marselay
    7. jún 2017    Čítané 1588x

    Kozmetika SKINCODE

    Milé mamičky, nemamičky, ženy!

    Mám takmer 37 rokov, času na seba veľmi málo, pleť tak citlivú a suchú, aká len môže byť. Dostalo sa mi  toho potešenia, že ma vybrali na testovanie kozmetiky, a preto sa idem sa s vami podeliť o skúsenosti s kozmetikou SKINCODE, za čo vďačím MODRÉMU KONÍKU a zástupcom BENU Lekárne!

    Exkluzívna anti-age kozmetika SKINCODE pochádza zo švajčiarskeho Zürichu. Spoločnosť Skincode AG bola založená v roku 1998 tímom odborníkov s hlbokými znalosťami a skúsenosťami v medzinárodnom kozmetickom priemyslu. O Švajčiaroch je obecne známe, že sú veľmi precízni a presní, v oblasti starostlivosti o pleť majú natoľko odborné znalosti, že sa im úspešne darí dokonca zastaviť čas.

    Základným princípom špecifického ošetrenia, je dokonalá znalosť kože a rešpektovanie jej genetického kódu. Výsledkom dlhoročného výskumu prední vedci dosiahli maximálneho úspechu. Jedná sa o inovatívne produkty v starostlivosti o pleť, ktoré odrážajú účinnosť, čistotu a kvalitu. V kombinácií s najmodernejšími high-tech postupmi, biologickými zložkami a výťažkami z rastlín prinášajú na trh jedinečnú kozmetiku poskytujúcu viditeľné výsledky.

    Moja pleť mi odjakživa dáva zabrať. Je veľmi suchá a citlivá. Nájsť pre mňa vhodnú kozmetiku je fakt naročné, resp. ešte som nenašla za ten čas, čo žijem na tejto planéte žiadnu, čo by mi dlhšie vydržala a mohla by som sa s ňou stotožniť. Po dvoch týždňoch používania mi začala pleť protestovať, sčervenala, až pálila a bolo vždy po kozmetike. ☹

    Túto kozmetiku testujem už viac ako 3 týždne a čuduj sa svete, som nadmieru prekvapená. Moja pleť je úplne hebká, jemná a po použití mám na pleti akoby ochranný film. Dokonca aj môj muž si všimol rozdiel, že mám tvár, ako detsky zadoček a to už je čo povedať, lebo on si nevšimne ani keby som si vlasy na zeleno prefarbila 🙂

    Testovala som tieto produkty:

    • SKINCODE All-in-one čistiacu micelárnu vodu
    • SKINCODE Extra jemný omladzujúci pleťový krém
    • SKINCODE Dennú ochrannú a obnovujúcu masku SPF 30
    • SKINCODE Nočný regeneračný krém
    • SKINCODE Revitalizačný očný krém
    • SKINCODE Ochranné pleťové mlieko SPF 50+ LIMITOVANÚ EDÍCIU

    V krabičke s kozmetikou som si našla pribalené aj ištrukcie, ako a kedy sa ma daný výrobok použiť. Začala som samozrejme hneď prvý večer 🙂

    Ako prvú som použila SKINCODE All-in-one čistiacu micelárnu vodu:

    Táto jemná, all-in-one čistiaca voda obsahuje drobné čiastočky oleja, tzv. „micely”. Tieto voľnému oku neviditeľné kvapôčky zachytávajú nečistoty a make-up a zanechávajú pleť dôkladne vyčistenú a sviežu v jednom kroku. Každé ráno  večer som používala micerálnu vodu, ktorá mi pleť vyčistila a zároveň osviežila. Po jej použití som na moje prekvapenie, vôbec nemala pocit "vysušenia". Pleť ostala hebká a vláčna.

    Počkala som pár minút a naniesla som jemným vklepávanim další prípravok -  SKINCODE Revitalizačný očný krém:  

    Viaczložkové ošetrenie očí, ktoré vyživuje, regeneruje a omladzuje kontúry očí. Tento hodvábne jemný očný krém pokryje oblasť vašich očí zo všetkých uhlov. Je určený na zmiernenie opuchov, redukciu tmavých kruhov pod očami a prinavracia zdravie a mladosť citlivej očnej pokožke.

    Po jemnom nanesení  (vklepávaním) krému do oklia očí, mi bolo jasné, že sa uberám dobrým smerom. Nič ma totiž nepálilo. Ani náznak podráždenej pokožky. Tento krémik som používala ráno aj večer.

    Potom som si naniesla na tvár a krk SKINCODE Denná ochrannú a obnovujúcu masku SPF 30: 

    Denný hydratačný krém, ktorý chráni pokožku pred poškodením UV žiarením. Táto zmatňujúca ľahká hydratačná maska vyrobená s jedinečným ozónovým ochranným komplexom chráni pleť pred škodlivými účinkami UVA a UVB žiarenia, znečistením a voľnými radikálmi. Funguje ako ochranný závoj pre pokožku a zároveň poskytuje dlhotrvajúcu hydratáciu počas celého dňa. Používala som ju každé ráno a po nej som mala už spomínany pocit ochranného filmu na pleti. Pleť som vôbec nemala mastnú a lesklú, prave naopak, bola vláčna a jemne hebká. Tieto tri kroky som každé ráno absolvovala a videla som, že moja pleť nie je vysušená a mdlá, ale akoby osviežená 🙂

    2x za týždeň som  si aplikovala na pleť SKINCODE Extra jemný omladzujúci pleťový krém:

    Obsahuje alfa-hydroxykyseliny a vitamíny. Jemne pomáha vyhladiť pleť s viditeľnými známkami starnutia tak, že odstraňuje odumreté bunky z vrchnej vrstvy pokožky a urýchľuje bunkovú obnovu. Tento krém som používala 2x do týždňa. Vyčistila som si pleť micerálnou vodou a naniesla tento krém vo vidilenej hrubšej vrstve a nechala som pôsobiť 10 minút, potom som si tvár oplachla  vlažnou vodou.

    Po tomto omladzujúcom zázraku som si aplikovala opäť očný krém a 

    SKINCODE Nočný regeneračný krém:

    Výživný nočný krém na obnovu životne dôležitých funkcií pokožky počas spánku. Tento hustý a hodvábne jemný krém bol navrhnutý tak, aby účinkoval cez noc, kedy sa pokožka prirodzene obnovuje, čím pomáha minimalizovať vrásky a zlepšiť pružnosť pleti. Obsahuje CM-glukán a exkluzívny peptid BioNymph pre podporu kolagénovej syntézy a obnovy a zároveň pre aktiváciu obnovy DNA. Ráno bude vaša pleť vláčna, pevnejšia a hydratovaná. Tento nočný krém je u mna absolútny víťaz 🙂 Po mojich nočných pri najmladšom potomkovi, ráno vyzerá moja pleť, akoby som spala 12 hodín 🙂

    Mô testovycí balíček obsahoval ešte jeden produkt - ochranné pleťové mlieko SPF 50+ LIMITOVANÁ EDÍCIA

    Krém na tvár so širokým spektrom ochrany pred slnečnými UVA a UVB lúčmi chráni pokožku pred poškodením spôsobeným UV žiarením, 1x100 ml. Toto široké spektrum UVA / UVB ochrany chráni pleť pred účinkami UV žiarenia a zabraňuje jej poškodeniu. Stimuláciou mechanizmu vlastnej ochrany a obnovy chráni pleť pred oxidačným stresom, podráždením a spálením od slnka. Zároveň pomáha udržiavať pleť hydratovanú a hebkú. Mlieko som použila zatial len  4 krát. Napriek tomu, spokojnosť! Veľmi príjemná konzistencia, dobre sa rozotiera ja vstrebáva a vôbec nenecháva pleť mastnú. Iba na nej zanechá, aspoň to bol môj pocit, ochranný film.

