matuchak
    12. sep 2017    Čítané 162x

    Ako sme testovali mliečko Amilk Bifido 2

    Uplynulý mesiac sme testovali mliečko Amilk Bifido 2. V tomto článku vám popíšem ako sme boli spokojní a čo naň vravíme 😉

    Koncom júla som natrafila na Modrom koníku na možnosť otestovať mliečko Amilk. O pár dní som zistila že si nás s mojou dcérkou Ninkou vybrali a tak sme netrpezlivo čakali na balík s mliečkom.

    Aké boli dojmy na prvý pohľad

    Balenie je pekné s modrým macíkom, na krabici je neprehliadnuteľné označené pre aký vek dieťatka je mlieko určené. Na boku sú rozpísané výživové údaje. Tie som hneď študovala a odpovedajú tomu čo chcem aby mliečko pre moje dieťa obsahovalo. Keď že som mala žiaľ problém s mojím mliečkom a nemohla som dlho kojiť hľadala som najlepšiu alternatívu pre moje dieťa. Od narodenia malej sme prešli viacerými mliekami a tak mám dobrý prehľad o zložení aj iných mliek a viem si ich porovnať. Toto mlieko môžem spokojne odporučiť. Dieťatko v ňom dostane všetko čo pre svoj vývoj potrebuje.


    Čo obsahuje balenie

    Mliečko je balené v krabici obsahujúcej 600 g. Vo vnútri sa nachádzajú dva sáčky po 300g a biela odmerka na dávkovanie mliečka. Za mňa balenie v sáčkoch je nepraktické. Musíte mať zvlášť nádobku kde mliečko uskladnite aby zbytočne nevlhlo a bolo v bezpečí uskladnené. Tak isto zarovnávanie nabratej odmerky bolo nepraktické. Na krabici v návode bolo napísané že zarovnať kuchynským nožom. To by sa mi veľakrát s umrncanym dieťaťom na rukách nedalo. Potrebujem fungovať šup-šup. Nevadí, poradili sme si konkurenčnou pixlov.


    Ako vyzerá mliečko, ako chutí, ako sa po ňom tvári bruško


    Mliečko má super vôňu aj farbu. V pohode sa rozpúšťa. Musela som ochutnať samozrejme aj ja. Je výborne! Mierne sladké a voňavé. Mňam!


    Dcérke tiež hneď chutilo a vypila na prvý šup plnú fľašu. V minulosti sme mali mliečka ktoré dcérke nerobili dobre a preto som ju pozorne sledovala ako reaguje. Nemala s ním absolútne žiadne problémy. Žiadne bolesti bruška, pekne kakala, krásne po ňom kľudne spinkala. Pri iných mliekach mala niekedy prvé dní problémy kým si ako by bruško zvyklo. Tu nič. Ako by ani nezaznamenalo zmenu.

    Kde všade sme mliečko pridávali

     
    V čase keď sme začali mliečko testovať sme akurát začínali s príkrmami a tak sme s ním pripravovali kaše. So pšenom, ryžou, pohánkou, ovsenými vločkami... Hodí sa všade. Dokonca aj do niektorých zeleninových príkrmov som ho pridávala. Mliečko sme mali stále so sebou aj vonku na výletoch kde som ho malej rýchlo pripravila a mala bola vždy spokojná.


    Záverečné zhodnotenie

     
    Mlieko za vynikajúcu cenu, výborne stráviteľné, ktoré zašití bruško. Maximálna spokojnosť!!! Jednoznačne budeme pokračovať s týmto mliečkom a želám každej maminke aby tiež našla pre svoje dieťatko také super mliečko ako sme našli mi vďaka tejto testovacke.

    Určite mlieko Amilk odporúčam!

    ludkka0407
    9. sep 2017    Čítané 147x

    Testovali sme Amilk Bifido 2

    Začnem naozaj originálne, a to poďakovaním. Ďakujem za možnosť testovať Amilk Bifido 2, lebo ako sa vraví, keď už materské mliečko nestačí, tak treba hľadať nové možnosti. Pri pohľade na správu, v ktorej sa písalo, že nás vybrali do testovania, som sa veľmi potešila a môj manžel to samozrejme odudral, veď ako môžem našu prvorodenú "testovať". Ako "rodinná ekonónka" som hneď zrátala, koľko v rodinnom rozpočte ušetríme, koniec koncov sme mladá rodinka s jedným bábom a veľkým zverincom psov a mačiek, každé euro je dôležité. Ako "správna matka" som si prečítala zloženie mliečka,aby som ho vzápätí, samozrejme, zabudla. Ale až také zlé to nebude, niečo predsa len utkvelo v pamäti. Teda, že obsahuje vitamíny a minerály a tiež telu prospešné baktérie.

