blondyne
    22. máj 2018    Čítané 239x

    Priletela k nám holubička...

    ... Aby bola detská pokožka jemnučká.

    Keď som sa dozvedela, že sa na nás usmialo šťastie teda v prvom rade na môjho Riška, mladého šarmantného hlavného hrdinu, ktorý bol v čase testovania na prelome 2 a 3 mesiaca, s testovaním BABY DOVE bola som nadšená nakoľko mám s DOVE len a len dobré skúsenosti už od mala. Používa ho moja mama, taktiež i ja. Tak prečo nesiahnúť opäť po overenej značke? Mali sme možnosť testovať 7 výrobkov (6 z rady Rich moisture a 1 z rady Sensitive moisture). Ale ak mám pravdu povedať, prišli sme si na svoje všetci, nakoľko sú tieto výrobky vhodné na citlivejšiu detskú pokožku a drobec bol úplne bez reakcie, tak nám dospelým nerobila žiaden problém 🙂 Keď by som to mohla tak vopred zhrnúť bola som nadmieru spokojná, až na pár obalových chybičiek. Ale to už je len vplyvom luxusu a čo najrýchlejšej starostlivosti, pretože hlavný protagonista, nie vždy spolupracuje ale to pozná isto každá mamina. Ale aby som nezachádzala už moc dopredu, poďme si tak zbežne pozrieť moje postrehy získané testovaním. Takže nech sa páči...

    • Vlhčené obrúsky

    V balení sa nachádza 50ks servítkov. Hneď na začiatku musím spomenúť ako veľké plus a tým je, že som ich pred použitím nemusela žmýkať, pretože boli tak akurát mokré. Utreli čo mali, ale zároveň nezanechávali lepkavý pocit no i zároveň boli príjemne mäkké a tá vôňa... och, u mňa priam dokonalá, ktorá pohladila moje čuchové vnímanie. Nevtieravá jemná vôňa. Takmer typická pre dove no i zároveň niečo nové, stvorené priamo pre deti. Krásna, dlho vydrží (občas dobre padne prekryť tu nie zrovna príjemnú vôňu okakaného detského zadočku). Jediné mínus by som dala problém s lepením otvoru, nakoľko sa po čase už obchytal zle držal a tým pádom vedeli trocha obschnúť vrchné obrúsky. Ale i navzdory všetkého na cesty jednoznačne dobrý spoločník.

    • Krém na zapareniny

    Výborná krémová konzistencia, ľahko sa rozotieral, takže nebol najmenší problém rozotrieť aj na vrtiacu sa ritku. Vďaka menšiemu a šikovnému baleniu je super pomocník aj na cesty. A viete čo? Po zapareninách nebolo ani stopy. A aj mame z prstov išiel veľmi ľahko dolu.

    • Šampón

    Ďalší zo super produktov Baby dove, ktorý sme mali možnosť vyskúšať. Síce v našom prípade momentálne ešte nie veľmi použiteľný, nakoľko máme 5 a pol vlasu 😁 ale i napriek tomu môžem potvrdiť, že je výborný. Pení len toľko aby to bolo dostačujúce, a ani malého neštípal v očiach nakoľko bola mamina šikovná a stieklo trocha aj po tvári.

    • Telové mlieko

    A teraz sa dostávam k produktu, ktorý som mala možnosť vyskúšať i ja. Áno dovolila som si ulakomiť sa na kozmetike môjho syna 😁 A viete čo?! Vôbec mi to nevadí priam som bola ohromená a spokojná. Mávam problémy asi ako veľa žien po oholení sa mi vedia vyhádzať nohy. Skúšala som veľa produktov, z rady krémov po holení ale ani jeden nepomáhal. Tak som skúsila toto mliečko, nakoľko som z tejto vône priam unesená, a bola som prekvapená ale po podráždenej pokožke ani stopy. Aby som sa vrátila k testovaniu na drobcovi. Rozotieralo sa super, taktiež nezanechávalo žiaden mastný film, rýchlo sa vstrebalo takže som mohla hneď po nanesení obliecť do pyžamka. Pokožka zostala krásne jemná a hydratovaná. Jedine čo by som uvítala tak keby bolo s pumpičkou lebo síce je ešte malý ale zato vrtký a občas s ním na prebaľovacom pulte bojujem. Ale je to len zanedbateľná chybička, ktorá vôbec nieje vadou a iným mamičkám to nemusí vôbec prekážať.

    • Tuhé mydlo

    Tento výrobok, u nás skúsil tato. U nás okrem neho nik nepoužíva tuhé mydlá. Ale bol spokojný, používa ho na tvár. Taktiež ako celá rada nedráždi oči.

    • Sprchový krém na telo a vlásky z rady RICH

    Drobec je jedno z tých detí, ktoré sa rado kúpe, takže tento sprchový krém bol náš verný spoločník či išlo o bežný kúpeľ alebo nečakaný wellness po tom ako sa celý prekakal. Veľmi príjemne sa rozotieral a aj jemne napení, neštípe v očiach. Veľké plus je samozrejme pre mňa praktické balenie s pumpičkou. Nesmela chýbať ani krásna vôňa rady Rich, ktorá bola cítiť i na druhý deň. Stačí ho dať trošku takže balenie vydrží dlhšie. Pokožka zostala vláčna bez nejakých suchých miest.

    • Sprchový krém na telo a vlasy z rady SENSITIVE 

    Vlastnosti podobné s výrobkom s rady Rich až na tú vôňu, ktorá mne osobne veľmi nevyhovovala v tomto prípade, ja skôr uprednostňujem výrobky s príjemnou vôňou. I keď čo sa týka detskej kozmetiky je hlavne dôležité aby sadla, nakoľko každé dieťatko je iné, s inou citlivosťou pokožky a taktiež potrebami.

    Náš mesiac testovania❤

    Pre mňa ako mamu je voľba do budúcna jasná, a jednoznačne zostanem danej značke verná. Čo nám dalo testovanie?  Že je jedno koľko je človek ochotný investovať v prvom rade je spokojnosť hlavného hrdinu.

    Ďakujem ak ste sa dostali až sem a prečítali si moju recenziu 🙂 

    oliva1212
    22. máj 2018    Čítané 245x

    BabyDove, kľudne aj FamilyDove

    Na začiatok by som Vám chcela predstaviť moje testujúce slečny, 9 mesačné, Sašku a Karinku. Áno sú to dvojičky, ale každá je úplne iná a tak isto aj pokožky majú rôzne. Saška znesie všetko,teda jej pokožka, no Karin, tá má od narodenia problémy s kožičkou. Novorodenecké akné, suché škvrny, atopický ekzém, nevyhovujúce plienky... Trošku sme sa natrápili, kým sme prišli na to ,,naše” vhodné. 

    A tu prišla možnosť testovať babyDove! A tu je naša skúsenosť!