    Ak to takto v krátkosti zhrniem: VEĽKÁ SPOKOJNOSŤ!!!

    Ani som nečakala, že mi táto kozmetika tak "sadne", keďže s tým mam dosť veľký problém.Vďaka koníku a BENU Lekárni som si našla favorita!

    Ďakujem, že som sa mohla zúčastniť!

    Maca 

    eninka27
    30. máj 2017    Čítané 229x

    Moje čisté a voňavé 3 týždne s kozmetikou Skincode

    Keďže som mamina na materskej, aj tak sa snažím o seba starať a sem-tam mi na to neostáva veľa času, preto pre mňa najväčšou vychytávkou je micelárna voda. Tá od Skincode ma príjemne prekvapila. Opäť nevtieravá, čistá vôňa, ktorá mi pleť dokonale vyčistila a na moje prekvapenie nevysušila. Na to som naniesla vrstvu krému, ktorého zloženie je ľahké, nemastné, presne sa hodí na letné obdobie, a cítila sa Skin/fantasticky celý deň  a už som sa tešila na večer, kedy použijem oblubenú micelárku v kombinácii s nočný m a očným krémom. Pri použítí micelárnej vody som mala pocit, že mi pred očami ide film. Film 50 odtieňov šedej.Myslím tým samozrejme farbu tampónu - a toto my máme na pleti, ženy? A neodličujeme sa? Poniektoré?

    Nočný krém je na objem bohatší, hutnejší a pomalšie sa vstrebávala ako denný, čo ma pri prvých použitiach trošku prekvapilo, lebo som ho zrazu naniesla priveľa. No bohužial, očný krémik mi okolie očí dosť dráždil, no napriek tomu prikladám foto.

    Keďže som si v balíčku našla aj krém s OF 50, hneď som sa vyfintila, šupla dieťatko do kočíka, natrela kremom a sla vyskusať na slniečko a takto vám poviem, nevnímala som okolie, lebo som sa musela stále ovoniavať. Veeľmi príjemne vonia. Aj jeho zloženie je nemastné, vhodné pre každé typy pokožky, obzvlášť pre moju suchú so sklonom k šúpaniu.

    Raz za tri dni som si aplikovala na večer, na vyčistenú pleť vrstvu pleťovej masky. Textúra opäť príjemná, vláčna, po umytí som mala pocit, že mi zanechala jemný, tentokrát zamatový film... 50 odtieňov už dohrali :D Naniesla som krémik a šup spať  Ráno som opäť siahla po micelárke a na tampóne fajn čisto  Naniesla som vrstvu krémiku a hop von s malým na prechádzku, no poviem vám, úžasná skúsenosť, ktorú môžem len doporučiť. 

    Dlho som hľadala kozmetiku, ktorá mi bude naozaj sedieť a vďaka vám som ju konečne našla. Teším sa na skorú návštevu BENU Lekárne.

    jesi25
    28. máj 2017    Čítané 288x

    Testovanie kozmetiky SKINCODE

    Na úvod mojej recenzie, sa chcem poďakovať Modrému koníku a zástupcom BENU Lekárne za príležitosť testovať kvalitnú švajčiarsku kozmetiku SKINCODE. Skincode poznajú zákazníci už vo viac ako 45 krajinách po celom svete.

    Testovací balíček obsahoval 6 výrobkov Skincode:

    • Skincode All-in-one čistiacu micelárnu vodu
    • Skincode extra jemný omladzujúci pleťový krém
    • Skincode dennú ochrannú a obnovujúcu masku SPF 30
    • Skincode nočný regeneračný krém
    • Skincode revitalizačný očný krém
    • Skincode ochranné pleťové mlieko SPF 50+ (limitovaná edícia)

    Ako prvú som otestovala čistiacu micelárnu vodu All-in-one.

    Základom starostlivosti o pleť je dôkladné čistenie pleti, táto micelárna voda je jemná, obsahuje drobné čiastočky oleja. Po použití som mala pleť jemnú a dôkladne vyčistenú. Používala som ju ráno, aj večer. Túto čistiacu micelárnu vodu veľmi odporúčam. Bola som s ňou maximálne spokojná, dokonale čistí pleť bez pocitu vysušenia.

    Po vyčistení pleti som používala Extra jemný omladzujúci pleťový krém, nanáša sa viditeľná vrstva, ktorá sa necháva pôsobiť 10-15 minút a zmýva sa vlažnou vodou. Používa sa iba večer max. 3 krát do týždňa. Po použití je pleť veľmi jemná, krému nemám čo vytknúť.

    Po dôkladnom vyčistení pleti som používala Skincode revitalizačný očný krém. Nanáša sa iba na očnicové oblúky jemným vklepávaním do očného okolia. Používa sa ráno, aj večer. Používanie tohto očného krému som musela obmedziť, keďže mi veľmi dráždil oči, čo sa prejavovalo štípaním a slzením očí.

    Ďalej som testovala regeneračný nočný krém. S týmto krémom som bola spokojná, ráno som mala pleť jemnú, vláčnu a hydratovanú.

    Ráno po vyčistení pleti micelárnou vodou Skincode som používala Skincode dennú ochrannú a obnovujúcu masku SPF 30. Používa sa ako denný krém v každom ročnom období. Chráni pleť pred UVA a UVB žiarením. Po použití obnovujúcej masky som mala pocit mastnejšej pleti počas dňa čo mi dosť prekážalo. Za veľke plus považujem pumpičkový aplikátor.

    Keďže konečne prišlo teplúčko a slnečné dni, mala som možnosť otestovať aj ochranné pleťové mlieko SPF 50. Nanáša sa 20 minút pred vystavením sa slnku a aplikuje sa podľa potreby každé 2-3 hodiny. Krém má tuhšiu konzistenciu a po aplikácii zanechával na pleti biely povlak, ktorý sa nevstrebal.

    Celkové zhrnutie kozmeriky SKINCODE:

    Kozmetika je veľmi kvalitná a účinná avšak môjmu typu pleti moc nesadla. Zo všetkých výrobkov budem naďalej používať Skincode All-IN-ONE micelárnu vodu. Počas používania micelárnej vody mám dokonale čistú pleť,č o je základ starostlivosti o pleť.

    foxylady13
    27. máj 2017    Čítané 385x

    So SKINCODE k lepšej pleti už za 2 týždne

    Verila som, dúfala a podarilo sa. Vybrali si ma spoločne s ďalšími deviatimi kočkami na testovanie švajčiarskej kozmetiky SKINCODE. Myslím, že záujemkýň o toto testovanie bolo okolo 2000, takže som bola šťastná prešťastná. A nielen preto! Moja pleť už volala o pomoc a túto záchranu neskutočne potrebovala.

    Pleť som mala najlepšiu v tehotenstve, jednom aj druhom, ale tehotná byť stále nemôžem :D Neskôr sa mi pleť zhoršila, bola suchá, taká nijaká a bez života.

    Nemohla som najisť vhodnú kozmetiku a krém, ktorý by ulahodil mojej pleti už vonkoncom nie. Väšinou boli krémy na tvár nepríjemne mastné a bola som z nich celá lesklá, alebo mali nepríjemnú konzistenciu, zle sa nanášali a nedostatočne hydratovali.

