katarinka26
    2. jún 2019    Čítané 380x

    Ketodiet = skvelý štart za novým Ja

    Priznám sa, že správa o tom, že ma vybrali na testovanie ketodiet ma zastihla práve v momente keď som robila objednávku na rovnakú diétu, len od iného výrobcu. Bola o niečo lacnejšie, tak som mala pocit , že bude rozdiel len v cene , tak prečo neušetriť....

    Ale správa mi teda došla a ja som objednávku stornovala. Dnes po takmer 3 týždňoch môžem napísať, že neľutujem. Ale teda pekne po poriadku od začiatku.

    Ešte mi nedá nespomenúť niekoľko nemilých a uštipačných komentárov, ktoré by mohli byť aj naozaj demotivujúce, no našťastie nie pre mňa. Ale čo naozaj nechápem  je, že prečo to mali potrebu písať. Písali mi práve ženy, ktoré chudnú , schudli, plánujú chudnúť. Už na začiatku mi písali , ako ma dobehne jojo efekt, aké je to nezdravé, schudnem len vodu, ubudnú mi svaly. Ja som presvedčená , že ktokoľvek sa rozhodne schudnúť, tak ho treba podporiť, a nie hádzať mu polená pod nohy. Treba mu pomôcť, stačí milý komentár, povzbudivý komentár a ak to nedokážem , tak si myslím, že radšej nič nenapísať.

    Som dospelá žena, takže som si vedomá všetkého čo s testovaním súvisí, či už je to ketodiet alebo iné, a si myslím, že v obchodom nájdete XY produktov, ktoré sú niekoľkonásobne väčšou umelinou, a škodia ďaleko viac, a jedia ich aj deti a NESKÁČETE ľuďom do nákupného košíka a nevyhadzujete im to z nich.

    Ketodiet ani žiadna diéta nebude úspešná pokiaľ si to neupracete v hlave.

    Drvivá väčšina žien má nadváhu kvôli tzv. emočnému jedeniu = zajedaniu svojich problémov. Ja som bola ten istý prípad, minulý rok som krásne schudla stravou a cvičením doma 11kg za 5 mesiacov. Avšak negatívny ľudia , choroba a životné okolnosti ma stiahli opäť na dno a pribarla som naspäť cca 6-7 kg. Začiatok roka sa pre mňa nevyvíjal úplne ideálne a tak som na svoj boj nenaskočila tak ako som mala v pláne, preto mi test ketodiet prišiel veľmi vhod , ako štart, možno aj trošku skratka na mojej ceste.

    Ketodiet je  rozdelená do 3 krokoch, ktoré trvajú podľa toho aký cieľ na chudnutie si určíte, postupne si pridávate „bežné jedlo“ a ketojedlá zas uberáte, celý postup nájdete na www.ketodiet.sk . Čiže nie je to diéta na niekoľko mesačné stravovanie len na sáčkoch. Už v prvom kroku by ste mali denne zjesť 500 g zeleniny a vypiť 2-3 litre čistej vody. Princíp celého stravovania ketodiet je nízky príjem cukrov počas dňa – dní. Pritom máte zabezpečený dostatok bielkovín , vlákniny, vitamínov a minerálov.

    My sme nedostali na testovanie celý jeden „krok“ , resp. jednu fázu. Mohli sme sa rozhodnúť či budeme celý deň len na ketojedlách, alebo si ich skombinujeme s povolenými potravinami. Ja som sa rozhodla mať ketojedlá najmä poobede a na večeru. Večere sú mojou najväčšou slabosťou a tým , že cvičím večer, tak som mala problém si nájsť aj čo jesť po tréningu, aby som „nakŕmila „ svaly a nebolo mi ťažko pri zaspávaní.

    Fľaša na vodu

    Dostali sme na testovanie fľašu na vodu. A nebola to náhoda. Dostatočný pitný režim je kľúčový pri chudnutí, a najvhodnejšia je čistá voda z vodovodu – nemá žiadne kalórie. Ak niekomu nechutí, tak skúste pridať citrón, nato je napríklad aj násadka na ketodiet fľaši. Fľaša ma 600 ml, jediné čo mi na nej chýba je ryska, aspoň po 200 ml by sa mi zišla. Ale inak nemá žiadnu chybu, nepustí ani kvapku vody aj keď je dole hlavou, takže parádna do kabelky. Ak si myslíte, že pijete dostatok vody, skúste si hodiť vaše údaje do appky na pitie vody. Sama som bola prekvapená,že podľa váhy musím piť o 500 ml vody viac podľa. Zlepší sa Vám pleť , stolica , nebudete taká unavená.

    Omeleta

    Chutí príjemne, žiadne umelé príchute. Obávala som sa trošku syrovej príchute, v tom zmysle, že tam bude prerážať umelá syrová chuť. Ja som si do nej pridávala čierne olivy, alebo špenát. Veľmi rýchlo sa pripravuje, je ľahká aj pred aj po cvičení. Bola super aj na raňajky, zasýtila nadlho.

    Palacinka s vanilkovou príchuťou

    Tak tu sa musím priznať, že ani raz sa mi ju nepodarilo urobiť vcelku. Bežne robím doma 20 ks palaciniek pre rodinu. Ale teda s touto konzistenciou sme sa neskamarátili. Ostal mi vždy z nej trhanec. Chuťovo mi chutila asi najmenej zo všetkých, vadilo mi na jej chuti niečo, asi zvláštna chuť vanilky. Resp. mi nechutila vôbec a nepomohlo ani ju prichutiť bielym jogurtom.

    Kokteil s príchuťou banánu

    KETODIET určil tento banánový proteinový nápoj ako náhradu hlavného jedla, ma sa zriediť s 200 až 250 ml vody, ja som zriedila s 250ml a vymiešať/vyšejkovať/vytrepať, potom nechať 10 min. Pripravovala som si ho v smoothiezeri a raz v ketoshakeri, ten zo smoothiezera bol viacej napenený aj po 10 min, a chutil mi asi trošku viac, možno len hlava zapracovala a možno nie, chuť fajn asi ako banánový milkshake, by som povedala, že úplne bez práškovej chute.

    Rajčinová polievka

    Trošku s obavou som si pripravovala ketodiet rajčinovú polievku, ale dosť ma povzbudili recenzie ostatných kočiek , čo ju už ochutnali. Mám veľmi rada rajčinovú polievku, a mám na ňu aj určité nároky....
    Nuž, ale táto od ketodiet je naozaj chutná, až sa mi nechce veriť , že je "diétna". Stala sa mojou najobľúbenejším keto jedlo , ktoré testujem, až tak , že som si objednala ďalšie porcie. Príprava je naozaj jednoduchá - zaliať vriacou vodou , chvíľku miešať a Dobrú chuť. A chuť je naozaj dobrá. Za mňa najväčší palec hore.

    Croissant

    Croissanty mám veľmi rada, najmä maslové bez plnky. Tento od ketodiet má veľmi dobrú štruktúru cesta - nadýchanú, vláčnu, ale čakala som maslovú príchuť, ktorá neprišla. By som skôr povedala, že sa mal volať s vanilkovou príchuťou, alebo sladký croissant. Na mňa bol až veľmi sladký. Úplne by stačilo, aby bol cítiť len po masle. Ale to je môj pocit. Čo je však podstatné, ja som nebola po ňom. Ketodiet odporúčajú zjesť 2 kusy naraz. Mali sme len 1 na test a aj tak stačil. Myslím, že ako rýchla desiata / olovrant je výborný.

    Smoothie s lesným ovocím

    Proteinove smoothie s prichutou lesneho ovocia, ma nielen tuto prichut, ale aj ovocie je v nom. Chut je velmi dobra a osviezujuca, po rajcinovej polievke ( stale c. 1 pre mna) je to pre mna zatial 2. najchutnejsie testovane ketodiet jedlo.
    Dala som si ho aj ako ranajky, aj ako olovrant, nebola som hladna a co viac, uspokojilo to moju chut na sladke. Priprava: vysejkovat s 200-250ml vodou a 10 min. pockat.

