Dievčatá, uz sme skusali snad všetko....hodinky samsung watch 4 a mobil samsung a41.... ako dostaneme Google ucet do hodiniek? Vzdy to prepojenie zlyha...nejaké tricky, tipy? #samsung

    #samsung #galaxyj6plus baby prosím nejaké recenzie...potrebujem to len na bežné používanie...dakujeem

    (2 fotky)

    #samsung #pracky baby ktorá mate doma jednu z tých pracok do ktorej sa dá bielizeň doplniť počas prania ako ste spokojne? zvazujeme jej kúpu.. 🤔

    konik_testuje
    28. júl 2018    Čítané 9648x

    Vaše skúsenosti so Samsung Quick Drive. Perte ako kráľovná!

    Aktualizácia: Viete ako sa dobre perie? Šikovne, efektívne, ekologicky a moderne. Dve mamičky otestovali pračku Samsung Quick Drive a tu si môžete prečítať ich recenzie. Trošku napovieme - túto pračku si určite pripíšete na svoj vianočný zoznam darčekov!

    ---

    Máme tu pre vás skvelé testovanie. Môžete získať jeden kus prémiovej pračky Samsung Quick Drive a konečne prať šikovne, rýchlo a prakticky. Jednoducho bomba.

    Tak čítajte ďalej, ak chcete jedného maznáčika Samsung získať domov aj vy.

    Čo testujeme

    Táto šikovná kráska obľúbenej značky Samsung sa vyznačuje hneď niekoľkými vlastnosťami, ktoré určite oceníte:

    QuickDrive znižuje čas prania až o 50 % a energetickú spotrebu až o 20 % (program Bavlna je napríklad vypraný za hodinu a energia nestúpa). Bubon práčky sa otáča v opačnom smere ako zadná stena bubnu. Vďaka tomu sa bielizeň v práčke víri rýchlejšie a tak sa vyperie efektívnejšie, účinnejšie a zároveň šetrnejšie. Aplikácia Samsung Q-rator premení mobilný telefón na diaľkový ovládač práčky. Po zvolení druhu a farby bielizne vám samotná práčka navrhne vhodný program. Umožňuje nastaviť, kedy má byť bielizeň vypraná. Alebo pomôže s prípadnými technickými problémami.

    Zabudli ste do práčky pridať nejaké oblečenie? S práčkou AddWash žiadny problém. Pomocou špeciálnych AddWash dvierok môžete do práčky pridávať bielizeň kedykoľvek počas pracieho cyklu. Stačí stlačiť tlačidlo pauza, otvoriť AddWash dvierka a znovu stlačiť tlačidlo pauza. Alebo napríklad jemnú blúzku môžete pridať len do určitej fázy prania prípadne naliať aviváž priamo do bubna práčky.

    Kvalitné a šetrené pranie, ktoré zaisťuje technológia Eco-Bubble zaručuje dokonale opranú bielizeň aj pri nízkych teplotách. Eco-Bubble premení prací prostriedok na aktívnu penu, ktorá prenikne hlboko do látky a jednoducho odstráni nečistoty, zatiaľ čo chráni farby a textúru oblečenia a šetrí energiu. Pre skutočne odolné škvrny slúži funkcia Bubble Soak. Do klasického programu je pridaná ďalšia 20-minútová fáza Bubble Soak, v ktorej je oblečenie dôkladne namočené do aktívnej peny. Tak sa všetky odolné škvrny uvoľnia jednoduchšie a rýchlejšie, vďaka čomu je bielizeň dokonale čistá.

    Digitálny invertorový motor sa vyznačuje vynikajúcou energetickou účinnosťou, minimálnym hlukom a dlhodobým výkonom. Využíva silné magnety pre tichší a silnejší výkon, pričom spotrebuje menej energie než univerzálne motory. Jeho dlhodobá životnosť je navyše podporovaná 10-ročnou zárukou.

    Nový typ keramického výhrevného telesa má antiadhéznu povrchovú úpravu, ktorá znižuje tvorbu vodného kameňa v porovnaní s konvenčnými výhrevnými telesami. Patentovaný dizajn zaisťuje menej vodného kameňa, ktorý bráni tepelnej vodivosti, výhrevné teleso tak udržuje svoj výkon po oveľa dlhšiu dobu.

