zata2
    17. mar 2019    Čítané 294x

    Testovanie FRED & FLO

    Prednedávnom som sa zúčastnila testovania výrobkov Fred & Flo. Usmialo sa na nás štastie a dostali sme 2 balíčky s produktami. Staršia dcérka sa veľmi potešila, lebo veľmi rada sa moce v drogérii a rada skúša nové veci.

    My sme dostali v balíku:  

    * 100ks balenie plienok č.2 Mini 100 ks

    * Vlhčené obrúsky parfumované zelené 72 ks

    * Vlhčené bavlnené obrúsky žlté pre citlivú pokožku 54 ks

    * Umývací šampón na vlasy 500 ml

    * Hydratačný krém s vitamínom E, pantenolom a harmančekom 75 ml

    * Vatové tampóny 50 ks

    * Harmančekové mydlo 100 g

    * Vatové tyčinky 60 ks

    * Bavlnené utierky 50 ks

    Ako prvé sme chceli vyskúšať plienky, lebo tie nás naviac potešili. Žial, mojej dcérke boli ešte príliš veľké, tak neviem povedať, aké sú, ale nesmrdia.

    Ďalšie na rade boli vlhčené obrúsky. Otváranie išlo ťažšie otvárať, vadilo mi to hlavne v noci, ale inak to je praktické, lebo obrúsky tak ľahko nevyschli. Neboli príliš mokré, ale parfumované sa mi nepáčili vôňou.

    Šampónu sa potešila staršia dcérka. Vôňa bola príjemná. aj dobre penil, žiaľ, je veľmi riedky. Dcérka máva často pochlpené vlasy a po umytí sa jej ľahko rozčesávali.

    Vatové tyčinky do uší ma sklamali. Bavlna sa z tyčinky vyvliekala a ostávala potom iba tyčinka, čo sa mi zdalo byť nebezpečné.

    Hydratačný krém s vitamínom E, pantenolom a harmančekom vhodný pre jemnú detskú pokožku. Krásne vonia a hned vsiakol. Keď minieme toto balenie, určite pôjdem kúpiť ďalší krém.

    Harmančekové mydlo u nás nemalo veľký úspech. Síce pekne vonia, ale vysušuje pokožku. Ale využitie si nájde vždy, keď prídeme domov - umývame si s ním ruky.

    Vatové tampóny som skúšala aj na najmenšej dcérke, aj na mne. Dcérka má zapálené očká, tak boli dobrým pomocníkom pri čistení, keď mi došla gáza. U mňa našli využitie pri odličovaní, sú mäkké a príjemné na dotyk.

    Posledným testovaným výrobkom boli bavlnené utierky. Budú skvelým spoločníkom pri podávaní prvých príkrmov na utretie pusinky. Teraz sme našli využitie pri odgrgávaní si - jeden obrúsok si dám cez rameno. Taktiež ako vatové tampóny sú príjemne mäkké a ako bonus sa dajú oprať a použiť ešte raz.

    Na koniec by som veľmi chcela poďakovať Modrému koníku za túto možnosť spoznať značku Fred & Flo a otestovať ju.

    #test_fredandflo a #recenzia 

    belliadka
    12. mar 2019    Čítané 331x

    Naše testovanie značky Fred & Flo

    Prednedávnom som sa zapojila do testovania novej značky Fred & Flo. Ani som neverila, že by ma mohli vybrať, bola som prekvapená. O tejto novej značke som počula z reklamy, aj sme uvažovali, že pôjdeme vyskúšať kúpiť plienky pre našu najmenšiu dcéru. Ale keďže sme vyhrali testovanie, uľahčilo nám to. V testovacom balíku sme mali aj iné produkty značky Fred & Flo, postupne vám o nich napíšem svoje dojmy počas testovania. 

    Balíček obsahoval

    • Fred & Flo Ultra Dry plienky 2 Mini 3-6kg
    • Fred & Flo Detský telový a vlasový šampón s harmančekom a nechtíkom
    • Fred & Flo Hydratačný krém 200 ml s olejom zo slnečnicových semien, vitamínom E, pantenolom a harmančekom 
    • Fred & Flo Detský púder s olivovým olejom a alantoínom
    • Fred & Flo Bavlnené utierky
    • Fred & Flo Vatové tyčinky
    • Fred & Flo Vatové tampóny zo 100 % bavlny
    • Fred& Flo Vlhčene obrúsky pre citlivú pokožku 54 ks
    • Fred & Flo Detské vlhčené obrúsky pre citlivú pokožku neparfumované 72 ks

    Fred & Flo Ultra Dry plienky 2 Mini 3-6kg

    Ako prvé sme začali s plienkami č.2 mini. Hneď ako som ich otvorila, veľmi ma prekvapil dizajn týchto plienočiek. Sú krásne farebné. Výborne nám sadli, majú bočný elastický pás, su mäkkučké. Drobec ich hneď otestoval cez noc, tak som bola zvedavá, či vydržia aj 10 hod spánku. A bola som prekvapená, vôbec nepretiekli, maličká sa nebudila, spinkala pokojne.

    Počas celého testovania som nemala ani jeden problém s týmito plienkami, ani raz nepretiekli, všetko ostalo v plienke. 

    Ďalej sme pokračovali s vlhčenými obrúskami. Dostali sme dva druhy 72ks na citlivú pokožku neparfumované. A tie ma ohúrili. Ultrahebké neparfumované obrúsky určené na jemné a účinné očistenie hebkej detskej pokožky. Praktické balenie, obrúsky obsahujú čistiace mlieko s výťažkami z harmančeka a aloe vera. Príjemna vôňa, praktické uzatváranie proti vyschnutiu. Len čo mi došli, šla som kúpiť väčšie balenie do zásoby, lebo som s nimi bola veľmi spokojna. A aj tá cena je super. 

    Popravde som s týmito utierkami čistila tvár aj mojej 5-ročnej dcére, a ako poznáme deti, tak ona ich zase využila aj na utieranie jej hračiek a stolíka. 

    Obrúsky 54ks na citlivú pokožku vyrobené zo 100 % prírodnej bavlny sú mäkšie, ekologickejšie, veľmi savé a bezpečné pre každodenné použitie. Tieto obrúsky používam na cestovanie, kedže je to menši balík a nezaberie toľko miesta v taške. Ale pre mňa sú hrubšie a vlhkejšie ako tie neparfumované. A po utretí zadočku môjho dieťaťa mu ostávali akoby vlákna na zadočku. 

    A tie som utrela ďalším produktom z tejto značky, a to bavlnenými utierkami. Vôbec som netušila, načo použijem tieto utierky, nikdy som o nich nepočula, čiže som ich nevyhľadávala. Ale našli u nás využitie na ten spomínany zadoček, ale aj na utretie pusinky po papaní a po slinkách. Majú krásnu potlač a po použití sa dajú vysušiť a opäť použiť. 

    Fred & Flo Detský telový a vlasový šampón

    Každy večer sme testovali viacero produktov počas a po kúpaní. Detský telový a vlasový šampón s harmančekom a nechtíkom jemne čistí citlivú pokožku a detské vlásky. Veľmi ma prekvapila vôňa, je dosť príjemná, nie ako iné značky, kde sú vône dosť agresívne. Akurát mne, ako mamičke malého babätka, by sa zišlo praktickejšie balenie s pumpičkou, kedže dcéru držím v jednej ruke a druhou ju umývam. Bolo by to praktickejšie, ale poradili sme si, staršia dcéra mi pomáhala.

    Fred & Flo Detský púder

    Po každom kúpaní sme použili plienočku a púder. Detský púder s olivovým olejom a alantoínom. Absorbuje prebytočnú vlhkosť a podporuje jemný, príjemný a suchý pocit na pokožke. Tento púder som dávala zvyčajne po kúpaní, ak som na to nezabudla, alebo iba po pokakanej plienočke, kedže len vtedy ju má červenú. Ale púder pomohol a má aj super balenie a otváranie. 

    Fred & Flo Hydratačný krém 200 ml

    A ďalším krokom po kúpaní bola starostlivosť o tváričku a ušká. A to sme použili hydratačný krém s olejom zo slnečnicových semien, vitamínom E, pantenolom a harmančekom pre mimoriadne jemnú a šetrnú starostlivosť o citlivú detskú pokožku. Kedže maličká má suché miesta na tváričke, tak som ju tým natierala aj ked sme šli von na prechádzku. Má príjemnu vôňu a aj sa dobre rozotiera. Skúšala som ho aj na moje suché ruky, rýchlo sa vstrebal. 

    Fred & Flo Vatové tyčinky

    Ďalej sme použili vatové tyčinky. Pravdepovediac, všetky vatové tyčinky mi prídu rovnaké. Čiže nemala som s nimi problém pri ich manipulácii. Ušká vyčistili ako mali. 

    Fred & Flo Vatové tampóny

    A ako posledné sme mali testovať vatové tampóny. Vatové tampóny zo 100 % bavlny na bežnú dennú starostlivosť o dieťa sú vyrobené z prírodných vlákien a sú úplne biologicky rozložiteľné. Vďaka vlastnostiam prírodnej bavlny sú hypoalergénne a veľmi savé. Týmto tampónom som, bohužiaľ, nenašla žiadne využitie pri starostlivosti o dieťa. Ale u mňa našli, a to na odličovanie. Akurát tento výrobok z testovacieho balíčku ma nijak neohúril. 

