benikate
    30. mar 2020    Čítané 1327x

    Rúčky, ručičky, máte SUCHÉ prstíčky

    Časté umývanie rúk (nielen počas karantény) pokožku vysušuje, Linola jej vlhkosť prinavracia.

    Kdekoľvek Vašej pokožke chýba kyselina linolová, nedarí sa jej dobre. Reaguje stratou vlhkosti. Telo si nedokáže pomôcť samo, keďže tieto dôležité lipidy samo neprodukuje. Prípravky značky Linola obsahujú účinnú látku, aby napomohli regenerácii kože. Pomáhajú telu odstrániť príčinu straty vlhkosti. 

    Za seba a svoje deti môžem smelo prehlásiť, že je to skutočne tak!

    V prvom rade sa chcem poďakovať, že sme sa vďaka Modrému koníku s mojimi deťmi mohli podieľať na 14-dňovom testovaní produktov nemeckej značky Linola. Na mušku sme si zobrali krém na ruky a umývací gél na ruky, telo a tvár. 

    Naše testovanie sa, žiaľ, začalo presne v tom období, kedy v Bratislavskom kraji začali zatvárať školské zariadenia pre prvé prípady koronavírusu. Dva dni po tom, čo nám prišiel voňavý balíček s produktmi na suchú a citlivú pokožku, zatvorili školy a škôlky aj v našom meste... A doma zostali okrem dva a pol ročnej dcérky Alžbetky aj škôlkarka Katka a prváčik Lukáško. 

    Karanténa a domáce testovanie 

    Takže skúška prebehla v domácej karanténe za prítomnosti všetkých troch detičiek. 

    Mňa a moje ratolesti spája suchá pokožka. Kým ja každú zimu a prechodné obdobie bojujem so suchými rukami až do takej miery, že sa mi na koži v okolí nechtov tvoria malé krvácajúce trhlinky, deti mávajú suché hlavne nožičky. Možno to súvisí s tým, že ich slniečko počas letnej dovolenky pri mori trochu viac opálilo, a preto ich teraz treba viac hydratovať. Lukáškovi sa k tomu sem-tam ohlási potravinová alergia s červenými svrbivými ložiskami v záhyboch a vždy po jej prekonaní má jeho pokožka na nohách sklon k tvorbe šupiniek. V čase nášho testovania sa navyše všetkým trom objavil suchý červený fľak aj na rukách. 

    Fotoaparát to vo fáze, kedy bol najvýraznejší, nedokázal zachytiť úplne detailne, ale už po prvom týždni intenzívneho používania krému na ruky bolo po probléme. Musím však povedať, že krém na ruky sme mali stáli pri sebe. Niekedy to bol až komický pohľad, ako ma všetci traja obkľúčili a nastrkali predo mňa tri páry drobných ručičiek so slovami "Mama, krémuj!" a "Ešte mne, aj mne, a ešte sem...

    Takže poďme si zhrnúť skúsenosti s krémom na ruky. 

    Rúčky, ručičky, máte suché prstíčky 

    Výrobca uvádza, že Linola Hand s hodnotnou kyselinou linolovou je určený na veľmi suchú, hrubú a popraskanú pokožku rúk. Kyselina linolová podporuje prirodzenú regeneráciu ochrannej kožnej bariéry a lipidy a glycerín znižujú pnutie pokožky. Vhodná je aj na pokožku so sklonmi k ekzémom a citlivú pokožku, pretože neobsahuje ureu, konzervanty, silikóny a minerálne oleje.

    Keďže mám za sebou odskúšané už nespočetné množstvo krémov na ruky cez Neutrogenu až po modrú Indulonu, nestačila som sa čudovať, ako sa môže Linola tak úžasne rýchlo vstrebať. Ja si ruky krémujem pri každom odchode z domu. Zažili ste už to, že po zabuchnutí dvier a ceste z domu, trvá hodnú chvíľu, kým krém vsiakne do pokožky, a vy si za ten čas stihnete vďaka mastnému filmu ušpiniť rukávy kabáta či obľúbenej bundy alebo zamastiť púzdro na mobil či peňaženku? Mne sa to stávalo dosť často. Pri Linole takéto niečo nehrozí, pretože sa vstrebáva neuveriteľnou rýchlosťou. Nestopovala som to, ale môj slabý odhad je tak do cca. 30 sekúnd. A nezanecháva lepivý film. Z rovnakého dôvodu si krém zamilovali aj deti a nijako ich to bezprostredne po nakrémovaní neobmedzovalo v ďalšej hre.

    Neutrálna vôňa tohto produktu medicínskej starostlivosti o pokožku nikomu nevadila. Vadilo nám jedine to, že pri toľkej denne spotrebe všetkých členov domácnosti sa nám Linola rýchlo minula 😜 (Ale za to sme si s manželom zodpovední tak trochu sami 🙈😆😝 To s nevýhodami krému nemá nič spoločné...)

