ja_mi
    Správa bola zmenená    4. sep 2021    

    #test_milva 3.

    Ďakujem za príjemnu možnosť testovania veľmi sa teším.
    Budem testovať 3 výrobky.

    - FOTO ŠAMPÓN PRE MASTNE VLASY.
    - ŠAMPÓN PROTI LUPINÁM PRE MUŽOV
    - STAVEBNÝ ŠAMPÓN NA VLASY A POKOŽKU VLASOV

    HOR SA DO TOHO.....😀

    (3 fotky)
    konik_testuje
    23. aug 2021    Čítané 2078x

    Skúsenosti so šampónmi MilvaLAB – Laboratory Product

    Tiež milujete ten pocit čerstvo umytých vlasov, keď odchádzate od kaderníka? Sú svieže, krásne voňajú a pri prehodení z ramena na rameno sa cítite ako tá najväčšia famme fatalle. Tento jedinečný pocit môžete zažívať po každom domácom umytí vlasov, vďaka šampónom z novej série laboratórnych výrobkov MilvaLAB25, ktoré budete mať možnosť onedlho testovať.

    Vraví sa, že vlasy sú korunou krásy. Je úplne jedno, či ich máte dlhé, či kučeravé, či jemné, alebo husté. Či vás trápi nadmerné mastenie, lupiny či vypadávanie vlasov. Zo správnou starostlivosťou je možné pracovať s každým problémom, ktorý vás a vaše vlasy trápi.

    Nova séria šampónov MilvaLAB spoločnosti Milva zahrňuje kozmetické výrobky najnovšej generácie. Vyrábajú sa v malých dávkach za laboratórnych podmienok. V týchto výrobkoch sa používajú iba suroviny s najvyšším stupňom čistoty. Účinné látky vyrábajú európske spoločnosti v továrňach a laboratóriách v Európskej únii (Francúzsko, Nemecko, Taliansko, Španielsko) a Švajčiarsku. Využíva sa maximálne možné množstvo prírodných zložiek. Žiadny z produktov milvaLAB, ani ich prísady, neboli testované na zvieratách. Sú úplne vyvinuté v silico (počítačovým modelovaním). Výrobky rady milvaLAB sú vyvíjané a vyrábané s myšlienkou maximálneho účinku, ale nie rýchleho, drsného a agresívneho, ale prostredníctvom pomalšieho, mäkšieho a jemného pôsobenia. Každý z výrobkov novej série MilvaLAB má jedinečné vlastnosti, alebo vlastnosti aké iné výrobky dosahujú len zriedka.

    Koho hľadáme?

    Na toto testovanie hľadáme ženy, ktoré potrebujú profesionálnu pomoc pre svoje vlasy. Je úplne jedno, či vás trápi nadmerné vypadávanie, skrátená rastová fáza vlasov, suchá alebo naopak nadmerne sa mastiaca pokožka vlasov, lupiny či podráždenosť. Ak si komunikatívna, rada fotíš a si ochotná sa o svoje postrehy podeliť s nami, na Modrom koníku, hľadáme teba. A pozor, možno aj tvojho partnera ;) 

    Ako sa zapojiť?

    Ak si sa v opise vyššie našla, stačí, ak nám do komentára pod článok napíšeš, aké problémy s vlasmi ťa trápia. Ak tvoj partner bojuje s lupinami, či vypadávaním vlasov, nezabudni prihlásiť aj jeho 🙂 Pokojne pripoj aj svoju fotografiu, na ktorej sa cítiš so svojimi vlasmi krásna a jedinečná. Veríme, že aj vďaka Milve bude tento pocit u teba na dennom poriadku ;)

    Čas na prihlásenie máš do nedele 29.8.2021. V priebehu týždňa vyberieme 3 mamičky a oslovíme ich internou poštou. 

    konik_testuje

    simeab
    Správa bola zmenená    25. mar 2019    

    Pekne zacal novy tyzden volal mi kurier ze ma pre mna balicek 😁 a to mi modry konik podiela Milvu.velmi som sa potesila ze ste ma vybrali a ze mozem testovat.vlasy mam znicene zo stahovania farby tak uvidime 😁😁
    #test_milva2

    lienka525
    18. aug 2018    Čítané 297x

    Testovanie s Milva

    Ďakujem,že som mohla tieto produkty odskúšať lebo už som o tejto značke počula len som sa nedostala k objednaniu🤦‍♀️.