    Došiel mi balíček s kozmetikou SKINCODE a hneď na druhý deň som sa pustila do testovania. Veľmi som sa tešila bola som plná očakávaní. A nie nadarmo. Už len to jednoduché a pritom šmrncovné balenia ulahodili oku 🙂

    Sada kozmetiky obsahovala:

    • ALL-IN-ONE ČISTIACA MICELÁRNA VODA
    • DENNÁ OCHRANNÁ A OBNOVUJÚCA MASKA SPF 30
    • EXTRA JEMNÝ OMLADZUJÚCI PLEŤOVÝ KRÉM
    • OCHRANNÉ PLEŤOVÉ MLIEKO SPF 50+
    • NOČNÝ REGENERAČNÝ KRÉM
    • REVITALIZAČNÝ OČNÝ KRÉM

    Každé ráno som začínala vyčistením pleti s all-in-one čistiacou micelárnou vodou, ktorá pleť jemne vyčistila, aj od prípadného make-upu či špirály, zanechala ju sviežu a nie vysušenú. Následne na to som si na okolie očí naniesla revitalizačný očný krém a vklepala som si ho do pokožky okolo očí. Prvé dve nanášania ma okolie očí chvíľku poštipkávalo, ale to si asi musela pleť zvyknúť, keďže som očný krém pred tým nepoužívala. Po pár minútkach som si natrela na tvár, krk a dekolt dennú ochrannú a obnovujúcu masku SPF 30, je to vlastne denný krém, ktorý chráni pleť aj pred UV žiarením a nepriaznivými vplyvmi okolia. Konzistencia super, ľahúčko sa rozotieral, ihneď sa vstrebal ale pokožka bola pritom po celý deň krásne hydratovaná, má jemnučkú, takú prirodzenú vôňu, vhodný aj ako podklad pod make-up či púder. Ale nakoľko ja sa malujem naozaj iba raz za čas, tak som si už na tvár nič iné nedávala a pritom som sa cítila veľmi super, žiadna mastnota ani lesk 🙂

    Večer pred spaním, teda lepšie povedané keď deti už zaspali a mne zostalo trošku času pred mojím spánkom, som si pleť opäť vyčistila all-in-one čistiacou micelárnou vodou.

    1-2 krát týždenne sa používa extra jemný omladzujúci pleťový krém, čo je vlastne maska, ktorá sa nanesie na už vyčistenú pleť vo viditeľnej vrstve a nechá sa pôsobiť tak 5-10 minút a zmyje sa vlažnou vodou. 

    Po tomto omladzujúcom zázraku som si dala tak ako ráno revitalizačný očný krém a ako bonbónik som si na pleť naniesla nočný regeneračný krém, ktorý má tak isto neskutočne príjemnú konzistenciu a o rozotieraní a hydratovaní ani nehovorím. Ráno je pleť pružná, svieťa, vôbec nie je unavená a vyzerá a cíti sa ako znovuzrodená.

    Ochranné pelťové mlieko SPF 50+ sa použiva, resp.nanáša na tvár, krk a dekolt minimálne 20 minút pred vystavením sa slniečku. Vyskúšala som zatiaľ iba raz, vôňa tak isto veľmi jemnučká a príjemná, avšak pri tomto jedinom mi konzistencia nevyhovovala. Bola taká akoby hútnejšia, ťažšie sa mi rozotieralo na tvár toto mliečko. Takže to jediné by som si ja osobne asi nekúpila.

    Suma sumárum, z tejto kozmetiky som veľmi milo prekvapená, predčila moje očakávania, ktoré boli aj tak vysoké. Pleť mám jednoznačne lepšiu, krajšiu, hladkú, bez vyrážok, stale je hydratovaná...a to si predsa moja (naša) pleť zaslúži. Ja som si to uvedomila tak naozaj síce až po tejto testovačke, za čo Modrému Koníku a zásupcom BENU Lekárne nesmierne ďakujem. Ale lepšie teraz, akoby to nemalo byt nikdy :D A dokonca sa vždy ráno a  večer teším keď sa môžem konečne poumývať a nakrémikovať. A ten očný krém je mega dobrýýýý 🙂

    denda83
    27. máj 2017    Čítané 268x

    Kozmetika SKINCODE

    Milé maminy, nemaminy, dámy, páni. 

    Mala som česť zúčastniť sa v testovaní švajčiarskej kozmetiky SKINCODE. Nikdy som nič nevyhrala, tak ma to veľmi potešilo. Pár dní po oznámení výberu do testovania som obdržala balíček prípravkov SKINCODE.


    Balíček obsahoval:

    • SKINCODE All-in-one čistiacu micelarnu odu
    • SKINCODE extra jemný omladujuci pleťový krém
    • SKINCODE dennú ochrannú a obnovujúcu masku SPF30
    • SKINCODE nočný regeneračný krém
    • SKINCODE ochranné pleťové mlieko SPF50+
    • SKINCODE revitalizačný očný krém


    Už dlhšie hľadám kozmetiku vhodnú pre moju pleť, nakoľko niesom najmladšia, detičky mi narobili vrásky a vidieť, že moja pleť potrebuje pomoc. Po obdržaní balíčku som ho samozrejme hneď otvorila popozerala a preštudovala jednotlivé produkty a návod, ktorý bol priložený.

    Hneď v prvý večer som použila ako prvé micelárnu vodu, priznávam doteraz som ešte žiadnu nepoužila, a mala som z nej dobrý pocit. Potom som siahla po očnom kréme, ktorý som jemne vklepala prstami do očnicových oblúkov. Tento krémik sľuboval redukciu tmavých kruhov pod očami a zmiernenie opuchu, no bola som zvedavá.

    Potom som siahla po nočnom regeneračnom kréme na pleť. Za mňa úplne top nie je mastný, ani gélový či vodnatý, má perfektnú konzistenciu a pleť po ňom ostala jemná a bez náznaku použitia krému. Pridávam aj fotku pred používaním kozmetiky.

    Ráno som si pleť vyčistila micelárnou vodou, naniesla krém na oči a na pleť, potom dennú ochrannú a obnovujúcu masku SPF30, ktorá je vyrobená s ozónovým ochranným komplexom, chráni pred škodlivými účinkami UVA a UVB žiarenia, znečistením a voľnými redikalmi. Je to vlastne ako ochranný plášť a dodáva pleti hydratáciu po celý deň, je ľahučká, sadla mi skvelo. Je v skvelom pumpičkovom balení, čo je praktické.

    Ďalej tu máme extra jemný omladzujúci pleťový krém, používa sa dva-trikrát do týždňa, nanesie sa na pleť samozerjme po vyčistení pleti, necháme pôsobiť 5-10 minút a opláchneme vodou, jemne pomáha vyhladiť pleť, tak že odstraňuje odumreté bunky z vrchnej vrstvy a urchluje bunkovú obnovu.

    Posledné je ochranné pleťové mlieko SPF50+, poprevde osobne som ho nevyskúšala, ešte nebol priestor, kde by som ho využila ale určite ho beriem na dovolenku. Dala som ho deťom, keď išli na dvor, a teda nespálilo ich, výborne sa nanáša a nemám čo vytknúť.

    Takže za mňa určite kozmetiku SKINCODE odporúčam, je ozaj ľahučká, pre citlivú pleť a čo je u mňa super že je neparfumovana. Nebudem tvrdiť že jej ostanem verná i keď tieto balenia čo mám určite budem naďalej používať a potom sa rozhodnem.

    Ďakujem veľmi Modrému koníku a Benu lekárni za možnosť vyskúšať si tieto produkty, rada sa zapojím aj nabudúce a keď sa znova usmeje na mňa šťastie rada budem testovať, no je čas ísť sa umyť, naniesť krémiky a spinkať.

    Ešte pridám fotku po dvojtýždňovom testovaní.

    ewka0012
    26. máj 2017    Čítané 684x

    SKINCODE

    Milé žienky mamičky, všetky tie, čo sú maniačky do kozmetiky ako ja.