    Chilli chipsy

    Neoblubujem pikantne veci, ale tieto chilli chipsy su fantasticke. Su len velmi jemne pikantne. Lutujem, ze nam poslali len jeden kus. Urcite si ich objednam. Ako rychly snack su paradne

    Proteinová ľadová káva s čoko príchuťou

    Proteinová káva s čokoládovou príchuťou je na môj vkus dosť sladká, ja som si musela do nej pridať mlieko,ale potom bola naozaj fantastická. Krásne drží penu. Má sa podávať chladená a po pridaní mlieka je naozaj chutným "dezertom" s nízkym obsahom cukrov a kalórii. Poobedná mňamka. 😊

    Vanilkový puding

    Dievčatami bol dosť negatívne hodnotený. Ja sa, ale priznám, že mne chutil. Bol pre mňa chutným, nie veľmi presladeným olovrantom alebo desiatou . Iba ma hnevalo, že som musela čakať 2 hodiny kým bol hotový – ztuhnutý. Ja som ho jedla aj v konzistencii ala jogurt.

    Shaker

    Ani raz sa mi nestalo, že by mi v ketojedle ostali hrudky, ak som si ho shakeovala manuálne. Shaker má takú zvláštnu sieťkovú násadku vďaka ktorej je nápoj naozaj bez hrudiek pri minimálnej námahe.

    Po 2 týždňoch pitia/ jedenia 3-4 ketojedál denne a 1-2 jedál vo forme mäsa a 500 g zeleniny som schudla 2, 5 kg. Cvičila som 3-4 týždenne s fitshakerom plavkovú výzvu. Dodržiavala pitný režim. Sa priznám, že som ani raz nezlyhala – nesiahla po žiadnej sprostosti, pretože som nebola hladná, a už vôbec som nemal chuť na sladké.

    Pred akoukoľvek diétou Vám odporúčam si ale urobiť najprv „sugar detox“ , vylúčiť na 7 dni sladké sprostosti – keksíky , cukríky , koláčiky. Prvé dni budete mať migrénu alebo iný abstinenčný príznak, ale potom.... potom sa Vám rozsvieti slniečko v hlave a budete mat viac energie a chuti do života.

    Ketodiet bol pre mňa veľmi príjemný a rýchly štart za mojím cieľom, ale pevnú vôľu treba mať aj pri nej.

    Prajem každej jednej žienke, ktorá sa rozhodne schudnúť, aby sa jej to podarilo a aj keď príde nejaké zlyhanie, tak sa treba postaviť a ísť ďalej.

    Ja idem ďalej ....

    Ďakujem Ketodiet a aj modrému koníku

    ... ak si nie ste istí čo by vám chutilo , ketodiet má ochutnávkový balíček ....

    Katka

    myska2233
    2. jún 2019    Čítané 231x

    Ja a moje nové JA, alebo šanca na nový začiatok...

    Hneď ako som uvidela výzvu na testovanie produktov KetoDiet, v tom momente mi prebehlo hlavou: "Kedy ak nie TERAZ!" 

    Áno aj ja patrím do skupiny "moletných" mamičiek... Jasné viaceré si teraz poviete, a čo? Nie si prvá ani posledná... Kedysi som patrila so skupiny športovcov, nie pasívnych ale aktívnych, bola som atlétka - šprintérka, hrávala som softball na profi úrovni niekoľkonásobná majsterka Slovenska, hrávala som za reprezentáciu. No ako roky plynuli a vek narastal, s ním rástla aj túžba po dieťatku... Po mnohých nepodarených pokusoch a hormonálnej liečbe som sa dostala na celkom "slušné" číslo na váhe. Nejako som tú svoju váhu roky neriešila....AŽ...

    Už dlhšie mi však pri pohľade na seba do zrkadla bežali v hlave myšlienky: "rob so sebou niečo!" "pozri ako vyzeráš!" "musíš schudnúť!"...Veď to asi poznáte... začnem už od zajtra...večer v hlave pred spaním vám víria myšlienky, čo všetko na druhý deň urobíte inak, lepšie...na ceste za svojím novým ja.

    Napísala som teda aj ja svoj príbeh/ dôvod, prečo sa chcem zapojiť do testovania výrobkov KetoDiet. Každému sa určite páči schudnúť rýchlo, účelne a pomerne jednoducho nejaké to kilo, kilečká navyše. Zároveň priznávam, že som bola voči tomu skeptická a teda chcela som si na vlastnej koži overiť, či je pravda, čo reklamy sľubujú...

    Ani neviete ako som sa potešila keď prišiel email s informáciou, že ma do testovania vybrali. A ešte väčšmi keď som balíček očakávala a rozmýšľala, čo a kedy vyskúšam.

    Prišiel deň D a balík dorazil... pôjdem Vám pomaly rozobrať, čo obsahoval a ako sme sa s výrobkami stali na najbližšie dni parťáci.

    Testovací balík obsahoval 7x7 rôznych proteinových jedál, 1 croissant a 1 chipsy, suma sumárum 51 porcií jedla, pri 5 denných dávkach to bola strava na cca 10 dní.

    Už v tomto momente mi bolo jasné, že z tejto dávky nepokryjem 2 týždne, aby som zvládla prvý krok keto diety (podľa originál dietneho programu 3x po 2 týždne), a preto som pri testovaní postupovala nasledovne. Keďže ketóza sa dostaví zhruba za 2-4 dni, prvé 4 dni som dodržala 5 x proteinové jedlo (nápoj, smoothie, polievku,kávu, omeletu), nasledujúce dni som už pridávala na obed mäso so zeleninou (teda 4x proteinové jedlo a 1x normálne jedlo), ďalšie dni (3x proteinové jedlo a 2x normálne jedlo).

    Mnohé mamičky už v rámci zverejňovania príspevkov, písali negatívne komenty, posielali linky ako sú tieto výrobky zdraviu nie moc prospešné, že pchať do seba umeliny... za každý koment som bola vďačná a aj rada, že kopec roboty urobili za mňa 🙂 a nemusela som všelijaké videá na nete hľadať. Tie informácie a videá, ktoré posielali bolo však potrebné čítať a sledovať s porozumením...áno uvádzali, že pred touto "dietou" je potrebné sa poradiť s lekárom, úprimne veď to by sme mali robiť pri každej radikálnejšej zmene svojho jedálnička nie len pri KetoDiete, aj to, že napríklad tieto "sáčkové" jedlá sa dajú nahradiť aj klasickou stravou a netreba jesť "sáčkovo"... Áno ale treba vedieť aké množstvá a v akých pomeroch, aké suroviny môžno skombinovať, aby bol príjem sacharidov, bielkovín dodržaní. V tomto bol KetoDiet hlavne pre začiatočníkov úžasný. Rýchlo, jednoducho si vytvoríte jedlo tak ako má byť. Zároveň chcem vyzdvihnúť, že KetoDiet nie je len o konzumovaní "sáčkových" jedál, ale ide tu o to postupne Vás naučiť jesť veľa zeleniny, čo s čím kombinovať, dodržiavať pitný režim a postupne prechádzať na normálnu stravu. Ja osobne som sa vďaka tomuto testovaniu zlepšila v pitnom režime (aj keď v minulosti som už vyskúšala rôzne finty, cez budík v mobile, appku atď.). Veľa mamičiek to zatracovalo, ale aj športovci a ľudia, ktorý vyznávajú zdravý životný štýl siahajú po proteinových nápojoch po cvičení... tak v čom je KetoDiet iná? Ja osobne som za túto skúsenosť vďačná.