    Začnem wipes sensitiv moisture, vlhčenými obrúskami, keďže tie sme minuli raz dva (viete pri dvoch riťkách, sa všetko rýchlo míňa). Sú také hebké, ako bavlnka, niesu moc mokré ale ani suché, také primerane, akurát. Sú určené na citlivú pokožku bábätka, a nám teda sadli, aj tej  našej citlivejšej riťke.

    Krém proti zapareninám nappy cream rich moisture:  tento kremík krásne vonia, tak príjemná jemná vôňa, nieje taký hutný ako iné krémy na zadočky, čo sa mi celkom pozdávalo, ale však pri Karinke som ho musela prestavať používať, pretože zadoček nám zostal velmi červený asi po 2 dňoch používania, tak sme si dali pauzu a o dva týždne sme skúšali zase, nepotvrdila sa nám reakcia na kremík takže zrejme za tu prvú reakciu mohli naše zúbky práve prerezávajúce sa.

    Lotion sensitive moisture : toto telové mliečko má prekvapilo svojou konzistenciou, hydratuje, jemne vonia a hlavne hneď sa vstrebáva, pokožka nezostáva po nanesení ,,lepkavá” a ani mastná. Ale hebučká a hydratovaná.  Akurát balenie sa mi zdá dosť malé, možno práve kvôli tej našej väčšej spotrebe, takže chystám sa ho zakúpiť len by má potešilo keby bolo vo väčšom balení, v takom rodinnom, keďže aj manželovi sa veľmi páčilo toto telové mlieko ;)

    Prejdem k tomu mydielku baby bar rich moisture, a tu prichádzam na rad ja ;) netajím sa tým že som všetko vyskúšala na sebe, robím to úplne s každou kozmetikou, moja citlivá pleť je akýsi senzor, všetko čo idem dávať svojim deťom najprv pekne otestujeme na svojej pleti ;) či má to neštípe, nepáli, nevysúša a až keď je to u mňa Okej tak to aplikujem svojim deťom. No a poviem Vám že som si to mydielko znárodnila ja 🙂 skúsila som sa s ním odlíčiť a teda na moje prekvapenie, bola som nadšená ! Tvár som mala jemnučkú ako ,,detskú prdelku”. Takže za mna úplna paráda, a už som si kúpila ďalšie do zásoby.

    Šampón rich moisture : no tak tento šampón je podľa mna top ! Krásne vonavučký, pení parádne a vlásky sú po ňom jemnučké, skúsila som ho aj ja a baby poviem Vám že je to paráda, už dávno, pradávno som nemala take jemne vlasy, naozaj som bola prekvapená. hmm... a tá vôňa 🙂

    Umývací gél na telo a vlásky head to toe wash, celkom slušná penivosť, krásna jemná vôňa ktorá dlho vydrží na pokožke dieťatka, tu by som chcela podotknúť že rad rich moisture vôbec nezaostáva za sensitive moisture nevidím takmer žiaden rozdiel, možno vôňa je trošku intenzívnejšia u rich moisture. Úplne jemnučká konzistencia u oboch výrobkoch.

    Ak to mám na záver zrhnúť, tak táto kozmetika je naozaj vyhovujúca na citlivé pokožky , či detí alebo dospelých, je porovnateľná s oveľa drahšími,zvučnejšími značkami ktoré mnohé z nás zakupujeme v lekárni, mysliac si že je to to najlepšie pre naše deti. 

                                       A preto, zostavame verné babyDove !

                                                                   A ďakujeme

    tatianasevcikova
    22. máj 2018    Čítané 216x

    Alžbetka na krídlach holubice

    Ahojte mamičky. Chcela by som Vám v skratke opísať a ukázať ako sme prežili tento mesiac plný fotenia, testovania, zábavy v sprche a vône, o ktoré sa nám postaral Modrý koník a DOVE s úžasnými produktami BABY DOVE. 

    V balíčku som našla celý rad. Alžbetke celý rad BABY DOVE rich moisture sadla. Po celý čas testovania sa nevyhádzala, nemala žiadnu kožnú reakciu, ba práve naopak, suché miesta, ktoré mala na ručičkách a stehienkach sa stratili, čomu sa veľmi teším. 

    Teraz by som Vám veľmi rada predstavila produkty.

    ❤ Baby Dove vlhčené obrúsky Rich Moisture ❤

    Popravde zo začiatku som sa týmto obrúskom vyhýbala. Sú dosť voňavé a ja som sa bála, že Alžbetkina pokožka na to zareaguje zle. Mýlila som sa. Všetko bolo v poriadku vďaka jemnému zloženiu obrúsku, ktorý je navyše hypoalergénny, primerane mokrý a zanecháva pokožku jemnú, vláčnu, voňavú a hydratovanú som s obrúskami nemala žiadny problém.

    Asi len jeden, že sme ich strašne rýchlo minuli, pretože som ich naozaj veľmi často využívala. 

    Obrúsky som mala stále so sebou, nie len pri riešení veľkej potreby, ale aj pri utieraní rúk, úst alebo kočíka. Však každá mamička to pozná. Bez utierok ani na krok. V balíčku sa nachádza 50 obrúskov, ktoré zabezpečia pohodlie Vášmu dieťatku, jeho pokožke, ale aj Vám mamám keď nie je nikde po blízku tečúca voda. 

    Teraz mi neostáva nič iné ako doplniť zásoby, týchto skvelých a voňavých pomocníkov.

    ❤ Krémová tableta na umývanie Rich Moisture ❤

    Keď tabletu na umývanie tak jedine BABY DOVE ostatné som hneď vyhodila.  Využívam ju stále.....pri raňajšie hygiene, umývaní zadočku po stolici alebo večernom kúpaní či umývaní rúk po príchode domov. Toto pre mňa produkt, ktorý už nevymením. Pred tým som používala inú značku, ale teraz ako som začala využívať túto nemá konkurenciu. 

    Pokožka po umytí je nádherné voňavá, jemná, čistá a vláčna. Zabezpečí, že pokožka Vášho bábätka bude ako v zamate. 

    ❤ Krém na zapareniny ❤

    V prvom rada musím napísať, že veľmi oceňujem, že vyrobili aj krém na zapareniny. Takýchto pomocníkov vždy treba a nie je ich dosť. Tento krém má menšie balenie a je skvele prenosné, čiže ho nosím neustále v kabelke s detskými potrebami. 

    Má takú polotuhú konzistenciu, vôňa je typicky krémová so štipkou vône špecifickej pre radu rich moisture. Taká jemná, nevtieravá. Krém sa veľmi dobre rozotiera a na zadočku zanecháva jemný film, ktorý chráni túto jemnú časť tela. Krém využívam najmä ráno a po kakaní.  Tento krém je vhodný pre všetky detičky, nedráždi a má neutrálne pH čím chráni detskú pokožku. 