    Koho hľadáme

    Hľadáme dve moderné a štýlové ženy, ktoré by už konečne chceli prať rýchlo, efektívne a na úrovni. Mali by to byť ženy, ktorým sa doma kopia hromady bielizne od detí a manžela, ktorý košele strieda aj dvakrát denne.

    Mali by to byť komunikatívne ženy, ktoré sa rady delia o svoje názory, aktívny život na sociálnych sieťach, a predovšetkým u nás na koníku, považujú za súčasť svojho bežného života, sú otvorené, priateľké a majú dobrý písomný prejav.

    Ako sa zapojiť

    Aby ste získali jeden kus Samsung Quick Drive domov na otestovanie, napíšte pod tento článok komentár, v ktorom uvediete dôvody, prečo by sme vás mali vybrať na testovanie. Periete denne a chcete si to zjednodušiť? Chcete byť zodpovednejšia k prírode a šetriť jej zdroje? Máte doma alergikov a všetko musí byť tip-top vyčistené? Ste maniačka na Samsung produkty? Jednoducho napíšte všetko, čo vám napadne a čo si myslíte, že by nás mohlo zaujať.

    A nezabudnite napísať aj niečo o sebe 🙂

    Čas na napísanie komentára máte do nedele 29.7. a v pondelok sa pozorne pozrieme na vaše komentáre a vyberieme dve šťastné mamičky na testovanie tejto krásky.

    Na záver len doplníme, že práčka dvom mamičkám zostane. To sa oplatí, nie?

    Majte sa krásne,

    Konik_testuje

    vivian27
    9. júl 2017    Čítané 1430x

    Jedna pani povedala - alebo 11 "blbostí" čo ste mohli počuť o praní 🙂

    Určite ste to aj vy počuli - bielizeň máš preto takú, lebo ....

    O praní sa toho narozpráva veľa a tu je zhrnutých 11 mýtov, ktoré ste o praní mohli počuť.

    1. Čím viac prášku na pranie použijem, tým lepšie je bielizeň vypraná:

    Hoci by sa toto tvrdenie dalo považovať za logické, nie je to tak. Pracím prostriedkom vylepšujú ich účinnosť pridané enzýmy a aktívny kyslík. Práve tie majú na svedomí štiepenie organických nečistôt, ktoré dokážu na rozdiel od prostriedkov používaných pred pár rokmi odstrániť odolné škvrny aj pri nižšej teplote. A, samozrejme, ušetríte aj na množstve pracieho prostriedku. Nápomocné sú aj najnovšie modely práčok. Sú natoľko inteligentné, že si vedia množstvo prostriedku samy nadávkovať podľa hmotnosti bielizne a stupňa znečistenia. Nielenže ušetríte prací prostriedok, ale aj životné prostredie. Spotrebitelské testy potvrdzujú, že najúcinnejšími bojovníkmi na znecistenú bielizen sú prostriedky v klasickej práškovej forme. Géloví konkurenti zatial také úcinky nedosahujú.

    2. Keď budem prať bielizeň pri vyššej teplote, bude čistejšia:

    Omyl. Vyššie teploty výsledok prania nezlepšia, pretože základom pracích práškov a najmä gélov sú spomínané enzýmy. Nad 60 °C sa prejaví až účinnosť bielidiel. Vysoká teplota navyše škodí aj vašej práčke. Zvyšuje sa pri nej usadzovanie vodného kameňa, najmä pri tvrdej vode. Nové modely práčok sa dokážu postarať o šetrné vypratie farebných textílií bez straty farby a tvaru bielizne. Využívajú napríklad pranie už pri teplote 15 °C. Kvalitou sa vyrovná praniu pri 40 °C a pritom ešte ušetríte až 80 % energie. K rozpusteniu pracieho prostriedku určite prispieva aj správna rotácia bubna. Keďže každá značka má svoje tajné tromfy, dajte sa poučiť pri nákupe predajcom.

    3. Čím viac aviváže, tým bude bielizeň hebkejšia:

    Omyl. Aviváž rovnako ako prášok je potrebné dávkovať podľa návodu a s mierou. Najmenej jej patrí na syntetiku, kde na 4,5 kg postačí 18 ml, na zmiešané tkaniny a vlnu 24 ml a na bavlnu asi 36 ml. Ak sa dávkovanie preženie, naruší sa napríklad nasiakavosť uterákov. Vlákno sa „obalí“ avivážou a nesaje vodu.