    Poďme si teda rozobrať jednotlivé produkty.

    Asi TOP u mňa bola rajčinová polievka. Pripravená jednoducho, rýchlo zaliatím 250 ml vriacej vody. Zamiešať a nechať pár min. postáť. Ja som si do nej pridala aj čerstvú bazalku a poviem Vám, že som ju posunula o levej vyššie 🙂

    Smoothie a proteinový banánový nápoj. Tieto dva produkty boli super. Smoothie svojou osviežujúcou chuťou a kúskami sušeného ovocia padli vhod ako raňajky, desiata alebo olovrant. Obsah sáčku nasypať do vody, v šejkri dobre pretrepať, nechať oddychovať 10 min. a hotovo! Presne navážené množstvo v sáčku len vysypať do vody, skvelé aj na cesty, do práce, do školy, na výlet.

    Banánový protein mi moc chutil. Ja som si ho na zmenu vylepšila aj PL kakaa, teda poviem Vám chuť banán a čokoláda proste patria k sebe. Ako skvelý tip odporúčam ak máte doma vysokorýchlostný mixér, obsah sáčku a vodu vymiešať v ňom. Dostanete neskutočne nadýchanú penu a chuť nápoja si vychutnáte oveľa viac. Z banánového proteinu som si dokonca urobila ja chia puding (banánový protein, mlieko a chia - nechať odstáť cez noc).

    Do podobnej kategórie patrí aj čokoládová káva. Jediná nevýhoda je v tom, že tento produkt po vymiešaní/vymixovaní potrebuje oddychovať v chladničke cca 45 min. Teda musíte na to myslieť vopred a mať k dispozícii chladničku. V práci ani doma mi to však vôbec neprekážalo.

    Omeleta so syrovou príchuťou patrila konečne do sekcie "tuhých" jedál. Ja osobne som teda moc tú syrovú chuť necítila ale omeletka mi chutila. Keďže patrím do skupiny ľudí, ktorí milujú varenie a prácu v kuchyni aj omeletku som sa snažila si obzvláštniť, pridaním čerstvých byliniek (napr. pažítky, mladej cibuľky) alebo šalátu (napr. špenátu, rukoly). Omeletu som dokonca skúšala na viac spôsobov ako omeletu, lievanky, alebo nakrájané kúsky do šalátu, aby bolo jedlo aj pre oči iné.

    Croissant a chipsy patrili do skupinky "lakocinky". Chipsy mi chutili veľmi, boli na mňa trošku pikantné ale o to viac som si ich vychutnávala, a úprimne ak by neboli trošku pikantné tak ten malý sáčik by mi bol málo 🙂. Presne to ale bolo celé vyvážené, chuť aj množstvo. Croissant ma prekvapil svojou chuťou. Bol síce bez náplne ale vôbec mi tam nechýbala, dovolím si tvrdiť, že mi chutil oveľa viac ako tie klasické plnené. Za tieto výrobky za mňa palec hore. A teda aj preto, že patrili do skupiny "tuhých" jedál. Chipsy padli vhod práve pri sledovaní hokeja, veď to sa priam pýtalo 🙂

    No a na záver do kategórie menej obľúbených alebo skôr neobľúbených 🙂 patrila palacinka a vanilkový puding. Palacinku som zjedla skôr na silu ale teda puding som nedokázala zjesť. Na puding som sa tešila najviac ako na povolenú "lakocinku", konzistenciou, farbou aj vôňou úplne pripomínal klasický vanilkový puding no žiaľ chuť u mňa nula bodov. Jednoducho toto bol jediný produkt, ktorý som ozaj nedokázala zjesť.

    Celkovo môžem testovanie s KetoDiet zhodnotiť nasledovne. Po necelých 2 týždňoch testovania sa moja váha zmenila o - 4,5kg a - 17cm. Najväčší úbytok v centimetroch som zaregistrovala v oblasti bokov a pŕs. Dokonca zmenu v oblasti bokov, brucha si všimlo aj moje okolie. Toto testovanie ma neskutočne nakoplo hlavne po psychickej stránke. Aj keď teraz to bude určite ťažšie ísť s kilami dolu, ale tento úspech ma naštartoval aj v oblasti stravy, dodržiavaní pitného režimu ale aj v pohybovej stránke. Zaobstarala som si inteligentný náramok, denne sa snažím urobiť min. 8000 krokov, začala som bicyklovať, skákať cez švihadlo... Za mňa cieľ testovania splnený na 100%, chcela som nakopnúť a podarilo sa...

    Takže veľká vďaka modrému koníku  a KetoDiet za toto úžasné nakopnutie!!!

    Svoje zmenené stravovanie budem pridávať do svojho fotoblogu...

    mummylina
    2. jún 2019    Čítané 254x

    Motivácia na leto s Ketodiet

    Ahojte, keďže sa blíži leto a moje zdravotné problémy sa upravili, tak som rozmýšľala nad nejakou diétou, s ktorou by som dala dole pár kíl. Nikdy som nemala postavu modelky a dokonca mám rada svoje proporcie “krv a mlieko”, ako sa hovorí 😂🙏 Ale tie kilá sa nazbierali až moc. 

    Od puberty som mala problém so spomalenou činnosťou štítnej žľazy, do toho prišlo tehotenstvo, akútna sekcia a následne zrasty po nej, takže začať s cvičením som mohla len prednedávnom. 

    Vďaka dlhým prechádzkam a úprave stravy sa mi celkom darilo, až kým neprišiel časový sklz z dôvodu ukončenia vysokej školy. Písanie diplomovej práce a učenie na štátnice pri ročnom dieťati je naozaj fuška 😂😅🙏  A znova som sa dostala do kolobehu nestíhania pravidelnej stravy a pitného režimu. 

    Možnosť vyskúšať výrobky Ketodiet vďaka MK bola skvelou príležitosťou, ako sa naštartovať a dostať do nejakého režimu. 

    V balíčku sme dostali niekoľko druhov jedál a nápojov. Balík obsahoval jedlá zhruba na 10 dní a k dispozícii sme mali aj online poradňu či materiál, ako na to. Súčasťou bola aj praktická fľaša a šejker na miešanie nápojov. 

    Proteínová diéta Ketodiet je rozdelená na tri kroky, ktoré všetky trvajú týždeň. V prvom kroku sa naštartuje metabolizmus a začne chudnúť, v druhom sa aj naďalej odbúravajú tukové zásoby a v poslednom kroku sa pripravujete na návrat k bežnej vyváženej strave. 

    Takže nie je to len o strave "v prášku ". V prvom kroku je povolená aj zelenina, v druhom už aj ovocie. 

    Poďme si však postupne zhodnotiť chuť jednotlivých produktov, ktoré som mala možnosť vyskúšať. 

    1) Proteínový croissant Ketodiet s maslovou príchuťou - klasická chuť croissantu. Pozitívne hodnotím, že keď mi chýbalo pečivo, mala som náhradu. 

    2) Proteínové smoothie s príchuťou lesná zmes - využívala som najmä ako náhradu raňajok, počas prechádzky s Linou som si vypila raňajky. V smoothie sa nachádzali kúsky ovocia a chutila mi aj príchuť.

    3)Proteínová omeleta so syrovou príchuťou - Jeden z favoritov, kedže som si ju mohla dochucovať zeleninou. Ako mínus však hodnotím, že syrovú chuť som teda, bohužiaľ, necítila. Len vajíčka. 

    4)Proteínové chipsy s príchuťou chilly - Boli mojou záchranou na oslave. Mala som čo zobkať aj ja. :D Boli príjemne pálivé. 

    5) Proteínový nápoj s banánovou príchuťou - Tu som cítila prášok, ale pridala som viac vody a dalo sa to vypiť. Hodnotím ako taký priemer. Využívala som to najmä na olovrant.

