gabriela1414
    Správa bola zmenená    5. okt 2021    

    Ahojte maminky škôlkárov, jedia vaše deti pred tým ako idú do škôlky? Moje bez toho neodídu z domu, dnes si ale dali "len" mandľový nápoj a vraj im stačilo, snáď aspoň viac zjedia v škôlke 🙏
    #test_dm32

    konik_testuje
    9. aug 2019    Čítané 1769x
    Image title

    Ako dopadli letné skúsenosti s dm?

    Ako sa vám pozdáva toto leto? Stihli ste si ho už naplno vychutnať a pozbierať nejaké tie zážitky alebo vás dobrodružstvá ešte len čakajú? Či už patríte k prvej alebo druhej skupinke, určite mi dáte za pravdu, že do výbavy každej mamičky patrí niekoľko vecí, ktoré sú priam nutnosťou. Vlhčené utierky, opaľovací krém či dezinfekčný gél? Naše mamičky sme naladili na letnú vlnu, aby otestovali praktické, voňavé a užitočné produkty z dm drogérie.

    sonya6

    Viete, aký produkt bol favoritom? Ten najmenší a najmenej nápadný – balzam na pery! Ale nie iba taký hocijaký, ale s OF 30. slobodovabarbora: "Lepší balzam s faktorom som ešte nemala, má príjemnú vôňu, na perách ho skoro necítiť a nefarbí." Nepochvaľovalo si ho iba všetkých 10 mamičiek, ale v nejednom prípade bol odcudzení malými ratolesťami. Lebo veď to poznáte, malé parádnice ho skrátka nutne potrebujú ;)

    biba3131

    Bodovali aj vlhčené utierky. O tých by vedeli básniť mnohé mamičky, však? Zďaleka ich nepoužívame iba pri prebaľovaní, poslúžia aj na špinavé ústa od nejakých tých chrumiek či na utieranie detských rúk, ktoré vedia byť skutočne od všetkého možného i nemožného. Ruku hore, ktoré z vás ich používajú, napríklad, na odličovanie či ako všestranného pomocníka v domácnosti? Vlhčené utierky sú skrátka všemocné. Mamička bubik91 ich zhrnula takto: "Ako píšu v názve, na čistenie od hlavy až po päty, u nás funguje doslova 😊 Nesmú chýbať pri prebaľovaní, jedení alebo keď ideme von alebo niekam preč. Majú jemnú vôňu, nie sú nasiaknuté, ale príjemne jemné. Za mňa super, využívame a kupujeme ich stále."

    Keď sme pri špinavých rukách, super pomocníkom je aj antibakteriálny gél, ktorý je súčasťou výbavy mnohých mamičiek. Naše testujúce mamičky si pochvaľovali nielen vôňu, ale predovšetkým šikovný dizajn a obal, vďaka ktorému možno tento gél zavesiť nielen na kočík či kabelku, ale hoci aj na kolobežku, ako to spravila lili205:

    lili205

    Aby bolo leto skutočne nezabudnuteľné, samozrejme, v pozitívnom zmysle, je potrebné neužívať si ho bezhlavo, ale myslieť na bezpečnosť. Opaľovacie krémy sú preto samozrejmosťou. Mamičky si pochvaľovali predovšetkým babylove sensitive krém na opaľovanie s OF 50+, ktorý je navyše praktický – taký akurát, aby sa zmestil do každej ženskej kabelky. lili205 „Hneď ma oslovila veľkosť tuby (75 ml), čo je akurát na každodenné nosenie v kabelke so sebou. Je vhodný pre citlivú detskú pokožku, bez vône, ľahko sa rozotiera a rýchlo vstrebáva. Okrem toho je taktiež vodoodolný, s obsahom UVA a UVB filtrov a bez alkoholu.“ No úspech mali všetky testovacie "opaľováky", ktoré sa dobre rozotierali, mali praktické (aj zábavné, viď sprejový dávkovač) nanášanie a ich účinok bol na jednotku.

    sonya6

    A ako možno toto testovanie zhrnúť v skratke?


    Plusy

    • výber produktov pre celú rodinu
    • spokojnosť s produktami na opaľovanie
    • cenovo prístupné výrobky pre každú mamičku
    • plienky na kúpanie 

    katkarisko: "Keďže máme 5 mesiacov a dovolenka pri mori sa nezaobíde bez kúpania, tieto plienky som minula všetky. Top cena, super kvalita, hneď po namočení sa vyhodia, keďže sú mokré, ale zadržia všetko, čo majú a my sme boli mega spokojní 👶"

    V tomto testovaní naozaj ťažko hľadať nejaké mínusy. Pri kozmetike je to skutočne ťažké, keďže čo sadne jedným, nesadne druhým. Čo vonia jednej mamičke, nevonia druhej. Tak, napríklad, taký Balea sprchový gél mal dva tábory. Ak máte rady sladké vône, prídete si na svoje. Ak nie, tak radšej siahnite po inej vôni. Podobne na tom bola aj umývacia emulzia a šampón alverde sensitiv baby - lili205: "V prvom rade mi chýbala aspoň jemná detská vôňa, keďže táto emulzia je úplne bez vône. Po nanesení na vlásky dobre pení, no mokré vlasy po nich ostanú také drsné." Keďže však ide o prírodnú kontrolovanú kozmetiku, pochvaľovali si ju práve mamičky malých bábätiek a detí s citlivou pokožkou či kožnými problémami, ako píše bibyke: "Musím priznať, že tento výrobok ma zo všetkých prekvapil najviac. Moji obaja synovia majú, dá sa povedať od narodenia, citlivú atopickú pokožku, čiže som sa zozačiatku aj bála okúpať ich týmto výrobkom, ale príjemne ma prekvapil, pretože ho používame dodnes a deti naň zareagovali pozitívne. Žiadne vyrážky, začervenania, nič. A mamičky atopikov mi dajú určite za pravdu, že nájsť vhodnú kozmetiku pre takéto detičky je veľmi ťažké. "


    Mínusy

    • vône produktov, ktoré nesadnú každému
    • niektoré mamičky zaznamenali lepivosť opaľovacích prípravkov

    Mamičky testovali naozaj veľké množstvo produktov. Okrem hore spomínaných to boli ešte jednorazové podbradníky, detský riad v podobe lyžičiek a tanierika či telová kozmetika pre dospelých. Veríme, že sa mamičky vďaka tomuto testovaniu naladili na letnú vlnu a našli si svojich favoritov. Veď ako napísala slobodovabarbora: "A určite niektoré moje doteraz obľúbené produkty vymením za nejaké z týchto, lebo sú skvelé."