    Mne osobne sa veľmi páči, že krém je v tube, pretože krémik jednoducho vytlačíte zavriete a hotovo bez akýchkoľvek obáv, že sa s ním dieťa nakŕmi alebo ponatiera polovicu bytu. 

    Ďalšími spoločníkmi pri Alžbetkinom kúpaní boli umývacie gély a šampón.

    Kúpanie si Alžbetka užila a produkty sme využívali na 100%

    ❤ Umývací gél na celé telo a vlásky Rich Moisture ❤

    Ak zbožňujete jemnú no nevtieravu vôňu bábätka tak presne tento gél je to, po čom musíte siahnuť. Má úžasnú krémovú konzistenciu, pení dostatočne a telíčko po umytí ostane hydratované, na dotyk akoby mastnejšie, jemné, svieže a prevoňané.

    Dokonalá kombinácia.

    Skvelé je, že gél má pumpičku takže dieťatko sa vám s ním nepooblieva a zbytočne nevyleje na seba veľké množstvo gélu. Pumpička dávkuje primerané množstvo, takže pri umývaní vám stačia 2 stlačenia a umyjete celé telo. Gél má príjemnú mliekovú konzistenciu aj farbu. 

    ❤ Šampón na vlásky Rich Moisture ❤

    Tento šampón je s neutrálnym pH, krásnou vôňou a dokonalou hydratáciou pokožky hlavy. Stačí naozaj malé množstvo a perfektne pení. Naša Alžbetka má pár vláskov takže ja som si vždy dávala na ruku šampón o veľkosti hrášku a vlásky boli dokonale napenené, umyté, voňavé a lesklé. Veľkým plus pri deťoch a umývaní vláskov je, že šampón neštípe oči. Aby som toto mohla objektívne napísať vyskúšala som šampón pri umývaní svojej tváre a môžem napísať, naozaj NEŠTÍPE. Ak chcete aby boli vlásky dokonalé vyživené,voňavé a bez plaču tak  určite vyskúšajte tento šampón. 

    ❤ Umývací gél na celé telo a vlásky Sensitive Moisture ❤

    Veľmi oceňujem, že nám poslali aj gél pre citlivú pokožku, pretože som mala zo začiatku trošku obavy aby sa Alžbetka nevyhádzala a nemala kožnú reakciu. Ale celé testovanie dopadlo nad moje očakávania, ba dokonca suché miesta na rukách a stehienkach zmizli čomu sa veľmi teším.

    Tento sprchový gél je určený pre detičky s citlivou pokožkou. No i napriek tomu, že nevonia urobí veľkú parádu. Presne tak ako je napísané na obale od hlavy až po päty. Má neutrálne pH a obsahuje živiny, ktoré zabezpečia, aby bola pokožka Vášho dieťatka dostatočne hydratovaná, vlhká a vyživená. 

    Zo začiatku som bola veľmi opatrná, aby som neurobila veľký šok Alžbetkinej pokožke a preto som začala s týmto gélikom. 

    Má rovnakú konzistenciu aj farbu ako gél rich moisture s rozdielom, že tento nevonia. Momentálne tento gél využívam najmä pri večernom umývaní zadočka. Kedže som aj ja citlivá na parfumované produkty v oblasti intímnej hygieny tak sa snažím dbať na to aj pri Alžbetke.

    ❤ Telové mlieko Rich Moisture ❤

    Telové mliečko som začala používať hneď potom ako som vedela, že pokožka nereaguje na novú kozmetiku. 

    Keďže sľubuje hydratáciu, začala som mlieko využívať najmä na suché miesta, ktoré Alžbetka mala na stehnách a ramienkach. Asi po dvoch týždňoch používania produktov Baby Dove (nie len mliečka ale aj sprchového gélu) sa suché miesta stratili, pokožka je jemná a nie sú prítomné ani malé ložiská, ktorých vtedy bolo dosť. Môžem s čistým svedomím prehlásiť, že nám produkty pomohli zbaviť sa suchej pokožky. 

    Telové mliečko má príjemnú konzistenciu a prekrásnu vôňu. Pri tuľkaní sa neviem nabažiť tejto nádhernej vône. Po natretí sa okamžite vsaje do pokožky a pokožka neostane mastná čo mne veľmi vyhovuje, pretože obliekať dieťa s mastným telom je nočná mora. 

    S mliečkom sme sa aj zabavili, keďže Alžbetka je teraz vo veku, keď chce všetko skúšať sama, rada sa s ním natiera, premýšľa ako to ma spraviť... No zlatá je a samozrejme nebolo by to ono keby ho aj neochutnala. 

    Veľmi pekne ďakujem portálu Modrý koník @konik_testuje a firme DOVE, ktorá už nebude u nás doma uznávaná len mnou ale aj Alžbetkou. Testovanie sme si naplno užili a ďakujeme, že sme mohli byť medzi mamičkami, ktoré otestovali tento voňavý zázrak. 

    Keďže sa mi tu nezmestilo viacej fotiek a tých som mala po mesiaci až-až ďalšie nájdete aj na mojom blogu.

    Spokojná mamina Tatiana a vždy usmiata a verná Alžbetka ❤

    lucia646
    20. máj 2018    Čítané 176x

    Všetko "vtáčikové" - takto u nás deti začali volať kozmetiku babyDove

    Moje meno je Lucia a som šťastnou mamičkou dvoch detí - skoro 4-ročnej Paulínky a 20-mesačného Teodorka. Hneď ako som na Modrom koníkovi zbadala možnosť testovať kozmetiku babyDove, ani na chvíľku som nezaváhala. Kozmetika Dove pre nás dospelých je moja TOP značka, zanecháva neskutočne jemnú pokožku, nádherne vonia a presne toto som vždy chcela aj pre svoje deti. Priznám sa, že dcérku som párkrát s mojim vtáčikovým mydlom (ako ho ona volá) už aj umyla, keďže chcela také ako má maminka 🙂 Takže značka babyDove ma veľmi potešila, lebo konečne aj deti majú svoje vtáčikové... No a keďže s pokožkou nemali nikdy nejaký problém, vybrala som si na testovanie radu Rich moisture. Jediné, čo ma mrzí, že som nestihla pofotiť všetko tak ako som si naplánovala :(

    Vlhčené obrúsky babyDove Rich Moisture

    Hodnotenie začnem výrobkom, ktorý som použila ako prvý a tiež som ho ako prvý minula 🙂 Doteraz som sa nestretla s tak prijemne voňavými vlhčenými obrúskami. Na každé prebaľovanie synčeka som sa vždy tešila (hoci on veľmi prebaľovanie nemá rád). Potešilo ma na nich aj to, že neboli príliš navlhčené a nezanechávali na pokožke žiadne mokré stopy (ako niektoré iné značky obrúskov).