    Som rada, že testovanie prebehlo práve v období, keď počasie prekvapilo a kým prišlo stabilné jarné počasie, pár dní sme zažívali aj skutočné mrazy. Vtedy mi praskla kožtička na pravom palci a krvácala. Z toho dôvodu musím mať v povinnej výbave kabelky počas zimy aj leukoplast. Že s levom Simba alebo so šmolkami, "čert to vem", aspoň je zo mňa cool mamina, trendseterka 👌👌👌. Čo ma trochu prekvapilo, pri použití Linoly na ruke s malou rankou, som zacítila mierne štípanie, ale po chvíli to prešlo. Čiže jej nanášanie v čase čerstvých poranení kože treba zvážiť, alebo stačí len tieto miesta vynechať.

    Tomuto krému na ruky zostanem určite verná. Zajtra nahadzujem rúško a gumené rukavice a utekám do lekárne, samozrejme, v bezpečnej vzdialenosti od druhých ľudí, pretože všetci vieme, čo je karanténa. 😷 Zakúpiť ju môžete v každej dobrej lekárni. Cena je síce vyššia, okolo 8 eur, ale určite stojí za všetky tie pozitívne vlastnosti a účinky. 

    Už žiadne slzičky pri sprchovaní a kúpaní 

    Poznáte to, problém nahnať ich večer do vane a ešte väčší problém dostať ich odtiaľ von? 

    Kto má deti, určite zažil nejednu takú situáciu. A ešte častejšie sa dejú situácie, keď sa deťom pri kúpeli dostane čistiaci prípravok alebo šampón do očí. Neviem ako u vás, ale náš Lukáško vie od malička pri takom niečom zavíjať ako siréna, že všetci susedia vedia, že je u nás práve čas na večernú hygienu. 

    Druhým testovaným produktom bol Linola Shower and Wash - sprchový a umývací gél na ruky, telo a tvár pre deti a dospelých. Výrobca opäť uvádza, že tento mikroemulzný gél umožňuje rýchle vstrebanie hodnotných lipidov do pokožky a zvyšuje obsah jej vlhkosti až na 24 hodín. Za nás bolo obrovské plus jeho hypoalergénna, prijemná vôňa a olejovo-krémová konzistencia. Radosť nanášať na telo. Neštípe v očiach a výborne pení.

    Čo sa týka balenia, oceňujem ľahké a pritom veľmi originálne otváranie. Až sa mi k tomu núka napísať jedna vtipná príhoda z prvého dňa testovania. Lukáško sa sprchuje už sám s tým, že sprchový gél a šampón mu zložím z vrchnej poličky ku nohám, aby ho mal po ruke. Len malá chybička. Zabudla som mu ukázať ako sa Linola Shower and Wash otvára...

    Na uzávere je taký malý skrytý "zobáčik", ktorý sa iba vysunie a po použití naspäť zasunie. Lukáško si poradil po svojom. Odkrútil celý uzáver a položil ho vedľa a gél si z fľaštičky nalial. Neviem koľko veľa sa mu podarilo na jedno použitie vyliať, ale hlavne zabudol závit na fľaštičke zatvoriť a pri sprchovaní natieklo trochu vody aj do nej. Samozrejme, nepochválil sa nám s tým... 🙂

    Na druhý deň manžel sprchoval dievčatá a čudoval sa nad konzistenciou nového testovaného gélu, že je nejaký riedky ako voda. Zavolal ma a ja som hneď vedela, že tam náš malý postrach Denis primiešal aj o čosi viac vody. Ale predstavte si, normálne to išlo zvrchu zliať, keďže sa voda s gélom úplne nepremiešala a vo fľaštičke zostala opäť správna konzistencia prípravku. Tak aj takéto plus sme vďaka nášmu prvorodenému výmyselníkovi objavili.

    A po dvojtýždňovom používaní môžem naozaj potvrdiť, že pokožka sa vysušovala menej. Síce dodatočne stále pokožku krémujeme telovým mliekom, ale rozdiel je vidieť. Čo sa týka ceny, tak 300 ml balenie stojí v priemere od 10 eur vyššie, ale keďže gél už pri malom množstve dobre pení, vydrží pomerne dlho aj keď ho používa celá naša päťčlenná rodina. 

    Kde sa vzala, tu sa vzala Linola

    Značku Linola som pred testovaním nepoznala, až neskôr som na ňu dostávala čoraz viac dobrých referencií nielen od známych, rovnako po prieskume na mojom instagramovom blogu @doma_s_troma. Bola som prekvapená, koľko ľudí s ňou má dlhodobo dobé skúsenosti a pomohla vyriešiť nejeden problém s atopickým ekzémom u detí a dospelých. 