    Všetky ostatné recenzie nájdete pod označením #test_dm23 alebo v diskusiách: https://i.modrykonik.sk/dm23_diskusie 🙂

    sonya6
    7. aug 2019    Čítané 593x

    Život s dm 🙂

    Keď mi prišla správa od Modrého koníka, že ma vybrali na testovanie produktov dm, nemohla som sa potešiť viac. Tejto drogérii som verná už roky, už od svojich študentských čias, kedy bolo prioritné nakupovanie šminiek. Teraz máme synčeka, tak sa nákupy trošku pozmenili, avšak stále v tejto drogérii 🙂 

    Tanierik BABYLOVE 

    Synček ešte sám nepapá, prípadne pokusy už má, ale ako inak, je to všade, len nie v puse. Takže papá ešte z misiek, avšak tanieriku sa veľmi tešil, keďže nám z neho asi rastie kuchár a stále iba varí :D Na tanieriku najviac ocenujem protišmykový spodok a tiež príjemný povrch, ktorý sa bude ľahunko udržiavať. 

    Lyžičky BABYLOVE

    Sú v našej rodine samostatná kapitola, kedže je to synova najobľúbenejšia "hračka". Máme ich doma jednu haldu, keď sme rozbalili balíček a našli ich tam, bola to prvá vec, ktorú si vzal a začal sa usmievať. Lyžičky Babylove s nami rastú od chvíle, odkedy sa naučil ich držať v rúčke. 

    Jednorázové Podbradníky BABYLOVE

    Osobne preferujem látkové, avšak maju obrovské PLUS - výnimočne si ich Alex nechcel strhnúť dole, ako má vo zvyku, ale akceptoval ich 🙂 Sú jednoznačne skvelá voľba v lete na výlety či rôzne campy a pobyty pri mori 🙂 

    Plienky BABYLOVE na plávanie

    Tieto konkrétne sme nestihli využiť, keďže nám počasie na kúpanie v týžden testovania neprialo a svietlio nám slniečko iba pár dní a poobede boli búrky. Tento produkt však veľmi dobre poznáme z plaveckých kurzov 🙂 Plienočky sú super, sme veľmi spokojní a tešíme sa na letné horúce dni, kedy využijeme aj túto veľkosť 🙂

    Kids of 30 SUNDANCE a BABYLOVE OF 50+

    Počasie nám síce na kúpanie neprialo, ale krémy sme využili. Super, keďže jemnú detskú pokožku treba chrániť stále 🙂 30tku sme využívali najmä v dni, kedy bolo slniečka pomenej, je veľmi praktický na nanášanie, stačí nastriekať a rozotrieť, plus je, že nezanecháva stopy na oblečení 🙂 50+ sme využili v dni, kedy sme boli na pramom slniečku. Je malý a super skladný do tašky, hodnotím ako veľké plus, pretože moje tašky sú už tak preplnené detskými vecami, že väčšie balenie by bol reálny problém :D

    Umývacia emulzia ALVERDE Sensitiv

    Synček má veľmi citlivú pokožku, tak som mala neskutočný rešpekt pred testom tohto produktu. Znášal ho veľmi dobre, úplne bez problémov 🙂 Jedine mínus je, že je absolútne bez vône, tá mi tam uprimne chýbala. 

    Vlhčené čistiace utierky BABYLOVE

    Obrúsky BABYLOVE veľmi dobre poznáme, vždy sme však kupovali sensitiv. Tieto však krásne voňajú, sú pevné, nie sú príliš "mokré" ani "suché", avšak ostaneme verní Sensitiv verzii. 

    Krém na opaľovanie 30 OF SUNDANCE

    Krásne sa rozotiera, má výbornú konzistenciu a taktiež oceňujem veľkosť - viď problém vyššie :D 

    Balzám na pery SUNDANCE 

    Úplne super vecička, netreba to zanedbávať, neraz mi pery spálilo slniečko 🙂 

    Sprchovací gél BALEA

    Sprchové gély Balea mám všeobecne veľmi rada, úžasne voňajú a skvelo penia. Určité rady sa mi vždy spájajú s istými chvíľami (dovolenka a pod.) a keď zacítim ich vôňu, vždy sa príjemne pousmejem. Tento sprchový gél vonia krásne, letne a úžasne nabije energiou po rannej sprche. 

    Telové mlieko California LOVE 

    Vôňa krásna, sladká - toto ja naozaj môžem 🙂 Milujem cukríkové vône kozmetiky. Krém nie je ani veľmi hustý, ani riedky, jediná nevýhoda je, že po rozotretí je dlho biely na pokožke. 

    Čistiaci gél na ruky BALEA

    Tieto gély su na nezaplatenie a bez debaty pri malých deťoch, ktoré radi pochytajú všetko naokolo. Rýchlo sa vstrebáva a ako plus je praktický obal, ktorý zavesíte na kočiar a gél máte vždy po ruke. 

    Moje testovanie týmto končí, som veľmi rada, že som mala možnosť vyskúšať nové produkty, veľmi sa z toho tešíme.

    #test_dm23 , #recenzia

    lili205
    7. aug 2019    Čítané 290x

    Letné testovanie dm produktov

    Voda, slnko, pohoda... a k tomu niekoľko dm produktov, ktoré do tejto scenérie úplne zapadnú. Poďte sa spolu so mnou naladiť na túto letnú vlnu a čítajte, ako u nás dopadli jednotlivé výrobky.

    Nádielka to bola celkom slušná, veď posúďte sami, čo nás v letnom balíku čakalo:

    Po prvotnom ošiali a chuti ihneď otestovať každý jeden produkt, zvíťazil zdravý úsudok a materinský cit - nenechať dieťa hladné, keďže bol práve jej čas obeda. 

    Na Nelkinu veľkú radosť som ako prvé vytiahla babylove detské lyžičky, krásny babylove protišmykový detský tanierik z melamínu a veľmi praktické babylove jednorazové papierové podbradníky.