    4. Použitú vodu s práškom môžeme použiť znovu:

    Toto je jav, s ktorým sa môžete stretnúť v nejednej slovenskej domácnosti. V snahe ušetriť čo najviac na účte za vodu sú mnohé gazdinky schopné stráviť hodiny zachytávaním použitej vody s rozpusteným detergentom. Čistiaca účinnosť pracieho prostriedku je však aktívna iba raz. Pri každom ďalšom praní sa účinnosť prášku výrazným spôsobom znižuje. Nehovoriac o tom, že uvoľnené nečistoty z prvého prania sa takto postupne prenášajú na tie ďalšie. Ideálnym riešením pre šetrné gazdiné je práčka s technológiou, ktorá si sama dávkuje množstvo vody a energie podľa množstva a stupňa znečistenia bielizne.

    5. Zhora plnená práčka je nestabilná a hlučnejšia ako spredu plnená:

    Tento mýtus sa u nás šíril v minulosti. Mohutná konštrukcia práčok prenášala odstredivú silu do okolia. Dnešné práčky, či už zhora, alebo spredu plnené, sú nielenže odpružené a stabilné pri odstreďovaní, ale vďaka novej technológii pripojenia motora priamo na bubon práčky sú aj tiché. Motor dokáže vďaka senzorom optimalizovť odstreďovací cyklus, postará sa o rovnomerné rozloženie bielizne v bubne. Hlučnosť práčky sa tak pri odstreďovaní môže znížiť až o 5 dB.

    6. Čím vyššie otáčky, tým je bielizeň viac pokrčená:

    Krčenie jednotlivých kusov oblečenia závisí predovšetkým od typu tkaniny. Úroveň odstreďovania výrazne ovplyvní aj samotné sušenie bielizne. Napríklad veľmi odolným materiálom je bavlna. Ak máte doma práčku, ktorá dokáže odstreďovať rýchlosťou až 1 400 otáčok za minútu, výrazne vám skráti čas sušenia bavlnenej bielizne. Vysoké otáčky však nie sú vhodné na jemné tkaniny, pretože tie sú náchylné na krčenie. Aj pre takéto prípady je preto ideálnym riešením technológia na pranie jemnej bielizne. Nedôjde k spusteniu odstreďovania na príliš vysokých otáčkach.

    7. Do bytov s nedostatkom priestoru sú vhodné len zhora plnené práčky:

    Ak máte na práčku v byte vyčlenené miesto iba 50 cm široké, máte iba jednu možnosť, zhora plnený model. Zboku plnené práčky sa síce dokázali už dávnejšie zredukovať do hĺbky, no zo štandardnej šesťdesiatkovej šírky nevedia ubrať. Jednou z mála výhod zhora plnených práččok je komfortnejšie vkladanie či vykladanie náplne. Kapacita jednotlivých modelov môže byť rôzna. Je síce pravda, že spredu plnené modely poskytujú o niečo väčšiu kapacitu, no doteraz to bolo na úkor vonkajších rozmerov. Dobrá správa však je, že najnovšie spredu plnené práčky už vedia tiež ponúknuť kapacitu aj 7 kg bielizne pri hĺbke iba 44 cm.

    8. Práškový prací prostriedok necháva na oblečení škvrny:

    Kľúčovým faktorom efektívneho prania bez zanechania škvŕn je dokonalé rozpustenie pracieho prostriedka. Pri tekutých typoch je proces rozpúšťania oveľa jednoduchší, a preto sú takéto detergenty vhodné najmä na pranie pri krátkych programoch ci programoch s použitím nižšej teploty. Naopak sypký prací prostriedok je vhodný na dlhšie pracie cykly. V každom prípade však treba zobrať do úvahy fakt, že v procese rozpúšťania pri oboch typoch zohráva, popri rotácii bubna, dôležitú úlohu aj postupné zvyšovanie teploty, počas ktorého dochádza k postupnému uvoľňovaniu čistiacich látok a ich efektívnemu rozloženiu v rámci náplne. Dokonalé rozpustenie pracieho prostriedka zaručujú práčky s asymetrickým otáčaním bubna. Tento pohyb sústreďuje tkaniny rovnomerne okolo bubna, vďaka čomu sa prací prostriedok dokonale rozpustí aj pri veľmi nízkych teplotách.