    Týmto chcem poďakovať všetkým, ktorí nám umožnili testovať novú značku Fred & Flo a určite budem kupovať tieto výrobky. Tento test mi pomohol rozhodnúť sa ľahšie pri výbere detskej kozmetiky. 

    S pozdravom

    mamka Andrea s dcérou Olíviou

    #test_fredandflo a #recenzia

    moderna_mamina
    12. mar 2019    Čítané 191x

    Test Fred & Flo

    Prednedávnom som začala testovať kozmetiku od Fred & Flo. Chcem sa s vami podeliť o moje skúsenosti s touto kozmetikou. Ešte pred testovaním som po nej v obchode pokukovala, pretože ma zaujal obal. Mám veľmi rada take detské, farebné obaly. Používala som výlučne len túto kozmetiku, aby bola moja recenzia stopercentná🙂

    •Plienky
    Používala som len tieto plienky. V noci mu vydržala celý čas. Neprecikal ju a ráno ju nemal ani nejakú ťažkú. Takže saje veľmi dobre.
    •moisturing cream-newborn friendly 75 ml
    Hydratačný krém s vitamínom E, pantenolom a harmančekom. Je určený pre mimoriadne jemnú a šetrnú starostlivosť o jemnú pokožku .
    Vždy keď sme šli von, natrela som ním deťom tvár aj ruky. Je celkom mastný, takže ich chránil aj pred silným vetrom. Nemali vôbec suchú pokožku.


    •nourishing oil-newborn friendly 200 ml
    Detský olej na báze mandľového oleja, harmančeka a jojobového oleja. Jemne a šetrne čistí citlivú detskú pokožku. Chráni ju a zlepšuje pružnosť.
    Olejček som používala aj ja. Mávam často alergie na rôznu kozmetiku, no z neho som nemala nič. Pokožka ma vôbec nesvrbela. Deťom sadol tiež 🙂


    •2in1 wash-newborn friendly 500 ml
    Detský telový a vlasový šampón s harmančekom a nechtíkom, jemne čistí citlivú pokožku a vlásky.
    Používala som ho aj do kúpeľa, no už som si kúpila penu do kúpeľa od tejto kozmetiky. Očká ich neštípali. Čo ma potešilo bolo, že stačilo fakt málo a penilo to poriadne 🙂

    •sensitive soap-newborn friendly 100 g
    Detské mydlo pre citlivú pokožku. Jemne čistí a vyživuje pokožku. Obsahuje olivový olej a výťažok z harmančeka, ktorý upokojuje podráždenie a chráni kožu dieťatka pred vysychaním.

    Mydlo som používala len ja, lebo Paťkovi sa s ním zle umývalo. Má malé ručičky 😀

    •50sheets cotton towel 100 % cotton-newborn friendly - bavlnené utierky
    Používala som ich hlavne pri kŕmení. Keď sa najedli, navlhčila som ju a utrela im ústa a ruky. Dá sa jemne prepláchnuť a znovu použiť 🙂
    •60 cotton buds 100 % cotton - newborn friendly - vatové tyčinky
    Používame ich všetci 🙂 Majú skvelý tvar, ktorý zabráni tomu, aby si ich dieťa dalo hlboko do ucha.


    •72 baby wipes fragranced
    Detské vlhčené obrúsky parfumované. Obrúsky obsahujú čistiace mlieko s vyrážkami z harmančeka a aloe vera. Vhodné aj pre deti so sklonom k ekzému. Minuli sa ako prvé.
    Používala som ich všade a na všetko 😀 Kúpila som si ďalšie 4 balíky 🙂
    •54 wipes sensitive
    Tieto boli super, pretože boli z pevnejšieho materiálu. Sú bavlnené.  Jedny v obývačke, jedny v aute, v spálni aj v taške. Taktiež som si ich dokúpila.

    Na internete som si popozerala aj ďalšie produkty od tejto kozmetiky a dokupila si pár nových veci, ktoré chcem vyskúšať. Kozmetika je naozaj kvalitná a myslím, že majú aj super ceny 🙂 Budem ju ďalej používať🙂

    2708
    9. mar 2019    Čítané 311x

    Testovanie FRED & FLO so Simčou a Romčou

    Ahojte mamičky, babičky, budúce mamičky, 

    pred pár týždňami nás vybrali na testovanie produktov pre deti značky FRED & FLO.  Potešila som sa nášmu prvému testovaniu tu na koníku. Testovania sa zúčastnili naše dve dcérky: staršia Simonka, ktorá má 21 mesiacov, 75 cm a okolo 10kg a mladšia Romanka, ktorá má 5 týždňov, 56cm a cca 4kg. A trošku aj my.

    Mali sme možnosť otestovať tieto produkty: 

    • plienky big pack 100 ultra dry veľkosť 2 MINI 3-6 kg
    • bavlnené utierky 
    • detské vlhčené obrúsky parfémované
    • detské vlhčené bavlnené obrúsky pre citlivú pokožku
    • vatové tyčinky
    • detské harmančekové mydlo
    • detský šampón
    • detský olej
    • hydratačný krém

    Rada by som Vám ich predstavila po jednom aj s mojimi skúsenosťami za posledné 2-3 týždne testovania.

    Plienky 2MINI 3-6kg

    Výrobca na obale uvádza:

    Na deň i noc. Ultrasuché a pružné. Elastický pásik pre lepšie upevnenie okolo bruška. Priedušné materiály pre pohodlie dieťaťka. Pružné bariéry proti pretečeniu. 3 vrstvy na ochranu pred vlhkosťou.

    Plienky používala naša mladšia Romanka. Zo začiatku testovania som bola s nimi spokojná, ale potom sa mi párkrát stalo, že sa mi prekakala. Precikaná nebola nikdy. Možno to bolo aj tým, že by sa nám zišlo menšie číslo. Aj keď má vyše 4 kg a sú určené pre váhovú kategóriu 3-6 kg. Boli trošku voľnejšie. Z inej značky používame ešte číslo 1. Takže sme ani neminuli celé balenie, ale dopoužívame, keď trošku vyrastie. Možno to potom bude aj bez nehôd a nič z plienky neujde. Plienky majú pekný detský motív, sú fakt pružné ako na páse, tak aj okolo nožičiek. Dcérka nemala žiadnu reakciu. Striedali sme s plienkami, ktoré bežne používame. 

    Bavlnené utierky

    Výrobca na obale uvádza:

    V balení je 50 útržkov. Utierka je z prírodnej bavlny, hypoalergénna, 100 % biologicky rozložiteľná, možno ju ľahko opláchnuť a znovu použiť. Sú praktické pri kŕmení, vhodné aj na použitie s detskou kozmetikou či len s vodou. Sú hebkejšie a jemnejšie ako tradičné papierové utierky.

    U nás našli využitie pri oboch dcérkach. Pri Romanke som ich používala na pokakaný zadoček. Namočila som do teplej vody a vyutierala. Išlo to ľahko a minula som vždy 2-3 kusy pri jednom prebaľovaní. Výborná vec, keď nepoužívate vľhčené utierky alebo nemáte možnosť umyť bábu riťku pod tečúcou vodou. Ja deťom riťku len vodou. Používala som pred tým niečo podobné, ale tieto utierky to prekonali, takže sa musím pobrať na nákup, lebo už som ich pri dcérkach minula.

    Pri Simonke mali využitie v kuchyni pri raňajkách, obede či večeri. Keď sa napapala a chcela som jej utrieť ústa či ruky, namočila som a vyutierala dočista. Píšu, že je možnosť opláchnuť a použiť znovu, ale ja som to neskúšala. Po použití som vždy zahodila do koša. Tento výrobok odporúčam všetkými 10. Ja určite nákupim aj do zásoby.

    Detské vlhčené obrúsky parfemované

    Výrobca na obale uvádza:

    Tieto obrúsky sú určené na jemné a účinné očistenie detskej pokožky. Majú vyvážené pH. Obsahujú čistiace mlieko s výťažkami z harmančeka a aloe vera. Dermatologicky testované a vhodné aj pre deti so sklonom k ekzému. Ideálne pri jedení, hraní, vonku aj pre celú rodinku. Klinicky testované a dermatologicky schválené. Jemne parfémované. 

    Keďže my vlhčené utierky na riťku nepoužívame, u nás našli využitie v domácnosti na pretretie drobných nečistôt po Simonke. Kúsky jedla či drobné fliačky na nábytku, ktoré spravila Simonka, keď si pochutnávala na niečom dobrom vo svojej detskej izbe. Vždy má niečo pri sebe, aby si mohla mlsať, keď má chuť. Som rada, keď jej chutí. Keď som zbadala fliačik, vytiahla som utierku a pretrela. Samozrejme, keď ma zbadala dcérka, chcela vždy aj ona pomôcť.

    Na môj vkus sú tieto utierky dosť parfémované, ale možno niektorým to prekážať nebude a nájdu aj iné využitie.

    Detské vlhčené bavlnené obrúsky pre citlivú pokožku

    Výrobca na obale uvádza: Obrúsky vyrobené zo 100 % prírodnej bavlny sú mäkšie, ekologickejšie a veľmi savé a bezpečné pre každodenné použitie. Ľahké hydratačné mlieko jemne a účinne očistí detskú pokožku. Obrúsky obsahujú len biologicky rozložiteľné vlákna, ktoré sú prirodzene hypoalergénne. Mlieko má vysoký obsah výťažku z aloe very, ktorá upokojuje a hydratuje pokožku. Neobsahuje parfumy.