    Malej sa najviac páčil tanierik a lyžičky. Ani sa jej nečudujem - všetko vo veľmi pekných, jemných pastelových farbách. Tanierik má naspodu silikónovy kruh, aby dobre držal a nezošmykol sa zo stola. Lyžičky sú v balení po 3 kusy s praktickou dlhou rúčkou. Samozrejme, že sme museli vyskúšať všetky naraz 😀 Na prvý pohľad sa mi zdali dosť plytké, ale v praxi sa s nimi dobre kŕmilo a veľkosťou boli akurát. Čo mne urobilo veľkú radosť, boli jednorazové podbradníky, keďže Nelka je ako medvedík čistotný a akonáhle by uvidela fľak na tričku, už by ho chcela prezliecť a bolo by po jedení. Doteraz som o ich existencii ani netušila, ale hneď som ich hodila do kabely - tenké, nezaberú veľa miesta a s praktickým záhybom, ktorý zachytí padajúce kúsky jedla. Lepšia alternatíva ako tie naše látkové podbradníky plné fľakov, ktoré som sa hanbila na verejnosti aj použiť 🙈. 

    Ďalšou testovanou trojicou boli opaľovacie krémy. 

    babylove sensitive krém na opaľovanie s OF 50+ -  hneď ma oslovila veľkosť tuby (75 ml), čo je akurát na každodenné nosenie v kabelke so sebou. Je vhodný pre citlivú detskú pokožku, bez vône, ľahko sa rozotiera a rýchlo vstrebáva. Okrem toho je taktiež vodoodolný, s obsahom UVA a UVB filtrov a bez alkoholu. Na sebe som testovala sundance krém na opaľovanie s OF 30 - ako som sa dočítala, je vhodný najmä na tvár a dekolt. Neobsahuje hliníkové soli, zabezpečuje 24-hodinovú hydratáciu a pri pravidelnom používaní by mal brániť predčasnému starnutiu pleti a pigmentovým škvrnám. V balíku sme našli aj sundance Kids detský sprej na opaľovanie s OF 30, ktorý má praktické balenie v spreji pre ľahšie nanášanie, čo určite ocenia staršie deti. Taktiež obsahuje filtre UVA/UVB filtre + IR-A. 

    Všetky tri krémy sú bez vône, ľahko sa rozotierali a nezanechávali fľaky. Ak siahnete v regáli po ktoromkoľvek z nich, myslím si, že budete spokojné a dostatočne chránené. 

    V prípade, ak máte doma malého Picassa, určite oceníte aj babylove vlhčené utierky - čistiace utierky na čistenie od hlavy po päty  - a to doslova.

    Majú príjemnú vôňu, v balíku ich nájdete 80 ks a vlhčené sú tak akurát - ani príliš mokré, ani príliš suché. Sú naozaj univerzálne a vyčistíte s nimi od čokoládovej pusy, cez špinavé ruky, až po pokakanú riťku. Takže za mňa - spokojnosť.

    Keďže okrem popísanej nohy bolo potrebné umyť aj zvyšok tela, na rad prišla alverde sensitiv baby umývacia emulzia a šampón v jednom.

    Po prvom umytí som bola trochu sklamaná. V prvom rade mi chýbala aspoň jemná detská vôňa, keďže táto emulzia je úplne bez vône. Po nanesení na vlásky dobre pení, no mokré vlasy po nich ostanú také drsné, nie ako som zvyknutá na jemné vlásky mojej malej (po vyschnutí boli vlasy rovnako jemne a hladké ako bežne). Rozčesávali sa vcelku ľahko, no myslím, že pri dlhších vlasoch by bol trochu problém. Ako sprchový gél je fajn, avšak ako šampón ma veľmi neočaril. Ale dám tomu ešte šancu - a to kvôli zloženiu, ktoré je super - je to prírodný výrobok bez čisto syntetických vonných, farbiacich a konzervačných látok.

    Po malej som prišla na rad aj ja, keďže v balíku sa pre mňa našiel Balea sprchovací gél s vôňou klinčekovca jávskeho a guave a Balea telové mlieko s vôňou limetky a čučoriedok.

    Balea sprchové gély nie sú v našej domácnosti žiadnou novinkou, vždy sa v kúpelni nájdu nejaké limitky. Obľubujem ich pre príjemné, svieže (alebo aj sladké - podľa nálady 🙂) vône, a k tomu sú za super cenu. Čo sa týka telového mlieka, aj tu je vôňa príjemne ovocná, je skôr redšej konzistencie a dobre sa rozotiera i vstrebáva. 

    Bez balzamu na pery si deň neviem predstaviť, takže som sa novému prírastku potešila. Sundance balzam na pery s OF 30 obsahuje okrem iného avokádový olej, aloe vera a vitamín B12. Nefarbí, má jemnú vôňu a pery sú po ňom príjemne vláčne. To isté si myslela asi aj moja mala parádnica, keďže do 10tich minút skončil v jej Minnie kabelke. Tak dúfam, že ho ešte niekedy uvidím 😀

    V dobe minulej, keď sa piesok lial a voda sypala... A ja som aspoň párkrát kočíkovala to moje antikočíkové dieťa, som na jednej takejto prechádzke postrehla u jednej mamičky nejaký zavesený téglik na kočíku... Vyzeralo to ako niečo štýlové a praktické zároveň, takže hneď, ako som na tom videla nápis Balea, utekala som brázdiť regály dmky. Bol to Balea čistiaci gél na ruky a ja som si ho samozrejme na skúšku kúpila a taktiež zavesila na kočík. Konkrétne na detské madlo, kde ale dlho nevydržal, lebo pri ďalšej prechádzke v parku zaujal aj jedno dievčatko, ktorému išli zuby a rozhryzla nám vrchnáčik 🙈 Takže ostal nevyužity doma. Keďže kočík už veľmi nevyužívame, pripevnila som ho tentokrát malej na kolobežku.

    Momentálne máme obdobie večného umývania rúk, takže malú veľmi nezaujal, zrejme jej chýbalo to špliechanie vody naokolo 😀 Ja ho však považujem za šikovného pomocníka, ktorý sa dá vďaka gumenému obalu hocikde zavesiť a pomáha tak v prípadoch, kde nie je voda nablízku, udržať detské rúčky stále čisté.

    Jediným produktom, ktorý sme nevyskúšali, boli babylove plienky na plávanie 7-13 kg.

    Hmotnostne by Nelke sadli, ale keďže plienky už nenosí, posunuli sme ich na vyskúšanie o rok mladšej sesternici. A tá vám odkazuje, že bola v bazéne spokojná, nič ju netlačilo, neťahalo a kúpanie si užila 😉

    To by bolo od nás všetko 🙂 Dúfam, že sme vám pri rozhodovaní, či dané produkty použiť/nepoužiť aspoň trochu pomohli. Alebo aspoň vzbudili záujem o ich vyskúšanie. Na záver mi už ostáva len poďakovať za možnosť testovať produkty dm drogérie a verím, že si to v budúcnosti ešte zopakujeme.