    9. Časť pracieho prostriedka sa na začiatku prania odplaví do kanalizácie:

    V momente, ked odštartujete prací cyklus, práčka začne napúštať vodu do nádrže, v ktorej je osadený bubon. Nádrž je hadicou prepojená s čerpadlom, ktoré po skončení prania alebo pláchania odvedie použitú vodu do kanalizácie. Mnoho ľudí sa preto domnieva, že časť prášku sa pri úvodnom naplňaní spolu s vodou dostane do hadice medzi bubnom a čerpadlom, kde bez využitia „čaká“ na moment, kým ho čerpadlo pošle do kanála. Našťastie vďaka práci inovátorov je aj tento jav už iba minulosťou. Súčasné práčky sú vybavené takzvanou ekologickou gulôčkou, ktorá v správnej chvíli vytvorí bariéru medzi ústim nádrže a odčerpávacím systémom. Práčka teda zúžitkuje celé množstvo použitého detergentu a nič z neho tak nevyjde nazmar.

    10. Stačí používať jeden program na všetky druhy oblečenia:

    To je častá realita v slovenských domácnostiach. Pre dokonalé výsledky prania zohráva dôležitú úlohu najmä typ materiálu. Kľúčovou je nasiakavosť. Štandardne sa programy delia na bavlnené a syntetické. Doplnené môžu byt o špeciálne programy, ako napríklad džínsy. Trendovému farebnému oblečeniu nahrávajú špeciálne programy zohladňujúce farby bielizne. Program špeciálny na tmavé oblečenie chráni čierne a tmavé tkaniny pred vyblednutím.

    11. Práčka sa čistí sama:

    Hoci by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že bubon práčky je stále čistý a lesklý, opak môže byt pravda. Klúčovou je predovšetkým starostlivosť, akú svojej práčke venujete. Rovnako jej pravidelné čistenie a odvápňovanie špeciálnymi prostriedkami minimálne dvakrát ročne, čo v konečnom dôsledku výrazným spôsobom ovplyvňuje aj samotnú životnosť práčky. Teplé a vlhké prostredie vytvára ideálne podmienky na tvorbu baktérií. Najcitlivejším miestom v práčke je priestor násypky a čerpadla. I na tento neduh sa však našiel liek. Špeciálny materiál násypky a filtra čerpadla môže znížiť tvorbu a množenie baktérií a plesní. Tým sa výrazne eliminuje aj vznik nepríjemných zápachov. Samozrejme existujú už možnosti programov samočistenia ako napr. pri Samsungu - Eco drum clean 🙂

    Sajfa ako predavač TV? Dnes o 18:30 v Samsung Bory Mall😝
    #borymall #samsung #sajfapredavacom #sajfovastavka

    #samsung
    #addwash

    Ten pocit ked aj od susedky viete,ze je doma vsetko v poriadku a pracka si perie 🙂

    Preco by som svoju #samsung pracku nedala ani za svet?
    Ked som pred rokom koncila ako ambasadorka, co cert nechcel, moja whirlpoolka sa pokazila - popravde v zloooom case. Ale bez pracky byt predsa nikto nemoze 🙂
    Prisiel kamen urazu - nahovorit muza na drahsiu, viac kilovu. Kedze som vyskladala na moju vysnivanu vybornu akciu,muz povolil a co je hlavne - prispel 😂😂😂 po mesiaci pouzivania mi raz vecer hovori: "Mam len taky pocit alebo sa u nas menej perie?" A mal pravdu. Pri 6kg pracke som prala vkuse, teraz periem max. 4x do tyzdna. Co ocenujeme obaja je funkcia ovladania cez smartphone - moj brat sa stale smeje,ze ako to je taka blbost takato funkcia, ale ked som mu vysvetlila ako ju vyuzivam, sam uznal,ze wau 🙂 vdaka tomu si pustim pracku na navsteve napr. Hodinu pred tym ako mame odist, pridem domov a rovno prekladam do susicky 🙂
    Posledne som funkciu vyuzila,ked sme sa pred par dnami boli hrat s malym v detskom kutiku 🙂 pekne som si pustila a cez telefon sledovala ako pracka perie, o kolko si skratila cyklus, ci nenastal technicky problem (co mimochodom hlasi tato super aplikacia #smart_home tiez). A po prichode domov som akurat chvilu pockala a prekladala do susicky - a toto je len par vychytaviek ktore milujem ❤️❤️❤️ samozrejme Vam dalsie vychytavky v priebehu par dni prezradim zase 🙂