    Po doručení kuriérom som sa nevedela dočkať otvorenia. A musela som počkať, kým Zuzka zaspí, potom prišla tá chvíľka. V balíku boli 4 krabice s macíkom, v každej dva sáčky cca po 300g a odmerka. Trošku mi zo začiatku nesadla do ruky, potom som ocenila aj jej veľkosť aj presnosť dávkovania. Už som len dúfala, že Zuzke bude aj chutiť.

    Samozrejme, že som chcela vedieť, aká je cena tohto mliečka v porovnaní s inými a bola som príjemne prekvapená. Cena je vhodná pre našu rodinu, v porovnaní s inými má len jednu nevýhodu, a to je dostupnosť len v jednej sieti lekární. Moderne si ho teda budeme objednávať cez internet, keďže práve túto sieť po ruke nemáme. A oceňujeme aj výhody zakupovania len v lekárni, keďže je pod stálym dozorom.

    S testovaním sme čakali ešte celý týždeň, mlieko je určené deťom od ukončeného 6.teho mesiaca, potom prišlo prvé otvorenie krabice a prvá fľaša pre našu prvorodenú. Preto aj táto recenzia bude pravdepodobne medzi poslednými zverejnenými, nakoľko som si "ukradla" ešte tento týždeň na testovanie.

    Príprava na začiatku mi chvíľku trvala, kým som dokázala odhadnúť požadovanú teplotu, všetko je však len o zvyku.

    Zo začiatku som testovala hlavne chuť, dávkovanie a spokojné bruško.

    Začíname a aj končíme deň práve vypitím mliečka, na začiatku testovania to bolo cca 130 ml ráno, teraz už 180 ml a večer 210 ml. Mňa ako matku veľmi teší, že mliečko chutí, dokonca aj mne, keďže každé pripravené jedlo ochutnávam. Neraz nás zachránilo aj na obed, keď príkrm nebol presne podľa gusta.

    Osobne som ho používala ako na prípravu ovsených vločiek, tak na prípravu kaší aj polievok alebo do hotových príkrmov na zjemnenie chuti, resp. na úpravu chuti. Zatiaľ jediné, v čom úspech nebol, boli polievky, v tomto je Zuzka celá "po tatovi", ten tiež polievku zje iba z donútenia.

    Takže zhrnuté a podčiarknuté: mliečko má skvelú chuť, problémy pri jeho používaní zo začiatku sa stratili, krásne "prdká" aj "kaká", spapá ho viac ako predchádzajúceho, vynikajúco sa používa pri príprave rôznych pokrmov od predpripravených kaší, cez polievky až po ovsenné vločky. Takže celková veľká spokojnosť. V prípade, že by sme plánovali mať aj ďalšie bábo, tak určite bude medzi prvými, ktoré vyskúšame, keď už nebude možnosť dojčenia.

    Začínali sme s málom a končíme s veľa 🙂 Dôkazom môže byť aj táto prázdna fľaša

    A spokojná Zuzka na štyroch po jej dopití.

    Čo na záver? Ešte jedno poďakovanie za možnosť testovať a úplná spokojnosť s mliečkom aj značkou a určite pri nej zostaneme aj naďalej.

    allys
    9. sep 2017    Čítané 227x

    Testovanie mliečka Amilk Bifido 3

    Veľmi ma potešila správa, že som jednou z maminiek, ktoré budú testovať mliečko Amilk Bifido. Moje tri detičky som poctivo dojčila, pri dvojičkách 10 mesiacov a pri dcérke 11 mesiacov. Ale čo potom???

    Martinko mal od narodenia citlivé bruško, takže sme skúšali veľa rôznych mliečok. Pre najstaršiu kupovať iné, pre Maťka iné a pre Kikuška tiež. No poviem vám, je to finančne náročné. Preto som hľadala alternatívu pre všetky 3 detičky naraz. Samozrejme, že každá chce pre svoje deti plno významných zložiek, od vitamínov po užitočné baktérie. Mliečko Amilk Bifido ich všetky splnilo. A tak nadišiel deň "D", keď mi kuriér priniesol zásielku a v ňom na moje megaveľké prekvapenie 4 krabice mlieka. Po otvorení krabice ich moji malí loptoši vytiahli a študovali zloženie. 