    Mala som tú česť testovať švajčiarsku kozmetiku Skincode. Uchádzala som sa o testovanie, a na moje prekvapenie ma Modry Koník vybral. O pár dní na to, presne pred dvomi týždňami, mi prišiel domov objemný balíček. Priznám sa, že som čakala len vzorky na dva týždne. Tak bolo písane v informáciách, "dvojtýždňové testovanie“. Rozbalila som ho a zrazu šok, v balíčku 6 kusov pleťovej kozmetiky v klasických veľkých baleniach. Veľmi som sa potešila, až som tomu neverila.

    Moja pleť je od puberty v dosť zlom stave. Často mávam akné, zapálené pupáčiky, po nich fľaky... Typ pleti- zmiešaná, lesknem sa, cez zimu suchšia a do toho všetkého som ešte ekzematička, ktorá veľa vecí neznesie. Mám silnú alergiu na nikel. Aj preto musím vyhľadávať produkty bez parfémov a na citlivú pleť. Preto ma Skincode ponuka zaujala- je bez parabénov, bez farbív, bez konzervantov a živočíšnych derivátov. Vyzerá to tak, že presne šitá na moje problémy. Mám už po tridsiatke, takže to chce aj protivráskovú staroslivosť. Len jedného som sa bála, či ju znesie aj moje akné. Takže doma som odložila všetko, čo používam, a začala som skúšať len Skincode, aby som vedela posúdiť jej účinky.

    Pred dvomi týždňami som rozbalila balíček, v ktorom ma čakali tieto produkty:

    • SKINCODE All-in-one čistiacu micelárnu vodu
    • SKINCODE Extra jemný omladzujúci pleťový krém
    •  SKINCODE Dennú ochrannú a obnovujúcu masku SPF 30
    • SKINCODE Nočný regeneračný krém
    • SKINCODE Revitalizačný očný krém
    • SKINCODE Ochranné pleťové mlieko SPF 50+ LIMITOVANÚ EDÍCIU

    K tomuto všetkému ešte návod:

    Moje dvojtýždňové testovanie sa práve začalo.

    V balíčku mi chýbal  jeden produkt, čistiaci gél, či pena na umývanie, ktorú zvyknem používať ráno i večer. Nevadí, keď som si pozerala ponuku produktov značk Skincode na www.benulekaren.sk, zistila som ,že je v ponuke. Len žiaľ, v mojom testovacom balíčku nebol. Takisto denný krém, tiež je v ponuke lekárne. V balíčku bola len denná ochranná maska som SPF 30, ale dá sa používať aj ráno ,namiesto pleťového krému. Keby si však môžem vybrať, zvolím obyčajný denný bez SPF. Nemám rada tieto SPF faktory na pleti, štípu ma a sú dosť mastné. Mám potom mastný a lesklý pocit na tvári a pupáky sa zapalujú.

    Ako prvé ma zaujalo balenie, biele jednoduché, so švajčiarskym znakom a popisom, škatuľka  zabalená v celofáne. Balenie za mňa na jednotku, jednoduché, nevtieravé, a žiadny farebný gíč. Vnútro krabičiek červené s bielym krížikom, no veľmi pekné. Dózičky na nočný a očný krém sú sklenené. Denná maska so SPF 30 ma pumpičkový aplikátor, ktorý mi najviac vyhovuje. Micelárka v 200 ml fľaške a ostatné tri produkty v klasickom plastovom balení.

    Hneď v prvý večer, ako som všetko rozbalila, som použila na odlíčenie aj vyčistenie pleti od make-upu All in one čistiacu micelárnu vodu. Na odlíčenie očí som si najprv navlhčila vatový tampon a zľahka zotrela make-up. Išlo to ľahko a nič ma neštípalo. Potom som už bez použitia vody vyčistila pleť, tampón bol po prvom použití dosť špinavý, tak som použila ešte jeden tampón. Čo je dôkaz, že čistí poriadne. Táto jemná, all-in-one čistiaca voda obsahuje drobné čiastočky oleja, tzv. „micely”. Tieto voľnému oku neviditeľné kvapôčky zachytávajú nečistoty a make-up a zanechávajú pleť dôkladne vyčistenú a sviežu v jednom kroku. Treba ju používať ráno aj večer. Fľaška má 200m obsah. Tipujem výdrž tak 3-4 mesiace.

    Po vyčistenení pleti som aplikovala do očného okolia Revitalizačný očný krém. Nanáša sa na očnicové oblúky a jemne sa vklepe. Používa sa ráno aj večer pred použitím krému, čo sa priznám, som robila úplne opačne. Vždy som po vyčistení použila najprv krém až potom očný krém. Ale je logické, že pre poriadny účinok sa to má robiť opačne. Je určený na zmiernenie opuchov, redukciu tmavých kruhov pod očami, a prinavracia zdravie a mladosť citlivej očnej pokožke. Toto sľubuje popis na krabičke. Za mňa je super, neštípe ma po nanesení očné okolie, pokožka ostane vláčna, jemná . Nie ako po niektorých krémoch, bývala suchá, napnutá až štípe. Pre mňa je toto top produkt zo všetkých skúšaných. Sklenená dózička má 15ml obsah. Určite vdrž minimálne pol roka, stačí ho naniesť ozaj máličko.

    Po očnom kréme nasledoval večer Nočný regeneračný krém. Je hutnejší mastnejší. Tento hustý a hodvábne jemný krém bol navrhnutý tak, aby účinkoval cez noc, kedy sa pokožka prirodzene obnovuje, čím pomáha minimalizovať vrásky. Určite je lepší pre suchšiu pokožku, na tú moju zmiešanú je dosť mastný, aj keď sa dobre vstrebe. U mňa stale zostane pocit trochu lesklého mastného filmu. Úžasný by bol na zimu, vtedy je aj moja pleť suchšia a potrebuje na noc mastnejší krém. Na leto zvyknem používať gélové krémy s ľahšou konzistenciou. Tento by som na leto vynechala. Sklenená dózička má 50ml obsah.

    Pre každodenný ranný ritual patrí opäť micelárka, očný krém a Denná ochranná a obnovujúca maska  SPF 30. Je to ľahká zmatňujúca a hydratačná maska vyrobená s ozónovým ochranným komplexom. Chráni pred škodlivými účinkami UVA a UVB žiarenia, znečistením a voľnými radikálmi. Funguje ako ochranný závoj a poskytuje celodennú hydratáciu. Toto sľubuje obal a musím povedať, že je to tak. Čakala som, že pleť po nej zostane mastná, ale nie, vstrebal sa, je super ako podklad pod make-up. Je vhodná aj na každodenné ranné použitie. Teplota vonku už vystúpila nad 20 stupňov, tak je fajn sa chrániť. Nie som zvyknutá dávať si na tvár ochranné faktory, len pri opaľovaní. Nie na bežné nosenie každý deň pod make-up a mňa maska jemne štípe- kvôli tomu faktoru. Ale nie je mastná, začo má odo mnňa plus. Tuba s pumpičkou má 50ml obsah.

    Extra jemný omladzujúci pleťový krém je vlastne večerná maska. Obsahuje alfa-hydrokyseliny a vitamíny. Pomáha vyhladiť pleť tak, že odstraňuje odumreté bunky z vrchnej vrstvy pokožky a urýchľuje bunkovú obnovu. Aplikuje sa len 1-2x týždenne po očistení a tonizácii. Pôsobí 5-10 minút a opláchne sa vlažnou vodou. Potom sa nanesie nočná starostlivosť. Tento výrobok ma najviac potešil, a keďže má tuba 75ml, určite dlho vydrží. Stihla som ho použiť 4x za dva týždne, pleť je po nej krásne jemná a vyhladená. Tipujem ,že vydrží cca 1 rok.