    Tak hor sa užívať si slnečné lúče!! 🏖️👋

    simi17
    3. aug 2019    Čítané 240x

    Na letnej vlne s výrobkami dm

    Leto... Pre väčšinu z nás najkrajšie a najočakávanejšie obdobie v roku... 

    Všetci sa tešíme na slnko, vodu, relax a, samozrejme, aj na množstvo zážitkov, ktoré nám prináša... Pre nás bolo príjemným zážitkom testovanie letných produktov z dm 😊. 

    Keď som si našla správu, že sme boli do toho testovania vybraní, veľmi som sa potešila 🙂🙂🙂. Pre mňa a moje detičky je dm jeden z naj obchodov, v ktorom si vždy vyberieme každý podľa svojho gusta. Nádielka, ktorá nás v balíku čakala, bola naozaj štedrá, tak poďme na to pekne po poriadku 😊😊😊

    PROTIŠMYKOVÝ TANIERIK BABYLOVE

    Tento tanierik zaujal moje ratolesti ako prvý 🙂. Hneď sme ho museli vyskúšať a ako inak ako pri papaní ich obľúbeného ovocia🍓🍎🍊. Tento tanierik má naspodku silikónový kruh, ktorý sa zo stola nešmýka a pekne na ňom drží. Je vhodný aj do umývačky riadu. Tento tanierik je skvelou voľbou pre detičky, ktoré sa učia papať samé. 

    LYŽIČKY BABYLOVE

    Tieto lyžičky pre nás novinkou neboli. Používala som ich pri oboch deťoch ,odkedy začali papať prvé príkrmy. Veľmi dobre sa mi ich s nimi kŕmilo, keďže majú dlhú rúčku a veľkosťou mi prišli tak akurát. 

    Aj keď sa už dokážu napapať sami, stále patria medzi naše obľúbené pri jedení jogurtov a iných maškŕt🥣🍧. Majú krásne pastelové farby, čo oceňuje hlavne moja dcérka, a inú ako "pink" nechce 😄. 

    JEDNORAZOVÉ PODBRADNÍKY BABYLOVE 

    Tieto podbradníky pre nás novinkou boli. Chcela som ich vyskúšať už dávnejšie, keď bola dcérka menšia, ale, bohužiaľ, v našej predajni som na ne nikdy nemala šťastie. 

    Momentálne sme sa dostali do štádia, kedy už podbradníky na sebe nechce ani jeden. Syna som naň nepresvedčila vôbec a dcérka ho vydržala zakaždým mať na sebe tak 10 sekúnd 🤷‍♀️🙈,takže u nás veľký úspech nemali. 

    Z môjho pohľadu sú určite veľmi praktické predovšetkým mimo domu, v aute alebo reštaurácii. Ľahko sa prilepia na oblečenie a dajú sa dokonca aj vyhnúť tak, aby doň padalo jedlo. Po jedení sa jednoducho hodí do koša bez starostí, kam dať zašpinený podbradník.

    BABYLOVE VLHČENÉ OBRÚSKY 

    U nás vlhčené obrúsky nikdy nemôžu chýbať. Tieto sme vyskúšali prvýkrát a musím povedať, že určite nie posledný 🙂. Hneď po otvorení ma zaujala krásna jemná vôňa. Mokré sú tak akurát, a hlavne nepenia ako niektoré. Z obalu sa vyberajú pekne po jednom. Sú vhodné na umývanie citlivých ritušiek ale aj tváričky, rúk a aj celého tela. Tento výrobok odporúčam 👍 80 ks v balení za výhodnú cenu. 

    JEDNORAZOVÉ PLIENKY DO VODY BABYLOVE 

    Priznám sa, že v tomto testovaní sme tieto plienky nevyužili vôbec, keďže obidve moje deti už (chvalabohu) plienky nenosia. 

    Ale pokiaľ sme ešte plienočky používali, vždy, keď sme sa išli kúpať, sme po nich siahli. Sú to najlepšie plienky do vody na trhu. Sú pohodlné, majú pružnú gumu, ľahko sa navliekajú a rovnako ľahko sa dávajú dole. Dokonca majú aj krásny letný dizajn 🙂. Sú spoľahlivé, pri dvoch deťoch sa nám nikdy nestalo, že by prepustili ciku a dokonca ani kaku. Pre malých plavcov určite tieto plienky odporúčam 🙂. 

    OPAĽOVACÍ SPREJ SUN DANCE KIDS OF30, OPAĽOVACÍ KRÉM SUN DANCE OF 30, OPAĽOVACÍ KRÉM BABYLOVE 50+

    Počas testovacieho týždňa nám počasie prialo a svietilo aj slniečko 🌞, tak sme sa mohli vybrať na kúpalisko a otestovať trojicu týchto výrobkov. 

    SUNDANCE spej s OF30 je redšej konzistencie, ľahko sa rozotiera a veľmi dobre sa vstrebáva do pokožky. Je vodoodolný, tým pádom zaručuje ochranu aj v bazéne. Nezanecháva škvrny na oblečení. Pokožka mojich drobcov ostala bez výrazného opálenia a spálenia, čo je pre mňa to najdôležitejšie 🙂. 

    ALVERDE krém na opaľovanie pre deti s OF 50+

    Tento krém sme použili predovšetkým na tvár a plecia, keďže tie sú najviac náchylné k spáleniu. Konzistenčne tiež nie je veľmi hustý a tiež sa do pokožky krásne vstrebal. Je bez výraznej vône, ale v tomto prípade nám to vôbec nevadí, pretože dôležitá je ochrana a tú tento kremík splnil. Tváričky sme mali ochránené a my sme sa mohli veselo čľapkať vo vode 🙂 Za tú cenu je to naozaj veľmi dobrý výrobok. Určite ho budeme používať aj naďalej 👍. 

    SUNDANCE KRÉM NA OPAĽOVANIE S OF30 sa mi osvedčil už minulý rok pri mori, takže tentokrát to tiež nebola pre mňa novinka. Moja pokožka je dosť bledá a rýchlo sa opáli dočervena. Tento krém ma vždy zachránil pred spálením, predovšetkým na stehnách a prsiach. Na rozdiel od predošlých dvoch výrobkov má príjemnú, jemnú vôňu. Tiež sa dobre rozotiera a je vodoodolný. Naozaj super krém za výhodnú cenu. 

    UMÝVACIA EMULZIA ALVERDE 

    Hneď po otvorení mi chýbala vôňa, aspoň jemná...  Syn sa s ňou ani umyť nechcel, pretože on má rád, keď sprcháč vonia 😂😂 (áno, ja viem, miestami je náročnejší ako my ženy, a to má ešte len 3 a pol roka) 🤷‍♀️. 