    Ako správna maminka som si pozrela vitamíny a minerály a samozrejme hneď otvorila jednu z krabíc. A ide sa testovať 🙂 V krabičke s krásnym mackom pre deti od 1-3 rokov som objavila 2 vrecká s obsahom 300g v jednom vrecku. Je to trošku nepraktické, ale presypala som do plechovej dózy a bolo po starosti. V balení bola asi najlepšia odmerka, ktorú som kedy použila.

    Po otvorení vrecka ma ovanula krásna vôňa mliečka. hmmm vanilka... Po preštudovaní dávok som hneď mliečko zarobila. Bola som veľmi milo prekvapená rozpustnosťou, bez hrčiek na dne po pretrepaní. Čo je pozitívne,lebo som nemusela flaše drhnúť. Flaše s mliečkom zarobené a šup mojim malým testovačom. No čo vám poviem, "scucli" ho na "šupu". Pred tým nechali vždy na dne a teraz nič. Takže ďalšie pozitívum. Pred obedným spánkom som im znova nachystala mliečko k postieľkam a čuduj sa svete, všetko vypili a spali mi 2 hodiny. Moje detičky spali 2 HODINY. Obrovský úspech. Už som len chodila do izbičky pokukovať, či sú OK. Krabicu mliečka vypili za 2 dni, takže 4 krabice boli vypité za cca 9 dní. Martinka bruško nebolelo a všetky deti mali pravidelnú stolicu. Takže ďalšie plus. Chlapci sa nevedeli dočkať, kedy mliečko znova zarobím. Takže mojim deťom chutí, všetkým trom 🙂

    Jediná výhoda-nevýhoda je, že sa dá mliečko kúpiť len v lekárni Dr.Max. Ale za prijateľnú sumu a objednávku cez internet je to super voľba. Do kaší a príkrmov som mliečko ani nestihla dať. 

    Veľké ďakujem patrí Modrému koníku a lekárni Dr.Max, že som mohla vyskúšať užasné mliečko, ktoré chvalabohu moje deti ľúbia. Takže už žiadne hľadanie 3 mliečok každému z nich. A aj moja peňaženka si oddýchne. Takže mliečko Amilk Bifido odporúčam každej mamičke, ktorá hľadá alternatívu s dôležitými výživovými látkami a s prijateľnou sumou.

    zuzuk22
    9. sep 2017    Čítané 163x

    AMILK BIFIDO 2

    Keď som sa dozvedela že si nás vybrali testovať mliečko Amilk Bifido 2, veľmi ma to potešilo. Bohužial moju Sofi som dojčila len asi 3 mesiace tak sme museli prejsť na umelé mlieko. Skúšala som ich už viac, ale musím povedať, že toto mliečko nam hneď sadlo. Sofi ho hneď pila ako by ho pila od začiatku.

    Veľmi nam chutí 🙂 

    Cena mliečka je len, bonus pretože že dostupná pre každého si myslim. Je plné vitamínov a látok potrebnych pre malé detičky pre ten správny rast a vývoj 🙂

    Mliečko Amil Bifido 2 odporúča moja Sofi všetkými 10siatimi ;) 

    Ešte raz ďakujeme že sme sa mohli zapojiť do tohto testovania.

    tecko28
    9. sep 2017    Čítané 254x

    Testovanie Amilk bifido 3

    Do testovania na Modrom koníku som sa prihlásila po prvýkrát. O to väčšiu radosť som mala, keď som zistila, že  som som medzi vybratými mamičkami. Amilk Bifido som chcela skúsiť z dôvodu, že náš synček je predčasne narodený a naša pediatrička odporúča v jeho prípade používať UM do veku 3 rokov. Testovali sme Amilk Bifido 3.

    Hneď po otvorení krabice ma milo prekvapil obsah 2 menších 300 g vrečúšok mlieka, čo je mimoriadne praktické a na prvý pohľad iná odmerka ako pri iných mliekach.  

    Začínali sme  testovať pred obedným spánkom. Mliečko má výbornú rozpustnosť, netreba fľaškou triasť veľmi dlho.  Dokonca si ho malý dokáže vo fľaške potrepaním urobiť aj sám (má 2 roky), čím mlieko hneď získalo jeho obrovské sympatie. Hneď prvá reakcia bola obrovské „mňááám“ a prvá fľaša bola vypitá do dna. Veľmi ma potešilo, že hneď po spánku si pýtal znovu mliečko, čo predtým nikdy nezvykol.