    6)Proteínový puding s vanilkovou príchuťou - Bohužiaľ ... toto bol naozaj boj. Zjedla som jeden, aj to len polovicu. Skúšala som aj s ovocím či mliekom, no kamaráti sme sa nestali :D 

    7)Proteínová vanilková palacinka -  Tu som nemala problém, s trochou bieleho jogurtu a škorice na vrchu bola mojou pomocou pri túžbe po sladkom. 

    8) Proteínová ľadová káva s čokoládovou príchuťou - Keďže som kávičkárka a milujem kávu bez cukru a mlieka, toto bolo na mňa prisladké. Doriedila som väčším množstvom vody a bolo to fajn, ale skôr som si tým nahrádzala desiatu, ako klasickú kávu. Tú mi nenahradí nič ! 🙂 

    9) Proteínová paradajková polievka s rezancami - Bola veľmi chutná a naozaj mi vyhovovalo mať aj niečo teplé na večeru. Tu sa mi veľmi páčila aj rýchla príprava. Spolu s omeletou bola mojím favoritom !

    Záver: Určite Vás zaujíma úbytok na váhe. Za desať dní sa mi podarilo schudnúť 4,2 kg. Ide samozrejme nie len o tuk, ale aj vodu, a popri dodržiavaní jedálnička som aj cvičila. Obedy som si však nahrádzala zeleninovými šalátmi.

    Pozitívne hodnotím rýchlosť prípravy jedál, prijateľnú chuť. Naučila som sa dodržiavať pitný režim a vypiť aspoň 2-3 litre vody, no najmä jesť pravidelne. Skonštatovať tiež musím, že mi vyhovuje mať tekuté raňajky a pri malom dieťati mi je to veľmi pohodlné. 

    Negatívne musím zhodnotiť však výber jedál na testovanie. Väčšinou išlo o nápoje a tekutú stravu, čo mi napríklad na raňajky vyhovovalo,  no na obed a večeru až tak nie. Počet jedál mohol byť aspoň taký, aby vyšiel na dva celé týždňe, a teda dva kroky, nie len na necelých 10dní. 

    Takže, ak chcete naozaj rýchlo schudnúť pár kíl, naštartovať sa a máte málo času a dostupné finančné možnosti, tak môžem odporúčať. Na stránke Ketodiet nájdete množstvo druhov jedál a nápojov, z ktorých si môžete vybrať podľa vašej obľúbenosti. 

    Ja plánujem určite ďalej pokračovať v zdravej strave, dodržiavaní pitného režimu a cvičení a dúfam, že výsledky sa dostavia. Tie prvé kilá dole ma určite motivovali 🙂 Ďakujem Modrému koníku za možnosť testovať a vyskúšať si produkty. 

    Na úplný záver len napíšem myšlienku, že každá žena je krásna, pokiaľ sa tak cíti. Ak aj  máte pár kíl navyše, ale cítite sa v nich dobre, je to v poriadku,  pretože tak, ako sa cítime vovnútri, pôsobíme aj na naše okolie. 

    Majte krásne dni 🙂 

    kovbojka4
    2. jún 2019    Čítané 185x

    Moje testovanie

    Vopred sa chcem podakovať,že som sa mohla zúčastniť testovania Ketodiet výrobkov,keďže vôbec nemám šťastie na výhry a suťaže vôbec som nedúfala že si ma vyberú,no keď som si prečítala správu veľmi ma to potešilo a keď prišiel balík začalo sa 2 týždňové testovanie.

    Prvé dni boli pre mňa dosť ťažké, keďže môj denný pitný režim bol max 1,5l tekutín a pri Ketodiet sa muselo vypiť max 2-3 l tak som sa toho dosť obávala.No keďže som si nosila svoju keto fľašku s vodou všade zo sebou, zvládla som to a denne som vypila 3lvody.

    Prvé dni boli v pohode, cítila som sa fajn, no po 4 dňoch ma začal bolieť žalúdok,a tak som jedla 3-4 keto jedlá +1-2 jedla zeleninové, (denne 5 jedal)riadila som sa tým čo mi žalúdok dovolil aby som sa citila fajn a nebolo mi ťažko...

    Začínala som na váhe 113,70 kg po 2 týždňoch 110,60 kg,(výška 173cm postava jablko)

    je mi jasné že to bola len voda ale potešilo aj to málo čo šlo dole 🙂

    cm pred: prsia-123cm, pás-116cm,boky-134cm, stehno prave-65cm,stehno ľavé-70cm

    cm po: prsia-120cm, pás-113cm, boky -130cm, stehno pravé-62cm, stehno ľavé-67cm

    Výrobky Ketodiet, celkom fajn chutili až na pár výrobkov,ktoré mi chuťovo nesadli.

    Odporúčiť môžem paradajkovú polievku to bola moja topka mňam, a ešte mi veľmi chutila aj Ketokáva,ktorá mi veľmi pripomínala moje obľúbene kapučíno  a kroasant 🙂

    Čo mi vôbec nechutilo bol vanilkový puding :( a palacinka, možno keby nemala vanilkovú príchuť chutila by lepšie 🙂

    Ostatné testované Keto produkty boli fajn a chutili mi .

    Teraz už viem že nie sú potrebne žiadne drastické diéty ale stačí  dodržiavať 5x denne stravu (+ veľa zeleniny), pitný režim, menej sladkostí, trošku pohybu neuškodí a kilá pôjdu dole samé,samozrejme treba aby bol človek aj v pohode menej stresov (keďže ja v strese dosť žeriem sladké :D nahradila som to orieškami )

    Ešte raz veľmi pekne ďakujem že som sa mohla zúčastniť na testovaní ...

    slecnabe
    2. jún 2019    Čítané 296x

    Ako mi chutili výrobky KetoDiet

    Modrý koník mi dal možnosť otestovať vzorku výrobkov od KetoDiet, za čo som veľmi vďačná. Vždy som mala problémy s váhou a je mojím veľkým cieľom prejsť na vyváženú stravu. Osobne si nemyslím, že stravovať sa výlučne výrobkami od KetoDiet je dlhodobo prospešné, no na druhej strane to netvrdí ani výrobca. Každý, kto sa rozhodne túto diétu vyskúšať, by si mal určite prečítať celý ,,návod" na ich stránke, aby pochopil, čo sa v ktorom kroku má stať a na čo je daný krok určený. Ak sa do toho človek pustí so zdravým rozumom, je veľmi pravdepodobné, že na konci celej procedúry bude mať nielen o niekoľko kíl menej, ale osvojí si aj niektoré návyky zdravého stravovania. Medzi ne patrí napríklad dodržiavanie pitného režimu a pravidelný príjem zeleniny. 

    Ja som toto testovanie poňala skôr ako testovanie chuti produktov. Myslím si, že je dôležité, aby nám pri chudnutí chutilo to, čo jeme, inak sa môže ľahko stať, že budeme mať nutkanie dopriať si niečo nezdravé a ukojiť tak našu túžbu po chutnom jedle. 

    Ako prvé som vyskúšala proteínové chipsy s príchuťou chilli. Určite to poznáte - po celom dni zdravého stravovania si večer sadnete k dobrému filmu alebo seriálu a zrazu príde chuť na nejakú šmakocinku. Niečo dobré na chrúmanie. Jasné, vždy si môžeme nakrájať uhorku alebo kaleráb, prípadne nasypať do misky pár orieškov. Ale niekedy to skrátka chce chipsy. Tieto boli výborne dochutené, mali super konzistenciu a napriek tomu, že nemám rada pikantné veci, mi veľmi chutili.