    Krémová tableta na umývanie Rich Moisture

    Tabletu sme hneď po rozbalení balíčka položili na poličku pri bidete, kde si deti zvyknú umývať ruky a vždy sa tešia ako sa budú dlho mydliť s mydielkom. Opäť ako obrúsky má tableta úžasnú vôňu, ale to sa budem opakovať pri každom výrobku (okrem toho z rady sensitive) a je vážne krémová, zanechá pokožku krásne jemnú. Len škoda, že je maličká a deti ju rýchlo vymydlia 🙂 Ale malé je pre moje deti každé mydlo 🙂

    Krém na zapareniny

    Tento krémik nám prišiel úplne v najlepšej chvíli, lebo synčekovi sa akurát na riťke urobili červené fliačiky, nič hrozné, ale určite bolo lepšie keď som ich ošetrovala. A po krémiku babyDove bolo za pár dní po fliačikoch. A hlavne sa s ním pri prebaľovaní synček zabavil a bez problémov som ho prebalila. Krémik sa veľmi dobre rozotiera a jemne veľmi príjemne vonia. Má praktické balenie, ani veľké ani veľmi malé.

    Umývací gél na celé telo a vlásky Rich moisture

    Hneď prvá výhoda tohto umývacieho gélu je, že balenie je s pumpičkou. To som veľmi ocenila, lebo som sa nemusela báť, že si nechtiac na ruku vytlačím polovicu balenia alebo sa to podarí deťom. Väčšinou mi stačili na umytie telíčka 2-3 stlačenia. Inak má gél krásnu jemnú vôňu a tak ako mamičkine vtáčikové mydlo, tak aj toto zanecháva jemnú pokožku, ako keby už bola hneď po osprchovaní natretá mliečkom.

    Šampón na vlásky Rich moisture

    Pri tomto šampóne ma najviac zaujímalo, či nebude deti štípať, keď sa dostane do očí. A skutočne to tak bolo, deti sa smiali celú dobu počas umývania vláskov. Šampón jemne pení a samozrejme krásne vonia.

    Umývací gél na celé telo a vlásky Sensitive moisture

    Priznám sa, že tento gél sme zatiaľ použili iba jedenkrát, pretože som vždy radšej siahla po voňavejšej alternatíve. Ale verím, že pre detičky, ktoré majú problémy s pokožkou je tento gél to lepšie riešenie.

    Telové mlieko Rich moisture

    Po vlhčených obrúskoch bol toto náš druhý najobľúbenejší výrobok, pretože nielenže po ňom zostávala pokožka krásne prevoňaná a jemná, ale mohla som sa pri krémovaní so synčekom aj hrať a kresliť mu s mliečkom na bruško rôzne obrázky. Ale najradšej sa synček aj tak krémoval sám. Skvelé bolo, že mliečko sa rýchlo vstrebávalo a pokožka nezostávala mastná.

    Veľmi pekne by som chcela poďakovať spoločnosti DOVE a portálu Modrý koník za túto možnosť otestovať výrobky babyDove. Už teraz môžem s určitosťou povedať, že do našej novej kúpeľne sa bude kupovať iba "vtáčiková" kozmetika a bude ju tak používať už celá naša rodina. Len som sa utvrdila v tom, že Dove je to najlepšie, čo môžete pre svoje telo aj telíčko bábätka urobiť. Ešte raz veľké ĎAKUJEM.

    LUCIA + PAULÍNKA + TEODORKO ♥♥♥

    alexis9
    20. máj 2018    Čítané 197x

    Testovali sme dove 🙂

    Čaute ženy 🙂

    Nastal čas napísať niečo o testovačke dove pre deti 🙂 Áno, nechala som si to na posledný deň... Takže pekne poporiadku 🙂 Moja #recenzia na #test_babydove Dorazil nám balíček, tesne po 1.narodeninách mojej čertice Šarlotky 🙂 Samozrejme, ženská malá zvedavá, vrhla sa na rozbaľovanie a vyťahovanie darčekov.

    Nakoniec sme si všetko spolu vybalili a odfotili 🙂 

    Tešila sa Lotka aj ja 🙂 Keďže je u nás v rodine trochu problém so suchou pokožkou, chceli sme testovať Sensitive moisture, ktorá sa pýši tým, že je bez parfémov.

    Hneď ako prvé sme vyskúšali krém na zapareniny, pretože moja čertica zvykne niekedy dlllllho spať (3-4hodiny) a tak sa vyskytne aj tento problém. Takže šup na krém. Krém má klasickú konzistenciu, príjemnú vôňu a dobre sa nanáša. Celkom mi vyhovovalo, že je v tube, pretože neľúbim, keď mi tieto krémy zalezú pod nechty...ťažko sa vyberajú 🙂 

    Krémik sme používali dva dni na tú istú zapareninu,pretože nie a nie zmiznúť. Bohužiaľ, krémik na zapareniny ma sklamal, pretože nám nepomohol. Musela som siahnuť po starej dobrej klasike od konkurencie. Takže za mňa bod dole.

    Medzitým sme používali vlhčenky. Veď viete, je to univerzálny čistiaci prostriedok pre všetky mamky 😀 Sú príjemne vlhké a dokážu vyčistiť všetko 😀 Čo sa vône týka,tak to sme mali tie bez parfémov, takže nič horibilné sa nedialo, ale za mňa ok 🙂 Takže +1bod. 

    No a na rad prišiel sprcháč 🙂 Začali sme pomaly tým Sensitive bez parfémov, reku na skúšku či sa niečo neukáže,ale nič sa neukázalo, žiadna reakcia 🙂 Sprcháč mal opäť príjemnú konzisteniu a keďže bol aj na vlásky, tak sme ho používali ozaj od hlavy po päty ako to je uvádzané 🙂 Ako sa hovorí: Zadok, čelo jedno telo 😀 

    Čertica Lotka nemala problém ani keď som jej nechtiac zliala penu z vláskov na tvár, žiadne štípanie očiek, čiže super 🙂 Čo sa týka druhého sprcháču, teda Rich moisture, tak ten krásne vonia a tiež sme ostali bez reakcie na pokožke, takže ak máte podobný problém so suchou pokožkou, nebojte sa 🙂 Za mňa do budúcna teda radšej Rich moisture, lebo krásne vonia 🙂 Skúsila som Lotku aj nenakrémovať po týchto sprcháčoch, lebo na popise som našla,že zanecháva krásne hebkú pokožku a ozaj 🙂 čiže ak aj zabudnete alebo sa dieťatko strašne ponáhľa z prebaľováku a jednoducho ho nenakrémujete, nič sa nedeje, pokožka suchá nebude 🙂 Ďalší +1bod za oba sprcháče aj za telové mlieko 🙂 To je tiež super, dobrá konzistencia, dobre sa rozotiera aj vstrebáva, len by to chcelo vôňu 🙂 A skoro som zabudla, to že majú oba sprcháče pumpičku na dávkovanie je podľa mňa tiež super, keď držíte jednou rukou zdrhajúce dieťa z vane a v druhej máte žinku, tak to ide len s pumpičkou 🙂 