    Tak ako pre iné mamičky, aj pre mňa je veľmi dôležité spokojné bruško mojho synčeka. Vyvážený pomer vitamínov (C, PP, B5, A, E, B6, K, B1, B2, D, B9, H, B12), minerálov(sodík, draslík, chlorid, vápnik, fosfor, horčík, železo, zinok, meď, mangán, selén, jód) , Bifidobacterium lactis  a DHA/ARA – nenasýtených  mastných kyselín je zárukou, - aby bolo bruško sýte, nebolelo a dieťatko malo dostatočný príjem  vitamínov potrebných pre svoj rast a vývin.

    Amilk si Tobiáško veľmi chváli a nedokáže sa ho vzdať ani cestou do „miniškôlky“ kam každé ráno cestujeme.

    Večerná rozprávka a zaspávanie je už mesiac jedine s Amilkom.

    Amilk Bifido 3 hodnotím 100 bodmi zo 100. Aj vďaka  jeho prijateľnej cene, výbornej dostupnosti a možnosti objednať cez internetovú lekáreň s dopravou zdarma až domov budeme pokračovať s Amilkom až do veku 3 rokov a odporúčať všetkým mamičkám, ktoré to "pravé" mliečko pre svojho drobca hľadajú.

    Ďakujeme Modrému koníku a lekárni Dr. Max, že sme boli medzi vybranými  testujúcimi  a tak sme konečne našli pre nás to pravé mliečko.

    schvarzy
    8. sep 2017    Čítané 90x

    Testujeme AMILK Bifido 2

    Testujeme mliečko AMILK

    O tomto mliečku som veľmi málo počula, keď sa mám priznať ani som ho moc nepoznala, ale keďže rada skúšam nové, veľmi ma potešilo, keď som bola vybraná na testovanie. 

    Domov nám ujo kurier doniesol štyri škatule. Keďže predtým pil Oliverko iné mliečko Amilk som zavádzala postupne. Najprv som zmiešala jeho pôvodne mlieko s Amilkom v pomere 1:1 a po dvoch dňoch sme prešli úplne na Amilk. 

    Čo som si všimla na začiatku je, že fľaša po Amilku vôbec nie je zanesená špinavá, lepkavá ako po iných mliekach ale po vypití v nej nezostalo žiadne prilepené mliečko, čo hodnotím veľmi pozitívne, lebo fľašu som veľmi rýchlo a ľahko umyla. Môj druhý postreh bola biela naberačka, čo už tak pozitívne nehodnotím, keďže malému robím mliečko hlavne v noci vždy som ju mala problém nájsť nakoľko som musela dobre zaostriť. :D  

    Malému mliečko veľmi chutilo, zo začiatku bol prekvapený z chuti, nakoľko mliečko čo sme pili predtým nebolo také sladké. Fľašku vždy vypil celú, čo ma veľmi potešilo, lebo predtým zvykol nechávať mliečko.  

    Vysoko pozitívne hodnotím zmenu stolice, vďaka probiotikám obsiahnutým v mliečku. Malému sa pekne upravila. Kakal hustejšie a všimla som si, že ho ani nebolelo bruško, čo sme zvykli mať večer hocikedy problém. Malý sa zvykne budiť na mliečko v noci 2x, pri Amilku sa viackrát zobudil iba 1x a takto

    Jeho bruško bolo sýte a spokojné. 

    Veľmi chválim, že mliečko sa dá jednoducho objednať cez stránku Dr. Max, alebo v lekárni Dr. Max, ktorá sa podľa mňa nachádza skoro každému po ruke, to že mliečko ma veľmi dobrú cenu a aj to, že ak máte kartu Dr. Max môžte zbierať body a neskôr si uplatniť zľavu.

    Mliečko obsahuje kvalitny počert vitamínov a dôležitocýh stopových prvkov a malému natoľko zachutilo, že zostávame pri používaní tohto mliečka určite do troch rokov a možno aj dlhšie, ak bude chcieť mliečko piť. Za mňa odporúčam. Bola som spokojná ja ako mama a aj drobec.

    kaatuuskaa
    5. sep 2017    Čítané 187x

    Amilk Bifido

    V našej krajine je zakázaná propagácia umelého mliečka pre detváky do 6. mesiaca (aj preto sa testujú mliečka 2 a viac) takže maminka, ako aj ja, ktorej sa laktáciu nepodarilo pri dvojbodkach rozbehnúť (nech už boli dôvody akékoľvek), musí zisťovať, pátrať a skúšať... Nič iné nám nezostáva. Takže mám o umelej detskej strave najčítane články, diskusie, reklamné- firemné "zaručené štatistiky"a nezávidím maminkám, ktoré sú v tomto "pátracom režime".

