôže byť medzera (#polievka)
    • kľúčové slová píš v nominatíve jednotného čísla (slovo neskloňuj). Napr. polievka, nie polievky; špenát, nie špenátový; Košice, nie Košiciach
    • ak chceš viacslovné označenie, nevkladaj medzi slová medzeru napr. #banskabystrica

    Ako písať "#" (mriežku)

    Skratka ako napísať "#" je:

    Windows (SK klavesnica) - pravý Alt + X
    OS X (Mac) (SK klavesnica) - pravý Alt + 3

    Asmira Team