    Predposledný pokec dám ešte o mydle, to je tiež super 🙂 U nás doma tuhé mydlo moc nejde, pretože obe decká (okrem Lotky mám aj 4ročné šidlo Oliverka) nám vyskakujú z vane, lebo oni skrátka na nič nemajú čas 😀 V každom prípade, mydlo používam teraz ja 🙂 Super pení, telo je po ňom krásne hebké, asi začnem používať deckú kozmetiku 😀

    No a nakoniec samotný šampón na vlasy 🙂 Mojej čertici uvývam vlasy tak 2krát denne. Prečo? A tak malému dieťaťu? No lebo je čertica 🙂 Večer je to klasika po celom dni, ale každé ráno, keď moja slečna raňajkuje,tak si so špinavými prštekmi od masla natrie celú hlavu 😀 Proste nagéluje háro a dovi, mamka môžeš ma ísť umyť... Minule si ešte ľahla na stolík, kde bolo rozotreté maslo 😀 

    A tak som vytiahla šampónik a šup s jednou kvapkou zišlo maslo z vláskov 🙂 Za mňa paráda 🙂 Potom už Lotka volala babine, že je to super, že má čisté vlásky a krásny objem 😀 

    Keď to teda zhrniem, všetky produkty boli super až na ten krém na zapareniny 🙂 Žiadna reakcia pokožky, takže bez problémov aj krásne voňavé Rich moisture produkty 🙂 

    Touto cestou sa chcem poďakovať modrému koníkovi, že mi umožnili zapojiť sa do testovačky s touto super deckou značkou 🙂 

    Ďakujem @konik_testuje 🙂

    S pozdravom spokojná mamina Saška a spokojná čertica Lotka 🙂

    m2mysha
    18. máj 2018    Čítané 216x

    Dove = Love

    Som obyčajná mama neobyčajnej dcéry. Okrem toho, že je to taký malý čertík s anjelský modrými očami, tak ju od pol roka života trápi ekzém. Preto som bola vždy opatrná pri výbere kozmetiky a dávala som si veľký pozor čo patlám na jej citlivú pokožku. Vačšinu nášho arzenálu tvoria krémiky, mastičky atď na odporúčanie od kožnej lekárky. Samozrejme, že sme dosť fungovali formou pokus omyl a tak hľadali to najlepšie riešenie pre Sárinku.

    Značku Dove asi netreba nejak špeciálne predstavovať. Každá z nás, resp väčšina z nás má isto s bielou holubicou akú takú skúsenosť. Čo sa však asi nedá povedať o Baby Dove.  Rovnako ako niektoré z vás, aj ja som bola prekvapená, že Dove vyrába aj detskú kozmetiku. Dokonca aj radu Sensitive Moisture určenú pre citlivú detskú pokožku. Bola som veľmi rada, že sme dostali možnosť otestovať nie len Sensitive Moisture ale aj Rich Moisture pre normálnu pokožku.

    Ste zvedavé čo všetko sme testovali?

    Sensitive Moisture - bez parfumácie, pre citlivú pokožku

    • Sprchový gél Head to toe wash 
    • vlhčené utierky 50ks
    • Telové mliečko

    Rich Moisture  - s úžasnou jemnou bábätkovskou vôňou, pre normálnu pokožku

    • Sprchový gél Head to toe wash
    • Šampón na vlásky
    • Krém na zapareniny
    • Tuhé mydlo

    Tak ako Sáru, tak aj mňa ako prvé zaujalo práve tuhé mydlo. A keďže mladá dáma krabičku hneď roztrhala, tak ja som bežala kúpiť nejakú podložku, kde tento zázrak umiestnime 🙂 Nebudeme si klamať, ale doteraz som si myslela, že tuhé mydlo používa už len 80ročná babka môjho manžela. Dokonca má stále taký ten špeci magnetický systém na to 😀 Musím však priznať, že odkedy sme ho začali používať, tak si Sárinka oveľa radšej umýva rúčky. Ide to bez všakovakej motivácie, prosieb, vyhrážok 🙂

    "Čistíme si rúčky, chceme byť čistučkí." A nie len rúčky, ale čistíme sa od hlavy až po päty 🙂 Ako som už spomínala, Sára má citlivú pokožku a preto som samozrejme ako prvé siahla po sprcháči Sensitive Moisture. Aj napriek tomu, že je bez parfumácie zanechá pokožku jemne prevoňanú. A čo je dôležitejšia, moja citlivka nijako nezareagovala. Tak sme po cca týždni vyskúšali aj Rich Moisture, vonia krásne, čisto, nevtieravo. Na moje počudovanie tiež žiadna reakcia. Takže palec hore. Avšak pár krát sa stalo, že keď som jej umývala intímne partie, tak začala trošku mrnkať, že ju štípe riťka. Takže pri ďalšom použití som na intímne partie použila len Sensitive Moisture a na zvyšok tela Rich. 

    "Maminka oňoňaj" ...to je asi jediná veta bez revu 🙂 Následne očakávam sociálku. Proste umývanie vlasov je u nás hotová ceremónia. Dúfala som, že ju novým šampónom nejako motivujem, ale márna snaha. Jediná moja útecha je, že šampón krásne vonia, parádne pení, takže ho stačí len trošku a po pár použitiach musím skonštatovať, že sa jej vlásky počas spánku toľko nehrčkajú. 

    Po každovečernej sprche prichádza wellness. Telové mliečko Sensitive Moisture má jemnú vôňu, príjemnú konzistenciu, ľahko sa rozotiera, nezanecháva lepkavý pocit. A čo je najdôležitejšie, zmizli všetky suché fľaky, ktoré mala po nôžkach. Doteraz jej na to zaberal len špeci krémik z lekárne. Počas doby testovania som ho vysadila, nech na ňu necapkám milión vecí a bola som naozaj milo prekvapená a potešená. 

    Asi nie som prvá, ani posledná čo používa vlhčené vreckovky naozaj na všetko. Mám ich proste všade so sebou. Využívam ich okrem riťky, na rúčky od piesku, fľak na kočíku od zmrzky, blato na topánkach ..atď 😀 Baby Dove sensitive moisture sú proste top v tope. Pevné, vlhké tak akurát, bez parfumácie a nezanechávajú lepkavý pocit na rukách. 