    Dcérka tomu šancu dala. Zloženie je v bio kvalite pre detičky úplne ideálne a šetrné k pokožke, ale po nanesení na telo mi dosť málo penil, a to sa mi až tak nepáči. Po umytí vlasov jej ostali také drsnejšie ako pri použití iného šampónu. No a keďže ich má dlhé a vlnité, dosť ťažko sa jej rozčesávali, čo dala aj patrične najavo 😔😔😔. 

    Táto umývacia emulzia nebola pre nás to pravé 👎😔. 

    No a po všetkých týchto výrobkov určených prevažne pre detičky som sa dostala na rad aj ja a ako prvé som vyskúšala SPRCHOVÝ GÉL BALEA Relaxing Bali s vôňou klinčekovca javskeho a guave. Keďže nie som veľký fanúšik ovocných vôní, tento ma veľmi milo prekvapil 🙂. Vôňa je sladká aj svieža zároveň... naozaj taká letná. Dostatočne aj pení a zanecháva naozaj super pocit po sprchovaní. Počas týždňa som ho skoro aj minula, ale určite si ho pôjdem kúpiť znovu 🙂

    Po sprchovaní prichádza na rad krémovanie 😊

    TELOVÉ MLIEKO BALEA s vôňou čučoriedok a limetky. 

    Ako som už spomínala, ovocné vône mi veľmi nepasujú. Inak to nebolo ani v tomto prípade. Táto vôňa mne vôbec nesadla 🙄. Aj napriek tomu som ho skúsila a konzistenciu mi vyhovoval. Dobre sa rozotieral a hydratoval položku. Až na tú vôňu som s ním bola spokojná 🙂. 

    BALZAM NA PERY SUNDANCE S OF30

    Zbožňujem balzamy na pery, mám ich naozaj niekoľko. Tento balzam som vyskúšala prvýkrát a som veľmi spokojná. Moje pery sú často dopraskané, či už od zimy, vetra alebo slnka. Tento s OF 30 je výborný spoločník na horúce letné dni. Má sladkastú chuť aj vôňu, veľmi dobre a ľahko sa nanáša pre jeho olejovú konzistenciu. 

    Ja ho odporúčam všetkými desiatimi 😊😊😊. 

    ANTIBAKTERIÁLNY GEL NA RUKY BALEA Hawaiian Beach 

    Antibakteriálne gély nikdy nemôžu chýbať v našej výbave. Moje deti neznášajú mať špinavé ruky, tak nám tento gél robí spoločnosť všade, kam ideme, ale hlavne tam, kde nemáme v blízkosti vodu. Tento gél krásne vonia, má pekný letný dizajn a dá sa zavesiť na kočík, kabelku do auta alebo len tak hodiť do kabelky 🙂. 

    Tento od Balea je dosť riedky, takže si ho treba vytlačiť opatrne. Rýchlo sa vsiakne do pokožky a čo je hlavné, nezanecháva mastné ruky. 

    Samozrejme, mydlo a vodu nenahradí nič, ale keď nie je po ruke, úplne na ten čas postačí aj takýto gélik. Odporúčam 🙂. 

    Naše letné dm testovanie máme ukončené a sme veľmi radi, že sme sa ho mohli zúčastniť 🙂!!! 

    Ďakujeme!!!! #konik_testuje 

    slobodovabarbora
    3. aug 2019    Čítané 231x

    Letný baliček dm produktov

    Keď mi prišla správa, že som bola vybraná na testovanie produktov dm, veľmi som sa potešila. Pretože som dostala možnosť vyskúšať nové produkty a ostala som milo prekvapená. Poďte si prečítať moje dojmy a pocity z nich. 

     JEDNORÁZOVÉ PODBRADNÍKY BABYLOVE - sú proste úžasné, ideálne na cesty, výlety, ale aj na doma. V taške zaberú minimum miesta, a preto mám stále jeden so sebou. Dole má záhyb ktorý zachytáva padajúce jedlo, je savý a dieťatko po jedení ostáva čisté. 

    DETSKÉ LYŽIČKY A TANIER BABYLOVE - lyžičky sú po 3 ks v balení, vhodné od 4m, majú dlhú rúčku a vďaka tomu sa stali našimi najobľúbenejšími. Navyše sú v krásnych pastelových farbách. 

    Tanier je zospodu protišmykový, vzhľadom pekný, hneď zaujal a všetko, čo sa dá, sa papá len z neho. 

    Lyžičky aj tanier sú vhodné do umývačky riadu čo je veľké plus. 

    VLHČENÉ ČISTIACE UTIERKY BABYLOVE - určené na čistenie od hlavy po päty, u nás využité doslova, na ruky, tvár, zadok. Sú jemné, voňavé a tak akurát vlhké. Skúšali sme ich prvýkrát a určite nie posledný. 80ks v balení. 

    PLIENKY NA PLÁVANIE BABYLOVE - skvelá cena, veľkostne sedia a neprepustia stolicu. Sme s nimi prekvapivo spokojné, skúšali sme prvýkrát. 

    DETSKÝ SPREJ NA OPAĽOVANIE KIDS OF 30 Sundance - praktické malé balenie, vodoodolný, jemná vôňa, skoro až žiadna, čo je pre detičky super. Jediné mínus, že ruky ostávajú lepkavé. 

    KRÉM NA OPAĽOVANIE OF 50+ BABYLOVE - je vodoodolný, bez parfumov a je pre deti s citlivou pokožkou. Mínusom je, že zanecháva fľaky na oblečení a jemne lepkavé ruky. 

    KRÉM NA OPAĽOVANIE OF 30 Sundance - príjemne vonia, je vodoodolný, nemastí pokožku. Balenie vhodné do kabelky, takže je stále po ruke, a tým, že je určený na tvár a dekolt, vyhnete sa červeným líčkam.

    Prijateľná je aj cena pri všetkých troch. 

    BALZAM NA PERY OF 30 Sundance - lepší balzam s faktorom som ešte nemala, má príjemnú vôňu, na perách ho skoro necítiť a nefarbí. 

    ČISTIACI GÉL NA RUKY HAWAIIAN BEACH Balea - praktický, dá sa upevniť na kočík, takže máte vždy čisté ruky. Má krásnu letnú vôňu kokosu a ruky sa po ňom nelepia, čo pri ostatnych značkách mám pocit lepkavých rúk. 