    Toto balenie vlhčených utierok som hodila do vaku a používala vonku na ihrisku či v prírode na očistenie rúčičiek našej Simonky a vyčistenie pusinky, keď si zmyslela niečo papať. A používali sme inak celá rodinka, keď sme mali špinavé ruky vonku. Sú dosť mokré, ale mne to vyhovovalo, bo špina išla rýchlo dolu. Negatívum tohto výrobku, že idú ťažko otvoriť.

    Vatové tyčinky

    Výrobca na obale uvádza: 

    60 kusov v balení, nevkladajte do ucha ani nosa. 

    Keď mám pravdu napísať, tak tieto vatové tyčinky som načala, ale nepoužívala. Oproti inej značke, ktorú používame, má málo vatičky na tom konci a tá vata ide ľahko zošuchnúť. Takže sa bojím používať pri malých deťoch. Predsa sa mykajú.

    Detské harmančekové mydlo

    Výrobca na obale uvádza:

    Jemné mydlo odporúčané na každodennú starostlivosť o citlivú a jemnú pokožku novorodencov a detí. Jemne čistí a vyživuje pokožku. Obsahuje výťažok z harmančeka, ktorý upokojuje podráždenie a chráni kožu pred vysychaním.

    Mydlo nádherne vonia a používame celá rodina na umývanie rúk. Romanka je ešte maličká, tú kúpeme iba v čistej vode a pri Simonke, ktorá sa len sprchuje, neľúbi sa kúpať, je mi praktickejšie používanie tekutého mydla s pumpičkou. 

    Detský šampón

    Výrobca na obale uvádza:

    Šampón obsahuje pšeničné bielkoviny a prírodné výťažky z nechtíka a harmančeka. Jemné a šetrné zloženie bez obsahu farbív. Vhodný na citlivú pokožku. Bez PEG farbív a minerálnych olejov, prirodzené pH pokožky, dermatologicky testované.

    Šampón nádherne vonia. Umývala som ním vlásky našej Simonke. Poriadne napenil a dcérka nemala z neho žiadnu alergickú reakciu, ani červené očká. Takže za mňa spokojnosť. Určite pôjdem kúpiť a vyskúšame aj ten 2v1, keďže je tu dosť vychválený. 

    Detský olej 

    Výrobca na obale uvádza:

    Olej na báze mandľového oleja, harmančeka a jojobového oleja jemne a šetrne čistí citlivú detskú pokožku. Chráni ju a zlepšuje jej pružnosť. Bez PEG farbív a minerálnych olejov, dermatologicky testované.

    Olejček nádherne vonia, ako všetky produkty, ktoré sme mali možnosť vyskúšať.  Naše dcérky majú veľmi suchú pokožku, ako aj mamina i tatino. Takže po večernom sprchovaní či kúpaní skvelá voľba pre dcérky i mňa. Za ten čas, čo sme mali možnosť testovať, som nepostrehla na ich pokožke či mojej žiadnu reakciu. Veľká spokojnosť. 

    Hydratačný krém

    Výrobca na obale uvádza:

    Krém s vitamínom E, pantenolom a harmančekom pre mimoriadne jemnú a šetrnú starostlivosť o jemnú detskú pokožku. Bez PEG farbív a minerálnych olejov, prirodzené pH pokožky, dermatologicky testované.

    Používala som na Simonke na tváričku i ruky. Ako som spomínala, Simonka má veľmi suchú pokožku. Nám preto veľmi vyhovoval, keďže je hydratačný a premastil jej tváričku i ručičky. Nespozorovala som žiadnu reakciu. Samozrejme, aj mama používala na ruky, asi aj častejšie ako na dcérke. Keďže pri deťoch mám ruky stále pod vodou, takže krém je pre mňa nutnosťou a občas som schmatla tento. Spokojné sú i moje ruky. 

    Túto značku FRED & FLO máte možnosť kúpiť v obchodnej sieti Tesco. Keď najbližšie pôjdete na nákup, skúste nakuknúť do regálov s touto značkou a možno vás niečo osloví a vyberiete si niečo zo širokej ponuky.  Ja ešte určite vyskúšam aj niečo iné, ako to, čo sme mali možnosť vyskúšať a niektorím testovacím výrobkom ostanem verná a kúpim znova.

    Ďakujem konik_testuje, že nám dal tú možnosť a vybral nás do testovania značky FRED & FLO.

    S pozdravom Zuzana

    #test_fredandflo a #recenzia

    ludka140281
    9. mar 2019    Čítané 240x

    Zoznámte sa s Fredom & Flo

    Milé mamičky, budúce mamičky, oteckovia, babičky... Prečítajte si našu skúsenosť s testovaním Tesco produktov pod značkou Fred & Flo. Ako prvé sme si zamilovali obrázky 🙂  Dievčatá ich už všade kreslia. Malá 11-mesačná testerka Zoe si testovanie naplno užívala a ja, mamina, som fotila a písala 🙂 Nemať koníka? Nepoznali by sme Freda & Flo. Začíname 🙂  

    Bavlnene obrúsky

    Tie boli našou 1. testovanou vecou. Zoenku hneď zaujali. Super hračka, kukátko,  „nezničiteľné“ - vyprala som jednu v práčke, lebo pôsobili ako tie, čo kupujem, aby sa mi prádlo pri praní nepofarbilo. Nefungujú tak, ale v praní sa ani kúsok nenalepil na oblečenie. Obrúsok uschol a opäť sa dal používať. Využili sme na utieranie prachu, na pusinku a namiesto vlhčených obrúskov. Použiteľné viackrát. Stoja za vyskúšanie. Opäť si ich dokúpim, dcérka ich nevedela potrhať. 50 útržkov bavlnenej utierky s potlačou zvieratiek. Mäkšie ako klasické kuchynské utierky. Ideálne, ak ste mamina, čo nepoužíva vlhčené obrúsky, stačí k nim čistá voda.

    Vatové tampóny

    Vyrobené zo 100 % bavlny, je to prírodný produkt, hypoalergénne, dobré savé, úplne biologicky rozložiteľné. Všestranné využitie. Na čistenie pupčeka u novorodenca, umývanie zalepených očiek či odlíčenie skrášlenej mamičky. Veľkosť balíčka je mne vyhovujúca, dokonca by som odporúčala dospievajúcim dievčatám a chlapcom zbaliť na prázdniny či do tábora 🙂 Odlíčia aj čerta.

    Krém pre citlivú detskú pokožku

    Krásne vonia, dobre sa roztiera. Používam dcérke na celé telíčko a nebol žiadny problém. Za nás SUPER.

    Detský šampón

    Šetrné zloženie bez farbív, jemná vôňa nechtíka a harmančeka. Trošku riedši, dobre pení, vlásky nechá jemné a voňavé. Malinkej trošku na očká vadil, ale staršie dcéry vraveli, že nedráždi.

    Detský púder

    Ja osobne veľmi nevyužívam. Jemná vôňa, super obal, stačí otočiť. Ak je už na riťke zaparenina, odporúčam v kombinácii s krémom. Púder zasuší, krém zhydratuje.

    Náš tip: Dobre poslúži aj do pracovných topánok. Pohlcuje pach, nohy sa tak netopia, ponožky sa vyperú. Manžel si pochvaľuje.

    Tyčinky na čistenie uší

    Používame od narodenia. S ochrannou guličkou vaty, ideálne pre mamičky, ktoré majú prvé dieťatko alebo majú strach, aby mu pri čistení neublížili. Vatová gulička hlbšie nepustí a je to bezpečné.

    Detské vlhčené obrúsky

    Jediné, čo mi nevyhovovalo, je patent na otváranie. Ide to dosť ťažko. Jednou rukou, ako som zvyknutá, je to nemožné. Inak im nemám čo vytknúť. Spĺňajú všetko, čo majú. Tie naše boli bez parfému, vhodné aj pre detičky trpiace exémom - modré s výťažkom z harmančeka a aloe vera.

    Plienky Fred & Flo

    Milujem tie obrázky 🙂 Dcérka má 9 kg, a tak sme testovali 4 Maxi 8-14 kg.

    Sadli ako uliate. Počas testovacích dvoch týždňov sa nám len jedenkrát precikali, čo je skvelé. U naších plienok je to častejšie. V balíku je 100 kusov. Dcérka počas noci často mení polohu, lezie. Cez deň začína chodiť a veľakrát pacne na riťku. Udržali všetko 🙂

    Nám vyhoveli a zas si ich dokúpime.

    Toľko naša skúsenosť. Verím, že ste to s nami vydržali a vybrali si pre vás užitočné informácie.

    Ďakujeme koníkovcom, že nám dôverovali a dopriali testovanie. Boli to dva týždne zoznamovania, dva týždne nových skúseností.

    ĎAKUJEME 🙂

    Maminka Ľudmila a jej princezná Zoe       

    moderna_mamina
    Správa bola zmenená    9. mar 2019    

    Pred nedávnom som začala testovať kozmetiku od fredandflo. Chcem sa s vami podeliť o moje skúsenosti s touto kozmetikou. Ešte pred testovaním som po nej v obchode pokukovala, pretože ma zaujal obal. Mám veľmi rada take detské, farebné obaly. Používala som výlučne len tuto kozmetiku, aby bola moja recenzia 100%ná🙂
    •Plienky
    Používala som len tieto plienky. V noci mu vydržala celý čas. Neprecikal ju a ráno ju nemal ani nejakú ťažkú. Takže saje veľmi dobre.