    A keď sa už bavíme o tom používaní všade, tak nemôžem zabudnúť na krémik na zapareniny. Okrem toho, že má krémovú konzistenciu, ktorá sa super rozotiera a ešte lepšie z rúk umýva 🙂 Tak má super cestovné balenie a parádne zatváranie, vďaka ktorému sa žiadny malý nezbedník ním nenatrie od hlavy po päty. Veď na to máme predsa iný Baby dove prípravok :-P 

    Ak Dove = Love, tak Baby Dove = min. 1000 x Love. 

    Verím, že vám moja recenzia bude nápomocná pri výbere tej správnej kozmetiky pre váš malý poklad 😉

    Michaela & Sárinka

    tamatam
    18. máj 2018    Čítané 176x

    BABY DOVE Rich Moisture

    Ťap, ťap ťapušky, išli mačky na hrušky.

    Oooch prepáčte, poznáte to... Ani večer pred vašim spánkom, nerozmýšlate nad ničím iným ako nad dňom strávenym so svojou ratolesťou.

    A presne o tom rozmýšlaní a uvažovaní aké prípravky idem opäť testovať na svojej 1,5 ročnej dcérke mi prebiehali hlavou, až zrazu, že aha, na koníku je testovanie – hneď som si povedala, že idem vyskúšať šťastie a hádam sa na mňa usmeje... Aaa oni si ma vybrali, konečne som niečo „vyhrala“, možno to znie hlúpo, že vyhrala, ale pre mňa a moju Nelku je Baby Dove - Rich Moisture výhrou.

    Dostali sme 7 úžasných vecičiek na testovanie, baby ja som čakala len vzorky, ale ono to boli normálne plnohodnotné balenia, aké nájdete aj v obchodoch. Wau, opäť som bola v nemom úžase.

    Tak vám teraz predstavím celú radu výrobkov od Baby Dove, ktoré sme dostali a postupne ku každej hodím svoju skúsenosť.

    BABY DOVE Rich Moisture vlhčené obrúsky

    DOVE BABY Rich Moisture šampon

    DOVE BABY Rich Moisture Sprchový gél na celé telo aj vlásky

    DOVE BABY Rich Moisture krémová tableta na umývanie

    DOVE BABY Rich Moisture telové mlieko

    DOVE BABY krém proti zapareninám

    DOVE BABY Sensitive Moisture Sprchový gél na celé telo i vlásky

    Ako prvé u nás začala skúška s vlhčenými obrúskami, ktoré sú pre mňa zatiaľ TOP! 0% alkoholu, s krásnou jemnou vôňou, ktorá na počudovanie dlho vydrží. Hlavne ma najviac prekvapili kvalitatívne, veľmi jemné a vláčne, nezostáva pokožka dlho vlhká, ale krásne rýchlo sa vsiakne. Takže, hneď ako sme minuli balenie, musela som nabehnúť do dm drogérie, narobiť zásoby.

    Šampón na vlasy, má u nás doma tiež miesto isté, pekne napení a nádherne vonia (fakt milujem jeho vôňu, keď sa pritúlim k Nelke, si to užívam) a ako som postrehla žiadne pálenie očiek, teda sa nemusíte báť, že budú očká štípať.

    Sprchový gél využívame hlavne keď chodíme plávať, keďže to je 2v1 (na celé telo aj vlásky), tak nemusíme zbytočne nosiť dve veci, ktoré zaberajú miesto, a predsa sú dokonalou náhradou. Príjemná jemná a nevtieravá vôňa, ktorá vydrží veľmi dlho a cítiť z neho čistotu.

    Tuhé mydlo? V dnešnej dobe? Och, utekaj mama do obchodu, kúp nádobku na uskladnenie... A poviem vám, oplatilo sa, zaraďujeme do denno-denného používania a vôbec mi neprekáža, že to je „stará klasika“ . Krásne voňavé a svieže jemné rúčky po ňom.

    Telové mlieko, pre mňa dokonalosť, musím sa priznať, že som ho viac skúšala na sebe, keďže moje nohy po holení potrebujú jemnú starostlivosť. Krásne jemné roztieranie, úplne nohy ako satén jemnučké a krásne voňavé. Takže maminka má svojho víťaza!

    Najobľúbenejšia hračka je momentálne krémik na zapareniny, z ktorého sa Nelka teší pri každom prebaľovaní, lebo mi pekne s ním asistuje. Konzistencia je výborná, ani hustá, ani riedka, pekný stred, tak ako sa ľahko rozotiera, sa aj ľahko zmýva dole. A výsledky po ňom, žiadna vyštípaná riťka.

    Takže tento rad BABY DOVE Rich Moisture hodnotím len veľmi pozitívne vďaka #test_babydove sme si určite našli tie svoje obľúbené produkty, ktoré nám odteraz nebudú v domácnosti chýbať.

    racica12
    18. máj 2018    Čítané 186x

    Ako vonia bábätko aneb o tom ako sme testovali Baby Dove

    Čaute kamoši, volám sa Rudy a v júli oslávim rok. Náš tato je eko bio IT tato a vehementne odmietal akékoľvek použitie kozmetických prípravkov na moju jemnú bábätkovskú pokožku. Mama je od malička atopik, takže tak trochu odovzdane túto filozofiu prijala (pretože aj atopik môže milovať kozmetiku).

    Avšak už je zo mňa väčšie bábo, už sa hrabem na záhradke v hline, v parku v piesku, papám kadečo nielen mliečko a keby som len pekne jedol. Ja sa s jedlom zavše aj hrám. A mama plače, vraj si musí zvyknúť, že už poriadok doma nebude 😊. A aj vlásky mi rastú. Už nielen také páperie, ale skutočné háro. Všetci sa tešia, ale zároveň s touto radosťou prišla aj otázka, čím umývať? Ako ďalej kúpať?

    No a zhruba v tomto období sa nám „pritrafila“ možnosť otestovať produkty Baby Dove Rich Moisture.

    Najväčšie nadšenie mama prežívala z vlhčených utierok, tam zavážila najmä veľmi príjemná vôňa a „akurátna“ vlhkosť. Mne sa teda ako hračka páčili tiež a mama tvrdí, že jej mnohokrát zachránili kožu pri prebaľovaní nejakého „živého striebra“. Kto to kedy ale počul, aby sa drahé kovy prebaľovali? 🙂 Jediné mínus je uzatváranie, tam trošičku chýbal taký ten pevný uzáver na balenie, nakoľko lepiaca páska sa časom vysuší a nelepí tak dobre.

    Konzistencia čistiaceho gélu „Head to toe“ (doslova od hlavy po päty) i ostatných produktov vrátane krému na zapareniny je výborná, taká „akurátna“, nie príliš riedka ani hutná, ľahko roztierateľná. Mimochodom, ten krém nám sadol lepšie ako ktorákoľvek vyskúšaná a používaná značka a to ich bolo dosť. Konzistencia geniálna, veľmi jemná, ľahko sa roztiera, ešte ľahšie zmýva z rúk (s tým mala mama vždy problém). A ako bonus, príjemná, nevtieravá vôňa. Rátali sme to a za 9 mesiacov sme vyskúšali 9 značiek samých zvučných mien z lekárne aj drogérií a veru obstála nám len jedna. Dnes s čistým svedomím poviem, že dve. Navyše tá prvá nemá praktické cestovné balenie (v zmysle jednoduchého otvárania uzáveru).