    Šampóny som mala na farbené vlasy a na namahané vlasy. Sú menej aromatické ako iné,čo som doteraz mala a nerobia takú penu. No zaznamenala som pomenej vypadavania vlasov.

    Čo sa týka kondicionéru tak ten mňa osobne sklamal. Konzistenciu mal redšiu ako iné a musela som si ho davať viac. Vlasy sa mi ťažšie rozčesávali ako inokedy. Za mňa teda určite nie.

    Maska na vlasy u mňa dopadla podobne ako kondicionér a nesadla mi ani voňou. Používala som ju každý štvrtý deň. Konzistencia je tiež taká redšia a tiež som si jej dávala viac ako zvyčajne.

    Chininová vodička. Tak na tú som bola najviac zvedava. Zázraky na počkanie určite nerobí ale zdalá sa mi, že mi vyrastá viac nových vláskov a vlasy su celkovo kvalitnejšie a teda aj menej vypadávajú.

    Celkové hodnotenie tohto testovania. Za mňa šampóny a chinínová vodička áno ale kondicionér a maska nie. Ale určite máme každá iný typ vlasov, takže treba vyskúšať.

    Ešte raz ďakujem

    alohim
    13. aug 2018    Čítané 504x

    Milva a mastiace sa vlasy bez objemu

    O bulharskej značke vlasovej kozmetiky Milva som už toho veľa počula a chcela ju vyskúšať. Prečo? Moje vlasy hoci sú relatívne husté, rastú veľmi pomaly, menej ako centimeter za mesiac a tak, ako som videla rôzne porovnávacie fotky, kde vlasy pekne podrástli, lákalo ma to viac a viac. Milvu mnohí aj "hejtovali", lebo vraj niekomu urobila vlasy suché a ako drôty, no možno to bolo kvôli zlému výberu produktov. Ale mne by tento efekt nevadil, práveže potrebujem tie moje "mastňáky" trošku odľahčiť :D 

    Veru, okrem pomalého rastu sa moje vlasy rýchlo mastia, kedysi som si ich umývala každý deň, ale už som natiahla umývací interval na obdeň až tri dni. Ale aj tak vlasy na konci už vyzerajú ako vlasy zmoknutého psa a to je môj ďalší vlasový problém - vlasy sú ťažké, rýchlo spľasnú a nemajú objem.

    Podarilo sa mi tieto problémy vyriešiť s Milvou? Čo si myslíte?

    Obdržala som nasledovný balíček - kombináciu produktov, vybraných na riešenie mojich "vlasových trable":

    Propolisový šampón

    Sľubuje upokojujúce, antiseptické a ochranné účinky, zabrániť šúpaniu pokožky, tvorbe lupín. To ma netrápi, takže mne by úplne postačilo, ak by šampón pekne vlasy vyčistil bez zaťaženia. Šampón neobsahuje silikóny (to je len plus, lebo mne silikóny robia na vlasoch paseku a už dlhšie sa im vyhýbam práve kvôli ich zaťažovaniu vlasov) a mal by vlasom poskytnúť ochranu vlasov a vlasovej pokožky proti mikroorganizmom, znečisteniam a UV žiareniu.

    Šampón vonia veľmi jemne, čo mne osobne vyhovuje, nemám rada produkty, ktoré voňajú veľmi silno a umelo. Jeho konzistencia je redšia, priesvitná a veruže príjemne ma prekvapil - myslela som si, že mi sadne viac ten ílový, no napodiv mám po ňom pekné lesklé a objemné vlasy. Pokožku hlavy nevysušil a vlasy vydržalo dokonca dlhšie svieže, môžete sa presvedčiť na fotke, ktorá je robená na druhý deň po umytí bez akéhokoľvek stylingu, iba som sa učesala kefou s prírodnými štetinami:

    Či mi vlasy chránil pred UV posúdiť objektívne neviem, no vlasy neboli presušené a pekne sa leskli bez ich zaťaženia i pobyte na slnku.

