zenulkaaa
    15. mar 2017    Čítané 517x

    Je doMixované...

    Tak je to tu.

    Nastal deň, kedy sa s vami oficiálne lúčim ako ambasádorka...

    Už nebudem viac tá, ktorá vám denne prinášala príspevky o kozmetike https://www.modrykonik.sk/blogs/?h=mixa&source=..., už vás nebudem oboznamovať s novinkami, akciami, ani jej produktami.. už vás nebudem odmeňovať srdiečkami, či vymýšľať pre vás súťaže o túto kozmetiku...

    Mnohé z vás si vydýchnu, lebo majú pocit, že koník je plný reklám, no verím, že mnohým bude táto "reklama" aj trošku chýbať. Snažila som sa vám kozmetiku MIXA predstaviť najlepšie ako som vedela, sama som s ňou spokojná, našla som si v nej veľa obľúbencov, ktorí to so mnou budú ťahať ďalej, napriek tomu, že už nebudem ambasádorkou tejto značky.

    Áno, bude mi to chýbať... bola to skvelá skúsenosť a som za ňu vďačná.

    Ďakujem Modrému koníku, špeciálne https://www.modrykonik.sk/blog/gradan/ a https://www.modrykonik.sk/blog/nugat/, ktorí mi pomáhali ako mohli a vedeli, a na ktorých som sa mohla vždy obrátiť.

    Ďakujem aj tímu Mixa za spoluprácu, za poskytnuté produkty a zasielanie vašich výhier.

    A hlavne ďakujem vám všetkým, ktorí milujete Mixu a stali ste sa aj členmi našej skupinky.

    Bohužiaľ, skupinka Kozmetika Mixa bude dnešným dňom uzavretá.

    Majte sa krásne a buďte KRÁSNE! (aj s Mixou napr.) 🙂

    zenulkaaa
    24. feb 2017    Čítané 139x

    Deň s Mixou

    Ak máte v obľube nejakú kozmetickú značku, tak nie je problém používať jej produkty počas celého dňa. Keďže #mixa poskytuje hlavne produkty pre starostlivosť o telo a pokožku tváre, celý deň s ňou nie je pre mňa žiadny problém. A vyhovuje mi.

    Ráno

    Každé ráno začínam s micelárnou vodou Mixa, ktorou pleť prečistím a osviežim. Jednoducho nanesiem na tampón a celú tvár ním prejdem. Jej hlavnými výhodami sú hydratácia a upokojenie pleti. Následne pleť nakrémujem hydratačným gélovým krémom Hyalurogel, ktorý obsahuje kyselinu hyalurónovú a tá je pre peknú pleť nevyhnutná.

    Pokiaľ viem, že sa budem zdržiavať iba doma, tak sa nelíčim. Ak sa však niekam chystám, tak väčšinou hneď po rannej hygiene pokračujem s celkovým makeupom.

    Začnem podkladovým krémom - používam buď  s 8% alebo 10% obsahom glycerínu od Mixy. Oba mojej pleti sadli a hydratujú ju dostatočne. (Mimochodom, v mojej skupinke sa dočítate, aký je medzi nimi rozdiel, a po ktorom kedy siahať - http://i.modrykonik.sk/pridaj_sa_do_skupiny_Mixa )

    Potom buď používam klasický makeup, no pri takom bežnom dennom líčení mi stačí BBaleboDD krém, ktoré pleť zjednotia, hydratujú a dodajú mojej bledej pokožke zdravú farbu.

    Deň

    Počas dňa veľmi často používam krém na ruky Mixa. Keďže moje ruky stále niečo robia, sú aj stále vysušené, a preto krémujem niekoľkokrát denne. Krémy striedam, Mixa má na výber 3 druhy, stačí vyskúšať a vybrať si svojho favorita. Momentálne je TOP za mňa Intenzívne vyživujúci krém, ktorý vyživuje, hydratuje a zjemňuje pokožku rúk.

    Večer

    Večer nejdem nikdy spať bez toho, aby som sa odlíčila. Oči a očné okolie odličujem pre mňa doposiaľ najlepším odličovačom na oči, aký som kedy mala (a fakt to nepíšem len preto, že som ambasádorka Mixy), potom celú tvár navlhčím vodou a čistiacim gélom Mixa vyčistím. Následne dosuším vatovými tampónmi – áno, tampónmi, lebo uteráky na tvár nepoužívam – a následne nakrémujem Výživným krémom Extreme Nutrition, ktorý pokožku výborne hydratuje.

    Na pokožku tela samozrejme nezabúdam, zvyknem ju po sprchovaní ponatierať niektorým ztelových mliek Mixa, aby bolo jemné, hladké, hydratované a voňavé. Hlavne tie moje suché nohy.

    Dobrú noc!