    Moje deťúrence sú ale už veľkáči, majú 16-mesiacov, sú šikovní, zdraví, zvedaví a ako každá, zniesla by som im aj modré z neba.

    Pri zásielke mlieka Amilk Bifido som samozrejme, ako väčšina maminiek, pozerala zloženie (a na to, že pre mojich hladošov budú 4-krabice tak prinajlepšom do polky testovacieho obdobia, keďže sa do testovania zapájalo viac maminiek s dvojkami, nepríde mi fér poslať rovnaké množstvo mlieka ako pre jedno dieťatko, ale nevadí, to len súkromny dotaz)

    Hŕba vitamínov, minerálov, dokonca probiotiká, no super... (medzi nami, zloženie +/- totožné  s inými odskúšanými mliečkami... Ale psssst, každá firma vyvíja výnimočnú receptúru roky) 

    Je pravda, že zrovna tie maličké rozdiely môžu rozhodnúť o spokojnom brušku.

    Mlieko má príjemný nevtieravý obal, vo vnútri sú davkovacia lyžička a samotné mlieko je rozdelené do dvoch samostatných 300 gr. vrecúšok. 

    Keďže loviť tou lyžičkou mlieko z toho vrecúška je pre mňa nepraktické, presypala som si ho do kuchynskej dózy s tesnym vrchnákom a bolo to ok. Samozrejme na noc používam pre prípad dávkovač, keďže spiaca by som asi v polke prestala počítať množstvo.  

    Samotný prášok má jemnu vanilkovú arómu (chuť nie) a fakt dobre sa rozpúšťa.

    Samotný úkon "výroby" mlieka je popísaný na obale a nelíši sa od konkurencie. Ako malú nevýhodu môžu maminky vnímať to, že je mlieko dostupné len v sieti lekárni Dr.Max a cez ich e-shop. Ja mám túto lekáreň asi 5-minút od domu, v nej usmiate a milé žienky, ktoré sa na našu návštevu vždy tešia (sme s našim "autobusovým" kočíkom menšou atrakciou ešte stále) preto to ako nevýhodu nevnímam. Okrem tohto e-shop je funkčný, promptný, takže aj tento variant sme už vyskúšali. 

    Cena... Je príjemná, určite jedna z dostupnejšich a nie na úkor kvality. Ak si chce niekto priplatiť za pekný obal, masívnu reklamu, nech sa páči, vec názoru, ale pre mňa ako matku dvojbodiek je toto mliečko rozumná alternatíva.

    Počula som o stratégii mamičiek "akcioholiciek", ktoré kupujú mliečko pre detváky (rok a viac staré - podstatná info), to ktoré je akurát v akcii, ale keďže času nazvyš nie je a na nete viem stráviť aj príjemnejšie chvíle (však "júnovky 2016"), toto moja cesta nebude.

    Myslím, že mliečko Amilk Bifido je pre mňa-nás správnou voľbou.

    Do témy "do akého obdobia je nutné dávať umelé mliečko detičkám" zabŕdať nebudem, takisto ako detváky so špeciálnymi nutričnými potrebami si nedovolím rozoberať.

    Mlieko určite doporučujem mamkam "pátračkam", určite stojí za vyskúšanie.

    Na záver ďakovačky:

    - Modrému koníkovi a tímu ľudí ktorí za ním stoja;

    - Spoločnosti, ktorá mlieko na testovanie dodala

    - A v neposlednom rade mojím dvojbodkovým chlapcom, ktorí mi dovolili dopísať tento článok a podujali sa s nadšením na moje pokusy.

    kaatuuskaa
    Správa bola zmenená    4. sep 2017    

    #test_amilk
    V našej krajine je zakázaná propagácia umelého mliečka pre detváky do 6.mesiaca( aj preto sa testujú mliečka 2 a viac) takže maminka,ako aj ja,ktorej sa laktaciu nepodarilo pri dvojbodkach rozbehnúť (nech už boli dôvody akékoľvek), musí zisťovať, pátrať a skúšať... nič iné nám nezostáva. Takže mám o umelej detskej strave najčítane články, diskusie, reklamné- firemné "zaručené štatistiky"...a nezávidím maminkam, ktoré sú v tomto "patracom režime".🤔

    Moje deťúence sú ale už veľkáči, majú 16-mesiacov,sú šikovní, zdraví, zvedaví a ako každá, zniesla by som im aj modré z neba.

