lilinka1983
    5. dec 2016    Čítané 119x

    Test Interpharm

    Veľmi sme sa potešili, že sme mohli vyskúšať a ohodnotiť veci u nás ešte nepoznané. 

    Nastal nový deň a my sme začali skúšať.

    Ako prvú si vybrala dcérka kozmetiku Bubchen. Napustili sme vaňu a skúšali penu do kúpeľa Bübchen Baby Bad 🐳. Vôňa krásna, pena parádna, čo viac sme si mohli priať. Asi len to aby fľaška vydržala čo najdlhšie. Pena bola šetrná k detskej pokožke a to je pre mamičky dôležité. Preto penu odporúčam a určite budeme používať ďalej. 

    Ďalší výrok na rade bol Bübchen Wasch-& Dusch creme. Tento sprchový krém obsahuje 1/3 telového mlietka a mandľovými olej. Krásne hydratuje pokožku dieťatka, vôňa je jemná (taká babätkovská) a používame ju všetci. 

    Po dobrom kúpeli nasledovala masáž telíčka s Bübchen Calendula Milk telovým mliekom. Toto mlieko obsahuje nechtík a má žlto-oranžovú farbu. Ma riedšiu konzistenciu, pekne sa rozotiera a hydratuje pokožku. 

    Na tváričku sme použili krém Bübchen Pflege Creme. Poviem Vám, tá vôňa ma dostala. Keď natriem malú, vonia z nej celá izba. Krásne sa rozotiera a má mastnejšiu konzistenciu, čo aj ja veľmi oceňujem lebo moja pokožka je dosť suchá. A používam ho už aj ja 🙂

    Franc Lait 2 a 3 u nás bohužiaľ neobstálo lebo moje 15-mesačné dieťa nechce okrem môjho mliečka žiadne iné vidieť a cítiť. Ja sama som ho však vyskúšala a malo príjemnú vanilkovú chuť a moja veľmi dobrá kamarátka  tieto mliečka používa, tak som ich ďalej darovala a tým zároveň veľmi potešila iných 🙂 vďaka Vám. 

    Skúšali sme aj antikolikovú fľašku Dr.Browns. Ale tým, že nevypije žiadne mlieko, tak ani tu sme neuspeli. Ale fľašku si odložím pre druhé bábo ;) 

    Ďalšia detská vec na testovanie bola zubná pasta Elmex pre deti od prvého zúbka do 6 rokov. Tu sme sa tešili všetci lebo sme videli ako.

    Odličovač 2v1 Long Lashes. Super rychlo splnil svoju úlohu, odlíčil krásne, oči nestípali. Má príjemnú vôňu. Takže tiež spokojnosť. 

    Ako ďalšie som testovala pleťové masky Prestige- upokojujúcu masku a masku na spevnenie a vyhlásenie vrások. V balíčku sa nachádzali dva druhy masiek po dvoch kusoch. Kedže mám 33 rokov treba niečo proti vráskam vyskúšať. 

    Masky majú jemnú konzistenciu, príjemnú vôňu. Moja tvár zostala po použití svieža a jemná. Akoby bola napnutá. Nakoľko bola mastná, tak aj moja pleť zostala krásne hydratovaná. Treba len dodržať pokyny a vyhnúť sa okoliu očí a všetko bude super. Takže masky ma tiež príjemne prekvapili. 

    Na rade sú výrobky Dr.Hoj-Vapo Hoj

    Tradičný balzam na hrudník s marhuľovým olejom. Tak na testovanie som použila chlapa. Podľa postupu som natrela hrudník, zakryla som a čakala, čo sa bude diať. Priateľ necítil ani teplo ani chlad. Prijemne vonia a určite objavíme ešte jeho skrytú silu. 

    Ďalší krém bol Vetro Hoj Tradičná masť na jemnú masáž bruška s kokosovým olejom. Nakoľko je tento výrok určený pre deti od 3 rokov nevedela som ho na dcérke vyskúšať. Tak opäť som natrela chlapa a pomasírovala ho. Ale vetry sa nepustili 😂😂. 

    Ako tretí výrobok od Dr.Hoj bol Zapar Hoj tradičný krém na ošetrenie podráždenej a zaparenej kože s konopným olejom. Neviem prečo sú tie výrobky od troch rokov :( takže opäť som nemohla vyskúšať na malej a toto som nechcela vyskúšať ani na mužovi- asi viete prečo... takže ak k nám príde dieta staršie ako 3 roky určite mu pomôžem pri nejakých problémoch. 

    Kawar soľ z mŕtveho mora a mydlo. 

    Napustila som si vaňu, nasypala soľ a rozhodla sa relaxovať. Chýbala mi len vôňa, ale telo si oddýchlo, uvoľnilo sa a myslím, ze aj omladlo. Mydlo, ktoré tiež obsahuje výťažky z mŕtveho mora upokojilo a nevysušilo pokožku. Takže tiež super.

    V balíčku bol ešte jeden produkt s vyrážkami z mŕtveho mora a bol to krém Medi. Krém je dosť mastný pre moju pokožku, jemný s príjemnou vôňou a rychlo sa vstrebáva. Čo viac si len môže jedna žena priať??? Aj mojej mamine sa zapáčil a tak som jej ho zaobstarala a dostane ho pod Vianočný stromček. 

    Ďalší obľúbený výrobok v našej domácnosti sa stal krém na ruky Flexitol. Krásne sa rozotiera, super vonia a rýchlo sa vstrebáva, takže nezostávajú ruky mastné.  Za mňa určite super výrobok. 

    Ďalší výrok od Flexitol bol prípravok na suchú pokožku nôh. Pena sa veľmi jednoducho nanášala, krásne sa vstrebala a pokožka ostala príjemne hydratovaná. Nakoľko moje nohy netrpia suchou pokožkou som vďačná tomuto prípravku za príjemne oživenie mojich chodidiel. Určite budem ďalej používať ;) 

    Ďalší top produkt je elektronický bezkontaktný teplomer od Microlife. Ľudia, lepší a jednoduchší  teplomer som ešte v rukách nemala. Je veľmi rýchly, spoľahlivý a pohodlný. Rýchlo zmeriate teplotu bábätka, vody alebo čohokoľvek, čo Vás napadne. Najdôležitejšie je, že pri meraní teploty bábätka ho nemusíte budiť ani rozbaľovať. Stačí len zamerať a teplomer všetko ostatné urobí za Vás. 

    Kto ho ešte nemá tak šup šup rýchlo kúpiť. Naozaj neobanujte. 

    A ako posledné prichádza recenzia na vlasové produkty značky Hélia-D. 

    Tým, že si pravidelne suším a žehlím vlasy, potrebujem poriadnu regeneráciu  tak často, ako je to len možné.  Ako prvé som vyskúšala sérum na suché končeky s arganovým, jojobovým a mrkvovým olejom.  Poviem Vám, že po 2-3 použitiach som videla ako sa moje vlasy zmenili k lepšiemu. Boli zdravšie, lesklejšie a jemnejšie. A to si teda ja na vlasovú kozmetiku potrpím veľmi. Takže 100 krát áno a nesmiem zabudnúť na tú úžasnú vôňu. Super!!!

    Trošku neskôr som vyskúšala regeneračný šampón na vlasy Hélia-D a vlasovú vodu. Tým, že stále kojím moje vlasy zredli a oslabli mi prišlo vhod vyskúšať niečo takéto. A nebanujem. Šampón ma prekvapil svojim prírodným zložením a vôňou. Po prvých umytiach som videla rozdiel vo vlakovej štruktúre. Zväčšil sa objem aj kvalita vlasov. A čo sa týka vlasovej vody som bola tiež milo prekvapená. Pumpička splnila svoju úlohu na jednotku a ja sa teším na každé ďalšie umývanie vlasov. Za mňa Top produkty.  Ale musím sa priznať, že keby som ich videla v obchode asi po nich len tak nesiahnem nakoľko majú nenápadný obal. Ale som veľmi rada, že som si ich našla v balíčku od firmy Interpharm. 

    Tak to bolo pár slov od mojej maličkosti. Dúfam, že som prípravky dobre opísala a niektoré mamičky navnadila. Prajem Vám krásny Advent, veľa pohody a lásky. Prežite krásneho Mikuláša a želám nám všetkým biele Vianoce plne lásky a pohody. 

    Posielame pusinky

    katarinka26
    5. dec 2016    Čítané 68x

    Testovanie s Interpharm - Dr. Brown´s špeciálna fľaša

    Úplne neviem posúdiť redukciu dojčenských kolík. Za to viem zhodnotiť všetky jej ostatné vlastnosti, ako mama 2 detí , ktoré boli aj kojené a následne boli na UM.

    Viac ako milo ma prekvapilo to, že v škatuľke bola pribalená aj kefka na čistenie . Hurá, som si pomyslela. Praktické . Fľaša je zložená z viacerých častí a preto je určite vhodné preštudovať si priložený návod .

    A ako to funguje:

    Fundovaný popis od výrobcu:

    Redukuje výskyt koliky, grganie, zvracanie a nadúvanie vďaka zníženému negatívnemu tlaku a vzniku vzduchových bublín.
    Pomáha zachovávať vitamíny D, C, A, E, a tuky vďaka preukázane nižšej oxidácii. Nedochádza k tvorbe vákua - kŕmenie je podobné ako pri dojčení. S unikátnym patentovaným vnútorným systémom prisávania vzduchu.
    1. Patentovaný systém s vnútorným prietokovým ventilom eliminuje vákuum a vznik vzduchových bublín. Vzduch vchádza do hrdla fľaše a je odvádzaný priamo cez systém vnútorných prietokových ventilov
    2. Vzduch prechádza trubicou ventilu mimo toku mlieka smerom ku dnu fľaše
    3. Dieťa je kŕmené pohodlnejšie, pretože ventil umožňuje sanie bez nežiadúceho negatíva – vákua alebo diskomfortu z prijímania vzduchových bublín, čo pomáha redukovať koliku, grganie a nadúvanie. Ventily zabraňujú zmiešavaniu mlieka so vzduchom a tvorbe bublín, vákuovému tlaku a kolapsu cumlíka
    4. Mlieko alebo výživa voľne tečie cez cumeľ a vzduch je odvádzaný nahor smerom ku dnu fľaše. Tento pozitívny tlak eliminuje kolaps cumlíka a pomáha znížiť nepríjemný vnútroušný tlak.
    Každá fľaša Dr. Brown‘s obsahuje v balení dvojdielny patentovaný vnútorný ventil, silikónový cumlík (stupeň 1), čistiacu kefku a návod na použitie.

    Len jedno z mojich detí trpelo kolikami, vtedy by som dala čokoľvek , aby som ich toho zbavila. Po preštudovaní, ohmataní celej fľaše som presvedčená , že to nie marketingová "kačica" a pri problémoch s kolikami by som určite po nej siahla. 

    Samozrejme je BPA Free.

    katarinka26
    5. dec 2016    Čítané 42x

    Testovanie s Interpharm - Elmex pre malé zúbky

    Kto by nepoznal značku Elmex. Dlho je na slovenskom trhu a myslím, že má len to najlepšie meno. 

    Rastom zúbkov našich detí sa menia ich potreby na ústnu hygienu. Preto je pre mňa ako mamu skvelé, že je tu aj pasta pre vhodnú vekovú kategóriu pre jedno aj druhé moje dieťa.

    Pasta je určená od prvého zúbka do šiestich rokov.  Táto pasta s aminfluoridom bola špeciálne vyvinutá na zabezpečenie ochrany ešte krehkej skloviny mliečnych zubov pred zubným kazom. Obsahuje jedinečný, vysoko účinný aminfluorid, ktorý sa rýchlo viaže na zubnú sklovinu, spevňuje ju a robí odolnejšou voči pôsobeniu kyselín. Navyše neobsahuje žiadnu lákavú ovocnú príchuť, ktorá by u detí podporovala prehĺtanie pasty. 

    Naozaj je stačí dať na kefku máličko - ako gulička hrášku. Keď to takto deti naučíte vydrží Vám dlho. 

    Chuť je naozaj príjemná a moja Katka ju neodmietala .

    Myslím, že pomer kvality a ceny je veľmi vyvážený . Odporúčam.

    katarinka26
    5. dec 2016    Čítané 40x

    Testovanie s Interpharm - Flexitol pre všetkých suchou kožou utrápených

    Flexitol krém na ruky

    Začnem tým, že je skvelý. Pomôže Vám už po prvom použití. - Veľmi rýchlo sa vstrebal , žiadne mastné ruky, jemná nevtieravá vôňa. Ruky mi ostali jemné.Aj po 3 hodinách od natretia boli ruky  stále jemné, medzitým som chytala veľa papierov, niekoľko krát som si umyla ruky, umyla si šálku (s umývacím prostriedkom) . A príjemný pocit hydratovaných rúk pretrvával. Po mesiaci používania je pokožka mojich rúk výraznejšie jemnejšia, nie je tak rýchlo náchyľná sa zmeniť na "soľné jazero". Je súčasťou mojej kabelky a celú zimu z nej nezmizne . Je vhodný aj pre diabetikov. Kúpite ho v zdravontíckych potrebách.

    Flexitol pena na nohy 

    Nemám typický problém s pätami - ich popraskaním. Skôr suchou až bielou pokožkou na chodidlách a suchým miestom na palcoch (viem trochu divné ) . 

    Musím povedať , že naozaj už po prvom použití bolo vidno zlepšenie. Je dobré si po nanesení peny dať nohy do ponožky. ja som to robila pred spaním . Mala som pocit jemnučkých nožičiek 🙂 Je vhodná aj pre diabetikov. 

    nech teda hovoria fotky :

    Pred prvým použitím - ospravedlňujem sa za svoju negustióznu nohu, biele šupinky som mala po celom chodidle zo spodu. 

    Po pravidelnom používaní - určite v tom neprestanem pokračovať, lebo aj v zime je fajn

    mať jemné nôžky.

    Oba Flexitoly ostanú u nás doma a dostane ich aj môj muž 🙂 , najmä penu na nohy. 

    katarinka26
    5. dec 2016    Čítané 36x

    Testovanie s Interpharm - AA kozmetika pre mamičky

    Dvojfázový odličovač s biotínom Long 4 lashes

    Som žena, ktorá chce mať urobených veľa vecí naraz , rýchlo, ale poriadne. Ha ha malo čo tak funguje. Mám citlivé oči a nie všetky odličovače mi robili dobre a odkedy mám deti, tak mi na odličovanie slúžia najmä utierky na zadok , no vďaka ním vidím v zrkadle ráno často pandu.... Vyskúšala som tento odličovač aj s kozmetickým tampónom, rúchlo boli oči čisté . Tak som skúsila aj obyčajnú papierovú vreckovku. Veď tampón je niekedy tak veľmi ďaleko. 🙂 A výsledok je rovnako skvelý  pri cene 3,4€ si myslím ze je viac ako len zaujímavý. Pred použitím nezabudnite poriadne zatriasť.

    Odporúčam 🙂 !!!

    masky AA na pleť

    čo mňa prekvapilo, že nie sú to také klasické masky. S ktorými je oštara , lebo ich treba dávať dole. Masky sú krémovej konzistencie a počas času pôsobenia sa Vám postupne vstrebávaju do pokožky tváre a dekoltu, ak sa nestihnú, zvyšok len utriete papierovou vreckovkou .  Musím priznať , že protivráskovú masku som mala prvý krát , no nie však posledný. Mojej pleti to rozhodne prospelo. Neviem či som niečo urobila nesprávan, ale mne jeden ten sáčok vyšiel na dve použitia , a ten ďalší taktiež, no ktovie, možno nie som až taká veľká žena 🙂 

    Masku na upokojene pleti

    Túto masku som vyskúšala po jednej mrazivej prechádzke, kedy moja pleť dostala totálne frak, keďže som natrela dopredu všetkých len nie seba. Moja červená a vetrom ošľahaná tvár sa veľmi rýchlo upokojila a mala som už len príjemné pocity.

    obe masky odporúčam, si myslím, že sú aj cenovo veľmi prijateľné pre nás maminy 

    http://www.pharmshop.sk/znacky/aa/aa-prestige-maska-na-upokojenie-pleti-2x5ml.html

    http://www.pharmshop.sk/znacky/aa/aa-prestige-maska-na-spevnenie-a-vyhladenie-vrasok-2x5ml.html

    katarinka26
    5. dec 2016    Čítané 87x

    Testovanie s Interpharm - Microlife bezkontaktný 3 sekundový teplomer

    Na tento test som sa obzvlášť tešila. Microlife teplomery sú mi známe a tento som okukávala už dlho , váhala som už len kvôli cene. 

    Po rozbalení zo škatuľky ma milo prekvapil jeden malý ,ale praktický detail . Batéria bola súčasťou balenia a bola oddelená pásikom , tak aby sa zbytočne nemíňala. 

    Veľmi vítam krabičku na uschovanie teplomera, pravidelne cestujeme na chatu a teplomer pre každý prípad tiež. Plast je pružnejší a tak je veľmi vysoká pravdepodobnosť , že čo to v cestovnej taške znesie. 

    Pred prvým použitím, je potrebné si prečítať návod na použitie. Mne osobne veľmi pomohlo aj toto inštruktážne video.

    https://www.youtube.com/watch?v=VsxrCKwGO-o

    Určite treba pred použitím dať tlačítko do správnej polohy , podľa toho či chcem merať dieťa (človeka) alebo veci v dome.

    Teplomer svieti na modro, čo sa páči mne aj mojím deťom. Svetlo nie je neprijemné ani pri nočnom meraní.

    Čo ja veľmi vítam, je možnosť vypnutia zvukovej signalizácie. Má kopec ďalších vychytáviek, ktoré si môžete prečítať napr. tu :

    http://www.pharmshop.sk/znacky/microlife/microlife-nc-150-celovy-bezkontaktny-teplomer.html

    Ja som s ním merala ozaj všetko, od teploty vody, kávy, čaju , detí (chcela som aj psa, ale uvedomila som si , že nemám ako dať nabok jeho chlpy 🙂 viď inštruktážne video) . Kontrolovala som a porovnávala som to so socialistickou rýchlobežkou, ktorú som neodfotila, aby som nebola ukameňovaná ... Rozdiely v meraní neboli takmer žiadne, resp. žiadne zásadné. 

    Odporúčam ho do každej rodiny s malými deťmi. Ale upozorňujem , že je POTREBNÉ sa s ním naučiť správne merať a dodržiavať pokyny výrobcu. Potom Vám bude výborne merať!!!

    katarinka26
    5. dec 2016    Čítané 257x

    Testovanie s Interpharm - Dr. HOJ prírodná tradičná kozmetika

    Túto kozmetiku som poznala len trošku , resp. len iného ich súrodenca. Týchto som už nejakú dobu okukovala  v DM- ke. Tak ma veľmi potešilo , že ich môžem otestovať.

    Dr. HOJ je slovenský výrobca tradičných mastí, krémov a balzamov z prírodných látok.

    Vetro Hoj

    Nemyslela som si, že  bruško z neodídených prdíkov bude bolievať aj v takom veku, v akom je moja Katuš. Bruško sme masírovali samozrejme správnym smerom a úľava prišla rýchlo. Priznám sa, že sme našli ešte jedno uplatnenie , je to skvelý masážny gél na moje ubolené ramená a krčnú chrbticu. Úľava prišla taktiež veľmi rýchlo.

    Má jemnú vôňu , v ktorej mne dominuje škorica , zázvor a fenikel. Vyskúšala som ho  aj na svoje brucho počas menzesu, a uľavilo sa mi.

    Odporúčam pre celú rodinu .

    Vapo Hoj 

    Nečakala som , že tento prsný balzam budem testovať na sebe. Žiaľ stalo sa a niečo na mňa lezie. Včera večer som si teda otvorila VAPO - HOJ. Veľmi som sa bála, že bude mať prenikavú intenzívnu , mentolvú voňu , ktorá mne veľmi vadí a ostáva mi po takých ťažko. Tento taký nie je . Jemná eukalyptová voňa je prijemná a ja som si ním potrela aj čelo v oblasti dutín, nedraždil mi vobec oči. Ráno som sa zobudila a povolili aj dutiny. Dnes som sa opať natrela na noc .Tento balzam určite dám aj svojim deťom. Je jemný a pritom účinný.

    Zapar Hoj

    Je hojivý krém s prírodným kokosovým a konopným olejom je určený na podráždenú a zaparenú pokožku v plienkovej oblasti. Odporúča sa na regeneráciu kože na vnútornej časti stehien, slabín, podpazušia, konečníka a podbrušia. Krém pomáha upokojovať a vysušovať vlhké a zápalové procesy na pokožke.

    U nás dlhé roky kraľoval Sudocrem a tak som si ich porovnala :

    Zapar Hoj má jemnejšiu - riedšiu konzistenciu , lepšie sa rozotiera ako Sudocrem. Vôňa príjemná, čo taktiež aj Sudocrem. 

    Testovali sme ho najmä na začervenané riťuše. Napriek pravidelnej hygiene a dobrému čisteniu (utieraniu) sa tomuto nevieme vyhnúť. Tým že majú citlivejšiu kožu , tak sa im to z času na čas spraví aj v tomto veku. Výsledok testovania bol , že Zapar Hoj účinkoval rovnako efektívne ako Sudcrem. Len som mala pocit , že sa míňa pomalšie ako Sudocrem. určite má pre mňa plus to, že je slovenského pôvodu. Za našu rodinu palec hore .