    Vyuzila som recenzie na mixu s malou dusickou ale kupila som #mixa #dakujemkoniku prestudovala a rozhodla ze vyskusam, zatial spokojnost ale to uvidim po dlhsom uzivani ale jedno viem isto ,plet nie je taka napnuta ako bola, Plet sa zase zblanila, sucha a citliva, zima je zima a leto je leto 🙂
    A ten maly zazrak na pery som si zamilovala od prveho nanesenia, velmi prijemny a jemny 🙂 #dm

    (2 fotky)

    ...pýtam sa predavačky,či majú ten špeciálny AB krém 😀..kupujem kozmetiku raz za uhorský...nakoniec ma zachránila😅

    #mixa tenkrát po prvé BB krém 😀 @zenulkaaa by radosť zo mňa nemala😲 😉😝

    Získajte zadarmo 7-dennú starostlivosť o vašu pleť. #mixa práve na svojej stránke www.mixa.sk alebo www.mixafrancie.cz zverejnila túto súťaž a každý deň až do 30.11. vyžrebuje niekoľkých, ktorí získajú balíček vzoriek #hyalurogel. A tento krémik naozaj stojí za vyskúšanie!
    Skúste šťastie, nemáte čo stratiť. #sutaz #mixa_sutaz

    zenulkaaa
    Správa bola zmenená    4. nov 2016    

    Krásnu pokožku by sme mali pravidelne peelingovať. Piatok je po celom týždni na to ako stvorený Že nemáte peeling?? Nevadí, vyrobte si domáci:
    A potom nezabudnite pokožku natrieť výživným telovým mliekom #mixa #telovemlieko
    AKé sú vaše recepty na domáci telový peelingg? #peeling #prekrasnetelo

    Že vraj stále neviete určiť, aký typ pleti vlastne máte?? Skúste to so starým testom s papierovým obrúskom. #diagnostikapleti #mixa #papierovytest
    A dajte nám do komentára vedieť, čo vámpodľa testu vyšlo 🙂

    zenulkaaa
    Správa bola zmenená    1. nov 2016    

    Neskutočný krémik! Kyselina hyalurónová je naozaj malý zázrak 🙂 Používam ho už niekoľko týždňov a moja pleť doslova ožila 🙂 #mixa #hyalurogel #pletovykrem #prekazduplet

    Hádaj, hádaj, hádajte, aký Mixa produkt sa skrýva na obrázku??? Ak uhádnete, môžete si svoj aktuálny stav srdiečok zvýšiť o 5ks. ♥♥♥♥♥
    Pomôžem len tým, že prípravok je ideálny do nadchádzajúcej zimy.... #srdiecka #mixa
    Určite ho nájdete aj v našej skupinke...
    https://i.modrykonik.sk/pridaj_sa_do_skupiny_Mixa

    zenulkaaa
    Správa bola zmenená    29. okt 2016    

    Je tu ešte niekto taký maniak v krémovaní rúk???? Ja bez krému na ruky nevydržím ani deň a denne si ich natieram snád 20krát, ak nie viac.
    Našťastie tento krémik to minimalizoval, pretože ani po 3 umytiach nemá človek pocit suchých rúk.
    #mixa #kremnaruky #coldcream

    Dobré ránko. Poďme si urobiť hneď takto zrána jednu malú anketku za srdiečko ♥. Zaujíma ma, aký typ pleti máte, som zvedavá, aký typ pleti je tu na konikovi najčastejší. Za každý komentár pošlem srdiečko. Postupne v mesiaci november si budeme hovoriť o každom type pleti a odporučíme aj produkty, ktoré sú pre ňu vhodné. #mixa #typpleti #diagnostikapleti

    zenulkaaa
    Správa bola zmenená    27. okt 2016    

    S nadchádzajúcou zimou by vo vašej kúpeľni nemal chýbať nejaký prípravok proti začervenaniu. Vyskúšajte napr. túto novinku od #mixa. Jedná sa o jemný čistiaci penový gél, s ktorým dokonale odstránite nečistoty, pleť osviežite, upokojíte a samozrejme aj chránite pred ďalším vysúšaním #cistiacipenovygel #cistiacigel #zacervenanie #cisteniepleti

    Povedzte, za ♥ ako často a ktoré časti tela najviac natierate telovým mliekom?
    Pokožku treba totiž hydratovať nielen zvnútra tekutinami, ale aj zvonka nejakým výborným mliekom, krémom... Napr. aj jedným z tejto štvorice #mixa #telovemlieko, stačí si len vybrať podľa typu pokožky... 🙂

    zenulkaaa
    Správa bola zmenená    23. okt 2016    

    Dobré ránko! Prípomínam súťaž o vzorky #mixa na mojom blogu:
    https://www.modrykonik.sk/blog/zenulkaaa/messag...
    Zapojte sa ešte dnes, večer žrebujeme 5 z vás!
    #mixa_sutaz