    #samsung
    #dni_s_prackami_samsung

    Mamicky od dnesneho dna sa na Vas tesi aj moj kolega Tomas @samsung_tomas ktory ma pre vas V dnoch s prackami Samsung pripravenych mnozstvo zaujimavosti 🙂
    https://www.modrykonik.sk/forum/category/dni-s-...

    #samsung
    #addwash

    Mamicky poznate tuto novinku od spolocnosti Samsung? Ja sama som hrdou majitelkou tejto krasavici - vyuzili by ste funkciu Addwash (pridavanie bielizne cez specialne dvierka)? Myslite, ze je to krok vpred alebo to pokladate za zbytocnost na pracke?

    #samsung
    #vsetko_ma_svoj_koniec

    Mile moje mamicky, kedze vsetko co zacne, musi raz aj skoncit a tak sa s Vami lucim uz ako ambasadorka a od piatku som tu uz len ako mamicka 🙂 bol to pekny rok, kus narocny nakolko sklbit rodinu, konika, ine povinnosti je niekedy nad hlavu a som rada,ze sa uz mozem naplno venovat veciam do ktorych som sa poslednu dobu zacala pustat.
    Dakujem samozrejme koniku za tuto prilezitost a Vam skvelym mamickam, ze ste ma sledovali, zapajali sa do ankiet a sutazi 🙂

    #samsung
    #1maj
    Tak za nami 1.maj aj ked tak nestastne vysiel na nedelu - ako ste ho prezili? Ako obycajny den alebo nejak vynimocne? My sme sa boli kupat, chrobacikovi sa velmi pacilo a potom ano ano zabite ma ale boli sme na hranolky v mekaci 😀😀😀🔫

    #spomienka
    #samsung
    Boze jak som sa zasmiala nad spomienkou ked sme este v prvaku na vyske chodili tlacit seminarky na disketach. V tom case zacali letiet USB kluce ale taky 128MB bol dost palka. Moja mamca pri kupe laku na vlasy v drogerke ziskala nejaky zreb a jeden taky vyhrala 😀 mi ho dala na Vianoce a pamatam si jak som s nim dosla po Vianociach tlacit seminarku a spoluziacky, ze wau, to je super a ake malicke...... 😀😀😀 mate aj vy spomienky na ukladanie dat na tieto uz takpovediac retro diskety? Za odpoved leti ❤️

    #samsung
    Vstúpiť do sveta virtuálnej reality je tak jednoduché. Pomocou #gearvr a #galaxys7 je to otázka pár sekúnd a môžete sa ocitnúť napríklad medzi žralokmi pri potopenom vraku lode.

    #samsung
    Podobné drobné nehody vás u #galaxys7edge trápiť nemusia.
    Vďaka certifikácii IP68 je odolný proti vode aj prachu.

    #samsung
    #recenzia_od_mamicky
    #ta_najlepsia_pracka
    #milujem_pranie

    Mamicky dnes som sa velmi potesila recenzii od jednej mamicky z vas a tak kopirujem jej spravu:
    "Ahoj Barborka, uz dlho sledujem tvoj blog, mam rada tvoje rady pri prani. Kedze rok u nas s mm riesime,ze treba pracku vymenit, dala som na teba a kupila si samsung. Rozhodli sme sa zainvestovat a kupili novu addwasku. Zainvestovali sme sice viac ako sme planovali ale v planeu bol taky mily predavac a dali sme aj na jeho radu. Tyzden periem jak o preteky aj to co je ciste lebo tuto pracku milujem. Moja mala je viac ufulana jak cista a poviem ti,ze tato pracka vyprala aj skvrny s ktorymi si moja stara indesitka aj s pouzitim zlcoveho mydla neporadila ani oblukom. Dakujem, dakujem a este raz dakujem.
    P.S - toho mojho uz zacinam spracovavat na susicku haha 😀 "

    #samsung_bonus
    Mamičky plánujete kúpu novej práčky? Recyklujte svoju starú a #samsung vám na novú prispeje až do výšky 111€ 🙂
    Viac o akcii - https://www.samsung-bonus.eu/sk/bonusove-akcie/...