    UMÝVACIA EMULZIA A ŠAMPÓN ALVERDE - pre nás nepraktické balenie, málo pení, nevonia a vlásky sa po ňom ťažko rozčesávajú. Je pre detičky s citlivou pokožkou. 

    SPRCHOVÝ GÉL RELAXING BALI Balea - ideálny na leto, top vôňa a nielen tohto, ale všetkých Balea sprcháčov, super cena. Je gélový a pokožka ostáva voňavá. 

    TELOVÉ MLIEKO CALIFORNIA LOVE Balea - ľahko rozotierateľný, vôňa čučoriedok a limetky, pokožka ostáva jemná na dotyk a cítiť je aj po 4 hod. Som s ním veľmi spokojná. Rýchlo sa vstrebáva. 

    Sme na konci, ak ste dočítali až sem, vďaka. Dúfam, že aspoň niekomu táto recenzia pomôže, ak váha, či kúpiť alebo nekúpiť niečo z týchto produktov. Ja som v podstate spokojná so všetkým, až na detský šampón. Ale sto ľudí,sto chutí. 

    A určite niektoré moje doteraz obľúbené produkty vymením za nejaké z týchto, lebo sú skvelé. 

    titulienka
    2. aug 2019    Čítané 196x
    Image title

    Testovanie dm

    Naša slnečná dovolenka sa začala aj s testovaním výrobkov dm. Tento rok sa naša rodina rozhodla navštíviť Taliansko, slniečko nám svietilo celú dovolenku, takže testovanie bolo v plnom prúde . 

    OPAĽOVACIE MLIEKO SUN DANCE KIDS 30

    Ocenili hlavne deti pre jeho aplikovanie, od starších až po najmenšie. Natieranie bola doslova zábava. Mliečko nie je parfumované, takže deti boli spokojné. Aj po okúpaní mliečko spĺňalo svoju dostatočnú ochranu. Obišli sme sa bez spálenin, samozrejme, so slniečkom sme to nepreháňali.

    OPAĽOVACIE MLIEKO SUN DANCE 30 HOCH

    Toto mliečko na opaľovanie je v akurátnom množstve, ktoré vojde aj do tej najmenšej kabelky. Odskúšali sme ho s manželom a nemali sme žiadne námietky, zároveň jeho príjemná vôňa, pre mňa exotická vôňa ovocia, tiež zanechala svoje čaro.

    OCHRANNÝ BALZAM NA PERY - SUN DANCE 30

    Tento veľmi príjemný balzam sme doslova museli pred našou najmladšou dcérou schovávať. Jeho príjemná sladkastá chuť zachutila všetkým členom rodiny. Konzistencia sa neroztopila, aj keď sme naň na chvíľku zabudli na slniečku, čo nás veľmi milo prekvapilo.

    SPRCHOVÝ GÉL - BALEA RELAXING BALI

    Sprchový gél s príjemnou exotickou vôňou potešil hlavne dievčatá, manželovi a synovi bola táto vôňa príliš ženská. Samozrejme využili sprchový gél pre mužov BALEA MAN.

    JEDNORÁZOVÉ PODBRADNÍKY 

    Tieto podbradníčky využil najmenší člen našej rodiny, náš vnuk. Tým, že sú papierové, sú úplne perfektné v domácnosti, ako aj na cestách, ušetria kopec času.

    PLASTOVÝ TANIERIK A LYŽIČKA

    Veľmi pekná ilustrácia na tanieriku, ktorá určite poteší tých najmenších papkáčikov. Nášho Alexa nezaujímalo jedlo, ktoré na ňom bolo, ale to, čo je pod ním. Tanierik sme mali aj v mikrovlnke na pár sekúnd, na ohriatie, a vôbec nič sa s ním nestalo, taktiež boli aj v umývačke a tanierik je taký ako na začiatku.

    ČIASTIACI GÉL NA RUKY

    Tento malý šikovný gél u nás nechýba v žiadnej kabelke. Jeho využitie je veľmi ocenené v akejkoľvek situácii, má charakteristickú vôňu čistiacich gélov, snáď nikomu táto vôňa môže prekážať, ale nám nerobí žiaden problém.

    VLHČENÉ UTIERKY BABYLOVE

    Vlhčené utierky využívame už skoro 10 rokov, od doby, keď sa nám narodila 3. dcéra. Sú príjemné, hlavne sa netrhajú, čo sa dosť často stáva u iných značiek. Využívame ich snáď celá rodina od mamky, až po vnuka. 

    PLIENKOVE PLAVKY BABYLOVE

    Tieto plienočky odskúšal náš vnu , dcéra ich hodnotila veľmi pozitívne, gumička je príjemná, netlačí na žiadnom mieste, po okúpaní nebol žiadny problém dať plienočku dole. Ocenila to, že plienočky sú farebné.

    Naše testovanie s produktami dm dopadlo úplne na výbornú. Tejto značke ostávame naďalej verní. Využívame kopec iných produktov od detských, až po produkty pre dospelých či čistiace alebo pracie produkty. Vždy nás zaujala cena a kvalita týchto výrobkov. Určite našu recenziu na tieto výrobky posunieme ďalej.

    ĎAKUJEME, že sme sa mohli zúčastniť testovania dm produktov.

    #test_dm23, #recenzia

    bubik91
    1. aug 2019    Čítané 281x

    Naše letné chvíle s dm

    ...asi by sa skôr hodilo môj život s dm, keďže v našej domácnosti sa nachádza 70 % vecí z dm. Sme jej verní 😊 Pred pár rokmi som vôbec neregistrovala dm. Nemala som ju blízko domu a ani tam, kde som pracovala, nebola nablízku. Ako som otehotnela, spoznala som kamošku, ktorá dm poznala veľmi dobre a už to išlo 😊 Odvtedy chodím len sem.

    Vždy som tam našla, čo som potrebovala, a za super ceny. Naozaj všetko, dokonca aj moje dieťa má odnarodia plienky babylove, príkrmy všetky, či ovocné, či mäsové/zeleninové od 4m papal babylove. A mnoho iného sme, aj stále využívame, aj budeme využívať.  Pre mňa bolo toto testovanie veľmi príjemné, lebo veľa z produktov aj používame. Tak vám poviem o produktoch, ktoré som testovala...

    Keď prišiel balíček, môj syn si hneď vybral svojho favorita 😊 Je to malý jedák, tak je to pochopiteľné, haha. Tak som začala ako prvé testovať tanierik, lyžičky a podbradník od značky babylove.