    Dr. Hoj krémiky a balzamy pre deti môžete kúpiť napr. v DM- ke.

    katarinka26
    5. dec 2016    Čítané 113x

    Testovanie s Interpharm - detská kozmetika Bübchen

    Testovali smeBübchen detský kúpeľ , Bübchen umývací a sprchový gél, Bübchen nechtíkové telové mlieko, Bübchen ošetrujúci krém na tvár. Detskú kozmetiku Bübchen som poznala aj pred testovaním, no nie však tieto výrobky, a nikdy sme nemali toľko Bübchenov doma naraz.

    Vedeli ste ,že firmu Bübchen založil v roku 1940 lekárnik Ewaldom Hermesom? Pre svojho syna, ktorý trpel problémami s nadúvaním vyrobil špeciálny čaj "Bübchen", ktorý zožal úspech (slovo "Bübchen" znamená v nemeckom jazyku "malý chlapec"). Po vojne, v roku 1947 znova naštartoval výrobu svojho detského čaju a založil spoločnosť "The Bübchen Werk Ewald Hermes Pharmazeutische Fabrik GmbH". V tom istom čase začal vyrábať aj produkty na starostlivosť o citlivú pokožku dieťaťa. 

    Moje deti citlivú pokožku žiaľ majú, a testovanie nás "zastihlo" v čase po operácii mojej Katušky a tak hygiena musela byť o to vyššia a nároky na kozmetiku ešte vyššie - najmä aby neštípala a nedráždila.

    Bübchen ošetrujúci krém na tvár

    Priznám sa , že toto je náš obľúbenec z tejto Bübchen štvorky. Od kedy sme ho dostali, cestuje s nami všade... Krásne vonia, ľahko sa rozotiera, nedráždi pokožku, ochráni ju aj keď je vonku sneh, mráz a vietor . Dokonca ani môj 9 ročný syn neprostuje keď ho ním natieram, lebo neostane mastný po ňom.

    Parťáci do vane -Bübchen detský kúpeľ a Bübchen umývací a sprchový gél

    U nás sa kúpe pravidelne, deti to milujú a obzvlášť keď majú penu. Sú atopici a hocijakú nemôžu, a táto v podobe Bübchen detského kúpeľa je pre nich ideálna. Voňa jemná, pena primeraná, radosť zaručená ... nevysušuje kožu a nedráždi ju. 

    Bübchen umývací a sprchový gél sme najprv používali len na telo, ale keď si už Katuš mohla umývať hlavu, použili sme ho aj na vlásky. Obsahuje mandľový olej, umývacie zložky sú rastlinného pôvodu a ešte obsahuje pantenolom. Po viac ako 3 týždňovej pauze umývania vláskov bol práve tento Bubchen to "pravé orechové", pokožku hlavy vyživyl, vlásky umyl a prevoňal. Ranky za uškami a očká ju neštípali. čo bolo pre mňa na nezaplatenie.

    Bübchen nechtíkové telové mlieko

    Moje deti najviac fascinovala na ňom to, že je žlté 🙂 . Priznám sa, že aj mňa , všetci sme proste naučený klasiku - biele krémy... 🙂 To že je ale žlté mu na kvalite nebralo nič. Mliečko sa ľahko rozotiera, má jemnú nevtieravú vôňu a pokožka je po ňom jemná a nemá sklony k atopii - aspoň u nás . A to sme ho testovali pre nás v najhoršom období , čo sa kože týka - prechod medzi teplým a studeným obdobím. A myslím, že ja vďaka kozmetike Bübchen sa nám to podarilo zvládnuť bez zapálených ložísk. 

    Kozmetika Bübchen určite pribudne do nášho pravidelného nákupného zoznam. Odporúčam maminám detičiek s citlivou pokožkou so sklonom k atopii. 

    katarinka26
    5. dec 2016    Čítané 84x

    Testovanie s Interpharm - Francúzske mliečko

    Na otesotovanie sme dostali France Lait 2 a France Lait 3. Toto mliečko poznám ešte z čias, kedy ho aj moje deti pili , sama som bola zvedavá, či sa zmenilo ...

    Zopár faktov o mliečku, France Lait je francúzsky výrobca dojčenskej stravy od roku  1958, je to jeden z najstarších výrobcov v Európe.

    France Lait 2 je  výživa pre dojčatá vo veku od 6 mesiacov do 1 roka, na plynulý prechod k zmiešanej strave. Obsahuje 13 vitamínov a 12 minerálov. Upravený pomer bielkovín kazeín/srvátka ako pri materskom mlieku v tomto období dojčenia: 60/40. Obsahuje jód a 2 esenciálne mastné kyseliny - kyselina linolová a alfalinolénová, ktoré podporujú správny rast a vývoj detí. (Priaznivý účinok sa dosiahne pri minimálnom dennom príjme kyseliny linolovej v množstve zodpovedajúcom 1 % celkovej energie a kyseliny α-linolénovej v množstve zodpovedajúcom 0,2 % celkovej energie) Optimálny pomer kyselina linolová/kyselina linolénová = 8,3 Obsahuje bielkoviny, vápnik, fosfor a vitamín D, ktoré sú potrebné na vývoj a rast kostí detí. Železo prispieva k normálnemu kognitívnemu vývinu detí (schopnosti poznávať a učiť sa). Obohatené o cholín a inozitol.

    France Lait 3 je určená pre deti vo veku od 1 až do 3 rokov. Vhodne dopĺňa zmiešanú stravu. Obohatené je o 11 minerálov a 13 vitamínov potrebných pre správny rast dieťaťa. Obsah proteínov 2,0 g/100 ml; nižší ako pri kravskom mlieku. Obsahuje bielkoviny, vápnik, fosfor a vitamín D, ktoré sú potrebné na vývoj a rast kostí detí. Železo prispieva k normálnemu kognitívnemu vývinu detí (schopnosti poznávať a učiť sa). Pomer bielkovín kazeín/srvátka: 60/40 dieťa dostatočne zasýti. 

    Pôvodne toto mliečko čakalo na testovanie môjho synovca, ale veci sa vyvinuli tak, že Katke trhali stoličku a mohla len tekutú stravu. Viem, že je veľká a nie je bábo, no napriek tomu si vypýtala mliečko do fľaše (videla ho v balíčku na testovanie a dobre si ho pamätá , lebo ho pila do 3 rokov). Bola ubolená po trhaní aj po operácii, ta som si povedala „a prečo nie“. Vypila a povedala, že je stále výborné. Je fajn, keď Vám priamy konzument potvrdí kvalitu aj po rokoch . Ja som spokojná, že keď bola malá ho pila preto , lebo jej chutilo a nie kvôli tomu , že iné nedostala. Toto mliečko má tradíciu výroby vo Francúzsku od roku 1958, je cenovo veľmi prijateľné , a aj po rokoch ho môžem len a len odporúčať.

    Keď otvoríte plechovku s mliekom, tak sa na Vás nevyvalí umelá vôňa nejakého bielehé prášku. Vôňa je jemná - mliečna, tak isto aj po zarobení mliečko voni a "nepáchne" ako niektoré značky. 

    Ak sa chcete dozvedieť čokoľvek o mliečku France Lait, tak sa pridajte do skupiny France Lait - spokojné brušká

    https://www.modrykonik.sk/group/8078/

    juliar
    5. dec 2016    Čítané 86x

    Moje skúsenosti s INTERPHARM

    Jeeej to bola radosť preveliká keď nás vybrali na testovanie tohoto pestrého balíku. Musím sa priznať že väčšinou kupujem tie isté obľúbené výrobky a tak len málokedy objavíme niečo nové. Preto som sa tešila že vyskúšame niečo nepoznané. Zároveň som bola vďačná, lebo málokedy doprajem svojmu telu niečo viac ako najnevyhnutnejšiu starostlivosť a takto bol aspoň dôvod trošku ho zregenerovať. Veď si to (aj za ten tretí pôrod) zaslúži.

    Som človek náročný - na seba, na deti, na hygienu aj na kozmetiku. Preto aj moje hodnotenie sa možno bude zdať niekomu prísne. Ale mojich 10 bodov je naozaj maximum. Maximum nemôže dostať výrobok ktorý ma len nesklamal. 10 bodov môže dostať len výrobok ktorý ma prekvapí, ktorý ma niečo navrch 

    Tak poďme na to!

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    MEDI DENNÝ KRÉM Z MŔTVEHO MORA

    Vhodný pre suchý typ tváre - dobre premasťuje. Má príjemná mäkučká konzistencia. Mne sa nepáči až tak vôňa, ale to je asi subjektívne. Nepáči sa mi balenie - je také "hranaté". Pod vrchnáčikom bol ešte jeden plastový kryt, ktorý sa mi zachytil do vrchnáčika a nevedela som ho vybrať. Najviac ma zaskočilo že lákavý trblietavý nadpis sa asi po týždni zotrel. Stačilo ľahko prejsť prstom (pozri foto.)

    Krém je podľa popisu s obsahom minerálnych látok z Mŕtveho mora, obohatený o olivový olej, výťažok z Aloe vera, provitamín B-5, vitamíny E a C

    Cena cca 3,5eura za 50g

    MOJE HODNOTENIE 7 z 10

    PLUSY

    + konzistencia

    + zloženie

    + dobre premasťuje

    MÍNUSY

    - vôňa

    - balenie

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    FLEXITOL BALZAM NA RUKY

    U mňa najväčší prepadám z tohoto testovania.

    Už pri otváraní ma nahneval, lebo celofán ktorým je krém chránený sa nedal poriadne odtrhnúť a dosť dlhý čas som s ním bojovala. Povedala som si že to mohla byť náhoda.

    Po "čistiacej sobote" som mala ruky poriadne vyžraté od rôznych prostriedkov, pretože si málokedy dávam rukavice. Tak som sa tešila že rukám doprajem ku sklonku dňa relax, ale miesto upokojenia mal krém na mňa opačné účinky. Začal ma páliť. Paradoxne ani nie tak na miestach ktoré boli najviac poškodené a vysušené, ale hlavne z vrchu ruky na hánkach.

    Nenechala som sa odradiť a skúšala som ho opakovane niekoľko krát, ale jemne ma pálil asi 10 krát z 13 skúšaní.

    Čo sa týka balenia preferujem také ktoré netreba šróbovať.

    Cena 4eura za 56 g sa mi zdá tiež dosť veľa. Ja si kupujem krémy na ruky tak do 2 eur.

    MOJE HODNOTENIE 2 z 10

    PLUSY

    - žiaľ v tomto prípade mínusy zatienili všetky možné plusy

    MÍNUSY

    - pálil ma

    - balenie

    - vôňa

    - cena

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    FLEXITOL HYDRATAČNÁ PENA NA CHODIDLÁ

    Je veľmi príjemná, rýchlo sa mení na jemný krém, ktorý sa ľahko vmasíruje na nohy. Mne sa nepáčila vôňa, ale pocit som mala dobrý. Aj ráno som mala pocit že sú nohy stále jemnejšie akoby som si ich nakrémovala len pred hodinkou. Sprejové balenie je veľmi moderné i keď mňa zaskočilo že na jeho zvuku zobudila dcérka, keďže som sa ho snažila aplikovať v noci pred mojim spánkom.

    Cena 7,5 eura za 125 m ma úprimne zaskočila. Asi by som si ho za túto sumu sama nekúpila.

    MOJE HODNOTENIE 8 z 10

    PLUSY

    + penová a neskôr krémová konzistencia

    + dá sa použiť na nohy aj ruky

    + hydratuje a vyhladzuje suchú a drsnú pokožku

    MÍNUSY

    - vôňa

    - cena

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    Kozmetiku BÜBCHEN máme veľmi radi a často si ju kupujeme. Potešila som sa že vyskúšame aj nejaké nové produkty ktoré ešte nepoznáme. Mám túto kozmetiku pre deti rada aj hlavne kvôli zloženiu, ktoré býva bez konzervačných látok s neutrálnym pH. Samozrejme dermatologicky testované. Ocenila by som aby názvy a texty na obale boli v slovenčine.

    Prvý dedi vyskúšali BÜBCHEN BABY BAD - voňavú emulziu s prírodnými účinnými látkami z harmančeka a pšeničnými proteínmi, ktorá sa pridáva do napustenej vane. Už dávnejšie som deťom kúpila podobný olej do kúpeľa a toto je jeho harmančeková verzia ktorá nie je až tak mastná čo mi vyhovuje. Ale tiež si treba dať pozor, aby sa vaňa umyla hneť po kúpaní, inak je mastná a umýva sa horšie. Bübchen - detský kúpeľ počas kúpania premastí pokožku ktorá je potom hebká aj bez použitia krémiku. Keď sme pridali baby bad ešte počas napúšťania vody urobila sa aj jemná pena. Takže mamičkám ktoré kúpu maličké bábätká, odporúčam pridať emulziu až keď je voda vo vaničke napustená, aby bábätko penu počas kúpania nevdýchlo.

    Samozrejme staršie baby si to užili. Malinkaté bublinky vylietali aj z fľašky keď som ju stlačila, takže bublinky sme mali všade 

    Cena v internetových obchodoch 2,5-3 eura za 200 ml.

    MOJE HODNOTENIE 10 z 10

    PLUSY

    + vôňa

    + zloženie - s pšeničnými proteínmi a pantenolom

    + príjemný pocit po kúpaní

    MÍNUSY

    nenašla som

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    zároveň sme testovali aj

    BÜBCHEN - UMÝVACÍ A SPRCHOVÝ KRÉM z ktorého som bola dosť sklamaná. Vôňa, účinky aj konzistencia bola fajn, ale balenie je príšerné. Je tam systém ktorý zabráni vyliatiu aj keď dieťatko fľašu prevráti, čo by bolo vlastne fajn, ale je tak zle urobený že kvôli nemu by som si tento produkt už viac nekúpila. Fľašu treba stlačiť tak silno, že to sama nezvládla ani moja najstaršia 8 ročná dcéra. Takže som im to musela dávkovať vždy ja, pričom inokedy sa už umývajú sami.

    Zároveň sa mi nepáčilo, že po stlačení výjde naraz také množstvo sprchového krému, že to vystačí na umytie celého tela aj pre dospeláka. Ja si vždy vytláčam zvlášť sprcháč na nohy či na ruky, takže toto maxidávkovanie ma rozčuľovalo. Hlavne pri našej 5 mesačnej dcerke je to také množstvo že by som ju tým umyla aj 3x. Tým pádom sa sprcháč veľmi rýchlo míňa. Za ten čas testovania sme ho celý minuli, pričom nám bežne sprchový gél vydrží omnoho dlhšie. Okrem toho sa papierový návod na obale začal zošuchovať, takže po týždni sa už nedal čítať a bolo z neho na vani kopec žmolčekov.

    Máme doma Bübchen- waschlotion & shampoon Celendula (je aj na fotkách), ktorý má tiež podobný systém aby sa obsah sám nevylial, ale dávkuje sa pekne pomaličky, toľko koľko potrebujete. Dúfam že rozdiel nie je spôsobený tým že ten "náš" bol kupovaný v Rakúsku.

    MOJE HODNOTENIE 5 z 10

    PLUSY

    + zloženie (1/3 babylotion)

    + vôňa

    MÍNUSY

    - balenie kvôli ktorému by som tento produkt nikomu neodporučila a zatieni aj všetky výhody

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    BÜBCHEN CALENDULA MILK

    nechtíkové telové mlieko na detské telíčko ktorému nemám čo vytknúť. Ja mám radšej trošičku hustejšiu konzistenciu ale to je asi len vec vkusu. Dal sa krásne rýchlo rozotrieť a nádherne vonia. Vďaka nechtíku má mať upokojujúce a regeneračné účinky.

    Cena na nete 3,5 eura za 200 ml.

    MOJE HODNOTENIE 9z10

    PLUSY

    + zloženie

    + vôňa

    + ľahko sa rozotiera

    MÍNUSY

    - konzistencia

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    BÜBCHEN - OŠETRUJÚCI KOZMETICKÝ KRÉM

    Tento krémik milujem. Práve sa nám minulo staré balenie, takže sa teším že máme nový do studeného počasia ktoré nás čaká. Je skvelý, odporúčam všetkými desiatimi. Väčšinou nepoužívam kozmetiku našich detí, ale tento krém im občas šlohnem, keď potrebujem extra dávku jemnej starostlivosti. Dobre premastí a zregeneruje. Dočítala som sa že je s mandľovým olejom a bambuckým maslom.

    2,5 eura sa za tento krémik určite oplatí dať, hlavne v zimnom období.

    MOJE HODNOTENIE 10 z 10

    PLUSY

    + konzistencia

    + zloženie

    + vôňa

    + balenie

    MÍNUSY

    - nemá 

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    ELMEX DETSKÁ ZUBNÁ PASTA

    Padla nám veľmi vhod, kedže naše balenie sme práve minuli. Používame ju roky v kombinácii s Elmex gélom. Deti ju majú radi a nikdy neprotestovali aj keď občas skúsili aj iné pasty (napríklad na návšteve.) Páči sa mi balenie so širokým šrobovacím uzáverom na ktorom môže pasta stáť. Keďže nie je vysoká neprevráti sa. Deti by možno ocenili veselšie obrázky, alebo farbu pasty. Zubná pasta sa mi páči hlavne zložením, preto ju roky kupujem (okrem iného obsahuje olaflur teda aminfluourid. I keď je na obale písané že je vhodná od prvého zúbku do 6rokov, ja na prvý rok kupujem pastu bez floridu, keďže malé deti pastu vôbec nevypľúvajú. Elmex je trošku drahšia ako väčšina detských pást, takže ju vždy kupujem keď je v akcii za 2-2,3eur (za 50 ml balenie)

    MOJE HODNOTENIE 9 z 10

    PLUSY

    + zloženie = účinok na detské zúbky

    + stabilné balenie

    + chuť

    MÍNUSY

    - cena

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    KAWAR MYDLO SO SOĽOU Z MŔTVEHO MORA

    musím sa priznať že mydlo v tejto "klasickej" forme som už dáááávno nepoužila, tak som si hovorila že či u nás nájde uplatnenie, ale musím povedať že ani nejde o klasické mydlo. Odporúčam na mastnú problematickú pleť. Krásne ju vysuší a vyčistí. Samozrejme musela som si po ňom dať hneť aj krém, ale mala som po ňom omnoho lepší a čistejší pocit ako po použití masky na tvár.

    Kto má problémovú pleť určite ocení toto mydlo aj za 2 eurá.

    MOJE HODNOTENIE 8 z 10

    PLUSY

    + čistenie aknóznej pokožky

    + obsahuje soľ a minerály z Mŕtveho mora, olivový, palmový a kokosový olej

    + na citlivú a problematickú pleť

    + neobsahuje živočíšny tuk ani chemické prísady.

    MÍNUSY

    - aplikácia a samozrejme nutnosť zmývania

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    KAWAR KÚPEĽOVÁ SOĽ Z MŔTVEHO MORA

    Sľubovaná romantika z mužom sa žiaľ nekonala, vzhľadom na to že naša najmladšia si nejak posunula režim. Chodieva spávať medzi 23:00- 00:30 a v tom čase už väčšinou nie je čas na kúpeľ ale na posteľ. Kúpeľ zo soľou som si dopriala aspoň sama a potom aj deťom. Oni sa pri kúpaní aj ponárajú a naozaj poriadne čvachcú, takže som mala pocit že budú mať aspoň takú malú blahodarnú dovolenku. Soľ sa za krátky čas pekne roztopila. Môjmu mužovi sa najviac páči že podľa návodu, pri kúpaní, nie je nutné použiť mydlo ani sprchový gél, pretože soľ z nej odstráni všetky nečistoty i nadbytočný tuk.

    Soľ som veľmi chcela vyskúšať aj pri naparovaní zahlienenej malej. To sme síce nestihli, ale určite to ešte vyskúšame. Asi by mi vyhovovalo viac balenie v pevnej nádobe ako vo vrecku. Cena 3eura za balenie ktoré vám vydrží na 2,5 kúpeľa možno za tento zázrak nie je veľa s porovnaní s inými, ale určite si ho nebudem vedieť pri našom rozpočte dopriať často. Ale určite si ho ešte niekedy kúpim, alebo poprajem na narodky.

    MOJE HODNOTENIE 9 z 10

    PLUSY

    + pomáha pri akné, psoriáze aj svalovej únave

    + odstraňuje z kože škodlivé látky

    + priaznivo pôsobí pri reumatických a kĺbových bolestiach

    + má upokojujúci a relaxačný účinok

    + dá sa inhalovať pri problémoch s dýchacími cestami

    MÍNUSY

    - cena

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    PRODUKTY ZNAČKY HELIA-D

    Aj pri poslednom tehotenstve sa mi zlepšila kvalita pleti aj vlasov. To sa však rapídne zmenilo asi po 4. mesiaci po pôrode. Vlasy začali vypadávať vo veľkom ako stromy v Tatrách po víchrici v dvetisíc štvrtom roku. O moje vlasy sa starám naozaj minimálne. Okrem šampónu im iba občas doprajem sprej na rozčesávanie a to je naozaj všetko. Sú dlhé, tmavé, nefarbené, nežehlené aj napriek tomu veľmi jemné a riedke. Skôr suché, ale pri korienkoch sa rýchlo mastnia. Naozaj do nich veľa neinvestujem, preto som sa veľmi pote testovania mám pocit že mi vlasy vypadávajú naozaj mene!!! A to som naozaj skôr skeptik na kozmetické zázraky. Neviem ktorému výrobku mám byť najviac vďačná lebo som ich používala všetky súčasne.