    Posledný produkt- Ochranné pleťové mlieko SPF 50+ som testovala na 5-ročnom synovi, nie na sebe. Nepoužívam výrobky s týkmto silným faktorom. Syn je bledokožec, pre neho je určite vhodnejší. Na tvár som neskúšala vôbec, bála som sa štípania, naniesla som si ho len na ruku a poviem len, že vôbec nie je mastný, ľahko sa vstrebe. Nezanecháva biely film na pokožke. Jeho čas ešte určite pride, keď sa pôjdem opaľovať ,či na dovolenke. Chráni pleť pred oxidačným stresom, podráždením a spálením od slnka.  Balenie má 100ml obsah. Na leto perfektné riešenie.

    Na záver dodám, že už používam dlhšie kozmetiku podobného zloženia, na citlivú pleť, protivráskovú a neparfémovanú. Neviem ešte naisto povedať, či Skincode zostanem verná. Uvidím ešte po dlhodobejšom používaní. Na mňa sú dva týždne málo. Predpokladám, že všetky tieto produkty mi do konca leta vydržia. Ale s čistým svedomím môžem napísať, že určite spĺňa všetky predpoklady pre kozmetiku z lekárne. Je vhodná pre citlivé typy ľudí, s ekzémami, akné, šupinkami a pocitom štípania. Ten sa u mňa objavil len pri kréme so SPF faktorom. Akné sa mi nezhoršilo. Topka pre mňa je určite očný krém. Lepší som ešte nemala. Cenovo nie je kozmetika najdostupnejšia, aspoň teda pre mňa, ceny všetkých produktov sú nad 20 Eur. Vyskladať si celú sadu min. 5 produktov, ktoré bežne používam, nie je lacná záležitosť. Kto však rád do seba investuje, nech sa páči, s radosťou odporúčam.

    Ďakujem pekne Modrému koníku aj BENU Lekárni, že takto spríjemnil moje dva týždne všedného života a dovolil mi testovať zadarmo túto kozmetiku. Ak jej aj nezostanem verná, budem vedieť ,že je na trhu, vyhovovala mi a môžem sa k nej kedykoľvek vrátiť.

    A keďže je večer, idem sa ja umyť, odlíčiť, vyčistiť pleť micelárkou, naniesť očný aj nočný krém.

    katie91
    26. máj 2017    Čítané 3223x

    Ako som testovala švajčiarsky zázrak menom Skincode

    Pekný deň, milé dámy,

    prinášam Vám moje dojmy a skúsenosti s produktmi značky Skincode.

    V prvom rade sa chcem podakovať tímu Modrého koníka #konik_testuje a hlavne zástupcom BENU Lekárne za možnosť testovať kvalitné krémiky švajčiarskej značky Skincode.

    Ked mi prišla správa, že mám možnosť testovať  kvalitné krémy, tak som sa nesmierne potešila. Prvýkrát som sa zapojila do testovanie, a preto bola radosť o to väčšia 🙂

    Skincode poznajú zákazníci už vo viac než 45 krajinách po celom svete a zahŕňa dve kolekcie produktov  - Essentials a Exclusive.

    Obidve kolekcie spočívajú v myšlienke, že pokožka je živým orgánom, ktorej genetický “kód” treba rešpektovať. Sú vyvinuté na podporu starostlivosti o pleť po celý život a tak odpoveďou na všetky možné potreby pleti – od mladej až po zrelú. Produkty sú dermatologicky testované a 100% bez vône, konzervačných prípravkov, farbív, či produktov živočíšneho pôvodu, čím sú vhodné aj pre tú najcitlivejšiu pleť.

    Obsah balíčka bol bohatý, obsahoval 6 prípravkov na pleť a čo ma prekvapilo, že prišli normálne klasické balenia, žiadne vzorky:

    • SKINCODE Ochranné pleťové mlieko SPF 50+ LIMITOVANÚ EDÍCIU.
    • SKINCODE All-in-one čistiacu micelárnu vodu
    • SKINCODE Revitalizačný očný krém
    • SKINCODE Dennú ochrannú a obnovujúcu masku SPF 30
    • SKINCODE Extra jemný omladzujúci pleťový krém
    • SKINCODE Nočný regeneračný krém

    Prvý testovací deň som začala s All-in-one micelárnou vodou. Vďaka tejto vodičke som mala pleť dôkladne vyčistenú a sviežu. Pokožka ma neštípala a nemala som žiadne začervenané miesta. Je bez parfumácie, čo mne vyhovuje a nezanecháva lepkavý pocit. Obsahuje drobné čiastočky oleja, tzv. „micely”, ktoré zachytávajú všetky nečistoty a make-up. 

    Po vyčistení pleti som naniesla Revitalizačný očný krém.

    Krémik je bielej farby, hodvábne jemný a veľmi chválim špachtličku na nanášanie krému. Dobre sa nanáša, nevsakuje sa hned do pokožky  a preto sa dá krémik dobre vmasírovať a zapracovať. Redukuje tmavé kruhy pod očami a vyhladzuje očné vrásky, foto mi je dôkazom. Až sama som prekvapená účinkom tohto zázračného krémiku...... 

    Po očnom kréme prišiel na rad SKINCODE Denná ochranná a obnovujúca maska SPF 30

    Mám zmiešanú pleť s občasnými vyrážkami a tento krémik mi veľmi sadol. Po nanesení krému som mala pleť hydratovanú, zmatnenú a ako bonus chráni pokožku pred poškodením UV žiarenia. Veľmi dobre sa nanáša na pleť, nazanecháva mastný film a chválim luxusný flakónik. Hydratačná maska je vyrobená s jedinečným ozónovým ochranným komplexom, chráni pleť pred škodlivými účinkami UVA a UVB žiarenia, znečistením a voľnými radikálmi. Funguje ako ochranný závoj pre pokožku.

    SKINCODE Ochranné pleťové mlieko SPF 50+ som podarovala mamine, kedže  posledné roky má alergickú reakciu na slnko a veľkú časť dňa trávi v záhrade.  Stále sa vyhádzala po tvári, v oblasti dekoltu, krku a na ramenách a svrbelo ju to. Po nanesení tohto mlieka mala pleť a dekolt hydratovanú, vôbec nepociťovala svrbenie. Od prvého použitia si ho veľmi obľúbila.

    Aj napriek tomu ze je bez  vône, farbív a konzervantov, má príjemnú vôňu a aj štruktúru, po nanesení sa hned v pije a nelepí sa , čo je u nej veľmi dôležité.  Po pravidelnom používaní mlieka zmizli všetky príznaky alergie - žiadne vyrážky, žiadna podráždená pokožka. Toto mlieko si veľmi pochvaluje a bude ho nadalej používať.

    Mlieko je vhodné na všetky typy pleti, aj pre tú najcitlivejšiu.

    SKINCODE Extra jemný omladzujúci pleťový krém som počas testovania použila 4x, kedže je to maska a odporúča sa aplikovať 1-2 krát za týždeň. Nechala som pôsobiť 15 min. a po zmytí som mala pleť jemnú ako detská prdelka a hydratovanú.

    Maska je bez parfumácie, bez farbív, konzervantov a obsahuje alfa-hydroxykyseliny a vitamíny. Jemne odstraňuje odumreté bunky z vrchnej vrstvy pokožky a urýchľuje bunkovú obnovu. 

    Večer som pleti dopriala SKINCODE Nočný regeneračný krém

    Krémik je výživný, hustejšej konzistencie, ale nakoľko mám zmiešanú až mastnu pleť, tak sa mi ráno pleť leskla a mala som ju mastnú. Ale testovala som aj napriek tomu 🙂

    Pleť mi dobre hydratoval a mala som ju pevnejšiu.

    Tento hustý a hodvábne jemný krém bol navrhnutý tak, aby účinkoval cez noc, kedy sa pokožka prirodzene obnovuje, čím pomáha minimalizovať vrásky a zlepšiť pružnosť pleti. Obsahuje CM-glukán a exkluzívny peptid BioNymph pre podporu kolagénovej syntézy a obnovy a zároveň pre aktiváciu obnovy DNA.