    Tanierik babylove – krásny vzhľad a na spodnej strane má silikónový kruh, ktorý zabezpečí stabilitu a zabráni zošmyknutiu zo stola. Ja som ho umývala v umývačke a nič sa mu nestalo🙂

    Lyžičky babylove – v balení sú 3 kusy za super cenu. Doteraz sa búcham po hlave, prečo som nikdy nesiahla po týchto lyžičkách. Toľko ich doma máme, kým sme našli nejaké, čo nám vyhovujú. Lyžičky majú predĺženú rukovať, čo je pre mňa TOP. Vhodné na jogurty alebo kaše, na hustú stravu. Dokonca môj syn s nimi začal pekne papať sám. Lyžičky sú vyrobené zo 100 % vysoko kvalitného materiálu a bez BPA (chemikália).

    Jednorázové podbradníky babylove  – Ja by som po nich nesiahla, ani mi to nikdy nenapadlo niečo takéto hľadať. Možno niektoré mamičky využijú pri cestovaní, ale aj my veľa cestujeme a vždy mi stačil ten, ktorý máme. Využívam pogumovaný, ktorý keď sa zašpiní, stačí utrieť vlhčenou servítkou a je čistý. Popravde si myslím, že tieto podbradníky sú zbytočný odpad. Dokonca ich malý ani veľmi nechcel mať na sebe, ale to asi v poslednom čase žiadne 😊 V balení je 12kusov.

    V strede týždňa sme sa vybrali k starkovcom na nocovku, keďže boli pekné dni a mohli sme sa opaľovať a okúpať. A tak prišli na rad ďalšie produkty na testovanie. Plienky na plávanie používame od naradenia a opaľovacie sme už otestovali aj na dovolenke v apríli . Tak pre nás nič nové 😊

    Plienky na plávanie babylove – ako som spomínala, plienočky využívane od narodenia. Chodili sme na kurzy plávania či na kúpaliská a wellnes a len raz som si všimla, že nám pretiekla plienočka, keď mal čistú nasadenú a ocko ho mal na rukách, inak sa nikdy nehoda nestala 😊 Dokonca zadržali aj stolicu. Rýchlo sa skladajú, keďže sa dajú po stranách ľahko roztrhnúť. 12 kusov v balení za najlepšiu cenu, čo sa týka plienok na plávanie.

    Detský sprej na opaľovanie Kids OF 30 sundance – 200 ml balenie s faktorom 30. Pre mňa veľmi praktické balenie v spreji, lebo ja stále strácam vrchnáky 😊 Ďalšia výhoda - je vodoodolný a chráni aj počas kúpania. Nanáša sa veľmi dobre, je takej redšej konzistencii, biela farba a nemá žiadnu vôňu. Fľaky na oblečení som si nevšimla. Jediné, čo mi vadí je, že po nanesení si musím umyť ruky, keďže sa jemne lepí. Googlila som a nenašla som tento výrobok v žiadnom teste, že by patril medzi prvých 5 top produktov, ale my sme nemali žiadny problém s týmito opaľovacími z tejto značky.

    Detský krém na opaľovanie sensitive babylove OF 50+ - Na citlivú detskú pokožku. Je malý, 75 ml, vhodný do kabelky. Ja mám stále v kabelke nejaký malý pre syna. Jemne hustý. Nemá žiadnu vôňu a je taký dožlta.  Ja som používala na tváričku. Nezanecháva lepkavé ruky.

    Niečo pre mamku 😊

    Krém na opaľovanie OF 30 sundance – 100 ml balenie s faktorom 30. Vhodný na tvár a malé časti, keďže je menší. Ja ho mám v kabelke, nezaberie veľa miesta a keďže chodím na dlhé prechádzky so synom, v týchto horúčavách treba byť chránený 😊 Krásne vonia – presne tak, že keď ho ovoniate, pripomenie vám leto. Jemná mliečna konzistencia, je riedky a dobre sa nanáša a nezanecháva fľaky na oblečení.

    Balzam na pery sundance OF 30 – bazlamy nepoužívam, ale asi začnem 😊 Občas mávam popukané pery a rada si davam rúž, no nie vždy môžem. Po tomto balzame som mala pery hydratované a celkom dlho drží. Krásne sladko vonia a má príjemnú olejovú kozistenciu. Dosť často som si ho nanášala 😊

    Teraz niečo na každodenné využitie.

    Sprchovací gél relaxing Bali BALEA – 300 ml sprcháču za super cenu. Ja tieto sprcháče ako som objavila, používam len tieto. Vždy mám doma niekoľko kusov v zásobe. Milujem ich všetky a vždy sa teším na novú limitku. Krásne voňajú, aj dlhšie po osprchovaní. Jemná konzistencia vo forme gélu. Po sprchovaní mam pokožku jemnú a nevysušuje. Tieto sprcháče používam už naozaj dlho a som spokojná. Kľudne by som uvítala aj väčšie balenie.

    Umývacia emulzia a šampón baby sensitiv ALVERDE – 200 ml balenie prírodnej kozmetiky. Gélová konzistencia, vôbec nevonia, dobre pení a po nanesení sa len tak ľahko nevyzmýval. Nepoužívame žiadne parfumované sprchové emulzie pre malého, pretože ma citlivú pokožku ale toto som mala pocit, že až smrdí po kúpaní 😊 Nepraktická balenie.

    Telové mlieko California Love BALEA – 200 ml balenie. Príjemná vôňa po čučoriedkach ale po rozotrení vôbec pekne nevoňal. Dobre sa rozotiera, nie je hustý. Rýchlo sa vstrebal. Popravde veľmi neholdujem telovým krémom, max keď mám vysušené nohy a na toto mi to pomohlo, ale to každé telové mlieko.

    Vlhčené čistiace utierky babylove – 80ks v balení za výhodný cenu. Ako píšu v názve, na čistenie od hlavy až po päty u nás funguje doslova 😊 Nesmú chýbať pri prebaľovaní, jedení alebo keď ideme von alebo niekam preč. Majú jemnú vôňu, nie sú nasiaknuté, ale príjemne jemné. Za mňa super, využívame a kupujeme ich stále.

    Čistiaci gél na ruky Hawaiian beach BALEA – malý pomocník na každodenné požívanie. Krásne vonia, rýchlo sa vstrebe. Praktické balenie, ale keď visí, tak po otvorení veľmi tečie. Ja ho mám zakvačený na kočíku a veľmi ho využívam, keďže dezinfikuje. Po hraní sa na ihrisku alebo keď vonku pápá, umyje si rýchlo rúčky. 