    Šampón Huma s bielym ílom

    Tento šampón bol zasa mojim favoritom, je priamo určený na mastné vlasy, vďaka obsahu bieleho ílu má čistiť vlas do hĺbky a zabrániť skorému masteniu, dodať mastiacim sa vlasom objem.  Vonia opäť jemne, nevtieravo a je redšej konzistencie, mliečnej farby. Očakávania sa, ale úplne nenaplnili, šampón nie je zlý, ale vlasy akosi viac uhladí a nemajú toľko objemu. Sú síce prvý deň pekné a lesklé, ale nevydržia dlho svieže. Takže toto ma šokovalo, na vlasy zafungoval šampón s úplne iným "zameraním" a tento až tak neuspel. 

    Kondicionér Hair Repair 

    Čo sa týka kondicionérov, používam ich veľmi zriedka - v tomto som taký vlasový rebel. Odkedy som sa ostrihala, vlasy sa tak nemotajú a ešte používam jednu populárnu plastovú kefu na rozčesávanie. Vďaka tomu nemám také problémy s rozčesávaním ako kedysi a väčšinou mi kondicionéry i tak vlasy zaťažili, takže ich bojkotujem.

    Tento kondicionér je určený na suchšie, poškodené vlasy a tie ja nemám, preto som už pred použitím šípila, že to nebude pre mňa to pravé. Napriek tomu som mu dala šancu, ale bohužiaľ mi kondicionér vlasy veľmi zaťažil a sú po ňom spľasnuté. Určite to nie je zlý produkt, lebo vlasy pekne vyhladí, ale nie je na môj typ vlasov.

    Chinínová maska

    Je určená na regeneráciu problematických, slabých a vyčerpaných vlasov - vypadávanie, strata prirodzenej vlhkosti, lámavosť, lupiny.  Taktiež má hydratovať pokožku hlavy a urýchľovať rast vlasov.  Maska je dosť riedka a steká, takže pri jej aplikácii treba byť rýchli. Na vlasoch som ju nechávala 15-20 minút a potom opláchla. Dávala som si ju raz do týždňa a po jej použití boli vlasy pekne hebké, lesklé, ale na rozdiel od kondicionéra neboli tak zaťažené.  

    Chinínová vlasová voda

    Táto vlasová voda je určená na prekrvenie pokožky hlavy a stimuláciu vlasových folikulov. Má urýchliť rast vlasov, ale tento efekt som ešte nejak nebadala, predsa mesiac je krátka doba na nejaké objektívne súdy, uvidím o také ďalšie dva, tri mesiace, čo to spraví. K mesačným porovnávacím fotkám som preto skeptická.

    Aplikácia vlasovej vody je pohodlná vďaka rozprašovaču, stačí párraz streknúť a vmasírovať do pokožky. Ale napriek tomu, že v popise sa uvádza, že vlasy nezaťaží, mne bohužiaľ áno :( A tak si ju dávam radšej už keď mám vlasy súce na umytie. nemôžem ju aplikovať denne. 

    Na chinínovú vodu nahováram aj manžela, ktorému vlasy začínajú vypadávať, takže ju asi minieme spolu a určite dám vedieť, či tie moje spomalené vlasy podrástli ;)

    Mydlo Huma

    Toto mydlo obsahuje biely íl, teda má tiež čistiace účinky. Mydlá však nepoužívam, som skôr na sprcháče, takže putovalo manželovi ale použila som ho. Pokožku nevysušuje a vonia jemne, nevtieravo.

    Zhrnutie:

    Ak by som mala celé testovanie zhrnúť najviac mi nesadol kondicionér, ten určite posuniem niekomu s poškodenými vlasmi. Menej mi sadol šampón s bielym ílom, ale šampóny striedam, tak sa to dá, som spokojná. Maska vlasy pekne vyhladí a zanechá ich hebké bez zaťaženia. Efekt vlasovej vody ešte neviem posúdiť, ale určite ju nemôžem používať denne. Celkovo však Milvu hodnotím pozitívne, je potrebné si vybrať dobré produkty avšak nie je vždy isté, čo nám sadne - to som si overila aj na sebe. 