    šila možnosti testovať tieto výrobky. Veď oni si zaslúžia riadnu posilu.

    Neverím veľmi na reklamné sľuby typu: "zaručené výsledky už po týždni používania..." ale musím priznať že za tú dobu

    Takže dohromady dostávajú 10 z 10 bodov za účinok v ktorý som naozaj dopredu neverila.

    REGENERO POSILŇUJÚCI ŠAMPÓN HELIA-D

    Páči sa mi pevný stabilný obal. Môže byť položený na oboch stranách tak že sa neprevráti. Teda aj na vrchnáku. Na zadnej strane je síce krátky popis v slovenskom jazyku, ale neobsahuje zloženie ktoré je písané len v angličtine. Celkom by ma zaujímalo keďže podnadpis sľubuje 26 starostlivo vybraných byliniek. Slogan 100% rastlinné zloženie samozrejme zavádza, keďže obsahuje aj parfém, nejaký hydroxid, aldehyd, benzyl alcohol aj nejaky metylchlorid... možno sodný neviem presne keďže ako som spomínala zloženie je nie v slovenčine. Toto zloženie mi vôňou naozaj nevyhovuje. Preráža v ňom alkohol aj bylinky môjmu nosu nelahodiace. Asi som ešte nikdy predtým nestretla šampón ktorý by mi tak smrdel. Ale túžba nad posilnením vlasov v tomto prípade vyhrala nad vôňou. Pení klasicky pri prvom umytí málo, pri druhom omnoho viac. Dlhé roky používam šampón s kondicionérom, takže som sa obávala ako to dopadne s rozčesávaním, ale vlhké vlasy sa rozčesali pomerne bez problémov.

    Pri cene 6 eur nepatrí ani zďaleka medzi najlacnejšie.

    MOJE HODNOTENIE 7 z 10

    PLUSY

    + stabilné balenie

    + bylinné zloženie

    + roztok z liečivých bylín proti vypadávaniu vlasov

    + vlasy sa po ňom celkom dobre rozčesávajú aj bez kondicionéru

    MÍNUSY

    - vôňa

    - Klamlivý slogan (100% rastlinné zloženie)

    - obsahuje hydroxid, aldehyd, benzyl alcohol...

    - cena

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    HELIA-D REGENERO ESENCIA PROTI VYPADÁVANIU VLASOV

    Balenie obsahuje flaštičku, rozprašovač, predlžený aplikátor na dlhé vlasy a návod, ktorý žiaľ opäť nebol v slovenskom jazyku. Žltohnedá "vodička" sa môže nastriekať aj na mokré či suché vlasy. Mala by účinkovať proti vypadávaniu vlasov a zároveň podporiť ich opätovný rast. Podľa popisu účinkuje aj proti lupinám - neviem potvrdiť keďže tento problém nemám. Vôňa nič moc, ale brala som to ako zdravotnú kúru. Ako som už písala, vďaka trojici výrobkov HELIA-D mám naozaj pocit že mi vlasy vypadávajú menej (nerátala som ich  Cena 11eur (75 ml) je podla mňa dosť vysoká, ale zase za ten účinok to asi stojí. Odporúčam vyskúšať.

    MOJE HODNOTENIE 8 z 10

    PLUSY

    + predlžený aplikátor

    + roztok z liečivých bylín proti vypadávaniu vlasov

    + udržanie zdravej pokožky hlavy a korienky vlasov

    + podľa popisu účinkuje aj proti lupinám

    MÍNUSY

    - vôňa

    - cena

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    HELIA-D SÉRUM NA OŠETRENIE KONČEKOV VLASOV

    Sérum je obohatené o argánový, jojobový, silikónový a mrkvový olej, ktoré vyživujú a posilňujú veľmi suché vlasy a rozštiepené končeky. Na tomto produkte je najsamlepšia vôňa. Tá je naozaj bombastická. Sérum som si nanášala na vlasy viac a častejšie ako je treba aby som sa potešila. Aj dcére sa veľmi táto vôňa páči. Vlasy sa pekne leskli. Fotka je na tretí deň po umývaní - na vrchu sa už trochu mastnia, ale mala som z nich príjemný pocit a stále sa pekne leskli hlavne na slnku. Cenu som na internete nenašla, ale tá vôňa určite za to stojí.

    MOJE HODNOTENIE 10 z 10

    PLUSY

    + stačí tá vôňa 

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    LONG4LASHES DVOJFÁZOVÝ ODSTRAŇOVAČ OČNÉHO MAKE-UPU S BIOTÍNOM

    Bála som sa ho použiť, pretože z väčšiny odličovačou ma štípu oči. Oči ma neštípali, pomerne rýchlo odlíčil make-up, tiene aj maskaru, takže moje obavy boli zbytočné. AALong4Lashes je dvojfázový odlíčovač, takže ho treba pred použitím pretrepať, aby sa zložky premiešali. V návode je písané že ho netreba zmývať. Na očiach však ostane mastný pocit, ktorý mi začal o pár minút dráždiť oči, takže ja som si vždy oči ešte pretrela pleťovou vodou. Keďže by som musela používať dva produkty, ostanem pri micerálnej vode, ktorú používam asi posledný rok.

    Ale odličovač určite celý miniem, keďže bol fajn. Je bez vône. Obsahuje kyselinu hyaluronovú a biotín, čím by mal posilňovať rast mihalníc. Praktické jednoduché balenie, vrchnáčik netreba šrobovať.

    Cena v internetovom obchode 3,4 eura za 250 ml balenie.

    MOJE HODNOTENIE 7 z 10

    PLUSY

    + neštípe

    + dobre odlíči

    + obsahuje kyselinu hyaluronovú a biotín

    + balenie

    MÍNUSY

    - mastný efekt na očiach, ktorý nemám rada

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    AA PLEŤOVÉ MASKY PRESTIGE

    Tieto masky ma neočarili.

    Maska ktorá mala upokojiť ma síce neštípala, ale moja tvár po nej začervenala a to dokonca aj ráno druhého dňa. Preto som na ďalší test zatiaľ odvahu nenabrala.

    Nepáči sa mi ani balenie - masku treba vytlačiť z toho alobalu čo sa mi nezdá veľmi praktické. Mala inak príjemnú krémovú konzistenciu ale vôňa ma neočarila. Po 10 minútach sa môže vmasírovať do pokožky a nechať pôsobiť ako krém (čo by sa mi celkom páčilo), ale ja som mala stále divný pocit, tak som si ju nakoniec musela zmyť.

    Cena cca 1,5 eura za 2 dávky (2x5ml) sa mi zdá tiež dosť veľa. Mala som doteraz asi iba 2 masky v živote a cena bola samozrejme vyššia, ale balenie sa dalo použiť niekoľkonásobne viac krát.

    MOJE HODNOTENIE 5 z 10

    PLUSY

    + krémová konzistencia

    + nemusí sa zmývať

    + bez farbív a alergénov

    MÍNUSY

    - začerveňanie pokožky

    - balenie

    - vôňa

    - cena

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    PRODUKTY ZNAČKY DR.HOJ

    Pri záujme o testovanie tohoto balíčku som si hovorila že tieto 3 výrobky by boli akurát pre našu 5 mesačnú dcérku Lili. Veď bolesti bruška a zvracanie riešime skoro každý deň a aj zapareniny sa občas objavia asi ako u každého plienkovaného bábätka. Preto ma veľmi zaskočilo že tieto výrobky nie sú určené pre deti do 3 rokov. No neviem koľko mamičiek rieši nadúvanie, alebo zapareniny u detí starších detí nad 3 roky. Tak ma jedine napadlo či nechýbajú týmto krémom potrebné testy. To bol jediný dôvod na ktorý som prišla, lebo v zložení som nič zlé nenašla. Neobsahujú parabény, parafín dokonca ani konzervačné látky.

    Preto som sa odvážila vyskúšať ich aj na našej Lili. A bolo to v pohode.

    Ja sa chystám kúpiť a vyskúšať aj balzam na pery z tejto rady.

    Ceny sa pri všetkých troch výrobkoch pohybujú okolo 5eur za 100g balenie.

    Dr. HOJ VETRO-HOJ Tradičná masť na jemnú masáž bruška s kokosovým olejom.

    Dcéra ho otvorila a hovorí. "Mami, to vonia ako Vianoce"  Áno, prírodné éterické oleje zo zázvoru, škorice, feniklu aj mäty môžu navodiť slávnostnú atmosféru ale aj pomôcť boľavému brušku. Najmladšia Lili je len kojená ale skoro každý deň ju bolí bruško a niekoľko krát vracká. Krémik sľubuje prekrvenie a stimuláciu buniek, čím napomáhajú odstraňovať toxické látky a podporujú postupné uvoľňovanie a vylučovanie črevných plynov. Lili nedokázala povedať či jej krémik pomohol, ale minimálne nám spríjemnil cvičenie a masírovanie a rozvoňal celú izbu.

    MOJE HODNOTENIE 8 z 10

    PLUSY

    + vôňa Vianoc 

    + konzistencia

    + balenie

    + slovenský výrobok

    + bez parabénov, parafínu a minerálnych látok

    MÍNUSY

    - vraj nevhodné pre deti do 3rokov!

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    ZAPAR-HOJ Tradičný krém na ošetrenie podráždenej a zaparenej kože s konopným olejom

    Hojivý krém na zaparenú a podráždenú pokožku. S obsahom kokosového, konopného oleja, Aloe Vera, levandule, nechtíka a panthenolu čím tlmí začervenanie a svrbenie kože. Skúšali sme ho niekoľko krát a aj na viacerých miestach. Trošku pomohol, ale nejak neoslnil. Ja radšej používam krémy s hustejšou konzistenciou. Na fotke je najskôr začervenané podpazušie večer pred spinkaním, potom nakrémované a na tretej fotke ráno po prebudení. Začervenanie sa trošku zredukovalo, ale po krémiku ostávajú také zaschnuté stopy, ktoré keď som sa snažila rozotrieť, pokožka sa opäť podráždila. Zloženie Decalact, Aloe vera, nechtík, levanduľa a pantenol by malo byť skvelé zloženie pre regeneračnú masť. Škoda že sa nedočítam koľko % sa tam nachádza.

    MOJE HODNOTENIE 7 z 10

    PLUSY

    + krémová konzistencia

    + balenie

    + slovenský výrobok

    + bez parabénov, parafínu a minerálnych látok

    MÍNUSY

    - zanecháva občas stopy zaschnutého krému

    - vraj nevhodné pre deti do 3rokov!

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    Dr.HOJ VAPO-HOJ Tradičný balzam Obklad na hrudník s marhuľovým olejom

    Na obale sa dočítate, že ide o prírodný balzam s obsahom prírodných olejov - mandľového a marhuľového, sa má používať na dokonalé premastenie a regeneráciu pokožky hrudníka. Éterické oleje z eukalyptu, borovice a mäty spolu s gáfrom otvoria póry a vyvolajú prekrvenie. Balzam pomáha odstraňovatˇ toxické látky z tela, urýchľuje regeneračné procesy, prispieva k vylučovaniu nežiaducich látok a uvoľňuje dýchanie.

    Keďže ani nás neobišiel jesenný soplík krémovali sme sa celá rodina. Ja nemám veľmi rada tuto "tuhú" vôňu - čo je samozrejme len subjektívne. V lekárni sa často krémiky s touto vôňou na podporu pri nádche predávajú, preto verím že účinok je pozitívny aj keď sa nedostaví tak rýchlo ako pri kvapkách. Deťom budem určite pri nádchach krémikovať.

    MOJE HODNOTENIE 7 z 10

    PLUSY

    + prírodná pomoc pri nachladnutí

    + slovenský výrobok

    + bez konzervačných látok

    MÍNUSY

    - ja nemusím túto typickú vôňu

    - vraj nevhodné pre deti do 3rokov!

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    FRANCE LAIT 2, 3 mliečna výživa pre malé deti

    Skúsili sme iba 2 krát, kedže naša mala má len 5 mesiacov a je plne kojená. To je aj dôvod prečo nič nevypila, pretože nevedela čo má robiť s fľaškou  Prvý krát skúsil tatino, keď som išla s kamoškou na koncert  a druhý krát som testovala aj ja. Skúšala som aj flašku Dr.Browns aj iné (rôzne nádstavce a sosáky) ale bez úspechu 

    Podla mňa má mliečko príjemnú chuť, ale neporovnávala som s inými.

    Každopádne sa mi páči balenie v plechovke. Obsahuje aj dávkovačku, ktorá je však zahrabaná v mliečku. Ak ju chcete v plechovke nechať aj na ďalšie použitie, dá sa zapichnúť jedine rúčkou, takže pri každom používaní musíte chytiť rukami časť dávkovača kde sa mliečko naberá. To sa mi nezdá až tak hygienické. Viac by sa mi páčilo ak by sa naberačka dala zavesiť napríklad z vonku na plechovku.

    MOJE HODNOTENIE 9 z 10

    PLUSY

    + balenie v plechovke s plastickým viečkom

    + pribalený dávkovač

    MÍNUSY

    - dávkovačka zaborená v mlieku.

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    DOJČENSKÁ FĽAŠA DR BROWNS

    Ako som písala keďže je dcérka kojená, nevedela z fľašky piť. Ak by som mala dieťatko ktoré nedojčím, páčila by sa mi lebo fľaška je antikoliková. Vďaka prietokovému ventilu, ktorý bráni vzniku bublín, redukuje výskyt kolík, zvracanie a nafukovanie. V balení sa nachádza fľaša s ventilom, silikónový cumlík úroveň 1, vrchnák, návod a kefka na čistenie. Ocenila by som ak by kefka bola dlhšia aby sa s ňou dala vyčistiť aj fľaša, nie len ventil, na ktorý je kefka primárne asi určená. Cena na internete sa pohybuje okolo 8-9 eur.

    MOJE HODNOTENIE 8 z 10

    PLUSY

    + unikátny vetrací systém fliaš účinne zabraňuje vzniku koliky, grganiu a nafukovaniu

    + časti fľašky neobsahujú BPA

    + balenie obsahuje aj kefku na čistenie.

    MÍNUSY

    - myslím že aj vďaka pribalenej kefke sa fľaška ľahšie čistí.

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    BEZKONTAKTNÝ TEPLOMER MICROLIFE NC 150

    Na tento teplomer sa určite tešila každá mamička ktorá mohla testovať tento úžasný balíček. Tak mi je teraz ľúto že som si ho nechala na koniec recenzie, pretože napíšem asi menej ako som chcela. Na naše teplomery som bola naozaj dosť nahnevaná. Snažila som sa aby každý v rodine mal svoj vlastný teplomer, aby sme si meraním v ústach neprenášali baktérie. Časom sa nám nazberali rôzne teplomery, ktoré žiaľ merali aj rôzne teploty. Nevedela som na ktorý sa mám spoľahnúť.

    Mali sme aj jeden bezkontaktný, ale ten bol naozaj len orientačný, čiže sme ho v poslednej dobe vôbec nepoužívali. Ale pri malom chorom bábätku je bezdotykový rýchly kvalitný teplomer úúúúžasný pomocník.

    Príjemný bonus je aj farebná signalizácia zvýšenej teploty.

    Výhodou je aj že ním môžete merať okolie alebo predmety v domácnosti: napríklad vodu vo vaničke, alebo príkrm.

    Cena v internetových obchodoch sa za tohoto pomocníka pohybuje od 33eur. Myslím si že táto jednorázová investícia sa oplatí za niekoľkoročnú a komfortnú pomoc v tých najťažších chvíľach rodičov - keď sú deti choré. Možno sa dá napísať na rodinný zoznam Ježiškovi.

    MOJE HODNOTENIE 9 z 10

    PLUSY

    + obsahuje v balení praktické puzdro na prepravu a uskladnenie

    + súčasťou balenia sú aj batérie

    + rýchlosť

    + hygienické použitie aj pri používaní viacerými ľuďmi

    + veľký podsvietený displej

    + možnosť meranie teploty aj u spiacich detí

    + zvukovú signalizáciu je možné vypnúť

    + červené podsvietenie displeja pri zvýšenej teplote (nad 37,5 °C)

    + možnosť meranie teploty predmetov či vody v domácnosti.

    + umožňuje uložiť v pamäti teplomeru až 30 posledných meraní

    MÍNUSY

    - rozdiel meraniach

    Ďakujem firme Intherpharm, že si vybrala aj nás. Aj Modrému koníkovi za sprostredkovanie.

    Radosť detí je k nezaplateniu a deti sa naozaj tešili a samozrejme aj maminka 

    Ospravedlňujem sa asi za neskoršie zverejnenie, ale recenzia mi trvala napísať niekoľkonásobne viac, ako som myslela. Cez víkend sme mali aj neočakávanú návštevu, neplánovaný program a keďže je rodina na prvom mieste nechala som si písanie na večer keď deti zaspia, ale tá najmladšia potvorka presne cíti kedy sa mama ponáhľa a je nervózna a preto sa budila na kojenie každú polhodinu. Takže som strávila celú noc na striedačku kojením a písaním  Hovorila som si že to musím urýchliť, ale keď sme všetko tak poctivo testovali, tak som musela aj všetko v recenzií poctivo popísať. Ak ste ju dočítali až sem tak vám ďakujem.

    Snáď vám bude táto recenzia užitočná a verím že aj vďaka nej si niekto nájde toho svojho favorita pri relaxe, alebo pomocníka v domácnosti či pri zdravotných problémoch. Ja som si tiež našla nové malé radosti. 🙂 

    katarinka26
    5. dec 2016    Čítané 111x

    Testovanie s Interpharm - kozmetika z Mŕtveho mora

    Dopriať si kúsok Wellnes je snom každej mamičky. Niekedy nie ja na to čas,  niekedy peniaze a niekedy kombinácia všetkého možného aj nemožného... Testovanie s #test_interpharm som si preto užívala ..

    Ja sama som si "hľadala" dlho čas na relaxačný kúpeľ, ale stálo to za to. Odvtedy som si našla čas sa okúpať so soľou z mŕtveho mora viacej krát. 

    A vždy som vyšla z vane ako pohladená na duši aj tele 🙂 Nie na darmo sa hovorí , že ticho , more a slnko liečia... mne už len slnko chýbalo 🙂

    Samozrejem, že som ochutnala, či je soľ slaná 🙂 a ona bola 🙂 mydielko som používala na čistenie pleti. 

    Postrehla som po pár použitiach jemné zlepšenie celulitídy - si myslím, že pri pravidelnejšom používaní by to bol výraznejšie. Mydlo mi nevysúšalo pleť, ale jemne mi ju prečistilo. Masáž ju napla. Vôňa mydla je veľmi jemná a príjemna.

    Medi denný krém z Mŕtveho mora

    Krémik ma úplne prekvapil a zároveň zaujal svojou vôňou . Je jemná , ale zároveň niečím výrazná, neviem to ani vyjadriť slovami.

    Veľmi milo ma prekvapilo, že téglik bol naplnený až po okraj, čo sa mi už veľmi dlho nestalo .

    Krém s obsahom minerálnych látok z Mŕtveho mora má výrazné hydratačné a regeneračné účinky. Zlepšuje látkovú výmenu v bunkách pleti. Obsahuje vitamín E a výťažok z Aloe vera. Vhodný je na normálnu, zmiešanú a mastnú pleť. Krém je určený na denné používanie i ako podklad pod mejkap. 

    Po mesačnom používaní konštatujem, že na tvári sa mi zredukovali vyrážky, dokonca ani po mojich "sugarových" nájazdoch , to nie je také zlé s mojou pleťou. Dávam palec hore a odporúčam. 

    Medi som videla predávať vo viacerých lékarňach a Kawar kozmetiku dokonca v Tesco

    katarinka26
    4. dec 2016    Čítané 71x

    Testovanie s Interpharm - vlasová kozmetika Helia D

    Pri otvorení testovacieho balíčka #test_interpharm som nečakala, že práve toto trio ma tak chytí za "srdce" či lepšie povedané "za vlasy" a stane sa mojím miláčikom . 

    Helia D esencia proti vypádavani vlasom

    Veľmi som uvítala , že v krabičke boli na výber dva aplikátori , ja som si zvolila ten dlhý a tak sa mi esencia dala ľahko vstreknúť priamo na pokožku hlavy. Voňala mi od prvého momentu , jemné vôňa bylín . Po pár dňoch som si uvedomila, že ma prestala úplne svrbieť hlava (čo ma trápilo už dlhé mesiace, vyskúšala som mnoho šampónov a aj vlasových vôd, všetky ma dráždili týmto spôsobom). Mám zo stresu dlhodobo jeden väčší kút na hlave ako druhý , po mesiaci používania prípravkov Helia D mi opäť začali rašiť maličké vlásky a ja sa z toho nesmierne teším.

    Obsahuje 26 starostlivo vybraných bylín v alkoholickom roztoku. Vyrobené iba z prírodných rastlinných zložiek, ktoré sú zdravé pre pokožku hlavy a korienky vlasov.