    Sprchový, respektíve čistiaci gél sa stal súčasťou nášho kúpania, telové mliečko sme používali zhruba každé druhé kúpanie, lebo mňa keď z vody vyberú, spustím takú sirénu, že mama či tato ledva zvládajú pyžamo navliekať. Kúpe ma najmä tato a ten nie je príliš „krémikový“ – teda ako väčšina chlapov. Mama sa v týchto procedúrach viac „vyžíva“ a keďže chcela poctivo testovať, kúpala ma v poslednej dobe najmä ona. A po pravde sadlo aj jej jemnej a citlivej pokožke (áno, všetko som skúšala aj na sebe), takže podtrženo sečteno – schválené a za nás oboch – spokojnosť. Takisto mydielko používala celá rodinka. Vďaka tomuto testovaniu sme znovuobjavili čaro tuhého mydla.

    A čo sa týka vône, myslím, že odkedy som bol novorodeniatko ma tak často neoňuchávali ako teraz. Babky, mama, ale aj tetky a ujovia. Vraj sa nevedia tej jeho bábätkovskej vône nasýtiť. Podotýkam, nikomu sme o testovaní nevraveli ani o zavedení mydla do môjho života doteraz netušili. Tá vôňa je sama osebe jemná a nevtieravá a časom, ako na pokožke „odoznieva“ je vari ešte krajšia ako spočiatku. Ak by ale predsa len niekomu táto vôňa nevyhovovala, rada „Sensitive Moisture“ je bez parfumácie.

    Šampónik bol ďalším favoritom a to aj vďaka faktu, že mi za posledné týždne parádne zhustli vlásky. Či to je zhoda náhod alebo jedným z benefitov tohto produktu nedokážem posúdiť, ale vlásky mám nielen hustejšie ale aj poddajnejšie. A hlavne voňavé. Ach, zase tá bábätkovská vôňa.

    Ďakujeme za túto možnosť, za skúsenosť, za existenciu tejto skvelej kozmetiky. Ostávame verní. Rudy a mamina Alena.

    ludka140281
    16. máj 2018    Čítané 251x

    Dove, naša láska

    Milé mamičky, oteckovia a budúce mamičky, práve na vás je výber prvej kozmetiky pre váš pokladík. Som rada,že som bola vybraná k testovaniu detskej kozmetiky BABY DOVE-SENSITIVE MOISTURE.
    Je určená detičkám s citlivou pokožkou, je bez vône, hypoalergénna a určená už detičkám od narodenia. Práve takú princezničku mám aj ja. Keď sme sa s touto kozmetikou zoznámili, mala moja Zoe iba jeden mesiac. Po narodení mala suchú, šupinatú pokožku tváre a nožičiek. Skúsili sme Dove a skutočne sa stav zlepšil a pokožka sa velmi rýchlo zotavila.

    Vlhčené obrúsky

    V balíčku ich je 50 kusov, sú bez alkoholu.Používali sme ich pri každom prebaľovaní. Na dotyk je ako bavlnen kúsok látky, veľmi príjjemný, dobre vlhký a dostatočne jemný, nie malý, taký akurát. Použili sme ho aj na tváričku, pod krkom, ked sa dcérka spotila, alebo pogrckala. Splnil naše očakávania, nepení... U nás sú obľúbené. 

    Umývací gél na telo a vlásky
    Kúpeme sa denne. Oceňujem obal, veľkostne akurát do ruky a pumpičkou ľahko dávkujete gél na dlaň, alebo žinku.Krémová konzistencia vytvára pri použití bohatú penu. Detské očká bez slzičiek pri kúpaní je túžbou mnohých rodičov. Vyskúšajte tento gélik a je po starostiach. 

    Telové mlieko 
    Patrí medzi naše TOP produkty. Veľmi ľahko sa roztiera a tak si masírovanie dcérky krásne užívame obe. Ona miluje dotyky, masáže a natieranie. Mne by sa ľahšie dávkovalo, ak by bolo v obale s pumpou - dávkovačom. Pokožka ostala jemná a hydratovaná. Spomýnané šupinky dcérke zmyzli na štvrtý deň. Aj moje ruky ostali hodvábne jemné. Takže účinok pre obe. 🙂

    TOP produktom pre nás sa stal:
    Krém proti zapareninám 
    Je vodnatý a výborne sa roztiera. Stačí máličko a nemusíte ani tlačiť na pokožku. Z prsta ho ohstránite veľmi ľahko.
    Šampón 
    Dostatok peny čo deti milujú, jemný a šetrný, neštípe očká. Vyskúšali ho aj staršie sestričky. Dokonca pomohol na svrbiacu pokožku. Vlásky krásne voňali. 
    Umývací gél na telo a vlásky
    Výborný obal s pumpou, takže mám voľné ruky pre dcérku. Krásne pení, ľahko a šetrne čistí, jemne sa roztiera. Dieťatko po kúpeli krásne vonia.
    Krémová tableta - tuhé mydlo
    Ja také nepoužívam, ale nadchlo ma svojou vôňou. Ľahko sa uvoľňuje. Telíčko ostáva ako natreté krémikom, nežné, hydratované a voňavé. Obľúbila si ho moja celá 5 členná rodina. 

    Som veľmi vďačná Koníku, že nám umožnil testovať túto skvelú značku. Aj vám odporúčame vyskúšať a určite si ich zamilujete ako my.
    mamka a Zoenka      

    Kúpanie s nimi je RADOSŤ 💜✌
    #test_babydove

    u nas v kupelni sa nejak zmodrieva..
    aa úplne sme sa do toho zalubili cela rodina 💜
    #test_babydove

    Tak sme spokojné a šťastné, že sa môžeme podieľať na tomto projekte #konik_testuje a vyskúšať novú radu od Baby Dove Rich Moisture ... začali sme skúšku z vlhčenými obrúskami, ktoré sú pre mňa zatial 🔝 .
    0% Alkoholu, s krásnou jemnou vôňou, ktorá na počudovanie dlho vydrží 🙂 aaa hlavne ma najviac prekvapila kvalitatívne, veľmi jemné a vláčne, nezostáva pokožka dlho vlhká, ale krásne rýchlo sa vsiakne ✌
    Najobľúbenejšia hračka je momentálne krémik, zatiaľ nemáme odtestované, ale najbližší príspevkov je určite o ňom 🙂 tešíme sa na ostatné ..
    #test_babydove

    tamatam
    Správa bola zmenená    23. apr 2018    

    #test_babydove
    dnes zaciname, horuca zasielka 💜
    tesime sa ✌

    konik_testuje
    12. apr 2018    Čítané 3237x

    Vaše skúsenosti s Baby Dove

    Aktualizácia:

    Veselé a voňavé detičky. Tak presne také sú po použití produktov Baby Dove. Prečítajte si recenzie mamičiek, ktoré so svojimi bábätkami testovali túto klinicky overenú a pediatrami odporúčanú kozmetiku. 