    Na vzorke 179 oslovených len 29 percent ľudí značku registrovalo a 71 percent prípravky nepoznalo. Pritom na trhu je celá rada prípravkov tejto značky s rôznym percentuálnym obsahom kyseliny linolovej a všeobecne platí, že čím je vaša pokožka suchšia, tým viac lipidov potrebujete. Keďže naše telo túto nenasýtenú kyselinu nevie vytvárať samo, a aby ostala pokožka zdravá, je nutné pravidelne kyselinu linolovú dodávať - rovnako ako, napríklad, vitamíny. Viac informácií nájdete na www.linola.sk.

    Vďaka testovaniu na Modrom koníku som si rozšírila obzory a som veľmi vďačná, že medicínsku kozmetiku Linola začleníme do obľúbených produktov každodennej starostlivosti o telo celej rodiny. Pevne verím, že vyššie zhrnutými výhodami osloví aj vás. Takže "do-krémovia" priatelia. 

    Pozdravujú vás "testovači" Katka a deti Lukáš, Katka a Alžbetka 

    barborka776
    29. mar 2020    Čítané 138x

    Super testovanie so značkou Linola

    Všetko sa to začalo 9.3., keď mi zavolal kuriér, že má pre mňa balík...❤️

    Celá natešená som utekala pred bránku, lebo som, samozrejme, nevedela, čo sa bude skrývať v balíku. Celá nedočkavá s mamou za chrbtom som otvárala balík, na ktorom už, samozrejme, svietil nápis “Modrý koník” a vtedy som si aj spomenula na testovačku.

    Od malička ma trápili problémy so suchou pokožkou a taktiež aj moju staršiu dcéru. Mladšej to dokonca prerástlo až do atopického ekzému, a práve preto som bola nútená hľadať čo najlepšiu kozmetiku, ktorá nebude dráždiť pokožku ani jednej z nás. V poslednom období trpela suchou pokožkou aj moja mama, tak som ju hneď vtiahla do testovania s nami.

    Linola Hand s hodnotnou kyselinou linolovou

    Ako prvý by som rada hodnotila krém na ruky Linola Hand.

    Celé toto chladné obdobie nás s mamou trápia popraskané, veľmi suché ruky, takže sme sa tomuto produktu veľmi potešili. Skúšali sme všetko možné od rôznych krémov a olejov, až po bambucké maslo, no nezaberalo nič. Pokiaľ ste zvyknuté na silne aromatické krémy, tak vás, bohužiaľ, sklamem, ale povedala by som, že krém je bez vône. Toto ja zrovna nepovažujem za podstatné, pokiaľ splní účel. Mne osobne troška vadilo, že je viac vodnatý, ale mama a moje dievčatá si veľmi pochvaľovali.

    Keďže som bola sama zvedavá, ako veľmi bude krém fungovať, rozhodla som sa odfotiť mamine viditeľne oslabené ruky pred používaním krému a po týždni, a teda rozdiel bolo vidno aj hneď po prvom použití. Telefón mi fotky vymenil, takže prvá fotografia je po používaní a druhá pred ním.

    Ruky sú už aj na pohľad krajšie, jemnejšie a hlavne hydratované. Mama bola s používaním krému veľmi spokojná a určite jej už nikdy nebude chýbať v kúpeľni. 👌

    Linola Shower and Wash

    Musím hneď na začiatok napísať, že som tomuto zázraku veľmi neverila, no teraz je to pre mňa naozaj TOPKA. Nádherná vôňa a moja pokožka je už na pohľad krajšia. Suchej pokožky som sa ešte celkom nezbavila, ale v používaní pokračujem a verím, že sa to zlepší ešte viac. Dievčatám taktiež pokožku nedráždi, takže myslím, že to je skvelá voľba a pokiaľ by sa podarilo náš problém aj vyliečiť, bolo by to úplne super. 2 týždne sú krátka doba, tak uvidíme, čo prinesie čas a ako na tom budeme po minutí tohto balenia. Verím tomu, že to nie je moje posledné balenie a určite vyskúšame aj iné produkty tejto značky, lebo ma celkom zaujíma, či aj tie tak fungujú. 🙂

    Veľmi ďakujem za možnosť testovať túto značku a určite budem pokračovať v používaní ich produktov. ❤️ Toto testovanie dopadlo skutočne nad moje ocakavania.

    misinka0611
    29. mar 2020    Čítané 222x

    LINOLA - krém pre malých aj veľkých

    Ahojte,

    pred troma týždňami som bola vybraná na testovanie 2 produktov značky Linola, konkrétne krému na ruky Linola Hand a sprchového gélu Linola Shower and Wash.

    S týmito konkrétnymi produktami, som nemala žiadnu skúsenosť, ale dávnejšie som zaobstarala synovi Linola šampón na vlasy, keďže vo vlasoch mal mliečnu chrastu.