    A moje testovanie je u konca. Toto testovanie bolo veľmi príjemné a dalo nám nové skúsenosti s produktami z dm. Ďakujeme za možnosť testovať tento letný balíček. dm ostane našou vernou drogériou aj naďalej 😊 

    #test_dm23, #recenzia

    konik_testuje
    19. júl 2019    Čítané 12199x
    Image title

    Vaše skúsenosti – na letnej vlne s dm

    Hrejivé lúče dopadajúce na tvár, letný vánok vo vlasoch, dlhé večery či relax pri vode. Aj vaše leto vyzerá nejako takto? Poďte testovať letný balíček od spoločnosti dm drogerie markt, v ktorom nájdete výbavu na leto nielen pre seba, ale aj pre svojich najmenších. Nalaďte sa s nami na letnú vlnu!

    Čo testujeme

    Stačí, ak si zaobstaráte veľkú plážovú tašku. 🙂 Všetko potrebné k tomu, aby ste si horúce letné chvíle vychutnali nielen naplno, ale aj bezpečne, vám dodáme v testovacom balíčku. Nájdete v ňom praktické, voňavé a v neposlednom rade užitočné produkty:

    babylove plienky na plávanie 7-13 kg - vďaka extra jemnému a pružnému materiálu a telu prispôsobivému pohodlnému tvaru zabezpečia pohodlné nosenie a vďaka elastickému materiálu okolo nožičiek, bruška a chrbta poskytnú dokonalú ochranu proti presiaknutiu.

    babylove vlhčené utierky - čistiace utierky na čistenie od hlavy po päty s aloe vera a výťažkom z harmančeka sa postarajú o citlivú pokožku vašich ratolestí a poradia si s nástrahami každého druhu. 🙂

    babylove jednorazové papierové podbradníky - ideálny pomocník doma aj na cestách. Ochráni odev dieťatka počas jedenia, maľovania či majstrovania. Praktický záhyb zachytí padajúce kúsky či tekutinu. Vďaka týmto podbradníkom môžu detičky objavovať chute leta bez nehôd.

    babylove detské lyžičky - hodia sa na každodenné podávanie kaše alebo hustej stravy malým deťom.

    babylove protišmykový detský tanier z melamínu - vhodný pre všetkých malých stravníkov. Silikónový kruh naspodku zabezpečí stabilitu.

    babylove sensitive krém na opaľovanie, OF 30 - vodoodolný krém s obsahom UVA a UVB filtrov je vhodný pre citlivú detskú pokožku. S vitamínom E, bez obsahu parfumov a bez obsahu alkoholu.

    alverde sensitiv baby umývacia emulzia a šampón - komplex účinných látok s extraktom z kvetov harmančeka a bambuckého masla dodá detskej pokožke obzvlášť príjemný pocit.

    sundance Kids detský sprej na opaľovanie - spoľahlivo chráni jemnú a citlivú detskú pokožku pred spálením. Vodoodolné zloženie pôsobí aj počas pobytu vo vode.

    Balea sprchovací gél - doprajte si zážitok zo sprchovania ako na dovolenke na Bali a vychutnajte si vôňu klinčekovca jávskeho a guave každý deň.

    sundance krém na opaľovanie, OF 30 - krém pre 24-hodinovú hydratáciu a príjemný pocit na pokožke. Pri pravidelnom používaní bráni predčasnému starnutiu pleti a pigmentovým škvrnám. Chráni bunky pred negatívnymi následkami žiarenia.

    sundance balzam na pery, OF 30 - balzam na pery s avokádovým olejom, s aloe vera hydratačným komplexom, vitamínom B12 a výťažkami z morských rias poskytne perám vysokú ochranu.

    Balea sprchovací gél - doprajte si zážitok zo sprchovania ako na dovolenke na Bali a vychutnajte si vôňu klinčekovca jávskeho a guave každý deň.

    Balea telové mlieko - telové mlieko s vôňou limetky a čučoriedok osvieži vašu pokožku a zmysly. Špeciálna receptúra obohatená o slnečnicový olej rozmazná a ošetrí vašu pokožku a ochráni ju pred vysušením. Dobre sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva.

    Balea čistiaci gél na ruky - je ideálnym spoločníkom na cesty. Jednoducho rozotrite dezinfekčný gél v dlaniach a hneď máte čisté ruky. A to všetko bez mydla a vody.

    Koho hľadáme

    Na toto letné testovanie hľadáme 10 mamičiek, ktoré si vedia naplno vychutnať letnú pohodu. Mamičky, ktoré hľadáme, by mali byť aktívne, optimistické a vždy pripravené vyraziť za dobrodružstvom. Musia to byť skrátka milovníčky slnka, vody a leta so všetkým, čo k tomu patrí.

    Ako sa zapojiť

    Ak by ste rady otestovali tento bohatý balíček, stačí, ak nám zanecháte komentár, v ktorom popíšete váš ideálny letný deň. Taktiež nezabudnite spomenúť, koľko rokov majú vaše malé zlatíčka, vďaka ktorým bude leto ešte krajšie a nezabudnuteľnejšie. 🙂

    Zapojiť sa môžete do nedele 14.7.2019. V priebehu týždňa vyberieme 10 mamičiek, ktoré oslovíme prostredníctvom internej pošty a potešíme ich správou, že boli vybraté do testovania.

    Budeme sa tešiť na vaše komentáre plné letnej pohody 🙂

    konik_testuje

    Slnko, voda, sladká zmrzlina, studený melón, dlhé večery, piesok medzi prstami – leto má mnoho podôb. Čo vám napadne ako prvé, ak sa spomenie leto? 🌞🍉🏖

    Naskočte s nami na vlnu leta a odmeníme vás 3 srdiečkami ❤

    Pestrý letný balíček čaká iba na vás, zapojte sa: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/vase-skusenosti-na-letnej-vlne-s-dm-c5lxtn/ 😉

    #test_dm23

    Leto je v plnom prúde, prázdniny sa začali – ideálny čas na letnú dovolenku ☀ Keby ste si mohli vybrať jednu z týchto destinácií, ktorá by to bola?

    A) Objavovala by som krásy Slovenska 🇸🇰
    B) Overená klasika ako Chorvátsko.
    C) Rajské ostrovy ako Seychely, Maldivy, Bali 🏝️
    D) Išla by som do severských krajín trochu sa schladiť.
    E) Nikde, najradšej relaxujem doma 🙂

    Nech už vás túlavé topánky zavedú kamkoľvek, naše testovanie s dm sa postará o kompletnú letnú výbavu pre vás aj vašich drobcov 😉

    #test_dm23