    Keď som začala s testovaním, bola som rozhodnutá, že keď sa vyskytnú nejaké negatíva, tak ich určite napíšem, no nestalo sa. Moja pleť bola rozmaznávaná touto luxusnou kozmetikou. Za tie dva týždne sa pleť zjemnila a očné vrásky sú na ústupe. A o tom som sa nepresvedčila len ja, ale aj moja rodina si to všimla 🙂

    To je pochvala, ktorá poteší určite každú ženu.

    karolinka24
    24. máj 2017    Čítané 156x

    Testovanie kozmetiky SKINCODE z BENU Lekárne

    Milé mamičky aj čakateľky, prinášam vám moju recenziu na úžasnú kozmetiku SKINCODE. Som šťastná, že som mohla byť jednou zo žien, ktoré mali možnosť testovať túto kozmetiku.

    SKINCODE poznajú zákazníci už vo viac než 45 krajinách po celom svete a portfólio značky zahŕňa dve kolekcie produktov s dôrazom na viditeľné výsledky. Obidve kolekcie spočívajú v myšlienke, že pokožka je živým orgánom, ktorej genetický “kód” treba rešpektovať a tým produkty pokrývajú potreby širokej skupiny zákazníkov. Sú vyvinuté na podporu starostlivosti o pleť po celý život a tak odpoveďou na všetky možné potreby pleti – od mladej až po zrelú. Produkty, ktoré sú dermatologicky testované a 100% bez vône, konzervačných prípravkov, farbív, či produktov živočíšneho pôvodu, čím sú vhodné aj pre tú najcitlivejšiu pleť.

    Čo sme testovali:


    SKINCODE All-in-one čistiaca micelárna voda

    SKINCODE Extra jemný omladzujúci pleťový krém

    SKINCODE Denná ochranná a obnovujúca maska SPF 30

    SKINCODE Nočný regeneračný krém

    SKINCODE Revitalizačný očný krém

    SKINCODE Ochranné pleťové mlieko SPF 50+ LIMITOVANA EDICIA

    Už po otvorení som bola veľmi milo prekvapená veľkým balením a úžasným návodom na použitie.Bol tam krásny popis čo ako a kedy používať. Tešila som sa na večer kedy spustím moje testovanie touto kozmetikou.

    A toto som ja 42 ročná mamina dvoch detí vo veku 21 a 6 rokov 🙂

    SKINCODE All-in-one čistiaca micelárna voda

    Tak ako prvé som testovala micelárnu vodu. Tato  jemná, all-in-one čistiaca voda obsahuje drobné čiastočky oleja, tzv. „micely”. Tieto voľnému oku neviditeľné kvapôčky zachytávajú nečistoty a make-up a zanechávajú pleť dôkladne vyčistenú a sviežu v jednom kroku. Bola som veľmi milo prekvapená ako výborne vyčistí pleť, žiadne štípanie tváre ani začervenanie, keďže mám veľmi citlivú pleť. Pleť ostala čistá a pekne napnutá už po prvom použití, čo ma veľmi prekvapilo a už teraz viem, že zostáva naďalej mojím favoritom.

    SKINCODE Extra jemný omladzujúci pleťový krém

    Obsahuje alfa-hydroxykyseliny a vitamíny. Jemne pomáha vyhladiť pleť s viditeľnými známkami starnutia tak, že odstraňuje odumreté bunky z vrchnej vrstvy pokožky a urýchľuje bunkovú obnovu. Používa sa v podstate ako aj maska  jeden až dvakrát za týždeň, ja som ho používala dvakrát. A som veľmi milo prekvapená ako sa mi pleť upravila, nechávam si ho pôsobiť 10 až 15 minút potom tvár umyjem. Je taký jemný ako krém nie ako maska. Naozaj po ňom ostáva pleť krásna hladká a nemám voči nemu žiadne výhrady.

    SKINCODE Nočný regeneračný krém

    Tento hustý a hodvábne jemný krém bol navrhnutý tak, aby účinkoval cez noc, kedy sa pokožka prirodzene obnovuje, čím pomáha minimalizovať vrásky a zlepšiť pružnosť pleti. Obsahuje CM-glukán a exkluzívny peptid BioNymph pre podporu kolagénovej syntézy a obnovy a zároveň pre aktiváciu obnovy DNA. Ráno bude vaša pleť vláčna, pevnejšia a hydratovaná. Už pri rozbalovaní ma zaujalo krásne balenie plus k tomu lyžičky na naberanie krému. Lahodí to nielen oku ale aj tvári. Naozaj je hustý a jemne hodvábny a pleť je aj ráno krásne pružná. Opäť musím len vyzdvihnúť samé plusy a žiadné mínusy.

    SKINCODE Revitalizačný očný krém

    Tento hodvábne jemný očný krém pokryje oblasť vašich očí zo všetkých uhlov. Je určený na zmiernenie opuchov, redukciu tmavých kruhov pod očami a prinavracia zdravie a mladosť citlivej očnej pokožke. Tak tento očný krém naozaj redukuje opuchy a tmavé kruhy pod očami tým že mám 42 rokov už je to okolie očí trošku unavené. Večer a ráno som si ho vklepávala v okolí očí ráno super pocit vstať bez opuchov a hlavne po pár dňoch vidieť zmenu v okolí očí čo je super. Taktiež krásne balenie lyžička na naberanie krému k tomu za mňa opäť jedna veľká pochvala. Môžem len odporúčať.

    SKINCODE Denná ochranná a obnovujúca maska SPF 30

    Táto zmatňujúca ľahká hydratačná maska vyrobená s jedinečným ozónovým ochranným komplexom chráni pleť pred škodlivými účinkami UVA a UVB žiarenia, znečistením a voľnými radikálmi. Funguje ako ochranný závoj pre pokožku a zároveň poskytuje dlhotrvajúcu hydratáciu počas celého dňa. Tak túto ochrannú masku som používala každý deň, perfektné dávkovanie super nanášanie. Naozaj som mala celý deň skvelý pocit na tváry. Táto kozmetika je super už len tým že je neparfemovaná čo mne dosť vadí a u tejto kozmetiky som sa stretla len zo samími plusmi.

    SKINCODE Ochranné pleťové mlieko SPF 50+ LIMITOVANA EDICIA

    Toto široké spektrum UVA/UVB ochrany chráni pleť pred účinkami UV žiarenia a zabraňuje jej poškodeniu. Stimuláciou mechanizmu vlastnej ochrany a obnovy chráni pleť pred oxidačným stresom, podráždením a spálením od slnka. Zároveň pomáha udržiavať pleť hydratovanú a hebkú. Asi každá z nás s prvými slnečnými lúčmi sa teší na prvé slnenie tak ako aj ja a mnoho z nás 🙂 Bola som rada že mám tú možnosť vyskúšať aj ten to výrobok aj keď moc príležitosti na to opaľovanie nebolo. Stačí málo naniesť výborne sa rozotiera +vitamín E a čo je hlavné nieje testovaný na zvieratách.

    Takže na záver chcem len odporučať každej jednej z vás túto úžasnú kozmetiku. Ja jej určite ostanem verná a čo môže byť viac ak vám známi hovoria: "Prosím ťa čo zo sebou robíš ? Vyzeráš dobre." 🙂

    To je pochvala ktorá poteší určite každú ženu. Som veľmi prekvapená z tejto kozmetiky, lebo mám naozaj problém s pleťou občas sa mi robia z kozmetiky fľaky na tvári a teraz nič a to je u mňa obrovské plus. A aj sa cítim sviežo po používaní tejto kozmetiky.