    Helia D šampón 

    Šampón skvelo vonia,  vlasy sú po ňom pevnejšie už po prvom použití. Mne sa po pár dňoch prestali mastiť vlasy, resp. veľmi výrazne sa to zredukovalo. Ako bonus bola pokožka hlavy  , ktorá nesvrbí.

    Čo obsahuje:

    26 starostlivo vybraných byliniek. 100% rastlinné zloženie. Jemne čistí vlasy a pokožku hlavy.Priaznivé pH na pokožku vlasov. Účinné zložky stimulujú krvný obeh pokožky hlavy, tým sa obnoví sila vlasu a prejaví sa zvýšená kvalita. Účinné zložky sú z bylinných výťažkov.

    Helia D sérum na ošetrenie končekov vlasov

    Malý voňavý zázrak na končeky vlasov - na tie rozštiepené. Každý večer po jeho aplikácii sa cítim ako vo wellnes.

    Čo obsahuje :Sérum obohatené o arganový, jojobový a mrkvový olej vyživuje a posilňuje suché a rozštiepené končeky vlasov a zanecháva ich lesklé. 

    Moje vlasy sú po mesiaci používania tria famózneho od Helia D jemnejšie, bohatšie , ľahšie sa rozčesávajú, vyzerajú zdravo a krásne voňajú.

    Pri mojich priebežných recenziách ste sa ma pýtali, kde sa dá zohnať, tak pripájam linky:

    http://www.pharmshop.sk/znacky/helia-d/helia-d-serum-na-osetrenie-koncekov-vlasov-100ml.html

    http://www.pharmshop.sk/znacky/helia-d/helia-d-regenero-posilnujuci-sampon-250ml.html

    http://www.pharmshop.sk/znacky/helia-d/helia-d-regenero-esencia-proti-vypadavaniu-vlasov-75ml.html 

    katarinka26
    4. dec 2016    Čítané 50x

    Mesiac s INTERPHARM - úvod do testovania

    Som  mama, ktorej záleží na tom čo dá svojím deťom - stravu,  kozmetiku , hračky ... a tak len "hocičo " nepustím do našej domácnosti ... Vždy sa snažím nájsť pomer kvality a

    ceny, a keď mi / nám niečo sadne, tak sa len tak toho nevzdáme a ostaneme tomu verní ...  Rada testujem nové veci, zvlášť keď ide o kvalitné značky pre deti , preto keď som zbadala výzvu od #konik_testuje na mega balík kvalitných výrobkov od spoločnosti

    Interpharm, tak som neváhala a zapojila sa. Nie je prehnané, keď napíšem, že šťastie sa usmialo na nás, a naša rodina bola vybraná na test 23 úžasných výrobkov. V piatok 28. októbra zazvonil u nás kuriér a doniesol nám balíček . Moja Katuš bola pár dní po operácii a rozbaľovanie je vyčarilo úsmev na tvári , nadšene vyberala z krabice jeden výrobok za druhým. priznám sa, že mňa veľmi potešila kozmetika pre mňa, veď ktorú mamu aj nie 🙂. Testovali sme výrobky, ktoré som si ja rozdelila do nasledovných kategórií:

    Pre mňa:Medi Denný krém z Mŕtveho mora, Flexitol krém na ruky, Flexitol hydratačná pena na nohy, AA prestige maska na spevnenie a vyhladenie vrások , AA prestige maska na upokojenie pleti, Kawar soľ z Mŕtveho mora - do kúpeľa , Kawar mydlo so soľou a olivovým olejom, dvojfázový očný odličovač s biotínom  Long 4 lashes, Helia D esencia proti vypadávaniu vlasov , Helia d sérum na ošetrenie končekov vlasov, Helia D posilňujúci šampón. 

    linky na články s recenziami týchto produktov:
    Helia D

    https://www.modrykonik.sk/blog/katarinka26/article/testovanie-s-interpharm-vlasova-kozmet-mqzy28/

    Kawar

    https://www.modrykonik.sk/blog/katarinka26/article/testovanie-s-interpharm-kozmetika-z-mr-4f3ild/

    AA kozmetika

    https://www.modrykonik.sk/blog/katarinka26/article/testovanie-s-interpharm-aa-kozmetika-p-ciewps/

    Flexitol

    https://www.modrykonik.sk/blog/katarinka26/article/testovanie-s-interpharm-flexitol-pre-v-fviq9a/

    Pre deti:Bubchen detská kúpeľ, Bubchen umývací a sprchový gél, Bubchen nechtíkové telové mlieko, Dr. HOJ - Vapo Hoj - obklad na hrudník, Dr. Hoj - Zapar Hoj - na ošetrenie podráždenej a zaparenej kože, Dr. HOJ - Vetro HOJ - masť na masáž bruška , Dr. Brown ´s dojčenská antikoliková fľaša, Elmex pasta od prvého zúbka do 6. rokov, France Lait 3 - dojčenské mliekood 1 do 3 rokov, France Lait 2 - dojčenské mlieko od 6- 12 mesiacov, 

    linky na články s recenziami týchto produktov:

    France Lait

    https://www.modrykonik.sk/blog/katarinka26/article/testovanie-s-interpharm-francuzske-mli-a8veq6/

    Bübchen

    https://www.modrykonik.sk/blog/katarinka26/article/testovanie-s-interpharm-detska-kozmeti-qd2bri/

    Dr. Hoj

    https://www.modrykonik.sk/blog/katarinka26/article/testovanie-s-interpharm-dr-hoj-prirod-ox7fiz/

    Elmex

    https://www.modrykonik.sk/blog/katarinka26/article/testovanie-s-interpharm-elmex-pre-male-zf0pqa/

    Dr. Brown ´s

    https://www.modrykonik.sk/blog/katarinka26/article/testovanie-s-interpharm-dr-brown-s-sp-eaag3q/

    Pre celú rodinu:Microlife NC 150 - bezkontaktný 3 sekundový teplomer .

    https://www.modrykonik.sk/blog/katarinka26/article/testovanie-s-interpharm-microlife-bezk-awvi54/

    Myslím, že by bolo nefér všetky tieto výrobky "natrepať do jednej recenzie, a tak som sa rozhodla urobiť tomuto mega testovaniu aj mega recenziu , zloženú z viacerých častívšetky nájdete na mojom blogu pod   #test_interpharm    A v neposlednom rade ďakujem firme Interpharm, že poskytla toľkým mamičkám tak kvalitné a hodnotné výrobky na testovanie a koníku za túto skvelú "akciu".

    aksal1
    4. dec 2016    Čítané 87x

    Test Interpharm

    Ahojte, toto sú moje názory a skúsenosti s výrobkami, ktoré nám zadovážila firma Interpharm, za čo jej srdečne ďakujem.

    PRODUKTY ZNAČKY HELIA – D

    Toto sú výrobky pre ženy po pôrode. Akože 9 z 10 sa sťažujú na vypadávanie vlasov. Ja som to nepocítila mne padali vlasy odjakživa. Jemne, riedke. Už dlho skúšam podobné výrobky na podporu vlasov. Mala som jednu obúbenú značku ale po pôrode ju moje vlasy nezniesli, preto som sa prihlasila aj do tohto testovania.

    Helia-D Regenero Posilňujúci šampón 250ml

    Po zmene šampónu, značky a druhu, aspoň u mňa, príde svrbenie hlavy. Skúšala som ďalej. Po zvyknutí, už na druhý krát, vlasy ostali v normálnom nemastnom stave a pokožka v nesvrbivom stave minimálne 4 dni. Šampón je na pohľad priesvitný zelenkavo žltý na čo som zvyknutá u bylinkových šampónoch. Nepení, pokiaľ ho nedáte viac, ale to nie je potrebné, treba si len zvyknúť. Ja tieto bylinkové šampóny nechávam chvíľu na hlave pôsobiť poradila mi to jedna kaderníčka. Po šampóne boli vlasy nerozčesateľné, ale predpokladám, že to je tým, že tam nie sú silikóny ako u bežných šampónov, zaobstarám si aj posilňujúci kondicionér a bude to ok.  Cena prijateľná na takýto druh šampónu.

    Helia-D Regenero Esencia proti vypadávaniu vlasov 75 ml

    Tá pumpička je super. Mám doma niekoľko vodičiek aj s aplikátorom, ale akosi upadli do zabudnutia. Toto by som povedala, že sa nanášalo samo. Cena teda dosť vysoká, 11€, ale po mesiaci denno denného niekoľko násobného nanášania je tam podľa môjho odhadu asi polovica. Dávala som si tak 5 strekov na 1 krát. Padanie sa mi nezastavilo, ale úplne zminimalizovalo.

    Helia-D sérum na ošetrenie končekov

    Ten mi prišiel už asi o štvrtku prázdnejší na koľko bol asi povolený uzáver, čiže neviem poriadne povedať,koľko som ho minula,ale veľa nie. Ostalo mi viac na rukách ako vo vlasoch. Nanáša sa na ručníkom osušené vlasy, čiže aj vďaka šampónu u mňa vydrží dlho. Nanáša sa nie len na konce ale aj na vlasy, na moje vlasy dlhšie od ramien som potrebovala viac ako dve odporúčané stlačenia.  Cena 5,9€. Končeky mám stále rozštiepené.

    Medi Denný krém z Mŕtveho mora 50g

    Krém s obsahom minerálnych látok z Mŕtveho mora má výrazné hydratačné a regeneračné účinky

    Vôňa nádherná, vpije sa, nezanecháva mastnú pokožku, skúšali sme ho ja aj mama a obidve máme veľmi citlivú pokožku a po nanesení neostala začervenaná. Čiže žiadna reakcia, čo som prekvapená na koľko mam doma niekoľko krémov na citlivú pokožku a bol s nimi problém. Zo začiatku som si ho dávala aj večer  ale na koľko je to denný krém tak už len ráno, no musim zabezpečiť nočný krém z tejto rady. Tak isto mám zmiešanú pokožku a na moje prekvapenie na mastnejšej T zóne sa nerobili pupíky ako to zvykne byť. Za mňa a moju mamku veľmi dobré.

    Microlife NC 150 čelový bezkontaktný teplomer

    Úžasný. Zo začiatku som bola skeptická, lebo som počula veeela zlých recenzií na tieto teplomery rôznych značiek. Preto som ho aj nekupovala. Ale ak človek dodrží pár zásad a naučí sa s tým merať, čo nie je nič zložité, ocení ho. Cena nie je až tak vysoká 39€. Záruka je ale päť rokov, čo vydrží v pohode aj dve tri deti a to si myslím, že pokiaľ je niekto schopný dať takúto záruku, tak si stojí za svojím výrobkom a je naozaj kvalitný. Pri každom zapnutí sa sám otestuje, čo zaručuje funkčnosť. Merala som teplotu za každým tri krát a teda rozdiel v meraniach bol 0,1 stupňa. Porovnanie s klasickým meraním do dupky bolo tiež v rozmedzí 0,1 stupňa.

    Flexitol Balzam na ruky

    Na tento krém som sa najviac tešila, lebo som ho naozaj otestovala na plno. To čo sa dialo teraz s mojimi rukami to nebolo nikdy. Nič nepomáhalo. Už chvíľu po namastení boli ruky suché, nemohla som ani plienku chytiť, čo som ich mala drapľavé. Ach, už na to nechcem myslieť a ani nemusím vďaka tomuto krému. Nečakala som také zázraky, aké sa udiali. Testovali ho aj moji rodičia. Môj otec večne rieši kadejaké  krémy na ruky, čo ich ma od práce zničené a tento si veľmi pochvaľoval. Mamka tak , denne si ruky máča vo vode, takže ocenila. Akurát ho neskúšali dlho, lebo už došiel. Čiže balenie vydrží tak mesiac, ale intenzívneho používania. Je ho bežne dostať  v rôznych nákupných sieťach, cena 4,2€.

    Flexitol Hydratačná pena na nohy

    Taktiež výborné výsledky. Keďže som diabetik, oceňujem túto penu aj z pohľadu chronicky chorého človeka a odporúčam mojim chorým kolegom. Zo začiatku som ho používala pravidelne ráno a večer no po zlepšení som  ho nanášala už len večer po osprchovaní. Dlho som nevidela také výsledky. Vždy mi niečo chýbalo. Táto pena sa prekvapivo dobre nanáša, vsiakla, nie sú od nej mastné nohy, ale za to perfektne hydratuje. Výsledky vidieť ihneď, ale treba to samozrejme používať dlhšie. Cena 7,8€. Po mesiaci užívania cítiť, že je vo fľaštičke ešte dosť.

    Dr. Brown's Dojčenská fľaša Standard

    Koliky, grckanie, grgania už dnes trápi asi každé malinké bábätko.  Veru aj nás to trápilo ešte do nedávna. Počula som veľa pozitívnych reakcií na túto fľašku, ale stále som tomu akosi nedôverovala. Keď sme ju rozbalili, prekvapil ma prepracovaný systém, proti grckaniu. Skúsili sme piť s tým, no to som malého asi hodinu naháňala, nakoľko nevedel chytiť cumlík, je zvyknutý na ploský.  Fľaša je umelá a pravdupovediac príde mi ako  už niekoľko krát vyváraná, taký zašlý plast. Ja teda používam sklenené a čo som pozerala, tak ich majú tiež v ponuke a keď sa náhodou bojíte rozbitia, našla som u nich také milučké chrániče na fľašu.

    Záver? Nenašla som k tomu iné cumlíky tejto značky, takže  môj ju odmietol. Ešte tak na čajík, ale to som nechcela používať s tým antigrgajúcim systémom a bez toho to tielko. Zarábanie mlieka do toho bolo nekomfortné, na koľko som zvyknutá na širšie hrdlo. Ocenila by som, ak by boli dostupne aj iné tvary cumľov tejto značky, nie každé dieťa vie chytiť tento typ.

    AALong4Lashes Dvojfázový odstraňovač očného mejkapu s biotínom

    Odporúčam, špirála zmytá na asi tretí ťah tampónikom. Neštípal  ma a ani oči neostali  začervenané. 

    AA Prestige maska na spevnenie a vyhladenie vrások a maska

    Jedna maska sa dá dať na dva krát. Po prvom použití aj moja nevráskavá pokožka bola taká napnutá. Zaujímavé. Nepoužívala som takéto masky, veď som ešte mladá. Ale určite zabezpečím  do budúcna a aj pre mamku, ta si pochvaľovala. Obsahuje vitamín E, čo pôsobí proti predčasnému starnutiu pokožky.  V pléne žien sú tieto masky pochvaľované.

    Cenovo od 1,7€

    AA Prestige maska na upokojenie pleti

    Po nanesení tejto masky ma tvár  zo začiatku štípala, po chvíli to prešlo, dala som si na prvý krát celú masku, ale nenechala som ju vpiť, zotrela som ju, keďže mám sklon k mastnej Tzóne. Po zobudeni bola moja pleť ako keby vybielená. Maska totiž obsahuje zložky, ktoré upokojujú podráždenú pokožku. Maska zlepšuje tón pleti  a redukuje začervenanie. Presne pre mňa!  Ostávam verná. Cena od 1,7€

    Dr.HOJ ZAPAR-HOJ

    Tradičný krém na ošetrenie podráždenej a zaparenej kože s konopným olejom

    Aj napriek tomu, že sa odporúča pre deti od 3 rokov a dospelých, vyskúšala som na dupku môjho chlapca, žiaľ, nechcela som ju riešiť týždeň, preto som po 3 dňoch prešla na náš pôvodný krém. Nám vôbec nesadol.


    Dr.HOJ VETRO-HOJ

    Tradičná masť na jemnú masáž bruška s kokosovým olejom

    Opäť, pre deti od 3 rokov. Na koľko bruško trápi skôr malé deti je na zvážení rodičov, či to použijú. Nemajú žiadne testy pre deti, takže asi skôr nie. My sme to nepoužili.


    Dr.HOJ VAPO-HOJ Tradičný balzam Obklad na hrudník s marhuľovým olejom

    Tento hoj som použila ja, keď sme boli chorí, má to príjemnú  mentolovú vôňu, to som cítila už pri konci, keď mi končila nádcha, ale že by mi nejako uvoľnila dýchacie cesty, či polepšilo sa mi po nej nemôžem povedať.

    France Lait -France Lait 2 následná mliečna dojčenská výživa

    France Lait 3 Mliečna výživa pre malé deti                 

    Použili sme číslo 2. Viečko sa mi otváralo nekomfortne, vrch mi ostal v ruke a musela som to násilím otvoriť. Najprv som myslela, že tam nie je  dávkovač, a tak som si zobrala našu odmerku až potom som zistila, že je vo vnútri zaborená. Chuť, ale vynahradila všetko. Konečne mlieko, ktoré nechutí a nevonia  ako lepidlo.  Pamätám sa, že ho ešte môj brat pil pred 16 rokmi. Žiadne iné mlieko mu nesadlo. Nám tiež chutilo a malý po ňom ani raz negrckal. Akurát je menšie balenie ako som zvyknutá, skôr sa minulo. Cena je super. Od 6 euro za balenie. My sme dokončili staré zásoby a prechádzame na toto.

    Elmex Detská zubná pasta

    Pastu sme podarovali našej zubatej kamoške, nakoľko my síce máme 9 mesiacov, ale zuby v nedohľadne. Trošku som dúfala, že nám ich pasta privolá, ale nič.. Naša kamoška Alžbetka bola s pastou veľmi spokojná. Elmex je značka, ktorú v rodinu používame a moje kroky pri prvých zúbkoch by viedli teda k niečomu tejto značky. Mamička Alžbetky odkazuje, že konečne pasta, ktorá vonia aj za klasickou dospeláckou mentolovou pastou. Síce je sladká, ale nie až tak. Alžbetka odkazuje, že túúúú s myšooooou J aspoň, tak si ju pýta.

    Obsah pasty je viac ako vhodný pre detské zúbky a snaží sa, aby strata prvého chrupu nebola až taká bolestivá a mliečne zúbky vydržali čo možno najdlhšie.  Cena pri použití pasty o veľkosti malého hrášku na jedno umytie je viac ako prívetivá. Odporúčame.

    Kawar -Kawar Kúpeľová soľ z Mŕtveho mora

    Kawar Mydlo s obsahom soli z Mŕtveho mora

    Toto je dvojka, ktorú sme používali spolu, takže budem spolu aj hodnotiť. Používal ju teda môj manžel na psoriázu. Kúpeľ som si dala aj ja samozrejme a môžem povedať, že to bolo uvoľnenie pre moju pokožku. Zaujímavo sa zjemnila.  Manželovi sa to používanie páčilo, na koľko to nemá nejakú sýtu  vôňu, ináč by to nevyskúšal. Ako som spomínala, ma silnú psoriázu, ale neznáša používanie rôznych tých mastičiek. Mydlo používal na celé telo. Psoriáza sa zlepšila. Na Vianoce už mám pre ňho navyberané ďalšie produkty. Odporúčam.

    Bübchen Calendula nechtíkové telové mlieko

    Do teraz sme používali olej. Mliečko prišlo vhod, na koľko malý musí nosiť prilbičku a teda olej by sa veľmi dlho vsiakal. Toto mliečko sa dobre vstrebáva. Nechtík ma hojace účinky, čo som ocenila vtedy, keď sa malému z čuchala kožtička od novej prilbičky. Trochu som váhala, či mu to tým namastiť.  Ale nechtík ma presvedčil. Na druhý deň to mal o poznanie lepšie, i keď mal prilbičku stále na tom mieste. Doktorka nás pochválila a my ďakujeme Bübchen.  Vôňa je nevtieravá. Ostávame verní.

    Bübchen Umývací a sprchovací krém Classic

    Úžasná vôňa. Možno až trošku silná pre menšie bábätká.  Balenie trošku nekomfortné, na koľko ak jednou rukou držíte dieťa, druhou treba otvoriť, nadávkovať a zatvoriť lebo ináč sa fľaška nedá položiť.   Na koniec som to dávala miesto peny do kúpeľa. Pri tomto by som povedala, že už netreba vôbec použiť telové mlieko ani olejček koža je úplne vláčna. Určite odporúčam.

    Bübchen Baby kúpeľ

    Oproti klasickému šampónu sa mi toto používalo lepšie. Dala som to do kúpeľa a uz som nič neriešila. Za mesiac sme minuli celý, ale to kúpeme každý deň. Odporúčam.

    Bübchen Ošetrujúci kozmetický krém

    Krémik veľmi vhodný aj v toto počasie a to nie len na tváričku ale aj ručičky.  Natierali sme  pred tým, než sme išli von. Dobre sa rozotiera, ľahko sa vstrebe. Po mesiaci užívania a to chodíme von dva krát denne je  asi trištvrte balenia.

    Všetky tieto výrobky odporúčam, nebola žiadna alergická ani iná reakcia, všetky sú testované, dermatologicky potvrdená znášanlivosť a odporúčané aj odborníkmi.

    Tak to by bolo všetko, zaujímavý mesiac, ďakujeme za možnosť testovať. Odporúčam všetkým  mamičkám sa zapojiť. Spoločnosti Interpharm  ďakujem za kvalitné výrobky a držím palce v ďaľšom výbere obchodných partnerov.

    kacinka92
    4. dec 2016    Čítané 132x

    Testovanie super balíka

    Nedočkavo sme čakali na náš prvý balík odkedy sme sa dozvedeli, že nás vybrali. Elka sa z neho tešila najviac. Najprv skontrolovala či prišiel správne. Potom prezrela obsah a čo toaj ochutnala.