    •moisturing cream-newborn friendly 75ml
    Hydratačný krém s vitamínom E, pantenolom a harmančekom. Je určený pre mimoriadne jemnú a šetrnú starostlivosť o jemnú pokožku .

    Vždy keď sme šli von som ním deťom natrela tvár aj ruky. Je celkom mastný takže ich chránil aj pred silným vetrom. Nemali vôbec suchú pokožku.

    •nourishing oil-newborn friendly 200ml
    Detský olej na báze mandľového oleja, harmančeka a jojobového oleja. Jemne a šetrne čistí citlivú detskú pokožku. Chráni ju a zlepšuje pružnosť.

    Olejček som používala aj ja. Mávam často alergie na rôznu kozmetiku, no z neho som nemala nič. Pokožka ma vôbec nesvrbela. Deťom sadol tiež 🙂

    •2in1 wash-newborn friendly
    500ml
    Detský telový a vlasový šampón s harmančekom a nechtíkom, jemne čistí citlivú pokožku a vlásky.

    Používala som ho aj do kúpeľa,no už som si kúpila penu do kúpeľa od tejto kozmetiky. Očká ich neštípali. Čo ma potešilo bolo, že stačilo fakt málo a penilo to poriadne 🙂

    •sensitive soap-newborn friendly 100g
    Detské mydlo pre citlivú pokožku. Jemne čistí a vyživuje pokožku. Obsahuje olivový olej a výťažok z harmančeka, ktorý upokojuje podráždenie a chráni kožu dieťatka pred vysychaním.
    Mydlo som používala len ja, lebo Paťkovi sa s ním zle. Má malé ručičky😀

    •50sheets cotton towel 100% cotton-newborn friendly.
    Bavlnené utierky.

    Používala som ich hlavne pri kŕmení. Keď sa najedli, navlhčila som ju a utrela im usta a ruky. Dá sa jemne prepláchnuť a znovu použiť 🙂

    •60 cotton buds 100% cotton- newborn friendly
    Vatové tyčinky.

    Používame ich všetci🙂 Majú skvelý tvar, ktorý zabráni tomu, aby si ich dieťa dalo hlboko do ucha.

    •72 baby wipes fragranced
    Detské vlhčené obrúsky parfumované. Obrúsky obsahujú čistiace mlieko s vyrážkami z harmančeka a aloe vera. Vhodne aj pre deti so sklonom k ekzému. Minuli sa ako prvé.

    Používala som ich všade a na všetko 😀 Kúpila som si ďalšie 4 balíky 🙂

    •54 wipes sensitive
    Tieto boli super, pretože boli z pevnejšieho materiálu. Sú bavlnené.
    Jedny v obývačke, jedny v aute, v spálni aj v taške. Taktiež som si ich dokúpila.

    Na internete som si popozerala aj ďalšie produkty od tejto kozmetiky a dokupila si pár nových veci, ktoré chcem vyskúšať. Kozmetika je naozaj kvalitná a myslím, že majú aj super ceny 🙂 Budem ju ďalej používať🙂
    #test_fredandflo #recenzia

    (6 fotiek)
    natalia_1
    9. mar 2019    Čítané 265x

    Testovanie FRED & FLO

    Nadpis už napovedá, o čom bude obsah tohto článku, tak poďme na to 😊 Ja som túto značku doteraz nepoznala. Preto, ak ste na tom podobne, tak by som rada aj vám priblížila aspoň zopár produktov tejto značky, ktoré sme mali možnosť vďaka koníku otestovať.

    Ako prvé ma najviac zaujali obrúsky zo 100 % bavlny, 50 ks v balení. Na prvý pohľad veľmi pekné, s potlačou zvieratiek. Najprv som nevedela, ako ich použiť, keďže som o takomto type obrúskov vôbec nevedela. Ale mamičky tu na fóre mi poradili a nakoniec sme si ich veľmi obľúbili. Utierali sme zababranú pusku a rúčky nielen po jedle, ale aj napr. po maľovaní vodovými farbami... Obrúsky som jednoducho navlhčila čistou vodou a utrela, čo bolo treba. Po použití jemne preprala v rukách a použila zas. Takto nám vydržali naozaj dlho.

    Ďalej sme skúsili vlhčené obrúsky modré (72 ks v balení) a žlté (54 ks v balení).

    Tieto modré obrúsky môžem v pohode označiť za jednotku medzi obrúskami (spolu s ešte asi dvoma našimi favoritmi). Presne spĺňajú to, čo potrebujeme - šikovné uzatváracie viečko, vďaka ktorému obrúsky nevyschnú. Sú pevné, nie sú parfumované, ani príliš mokré, také akurát. A nezanechali žiadnu reakciu na pokožke. To sa, žiaľ, nedá povedať o žltých obrúskoch.

    Okrem toho, že viečko sa veľmi, ale naozaj veľmi ťažko otvára, ma obrúsky prekvapili nepríjemným zápachom, akoby umelina aj napriek tomu, že sú bez parfumu. Na môj vkus sú príliš mokré a vždy som namiesto jedného obrúsku vytiahla minimálne tri.

    Ďalej sme v balíčku dostali túto klasiku.

    Oboje v praktickom balení. Vatové tampóny používame na čistenie pupčeka, odličovanie make-upu a odlakovanie nechtov, takže u nás v domácnosti nesmú chýbať. Navyše sú zo 100 % bavlny.

    Vatové tyčinky na čistenie uší sú tiež zo 100 % bavlny, no táto bavlna sa z paličky vyvlieka. Takže z bezpečnostného hľadiska zostaneme verné radšej inej značke 😁

    Tento krém určite odporúčam maminkám, ktoré ľúbia vyvoňané bábätká, ktoré nemajú problém s pokožkou. Je jemný, ľahko sa rozotiera a rýchlo vstrebáva. Nezanecháva mastný film, nelepí sa. No keďže my nepoužívame parfumovanú kozmetiku, mne prišiel až moc voňavý. Keď som si natrela večer ruky, intenzívnu vôňu som cítila ešte celý nasledujúci deň.

    Rada by som však pochválila sprchový gel 2v1 na telo aj vlásky.

    Napriek tomu, že je parfumovaný, tak ma veľmi milo prekvapil. Priznávam, že som mala predsudky (vzhľadom na citlivisť pokožky mojich báb), no staršia ma nakoniec ukecala a obľúbila si ho. Už skoro 3 týždne sa ním umýva každý večer a nezanechal na jej atopickej pokožke (momentálne bez ekzému) žiadnu neželanú reakciu. Po kúpeli natieram "našim" telovým mliekom na atopickú pokožku. Toto u mňa zabodovalo najviac. Jeho vôňa nie je prehnane výrazná, má hustú konzistenciu, čiže stačí naozaj malé množtvo na umytie celého telíčka, veľmi nepení a neštípe v očkách. Vlásky sú jemné a ľahko sa rozčešú. Dcérke sa páči obal s detským motívom a pekným obrázkom, na ktorý vždy vymyslí nejaký príbeh. Pri kúpaní mladšej dcérky by mi viac vyhovovala pumpička, aby som jednou rukou vedela dostať gél z obalu.

    A nakoniec sme skúsili aj plienky vo veľkosti 2 tejto značky so zásypom proti zapareninám.

    Aj napriek upozorneniam a negatívnym recenzialám mamičiek z Modrého Kkoníka som sa rozhodla bez predsudkov dať šancu týmto plienkam a skúsiť ich na mojej mladšej, 3-týždňovej dcérke. Porovnávala som ich s dvomi inými značkami (ktoré pochopiteľne nebudem zverejňovať, kedže testujeme Fred & Flo),ktoré sme skúsili, aby som vedela napísať recenziu.

    Plienky ako také neboli vôbec zlé, dcéra ich neprecikala, čiže účel splnili. Síce prebaľujem často a v noci tiež 1-3x, ale iba kvôli tomu, že dcérke sa najlepšie kadí v noci 😂 No keď mám napísať viac, mám ešte zopár pripomienok 😁:

    Aj napriek tomu,že sú veľkosťou rovnaké ako plienky inej značky, na telíčku sa mi zdajú byť menšie. Možno preto, že gumička okolo nožičiek je pevnejšia a aj trošku otlačila nožičky, no nebolo to nič hrozné. Našej 3,5 kg dcére sedia teraz akurát, od cca 4-4,5 kg by už potrebovala vačšie číslo. Tiež sa mi zdalo, že majú slabšiu savosť, každý krát mala dcérka mokrý zadoček, aj keď plienka nebola ešte plná. Častejšie som kontrolovala aj preto, že mi chýbal indikátor vlhkosti. No musím pochváliť "lepky", ktoré držali pevne aj po niekoľkonásobnom odlepení.

    Zásyp sme použili iba po stolici, keď zadoček utieram vlhkými obrúskami, iba ako prevenciu. Je síce parfumovaný, pekne a jemne vonia, no nezanechal na pokožke žiadnu reakciu, ani sa za ten čas neobjavila zaparenina či začervenanie.