    Pri zásielke mlieka A milk som samozrejme,ako väčšina maminiek,pozerala zloženie (a na to,že pre mojich hladosov budú 4-krabice tak prinajlepšom do polky testovacieho obdobia👈, keďže sa do testovania zapájalo viac maminiek s dvojkami, nepríde mi fér poslať rovnaké množstvo mlieka ako pre jedno dieťatko,ale nevadí 😉 ,to len súkromny dotaz) ...hŕba vitamínov, minerálov,dokonca probiotiká,no super...👍 (medzi nami, zloženie +/- totožné s inými odskúšanými mliečkami...ale psssst, každá firma vyvíja výnimočnú receptúru roky...)
    Je pravda,že zrovna tie maličké rozdiely môžu rozhodnúť o spokojnom brušku.

    Mlieko má príjemný nevtieravý obal, vo vnútri sú davkovacia lyžička a samotné mlieko je rozdelené do dvoch samostatných 300gr.vrecušok.
    Keďže loviť tou lyzkou mlieko z toho vrecúška je pre mňa neprakticke,presypala som si ho do kuchynskej dózy s tesnym vrchnákom a bolo to ok. (Samozrejme na noc používam pre prípad dávkovač, keďže spiaca by som asi v polke prestala počítať množstvo 🙈slight_smile:
    Samotný prášok má jemnu vanilkovú arómu (chuť nie) a fakt dobre sa rozpúšťa.
    Samotný úkon "výroby" mlieka je popísaný na obale a nelíši sa od konkurencie.

    Ako malú nevýhodu môžu maminky vnímať to,že je mlieko dostupné len v sieti lekárni Dr.Max a cez ich e-shop. Ja mám túto lekáreň asi 5-minut od domu,v nej usmiate a milé žienky, ktoré sa na našu návštevu vždy tešia ( sme s našim "autobusovym" kočíkom menšou atrakciou ešte stále) 😂 preto to ako nevýhodu to nevnímam. Okrem tohto e-shop je funkčný,promtny, takže aj túto variantu sme už vyskúšali.

    Cena...je príjemná, určite jedna z dostupnejšich a nie na úkor kvality.
    Ak si chce niekto priplatiť za pekný obal, masívnu reklamu,nech sa páči,vec názoru...ale pre mňa ako matku dvojbodiek je toto mliecko rozumná alternatíva.

    Počula som o stratégii mamičiek "akcioholiciek", ktoré kupujú mliečko pre detváky (rok a viac staré- podstatná info) , to ktoré je akurát v akcii,ale keďže času nazvyš nieje a na nete viem stráviť aj príjemnejšie chvíle (však "junovky 2016"),toto moja cesta nebude. Myslím, že mliečko A Milk je pre mňa-nás správnou voľbou 😉

    Do témy "do akého obdobia je nutné dávať umelé mliečko detičkám" zabrdat nebudem, takisto ako detváky do špeciálnymi nutričnými potrebami si nedovolím rozoberať.

    Mlieko určite doporučujem mamkam "patračkam", určite stojí za vyskúšanie.

    Na záver dakovacky:
    - modrému konikovi a tímu ľudí ktorí za ním stoja;
    - spoločnosti,ktorá mlieko na testovanie dodala
    - a v neposlednom rade mojím dvojbodkovym chlapcom, ktorí mi dovolili dopísať tento článok a podujali sa s nadšením na moje pokusy😉

    (6 fotiek)
    lujzamisko
    2. sep 2017    Čítané 118x

    Testovanie Amilk Bifido

    Naše testovanie bolo prvé.  Veľmi nás výhra potešila, malý má 16 mesiacov je dojčený, ale každý večer prikrmovaný mliekom s krabičky. Takisto ak narýchlo niekam ideme, berieme mliečko sušené. Nemám rada tasenie pŕs na uliciach 🙂. Ale jasné, že to neodcudzujem. 

    Keď prišiel kuriér, čakala som jedno balenie na testovanie ale on priniesol rovno 4 plné balenia. Jejo, super, môžme zarábať kaše, ktoré nám známy pokupovali však to poznáte.

    Balíček sa páčil aj môjmu Kubíkovi, hneď sme doma rozbalovali. 

    Obaly krabičiek majú krásneho macka, ktorý sa synčekovi veľmi páči.

    Už na obed sme testovali. Dávkovanie je zreteľne napísané. Páči sa mi balenie po vreckách. Prášok má príjemnú vôňu, jemnú farbu. Už som videla aj úplne žlté mlieka. Rozpúšťa sa veľmi dobre, netreba 100 x trepať s fľašou po kuchyni. Konzistencia rovnaká, na akú som už zvyknutá. Malému veľmi chutilo. Nebadal žiadny rozdiel, či má svoju značku alebo Amilk Bifido. 