    Všetko vybalené. Hor sa testovať!

    France Lait

    Naším absolútnym favoritom v celom balíku sú určite mliečka France Lait. Dcérka na nich odrástla v podstate od začiatku. Po vystriedaní niekoľkých počiatočných mliek, ktoré jej vôbec nesedeli sme konečne našli to ktoré, jej vyhovovalo. Miluje ho.

    Chválim obal ktorý, je veľmi dobre uzatvárateľný. Aj konzistenciu mliečka. Dobre a ľahko sa rozpúšťa. Stačí pár krát zatrepať a je to. Nerobia sa žiadne hrudky. Na trojku mliečko si ešte chvíľku počká. Zatiaľ sme ho odložili kým príde jeho čas.

    Helia D Regenero

    Helia-D Regenero Posilňujúci šampón: Konzistencia šampónu je fajn a farba len jemná skoro priesvitná. Vôňu neviem identifikovať, nenadchne no ani nesmrdí. Keď som ho ale vyskúšala bol famózny. Výborne penil a pritom sa pena ľahko splachovala. Vlasy po umytí ostali veľmi jemné a lepšie sa rozčesávali. Ako pozitívny vedľajší nečakaný efekt hodnotím boj proti lupinám. Šampóny na to určene nechal v hanbe.

    Helia-D Regenero Posilňujúce sérum: Tento výrobok som dala testovať mojej mame, ktorá trpí vypadavaním vlasov a už dlho hľadá výrobok, ktorý stav aspoň zlepší. Balenie je super. Dá sa používať či už ako sprej alebo pre dlhšie vlasy na ťažšie dostupné miesta pribalený sosáčik aby mal človek istotu, že sa trafí tam kam potrebuje. Po mesiaci používania tam určita zmena je no neohúri.

    Helia-D Sérum na ošetrenie končekov vlasov: Sérum je obohatené o argánový, jojobový, silikónový a mrkvový olej, ktoré vyživujú a posilňujú veľmi suché vlasy a rozštiepené končeky. Stačí naniesť malé množstvo o veľkosti hrášku. Má famóznu vôňu. A prinesie sľubovaný efekt. Super určite si ho kúpim opäť.

    Medi Denný krém z Mŕtveho mora

    Krém s obsahom minerálnych látok z Mŕtveho mora má výrazné hydratačné a regeneračné účinky. Zlepšuje látkovú výmenu v bunkách pleti. Obsahuje vitamín E a výťažok z Aloe vera. Vhodný aj ako podklad pod make-up. Tento krém ma veľmi dobrú konzistenciu. Nevtieravú jemnú vôňu a rýchlo sa vstrebáva. Pleť príjemne vyživí na dlhšiu dobu. Dokonca sa mi po jeho používaní začalo menej tvoriť akné. Určite odporúčam.

    Rada produktov Dr. HOJ

    VAPO-HOJ:

    ZAPAR-HOJ: Tradičný krém na ošetrenie podráždenej a zaparenej kože s konopným olejom. V čase testovania nás obe navštívila nádcha. Skúsila som si ho teda natrieť na hruď. Vôňa je silno mentolová a po natretí sa mi dýchalo skutočne lepšie. Dcére som neskúšala dať no ak nabudúce bude treba natriem aj jej.

    ZAPAR-HOJ: Tradičný krém na ošetrenie podráždenej a zaparenej kože s konopným olejom. Na bežné použitie v čase normálnej či mierne začervenanej pokožky zadočku stačí. No v čase črevnej chrípky kedy sa stav pokožky začal zhoršovať už nestačil. A musela som opäť prejsť na nás bežne používaný krém.

    HOJ VETRO-HOJ: Tradičná masť na jemnú masáž bruška s kokosovým olejom. Tento výrobok nám prišiel už neskoro. V čase keď bola Ela maličká a veľmi ju bolievalo bruško by som zaň zaplatila hocičo ale teraz už je to za nami ale pevne verím, že jeho kúpu neoľutujete.

    Ja som počas testovania zakúpila aj NOS-HOJ. Odporúčam. Vyživí namáhanú pokožku nosa a jemne uvoľní nosné dierky.

    Elmex Detská zubná pasta

    Pastu Elmex som vyskúšala ja keďže Ela je ešte malá. Prekvapilo ma, že nie je sladká ako som od detskej pasty čakala. Ani moc nepení čo je podľa mňa tiež pozitívne. Keď príde čas na čistenie zúbkov pastou siahnem po tejto.

    Dr. Brown's Dojčenská fľaša Standard

    Navrhnutá lekárom.
    Redukuje výskyt koliky, grganie, zvracanie a nadúvanie vďaka zníženému negatívnemu tlaku a vzniku vzduchových bublín. Pomáha zachovávať vitamíny D, C, A, E, a tuky vďaka preukázane nižšej oxidácii.


    Nedochádza k tvorbe vákua - kŕmenie je podobné ako pri dojčení. S unikátnym patentovaným vnútorným systémom prisávania vzduchu. Neviem zhodnotiť či a ako veľmi pomáha pri redukcií bolesti bruška. Elu už netrápi ale pozitívne je, že ju ako jedinú po jej fľaši ktorú bežne používa vôbec zobrala do úst.  Páči sa mi a myslím, že aj môže mať aj ten sľubovaný efekt.

    Bϋbchen

    Bübchen Calendula nechtíkové telové mlieko: Na začiatku ma nadchlo. Dobre sa rozotieralo a krásne voňalo. No po pár dňoch používania Elina pokožka zareagovala suchými červenými fliačikmi a tak sme s jeho používaním okamžite prestali.

    Bübchen Baby kúpeľ, Bübchen Umývací a sprchovací krém Classic, Bübchen Ošetrujúci kozmetický krém: Ostatné výrobky Ele sadli a zabývajú sa u nás. Na detskej kúpeli oceňujem zatial, že pena celkom rýchlo padne. Keďže Ela sa najprv pene čuduje a skúma čo to je. No potom ma tendenciu ju aj ochutnávať.

    AALong4Lashes Dvojfázový odstraňovač očného mejkapu s biotínom

    Nemám rada tieto dvojfázové odličovače. Treba ich zatrepať a ja večne zabudnem. Nevyhovuje mi ani ich mastná konzistencia. Tak som mala aj voči tomuto predsudky. Ale prekvapil a veľmi príjemne. Nie je taký mastný ako iné a hlavne stačí jeden alebo dva razy prejsť a je to. Žiadne šmuhy okolo očí, ktoré ešte treba zotierať a dokonalé odlíčenie.

    Kúpeľová soľ z Mŕtveho mora a mydlo s obsahom soli z Mŕtveho mora

    Soľ do kúpeľa je výborná. Rýchlo sa rozpúšťa a na relax pre unavené maminy ako stvorená. Mydlo sa mi nepozdávalo. Mne smrdelo a keď som ho namočila bolo drsne a nechcelo povoliť akoby som si umývala ruky kameňom. No potom som názor zmenila. Ruky po umytí ostali super vláčne.

    Microlife NC 150 čelový bezkontaktný teplomer

    Ľudia sú voči ním veľmi skeptickí a tvrdia že nemerajú presne. Ja už som jeden doma Microlife mala ale o radu nižší. Treba postupovať a merať podľa návodu na použitie. Vždy som si to aj prekontrolovala s bežným teplomerom a odchýlka nebola. Páči sa mi, že sa s ním dá merať aj teplota vecí. Veľmi som to zo začiatku využila na meranie teploty vody. A tento čo sme dostali je oproti nášmu ešte vymakaný.

    FLEXITOL

    Tieto výrobky som opäť na testovanie poskytla mame. Ruky ma manuálnou prácou veľmi namáhaná a balzam si pochvaľovala. Po netretí sú ruky vláčne a rýchlo sa vstrebáva. Balenie je malé, šikovné ako stvorene do kabelky. Napriek tomu vydrží dlho pretože na premastenie stačí skutočne malé množstvo. Flexitol Hydratačná pena na nohy ich nechá príjemne oddýchnuť a vyživí unavenú a namáhanú pokožku nôh.

    Maska na upokojenie pleti a maska na spevnenie a vyhladenie vrások

    Tieto masky sme si s mamou podelili. A obidve si veľmi pochvaľujeme. Páči sa mi balenie vhodné aj na cestovanie. A hlavne že si kúpite vrecúško a keď vám náhodou nesadne nemusíte zahadzovať celé nevyužité balenia.

    V poslednom rade chcem veľmi pekne poďakovať Firme Interpharm, že si nás vybrali do svojho testovania. Balík bol skvelý, plný kvalitných produktov. Každý čle rodiny si medzi nimi našiel to svoje. Mali sme možnosť odtestovať veľa produktov, ktoré som doposiaľ nepoznala a určite ich budem používať aj nadalej. Ďakujem za spríjemnenie stereotypu na materskej a dúfam, že moja recenzia bude prínosom.

    Katka a Ela

    miinka3333
    30. nov 2016    Čítané 102x

    Náš mesačný domáci wellness s výrobkami Interpharm

    Som mamička, ktorá je už tretím rokom na materskej dovolenke. Testovanie výrobkov mi prišla teda ako super voľba na využitie času, zabavenie sa a hlavne spoznanie výrobkov,ktoré som vôbec nepoznala. Zapojila som sa teda a na veľké prekvapenie si spoločnosť Interpharm vybrala aj našu rodinku. 

    Predstavím teda aj nás - "Testovačov". Ja trpím atopickým ekzémom (AE) od narodenia. Od pôrodu to mám v omnoho horšiom štádiu. Bojujem kortikoidmi a steroidmi, čomu som samozrejme neni príliš nadšená. V lete je AE menej, preto sa snažím vždy hormóny vysadiť. Zrejme je preto pochopiteľné, že teda skúšam všetky možné spôsoby, ako AE zmierniť. 

    Druhým "testovačom" je syn Ľubko. AE trpí od 8. mesiaca. U neho používam kortikoidy veľmi málo a to len vtedy, keď nemám iné východisko a je potrebné stav preliečiť. Dr aj ja, sme toho názoru, že je lepšie skúšať dermatologicky testovanú kozmetiku, ktorá neobsahuje kortikoidne zložky. To je aj dôvodom, prečo som do testovania dermálnych výrobkov zapojila aj jeho.

    Rozhodla som sa, že pre recenziu budem používať vlastné dojmy a nie fakty z internetu, ktoré si každý vie vyhľadať aj sám.

    Dňa 28.11.2016 u nás zazvonil kuriér a my sme s testovaním začali. Ako to vyzeralo? Rada vám to opíšem a dúfam,že naša recenzia bude pre vás prínosom.

    Najväčším lákadlom sa pre mňa stal bezkontaktný čelový teplomer MICROLIFE NC150. Hovorí sa,že najpresnejší teplomer je ortuťový. Skúsila som teda porovnanie. Namerala som si teplotu s ortuťovým a následne aj s bezkontaktným teplomerom. Výsledky sa zhodovali presne. Rovnako sme ho vzali aj k doktorovi, kde sme priamo v ambulancii namerali zhodné hodnoty.

    Digitálny bezkontaktný teplomer obsahuje v balení praktické puzdro na prepravu a uskladnenie. Je možné uložiť v pamati teplomeru až 30 posledných meraní.

    Jeho najväčšou výhodou teda je rýchlosť a presnosť merania. Zároveň aj vyzdihnem, že pri nočnom meraní netreba dieťa budiť. Ak nameria vyššiu teplotu rozsvieti sa na červeno a pípa. 

    Druhou možnosťou je meranie v domácnosti. Nakoľko voda na kúpeľ pre človeka s AE by nemala  presahovať 37 stupňov využila som ho teda aj k tomuto. Prepla som na bezkontaktnom teplomere meranie domácnosti a ten vodu odmeral presne a za pár sekúnd. 

    Využila som ho aj na meranie:

    • čajíka, do ktorého som dávala probiotické kvapky, nakoľko nesmie mať viac ako 40°C
    • vody na zarobenie dojčenského mliečka
    • vyskúšala som ho aj pri varení
    • odmerala som teplotu vzduchu v domácnosti

    Dojčenská fľaša Dr.Browns

    Fľaštička je veľmi zaujímavá svojim tvarom. Vnútri je lievik,cez ktorý mliečko preteká a ten je ešte poistený gumenou bariérov proti nasatiu vzduchu. 

    Kedže my uz doma malé bábenko nemáme, tak som ju chcela iba nafotiť. Ľubko však dostal laringytídu a teda som bola rada, že prvé dni pil aspoň mliečko a práve s tejto fľašky. 

    • do detskej rúčky padne veľmi presne
    •  cumlík má dobrý predĺžený tvar
    • obsahuje antikolikový systém
    • balenie obsahuje kefku na vyčistenie systému

    Dojčenská fľaška Dr.Browns sa mi páči. Bude na zozname vecí pre daľšie bábetko.

    France Lait 2,3 mliečna výživa pre malé deti

    O tomto mliečku som vedela iba toľko,že sa nachádza na trhu. Myslím, že to máme tak viacerí natlačené v hlave z reklám, že čo je drahé to je dobré. Ľubko teda pil vždy to reklamované mlieko. Po čase sme ho len zamenili za označenie HA. Chutilo horko a vodovo a tak som myslela, že tak budú chutiť všetky mliečka. 

    Opak bol pravdou. Toto mliečko má jemne smotanovú chuť, peknú bielu mliečnu farbu a čo je pre mňa najdôležitejšie malý vypije celú davku. France Lait nemá označenie HA a predsa sa Ľubkovi nespravila ani len suchá pokožka. 

    Použila som ho aj na:

    • zaliatie čokoládových guľiek na raňajky
    • výrobu krupice
    • výrobu zemiakovej kaše
    • kakao

    Ja som si ho už zopár krát dala aj do kávy, kedže naozaj chutí smotanovo.

    Navyše má úplne skvelú cenu a ja ho v jedálničku Ľubkovi nechávam nadaľej.

    ELMEX detská zubná pasta

    Detskú zubnú pastu Elmex asi netreba zvlášť predstavovať. Mamičky ju u detí majú za obľúbenú. My sme ju začali používať ako vzorku ku kúpenej kefke. Potom som ju už nekúpila a hľadala som v iných značkách. Raz bola príliš sladká, raz príliš mentolová. Malý bojkotoval umývanie zúbkov veľmi dlho. Teraz sme sa k nej vrátili. Umývanie zúbkov sa stal opäť rituálom bez plakania. Má vyváženú chuť. Ako sladkú, tak aj mentolovú.Zubná pasta Elmex pre deti obsahuje znížené množstvo fluoridov, teda sa nič nedeje,aj keď dieťatko s pasty prehltne.

    Kúpila som Elmex značku aj pre nás dospelých domov. Manžel ma citlivé zuby a veľmi si pochvaľuje,že jemu pomáha.

    FLEXITOL krém na ruky

    V tomto prípade nechám za seba hovoriť najmä výsledky. Takto vyzerala ruka v deň pred prvým použitím krému. 

    Jedná sa tu o AE. Používam na ruku kortikoidy a robené maste s lekárne. Roky to mám v tomto stave aj pri používaní iných krémov. Preto, keď mi raz kamarátka túto značku poradila, vôbec som tomu nevenovala pozornosť. Až teraz pri testovaní som ju mala naozaj môžnosť odskúšať. 

    Po nanesení na ruky,ostáva jemný film,ktorý však nie je vôbec mastný. Toto je pre mňa obrovská výhoda. Nakoľko sa celý život musím niečim natierať, mastnota na rukách mi veľmi vadí. Navyše s mastními rukami sa nedá držať kniha 🙂

    Rany na rukách ma s neho nesvrbia ani neštípu,čiže krém nie je dráždivý. Ihneď sa vstrebáva. Ruky ostávajú jemné a hebké. Už po prvom dni bolo badať rozdiel.

    Takto už vyzerá jeho používanie:

    po 7 dňoch:

    po 14 dňoch:

    po 21 dňoch:

    Flexitol hydratačná pena na chodidlá

    Podobné problémy aké mám na rukách mávam aj na chodidlách. Neobjavujú sa pravidelne, ale je to poväčšine takto na zimu,alebo na leto. Pred pár dňami mi chodidlá popraskali a začali sa olupovať. Začala som teda penu používať aj na ne.

    Pena sľubuje prekvapivý rozdiel už po prvom použití. Je to tak. Ihneď suchú pokožku premasťuje. 

    Dala som si penu na noc,na nohy ponožky a ráno bol ústup očividný. Takto to vyzeralo po 4 dňoch používania hydratačnej peny.

    Výrobky Helia-D

    Toto je súbor troch skvelých výrobkov,ktoré naozaj napomáhajú a to nielen v boji s vypadávaním vlasov, ale krásne poškodené vlasy regenerujú.

    Na vlasy som strašne zaťažená a tak som chcela dať šampón a sérum povôdne testovať manželovi, keďže ide o výrobky pre ženy aj mužov. Som však rada, že som ich vyskúšala a presvedčili ma až tak, že pri produktoch Helia-D ostanem aj nadaľej.

    Helia-D Regenero posilňujúci šampón

    Po otvorení ma veľmi zaujala vôňa. Nešlo o prevoňané výrobky, skôr je cítit bylinky. Vôňa mi pripomenula zelený čaj. Po prvom použití sa zázak nekonal žiaden. Postupom času však cítiť aj vidieť ako vlasy zväčšili svoj objem, ľahučko sa rozčesávajú a postupne sa zlepšuje aj ich kvalita. Priznám sa,kúpila som si aj Helia-D regenero kondicionér,lebo nemám rada vlasy umyté iba šampónom. Tak som ich používala spolu. Balenie má 250ml a mne vydrží pri umývaní vlasov každé štyri dni na mesiac a pol.(predpokladám)

    Helia-D Regenero Esencia proti vypadávaniu vlasov

    Nakoľko sa mi po pôrode spravili na bokoch hlavy kúty, tak som už podobné tinktúry vyskúšala. Pri tejto ma fakt ohromilo, že po necelom mesiaci mám asi centimetrove nové vlásky. Veľkým plusom je aj dlhý nadstavec s ktorým sa cez vlasy dá krásne dostať až na pokožku hlavy. Je priamo v balení. Aby som videla ako test pôsobí,dávala som si esenciu iba na ľavú stranu. Tu je výsledok:

    Helia-D sérum na ošetrenie končekov vlasov

    Tento výrobok je najlepší! Olej vôbec nezamastil vlasy aj keď som si ho dávala po celej dĺžke. Na suché miesta. Som zvyknutá používať olejčeky na vlasy, ale som aj zvyknutá, že po dvoch troch dňom treba kvôly tomu vlasy umyť, lebo sú z olejov ťažké. V tomto pripáde to neplatilo. Olejček krásne vsiakol a vlas vôbec nezostal ťažký.

    A tá voňa! Plus je pre mňa aj v obale výrobku. Je to tvrdý plast, ktorý sa len tak nerozbije. Je vhodný teda aj do kabelky, keď je treba vlasy na rýchlo oživiť, alebo prevoniať. 

    Balenie vydrží dlho. Podľa odhadu tak tri či štyri mesiace, to je tiež skvelé!

    AA Prestige maska na spevnenie a vyhladenie vrások verzus AA Prestige maska na upokojenie pleti

    Práve pri testovaní týchto dvoch produktov - AA PRESTIGE maska na tvár, som si uvedomila aký je dôležitý výber vhodného typu kozmetiky na osobitú pleť.
    Kedže mávam aj na tvári v určitých obdobiach AE, tak pleťovú kozmetiku vôbec nepoužívam. Zväčša ma všetko na tvári štípe, alebo po dlhšom používaní sa mi šupinkuje pleť. 


    Tieto dve masky sú rozdielne. Jeden typ na vrásky a druhá na citlivú pleť. Preto maska na vrásky mojej pleti nesadla. Maska ma trošku poštipkávala na suchších miestach. Maska určená pre citlivú pleť mojej pleti vyhovovala.Neštípala a nevytvorila alergické červené fľaky. Potvrdzujem, že je správne vyvinutá pre tento účel.


    Najviac sa mi páči časová nenáročnosť pri jej používaní. Natrieť na tvár a po 15 min stačí dotrieť do pokožky. Tvár ostáva ako nakrémovaná a nieje potreba používať po nej iné masti na pleť. 

    Výrobky Bubchen

    Túto kozmetiku som už dlho obzerala v obchode pre Ľubka. Nikdy som sa však neprepracovala k tomu, aby som ju aj vyskúšala. Preto je novinkou v našej domácnosti. 

    Výrobky som najskôr otestovala na sebe, aby som vedela, či sú vhodné aj pre AE. Ľubkova pokožka vyzerala pred používaním takto:

    AE sa objavuje stále na rovnakých problémových miestach. Stav má trošku lepší, kozmetika bola príjemná,nevyvolávala nechcené reakcie,ale nie je liečivá.

    Na testovanie sme dostali štyri výrobky s tejto značky. Opíšem ich podľa poradia použitia. 