    Zároveň by som rada poďakovala #test_fredandflo#konik_testuje za možnosť spoznať novú značku, nové produkty a svojou recenziou ich priblížiť aj ostatným maminkám 😊

    peta4
    8. mar 2019    Čítané 434x

    Moje deti s produktami FRED & FLO

    Hurááá, vyhrali sme!

    S týmito slovami, a skutočne potešená, som čítala správu od tímu z Modrého koníka, že nás vybrali do testovania produktov Tesco, detskej rady kozmetiky Fred & Flo. Stačilo tak málo. Napísať, ako vyzerá bežný deň s mojimi deťmi. O pár dní na to mi kuriér doručil dve krabice produktov na testovanie. Boli tam všetko veci dennej potreby pre moje deti. Naša zásielka Fred & Flo obsahovala:

    * 100 ks balenie plienok č. 4 MAXI (8-14 kg)

    * Vlhčené obrúsky parfumované zelené 72 ks

    * Vlhčené bavlnené obrúsky žlté pre citlivú pokožku 54 ks

    * Umývací šampón 2v1 na telo a vlasy 500 ml

    * Detský olej 200 ml

    * Hydratačný krém na tvár 75 ml

    * Harmančekové mydlo 100 g

    * Vatové tyčinky 60 ks

    * Bavlnené utierky 50 ks

    S deťmi sme sa pri rozbaľovaní zabávali. A potom začalo naše testovanie. Podotýkam, všetky uvedené výsledky z testovania boli realizované na mojich troch deťoch a reálnych skúsenostiach s nimi.

    Značka Fred & Flo je na trhu krátko a dá sa kúpiť len v sieti Tesco. A to buď priamo v predajniach alebo online cez ich webovú stránku.

    Naše testovanie sme začali plienkami Fred & Flo, ktoré sa u nás používajú najviac, keďže denne udržiavajú v suchu moje 10-mesačné dvojičky. Plienky u nás obstáli na 90%. Deti v nich vydržali celú noc bez prebalenia a ráno sa zobudili neprecikané. Takto to bolo pri spotrebovaní celého balenia. Keď prišlo na rad kakanie, tu to už tak bravúrne nezvládli. Párkrát sa stalo, že sme museli deti sprchovať a prezliekať prekakané oblečenie. Pevnejšiu kaku vydržia bez problémov, ale redšiu kaku s cikaním už nie. Svedomito som dávala pozor, aby bola plienka vždy správne založená. Ich pokožka tieto plienky zvláda úplne super, bez akýchkoľvek zaparenín a odtlačkov. Plienky sú tenšie, mäkké a pružné s pekným detským motívom. Zostávame im verní aj po minutí testovaného balenia na striedačku s inými.

    Zároveň s plienkami sme testovali aj vlhčené obrúsky Fred & Flo. Prvé sme otvorili zelené balenie. Tie hodnotím na 100 %. Majú ideálnu vlhkosť a hrúbku, jemnú vôňu a praktické balenie s plastovým otváraním. Detičky mali riťky po nich vždy čisté a voňavé, bez nežiadúcich účinkov. Zostávame im verní aj po minutí. 

    Po nich sme hneď testovali žlté balenie. To hodnotím na 30%. Rovnako majú plastové otváranie, ktoré však ide veľmi ťažko a pri rýchlom prebaľovaní ma spomaľovali, lebo som potrebovala na otvorenie dve ruky. Pre mňa boli viac mokré, ako som zvyknutá, a napriek tomu, že sú neparfumované, mi zapáchali po umeline. Využili sme ich preto na vyčistenie stoličiek po jedení detičiek a prach v byte.

    Umývací šampón Fred & Flo 2v1 hodnotím na 100 %. Nádherne jemne vonia, staršia dcéra si ho zamilovala hneď po prvej sprche. Je super ako na telo, tak aj na vlasy. Dvojičky boli tiež spokojné. Neštípe v očkách a ich pokožka ho znáša veľmi dobre. Zostávame mu verní aj po minutí. 

    Detský olejček Fred & Flo je u nás používaný príležitostne, podľa potreby ich pokožky, takže testované balenie nám vydrží veľmi dlho. Tiež ho hodnotím na 100 %. Má príjemnú vôňu a v prípade potreby zjemní suchú pokožku tela dieťatka. 

    Ďalší testovaný produkt je detský krém na tvár Fred & Flo. Hodnotím ho na 100 %. Je jemný ku pokožke, s príjemnou vôňou, rýchlo vstrebateľný a u nás denne využívaný. Zostávame mu verní aj po minutí balenia. 

    Detské tuhé mydlo Fred & Flo používa staršia dcéra na ruky. Je s ním spokojná, má jemnú vôňu a hodnotím ho na 100%. 

    Ďalším testovaným produktom sú vatové tyčinky na čistenie ušiek Fred & Flo. Tie hodnotím negatívne. Vata na tyčinke drží veľmi slabo a po styku s uškom hneď cítiť hrot tyčinky. Kvôli bezpečiu detí už tieto konkrétne vatové tyčinky nepoužijem a nekúpim. 

    A teraz to najlepšie nakoniec. Ako posledné sme začali testovať bavlnené obrúsky Fred & Flo. ĎAKUJEM ZA NE! To je tak perfektná a užitočná vec, že sa u nás okamžite udomácnili. Skvelé na nich je, že sú po vypraní pod tečúcou vodou opätovne použiteľné ešte min. 2-3x. Používam ich na čistenie rúk a tváre detičiek po jedle a na vyčistenie stoličiek po jedení. Po ceste do koša sú ešte fajn na zhrnutie zbytkového prachu z nábytku. Určite ich budem kupovať pravidelne.

    Ďakujem 🙏 @konik_testuje za možnosť testovať produkty detskej značky FRED & FLO a verím, že aj moje osobné skúsenosti budú pre vás cennou radou, ktoré výrobky by ste radi vyskúšali a používali aj vy.

    S pozdravom peta4 💙

    nikuska265
    8. mar 2019    Čítané 290x

    Fred & Flo a tri princezné

    Ahojte, koníkové mamičky, budúce mamičky a všetci, ktorých zaujímajú nové produkty Fred & Flo 🙂 

    Dostali sa nám do rúk na testovanie produkty značky Fred & Flo. Priznám sa, že doposiaľ som túto značku nepoznala a nemala som ju vyskúšanú. Názov sa mi už dostával do uší, keďže som ho zazrela v reklame, a tak som sa veľmi otešila, že mám možnosť tieto produkty spoznať a vyskúšať. 

    A je mi cťou, že aj v mojom mene vás môžem s týmito produktami zoznámiť, ukázať aké sú, čo sa nám na nich páčilo a kde som našla aj nejaké malé mínus...

    Tak, hor sa do čítania, tu je moja #recenzia 🙂

    Na testovanie som mala 2 týždne, ešte jeden necelý týždeň som si k tomu nechala k dobru, takže pred napísaním týchto riadkov sme plne využívali produkty takmer 3 týždne. To je už celkom dlhá doba na to, aby sme zistili všetko potrebné.

    Pýtate sa prečo Fred & Flo a tri princezné? No to je jasné, mám tri dcérky, ktoré sa podieľali na testovaní. Áno áno, veď ide hlavne o potreby pre bábätká, tak čo mohli testovať 5- a 7-ročné slečny? Takmer všetko, okrem plienok 🙂

    Dostali sa nám do rúk 2 druhy vlhčených obrúskov, vatové tampóny, tyčinky na čistenie ušiek, bavlnené utierky, mydlo, vlasový a telový šampón a, samozrejme, plienky.

    Plienky

    Testovali sme plienky veľkosť 3, Fred & Flo Ultra Dry 3. V prvom rade som veľmi rada, že Elenka na plienky zareagovala výborné, nemala žiadne negatívne reakcie, žiadne vyhádzanie a podobne. 

    V druhom rade je pre mňa veľmi dôležité, aby mi plienky dcérka hlavne v noci neprecikala. Nerada ju prebaľujem v noci, lebo vždy sa preberie. Plienky vydržali a udržali dcérku celú noc v suchu. Len raz sa stalo, že ráno, po celej noci, bola precikaná. Suché zipsy sa bez problémov dajú otvárať a zatvárať aj niekoľkokrát a na držanie to vplyv nemá. Gumičky okolo nožičiek sú primerane flexibilné, neotláčali ju. Plienky pekne držali na svojom mieste, nech malá skúša všetky možné pohyby, objavuje svet...

    Navyše majú milý obrázok, potlač, po celej plienke. Pri pocikanej plienke nezapáchali.

    Jediné, čo mi trošičku vadilo, zdá sa mi, že je plienky boli tesné napriek tomu, že sú pre váhovú kategóriu 5 - 9 kg a dcérka má 7kg. V porovnaní s inými plienkami sú rozmerovo trošku menšie. Pri najbližšej kúpe zvolím radšej veľkosť 4. Inak im vážne nemám čo vytknúť.

    Vlhčené obrúsky

    Fred & Flo vlhčené obrúsky pre citlivú pokožku neparfumované

    Vlhké utierky používam denne pri prebaľovaní.  Nie sú príliš mokré, rozmer akurát, otváranie obrúskov praktické, viem ich otvárať a zatvárať jednou rukou.

    Nemám pre ne žiadne mínus.