    Na druhý deň som na obed skúsila paradajkovú polievku. Keď som bola menšia, robievala som si niekedy po škole instantné paradajkové polievky do hrnčeka (dnes sa to už strašne nenosí, lebo instantné fúúúúj éčka blablabla, ale vtedy som na tom neskutočne fičala). Bála som sa, že ako expert na sáčkové paradajkové polievky budem sklamaná, no vôbec nie. Chuť bola veľmi príjemná. V rezancoch bolo trošku cítiť práškový proteín, ale keďže boli úplne maličké, nebolo ich treba hrýzť a teda sa to dalo úplne v pohode ignorovať. Veľmi oceňujem rýchlosť prípravy a fakt, že ide o teplé jedlo.

    Asi najväčší rešpekt som mala pred banánovým proteínovým nápojom. Už od malička neznášam banánovú príchuť. V hocičom. Kvôli testovaniu som ho ochutnala, ale nechuť k banánovej aróme bola silnejšia ako ja. Bola som však zvedavá, ako by nápoj chutil niekomu, kto má také veci rád. Dala som ho teda ochutnať priateľovi a ten si chuť veľmi pochvaľoval a v priebehu pár dní všetky nápoje u nás doma zmizli 🙂

    Naopak najväčším favoritom sa u mňa stala proteínová káva s čokoládovou príchuťou. Zarábala som ju so 100ml vody a neskôr som pridala ešte asi 50ml mlieka. Dala som ju do chladničky vychladiť a výsledok bol fakt parádny. Úplne si viem predstaviť, že by som ju v lete ako osviežujúci dezert zaradila namiesto čokoládového šejku. 

    Keď už sme pri dezertoch, prejdime k pudingu. Po negatívnych recenziách od ostatných testujúcich dievčat som mala naozaj strach. Zarobila som ho pre istotu rovno od mlieka, keďže baby písali, že zarobený vo vode chutil fakt zle. Pravdepodobne som to trochu prehnala s množstvom mlieka, lebo ani po dvoch hodinách v chladničke mi nestuhol. V každom prípade to nebolo také zlé ako som čakala. Asi by som po ňom nesiahla úplne na prvom mieste, ale zjesť sa dal. 

    To sa však nedalo úplne povedať o proteínovej palacinke. Pri jej príprave som mala naozaj veľké očakávania. Piekla sa veľmi dobre a po kuchyni sa šírila presne taká vôňa, ako keď pečiem obyčajné palacinky. Sklamanie prišlo keď som zahryzla. Napriek tomu, že konzistenciou vyzerala fajn, chuť bola akási papierovo-vodová :/ Palacinky by som teda pri chudnutí radšej oželela.

    Teraz príde ale niečo, čo ma veľmi potešilo. Najväčší problém totiž mám s pečivom. Akokoľvek sa snažím ho obmedziť, vždy ma prepadne situácia, kedy potrebujem niečo rýchlo po ceste prehryznúť a vtedy vbehnem do prvého obchodu a kúpim si prvú buchtičku alebo pagáč, ktorý zbadám. A tu prišiel na scénu proteínový croissant od KetoDiet. Konzistencia bola super, chuť uspokojivá, no najmä to bolo presne to, čo som potrebovala. Hodiť do kabelky, vybrať hocikde v električke a zjesť. Naozaj veľmi oceňujem.

    Ako posledné spomeniem smoothie s lesným ovocím. Príjemne ma prekvapilo, že lesné ovocie tam naozaj bolo 🙂 Chuť bola super a určite poteší každého, kto má rád ovocné mliečne koktejly. 

    Aby som to zhrnula, výrobky od KetoDiet ma celkom milo prekvapili. Ich najväčším plusom je rýchla príprava. Väčšina z nich má aj príjemnú chuť a viem si predstaviť, že sa môžu stať akýmsi žolíkom, keď sa niekto snaží schudnúť zmenou stravy a náhle sa ocitne v situácii, kedy skrátka nemá čas alebo suroviny, aby si pripravil svoje zvyčajné pokrmy. 

    Na záver mi však nedá nespomenúť jeden aspekt, ktorý mi počas celého testovania chodil po rozume. Dnes, keď sa čoraz viac zameriavame na ochranu životného prostredia a redukciu odpadu (najmä plastov), môže niekoho odradiť, že každá porcia je zvlášť zabalená v plastovom obale. My sme mali k dispozícii 7 výrobkov po 7 kusov, 1 croissant a jedny chipsy, čo vydrží pri prvom kroku diéty asi 10 dní. Za 10 dní tak človek vyprodukuje 51ks obalov, ktoré idú do koša. Bolo by preto veľmi sympatické, keby sa výrobca zamyslel aj nad týmto aspektom a zvážil balenie, ktoré by bolo o niečo šetrnejšie k životnému prostrediu. 

    Ešte raz ďakujem tímu Modrý koník za príležitosť vyskúšať si takéto testovanie!

    kaja082
    1. jún 2019    Čítané 251x

    KetoDiet a moje skúsenosti s ňou

    Na začiatok sa chcem poďakovať za možnosť testovať túto veľa ospevovanú KetoDiet. Keď ma vybrali, bola som šťastná, že sa všetko pohne dopredu, že schudnem a naštartujem svoj metabolizmus. 

    Som mamička (29 rokov) na rodičovskej už skoro 6 rokov. Mám veľa kíl navyše, ktoré som začala naberať počas tehu. Počas prvého tehotenstva som pribrala cca 25 kg, hneď prišlo druhé tehu, ďalších plus 15 kg a zaklincovalo to tretie moje tehu. 

    Nemala som na seba vôbec čas, žiaden makeup, mastné vlasy a váhu som už vôbec nemala kedy riešiť. Keď som konečne v dvoch rokoch najmladšej dcérky začala niečo so sebou robiť, prišla tá správa, ktorá ma úprimne potešila: ,,Bola si vybratá na testovanie produktov KetoDiet." Môj balíček prišiel v stredu a od štvrtka som išla na to. 

    Ako prvý som si vybrala banánový proteínový nápoj. Banány mam rada, no napr. banánovú zmrzlinu nie, a tá aróma mi ju pripomínala. Lenže som bola príjemne prekvapená. Nápoj chutil dobre a aj zasýtil, čomu som zo začiatku neverila. 

    Druhú som si dala instantnú paradajkovú polievku s rezancami a poviem vám, dostáva odo mňa 5 hviezdičiek z 5. Odvtedy som sa vždy tešila, kedy už konečne bude polievka v jedálničku, ktorý som si v prvý deň sama zostavila, keď som ešte nepoznala chute. 

    Puding... Ach ten nešťastný puding. Konzistencia a vôňa, ako ozajstný puding, no chuť nič pre mňa. Pridala som si tam vždy chia semiačka, čo ho trosku zachránilo. Priznám sa, pár balení z neho mi aj ostalo, už som ho nedokázala dojesť. 

    Smoothie si doma moc nerobievame. Nebola som z neho nadšená, no pekne voňalo a obsahovalo aj kúsky ovocia. Zarábala som si ho s 200 ml studenej vody. Dala som si ho, keď som sa potrebovala osviežiť. 

    Moja druhá najobľúbenejšia vaječná omeleta, ktorú som si vždy upgrade-dla čerstvými šampiňónmi a kopou zeleniny. Bola to rýchlovka, zriedila som prášok s vodou v šejkri a usmažila, najedla som sa dosýta, odporúčam. 

    Palacinky všeobecne nemusím, no vôňa tejto ma prekvapila. Ale tam to aj končí. Nechutila mi, cítila som v nej niečo, čo mi vadilo. Ale každému pasuje niečo iné, lebo môj manžel povedal, že je perfektná 😁

    Ako cenu útechy počas testovania som si pri balení koláčov na oslavu dopriala croissant s maslovou príchuťou. Škoda, že som ich nedostala viac. Odporúčam, mňam.  