    ĎAKUJEM tímu tu na MK a BENU Lekárni stať sa súčasťou testovania tejto úžasnej kozmetiky.

    anachsunamun
    23. máj 2017    Čítané 410x

    Testovanie kozmetiky SKINCODE z BENU Lekárne

    Milé dámy,

    prinášam vám recenziu z môjho testovania kozmetiky. Pred dvoma týždňami som sa prvýkrát skúsila uchádzať o testovanie výrobkov cez #konik_testuje, usmialo sa na mňa šťastie a zástupci BENU Lekáreň si ma vybrali z vyše 2000 záujemkýň o testovanie švajčiarskej kozmetiky SKINCODE.

    Kozmetika je založená na myšlienke, že pokožka je živým orgánom, ktorej genetický “kód” treba rešpektovať. To ma zaujalo, lebo po pôrode sa mi zmenil typ pleti zo zmiešanej na miestami veľmi suchú (nos sa mi doslova šúpal). Moja kozmetička mi odporúčala používať denne (ráno/večer) hydratačný krém. Dlho som hľadala vhodný krém, dokonca aj micelárnu vodu a stále neúspešne, chvíľu sa aj zdalo, že je pleť krajšia, ale suché miesta sa stále vracali.

    Testovací balíček SKINCODE mi prišiel práve včas na pomoc. A to doslova..

    Obsahoval 6 rôznych prípravkov:

    • SKINCODE All-in-one čistiacu micelárnu vodu
    • SKINCODE Extra jemný omladzujúci pleťový krém
    • SKINCODE Dennú ochrannú a obnovujúcu masku SPF 30
    • SKINCODE Nočný regeneračný krém
    • SKINCODE Revitalizačný očný krém
    • SKINCODE Ochranné pleťové mlieko SPF 50+ LIMITOVANÚ EDÍCIU.

    Hneď, ako som balíček rozbalila, potešil ma nielen návod, ako správne kozmetiku používať, ale hlavne to, že neprišli pár ml vzorky, ale klasické veľké balenia, ktoré kúpite v sieti lekární BENU.

    Ako prvú som otestovala micelárnu vodu. Po celom dni vonku strávenom na slnku, v prašnom prostredí detského ihriska, som bola zvedavá, aká bude moja pleť. Kozmetický tampón mi je dôkazom, že pleti dáva pobyt vonku riadne zabrať. Voda je príjemná neparfumovaná, po aplikovaní zanecháva príjemný pocit sviežosti, pre mňa najdôležitejšie - nevysušila mi pleť, naopak, úplne ju rozžiarila.

    Večer, pred spaním, som si pleť opäť vyčistila micelárnou vodou a naniesla som si jemnú vrstvu nočného regeneračného krému. Má výbornú konzistenciu, ľahko sa vstrebáva, nie je parfumovaný, má takú neutrálnu prirodzenú vôňu, je hustý, na pokožke zamatovo jemný a výborne sa rozotiera. Krém, ktorý som dovtedy používala bol síce voňavý, ale riedky a vodnatý, mal byť 2v1 nočný/denný hydratačný, ale bohužiaľ mne vôbec nepomáhal. SKINCODE nočný krém našťastie nie je mazľavý, ani mastný. To by som veru na pleti nezniesla. Vraj bol navrhnutý tak, aby účinkoval cez noc, kedy sa pokožka prirodzene obnovuje, čím pomáha minimalizovať vrásky a zlepšiť pružnosť pleti. Obsahuje CM-glukán a exkluzívny peptid BioNymph pre podporu kolagénovej syntézy a obnovy a zároveň pre aktiváciu obnovy DNA. Na čele mám jemnú mimickú vrásku, tak som bola zvedavá, či mi ju krém zjemní a či bude pleť ráno vláčna, pevnejšia a hydratovaná, alebo bez zmeny a suchá. Asi zázrak, ale ráno je pleť svieža, na dotyk jemná a hebká, oddýchnutá a zjavne dostatočne hydratovaná a vyživovaná.

    Nasledovalo nanesenie revitalizačného očného krému. Sľuboval viaczložkové ošetrenie očí, mňa hneď ráno aj utvrdil v tom, že je určený na zmiernenie opuchov, redukciu tmavých kruhov pod očami a prinavracia zdravie a mladosť citlivej očnej pokožke. Naozaj, odkedy ho používam, oblasť v okolí očí je príjemne napnutá, bez opuchov, bez tmavých kruhov (čo veľmi oceňujem, lebo moja dcérka je živel a chodím vďaka nej neskoro spať, denne nosím dioptrické okuliare a kruhy boli dosť viditeľné). K obom spomínaným krémom sú pribalené milé malé špachtličky na aplikovanie, tie ja nepoužívam, ale dobrý nápad. 

    Slnečné lúče už dávajú pleti dosť zabrať, denne používam Ochranné pleťové mlieko SPF 50+ (LIMITOVANÁ EDÍCIA 100ml). Je to krém na tvár so širokým spektrom ochrany pred slnečnými UVA a UVB. U mňa má mínus iba v tom, že nemá príjemnú neutrálnu vôňu, ale zase nie je taký, že by mi vyslovene smrdel  Aplikovala som ho aj na krk a svoj účel spnil na výbornú, lebo v 27 stupňovej horúčave mi pleť hydratoval, ochránil a pekne som sa opálila (nespálila). Dobre sa rozotiera, nezanecháva biely film, obsahuje vitamin E a CM-glukán otestujem ho určite aj pri mori, resp. pri vode.

    Extra jemný omladzujúci pleťový krém som použila dvakrát, funguje ako maska, nanesiete si tenkú vrstvu na očistenú pleť, necháte pôsobiť 5-10 minút a opláchnete vodou. Obsahuje alfa-hydroxykyseliny a vitamíny. Jemne pomáha vyhladiť pleť s viditeľnými známkami starnutia tak, že odstraňuje odumreté bunky z vrchnej vrstvy pokožky a urýchľuje bunkovú obnovu. Ja som sa po použití tohto jemného obnovujúceho krému/masky cítila naozaj sviežo.

    Keď toľko nepálilo vonku slnko, dopriala som pleti denný hydratačný krém (SKINCODE Denná ochranná a obnovujúca maska SPF 30). Podľa výrobcu má táto zmatňujúca ľahká hydratačná maska vyrobená s jedinečným ozónovým ochranným komplexom chrániť pleť pred škodlivými účinkami UVA a UVB žiarenia, znečistením a voľnými radikálmi. Ako veľmi mi chráni pleť neviem zhodnotiť, ale oceňujem, že stačí pumpičkou naniesť minimum krému a ochranná vrstva pre pokožku vydrží celý deň. Má jemný zmatňujúci efekt, čiže sa nelesknem ako vianočná guľa , skvelý je aj ako podkladový krém pod make-up, čo som využila neraz a zároveň som mala pocit hydratovanej pokožky počas celého dňa.

    Na záver teda stručne zhrniem moje dojmy z testovania týchto výrobkov. Bola a aj som nadšená z výsledkov, ktoré mi táto kozmetika priniesla. Po vyše dvoch týždňoch používania prípravkov je moja pleť naozaj krásna (jemné začínajúce vrásky sú vyhladené - čelo, okolie očí), svieža, hydratovaná, vláčna, neobjavila sa mi žiadna vyrážka na pleti (neraz to býva zvykom, či mám 33 rokov alebo nie), zmizli začervenané a suché miesta, na dotyk je pleť veľmi príjemne jemná a matná. Cítim sa naozaj "oživene" a veľmi pekne ďakujem, že je na trhu takáto pomoc pre nás - vyťažené maminky, ktoré sa potrebujú cítiť sviežo!