    • Linola Hand  

    Tento krém je určený pre veľmi suché, hrubé a namáhané ruky. Obsahuje kyselinu, ktorá podporuje prirodzenú regeneráciu kožnej bariéry. 

    Keďže v tomto období si, ako asi každý, umývame ruky častejšie antibakteriálnym mydlom, ktoré pokožku vysúša, testovanie tohto krému prišlo veľmi vhod. Ruky ostali citeľne zvláčnené a bez nepríjemného pocitu. Krém je rýchlo vstrebateľný a nezanecháva pocit mastných rúk. Konzistenciou ani nie riedky, ani hustý, a má žiadnu až velmi jemnučkú hypoalergénnu vôňu. A čo je hlavné, je vhodný pre atopikov. Balenie má 75 ml.

    • Linola Shower and Wash 

    Keďže syn má pokožku so sklonom k atopii a zvládanie ekzému v jesenných a zimných mesiacoch je obzvlášť náročné, pri výbere kozmetiky preňho si dávam záležať. Hľadám produkty, ktoré sú hypoalergénne, neparfumované a vhodné pre ekzematikov. Voda telo vysušuje, a preto je dôležité telo rýchlo osprchovať a použiť šetrnú kozmetiku. Linola sprchový gél jemne pernil, mal jemnú a príjemnú parfumáciu a podľa opisu by mal zachovávať hydratáciu tela až na 24 hodín. Sprchový gél neobsahuje žiadne látky, ktoré by mohli dráždiť pokožku ekzematikov, ako je urea. Balenie má 300 ml.

    K produktom na testovanie som dostala aj zaujímavý leták s Linola výrobkami. Vďaka nemu som sa dozvedela, že Linola má medzi svojimi produktami aj opaľovací krém, ktorý som sa rozhodla cez leto vyskúšať. 

    Ďakujem Linole a Modrému koníku za možnosť testovať Linolu. 

    kamed
    28. mar 2020    Čítané 225x

    Naša rodinná recenzia na produkty značky Linola

    Testovanie produktov prostredníctvom Modrého koníka malo u nás premiéru. Ani som netušila, aké je náročné chcieť pri fotení produktov spoluprácu od mojich malých detí 🙂

    Pre Linolu sme testovali 2 produkty: LINOLA Shower and Wash - sprchový a umývací gél a Linola Hand krém na ruky.

    Takže, nech sa páči, náš názor.

    LINOLA Shower and Wash - sprchový a umývací gél

    Linola Shower and Wash má špeciálne zloženie pre osobitné potreby ošetrovania suchej pokožky alebo pokožky so sklonom k atopickému ekzému. Sprchový gél má príjemnú konzistenciu, ani hustý, ani riedky, je číry, vonia veľmi jemne, tak "čisto". Po použití zanechal pokožku správne hydratovanú, nikdy sme ani ja, ani deti, po sprchovaní nemali suchú kožu. Jeho veľkou výhodou je, že je vhodný aj na tvár a neštípe v očiach. Toto sa mi naozaj veľmi osvedčilo pri deťoch, zmývali sme ním dokonca aj fixky z tváre. A teda, naozaj neštípe!

    Môj celkový názor na tento produkt bol pozitívny, osobne by som ho pre seba nepoužívala, mám rada voňavé sprcháče, ale pre detičky ho naozaj môžem len odporučiť. Verím, že je to kvalitný produkt vhodný aj pre bábätká. Na dcérkinu atopickú pokožku nám vyhovoval veľmi, za tie 2 týždne som pozorovala mierne zlepšenie atopického ložiska.

    Linola Hand krém na ruky

    Druhým produktom bol Linola Hand krém na ruky. Čo sa týka krému samotného - je ľahký, príjemne vonia, rýchlo sa vstrebáva, nezanecháva vôbec pocit mastných rúk. Linola Hand krém na ruky bol vyvinutý špeciálne na každodennú starostlivosť o veľmi suchú, hrubú alebo popraskanú pokožku rúk. Vzhľadom k súčasnej situácii ohľadom koronavírusu si všetci ruky umývame každú chvíľu. Okrem toho sa na mojich rukách podpísala aj zima, takže ruky mám naozaj suché, manžel má každoročne celú zimu problémy so suchými rukami, tak sme boli obaja zvedaví, čo tento krém zvládne. Žiaľ, nepriniesol pozitívne výsledky. Ani u jedného z nás nedošlo k zlepšeniu, už pár minút po nakrémovaní sme mali opäť suché ruky. Za 2 testovacie týždne sme ho takmer celý minuli, takže sme testovali naozaj zodpovedne, ale teda s výsledkom sme neboli spokojní. Na trhu sú oveľa lepšie krémy na suché ruky, my sme konkrétne najviac spokojní s Linola Fett. Na tomto produkte odporúčam spoločnosti Linola ešte popracovať 🙂

    Na záver chcem poďakovať spoločnosti Linola za možnosť vyskúšať tieto produkty, bola to príjemná skúsenosť.