    Kávu pijem dlhé roky, no nesladenú. Proteínová káva bola chuťovo super. Pripomínala mi horúcu čokoládu, no toto bola ľadová čokoláda. Takisto môj obľúbený produkt, až som ju zabudla odfotiť, tak mi chutila☕

    Žeby najlepšie na koniec? Za odmenu, po oslave, kde som sa ponúkla iba zeleninou, no celý čas som myslela iba na ne. Proteínové chipsy chilli. Nesklamali. Voňavé, chrumkavé, pikantné, čo mám rada. S polievkou moje naj jedlo. Tiež ich mohlo byť v balíčku viac, rada by som ešte testovala 😊

    S pitným režimom som ani predtým nemala problém, vypijem minimálne 2 litre čistej vody + zelený čaj denne. S KetoDiet sa mi podarilo schudnúť 3 kg, za tak krátky čas - testovala som 9 dní. Veľmi sa tomu výsledku teším. 

    V chudnutí pokračujem aj naďalej. No vyberám si cestu zdravej stravy, veľa zeleniny a pohybu. Každý má právo vyskúšať si čokoľvek a podľa toho sa rozhodnúť, čo mu vyhovuje. Veľa ženám sa testovanie nepáčilo, vadilo im na ploche MK. Ja nikoho neodsudzujem a neškatulkujem, či drží takú či onakú diétu. Ja som skúsila, poďakovala a rozhodla sa. KetoDiet ma nakopla, a preto sa nevzdám. 

    bea0802
    30. máj 2019    Čítané 1491x

    Moje skúsenosti s KetoDiet

    Keď ma vybrali na testovanie KetoDiet, bola som v šoku. Ja nemám šťastie na žiadne súťaže a bola som milo prekvapená. Som žena, ktorá priberá aj zo "vzduchu" a vždy som si musela svoju váhu strážiť. Musím povedať, že sa mi to darilo. Na svoju výšku 169cm som vážila 57 kg, veľa som cvičila a zdravo som sa stravovala. No ako to už býva, i u mňa raz nastal zlom.

    Po prvom pôrode som všetky kilá nechala v pôrodnici a bola som hneď vo forme. Druhé tehotenstvo skončilo MA, a tam nastal prvý zlom. Úplne som sa opustila a jedla som a jedla... Proste som zajedala stres a zrazu som mala 64 kg. Nevadilo mi to, trápili ma iné veci. Čas išiel a ja som zistila, že som znovu tehotná. Opäť rizikové tehotenstvo, kopec liekov, ležanie, stres a ja som kilá pochopiteľne neriešila. Neberte to absolútne, že sa tu ľutujem. To určite nie! Ja iba vysvetľujem, kedy som sa prestala kontrolovať a vypapkala sa 😅 Samozrejme, to je len moja chyba. Nik mi nekázal toľko jesť. Po pôrode ma to začalo trápiť, doslova som sa sama sebe hnusila. Začala som preto opäť cvičiť a zdravo sa stravovať. Kilá sa na mne dlho držali, potom som trochu schudla a znovu som poľavila a všetko pribrala. A takto to išlo dokolečka dokola. Absolútne som sa tentoraz nevedela nakopnúť. Normálne by som si zaslúžila facku. No moja váha mi začínala prekážať až tak, že som sa prvýkrát obzerala po diéte. Dočítala som sa o KetoDiet a zaujalo ma to. No priznám sa, strašne som váhala kvôli cene. Keď som uvidela možnosť testovania, tak som sa neváhala zapojiť a na počudovanie ma vybrali. V deň ako mi prišiel balíček, som sa rozhodla dokúpiť si i ďalšie produkty, aby som si prešla každým krokom a vyhla sa tak jojo efektu. Teraz si však rozoberieme balíček, ktorý sme dostali na testovanie:

    1.krok Rýchlochudnúci

    5 proteínových porcií KetoDiet + 500 g povolenej zeleniny + zdravé tuky

    Vďaka tejto skladbe jedálneho lístka som si mala udržať hranicu sacharidov okolo 30 g za deň a naštartovať tak ketózu. Ku ketóze dochádza vtedy, keď vo svojej strave obmedzíte príjem sacharidov na minimum. Vaše telo začne využívať energiu z uložených zásob, čiže z vlastného tuku. Ketóza nastupuje cca 2.-4. deň po začatí diétneho plánu. Zároveň zvýšený obsah bielkovín v jedlách od KetoDiet má zabezpečiť, aby ste nestrácali svalovú hmotu a zredukovali len nadbytočné tuky. Je preto dôležité nevynechať žiadne jedlo. Taktiež je veľmi dôležitý aj pitný režím. Odporúča sa vypiť až 2-3 litre tekutín denne.

    A teraz Vám trošku ukážem 1.krok a povolené potraviny v ňom:

    Poviem Vám pravdu, asi nikdy som nejedla toľko zeleniny, koľko jedávam teraz 🙂 Samozrejme som sa dočítala i čím dochucovať a aký pitný režím je povolený. Dostala som aj vzorový jedálniček a takto nabitá informáciami, som sa pustila do testovania.

    Musím povedať, že chute ma milo prekvapili a najviac ma prekvapilo to, že som nepociťovala žiaden hlad. Skôr naopak, niekedy som nevládala dať si ďalšie jedlo, ale je dôležité nevynechávať ich, a tak som sa vždy najedla. Nebudem klamať, chuť na prehrešky som občas mala i mám. No tentoraz už nepoľavím! 

    Teraz si rozoberieme všetky testované jedlá a poviem Vám na ne svoj názor:

    Začneme nápojom. Dostali sme v balíčku KetoDiet proteínový nápoj s príchuťou: banán. Do šejkra som naliala 250 ml vody, vysypala obsah sáčku a poriadne pretrepala. Takto hotový nápoj odporúčajú odstáť 10 minút. Jeho chuť ma milo prekvapila. Naozaj cítiť chuť banánov, nápoj  je sladký a naozaj ma dostatočne zasýtil. 

    Ďalší nápoj som mala KetoDiet proteínové smoothie s príchuťou: lesná zmes. Príprava je úplne rovnaká. Chuť je svieža a ľahká. Smoothie obsahuje aj malé kúsky ovocia. Veľkou výhodou týchto nápojov je to, že som si ich často nosila vonku a rozrábala v rámci prechádzky s deťmi. Nemusela som utekať domov a chystať si jedlo, čo je u mňa veľké plus.

    Mojím úplne top jedlom sa stala KetoDiet instantná paradajková polievka s rezancami. Zmes stačilo vysypať do hrnčeka a zaliať 200-250 ml vriacej vody, obsah premiešať a po 1-3 minútach som mohla začať jesť. Ja nemám rada polievky, a už vôbec nie sáčkové. No bola som zarazená, že mi chutí a vybudovala som si na nej slušnú závislosť. Za mňa je to úplne naj produkt z celého testovania.

    Teraz spojím dve jedlá, a to KetoDiet puding s vanilkovou príchuťou a KetoDiet palacinka s vanilkovou príchuťou. Tieto jedlá ma sklamali. Dá sa to zjesť, ale ich chuť je naozaj strašná. Teda pre mňa určite. Puding treba dôkladne premiešať s 200-25 0ml vody a dať do chladničky aspoň na 2 hodiny. Konzistencia sa podobala pudingu, ale chuť teda nie. Ja neviem čo, ale strašne mi tam niečo vadilo a chutí mi to tak umelo. To isté palacinky. Palacinku treba rozrobiť v 100 ml studenej vody a upiecť na panvici. Piekla sa ľahko a nádherne voňala, no o chuti sa to žiaľ povedať nedalo.

    Teraz tu máme KetoDiet vaječnú omeletu so zeleninou a so syrovou arómou. Príprava opäť jednoduchá, obsah sáčku vysypať do šejkru, rozmiešať v 100-120 ml studenej vody. Takto pripravenú zmes treba vyliať na vopred rozpálenú panvicu s kvapkou oleja a smažiť z oboch strán. Jej chuť je dobrá a super zasýti. Ja si ju pripravujem so zeleninou alebo si priamo na ňu strúham cuketu. Syrovú príchuť tam nejako extra necítim, ale to mi absolútne nevadí.