    Fred & Flo vlhčené bavlnené obrúsky pre citlivú pokožku

    Predchádzajúcim vlhčeným obrúskom síce nemám čo vytknúť, ale tieto sú TOP!

    Sú mäkké, jemné a pevné. Sú pre mňa ideálne vlhké, ani málo, ani veľa, ale nekrčia sa v rukách. Dajú sa pekne zložiť na polovicu a utrieť ešte raz. Ak vlhčené obrúsky, tak určite tieto.

    Fred & Flo Bavlnené utierky

    Tento typ produktu som vôbec nepoznala, bola to pre mňa novinka a bola som na ne veľmi zvedavá. Poviem vám úprimne, odteraz u nás doma nebudú chýbať! Veľmi som si ich obľúbila. Sú v praktickej rolke, ako kuchynské papierové utierky, ale sú jemnejšie, mäkšie a použiteľné viackrát. Mala som ich pripravené pri jedálenskej stoličke, utieram nimi malej pusinku, potom utierku opláchnem. Stačí ju niekde prevesiť, nechať vysušiť a použiť znova. Už ich používaju aj staršie dcérky, majú ich pripravené na stole pri tanieri. Po jedle sa utrú, idú si svoju utierku opláchnuť a pripravia na ďalší krát.

    Fred & Flo vatové tyčinky

    Tie sú vhodné pre celú rodinu. Vyskúšala som ich ja, deti a aj muž. My konkrétne síce vatové tyčinky veľmi nevyužívame, ale sú v praktickej krabičke. Najmenšej nimi čistím aj noštek a ušká. Sú jemné, vata na koncoch drží, nezošmykáva sa.

    Fred & Flo vatové tampóny

    Najprv som nevedela, ako ich využiť, ale svoje miesto si nakoniec našli. Okrem toho, že sú výborné pre mamičky na odlíčenie, použili sme ich na ošetrenie drobných poranení u dcérok a aj na umytie riťky najmenšej. Vatové tampóny sú v porovnaní s bežnými väčšie, čo veľmi kvitujem. Netrčia z nich žiadne vatové chĺpky a sú na dotyk jemné.

    Fred & Flo detské harmančekové mydlo

    Priznám sa, že som mala trošku strach z tohto mydla, lebo raz sa mi už najmenšia dcérka kvôli harmančeku vyhádzala. Našťastie zbytočne. Najprv som mydlom umyla staršie deti. Jemne pení, nenásilná vôňa, pokožka ostala príjemná na dotyk. Mydlo sa vo vode zbytočne "nerozpadáva" a ani v rukách sa mi príliš nešmýkalo.

    Fred & Flo detský telový a vlasový šampón

    Toto mydlo si ma získalo. Má konzistenciu podobnú telovému mlieku. Vo vode trošku penilo, no nie príliš, len tak, aby to aj deťom bolo príjemné. Pri staršej dcérke som zistila, že ani v očkách neštípe 🙂 Ale tá vôna je úžasná. Taká príjemná, jemná, vonia tak prírodne, prirodzene. Pokožka po umytí mi prišla ako už vyživená, taká, ako po natretí telovým mliekom. Starším dcérkam sme ním aj vlásky umyli, krásne ich prevoňal a leskli sa mi. Môžem vám ho odporučiť. 

    Fred & Flo hydratačný krém

    Hydratačný krém v tomto období využívame celá rodina. Hlavne na tvár a ruky. Krém by som prijala radšej s takým zaklikávacím vrchnákom. Tento má "šroubovací", pre mňa je to trošku nepraktické pre deti. Párkrát sa mi stalo, že krém som otvorila a kým som jej natierala tváričku, tak mi do nádobky s krémom strčila ruku. A viete si predstaviť...

    Nevadí, to je len detail. Inak sa krém dobre a ľahko rozotiera a aj sa rýchlo vstrebáva. Jemná konzistencia, nie príliš riedky, ale ani hustý, asi ako telové mlieko. Rovnako ako pri ostatných produktoch, aj tu platí príjemná a jemná vôňa.

    A ešte jedno veľké plus týchto produktov - dajú sa kúpiť online 🙂 Keďže ja využívam Tesco potraviny domov, beriem to ako obrovskú výhodu 🙂

    Ďakujem za veľmi príjmné a veselé testovanie.

    Veronika s troma princeznami 🙂

    lexie3
    8. mar 2019    Čítané 466x

    Testovanie značky Fred&Flo

    Keď nás vybrali na testovanie značky Fred&Flo, tak som sa potešila, keďže od tejto značky používame plienky aj vlhčené obrúsky. Bolo to naše prvé testovanie a s malým sme sa pri tom aj zabavili.

    Plienky - 4 MAXI 8-14kg

    Ako som už spomenula vyššie, tak tieto plienky dobre poznáme, ale používame zelené. Nám prišlo balenie Big Pack, čiže 100 ks. Plienky majú 3 absorbčné kanáliky. Skúšali sme ich aj na noc a obstáli na jednotku, ako som si aj myslela. Malý mi prespí celú noc, takže vôbec neprebaľujem, a to znamená, že ani jedna plienka nebola precikaná. Okrem toho majú krásny a zábavný motív, čo Adamka pri prebaľovaní vždy zabaví. 

    Vlhčené obrúsky - žlté/zelené 

    Zelené obrúsky boli pre nás novinkou, a to veľmi príjemnou novinkou. Nikdy predtým som si ich v obchode nevšimla, ale teraz bez nich z Tesca neodídem. Krásne voňajú a ďalšie plus je, že ich je v balení veľa. 

    Žlté obrúsky poznáme. Ale nie sú až tak dobré, ako tie zelené. Veľa žien spomínalo, že sú dosť mokré. To nám až tak neprekážalo, len to vyberanie z obalu je veľmi nepraktické, lebo namiesto jedného či dvoch obrúskov vyberiem skoro štvrťku balenia. Nemôžem napísať, že sú zlé, ale keď ich porovnám s tými zelenými, tak zelené vyhrávajú.

    Bavlnené utierky-50ks

    Tieto utierky ma veľmi prekvapili, lebo som o ničom podobnom ešte nepočula. Veľkosťou sú asi rovnaké, ako obyčajné kuchynské utierky, s tým rozdielom, že tieto sú zo 100 % bavlny a dajú sa použiť 2x. My ich využívame najmä pri alebo po papaní. Navlhčím ju čistou vodou, utriem pusinku aj rúčky a znovu pod vodou preperiem. Za mňa je to určite veľmi praktická vec.

    Vatové tyčinky-60ks

    Tyčinky sú prispôsobené detským uškám. K nim napíšem len toľko, že sa trošku viac vyvliekajú z tyčinky, čo mi celkom vadí. 

    Hydratačný krém 

    Obsahuje vitamín Epantenol a harmanček. Najskôr som si myslela, že je to krém do vetra a chladu, ale aj tak mu ho dávam, keď ideme von a konečne nemá šupinky okolo nosa. Čiže sa potvrdilo, že naozaj hydratuje.

    Detský telový a vlasový šampón

    Na tento produkt som sa výnimočne tešila, lebo keď som ho otvorila a ovoňala, tak som zostala veľmi milo prekvapená. Má príjemnú a nevtieravú vôňu a pení tak akurát. Našli sme si ďalší produkt, ktorý nesmie chýbať pri kúpaní. 

    Detský olej

    Po pravde, mala som rešpekt pred týmto olejom. Teda nie konkrétne tejto značky, ale pred každým. Po pôrode mi sestry z novorodeneckého povedali, že každý jeden olejček vysušuje, a tak sme používali len telové mlieka. Ale aj tak sme ho otestovali a vôbec, ale že vôbec, nevysušuje. Pokožka bola po kúpaní krásne hydratovaná. A tiež má príjemnú vôňu. 

    Detské mydlo pre citlivú pokožku

    Mydlo obsahuje olivový olej a výťažok z harmančeka. Aj keď je Sensitive, tak vysušuje pokožku. My ho doma využijeme na umývanie rúk. 

    Na záver sa chcem poďakovať Modrému koníku a aj obchodnému reťazcu Tesco za možnosť testovať tieto úžasné produkty. Našli sme si nových kamarátov pri kúpaní a aj na každodennú rutinu. ĎAKUJEME!

    veron_dorusincova
    6. mar 2019    Čítané 256x

    FRED&FLO testovanie

    Ahojte! 

    Pred nedávnom som sa prihlásila do testovania Fred&Flo produktov a vybrali si ma. Veľmi ma to potešilo, pretože kozmetiku testujem rada, ešte viac ma baví fotenie, a tak som mala možnosť spojiť príjemné s užitočným. 

    Na začiatku upozorňujem, že môj názor nie je nikým a ničím ovplyvnený. Som mama skoro 3-ročného Olivera, ktorý mi s testovaním pomáhal a myslím, že si to aj užil 🙂

    Tesco prišlo na trh s produktami vhodnými pre našich najmenších, s hravými obalmi a za dobré ceny. My sme dostali v balíku plienky (číslo 4), dva druhy vlhčených obrúskov, púder a krém na zapareniny, šampón, vatové tampóny a vatové guľôčky. 

    Hneď na začiatku napíšem, že PLIENKY sme darovali Oliverovmu malému kamarátovi Jurkovi, ktorý sa narodil ako predčasniatko (700 g). Maminka Katka sa potešila, a keďže Jurko priberá “ako z veľkej knihy”, o chvíľu plienky využije. Takže plienky hodnotiť nebudem. Poslala som im aj tie vatové guľôčky (100 ks za 1,99 eur).