    Pozitíva:

    - nízka cena

    - prípravky neobsahujú silikóny

    - príjemná, jemná vôňa produktov

    - vlasy majú objem aj lesk

    - maska vlasy zocelí a regeneruje bez zaťaženia

    Negatíva:

    - šampón s bielym ílom na mastiace vlasy nesplnil, to čo sľuboval

    - kondicionér Hair Repair mi vlasy zaťažil, nie je ale pre môj typ vlasov

    - vlasová voda s chinínom mi korienky vlasov zaťažuje

    - nedostupnosť produktov v drogériách

    A na záver je tu porovnávacia fotka. Rast ani vypadávanie nehodnotím kvôli krátkosti času testovania, ale pozriem sa na celkový efekt produktov po umytí - vľavo som už "mastňák" na tretí deň od umytia a vpravo po použití oboch šampónov súčasne (vlasy umývam na dvakrát). Vlasy sú super, lesklé, majú objem a na dotyk hebké. Som veľmi spokojná. Ak ešte časom podrastú, bude to paráda. 

    Počuli ste už o Milve? Ktoré produkty vás zaujali a aké problémy s vlasmi riešite? 

    Prajem krásny deň a ďakujem koníku za možnosť testovať  💇

    Miška

    carmen238
    11. aug 2018    Čítané 363x

    Ja a Milva 🙂

    Pekný deň 🙂 Aj ja som mala možnosť byť súčasťou testovania Milva výrobkov. Môj balíček obsahoval tieto výrobky, rada vám ich predstavím.

    1. Šampón s propolisom

    Šampón má výrazné antiseptické a ochranné účinky, odstraňuje lupiny a zabraňuje odlupovaniu pokožky. Výťažok z propolisu vytvára prirodzenú ochranu vlasov a pokožky proti mikroorganizmom,znečisteniu a ultrafialovému žiareniu. Pravidelné ošetrovanie s propolisom posilňuje vlasovú štruktúru a chráni ju pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho prostredia. 

    2. Šampón s liečivým ílom

    Šampón je perfektne vyvážený kozmetický prípravok obsahujúci bielykaolín. Čistí vlasy a kožu až do hĺbky a chráni ich pred vznikom lupín, svrbením hlavy a s nimi spojenou stratou vlasov,zabraňujúc nadbytočnému masteniu.

    3. Regeneračný kondicionér pre suché vlasy 

    Kondicionér na poškodené a suché vlasy s bio-regeneračnou formulou, ktorá zahŕňa komplex prírodných olejov a bylinných výťažkov, ktoré účinne hydratujú a vyživujú vlasy do hĺbky,chránia vlasy pred poškodením, regenerujú ich a dodávajú poškodením vlasom lesk. Vlasy sú jemné a hebké na dotyk.

    4. Chinínová voda

    Chinín stimuluje rast nových, zdravých a silných vlasov. Upevňuje vlasový folikul, redukuje a výrazne zlepšuje neprirodzenú stratu vlasov.

    5. Maska Chinin

    Maska s chinínom je určená na regeneráciu problematických vlasov- vypadávanie,strata prirodzenej vlhkosti, lámavosť, lupiny. Prenikajúc do vlasovej pokožky  a do hĺbky poškodeného vlasu,efektívne hydratuje a vyživuje,reguluje sekréciu mazu pri korienku. Chráni vlasy pred chemickou úpravou. Dodáva vlasom pružnosť, objem,lesk a robí ich jednoducho rozčesateľnými.

    6. Mydlo Huma

    Mydlo obsahuje účinnú látku kaolín, ktorý tonizuje,vyživuje a čistí pokožku.  Vhodné pre alergickú a citlivú pokožku. Takto som im našla miestečko v kúpeľni  a začalo moje testovanie.