    #test_linola4 a #recenzia

    mariela888
    26. mar 2020    Čítané 177x

    Subjektívna recenzia na produkty značky Linola

    V prvom rade sa chcem poďakovať za možnosť testovať dva produkty od fajn značky Linola. Bolo to príjemným osviežením na materskej dovolenke 🙂

    Prvý produkt, ktorý by som rada ohodnotila, je krém na ruky s hodnotnou kyselinou linolovou. Produkt je určený pre ruky, ktoré dostávajú zabrať. Ak sú vaše ruky suché, popraskané alebo hrubé, toto je to, po čom môžete siahnuť a otestovať ho na svojich rukách. Ja mám ruky extra suché. V čase koronavírusu si umývame ruky takmer po každej "prkotine". Krém na moje ruky nestačil. Najskôr som mazala menšiu vrstvu, potom som skúšala viac, ale, jednoducho, ruky po vyschnutí boli drsné a suché. Nevyhovovala mi ani konzistencia, keď som dala viac krému, musela som dlhšie čakať na to, kým vyschne. Nemohla som okamžite začať pracovať, hoci v letáčiku je uvedené, že sa rýchlo vstrebáva. Krém sme používali (ja a syn) dva týždne a už je tam malé množstvo. Do kabelky je to fajn, ale pre mamičku doma, ktorá natiera ruky často, je to málo. Možno sa dá kúpiť väčšie množstvo, nezisťovala som.

    Vyššie na rukách mám atopický ekzém. Vždy, keď sa mení ročné obdobie, moja pokožka najviac trpí. Mám takéto fliačiky po pokožke. Žiaľ, ani tu krém nepomohol. 

    Krém od Linoly moje očakávania nesplnil, ale vôbec nie som smutná, ani sklamaná, pretože som už skúsila mnoho produktov. Sama viem, že pri pokožke je to vždy risk. Či niečo sadne alebo nie. Zväčša si aj v lekárni nekupujem hneď celú tubu,ale pýtam si vzorky. Odporúčam to aj vám 🙂 Takže krém, ktorý sa mi osvedčil viac, budem naďalej používať. 

    Druhý produkt, ktorý som testovala, bol sprchový a umývací gél na ruky, telo i tvár. Ako môžete na foto vidieť, ide akoby o olej. Mne konzistenciou i farbou pripomínal skôr olej ako gél. 

    Tento gél príjemne voňal, šikovne sa s ním narábalo a používala som ho i na tvár. Jednoznačne ho odporúčam. Má viacero využití. Telo ostalo po ňom hebké. Pre suchú pokožku odporúčam aj tak telo po sprche ešte nakrémovať.

    A ešte, ak môžem dodať, v letáčiku som si všimla, že Linola má aj opaľovací krém vhodný už pre bábätká. Takže ja ho toto leto určite vyskúšam 🙂

    Snáď vám moja recenzia pomohla, pekný deň a ďakujem 🙂

    motylikova
    25. mar 2020    Čítané 173x

    Super koža, nie ako z mroža

    V týchto ťažkých časoch nám testovanie Linola prišlo mimoriadne vhod. Osud nám rozdal karty s diagnózou atopický ekzém – dcérka Margaréta má často ruky ani starenka, suché, hrubé, vysušené. V súčasnosti, keď si aspoň občas musí umyť ruky dezinfekčným mydlom, sa situácia ešte zhoršila, na niektorých miestach jej pokožka popraskala do krvi. A vtedy nás vybrali na testovanie. Ešte raz vďaka! 

    Kým prišiel kuriér, vymyslela prvú krátku báseň: 

    Tešiť sa na krém Linola
    je ako hudba plynulá.
    Pocit suchej kože
    rozospievať ma nemôže...

    Čo sme testovali

    1. Linola Shower and Wash – umývací gél na celú pokožku

    Čo sľubuje: špeciálne zloženie pre osobitné potreby ošetrovania suchej pokožky alebo pokožky so sklonom k atopickému ekzému; pH 5,5 zodpovedajúce fyziologickej hodnote pokožky má čistiť telo, tvár a ruky vyváženými, jemnými čistiacimi látkami mimoriadne šetrne a jemne.

    Čo sme zistili: gél je číry, Margarétke sa páčilo, že „nesmrdí“ (ako vraj moje krémy a voňavky), a že nemá konzistenciu ako sliz. Na pokožku celého tela stačilo množstvo jedného lieskového orieška. Výživné rastlinné oleje a kyselina linolová na popraskané ruky pomohli len mierne, ale aspoň situáciu nezhoršili a pokožku upokojili. Vytvára jemnú penu, pokožka po ňom nesvrbí, zahojil suché miesto na tvári.

    Najväčšie plusy: neštípe v očiach, zjemňuje pokožku, stačí ho malé množstvo.