    #konik_testuje #test_benu_skincode
    Tento extra jemný omladzujúci pleťový krém som si mimoriadne oblúbila, je to vlastne krémová maska, ktorá sa používa 1-2 do týždna.
    Pleť výborne hydratuje, neštípe ju, neirituje, odporúčam aj na citlivú pleť 👍
    A velké plus, že omladzuje textúru pokožky 😍

    Pekný deň ženušky 😉

    (2 fotky)

    #test_benu_skincode tesujem dalej, uz tyzden, plet mam zatial peknu,ziadne vyrazky...v TV uz chodia reklamy na Skincode, vzdy sa potesim,ze ja ju skusam,najviac sa mi paci ocny krem,vyhovuje,nestipe,neostane po nom ocne okolie suche a napnute,ako po vacsine kremov. rano pouzivam krem so SPF 30,ked je uz teplo.sa velmi hodi, krem so SPF 50 som este neskusala,neopalovala som sa este,ale cez vikend hadam pride jeho cas 👍,zajtra pridam recenziu k maske

    #konik_testuje #test_benu_skincode
    Testujem túto skvelú krémovú masku..... je neparfumovaná, bez farbív, konzervantov a obsahuje alfa-hydroxykyseliny a vitamíny. Jemne odstraňuje odumreté bunky z vrchnej vrstvy pokožky a urýchľuje bunkovú obnovu. Po zmytí som mala pleť jemnú, hydratovanú 👍
    Veľká spokojnosť 🙂

    #test_benu_skincode vecer som vyskusala tohto fesaka (nocny regeneracny krem).. paradicka 👍🏻

    #konik_testuje #test_benu_skincode Rannu starostlivosť o pleť mám za sebou. Zameriavam sa hlavne na očný krém a jeho účinky na moje prvé očné vrásky. Krásny deň prajem 😊

    (2 fotky)

    #konik_testuje #test_benu_skincode
    Prišla stuhou previazaná škatuľka.
    A v nej boli boli boli boli..
    A v nej boli boli boli boli..
    Krémiky, krémiky 😘

    Dnes začína moje testovanie so značkou Skincode 😍

    Vedeli ste, že švajčiarska kozmetika SKINCODE, ktorej počiatky siahajú do roku 1998, má doslova urodzený pôvod? Je to tak! Prezident spoločnosti SKINCODE, Niclas Massalsky, nie je len šikovný biznismen, ale dokonca aj princ.

    Stále máte možnosť, sa zapojiť do možnosti testovať túto exkluzívnu kozmetiku. Otvorte si článok cez priložený link a nám do komentára napíšte, ktorý produkt vás očaril najviac.

    https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/vase-skusenosti-so-skincode-xicgb8/

    #test_benu_skincode

    konik_testuje
    26. apr 2017    Čítané 3997x

    Vaše skúsenosti so SKINCODE

    Aktualizácia: recenzie našich používateliek  nájdete v tomto fóre

    ---

    Dámy, vitajte pri ďalšom kozmetickom testovaní.

    Vieme, že sa o seba rady staráte a že si rady doprajete to najlepšie. Túto jar máte šancu testovať jedinečnú švajčiarsku kozmetiku SKINCODE.

    SKINCODE poznajú zákazníci už vo viac než 45 krajinách po celom svete. Kozmetika je založená na myšlienke, že pokožka je živým orgánom, ktorej genetický “kód” treba rešpektovať. Pre Vás  ju exkluzívne prináša sieť lekárni BENU a e-shop Benulekaren.sk.

    Čo testujeme

    SKINCODE All-in-one čistiaca micelárna voda

    táto jemná, all-in-one čistiaca voda obsahuje drobné čiastočky oleja, tzv. „micely”. Tieto, voľnému oku neviditeľné kvapôčky zachytávajú nečistoty a make-up. Zanechávajú pleť dôkladne vyčistenú a sviežu v jednom kroku. Micelárna voda je určená na všetky typy pleti, vrátane tej citlivej.

    SKINCODE Extra jemný omladzujúci pleťový krém

    tento veľmi jemný obnovujúci krém na omladenie textúry pokožky, obsahuje alfa-hydroxykyseliny a vitamíny. Jemne pomáha vyhladiť pleť s viditeľnými známkami starnutia tak, že odstraňuje odumreté bunky z vrchnej vrstvy pokožky a urýchľuje bunkovú obnovu. Ale zároveň neobsahuje pevné peelingové častice, ktoré by mohli pokožku podráždiť.

    SKINCODE Denná ochranná a obnovujúca maska SPF 30

    zmatňujúca ľahká hydratačná maska vyrobená s jedinečným ozónovým ochranným komplexom chráni pleť pred škodlivými účinkami UVA a UVB žiarenia, znečistením a voľnými radikálmi. Funguje ako ochranný závoj pre pokožku a zároveň poskytuje dlhotrvajúcu hydratáciu počas celého dňa. Používa sa ako denný krém, ktorý vás ochráni v každom ročnom období.

    SKINCODE Nočný regeneračný krém

    určený na účinkovanie v noci, kedy sa pokožka prirodzene obnovuje, čím pomáha minimalizovať vrásky a zlepšiť pružnosť pleti. Obsahuje CM-glukán a exkluzívny peptid BioNymph pre podporu kolagénovej syntézy a obnovy a zároveň pre aktiváciu obnovy DNA. Ráno bude vaša pleť vláčna, pevnejšia a hydratovaná. Získa si vás svojou hustotou a hodvábnou jemnosťou.

    SKINCODE Revitalizačný očný krém

    ktorý vám zmierni opuch a zredukuje tmavé kruhy pod očami. Prinavráti zdravie a mladosť jemnej pokožke, ktorá sa v okolí očí nachádza. Vyživuje, regeneruje a omladzuje očné kontúry.

    SKINCODE Ochranné pleťové mlieko SPF 50+ LIMITOVANA EDICIA

    Krém na tvár a telo so širokým spektrom ochrany pred slnečnými UVA a UVB lúčmi. Chráni pleť pred oxidačným stresom, podráždením a spálením od slnka. Zároveň pomáha udržiavať pleť hydratovanú a hebkú. Obsahuje CM-glukán, UV filtre, extrakt z plodov vanilovníka plocholistého, vitamíny C a E.

    Koho hľadáme

    Hľadáme 10 žien vo veku 30 - 45 rokov, ktoré sa rady o seba starajú kvalitnými kozmetickými prípravkami. Keďže po skončení testovania budeme očakávať krásne recenzie plné fotografií, hľadáme ženy, ktoré sa rady podelia o svoj názor, rady fotografujú, píšu alebo blogujú.

    Hľadáme jednoducho kreatívne a šikovné ženy so štýlom a šarmom.

    Ako sa zapojiť

    Do možnosti testovať sadu pleťovej kozmetiky SKINCODE sa zapojíte napísaním komentára pod tento článok. V ňom nezabudnite uviesť svoj vek a taktiež postoj k svojej pleti. Popíšte nám ju, napíšte nám jej príbeh a tiež, prečo by ste chceli sadu kozmetiky testovať.

    Píšte svoj komentár do nedele 7. 5. 2017

    Ak nám chcete povedať, čo by ste rady testovali, pozývame vás do oficiálnej skupiny o testovaní na koníku.

    Držíme vám palce, aby ste boli aj vy tie šťastné, ktoré budú testovať SKINCODE a hýčkať svoju pleť.

    Krásny deň vám praje konik_testuje!

    Vedeli ste, že budete môcť testovať kvalitný, starostlivo vyrobený... no jednoducho exkluzívny kozmetický balíček značky SKINCODE?

    Už o týždeň pre vás zverejníme všetky potrebné informácie. Tipnite si! Čo bude tento balíček podľa vás obsahovať? Máme pre vás malú pomôcku: https://www.benulekaren.sk/c/222/skincode

    Každú odpoveď odmeníme srdiečkami.

    #test_benu_skincode