    No a nakoniec tu máme tzv. "mňamky", a to KetoDiet proteínové čili chipsy, KetoDiet proteínový croissant s maslovou príchuťou a nakoniec KetoDiet proteínová káva s čokoládovou príchuťou. Chipsy boli naozaj chutné. Ich chuť bola jemne pikantná a jediná nevýhoda? Bolo ich málo. Mňam! Croissant nesklamal, ani neohúril. Bol nadýchaný a jemný, no proste klasický croissant. Výhodou je, že je dobrý spoločník na cesty. No a nakoniec tu máme kávu. Ako som už spomínala, kavú neznášam. Bežne ju absolútne nepijem, no chcela som mať názor na všetky produkty a tak som ju vyskúšala. Obsah vrecka treba rozmiešať v 100 ml vody a nechať odstáť aspoň 45 minút v chladničke. Vždy som tam cítila kávu, čo mne osobne vadí (no v káve by sa patrilo cítiť kávu), ale zachraňuje to jej sladká chuť. Takže som ju vypila celú a kľudne si ju urobím aj nabudúce.

    Ak ste dočítali až sem, tak idem ešte na výsledky. Začínala som na váhe 80.0 kg a po dvoch týždňoch mám 76.1 kg. Takže som schudla -3.9 kg.

    Čo sa týka centimetrov:

    • prsia: -4cm
    • pod prsiami: -3cm
    • pás: -3cm
    • brucho najširšia časť: -3cm
    • boky: -4cm
    • zadok: -5cm
    • stehno: -2cm
    • ruka: -2cm

    Je mi jasné, že odišla hlavne voda. No na začiatok super a rozhodne to motivuje pokračovať a nevzdávať sa!

    2.krok Stabilizačný

    4 proteínové porcie KetoDiet + 1 bežné jedlo bohaté na bielkoviny + 500 g povolenej zeleniny a už aj vybrané druhy ovocia + zdravé tuky

    V tomto kroku sa nachádzam aktuálne a som veľmi spokojná. Nepociťujem žiadne nežiadúce účinky a cítim sa skvelo. Jedálniček sa rozšíril a pridalo sa jedno bežné jedlo. Sacharidy sa zvyšujú na 50 g denne, a preto sa ketóza nezastaví, aj keď sa chudne o niečo pomalšie. V druhom kroku sa už odporúča zaradiť pohyb, ideálne 2x týždenne po 45 minút. Čomu sa veľmi teším, keďže mám šport rada.

    3.krok Návrat k racionálnemu stravovaniu

    2 proteínové porcie KetoDiet + 3 bežné jedlá bohaté na bielkoviny + 500 g povolenej zeleniny a vybrané druhy ovocia + zdravé tuky

    Aj keď sme testovali iba prvý krok, ja rozhodne nekončím. Myslím, že každý krok je dôležitý a vedie ma na cestu, akou sa chcem uberať po skončení diétneho plánu. Chcem sa totiž vrátiť k pravidelnému pohybu a zdravej strave a hlavne už nepoľaviť! Viem, že mnohé odsúdite túto diétu. No berte to tak, každý máme právo vybrať si tú svoju "cestu" a hlavne toto nie je dlhodobé stravovanie sa. U mňa to je taká motivačná "facka" a verím, že o pár mesiacov budem zase vo forme aj s bežnou stravou a pohybom. Len som potrebovala nakopnúť a začať zase pravidelne jesť a v tom mi KetoDiet rozhodne pomohla.

    Ďakujem za túto možnosť!

    #test_ketodiet2 #recenzia

    Celý deň čítam o cukre, jeho vplyve na ľudské zdravie , o tom ako a prečo by mali ľudia znížiť jeho konzumáciu ... a čo sa stalo ... dostala som chuť na sladké 🙂 - a tak prišla na rad Ketodiet káva. Proteinová káva s čokoládovou príchuťou je na môj vkus dosť sladká, ja som si musela do nej pridať mlieko, krásne drží penu. Má sa podávať chladená a po pridaní mlieka je naozaj chutným "dezertom" s nízkym obsahom cukrov a kalórii.

    #test_ketodiet2 #recenzia
    Neoblubujem pikantne veci, ale tieto chilli chipsy su fantasticke. Su len velmi jemne pikantne. Lutujem, ze nam poslali len jeden kus🙈. Urcite si ich objednam. 👍Ako rychly snack su paradne 👌

    #test_ketodiet2 #recenzia
    Proteinove smoothie s prichutou lesneho ovocia, ma nielen tuto prichut, ale aj ovocie je v nom. Chut je velmi dobra a osviezujuca, po rajcinovej polievke ( stale c. 1 pre mna) je to pre mna zatial 2. najchutnejsie testovane ketodiet jedlo.
    Dala som si ho aj ako ranajky, aj ako olovrant, nebola som hladna a co viac, uspokojilo to moju chut na sladke. Priprava: vysejkovat s 200-250ml vodou a 10 min. pockat.

    Poobedňajšíu kávičku som nahradila Ketodiet ľadovou kávou s čokoládovou príchuťou. ☕️

    Musím povedať, že na môj vkus je dosť sladká keďže pijem kávu bez cukru a mlieka. Tak si ju doriedim vodou a je to lepšie.

    #test_ketodiet2

    #test_ketodiet2 #recenzia
    Inšpirovaná kolegyňami testovačkami som sa odvážila experimentovať s ochucovaním a tak som ochutila syrovú omeletu s olivami. Povolené je len 5 olív na deň a tak som si 3 na tenko nakrájané pridala do omeletovej zmesi a 2 na tanier. Omeleta získala príjemnú olivovú príchuť a mala som pocit , že večeriam úplne inú omeletu ako pred pár dňami. Omeleta so zeleninou zasýti naozaj ako plnohodnotné jedlo ,ale ja som sa cítila ľahko.

    mummylina
    Správa bola zmenená    20. máj 2019    

    Keďže PMS volá 😂😂😝 dnes som dostala chuť na sladké ? Poznáte to ?

    A keďže už týždeň testujem Ketodiet tak voľba na večeru bola jasná. Vanilková palacinka 🙏 aj keď sa mi trocha roztrhala tak som si ju dochutila bielym jogurtom a škoricou a som teda spokojná 😋.

    Celkovo zatiaľ chuťovo nemám s ničím problém okrem vanilkového pudingu to kamaráti asi nebudeme 😂😅.

    #test_ketodiet2

    kovbojka4
    Správa bola zmenená    20. máj 2019    

    Dnes som sa polepsila,zaludok sa trosku ukludnil a ja pokracujem v testovani,ranajky: bananovy napoj,desiata: rajcinova polievka ( ktora mi velmi chuti) obed: napoj kava
    Olovrant: syrova omeleta + zelerove hranolky,zelenina ( chut omelety je fajn,vobec nechuti praskovo,je dobre dochutena,no syrovu chut moc necitit,zo zeleninou mi velmi chutila)
    #test_ketodiet2 #recenzia

    #test_ketodiet2 #recenzia
    Tohto fešáka som si "šetrila" na príležitosť, keď budem v zhone a nebudem stíhať ani len šejkovať, a ten deň prišiel v piatok. Kamarátka mi zavolala , že má pre mňa lístky na MS v hokeji, bolo cca 45 minút pred začiatkom a ja som potrebovala "zaletieť " pre deti, cestou zjesť olovrant ,aby som neumrela na štadióne, a tak som si vytiahla z kabelky keto proteinový croissant s maslovou príchuťou. Croissanty mám veľmi rada, najmä maslové bez plnky. Tento od ketodiet má veľmi dobrú štruktúru cesta - nadýchanú, vláčnu, ale čakala som maslovú príchuť, ktorá neprišla. By som skôr povedala, že sa mal volať s vanilkovou príchuťou, alebo sladký croissant. Na mňa bol až veľmi sladký. Úplne by stačilo, aby bol cítiť len po masle. Ale to je môj pocit. Čo je však podstatné, ja som nebola po ňom hladná , a najedla som sa až doma cca o 20h. Hokej začal o 16:15h ja som ho jedla pri odchode z práce, cca o 15:30 h. V bufete číhali rôzne "šmakocinky" , ktoré so mnou vôbec nepohli, kúpila som si len čistú vodu. Čiže účel splnil, nebola som hladná , ani mlsná po sladkom. Ketodiet odporúčajú zjesť 2 kusy naraz. Mali sme len 1 na test a aj tak stačil. Myslím, že ako rýchla desiata / olovrant je výborný.