    Bubchen Baby kúpeľ

    Po priliatí do vane vytvoril krátkodobú penu, ktorá v rýchlom čase zmizla. Zdá sa mi to výhodou,nakoľko pena býva pre ekzémovú pokožku veľmi dráždivá. Zmení sa teda o chvíľu na taký povlak na vode. Nespôsobila dráždivú reakciu, ani sa Ľubko vo vode s pridaním peny neškrabal. Má veľmi príjemnú harmančekovú vôňu. Pokiaľ ste ako my zvyknutý kúpať deti v lete v čistom harmančeku, táto kúpeľ je príjemnou alternatívou v zime. Je dermatologicky testovaná.

    Bubchen umývací a sprchový krém Classic

    Sprchového krému stačí použiť veľmi málo a krásne sa napení. Obsahuje 1/3 detského telového mlieka, ktoré je v zložení pri natieraní aj cítit. Pokožku prevonia sladký žuvačkový nádych. Umývala som s ním Ľubkovi aj vlásky a pri ich zmývaní v očkách nedráždi. Obsahuje pšeničný proteín. Dermatologicky testovaný. 

    Bubchen Celandula nechtíkové telové mlieko

    Telové mlieko má riedšiu vodovejšiu konzistenciu. Práve preto sa rýchlo vstrebáva a hydratuje. Keď som si ho natierala ja, tak na zapálených ložiskách ma štípal a teda aj dráždil. Ľubko taký AE ako mám ja nemá a práve preto jeho nič neštípalo ani nedráždilo. 

    Asi po dvoch týždňoch testavania však dostal laryngitídu a teda to spôsobilo aj pokles imunity a následné zhoršenie AE. Vtedy už natieranie poštípavalo aj jeho. Keď ekzém štípe, tak zároveň aj vždy svrbí. Preto som ho odložila a v používaní pokračujeme až teraz, keď AE je opäť v miernej fáze.

    Bubchen ošetrujúci kozmetiký krém

    Pleťovú kozmetiku na Ľubkovú tváričku som nepoužívala. Iba cez zimy v mrazoch. Tento krémik sme si obľúbili. Je hustého zloženia, príjemne premasťuje tvár a neštípal ani nedráždil. Pri chorobe som ho natierala aj na vyštípaný noštek. Pri odúčaní od cumľa zas na natieranie okolo úst,kde sa mu zýšenou tvorbou slín robili vyrážky. Svojimi premasťovacími schopnosťami napomáhal k liečeniu vyrážok aj suchých miest. Zložením je vhodný na natieranie tváričky do chladu.

    Vonia ako malé bábetko a pokožka ním ostáva prevoňaná. Obsahuje alantoín. 

    Ja si ho dávam ako nočný krém v dňoch, keď mám suchú pleť a ráno je pokožka príjemne vyživená.

    Výrobky Kawar

    Už po prvom prečítaní informácií z obalu, som mala veľké očakávania.Na obale je uvedené,že napomáha pri odstraňovaní kožných problémov, psoriázy a akné.

    Každému na AE zaberá niečo iné, ale poväčšine sa všetci atopici zhodneme, že na ekzém je najlepšie more. Kawar výrobky obsahujú soľ z Mŕtveho mora. 

    Okamžite som sa pustila do testovania, pretože balíček prišiel v dobe, keď som mala ekzém v zapálenom stave a nemohla som bez liekov v noci ani spať.

    Kawar kúpeľová soľ z Mŕtveho mora

    Po rozbalení som zbadala kryštáliky soli, ktoré sa však za chvíľu v kúpeli roztopia. Naskytla sa mi otázka, či soľ na ekzéme neštípe. Nie. Mňa neštípal na pokožke ani raz. Vo vode sa spravili na zapálených miestach jemné bublinky.

    Balenie, ktoré sme dostali na testovanie vydržalo na tri kúpele. Odskúšali sme ho aj na vyparovanie na radiátor pri chorobe a ja si v nej pravidelne kúpem aj ruku, ktorú mám ekzémom postihnutú najviac. 

    Po využití balíčka už bolo vidieť zmenu. Ekzém sa začal liečiť a prestal byť zapálený. Pokožka sa liečila rovnako, ako v mori. Zápal ustupoval a objavili sa nové suché miesta, ktoré soľ vytiahla na povrch. 

    po treťom kúpeli:

    po šiestom kúpeli:

    Približne po týždni ústupila aj svrbivosť. Kedže som sama na sebe pocítila rozdiel, ostala som soli verná a kúpila si daľšiu. Každým kúpeľom sa ekzém viac hojí. Všetky suché miesta postupne vymýzajú. 

    Preferujem krátku kúpeľ a práve soľ spĺňa tento účel. Stačí 15-20 minút, aby minerály pokožka vstrebala. Po kúpeli sa netreba umývať sprchovým šampónom, pretože soľ pokožku za túto dobu vyčistí do hĺbky.

    kúpeľ ruky:

    Ja túto soľ odporúčam pre stavy AE. Mne veľmi pomáha pri liečbe ekzému.

    Kawar mydlo s obsahom soli z Mŕtveho mora

    Mydielko je tiež nedráždivé. Používala som ho pri rýchlej sprche.

    Pokožka po ňom ostávala prečistená. Neobsahuje vonné zložky a teda pokožku upokojuje. 

    AALong4Lashes Dvojfázový odstraňovač očného mejkapu s biotínom

    Od kedy som na materskej dovolenke, zvykla som si dávať mejkap dole vlhčeným obrúskom. Odličovače teda v mojej domácnosti zaradené nie sú. Asi je čas to zmeniť. 

    Začnem opäť pri AE. Okolo očí aj na tvári sa mi tiež vytvára. Tento odličovač mi nevyvolal nechcenú reakciu. 

    Podarilo sa mi ho teda mesiac testovať. Odličovač treba pred použitím pretrepať,aby sa zložky premiešali. A to je teda divadlo! Krásne sa vnútri trbliece. Ľubko ho chce hrkať stále, lebo sa rohodol, že v nom sneží 🙂

    Podľa môjho názoru sa najťahšie odličuje maskara. AA odličovač ju odstráni celú po druhom pretretí oka tampónikom.

    Odličovač stimuluje rast mihalníc vďaka obsahu biotínu. Pre hydratáciu je v obsahu pridaná kyselina hyaluronová.

    Mne sa nezdajú dlhšie, ale keď som si porovnala fotky pred použitím a po mesiaci používania, tak sa mi vidí, že sú posilnené a zdravšie. Posúdte sami. 

    Výrobky Dr.Hoj

    Každá mama sa po prečítaní zloženia týchto výrobkov poteší. Neobsahujú totiž ropné produkty - parabény,parafín, minerálne oleje. Dokonca neobsahujú ani konzervačné látky. Zaujali ma najmä tým, že pôsobia detoxikačne.

    Na druhej strane ma prekvapilo, že do troch rokov treba výrobky konzultovať s doktorom. Nakoľko som v zložení nenašla nič, čo by nám mohlo spôsobiť škodlivú reakciu, výrobky sme vyskúšali ako ja, tak aj Ľubko.

     Dr.Hoj Zapar-hoj Tradičný krém na ošetrenie podráždenej a zaparenej kože s konopným olejom

    Krém sa používa na liečbu zaparenín v plienkovej oblasti. Vymenili sme ho teda na mesiac za krém, ktorý bežne používame. Ľubkovi sa zapareniny nerobia, takže sme ho používali iba ako prevenciu. Dobre sa natiera aj rozotiera.

    Krém je v téglikovom balení, teda sa k nemu dá dostať bez ťažkostí až do minutia. Neohúri však vôňov. Je to ale podľa mňa znak nepridávania vonných esencií do zloženia.

    Myslím, že mu treba dať šancu najmä v lete, kedy sa vytvárajú zapareniny aj v iných oblastiach ako je napríklad podpazušie, stehná, slabiny a podbruško, na ktoré je tiež určený.

    Dr.Hoj Vetro-hoj tradičná masť na jemnú masáž bruška s kokosovým olejom

    Od Ľubkového narodenia mu po kúpeli masírujem telíčko a teda aj bruško. Nie však s krémom na to určeným, ale bežným. 

    Netrpí na zvýšenu tvorbu plynov a teda som ho rovnako používala ako príjemnú zmenu a náhradu za bežný krém.

    Vonia veľmi jemne po mentole. Rozotierateľnosť je veľmi dobrá. Konzistenia je tuhšia a preto si myslím, že krémik aj dlhšie vydrží.

    Sľubuje dokonalé premastenie a tak som ho teda ja odskúšala na natieranie strií, ktorých mám na brušku dosť a zdá sa mi, že zmiernili začervenanie.

    Dr.Hoj Vapo-hoj Tradičný balzám Obklad na hrudník s marhuľovým olejom

    Tento sme využili s trojice najviac.

    Ľubko pri laryngitíde mal veľmi zahlienené dýchacie cesty. Natierala som mu hrudník pravidelne dva krát za deň. Páčila sa mi jemná eukalyptová vôňa, ktorá pri používaní nedráždi po čase v nose. Výrobok je hustejšieho zloženia. Je však dobre roztierateľný. 

    Jeho nápomocnoť však neviem odhadnúť. Ľubko mal troje antibiotiká, zahlienený bol celé dva týždne a výtok z nosa mal týždeň a pol. Takto chorý bol po prvý krát, takže  žiaľ nedokážem zhodnotiť, či by jeho stav bol bez tejto pomoci dlhší,alebo nie.

    Medi Denný krém z Mŕtveho mora

    Pleťovú kozmetiku som si zaobstarala iba jeden krát, pokiaľ nerátam vzorky z časopisov a lekárni. Inak mi vždy stačilo to, čím som sa natierala aj na telo. Asi by som to mala zmeniť a tento krém si chcem po minutí dokúpiť aj nočný. Používala som ho asi týždeň, keď aj manžel zhodnotil, že tvár mám úplne jemnučkú.

    Jedná sa o slovenský výrobok, čo vždy poteší. Aj cena krému je dostupná. Nedráždi pleť a na suchších miestach neštípe.  Dávam si ho aj pod mejkap. Keď ho natriem, oblečiem Ľubka je to tak akurát na vstrebanie a nanesenie mejkapu. Ten vydrží na nakrémovanej pokožke dlhšie a je vyrovnaný po celej pleti bez fľakov a mastnoty. 

    Mne teda na pleti sedí a vyhovuje mi.

    Na záver mojej recenzie sa chcem podakovať firme Intherpharm, že si vybrala práve nás.  Modrému koníku, že nám, mamičkám robia radosť v možnosti testovania výrobkov, ktoré sú menej známe, alebo sú novinkami. 

    Zároveň som vďačná aj mojmu synovi, že spolupracoval a manželovi, že ma vydržal počúvať a teda aj za to, že ich dvoch vôbec mám 🙂

    Ďakujem.

    Bol to skvelý mesiac, ktorý nás oboznámil s novými výrobkami a mňa zoznámil s novými mamičkami na Koníku.  Ďakujem za ústup AE s ktorým bojujem roky. A ak ste to dočítali až sem, tak veľmi ďakujem aj vám 🙂

    katrin21
    30. nov 2016    Čítané 267x

    RECENZIA INTERPHARM

    Vždy som sa čudovala, odkiaľ tie baby na MK berú produkty na testovanie. Aj ja chcem testovať, ako na to? Šťastie sa však po nejakom čase usmialo aj na mňa a tentokrát som postrehla výzvu a zapojila sa. Po tom, čo ma vybrali medzi testujuce mamičky a prišiel mi domov balíček s výrobkami, dala som sa s radosťou do testovania.

    Prvý prišiel na rád krém na ruky FLEXITOL. 
    Veľmi ma prekvapilo, že napriek tomu, že je dostatočne mastný a dobre hydratuje, nezostáva na rukách dlho pocit mastnoty, čo veľmi oceňujem, nakoľko musím " natrieť a ísť". Tento krém určený pre veľmi suché ruky bol prvý testovaný, ale dostáva odo mňa hneď na úvod 100 bodov. A to nie som typ, čo niečo bude chváliť len preto, že to dostal zadarmo. Flexitol putuje so mnou aj na prechádzky s kočíkom, našiel si u mňa miesto v taške a už tam zostane.

    Túto značku som nepoznala, ale pozitívne prekvapila.

    Rovnakej značky bol aj prípravok na suchú pokožku nôh - Pena FLEXITOL.
    Moja skúsenosť s ňou je fajn. Páči sa mi, že pena sa ľahko nanáša, je nemastná a krásne sa vstrebáva, takže netreba dlho čakať a veľmi rýchlo môžete chodiť bez toho, aby ste mali pocit, že všetko skončilo zotreté vo vašich ponožkách. 

    Musím povedať, že naozaj prvé rozdiely v pokožke som videla asi po 3 dňoch používania. Trpím na veľmi suchu pokožku chodidiel a skúšam rôzne prípravky, ktoré by mi pomohli. Penu Flexitol môžem smelo odporúčať, ale určite je treba dlhší čas a pravidelnosť, aby sa výsledky dostatočne prejavili. Na fotkách vidno rozdiel vo farbe pokožky, jednu nohu som natierala (pravú), druhú nie, aby sme vedeli porovnať. Na fotke prstov sú nohy prekrížené, takže noha po použití flexitolu je vľavo a myslím, že na pokožke prstov vidieť, že koža je hladšia, nie je taká suchá, bledá, vráskavá a drsná. Rovnako pokožka chodiel sa vypla a zmizli hlboké vrásky smerom k vnútornej klenbe a priehlavku. Sorry, nemám bohvieako fotogenické nohy :D.

    Výrobok určite však odporúčam.

    Regeneračný šampón na vlasy HÉLIA D a vlasová voda rovnakej značky prišli na rad ako ďalšie. Každá žena po pôrode pozná ten pocit, keď koruna krásy už nie je to, čo bývalá. Tento šampón proti vypadávaniu vlasov vás prekvapí nielen svojim prírodným zložením. Zmes byliniek, ktorá dodáva šampónu príjemnú vôňu blahodárne pôsobí na pokožku hlavy a aj vlasy. Už po asi 2-3 umytiach som si všimla, že moje vlasy sú nadýchanejšie, majú väčší objem - to som ani nečakala, takže super, a niekedy mi vydržia aj o deň dlhšie, hlavne ak si šampón nanesiem 2x. To je pre mňa zázrak, nakoľko bežne sa musím zmývať každý druhý deň a aj to už ten druhý deň od rána vidím mastnejuce vlasy.

    S týmto šampónom mám dlhšie pocit čistých, nadýchaných vlasov, takže určite sa popozerám po ňom aj do budúcnosti. 

    Vlasová voda HÉLIA D rovnako ako šampón u nás zabodovala. Čo ja veľmi oceňujem je aplikátor vo forme pumpicky. BRAVOOOO, kričím výrobcovi, hoci ma nepočuje. Skvelá vychytávka pre tie, čo nebaví pracne triasť a kvapkať s bežne predávanými vlasovými vodami (z toho dôvodu u mňa vlasová voda vždy upadla do zabudnutia po pár použitiach). Super pohodlná pumpička spraví všetko za vás! Mňa to veľmi oslovilo a určite nebudem jediná. Čo sa týka padania vlasov, ešte je krátky čas na to, aby som bilancovala, ale rozhodne sa mi padanie nezhoršilo a zastavilo.

    Preto túto vlasovú vodu odporúčam.

    Hélia D sérum na suché končeky s arganovym, jojobovym a mrkvovým olejom.

    Nuž, rada by som vám napísala moju skúsenosť s ním, ale nemôžem. Ponúkla som ho 16-ročnej dcére, ktorá má krásne dlhé kučeravé vlasy s vysušujúcimi sa končekmi. Klasický problém inak krásnej brčkavej hrivy. Výsledok? Viac som ho do rúk nedostala a stále mi chodila dať ovoniavať svoje vlasy. Sérum totiž krásne vonia aj dlho po aplikácií, čo je veľmi príjemné.

    Tu moje testovanie skončil, ale dcéra odkazuje: "Mami, napíš tam, že je to skvelá vec! Mala som už kadejaké iné prípravky s olejmi na končeky, ale všetky mi ich nechávali akoby pozliepané. Tento nie! Je úžasný, môžem si ho dať koľko chcem a nič nezostane mastné, pekne sa to vsiakne." Nuž čo, už vidím, že aj tento výrobok budem musieť nájsť na trhu, lebo moja šestnástka sa ho už nevzdá. Aj teraz som ho musela hľadať v jej izbe, aby som mohla dať fotku.

    Hodnotenie - v mene mojej dcéry: Odporúčam všetkými 10-timi.

     Čomu som sa ja, ako matka malého bábätka veľmi potešila, bol bezkontaktný elektronický teplomer MICROLIFE. S touto značkou sme doma spokojní, máme doma od nich veľmi spoľahlivý tlakomer. Preto som čakala len a len dobré výsledky aj od tohoto teplomera. Meranie je rýchle a pohodlné. Odmeriate si s ním bez problémov nielen teplotu tela, ale napr. aj teplotu steny, miestnosti ako takej alebo vody vo vaničke na kúpanie. Všetky svoje výhody mi dokázal minulý týždeň, keď moja á mesačná dcérka dostala 6-tu chorobu a vysoké horúčky. Pre kontrolu som prvé razy premeriavala aj iným teplomerom v konečníku a výsledok bol porovnateľný. Preto som už ďalej merala len s Microlifom, a tak to aj zostane.

    Úžasný vynález, tlieskam!!! Oceníte najmä v noci, keď nie je potrebné bábätko budiť, jednoducho mu nasmerujete svetlielkom na stred čela vo vzdialenosti max. 5cm a do 3 sekúnd máte výsledok.

    Záver: určite si ho kúpte!!!

    Krém značky BUBCHEN

    Keďže Tamarka mi svoje dojmy nepovie, vyskúšala som aj ja a mojej pleti dodal jemnosť, vonia tiež veľmi jemne a príjemne a patrí skôr k mastnejším krémom, takže určite vhodný aj do nečasu. Spokojnosť. V tejto zime určite ešte využijeme.

    Bubchen Calendula Milk: Detské mliečko s vôňou nechtíka, veľmi dobre sa roztiera a zvlhčuje detskú pokožku, je žltej farby, ako samotný nechtík, výťažky z ktorého mliečko obsahuje. Používame síce doma inú značku krému pre bábätká, ale tá sa horšie rozotiera, preto toto mliečko je príjemnou zmenou.


    Vyskúšali sme aj BUBCHEN BABY BAD: detský kúpeľ s jemnou nevtieravou vôňou. Palec dávam hore za príjemnú vôňu a penu, jediné, čo mi chyba je návod na použitie.

    Malo sa dať do vody asi, tak sme tak aj dali, ale nie je tam napísané, či umýva (lebo neobsahuje inak mydlo, takže nevysušuje), alebo ho mám použiť len ako doplnok napr. penu do kúpeľa, alebo? Tip na vylepšenie pre výrobcu - doplniť info. Inak dcérka sa z peny veľmi tešila, smiala sa užívala si niečo, čo ešte nikdy predtým nevidela. Takže super.

    Posledný z radu BUBCHEN je umývací a sprchovací krém pre celú rodinu. Nuž, keď pre celú rodinu, tak vyskúšam aj ja  A veru je dobrý! Tá vôňa, nedá sa opísať, jemná, ale zároveň dostatočne výrazná, príjemná, ale nie prehnane bábätkovská. Obsahuje 1/3 telového mlieka a mandľový olej, preto zbytočne nevysušuje. Je priesvitnej farby a veľmi dobre sa roztiera po pokožke. Aj keď doteraz sme používali len tuhé mydlo pre bábätko, už teraz viem, že toto bude jeho nástupca.

    Odporúčam.

    V testovaní sme snaživí, avšak úžasnú antikolikovu fľašku Dr. Browns, o ktorej som veľa počula, moje dieťa nechytí, nakoľko má dudlik, ktorý ona neľúbi, musí mať sploštený, nevie z takéhoto piť aj obdobie kolík nám už pominulo, našťastie.

    Čo sa mi však úžasné páči je fakt, že táto fľaška je malinká, šikovná a dá sa použiť ako vnútro do termosky, ktorú veľmi radi používame, prikladám dôkaz. Takto si môžeme čajík, alebo vodu má mliečko vychutnať bez problémov kdekoľvek teplú aj v najväčšej zime, takže uplatnenie u nás nájde tak, či tak ďakujem .

    KAWAR soľ z mŕtveho mora a mydlo rovnakej značky.

    Soľ opäť testovala 16r dcérenka... Ona je na rôzne serepetičky na kúpanie do vane ideálny spotrebiteľ. Nasypala, zrelaxovala, nafotila. Vraj : "Príjemný pocit, môže byť aj nabudúce, ale nijako to nevoňalo" No veď áno, soľ väčšinou nevonia, keď je prírodná bez prídavných látok. Úplne stačí, že je z Mŕtveho mora, telo sa vám poďakuje. 

    Mydlo som vyskúšala ja. Je určené na problematickú pleť ale neuškodí ani tej zdravej. Má jemnú štruktúru a obsahuje , rovnako ako soľ do kúpeľa, výťažky z mŕtveho mora. Verím, že aknóznej pleti dodá sviežosť a zmierni zápalové procesy, tým je more známe, mŕtve o to viac. Na moju pokožku pôsobilo pocitom, že mi ju zbytočne nevysušilo, čo už v mojom veku nepotrebujem, ale je pre mňa už trochu nezvyklé mydliť si tvar a telo klasickým mydlom. Dávam mu 8 bodov z 10tich.