    Po celý čas testovania Kubko nemal žiadne problémy typu zápchy, preháňania, nadúvania. Pri inom sme to mávaliKaše sa tak isto dobré s mliekom zarábali. Ochutnali sme aj my a môžme povedať že mňam. 

    Ďakujem za možnosť testovania.

    5veva555
    30. aug 2017    Čítané 106x

    Testovanie mliečka Amilk Bifido 2

    Už keď som o tomto mliečku čítala, sa mi hneď zapáčilo, že ho vyrába Francúzka spoločnosť ďalej, že obsahuje všetky dôležité vitamíny pre naše deťúrence a to su A, C, D, železo a zinok. No povedzme si nie sú toto tie najdôležitejšie?  Určite áno. 🙂

    Ďalej sa mi zapáčila cena mliečka, že to zvládnu zakúpiť aj maminky, ktoré žijú len z materskej a dávajú si pozor na každý cent. Predsa sú maminy, ktoré vychovávajú dieťatko samé, a preto je toto mliečko tá najlepsia voľba.

    Prvý deň skúšania mliečka malá spapala 7 odmeriek 3-4x denne keďže už papá prikrmy. A takto to pokračovalo dva týždne, no časom jej stačilo už papat 3x denne mliečko dokonca boli dni, keď len 2x denne a vôbec nebola hladná... Pozorovala som či jej mliečko chutí, či z neho nezvracia, pekne kaká a hlavne či priberá tak ako má 🙂 Ale musím povedať, že z mliečka sa ani raz nepozvracala. Kaká pekne a priberá tabuľkovo.  😊

    Celú noc mi po ňom spinká. Večer sa okúpeme, dáme mliečko a spíme do 6 rána, vtedy dáme znovu mliečko a potiahneme do 9, čiže aj po tejto stránke je vidieť že je mliečko naozaj chutné a napapá sa z neho poriadne.

     Pre mňa bolo toto mliečko záchrana či už po finančnej stránke ale aj, že hneď mojej pomaly 7 mesačnej princeznej zapasovalo na "prvú supu".

    Som naozaj rada, že práve nás vybrali na testovanie skvelého mliečka a mohli sme nájsť pre nás to správne. Určite budeme v papaní mliečka pokračovať aj naďalej a v budúcnosti, ak bude nejaké ďalšie bábo už nebudem premýšľať, ktoré mliečko kúpiť ak nebudem mať možnosť dojčiť. 

    #test_amilk čo viac si priať ako uspane.dieta s mlieckom. 🙂

    MACKO UŠKO
    Dobrý večer, na dobrú noc
    Macko z plyšu, spieva vám
    volajú ma Macko Uško
    lebo smiešne uško mám

    Huncút som a rád sa hrám
    s humorom je predsa fuška
    všetky deti rád ja mám
    to je heslo Macka Uška.

    Rýchlo do postieľok, veď už mesiac svieti
    rozlúčte sa s Mackom. Dobru noc vám, deti!

    #test_amilk ( obľúbená pesnička+ obľúbené mliečko) najlepšia kombinácia

    #test_amilk pokračuje,auto vezie po obede ešte nejakú "pijatiku" (či aké i/y sa tam píše 😂😂😂 )

    #test_amilk čo viac asi dodať. Mliecko chuti. Kasicka.tiež . Čo viac si priať. 🙂

    Náš malý bejby šef zhodnotil vzhľad krabíc a bol spokojný. #test_amilk

    (2 fotky)
    kaatuuskaa
    Správa bola zmenená    10. aug 2017    

    #test_amilk v našej familii pokračuje. Toto francúzke mliečko detvakom chutí,je prehľadne rozpísané v tabuľke dávkovanie, balené je v dvoch samostatných -praktickych vrecúškach (2x300) + odmerka.
    Pekný teplý deň prajeme😘👦👦😘

    #test_amilk ide sa rozbalovat , test moze zacat

    (3 fotky)
    lujzamisko
    Správa bola zmenená    7. aug 2017    

    Dnes nás potešil.ujo.kuriér. naše prvé #test_amilk . Večerné mliecko A kasicka budú a milk. Krpca potešili krabicky. Ďakujem

    (2 fotky)