    Najväčšie mínus: nezistili sme.

    2. Linola Hand – krém na veľmi suché, hrubé a popraskané ruky

    Čo sľubuje: každodennú starostlivosť o veľmi suchú, hrubú alebo popraskanú pokožku rúk; kyselina linolová, lipidy a glycerín majú znížiť pnutie pokožky rúk a podporovať prirodzenú regeneráciu ochrannej kožnej bariéry; rýchle vstrebanie bez nepríjemného lepivého filmu.

    Čo sme zistili: tento krém nás doslova zachránil. Používame ho teraz ja aj dcéra, obom nám časté umývanie rúk neskutočne vysušuje pokožku. Natrieť sa týmto krémom je vážne, vážne skutočná úľava. Je to prvý produkt, ktorým sa Margarétka natiera sama od seba – dôvodom je vraj, že nie je ako „sliz“, ale ako „príjemný puding“.

    Najväčšie plusy: okamžitá úľava pre vysušené ruky; bez konzervantov, silikónov a minerálnych olejov.

    Najväčšie mínusy: veľmi rýchlo sa míňa – po dvoch týždňoch nám skoro nič nezostalo.

    Margarétka na tento krém dokonca vymyslela básničku – je teraz veľmi tvorivá, keďže máme toľko voľného času. Tak nech sa páči - báseň má názov Super koža:

    #test_linola4
    Zas sa nám ochladilo a zas prišiel problém so suchými rukami. Tento náš najmladší rukavice zásadne nenosí celú zimu, ale aspoň kremuje poctivo.

    Dnes je posledný deň 2 týždňového testovania Linola Hand krému na ruky a Linola Shower and Wash sprchového gélu. S produktami sme boli cela rodina spokojná. Myslim, že pre ľudí s citlivou pokožkou tieto produkty stoja za vyskúšanie. Viac v článku budúci týždeň. #test_linola4

    Posledné dni mám ja i syn ešte viac vysušenú pokožku na rukách než inokedy. Natierame sa teraz produktom od linoly. Možno sa zdá, že sa nám tuba čoskoro minie, ale nie je to celkom tak, pretože si netreba dávať krému veľa. Konzistencia je riedka a nezanecháva lepivý film.
    #test_linola4

    misinka0611
    Správa bola zmenená    18. mar 2020    

    Pre ľudí s atopickým ekzémom je veľmi dôležitý výber kozmetiky, keďže prichádza priamo do styku s pokožkou.
    Bežné mydlá a sprchové gély pokožku vysušujú, čo je priam katastrofa, pre ľudí so sklonom k atopii. Preto, treba umyvacie emulzie, ktoré pokožku zvláčnia a zachovajú jej prirodzené PH 5,5 a to LINOLA spĺňa. #test_linola4

    #test_linola4
    Bojujeme už druhý týždeň s troma deťmi doma, jediná chvíľka pre mňa je obedný spánok detí, káva a Linola krém na v tomto období extrémne vysušené ruky sú teraz nutnosť 😊

    Umývací gél na ruky ma zatiaľ pozitívne oslovil. Pekne vonia a konzistencia je skôr olejovitá. Používam ho aj v sprche namiesto mydla. Výhodou je, že si ním môžete umyť pokojne aj tvár 🙂
    #test_linola4

    #test_linola4

    Krásne ranko prajeme aj v tomto zlom čase 🙂 my si užívame testovanie teda hlavne naša Sára 😂❤️ Inak ten sprchový gél zatiaľ za mňa skutočne fajn uvidíme ďalej 😉

    misinka0611
    Správa bola zmenená    16. mar 2020    

    Dnes je to presne týždeň testovania Linola Hand krému na suché a popraskané ruky.
    Krém testuje celá rodina. Čo konkrétne mňa veľmi príjemne prekvapilo, je vstrebateľnosť krému, ktorá je prakticky okamžitá, keďže nemám rada mastné krémy 🙂Muž zas pozitívne ohodnotil, že je bez parfemácie 🙂 #test_linola4

    U nás antibakteriálne mydlo je bežnou súčasťou domácnosti. V momentálnej situácii si ruky umývame častejšie, čo samozrejme pokožke rúk dáva zabrať a keďže syn a muž majú suchú pokožku so sklonom k atopickému ekzému, je nutné si ruky krémovať a zachovávať hydratáciu pokožky. Testovanie Linola Hand a Linola Shower And Wash nás doma všetkých potešilo, keďže Linola je vhodná tak ako pre malých tak aj pre veľkých a jedným krémom sme “ zabili 2 muchy jednou ranou “ 🙂
    #test_linola4

    Tento fesak spolu so surodencami uz od pondelka testuje LINOLA Shower and Wash - sprchovy a umyvaci gel! Zatial sa mu pozdava 🙂 Velka vyhoda je, ze je vhodny aj na tvar, co je pri detoch super, lebo teda aspon tie moje su kazdy vecer spinave od hlavy po paty. Otestovane mame ze naozaj nestipe v ociach!
    #test_linola4

    (2 fotky)

    #test_linola4
    Stačí málinko krému a premastí celú ruku,malú i veľkú 🙂

    (2 fotky)

    #test_linola4
    Sprchový gél ma zaujal svojím šikovným otváraním. Hygienické a ľahko s ním manipuluje i 4-ročný syn.
    Využívame nielen v sprche, ale i na umývanie rúk počas dňa.