    #samsung
    #addwash je revolučná pračka, která zmeni pranie už navždy. Nemusíte viac čakať, než sa dokončí program. Nikdy viac nebudete zbytečne strácať svoju energiu alebo čas. Zabudli ste pridať aviváž alebo časť oblečenia? Kľudne ho pridajte behom prania 🙂

    https://www.youtube.com/watch?v=oc1H3Muol7o

    #samsung
    #perieme_ucinne

    A prichadza doverne zname obdobie zelenych nohavic nasich ratolesti. Pri vybere pracky urcite myslite aj na funkcie,ktore si s takymito skvrnami poradia. Jednou z nich je funkcia #bubble_soak v prackach od samsungu 🙂

    Mily #samsung - prisiel si so super vychytavkou #addwash ale skoda,ze nie aj s niecim takymto - no sa smejem 😀😀😀😀😀

    #samsung
    #syndrom_starej_tv

    Mamicky aj vy ste uz fanusikom Samsungu na FB? Najdete jednoducho pod Samsung Česko a Slovensko.
    Na FB stránke nájdete množstvo informácii o novinkách a aj jedno super video ako prídete na to, ze mate uz naozaj staru TV a treba vymenit 😉 odporucam pozriet 😉
    https://www.facebook.com/samsungczsk/videos/989...

    Krasne ranko mamicky - ak raz novu TV tak jedine takuto #samsung 🙂 mate aj vy TV samsung - ste spokojne?

    #samsung
    #samsung_s7_s7edge
    #specialny_servisny_balicek
    #wauuuuu_pre_mna_ako_stvorene😀

    Spoločnosť Samsung pripravila pre nových majiteľov prémiového radu smartfónov Galaxy S7 edge a S7 špeciálnu ponuku týkajúcu sa servisných služieb. Každý nový zákazník, ktorý si v období od 11. 3. 2016 do 31. 6. 2016 zakúpi Galaxy S7 edge / S7, získa balíček poistenia proti náhodnému poškodeniu svojho telefónu v dĺžke trvania jedného roka od dátumu nákupu.

    Stačí, keď si zákazník stiahne aplikáciu S7 Agent z Google Play, ktorá je zadarmo, a zaregistruje sa podľa pokynov. Po vyplnení registrácie dôjde k aktivácii poistenia mobilného telefónu, ktoré je možné využiť napríklad na opravu rozbitých displejov v dôsledku vypadnutia, pádu alebo inej kolízie alebo opravu poškodenia telefónu spôsobeného tekutinami. V rámci balíka poistenia je stanovená spoluúčasť vo výške 39 € vr. DPH a krytie poškodenia je obmedzené na jedno poškodenie za rok.

    Využitím aplikácie S7 Agent získajú zákazníci tiež priamu linku na službu MojaS7. Služba MojaS7 zaisťuje nielen potrebné informácie ohľadne nastavenia, návodu či reklamácie zariadenia, ale aj osobné vyzdvihnutie mobilného telefónu na zákazníkom určenom mieste a bezplatný odvoz zariadenia do servisného strediska a späť (v prípade, že zariadenie spĺňa záručné podmienky; nevzťahuje sa na mechanické poškodenie zariadenia). Počas opravy Samsung zákazníkom zdarma zapožičia náhradný smartfón Galaxy S7.

    #samsung
    #rozdiely_s7_s7edge
    Čím sa najviac líšia Galaxy S7 edge a Galaxy S7?
    Galaxy S7 edge má 5,5-palcový, na oboch stranách zakrivený displej a 3 600 mAh batériu. Rozdiel vo váhe je pritom len 5 gramov!

    #samsung
    ✔ 3600 mAh kapacita batérie
    ✔ Funkcia rýchleho nabíjania
    ✔ Bezdrôtové nabíjanie
    ✔ Ultra úsporný režim
    ✔ ‪#‎GalaxyS7edge‬