    #test_ketodiet2 #recenzia
    Rozmýšľam či som si ja niekedy uvarila "sáčkovú" polievku, ale myslím si, že nikdy. V spomienkach z detstva mám však hnusnú francúzsku polievku s "mušličkami" , ktorú mi otec varil, keď mama nebola doma... trauma dosť veľká...
    Trošku s obavou som si pripravovala ketodiet rajčinovú polievku, ale dosť ma povzbudili recenzie ostatných kočiek , čo ju už ochutnali. Mám veľmi rada rajčinovú polievku, a mám na ňu aj určité nároky....
    Nuž ale táto od ketodiet je naozaj chutná, až sa mi nechce veriť , že je "diétna". Stala sa mojou najobľúbenejším keto jedlo , ktoré testujem, až tak , že som si objednala ďalšie porcie. Príprava je naozaj jednoduchá - zaliať vriacou vodou , chvíľku miešať a Dobrú chuť. A chuť je naozaj dobrá. Za mňa najväčší palec hore.

    #test_ketodiet2
    Tak u mna dnes takto,kedze moj zakudok zacina odmietat poslusnost ked si dam 5x keto jedlo zo sacku za den tak som si dala 3 x keto +2 zelenina no dnes priznam sa dala som si platok masa a plny tanier zeleniny.....ano ano viem ze vo f1 sa to nema,no zdravie je prednejsie a ked telo nedovoli treba sa mu prisposobit, myslim ze chudnutie zacina upravou stravy ktoru som vdaka testu ketodiet zahajila myslim celkom fajn tak pokracujem v paseni sa na zelenineeeee 😀

    Keď máme oslavu a ja nič z toho nemôžem 😥😅 no zachránili má tieto Ketodiet chipsy a musím povedať že mi teda veľmi chutili !

    Inak sa zatiaľ cítim veľmi dobre a teší má najmä pravidelný pitný režim, ktorý sa konečne snažím ako tak dodržať a samozrejme aj počet jedál.

    Zaujimalo by má koľko denne vypijete vody ? 💦💧. Pre mňa je od vždy top čistá a voda s citrónom či uhorkou 🍋🥒 ale neodpustím si kávu to je moja láska a hriech ❤️😅.

    #test_ketodiet2

    #test_ketodiet2 #recenzia
    tak u mna dnes na ranajky keto kavicka, vsetci ste si pochvalovali tak som vyskusala aj ja 🙂 a velmi som si pochutila ...dala som sice trosku viac vody aby som jej mala viac :D ale som max spokojna,
    obsah sacku + 200ml vody, preslahala som ponornym mixerom a dala vychladit do chladnicky na 45 min, po schladeni som to opat preslahala mixerom aby som mala na nej penu 🙂 a spokojne s vylozenymi nohami vychutnala
    kavicka ma prichut coko takze mne velmi chutila, prirovnala by som chut ku kapucinu mnam uz sa tesim ked si ju opat vychutnam 🙂

    #test_ketodiet2 #recenzia
    KETODIET urcil tento bananovy proteinovy napoj ako nahradu hlavneho jedla, ma sa zriedit s 200 az 250 ml vody, ja som zriedila s 250ml a vymiesat/vysejkovat/vytrepat., potom nechat 10 min. Pripravovala som si ho uz 2x, raz v smoothiezery a raz v ketoshakery, ten zo smoothiezera bol viacej napeneny aj po 10 min, a chutil mi asi trosku viac, mozno len hlava zapracovala a mozno nie, chut fajn asi ako bananovy milkshake, by som povedala, ze uplne bez praskovej chute. Priznam sa, ze som si cucla hned po vysejkovani(bola som zvedava ci sa zmeni chut po 10 minutovom odstati, a ano vtedy bolo citit praskovu chut, nie extremne, ale bolo. No, ale navod na pouzitie je, ze cakat 10 minut, zlozky sa pekne rozpustili a navzajom scelili a dosiahla sa prijemna chut, kt vam postekli aj sladke chutove kanaliky a potom nemate pocit neuspokojenia po sladkom a bielkoviny v nom vas zasytia na dlhsi cas = byt na " diete" a nemat pocit hladu ani chut na sladke je velmi fajn pocit.

    #test_ketodiet2 krasne ranecko prajem ako ste sa dnes vyspali 🙂 co ste mali na ranajky? Ja som mala dnes take krasne rano❤️ viem ze sa nema vazit kazdy den ale nedalo mi to a skocila som na vahu a mam o 1 kg menej 👍 bodaj by to slo aj dalej takto 😉 viem ze vela urobi pitny rezim a strava ale velmi pomahaju aj proteinove pripravky ketodiet,ktore mi chutia a necitim sa hladna,dokonca nemam vobec chut na sladkeeeee ...

    Moje ranajky dnes proteinovy napoj ketodiet banan + pol kiwi a samozrejme pitny rezim voda +1 platok pomaranc+ platok citron+ 2 kolieska uhorky
    prajem krasny uspesny den 😉

    #test_ketodiet2 #recenzia
    Dnesna vecera, omeleta vyzera ako "ozajstna", a ona je aj ozajstna😂, chuti prekvapivo prijemne, ziadne umele prichute. Obavala som sa trosku syrovej prichute, v tom zmysle, ze tam bude prerazat umela syrova chut, ako ked vas niekto ponukne "super surovymi krekrami😱". Pri tejto omelete to tak nie je, prichute su velmi jemne, nerusive. Pre mna prijemna tepla vecera, kt. zasyti, a nie je mi po nej tazko, caka ma totiz este cvicenie.
    BONUS: rychla priprava, voda+sacok+vymiesat+kvapka oleja na panvicu =🥘

    Tak prvý deň by sme mali za sebou 😊💪 stihla som aj Jillien aj prechádzku s Linou kým ešte nepršalo.

    Musím povedať že veľmi sa mi páči fľaša kde si môžem dať ovocie 🍋🍊🥒podľa chuti. Dnes sa mi na moje pomery podarilo vypiť viac vody ako niekedy za dva dni 🙏😳 a najmä som sa aj strávovala pravidelne.

    Na večeru som skúsila zeleninovo-syrovú omeletu, ktorá bola aj prijemne ochutená ale syr som tam teda necítila 😅😂. Ja som si pridala ešte domácu jarnú cibuľku a semiačka.

    Uvidíme kedy príde kríza ❓😝

    #test_ketodiet2

    (2 fotky)
    kovbojka4
    Správa bola zmenená    15. máj 2019    

    #test_ketodiet2 🙂 krasny den prajem, ja som dnes zacala ten svoj pozitivnym zelenym napojom tak dufam ze aj den sa mi vydari a vsetko pojde tak jak ma 🙂

    #test_ketodiet2 #recenzia
    Dnes si so mnou zacvicila 💪 600ml, neprepusta, ani ked ju pouzijete ako jednorucnu cinku 👌 jedine co mi na nej chyba, ze nema rysky po 100ml,resp. nema ziadne.