    Čo sme si s Oliverom veľmi obľúbili bol ŠAMPÓN s jemnou vôňou, ktorý obsahuje  prírodné výťažky z harmančeka a nechtíka a pšeničné bielkoviny. Šampón, ktorý neštípe v očiach, má tekutejšiu konzistenciu, ale naopak, hustejšiu penu. Ja, ako mama, oceňujem jemnú vôňu produktu. 500 ml za 2,70 eur (cena je cez eshop platná do 24.3.2019, inak stojí 3,39 eur)

    + jemná vôňa 

    + veľké balenie za dobrú cenu

    + bez obsahu farbív, minerálnych olejov a PEG

    + vhodný na citlivú pokožku

     - nenašla som

    Otvorili sme aj detský PÚDER s olivovým olejom a alantoínom. Chcela som otestovať čo najviac produktov, ale po testovaní ho posúvam pre malého Jurka. Predsa len - púder som používala, keď bol Oliver bábätko a teraz skôr využijem krém. Púdru ale tiež nemôžem nič vytknúť. Hravé balenie ukrýva prášok s jemnou vôňou. 100 g za 1,35 eur (cena je platná cez eshop do 24.3.2019, inak je cena 1,69 eur)

    + jemná vôňa

    + priaznivá cena

     - nenašla som

    Po šampóne ma nadchol KRÉM na zapareniny. Ja mám rada krémy, ktoré ostávajú po natretí na pokožke v tenkej vrstve a chránia tým zadoček dieťaťa. To znamená, že pri ďalšom prebalovaní tam ešte tenká vrstva krému bola. Krém je veľmi hustý, s obsahom mandľového oleja, pantenolu, aloe vera a oxidu zinočnatého. 150 ml za 2,39 eur (cena je platná cez eshop do 24.3.2019, inak je za 2,99 eur)

    + pre citlivú pokožku

    + bez PEG, farbív a minerálnych olejov

    + konzistencia produktu a jeho funkčnosť

     - nenašla som

    Ďalším testovaným boli VLHČENÉ OBRÚSKY. My sme dostali balenie modrých - klasické obrúsky, perfektné pri prebaľovaní, na rúčky a ústa (ak nie je po ruke voda). Vlhké tak akurát a neparfumované. A potom sa k nám dostalo (dosť kontroverzné) žlté balenie obrúskov 🙂 A ja som si ich zamilovala. Sú úplne iné ako to modré balenie a vlastne aj úplne iné ako bežné vlhčené obrúsky iných značiek. Sú pevnejšie, ale zároveň jemné ako taká mäkká bavlnená handrička. Ja som si potom dokúpila v Tescu ešte ďalšie balenia. Dosť sa riešila vôňa. Oni nie sú parfumované, ale ten "pach" vlastne vytvára zloženie ingrediencií. Mne to nevadilo, ale verím, že vôňa je veľmi špecifická záležitosť. Našťastie Tesco má v portfóliu viac druhov vlhčených obrúskov Fred&Flo, takže si vyberie naozaj každý. Ďalšia vec, ktorá sa riešila, a podotkol to aj môj muž, je ťažšie otváranie. Ale viete čo? Mne to vyhovuje. Nie raz sa mi stalo, že mi Oliver všetky obrúsky z balenia povyťahoval a naspäť to už jednoducho nebolo možné napchať. Obrúsky vyschli a boli nepoužiteľné. 

    Modré vlhčené obrúsky (72 ks/1,39 eur)

    + cena 

    + funkčnosť
    + s výťažkom z harmančeka a aloe vera

     - nenašla som

    Žlté vlhčené obrúsky (54 ks/1,39 eur)

    + multifunkčnosť (pre dieťa, aj do domácnosti)

    + nevysušujú, hydratujú pokožku (obsahujú hydratačné mlieko)

    + 100% bavlna

    + obsah aloe vera

     - nenašla som

    V testovaní máme ešte stále vatové tampóniky (50 ks za 1,19 eur), ktoré som využila pre seba na odličovanie. A pretože je Oliver v štádiu odúčania od plienok, ale sem tam sa podarí ešte nehoda, tak to riešim práve tými tampónmi - namočím pod vodou, vyžmýkam v ruke a utriem zadok. Hotovo! Tyčinky do uší (60 ks za 0,49 eur) balené v škatuľke s praktickým uzatváraním tiež využívame denno-denne. Čistíme si nimi uši my dospelí, ale aj Oliver. Jediné mínus tých paličiek je, že sú na špičke trošku tvrdšie. Ale zas všade sa píše, že by sa tie paličky hlboko do uší aj tak pchať nemali, takže to je tiež taká diskutabilná vec. My sme spokojní. 

    Chcem ešte raz touto cestou poďakovať Modrému koníku a Tescu za možnosť testovať produkty Fred&Flo. Ostávame verní vlhčeným obrúskom, šampónu a krému na zapareniny. 

    - ceny som pozerala cez e-shop Tesca

    Tieto bavlnené utierky, používam tak, že ich trošku navlhčim a po jedle mu utriem ústa🙂 je to jemne, nemá z toho potom žiadne fľaky lebo je to len čistá voda 🙂 da sa to jemne prepláchnuť a znovu použiť. Používam ich aj ráno, keď sa malý zobudí, tak miesto oplachnutia, prejdem po ritke s týmto. Na take osvieženie, keď bol celu noc v plienke 🙂
    #test_fredandflo

    Tieto bavlnené utierky, používam tak, že ich trošku navlhčim a po jedle mu utriem ústa🙂 je to jemne, nemá z toho potom žiadne fľaky lebo je to len čistá voda 🙂 da sa to jemne prepláchnuť a znovu použiť. Používam ich aj ráno, keď sa malý zobudí, tak miesto oplachnutia, prejdem po ritke s týmto. Na take osvieženie, keď bol celu noc v plienke 🙂
    #test_fredandflo

    #test_fredandflo
    Kúsok zábavy pri testovaní aj dnes 😁
    Užívame si

    (4 fotky)

    #test_fredandflo
    plienky 🙂
    testovali sme ich nonstop od pondelka - 5 dní
    v teste obstáli na výbornu <3
    dcerku dojčím v noci pomerne často,aj 8x za noc-má také obdobie
    ani raz sa neprecikala,ani nič podobné,aj ked mení polohy každu chvílku...ustáli to 🙂
    reakcia na pokožke -žiadna-už sme na jeden druh reakciu mali,tak som mala trošku strach 😔
    možem vam ich smelo odporučať..100kusový balík je suprový,určite si ich kupime opať❤
    a nakuknite ako sa nám testovalo :D
    krásne obrázky 🙂

    (11 fotiek)

    #test_fredandflo
    vatove tamponiky 🙂 našli sme rozne využitie 🙂
    tenegerke na očistenie pleti 💃
    drobčekom na rannu hygienu 👶
    velmi prijemne,dobre save,velkost primerana,dobre balenie 🙂 je na nich bitka doma ich chce mat každá dcerka 🙂

    (6 fotiek)

    Blog❣️
    Čakala som pár dni aby bola táto recenzia plnohodnotná. Pretože až po pár dňoch, sa ukáže alergická reakcia, a taktiež sa dá lepšie hodnotiť aké plienky sú 🙂Nie len z jedného alebo dvoch skúšaní. Plienky nosil nonstop, deň aj noc, celých 5 dní. Názor na plienky ? 🙂 Som s nimi úprimne spokojná. V noci ich neprecikal. Budí sa síce len jedenkrát na mlieko, takže až tak neciká, no dnes V noci ich vypil asi 4. Cikal veľa, no napriek tomu nebola plienka ťažká. Neprecikal ju, alergickú reakciu nemá 🙂 Samozrejme, že každé dieťatko je iné 🙂Určite ich budeme používať 🙂 vy máte skúsenosti s týmito plienkami od #fredandflo ?#test_fredandflo

    #test_fredandflo
    Detský telový a vlasový šampón, tyčinky na čisté uška a detský púder 😀
    Všetky výrobky obstáli na výbornú 😍
    Krásna vôňa, šampón neštípe očká,príjemné pení a babatkovsky vonia 🛀
    Tyčinky na čistenie uší a púder, tiež fungujú správne a sme spokojní..😇

    (8 fotiek)
    moderna_mamina
    Správa bola zmenená    22. feb 2019    

    Tento krém sa naozaj podaril 👍
    Natieram ním tvaričku staršiemu aj mladšiemu synovi 🙂 Vždy keď ideme von im natriem tvár a ruky 🙂
    Vonku aj veľmi fúkalo, aj boli mrazy, snežilo a vôbec nemali vysušenú alebo nejako zničenú tváričku. Ľahučko sa rozotiera, rýchlo sa vstrebe 🙂 Už mi dochádza takže určite dokúpim 🙂 a krásny obal je len bonus 🙂
    Alergická reakcia žiadna 🙂
    #test_fredandflo

    moderna_mamina
    Správa bola zmenená    19. feb 2019    

    Zaujimalo by ma aká je vaša večerná rutina s detičkami 👶🏻🛁 My keďže sme v procese testovania kozmetiky Fred&Flo, tak používam výlučne len túto kozmetiku🙂

    Osprchujem ho(áno sprchujeme sa každý deň,kúpem len raz za týždeň) sprchovým a zároveň vlasovým šampónom. Vyčistíme ušká,natrieme olejčekom s krátkou masážou🙂😍Vždy natieram aj hlavičku s vláskami ☺️
    Tvár mu natriem krémom. Dáme plienočku, pyžamko a hotovo 🙂🙂 Skontrolujeme ešte nechty, keď tak ostrihám a máme to 🙂🙂 A čo vy ? Máte niečo špeciálne na večer ? Alebo je to len šup šup ? 🙂🙂
    #test_fredandflo

    Dnes mi prišli na testovanie dva krásne balíčky.
    Sú od kozmetiky Fred&Flo.