     Ďalší testovaný bol krém MEDI s výťažkami s Mŕtveho mora a už bude asi v mojej trvalej výbave. Veľmi príjemný! Presne to, čo moja pleť potrebuje, trochu mastnoty, ktorá ale pekne rýchlo vsiakne a pleť zostane matná, ale zamatovo jemná, dostáva odo mňa božtek za odmenu :D

    No áno, maminka na MD sa trochu zabávala, veď čo, dieťa spí, nebudem predsa len nudne testovať, treba sa zabaviť, mňa to testovanie tuším baví. No čo, tak sú na koňovi moje fotky ako ma matička zem stvorila, bez make upu .

    Nedostali sme však len kozmetiku, prišlo nám aj mliečko France Lait. Dvojka a trojka Vekom nám sedí dvojka, tak sme ju testovali. 

    Kedysi som o tomto mlieku nepočula dobre názory z úst pediatrov. Mala som teda mierne predsudky, logické, však? Nuž ale je to už dosť veľa rokov a myslím, že zloženie mlieka sa za tie roky zmenilo k lepšiemu. Porovnávala som ho a aj tu na MK sme sa o ňom s niektorými užívateľkami bavili a aj pani z lekárne potvrdila, že vraj vyhovuje. Doteraz sme boli síce na inom mliečku, ale vyskúšali sme a musím povedať, že chutilo veľmi. 

    Oceňujem, že oproti dvojke mliečku, čo máme my sa táto dvojka veľmi dobre rozpúšťa a má žltšiu farbu. Malá vypila všetko a s radosťou dopijeme celú krabicu. Takže chuťový test dopadol na jednotku a zloženie po mojom laickom porovnaní tiež môže byť, je veľmi podobne ako iné mliečka. Jediné mínus je odmerka. Veľmi nepraktická, oproti tej, na ktorú sme zvyknutí. Mlieko sa s ňou zle zarovnáva, materiál tiež taký zvláštny, po otvorenú plechovky ju treba z mlieka doslova vyhrabať Toto sa mi nepáčilo a je to pre mňa mínus z hľadiska pohodlia užívania.

    Dr. HOJ - trojica výrobkov:
    Tradičný balzam na hrudník s marhuľovým olejom... V návode odporúčajú spraviť zápar - teda natrieť a zakryť igelitom a nechať pôsobiť. V čase testovania sme našťastie nikto neboli chorý na nádchu, kašeľ a pod.. takže z tohto hľadiska neviem účinky posúdiť. Výrobok je navyše vhodný až od 3.rokov. Tak som vyskúšala na sebe. Úprimne poviem, necítila som nič - ani teplo, ani chladný pocit, nič. Akurát mi to asi premazalo oblasť dekoltu, čo tiež nie je na škodu. Údajne napomáha detoxikácii, tak sa snáď niečo udialo, aj keď dosvedčiť to nemôžem. Preto tomu to výrobku dávam tak 4 body z 10, inak to vyjadriť neviem. Neočaril, ale neurazil, povedal by diplomat.

    VETRO HOJ
    je určený na masáž bruška a uvoľnenie plynov a pod. Nerozumiem však, prečo napriek prírodnému zloženiu nie je vhodný pre malé deti, ale opäť, ako všetky tieto výrobky až od 3 rokov. Toto považujem za veľké mínus, nakoľko bolestibruška a vetry trápia hlavne maličké detičky. Inak je to príjemný prípravok, dobre sa ním masíruje, ľahko sa vstrebáva.


    ZAPAR HOJ 
    tento výrobok bohužiaľ u nás pohorel na celej čiare. Opäť mínus - je určený pre deti nad 3 roky, ale OK, riskla som to a vyskúšala ho na práve zaparenej ritke nášho bábätká. Bohužiaľ, ani po viac ako 24h umývania vodou a natierania týmto prípravkom sa plienková oblasť nezlepšila, a preto som sa vrátila na druhý deň k nášmu osvedčenému prípravku, ktorý túto oblasť s akútnym problémom skľudni už za noc. Nechcela som už dlhšie čakať a nechať dieťa s červenou pokožkou. Preto tento výrobok nehodnotím pozitívne, nám nesadol.

     A opäť niečo na jedenie! Aspoň si to myslela moja 8. mesačná, momentálne pätzubá dcérka :D :D

    Zubná pasta ELMEX pre deti od 1. zúbka do 6 rokov. Radosť nášho domáceho detského osadenstva ma prekvapila. Pýtate sa prečo? Nuž, malá to dávala najavo tým, že mi chcela priam zjesť prst, staršia tým, že zhíkla po tom, ako zbadala pastu v kúpeľni: "Jéééj, mami! Ty si kúpila moju najobľúbenejšiu pastu z detstva?? Tá je taká dobraaaaa, mňam".

    No nie, nekúpila, dostali sme ju na testovanie.  Takže čo, 16 ročná sa vrhla do umývania zubov ( stále je to dieťa, ako vidíte) a mladšej som asistovala ja. Pozrite fotky a uznajte sami, potrebuje toto ešte nejaký komentár? 10 bodov z 10tich.  


    Odličovač 2v1 LONG LASHES.
    Moja dcéra, áno, opäť ona, sa naň vrhla a znárodnila mi ho. Dovidenia, odličovač. Takže recenzia v jej mene je viac ako pozitívna.


    Tentokrát som ho však chcela vyskúšať aj ja, nie ako sérum na vlasy. Takže za mňa takto: síce super odličuje, naozaj ľahko a rýchlo, ale oči ma krátko na to dosť dlho štípali, i keď....ja mám všeobecne citlivé oči na odličovače, ktoré obsahujú olejovú zložku, takže tento dvojfázový nebude môj kamarát. Ale dcéra ho spokojne využije, takže aj tak dobre. 

    Pleťové masky PRESTIGE - upokojujúca maska a maska na spevnenie a vyhladenie vrások. Tak to je niečo pre mňa. 40-tka mi dýcha na krk, treba niečo so sebou začať robiť.

    Pleťové masky majú príjemnú krémovú konzistenciu, nie je potrebné ich umývať, ale môže sa. Keďže prišli 2 po 2ks, skúsila som aj tak, aj tak. Prvýkrát som si masku umyla vodou a mala som pocit, že pleť zostala zamatovo jemná a napnutá. Super ! Druhýkrát som si masku nechala vsiaknuť, iba som zvyšky jemne poutierala papierovou vreckovou. Pocit pleti bol logicky mastnejší, väčšina sa vpila do pleti, ale mastný povrch pretrval aj po utreti ešte nejaký čas. O asi 2 hodiny má ale začali štípať oči aj keď som dodržala odstup od oči pri nanášaní. Bolo mi jasné, že je to zo zvyšku masky, tak si bola nútená pleť opäť umyť čistou teplou vodou a bolo po probléme, štípanie prešlo. (Áno, opäť tie moje citlivé oči, ach jo)

    Za mňa teda masky hodnotím na 1, avšak ak máte citlivejšie oči, treba si ich radšej umyť vodou preč. Po použití masky na spevnenie pleti bola pleť viditeľné zbavená drobných vrások a tie hlbšie boli menej výrazne. ODPORÚČAM.

    po

    Nuž a to sa už blížime k záveru recenzie. Výsledky by som zhodnotila , že som na 90% spokojná so všetkými výrobkami, až na nejaké 2-3, ktoré nám nejakým spôsobom nesadli.


    Veľmi pekne ďakujem za možnosť zúčastniť sa testovania, získala som množstvo hodnotných produktov a vážim si to. Veľké ďakujem.

    Spokojná užívateľka Katarína 🙂

    katusik19
    30. nov 2016    Čítané 46x

    Testovanie Interpharm

    Každá žena sa rada parádi. A aj ja. Hoci, nie každý deň mám na to náladu a čas. Niekedy som rada, keď si vo svojom ultra sexi flanelovom pyžame sadnem pred TV a mám možnosť nerušene sedieť bez detského kriku a neustálej pozornosti mojich detí.

    Ale výhrou od koník_testuje a vďaka výrobkom od Interpharm som zažila predčasné Vianoce a nie len ja, ale aj moje deti a môj manžel ktorý bol zo začiatku skepticky a nič nechcel testovať, ale predsa len podľahol. 

    Pretože ako to poznáte, keď žena na tom trvá muž skôr ci neskor podľahne. Skrátka, chceš - nechceš, musíš.  Ja lupiny nemám, ty máš, daj hlavu a použi tento šampón. 

    Musím povedať, že tento mesiac testovania sme si všetci užili tak ako ja, tak aj moje deti a muž samozrejme tiež, v neposlednej rade.  Zažívala som domáci týždeň wellnessu a moc som si to užívala. Za tento mesiac testovania sa mi veľmi zlepšil stav mojej pleti, mojich chodidiel a vlasov. A teraz už prejdem ku konkrétnym výrobkom:

    - Bübchen

    Telové mlieko:

    Mliečko má dosť riedku konzistenciu, čo mne osobne trocha prekážalo, ale inak žiadne iné výhrady k tomuto mliečku by som nemala. Deťom sa páčila vôňa a boli spokojní, každý večer ma prosili aby som ich natierala.

    Sprchový šampón:

    Veľmi príjemný sprchový šampón s jemnou vôňou, veľmi hustý, takže bolo na kúpanie potrebné používať len minimum. Bola som s ním veľmi spokojná a detičky po ňom naozaj veľmi príjemne voňali. Jedine čo by som možno vytkla výrobcom je to, že sa veľmi ťažko vytláčal z tuby keď som mala mokré ruky a na ďalšie používanie, by som uvítala balenie s pumpičkou.

    Pena do kúpeľa:

    Tuto nie je čo vytknúť, úžasná pena, more bubliniek a krásna vôňa. Deti boli v siedmom nebi. Zostávame verní. 

    Detský krém na tvár:

    S týmto krémom sme to doslova natreli zime. Krém je neskutočný svojou vôňou a aj účinkami. Tento krém dokonca začal používať aj môj manžel. Mal veľmi suché a červené fľaky na tvári, tak som mu povedala aby vyskúšal tento krém. Fľaky behom niekoľkých použití zmizli. Takže dá sa povedať, že tento krém mal najväčší úspech u manžela, ale samozrejme aj u detí, tie po ňom krásne voňajú a sú chránené pred zimou.

    - Dr. Brown's

    Kedže, ja už malé bábätká doma nemám, fľašku som na otestovanie ponúkla svojej veľmi dobrej priateľke. Tá bola s fľaškou spokojná veľmi ocenila, že v balení bola aj kefka na čistenie. Dojčenská fľaška spĺňala to čo spĺňať má. Plus je samozrejme, že redukuje výskyt kolík a uchováva vitamíny.

    - Microlife

    Odkedy mám deti, vždy som túžila po takomto teplomery. Moje deti vždy mali problém dať si odmerať teplotu či už v ritke a neskor aj pod pazuškou, lebo im to vždy vypadlo a teplotu sme merali aj na x-krát. Ako ďalší problém bolo meranie teploty v noci, keď spinkali. Bolo mi ľúto ich budiť, ale vy ste môj problém vyriešili.

    Teraz je to oveľa jednoduchšie. Som oveľa pokojnejšia keď im možem merať teplotu aj v noci bez toho, aby som ich musela budiť. Ja so och takto skontrolujem a oni si sladko buvkajú. Teplomer sme bohužiaľ aj museli použiť, aj naostro, pretože nás všetkých skolila viróza. My sme s výrobkom veľmi spokojní.

    - Flexitol

    Pena na nohy:

    ÚÚÚÚÚžasná vecička. Kedže moje nohy sú veľmi zničené. Stále sa mi vytvára tvrdá koža a je to dosť únavné a o estetike ani nehovorím. Už som vyskúšala veľa krémov, ale žiadny nemal takýto bleskový účinok. Nohy mi zostali zjemnené. Pri pravidelnom používaní sa stav mojich chodidiel zlepšil, ale naozaj treba použivať každý deň, ak sa to zanedbá tak nepomôže nič.

    Krém na ruky:

    Musím sa priznať, že moc neobľubujem krémy na ruky. Mávam v zime síce dosť suché a popraskané ruky, ale krém na rukách mi vždy vadil. Aj keď som si ho naniesla hneď som si ho musela aj utierať, proste mi to vadilo. Som rada, že som si mohla vyskúšať krém Flexitol. Príjemne sa vpije do pokožky a vôbec nemám pocit mastných rúk. Príjemne vonia a môžem ho odporučiť, každému kto má podobný problém ako ja, že neznesie krém na rukách. Tento krém sa tak rýchlo vpije, že si ani neuvedomím že som si natrela ruky. Ostávam mu verná.

    Helia-D

    Šampón na vlasy:

    Moje vlasy sú otrasné. Každý deň si musím umývať hlavu inak ju mam strašne mastnú. Tiež nemôžem používať hociaký šampón, pretože sa mi hneď spravia lupiny. Dlhodobejším používaním šampónu sa mi prestali o trošku menej mastiť vlasy. Naozaj mi stačí teraz si umyť vlasy už každý druhý deň a môžem s kľudom vyjsť aj na ulicu.

    Sprej proti vypadávaniu vlasov:

    Hoci som ho používala, zlepšenie mojich vypadavajúcich vlasov som si nevšimla, ale myslím, že bude potrebné pre dostavenie účinkov, používať tento produkt dlhšie. A tiež si myslím, že mi dopomohol k zlepšeniu mojich vlasov, čo sa týka ich mastenia. Po použití spreju sa vlasy dajú ľahšie rozčesávať.

    Sérum na končeky vlasov: 

    Toto sérum som si veľmi obľúbila, krásne vonia a vlasy sú p ňom krásne lesklé. Určite budem používať aj naďalej.

    AA:

    Kedže my už ťahá na 30-tku, veľmi som ocenila tieto masky. Budem sa musieť poobzerať v obchodoch po nich. Po ich nanesení som cítila že moja pleť je svieža a hlavne hebká.

    Medi:

    Na hodnotenie tohto krému som sa asi tešila najviac. Neskutočné ako mi pomohol. V prvom rade chcem vyzdvihnúť, že je to slovenský výrobok. Vždy rada podporím slovenský výrobok. Krém výrazne zlepšil moju kvalitu pleti. Pred jeho používaním som mala tvar mastnú. Mala som po tvári pupienka ktorých som sa nevedela zbaviť. Po mesiaci používania je moja tvár ako vymenená, je to pre mňa zázrak, pretože roky si neviem nájsť krém, ktorý by mi pasoval a tento mi sadol ako "riť na šerbel". Ďakujem vám za možnosť ho vyskúšať a nájsť konečne kozmetickú lásku môjho života. 

    Kawar:

    Mydlo:

    Ďalšia úžasná vecička do mojej zbierky, tak ako vyššie uvedený krém aj toto mydlo mi neskutočne pomohlo k zlepšeniu stavu mojej pleti. Používam ho každé ráno a každý večer a umývam si s ním len tvár.

    Soľ do kúpeľa:

    Teší ma, že som mohla relaxovať v kúpeli s touto soľou. Pokožka po okúpaní bola príjemná a hebká. Taktiež som ju používala na vymočenie nôh a pri naparovaní.

    4 long lashes:

    Jemné odličovadlo, neráždi a ľahko odličí aj výraznejší make up. Z mojej strany veľká spokojnosť, pretože pred tým čo som používala to bol otras.

    -Dr.HOJ

    Zapar-hoj

    S krémom som veľmi spokojná, účinky boli viditeľné takmer okamžite.

    Vapo-hoj

    Balzam je veľmi príjemný. Ja aj syn sme mali chytené priedušky a natierali sme si hrudník s týmto balzamom. Príjemne hreje po natretí a vôňa z neho pôsobí príjemne aj na dýchacie cesty.

    Vetro-hoj

    Ako by som to povedala  Dokonale spĺňa svoju funkciu  U nás strieľali petardy  Škoda, že som ho nepoznala keď bola dcérka maličká a mávala koliky.

    - France Lait

    Mliečko od France Lait som kupovala, keď moja dcérka bola bábätko, hoci my sme kupovali mliečko na intoleranciu laktózy. Teraz, keď je dcérka už zdravá, tak sme mohli vyskúšať aj tieto mliečka. Mliečko pre vekovú skupinu 1 až 3 roky ma očarilo svojou krásnou vanilkovou vôňou. A nie len mňa, ale aj moje deti. Hneď som im ho zarobila a reakcia môjho syna bola - "Ty koksooooo aké dobré mliečko". Takže myslím, že to hovorí za všetko.  Deti ho pýtali 3-krát denne.

    Mliečko pre vekovú skupinu 6 až 12 mesiacov, im chutilo, tiež ale kedže nemalo príchuť, uprednostnili vanilkové mliečko. Ale chuťovo bolo výborné a môžem povedať, že svojim zložením aj kvalitne.

    Elmex:

    Zubná pasta

    Túto zubnú pastu veľmi dobre poznám, pretože ju bežne používame. Sme s ňou veľmi spokojný a myslím že je dôležité používať kvalitnú zubnú pastu, ktorá deťom chráni zúbky už v rannom veku. Hoci je troška drahšia, myslím, že v tomto smere sa oplatí priplatiť si.

    So všetkými výrobkami, ktoré som testovala, som veľmi spokojná a som šťastná, že som mala možnosť spoznať výrobky, ktoré som nepoznala a doplniť si výrobky, ktoré aj bežne používam. Výrobky sú veľmi kvalitné, dokonca sa medzi nimi nachádza aj slovenský výrobok, čo som ja moc ocenila.

    Určite zostávam verná tým výrobkom, ktoré ma najviac očarili. Oceňujem, že výrobky sú bežne dostupné a cenovo prijateľné.

    kebhut1
    28. nov 2016    Čítané 94x

    Naše testovanie výrobkov so spoločnosťou INTERPHARM

    Kde bolo tam bolo, bola jedna unavená mamička a nádherná usmievavá princezná Elisa. Celý deň sa len hrali, rozprávali, prechádzali a spinkali, čo mohlo byť krajšie. A teraz sa vráťme do reality. Eliska je úžasné dievčatko, ale asi tým že je to moje prvé bábätko, predtým som sa nestarala o deti, svoju rodinu mám ďaleko, tak je to naozaj občas náročné, ale za to krásne 🙂 Asi každá mamička mi dá za pravdu, že vybočiť trošku z denného stereotypu, robiť aspoň chvíľku iné je na nezaplatenie.

    Veľakrát som si už všimla ako mamičky na koníkovi testujú, občas som závidela ako sa im to podarilo a zrazu sa to podarilo aj mne. Ani neviete ako som sa tešila, keď som si prečítala správu, som zhíkla od radosti a muž môj nechápal, každý deň som netrpezlivo čakala kuriéra kedy príde balíček – mala som predčasné Vianoce. Keď  som ho začala rozbaľovať pripadala som si ako dieťa čo dostalo obľúbenú hračku. To viete, na materskej nikam nechodíte, nenakupujete, nič nestíhate (česť výnimkám – ja sa ešte stále učím byť mamou).

    Ale dosť bolo môjho predhovoru, hor sa na testované výrobky. V balíčku sa nachádzalo veľmi veľa výrobkov od spoločnosti Interpharm, snažili sme sa otestovať všetky- nakoniec pomáhal aj manžel.

    BÜBCHEN – ak mám povedať úprimne, ja som pred tým túto kozmetiku vôbec nepoznala a naozaj to ľutujem, ale predsa len som mamou len 4 mesiace ;) Najväčšiu radosť Eliske spravili bublinky, žienky ak vaše detičky zbožňujú kúpanie sa v pene, vyskúšajte penu do kúpeľa tejto značky. Bublinky sú všade, bublinky sú Bübchen. A naozaj boli všade aj v pusinke malinkej :D ale nejako sa jej asi aj to páčilo.

    Srpchový aj telové mliečko boli veľmi dobre, Eliska mala malý weallness v spálni, len tatino nebol nadšený keď utieral podlahu. Mňa veľmi neočarila ich vôňa, ale samozrejme to je veľmi subjektívne.

    Najúžasnejší bol však kremík na tvár. Malinká ma od začiatku problém so suchým čielkom, natierala som jej to olejčekom, no pri tomto kremíku jej to zmizlo🙂 a ta vôňa, och ženy...každé ráno sa s ním natieram aj ja.


    DR. BROWN'S- Eliska je čisto kojená, no občas keď niekam idem jej musí tatino dať mliečko z flaštičky. Do teraz som používala avent, len jedného dňa malá ju nechcela chytiť, takže sa skončili aj moje výlety :D tešila som sa že vyskúšam aj túto flaštičku, no bohužiaľ už ani tú nechytila. Ale aspoň môžem povedať že vyzerá veľmi dobre 🙂 možno pri druhom dieťati.


    MICROLIFE – takýmto spôsobom testovať teplomer asi nechce žiadna mamička, ale bola som rada za to že ho máme – Očkovanie – to veľmi obávané očkovanie, bojí sa ho každá mamička, tá obava ako bábätko zareaguje ako sa bude trápiť. A ja prvorodička? No môj strach bol asi o to väčší, bála som sa čo ak malej stúpne v noci teplota a ja ju budem budiť aby som jej ju odmerala v riťke. Stresovala som už niekoľko dní pred tým. Teplomer naozaj prišiel vhod, cítila som sa ako posadnutá, malinka pokojne spala a ja som jej každú chvílku merala teplotu, je rýchly, tichý a po kontrole s inými teplomermi naozaj dobre meria. Uff o dva týždne ďalšie očkovanie, takže teplomer bude hneď vedľa postieľky.