    Margarétke sa zhoršil ekzém na rukách aj na tvári. Na kožné teraz nejdeme riskovať, keďže to nie je akútne... Takže testovanie Linola prišlo vhod.
    #test_linola4

    mariela888
    Správa bola zmenená    9. mar 2020    

    Prvýkrát testujeme niečo aj my. Linola produkty sú v našej domácnosti známe, ide o značku, ktorú som používala ako dieťa a teraz ju používajú aj moji synovia. Dnes nám dorazila krabička a v nej dva produkty. Testovať budeme krém na ruky (pre veľmi suché, drsné alebo popraskané ruky) a sprchový a umývací gél. Doma máme od linoly olej do kúpeľa a šampón na vlasy, tak som sama zvedavá, či si zbierku obohatíme o ďalšie dva.
    #test_linola4

    benikate
    Správa bola zmenená    9. mar 2020    

    "Zimné prechádzky a tri malé deti. Neustále oblieknie, vyzliekanie, vyzúvanie, prezúvanie, umývanie... Moje ruky nestihnem ešte ani poriadne šupnúť do svojich rukavíc, už musím niekomu fúkať noštek, utierať zafúľané líca, alebo pomáhať triafať mini prstíky do rukavičiek. A tak moje ruky (moju psychiku teraz 😜 ) dostávajú zabrať.

    Suché ruky ma trápia v podstate od prvej materskej. V chladnejších mesiacoch až tak, že sa mi na koži zvyknú robiť malé bolestivé trhlinky. Leukoplast patrí medzi povinnú výbavu tašky počas každej prechádzky alebo na výlete. Nielen ako prvá pomoc pri úraze hyperaktívnych detí. Častejšie ako oni si leva Simbu alebo princezné lepím na prsty ja😂však predsa "cool mamina" 😜✌️Ale aby som sa predstavila, volám sa Katka a som hrdou mamou Lukáška(7), Katky(4) a Alžbetky(2). Nepatria medzi tiché detičky, a preto je u nás stále veselo. A nielen doma😁 Veľmi radi chodíme do spoločnosti a pobyt na čerstvom vzduchu je pre nás nevyhnutnosť. Ešteže nám to nádherný piešťanský park umožňuje. Lukáško má od malička dosť ekzematickú pokožku, hlavne na nohách a v záhyboch. Niekedy sa objaví potravinová alergia a po jej prekonaní má nôžky veľmi suché a musíme ich poriadne hydratovať. Jeho mladšie sestričky s tým našťastie problémy nemajú, ale šetrnú kozmetiku používajú aj ony."

    Táto #reallife story zo života na materskej 😆 nás dostala do testovania kozmetických výrobkov nemeckej značky Linola.

    Dva týždne tu pre vás budeme testovať dva produkty:

    ➡️ 1)

    Linola Shower and Wash je sprchový a umývací mikroemulzný gél na ruky, telo i tvár, ktorý umožňuje rýchle vstrebávanie hodnotných lipidov do pokožky. Navyše nedráždi v očiach, má príjemnú hypoalergénnu vôňu a je vhodný nielen pre dospelých, ale aj pre deti.

    ➡️ 2)
    Linola Hand je krém, ktorý zatočí s veľmi suchou, hrubou a popraskanou pokožkou rúk. Obsiahnutá kyselina linolová podporuje prirodzenú regeneráciu ochrannej kožnej bariéry a lipidy s glycerínom znižujú pnutie pokožky.

    Sama som zvedavá, lebo na suchú pokožku sme skúšali kadečo. A preto otázka aj na vás:
    ❓Máte skúsenosti s touto kozmetikou❓
    .
    .
    #test #konik_testuje #test_linola4

    (2 fotky)

    #test_linola4
    Dnes prekvapenie 🤩 dorazil balíček na testovanie. Uvidím, čo povedia bosorky keď sa vrátia dnes domov 🙂
    Môžme sa vrhnúť na testovanie 😉

    Takmer každá žena si vychutnáva momenty, kedy si môže dopriať starostlivosť sama o seba 🙌 S detičkami je to však niekedy horšie. Aký vzťah majú vaši drobci ku kúpaniu, krémovaniu a iným úkonom, ktoré sú dôležité pre zdravú a hladkú pokožku? Za každú odpoveď vám pošleme 3 srdiečka ❤

    A) Moje dieťa si kúpanie či krémovanie doslova užíva.
    B) Nemá s tým problém, je to pre neho bežná činnosť.
    C) Záleží od jeho aktuálnej nálady.
    D) Kúpanie či krémovanie? Je to boj.