    Fred&Flo je nová značka od Tesco. Všetky vlhčené obrúsky a toaletné potreby obsahujú výťažky buď z aloe vera, kamiliek alebo mandľového oleja. Na každom obale môžete nájsť značku 🍃NATURAL.
    Medzi nimi tiež nájdete výrobky určené pre mimoriadne citlivú pokožku.
    Všetky tieto produkty budem testovať a za cca dva týždne napíšem recenziu či nám kozmetika sadla❣️

    •Prvý balíček obsahoval 100 kusov plienok. Milanko nosi veľkosť 4, takže nám prišli 4🙂
    Dizajn týchto plienok ma veľmi potešil. Sú fakt krásne🙂
    Druhý balíček obsahoval:

    •moisturing cream-newborn friendly 75ml
    Hydratačný krém s vitamínom E, pantenolom a harmančekom. Je určený pre mimoriadne jemnú a šetrnú starostlivosť o jemnú pokožku .

    •nourishing oil-newborn friendly 200ml
    Detský olej na báze mandľového oleja, harmančeka a jojobového oleja. Jemne a šetrne čistí citlivú detskú pokožku. Chráni ju a zlepšuje pružnosť.

    •2in1 wash-newborn friendly
    500ml
    Detský telový a vlasový šampón s harmančekom a nechtíkom, jemne čistí citlivú pokožku a detské vlásky. Pokožka bude jemná a hebká.

    •sensitive soap-newborn friendly 100g
    Detské mydlo pre citlivú pokožku. Jemne čistí a vyživuje pokožku. Obsahuje olivový olej a výťažok z harmančeka, ktorý upokojuje podráždenie a chráni kožu dieťatka pred vysychaním.

    •50sheets cotton towel 100% cotton-newborn friendly.
    Bavlnené utierky.
    Utierka je:
    •hypoalergénna
    •lepšie sajúca
    •100% biologický rozložiteľná
    •možno ju zľahka opláchnúť a znovu použiť.
    •praktické najmä pri kŕmení

    •60 cotton buds 100% cotton- newborn friendly
    Vatové tyčinky

    •72 baby wipes fragranced
    Detské vlhčené obrúsky parfumované. Obrúsky obsahujú čistiace mlieko s vyrážkami z harmančeka a aloe vera. Vhodne aj pre deti so sklonom k ekzému.

    •54 cotton wipes sensitive-suitable for newborns
    Detské vlhčené bavlnené obrúsky pre citlivú pokožku. Vyrobené zo 100% bavlny. Mäkšie, ekologickejšie a veľmi savé. Obsahujú len biologicky rozložitelné vlákna. Obsahujú ľahké hydratačné mlieko, ktoré má vysoký obsah výťažku z aloe vera(5,5%), ktorá upokojuje a hydratuje pokožku.
    #test_fredandflo

    konik_testuje
    10. feb 2019    Čítané 4958x

    Vaše skúsenosti s produktami Fred & Flo

    Rodičovstvo je to najkrajšie, čo sa môže človeku prihodiť. Je plné nielen radosti, ale aj chaosu. Špinavé ruky, ktoré zanechalo šantenie vonku, zafúľané ústa po dobrom papaní či chaotické kúpanie, po ktorom vyzerá kúpeľňa ako po potope. Práve v týchto chaotických okamihoch spočíva krása materstva. Na pomoc však prichádza nový rad Tesco produktov, ktoré si poradia s každodennými úskaliami starostlivosti o vaše dieťatko.

    Čo budeme testovať

    Vďaka týmto produktom Fred & Flo bude každý deň s vaším drobcom jedno veľké, zábavné a bezstarostné dobrodružstvo:

    Fred & Flo Ultra Dry plienky 2 Mini, 3 Midi a 4 Maxi na deň a noc. Ultrasuché a pružné, s elastickým pásikom pre lepšie upevnenie okolo bruška. Vyznačujú sa priedušnými materiálmi pre pohodlie dieťatka s pružnými bariérami proti pretečeniu.

    Fred & Flo Detské vlhčené obrúskyneparfumované, parfumované a bavlnené obrúsky pre citlivú pokožku sú určené na jemné a účinné očistenie hebkej detskej pokožky. Sú dostatočne jemné aj pre novorodencov.

    Fred & Flo Detský olej na báze mandľového oleja, harmančeka a jojobového oleja jemne a šetrne čistí citlivú detskú pokožku. Chráni ju a zlepšuje jej pružnosť.

    Fred & Flo Detský telový a vlasový šampón s harmančekom a nechtíkom jemne čistí citlivú pokožku a detské vlásky. Prírodné zložky sa postarajú o dieťatko od hlavy po päty, pokožka bude hebká a jemná.

    Fred & Flo Ochranný krém na detskú pokožku na predchádzanie zaparenín obsahuje oxid zinočnatý, pantenol, aloe vera a mandľový olej a je určený pre citlivú detskú pokožku.

    Fred & Flo Hydratačný krém 200 ml s olejom zo slnečnicových semien, vitamínom E, pantenolom a harmančekom pre mimoriadne jemnú a šetrnú starostlivosť o citlivú detskú pokožku.

    Fred & Flo Hydratačný krém 75 ml s vitamínom E, pantenolom a harmančekom pre mimoriadne jemnú a šetrnú starostlivosť o jemnú detskú pokožku.

    Fred & Flo Detský púder s olivovým olejom a alantoínom. Absorbuje prebytočnú vlhkosť a podporuje jemný, príjemný a suchý pocit na pokožke. Vyživuje a chráni citlivú pokožku.

    Fred & Flo Detské harmančekové mydlo a mydlo pre citlivú pokožku. Jemné mydlo odporúčané na každodennú starostlivosť o citlivú a jemnú pokožku novorodencov a detí. Jemne čistí a vyživuje pokožku.

    Fred & Flo Bavlnené utierky sú hebkejšie a jemnejšie než tradičné papierové utierky. Sú lepšie sajúce v porovnaní s bežnou papierovou utierkou, 100 % biologicky rozložiteľné, odolné a možno ich zľahka opláchnuť a znovu použiť.

    Fred & Flo Vatové tyčinky vďaka ochrannému ukončeniu jemne a šetrne čistia detské ušká.

    Fred & Flo Vatové tampóny zo 100 % bavlny na bežnú dennú starostlivosť o dieťa sú vyrobené z prírodných vlákien a sú úplne biologicky rozložiteľné. Vďaka vlastnostiam prírodnej bavlny sú hypoalergénne a veľmi savé.

    Koho hľadáme

    Na testovanie hľadáme 10 mamičiek, ktorých detičky ešte nosia plienky. Tieto mamičky by mali mať aktívny prístup k životu a mali by sa zaujímať o kozmetiku. Musia byť komunikatívne a pripravené s radosťou sa podeliť o svoje skúsenosti a o fotografie zachytávajúce každodenné okamihy ich bežného rodinného života.

    Ako sa zapojiť

    Chcete sa zúčastniť testovania týchto praktických produktov? Stačí, ak napíšete komentár, v ktorom nám poviete niečo o tom, ako prebieha váš bežný deň. Napíšte skrátka všetko, čo by ste nám o vás chceli prezradiť. Nezabudnite napísať, aké staré máte dieťatko a do akej váhovej kategórie plienok sa radí.

    Čas na zapojenie máte do nedele 10.2.2019 a v pondelok 11.2.2019 vyberieme 10 mamičiek, ktoré prekvapíme a okrem plienok im pošleme aj mix niektorých z horeuvedených produktov.

    Držíme vám palce a tešíme sa na vaše komentáre.

    konik_testuje

    konik_testuje
    Správa bola zmenená    7. feb 2019    

    Predstavte si, že by ste mohli navrhnúť vlastný rad kozmetiky. Zapojte svoju kreativitu, predstavivosť a vymyslite mu názov 🙂 Ako by sa volal?

    Za vašu kreativitu vás neminie odmena v podobe 3 srdiečok 💙

    A potom šup, zapojte sa do testovania detských produktov Fred & Flo – https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/vase-skusenosti-s-produktami-fred-flo-va50b3/ ;)

    #test_fredandflo

    Predstavte si, že by ste si mali vybrať jeden jediný produkt, bez ktorého si ako mamička nedokážete predstaviť bežný deň. Čoho by ste sa nemienili vzdať? ;)

    3 srdiečka čakajú na každú z vás ❤

    A) Jednorazové plienky
    B) Vlhčené obrúsky
    C) Krém proti zapareninám
    D) Zaobídem sa bez všetkého

    Sledujte náš blog, pretože už o týždeň bude testovanie venované práve starostlivosti o našich najmenších s Fred & Flo.

    #test_fredandflo