    FLEXITOL- moje ruky a nohy hovoria asi za všetko :D Som maniak na krémy na ruky, mám ich naozaj všade, v kabelke, v aute, na nočnom stolíku, v obývačke. Tento krém veľmi jemne vonia, nie je mastný a rýchlo sa vstrebe čo je pre mňa asi najdôležitejšie 🙂 po týždni som bola kúpiť ďalšie 4 –Vianočné darčeky, u nás v rodine viacerí trpíme podobnou úchylkou natierania rúk.

    No a pena na chodidlá, jemnučké nohy boli určite, ale trošičku mi vadil obal –mužova prvá otázka a to si dávaš tužidlo na nohy? Áno zlato, chcem aby držali svoj tvar. Ale samozrejme, že každý večer poctivo natiera aj on, ešte niečo mu dokúpiť na zápach nôh a dovolím mu chodiť naboso.


    HELIA-D  - tak táto vlasová kozmetika u nás bude mať vždy miesto. Žena po pôrode = plešatá žena. Och to je katastrofa ako mne padali vlasy, viem že sú to hormóny, ale ako aj tie hormóny pôsobia na moju psychiku, že budem bez vlasov?

    Každý druhý deň umývam vlasy šampónom, dva krát do dňa striekam sérum proti vypadávaniu vlasov (veľmi rýchlo sa mi to minulo, nevadí už som kúpila ďalšie). Po skoro mesiaci vlasy padajú naozaj výrazne menej, keby tak prestali úplne, aspoň by muž na mňa nekričal, že moje vlasy sú všade.

    Nemôžem zabudnúť na olejček, pripadám si ako tie vlasové modelky 🙂 vlasy jemnučké, hladké, ľahko rozčesateľné. Po dlhej dobe môžem nosiť zas rozpustené vlasy🙂


    AA –Masky na tvár sme skúšali spolu s mojou mamkou. Malinka spinkala, dali sme si pohár vínka, naši chlapi boli na chate, a my sme sa rozmaznávali. Mamina odskúšala AA Prestige Maska na spevnenie a vyhladenie vrások a ja AA Prestige Maska na upokojenie pleti, je naozaj občas príjemné dopriať si takýto relax. Obe sme si ich nevedeli vynachváliť. Ja som masku už skúšala aj doma, vtedy nečakane došiel domov muž aj s kolegom, no čo vyzerala som čudne ale čo pred tým nezavolá? :D čo sa týka Masky na spevnenie a vyhladenie vrások neviem povedať či je alebo nie ej účinna, možno dlhodobým používaním by bolo vidno rozdiel.


    AALong4Lashes Dvojfázový odstraňovač očného mejkapu s biotínom – ďalší výrobok, ktorý kúpim keď sa mi minie. Čo asi tak skoro nebude, momentálne sa maľujem výnimočne –na všetky sviatky-sviatok je pre mňa keď hocikam ideme🙂 Pre mňa asi najlepšie na ňom je to, že po odmalovaní nemám červené oči, ako muž mi zvykol povedať –vyzeráš ako závislák s červenými očami. Takže už nie som závislák 🙂


    MEDI - Denný krém z Mŕtveho mora, pre mňa najväčším plusom je, že sa vyrába na Slovensku, avšak som mala po ňom veľmi mastnú pleť. Preto som ho aj podarovala mojej maminke, ktorá je s ním veľmi spokojná, hovorí, že celý deň ma hladučkú a voňavú pleť, že je ako Eliska.


    KAWAR- oooooo domáci weallness, zrelaxovať po náročnom dni s malou, po prebdenej noci je na nezaplatenie. Samozrejme dopomohol aj manžel, vzal malú na prechádzku a ja s pohárikom vínka, teplou vaňou so soľou a mydielkom som si odpočinula 🙂 Soľ je naozaj skvelá, už sa síce minula, lebo musel ju vyskúšať aj muž a používali sme ju aj na radiator aby sa vyparovala.  Stále sa chystám, že si kúpime ďalšiu.


    Dr. HOJ – túto značku som už poznala, používala som Dr.HOJ na prsia. Začiatky kojenia sú veru ťažke, a naozaj veľmi mi pomohol. Najprv som sa trošku prekvapila, keďže na obale bolo napísané, že sa neodporúča používať do 3 rokov. Ale po konzultácií s doktorkou, že nie je žiadne problém pri používani, sme sa pustili do testovania. Preventívne natierame prdelku Eliske a klop,klop, zatiaľ žiadne začervenanie a ani zapareninka.

    Krémik Dr.HOJ VAPO-HOJ Tradičný balzam Obklad na hrudník s marhuľovým olejom sme s Eliskou testovali obe, skolila nás choroba. Neviem povedať za Elisku, ale mne sa dýchalo naozaj lepšie.

    Dr.HOJ VETRO-HOJ Tradičná masť na jemnú masáž bruška s kokosovým olejom sme žiaľ, alebo našťastie nemuseli testovať. Ale môjmu malému krstniatku jeho maminka každý večer masíruje bruško a pekne sa vyprdká.


    FRANCE LAIT- keďže stále len kojím a aj to, že mliečka prišli 2 a 3, nemala som ako na malej otestovať či jej chutí. Ale môžem povedať, že mne chutilo🙂


    ELMEX- pastu vyskúšal môj muž. Minula sa nám normálna pasta (už týždeň som mu hovorila, nech po ceste domov nejakú kúpi, že sa míňa) a  pýtam sa ho, že zlato a tebe nevadí, že je to pasta na mliečne zúbky? Ja len testujem, či bude Eliske chutiť. Takže sme ju odložili na naše prvé zúbky.

    Som rada, že si ma Modrý koník vybral na testovanie a ešte raz by som sa mu chcela za to poďakovať. Dúfam, že sa na mňa šťastie usmeje aj nabudúce. Samozrejme musím poďakovať mužovi, že sa hrá s malinkou aj ja môžem napísať túto dlhú recenziu.

    Pri testovani vyrobkov , ktore sme dostali vdaka #test_interpharm sme si uzili vela zabavy a naucili sme sa napr. aj to , ze pasty Elmex staci dat na kefku v mnostve akym je gulka hrasku.

    shilou
    26. nov 2016    Čítané 46x

    Dve testované masky

    AA Prestige Maska na spevnenie a vyhladenie vrások 

    fialová maska

    AA Prestige Maska na upokojenie pleti

    ružová maska

    Najprv som si vybrala na testovanie masku fialovú. 

    AA Prestige Maska na spevnenie a vyhladenie vrások

    Zloženie zahŕňa liftingový sacharidový komplex, ktorý okamžite napína pokožku a vyhladzuje vrásky. Bambucké maslo regeneruje a spevňuje pokožku. Vitamín E chráni pokožku pred predčasným starnutím. Rhamnosoft pôsobí upokojujúco a spolu s vitamínom B3 pomáha v regeneračnom procese. Super príjemný pocit hneď po nanesení, žiadne sťahovanie tvári. Hodnotím 1***.

    Jednu nevýhodu som ale našla, bežne v lekárňach sa nedá zohnať väčšie balenie, iba také vzorky. Dostupné je za sumu 1,40 e v Dr.Max. Veľká škoda, chcela som to na darček v riadnej tube a takto kúpiť viac vzoriek a dať na darček sa to akosi nehodí. Navrhujem porozmýšľať o vyrobení väčšieho výrobku.

    Druhá prišla na rad ružová maska.

    AA Prestige Maska na upokojenie pleti

    Upokojujúca maska obsahuje starostlivo vybrané zložky, ktoré upokojujú podráždenú pokožku vystavenú nepriaznivým poveternostným podmienkam a prostrediu. Olej z Astry tripolium stimuluje mikrocirkuláciu, zlepšuje tón pleti a redukuje začervenanie. Olejový skvalán pomáha regenerácii pokožky a zabraňuje jej vysúšaniu. Výťažky z jačmeňa a tekvicových semien upokojujú a obnovujú komfort pleti. Hodnotím 1***

    Ak porovnám tieto dva výrobky, najviac mi sadla fialová maska, ale ani táto nieje zlá. Tiež sa príjemne nanáša, rýchlo sa vstrebe. Snažila som sa dať na tvár len toľko masky, aby som nemusela ju dávať dole. Super na maskách je to, že nadbytočné množstvo buď sa nechá absorbovať alebo sa opláchne vlažnou vodou. Zvolila som si prvú možnosť.

    shilou
    Správa bola zmenená    26. nov 2016    

    Medi denný krém z Mŕtveho mora.
    Slovenský výrobok. Krém s obsahom minerálnych látok z Mŕtveho mora má výrazné hydratačné a regeneračné účinky. Zlepšuje látkovú výmenu v bunkách pleti. Obsahuje vitamín E a výťažok z Aloe vera. Vhodný je na normálnu, zmiešanú a mastnú pleť. Krém je určený na denné používanie i ako podklad pod mejkap.
    Mne nevadilo, že je to denný krém, použila som ho aj pred spaním.👍👍

    #test_interpharm
    #konik_testuje

    (2 fotky)
    shilou
    25. nov 2016    Čítané 37x

    Dvojfázový odstraňovač očného mejkapu s BIOTÍNOM

    4LONG LASHES by OCEANIC

     Super, je vyskúšaný až teraz, keďže sa veľmi nelíčim. Na materskej som už 6rokov, pokým som chodila do práce, líčila som sa každý deň. Teraz už len výnimočne.

    Účinne čistí pleť a odstraňuje zvyšky mejkapu, zanecháva pleť dokonale čistú a sviežu.

    Biotín stimuluje rast mihalníc a kyselina hyalurónová hydratuje riasy a robí ich pružnejšie. Provitamín B5 a alantoín upokojujú citlivé očné okolie a upokojujú podráždenie.Pred použitím som zatriasla.

    Troma pohybmi bola riasenka odstránená a žiadne svrbenie očí a ani okolia očí. Za super cenu. Kúpim ešte jeden a budem mať na darček na vianoce pre sestru. Som spokojná a dúfam, že aj sestrička bude tiež.

    shilou
    24. nov 2016    Čítané 105x

    Traja liečitelia

    V sobotu nastal deň otestovať ich. Staršia dcérka dostala vysoké teploty.

    "Bianka, donesiem z kúpeľne niečo, čo ti pomôže," nastal čas vyskúšať.

    "Mami, čo to je? Jéj, môžem ovoniať?"

    "Jasné, vyber si ktoré by si chcela."

    "Mami, veď voňajú rovnako."

    "Bianka, vyskúšam jedno ja a jedno ty." Bolo dohodnuté. Bianka si vybrala:

    VAPO-HOJ. 

    Tak najprv ponatieram Bianku. "Mami, prečítaj mi, načo to je."

    Tradičný balzam, obklad na hrudník s marhuľovým olejom.. Éterické oleje z eukalyptu, borovice a mäty spolu s gáfrom otvoria póry, vyvolajú prekrvenie. Balzam pomáha odstraňovať toxické látky z tela, urýchľuje regeneračné procesy, prispieva k vylučovaniu nežiaducich látok a uvoľňuje dýchanie. Bez parabénov a konzervačných látok. Neobsahuje parafín ani minerálne oleje.

    "Vonia ako z babkinej záhradky," povedala mi Bianka. A veru, aj babka pestuje domácu mätu.

    Jemne na tenko som jej ponatierala hrudník a zakryla uteráčikom. Na fóliu som ju neprehovorila. "Ako to hreje, mamka to má tak hriať?" Áno, aby pomohol, má to prehriať telo. Ani nie o 5minút: "Mamka, už som zdravá, je mi už lepšie, môžem sa ísť hrať?" Pomyslela som si: "Fíha, za 5minút aby bola vyliečená? Ale, kdeže, nechcelo sa jej už ležať v posteli a aj teplota ustúpila. Už bolo po testovaní. Na rad prišlo moje testovanie s

    VETRO-HOJ.

    Tradičná masť na jemnú masáž bruška s kokosovým olejom. Keďže na zložení je deti od 3rokov tak na mladšej dcérke som ho neskúšala. Veď aj ja si môžem aspoň raz za čas dopriať relax. Dočítala som sa na zložení, že kokosový olej kožu dokonale premastí, zvláčni a vyživí. Prírodné éterické oleje zo zázvoru, škorice, klinčekov, feniklu a mäty vyvolajú prekrvenie a stimuláciu buniek, podporujú vylučovanie črevných plynov, dokonca odstraňujú toxické látky. Takisto neobsahuje parafín ani minerálne oleje. Najviac preniká vôňa mäty a feniklu, ja som tam len veľmi slabo cítila škoricu a klinček.  Usmiala som sa pri vete, že podporuje vylučovanie črevných plynov. Môžem už aj častejšie variť fazuľové, hrachové, šošovicové polievky a prívarky. Super! Pri bolestiach brucha už len natriem a hotovo.

    ZAPAR-HOJ.

    Tento výrobok prišiel na testovanie s tejto trojice nakoniec. Tradičný krém na ošetrenie podráždenej a zaparenej kože s konopným olejom. Čítam na zložení ďalej:

    Odporúča sa na regeneráciu kože na vnútornej časti stehien, slabín, podpazušia, konečníka a podbrušia. Krém pomáha upokojovať a vysušovať vlhké a zápalové procesy na pokožke. Prírodná antibakteriál na látka Decalact pôsobí dezinfekčne, Aloe vera, nechtík, levanduľa a panthenol tlmia začervenanie a svrbenia kože. Bez parabénov, parafínu a minerálnych olejov. 

    Svojou vôňou a konzistenciou mi pripomína sudocrem. Píše takisto až od 3rokov, vyskúšané aspoň na najstaršej. Pomohol. 

    Pozrela som si na internetovej stránke aj iné výrobky tejto značky a plánujem si ešte dokúpiť aj Dr.Hoj LIP-HOJ Balzam na suché pery a Dr.Hoj Sada Kleopatra (Cream-Elixir a peeling). Dúfam, že budú takisto dobré výrobky ako aj tie, čo sme mali možnosť vyskúšať. Teším sa.

    #dr. hoj

    brulinka
    23. nov 2016    Čítané 2046x

    Recenzia : bezkontaktný teplomer Microlife NC 150

    Microlife NC 150 čelový bezkontaktný teplomer - hodnotím 1 výborný 

    • teplomer meria teplotu bez dotyku na princípe infračerveného snímania
    • najväčšie výhody:
      • rýchlosť merania cca 3s 
      • šetrnosť, možné použitie i v noci bez prebudenia spiaceho dieťaťa
      • presnosť +- 0,2 °C
    • modré osvetlenie miesta merania
    • svetelná a zvuková signalizácia (možné jej vypnutie) výsledku merania ( zelené/ od 37,5°C červené podsvietenie displeja)
    • sledovanie priebehu teploty , pamäť pre 30 nameraných hodnôt so záznamom času a dátumu
    • meranie teploty predmetov a okolia v rozsahu 0-100°C ( napr. teplotu detskej stravy, vody v kúpeli..)
    • ergonomický, zapadne do ruky , váha s batériami je 90g ( 2x1,5V batéria rozmeru AAA)
    • v balení plastové púzdro a zrozumiteľný návod
    • cena cca od 32€, záruka 5 rokov

     Testovali sme ho u detí i dospelých, v zdraví i v chorobe, pri 3 marodoch . Väčšinou sme merali u každého 2-3x  po sebe bezkontaktným, namerané hodnoty sme kontrolovali  ďalšími 1-2 teplomermi, meraní sme urobili skutočne dosť ( musím ale dodať že teplotu nad 38°C sme mali len 2x, ale správne zachytenú ).  Aj podľa návodu sa odporúča aspoň zo začiatku kým sa to naučíte , alebo pokiaľ nameraná hodnota nezodpovedá stavu dieťaťa, premeriavať  viac krát po sebe bezkontaktným, alebo aj iným spôsobom. Drvivou väčšinou sa odchýlka merania pri meraniach za sebou, alebo proti iným teplomerom pohybovala 0,1-0,2°C , max. do 0,3°C. Asi 2x za celú dobu testovania sa stalo, že sme zachytili o dosť vyššiu teplotu, než na akú dieťa vyzeralo, pričom hneď pri ďalších meraniach  už bola teplota o dosť iná, taká aká mala byť ( bolo to u malinkej , možno tie žilky na čielku... ) Takže celkovo tento teplomer považujem za dostatočne spoľahlivý a presný pre naše bežné použitie.  Meranie je ozaj jednoduché a veľmi rýchle, skutočne nie je  nijak obťažujúce ani zdĺhavé ním premerať teplotu aj 2-3x po sebe.  

    Správny spôsob merania nájdete aj tu : https://www.youtube.com/watch?v=VsxrCKwGO-o    . Pri malinkom pohyblivom, alebo podráždenom chorom dieťati to nie je vždy také ľahké ako na videu, ale stále je to takto pre všetkých jednoduchšie a príjemnejšie.

     Ďalší dôležitý aspekt jeho používania je, že hlavne deťom tento spôsob merania teploty oproti iným  veľmi vyhovuje. Nemusia byť v čase choroby či spánku ešte viac stresované nepríjemným, či zdĺhavým meraním, vyzliekaním, budením. Ja som rada, že mám väčší prehľad o ich teplote ( pri chorobe meriame teraz oveľa častejšie ) a môžem aj spokojnejšie spať, alebo zasiahnuť liekmi, zábalmi ak je to nutné. Vďaka osvetleniu miesta merania sa ľahko používa i za tmy, zvuková signalizácia je jemná, neprebudila ani spiace dieťa. Je možné ju aj vypnúť, ale deťom sa veľmi páči aj interaktívnosť teplomera, že im odpípa koniec merania, aj farebne ukáže výsledok.

    Mamičky začiatočníčky, alebo veľmi pedantné mamičky/oteckovia určite ocenia aj funkciu merania teploty predmetov a okolia, do ktorej sa teplomer prepne jednoducho stlačením tlačítka naboku. Umožní im kontrolovať napr. teplotu vody vo vaničke, mliečka vo fľaši, či teplotu v miestnosti.

    V reakciách mamičiek objavujúcich sa v blogoch na statusoch o testovaní tohoto teplomera som sa okrem pozitívnych recenzií iných jeho užívateliek, stretla i so silnými negatívnymi reakciami, že tento teplomer im namiesto vysokej  horúčky nameral na čele teplotu oveľa nižšiu, následne rektálnym teplomerom namerali vysokú teplotu . 

    V jeho návode je uvedené: "V prvej fáze horúčky sa môže prejaviť základný fyziologický efekt volaný vazokonstrikcia, ktorá sa prejavuje studenou pokožkou. Teplota zaznamenaná pri používaní bezdotykového teplomeru môže byť v tomto prípade neobvykle nízka. Ak výsledky merania nezodpovedajú stavu pacienta, alebo sú neobvykle nízke, zopakujte meranie po 15 minútach, alebo prekontrolujte výsledok iným vhodným teplovým teplomerom." Keď je studená pokožka na čele, teplomer skrátka nemôže namerať správnu teplotu.  Takže toto môže byť jeho slabina. Na druhej strane, vy ako rodič poznáte svoje dieťa a keď už siahate po teplomere, tak väčšinou už aj tušíte čo tam približne bude. Preto ak by vám nameraný výsledok nesedel s tým ako sa vám dieťa zdá - rozpálené, lesklé oči, malátne, plačlivé, nechce jesť, hrať sa, má triašku , zimnicu  atď. , premeráte teplotu aj inak ako bezdotykovým teplomerom , aby ste mali istotu a je to.

    Nám sa počas testovania horúčka u malej vyskytla 2x, aj som si to kontrolovala druhým spôsobom merania a bezkontatný ju zachytil správne!!! Myslím si, že keby mi horúčku bezkontaktný náhodou aj neukázal, naopak by ukázal o dosť nižšiu teplotu, tak by som to zo stavu malej vedela odlíšiť a premerala by som si ju aj inak, aby som mohla zasiahnúť. Presne tak ako mamičky, ktoré túto situáciu kritizovali.

    Aj napriek vedomosti o tejto jeho slabine má tento teplomer pre mňa i pre deti  stále veľmi silné stránky, ktoré iné kontaktné nemajú, kvôli ktorým bol vyvynutý a pre nás rodičov  užitočný, svoju funkciu si spĺňa veľmi dobre a z doterajších skúseností za seba môžem povedať, že pri bežnej chorobe urobím cca 95-100% meraní práve ním, v prípade pochybností ( možno tých zvyšných 0- 5 % meraní ) potrápim deti radšej ešte aj iným teplomerom a stále  budeme všetci oveľa spokojnejší, ako keby sme museli robiť 100% meraní kontaktným teplomerom.    

    V minulosti sme už mali negatívnu skúsenosť s iným čelovým teplomerom, ktorý bol absolútne  nespoľahlivý . Skončilo to jeho reklamáciou a ja som už  ďalším podobným neverila a iný nehľadala, preto som aj k testovaniu  tohoto Microlife NC 150 pristupovala s opatrnosťou. Našťastie reputáciu bezkontaktným teplomerom radikálne vylepšil. Takže netreba hádzať všetky teplomery do jedného vreca. Môžem ho odporučiť. Aj výrobca si za ním stojí nadštandardne dlhou záručnou dobou.