    ---

    Materstvo je cesta – úžasná, krásna a vzrušujúca. Ale tiež ju sprevádza neistota a množstvo odporúčaní z okolia. Veď to dobre poznáte. Tlak okolia, rodiny, množstvo názorov. Ale nech si zvolíte akúkoľvek cestu, bude tou správnou, pretože bude vašou. A viete kto vám skutočne verí vo vašu cestu materstvom? Značka Dove.

    Preto sme sa rozhodli pre vás pripraviť také testovanie, s ktorým sa môžete cítiť pohodlne a sama sebou, aj v starostlivosti o vašich najmenších. Objavte novinky medzinárodne uznávanej značky Dove – Baby Dove, ktorá bude s vami na každom kroku vašej cesty materstvom.

    Čo testujeme

    Vedeli ste, že detská pokožka je oveľa citlivejšia ako pokožka dospelých?

    • je náchylnejšia k podráždeniu a ochoreniam,
    • je až o 30% tenšia ako pokožka dospelých,
    • obsahuje 2-krát menej hydratujúcich látok,
    • vlhkosť sa stráca až 5-krát rýchlejšie.

    Vďaka týmto špecifikám odborníci v Dove vyvinuli rady Baby Dove starostlivosti o pokožku, ktoré budete mať možnosť otestovať v pohodlí svojich domovov. Rad Baby Dove Rich Moisture bol vyvinutý pre deti s normálnou až suchou pokožkou, pomáha detskej pokožke udržiavať hydratáciu tým, že jej poskytuje nenahraditelné vyživujúce prísady. Výrobky Rich Moisture majú očarujúcu vôňu špeciálne vyvinutú s ohľadom na citlivú detskú pokožku. Baby Dove Sensitive Moisture je určený pre deti s citlivou pokožkou, čo znamená, že celý rad Sensitive Moisture je bez vône. Všetky výrobky Baby Dove sú hypoalergénne.

    Rad Rich Moisture

    Baby Dove Umývací gél na celé telo i vlásky Rich Moisture 200 ml a 400 ml – s príjemnou detskou vôňou zabezpečí tento umývací gél jemné očistenie pokožky. Obsahuje živiny, ktoré pomáhajú pokožke udržať jej prirodzenú vlhkosť.

    Baby Dove Telové mlieko Rich Moisture - upokojuje suchú pokožku a zanecháva ju hydratovanú a vláčnu po celý deň.

    Baby Dove Vlhčené obrúsky Rich Moisture – obsahujú kombináciu čistiacich  látok a ingrediencií starostlivosti, ktoré nielen dobre pokožku čistia, ale ju aj zanechávajú okamžite hydratovanú.

    Baby Dove Šampón Rich Moisture – šampón s neutrálnym pH, ktorý hydratuje pokožku hlavy dieťatka pri každom umývaní vláskov. Šampón neštípe oči a prešiel oftalmologickým testom.

    Baby Dove Krémová tableta na umývanie Rich Moisture – je dermatologicky a oftalmologicky testovaná pod dohľadom pediatrov. Obsahuje až ¼ hydratačného krému, čo odzkadľuje celkovú filozofiu značky Dove.

    Rad Sensitive Moisture

    Baby Dove Umývací gél na celé telo i vlásky Sensitive Moisture 200 ml a 400 ml – umývací gél bez parfemácie zabezpečí očistenie veľmi citlivej detskej pokožky. Obsahuje živiny, ktoré pomáhajú pokožke udržať jej prirodzenú vlhkosť.

    Baby Dove Telové mlieko Sensitive Moisture – upokojuje suchú pokožku a zanecháva ju hydratovanú a vláčnu po celý deň.

    Baby Dove Vlhčené obrúsky Sensitive Moisture - obsahujú kombináciu čistiacich látok a ingrediencií starostlivosti, ktoré nielen dobre pokožku čistia, ale ju aj zanechávajú okamžite hydratovanú.

    A prípravok na oba typy detskej pokožky:

    Baby Dove Krém na zapareniny – krém ľahkej konzistencie rýchlo zneutralizuje pH a pomáha chrániť pokožku pred začervenaním a zaparením.

    Všetky produkty Baby Dove boli testované v spolupráci s dermatológmi a pediatrami a všetky produkty sú hypoalergénne. Nová kozmetika Baby Dove poskytuje detskej pokožke potrebnú hydratáciu a jemnosť s ohľadom na jej špeciálne potreby a citlivosť, a vám dodáva dôveru, že robíte ako mamička pre svoje dieťa to najlepšie.

    Koho hľadáme

    Hľadáme 10 mamičiek s deťmi do dvoch rokov, ktoré milujú svoju rodinu a rolu matky, no tiež nezabúdajú na to, že sú ženami aj so svojimi radosťami a starosťami. Hľadáme také ženy, ktoré podvedome vedia, čo je pre ich deti najlepšie, ktoré sú ľudské, občas unavené, no stále nadšené a plné lásky.

    Ako sa zapojiť

    Do možnosti získať balíček 7 produktov (buď rad Baby Dove Rich Moisture + pár produktov z radu Baby Dove Sensitive Moisture alebo naopak) sa zapojíte len napísaním zaujímavého komentára. Blogujete vo svojom voľnom čase? Zaujímate sa o detskú kozmetiku? Dobre fotografujete? Prečo by ste mali testovať práve vy so svojím bábätkom? To všetko uveďte vo svojom komentári a taktiež nezabudnite napísať, či chcete testovať rad Rich Moisture alebo Sensitive Moisture a vek svojho dieťaka.

    Čas na zapojenie sa máte do nedele 15.4 a hneď v pondelok 16.4 prebehne výber mamičiek, ktoré následne budeme kontaktovať internou poštou.

    Držíme palce a prajeme krásne jarné dni,

    Konik_testuje

    Mamičky, spozorovali ste na pultoch drogérií novú detskú kozmetiku – Baby Dove? A ako sa vám páči?

    Ak ste ju nestihli ešte vyskúšať, tak s nami máte jedinečnú príležitosť otestovať rad Rich Moisture a rad Sensitive Moisture a už o týždeň zverejníme všetky detaily testovania.

    Ako si užívajú vaše detičky kúpanie a ďalšiu starostlivosť o pokožku? Dajte nám vedieť v komentári fotografiou a pošleme vám 4 srdiečka.

    #test_babydove