    Ahojte kamaráti, koník nám poslal balíček na testovanie #test_amilk
    Chalani ho skontrolovali, prepočítali.
    Ja som zahviezdila pred kuriérom, pretože akurát keď som podpisovala preberanie,tak v tom momente mi fukol osviežovač položený na botníku rovno do ucha...moja reakcia bola spontánna... "SOMÁR!!!!" ( A zazrela som na osviežovač), kuriér kuka a nechápavo "JA????"🙈🙈🙈😂😂😂
    No nič,ide mi, kuriér je pohodak,pochopil👍😉

    konik_testuje
    28. júl 2017    Čítané 2009x

    Vaše skúsenosti s Amilk Bifido

    Aktualizácia: Čo hovoria mamičky na Amilk Bifido z Dr.Max? Prečítajte si ich recenzie v tomto fóre

    ---

    Mamičky, hľadáte pre svoje dieťatko starostlivo pripravené mliečko, ktoré by v optimálnej miere obsahovalo všetky potrebné živiny, aby vaše dieťatko správne prospievalo?

    Vyskúšajte s nami otestovať dojčenské mlieko Amilk Bifido 2 a batoľacie mlieko Amilk Bifido 3, ktoré sú exkluzívne dostupné v lekárňach Dr.Max a presvedčte sa o ich kvalitách.

    Čo testujeme

    Zloženie mliek Amilk Bifido je starostlivo pripravené tak, aby zohľadňovalo potreby detí v každej fáze ich vývoja. Mlieka Amilk Bifido obsahujú vitamíny A, C, D, zinok a železo, ktoré prispievajú k správnej funkcii imunitného systému. Okrem nich obsahujú aj množstvo rôznych vitamínov skupiny B a sú tiež bohaté na vitamín K, ktorý prispieva k správnej zrážanlivosti krvi a udržaniu zdravých kostí.

    Železo prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému a tiež k správnej tvorbe červených krviniek a hemoglobínu. Železo z mlieka Amilk Bifido sa dobre vstrebáva a mlieko je bez kovovej pachuti či zápachu.

    Amilk Bifido je jedným z mála detských mliek, ktoré obsahujú probiotickú kultúru Bifidobacterium lactis. Táto forma probiotík je osvedčená už troma desiatkami rokov praktických skúseností a množstvom štúdií.

    Okrem toho je mlieko Amilk Bifido bohaté na nenasýtené mastné kyseliny DHA (omega-3) a ARA (omega-6).

    Koho hľadáme

    Hľadáme dokopy 20 šikovných mamičiek:

    • 10 mamičiek s dieťatkom, ktoré otestujú dojčenské mlieko Amilk Bifido 2 - určené pre deti vo veku od 6 do 12 mesiacov. V období zvedavosti a objavovania bábätko stále niečo olizuje a ochutnáva. Vy však môžete zostať pokojná. Amilk Bifido obsahuje zložky, ktoré podporujú prirodzenú obranyschopnosť detí.
    • 10 mamičiek s dieťatkom, ktoré otestujú batoľacie mlieko Amilk Bifido 3 - určené pre deti vo veku od 1 do 3 rokov.  V tomto období sú deti stále viac aktívne. Učia sa chodiť, behať a každý deň získavajú obrovské množstvo vedomostí o okolitom svete. Batoľacie mlieko Amilk Bifido 3 prispieva k udržaniu zdravých kostí vášho dieťaťa vďaka obsahu vitamínov D a K.

    Ako sa zapojiť

    Chcete so svojim drobčekom otestovať mlieko Amilk Bifido? Tak napíšte komentár, v ktorom uvediete ako vek svojho dieťaťa, tak aj niečo o ňom, o sebe a vašej rodinke. Nebojte sa rozpísať, buďte smelé a kreatívne.

    Čas na zapojenie sa komentárom máte do nedele 30.7.2017.

    Držíme vám palce a prajeme krásne letné dni.

    konik_testuje

    ————

    Dôležité upozornenie: Dojčenie je najlepší spôsob výživy dojčaťa. Nezabúdajte, že dojčenie predstavuje najvhodnejšiu stravu vyhovujúcu špecifickým laktačným potrebám novorodencov a dojčiat. Svetová zdravotnícka organizácia odporúča výlučné dojčenie ako najvhodnejší spôsob výživy novorodencov a malých dojčiat do konca 6. mesiaca veku.

    Už o týždeň spustíme testovanie pre všetkých malých veľkých jedákov. Budeme testovať dojčenské a batoľacie mlieka Amilk Bifido a nás zaujíma, ako často vaši drobčekovia papajú? Koľkokrát sa dožadujú kŕmenia?

    Dajte nám vedieť a 3 srdiečka vás neminú. Ak do komentára vložíte aj fotografiu, tak vám pošleme 5 srdiečok.

    #test_amilk

    Dôležité upozornenie: Dojčenie je najlepší spôsob výživy dojčaťa.