    Tak či onak, tieto úkony neminú žiadnu mamičku. Preto máme pre vás prípravky Linola, ktoré vám ju spríjemnia. Ešte stále sa stíhate zapojiť: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/vase-skusenosti-s-linola-y4xjf3/ 🙂

    #test_linola4

    konik_testuje
    24. feb 2020    Čítané 8903x

    Vaše skúsenosti s Linola

    Na to, aby bol človek spokojný a šťastný, musí sa predovšetkým cítiť dobre vo svojej vlastnej koži. Mnohokrát starostlivosť o pokožku zanedbávame. Ak je vaša pokožka suchá či citlivá, zaslúži si dvojnásobnú starostlivosť. Preto prinášame testovanie prípravkov Linola, vďaka ktorým doprajete pokožke presne to, čo si zaslúži.

    Čo budeme testovať 

    Suchá pokožka? Problém, ktorý trápi nielen dospelých, ale aj mnohé detičky. Prípravky Linola sú určené práve pre suchú a citlivú pokožku so sklonom k atopickému ekzému. 

    Linola je späť na Modrom koníku, keďže chce opäť pomôcť čo najviac mamičkám a detičkám. Prečo je ale práve Linola tou správnou voľbou pre suchú pokožku? Aby sme mohli pokožku chrániť pred narušením ochrannej kožnej bariéry, je nutné neustále ju zásobovať lipidmi, ktoré sú jej prirodzenou súčasťou. Aby ostala pokožka zdravá, potrebuje kyselinu linolovú, ktorú však naše telo nie je schopné vytvárať samo. Práve preto sú tu prípravky Linola, ktoré sa o to postarajú. Tentoraz budeme testovať tieto prípravky:

    Linola Shower and Wash je sprchový a umývací mikroemulzný gél na ruky, telo i tvár, ktorý umožňuje rýchle vstrebávanie hodnotných lipidov do pokožky. Udržuje zvýšený obsah vody v pokožke až po dobu 24 hodín a zachováva prirodzené pH pokožky (5,5). Navyše nedráždi v očiach, má príjemnú hypoalergénnu vôňu a je vhodný nielen pre dospelých, ale aj pre deti. 

    Linola Hand je krém, ktorý zatočí s veľmi suchou, hrubou a popraskanou pokožkou rúk. Obsiahnutá kyselina linolová podporuje prirodzenú regeneráciu ochrannej kožnej bariéry a lipidy s glycerínom znižujú pnutie pokožky. Krém je vhodný pre pokožku citlivú, aj so sklonmi k ekzémom. Ľahko sa vstrebáva a nezanecháva lepivý film. Neobsahuje ureu, konzervanty, ani silikóny či minerálne oleje.

    Koho hľadáme

    Na toto testovanie hľadáme 6 mamičiek, ktoré sa nedajú odradiť problémami s pokožkou a aj napriek tomu si vychutnávajú aktívny život plnými dúškami. Či už sa problémy so suchou, prípadne atopickou pokožkou, týkajú vás samotných, alebo vašich ratolestí. Celé testovanie budete dokumentovať a podelíte sa s ostatnými mamičkami o svoje skúsenosti.

    Ako sa zapojiť

    Do testovania týchto Linola prípravkov sa zapojíte celkom jednoducho. Napíšte pod tento článok komentár, v ktorom popíšete svoje problémy s pokožkou. Čo vás trápi a ako s tým bojujete? Nezabudnite nám povedať niečo o sebe a svojej rodinke.

    Čas na napísanie komentára máte do nedele 1.3.2020. V priebehu týždňa vyberieme 6 mamičiek a ich detičiek, aby na vlastnej koži otestovali prípravky Linola a dali zbohom suchej pokožke.

    Držíme palce a tešíme sa na vaše komentáre 🙂

    konik_testuje

    Nie je nad láskavé, milujúce pohladenie. Aby bolo aj jemné a príjemné na dotyk, je potrebné zatočiť so suchou pokožkou na rukách. Podľa akých kritérií sa rozhodujete pri výbere krému na ruky? Za každú odpoveď poletia 3 srdiečka 💙

    A) Musí mať peknú vôňu.
    B) Nesmie zanechávať mastný či lepkavý film.
    C) Zaujíma ma predovšetkým účinnosť.
    D) Krém si vyberám aj na základe pútavého obalu.

    Možno už tušíte, že Linola sa vracia na koníka, aby opäť pomohla všetkým mamičkám i detičkám so suchou pokožkou. Testovanie vyhlásime už budúci týždeň 🙂

    #test_linola4