    Moje testovanie začalo šampónom Milva s liečivím ílom s príjemnou kvetinovou vôňou. Už po prvom použití mali moje vlasy objem a boli pevnejšie.

    Aj túto kombináciu som použila pri ďalšom umytí-šampón s liečivým ílom a použila som aj regeneračný kondicionér, ktorý nádherne kvetinovo vonia a  po ktorom boli moje vlasy jemné.

    Šampón s propolisom som si obľúbila, keďže milujem med. Vyskúšala som aj chinínovú masku na vlasy.

    Milujem ten pocit, keď je vonku horúco a ja mám mokré vlasy. Príjemné osvieženie. Po používaní prípravkov Milva som vlasy nemusela umývať každý druhý deň ako som bola zvyknutá, ale stačilo raz za 3 alebo 4 dni. Bola som prekvapená touto zmenou, vlasy boli menej mastné aj keď dostávajú záťaž každý deň, syn sa s nimi pravidelne hrá a hlavne pred spaním.

    Osvieženie počas horúčav, regeneračný kondicionér mojim vlasom pomohol, boli na dotyk jemnejšie, príjemnejšie.

    Chinínovú masku som si obľúbila pretože aj vďaka maske sú vlasy jemnejšie, lesklejšie.

    Počas mesačného testovania výrobkov Milva boli moje vlasy rozmaznávané a výsledky bolo poznať. Už vyššie som spomínala, že vlasy neboli mastné a vydržali byť dlhšie svieže a umývať ich stačilo raz za 3 alebo 4 dni, vlasy boli pevnejšie, lesklejšie, pokožka menej svrbela a lupiny bolo menej vidno. Padanie vlasov trvalo aj naďalej, ale po dlhšom používaní sa padanie obmedzilo, čo veľmi oceňujem lebo moje vlasy boli všade. Nepoznala som túto kozmetiku, takže som mala zmiešané pocity pred prvým vyskúšaním, ale som veľmi rada, že som mohla túto kozmetiku vyskúšať a teraz už viem, že si v našej kúpeľni stále nájde miesto. Vlasy sú predsa koruna krásy a niekedy je to prvý detail, ktorý si na človeku všimneme, takže o vlásky sa starať treba a tie moje sú  touto kozmetikou rozmaznávané. Milva a Modrý koník, ďakujem za možnosť testovať. 

    cuculiatko88
    10. aug 2018    Čítané 413x

    Milva a moje vlasy 🙂

    Už viackrát som sa skúšala zapojiť do rôznych testovaní, ktoré koník ponúka, no zatiaľ som nemala to štastie vyhrať, až jedného krásneho júloveho dňa tá šanca prišla 🙂 O Milve som počula veľa, a tak ma testovanie veľmi potesilo.

    Nikdy som nemala veľké problémy s vlasmi, bola som s nimi nadmieru spokojná nemastili sa, mali super objem a nepadali mi extrémne, vlasy mávam po lopatky a vždy vo vrkoči. Mám za sebou tri pôrody, no po poslednom som mala asi najhoršie vlasy, padali mi hrozne moc, boli úplne bez života, bez objemu a tak mi možnosť vyskúšať Milvu, padla vhod 🙂

    Testovala som balíček pre jemné, vypadávajúce, lámavé a nerastúce vlasy.Balíček obsahoval :  

    1. CHINÍNOVÝ ŠAMPÓN

    Milva chinínový šampón je efektívny kozmetický prípravok, ktorého základná účinná látka je chinín (ectrakt z kôry chinínovníka). Chinín rýchlo preniká do vlasovej pokožky, kde urýchľuje mikrocirkuláciu, čím vlasom zabezpečuje zvýšený prísun živín. Spevňuje vlasové folikuly a stimuluje rast zdravých a silných vlasov. Zobúdza spiace vlasové folikuly a podporuje opätovný rast vlasov na miestách kde prestali rásť. Znižuje alebo úplne zastavuje vypadávanie vlasov. Sumár alebo prečo si vybrať tento šampón:
    Ideálny pre vypadávajúce a nerastúce vlasy, vyčerpané, slabé vlasy bez objemu. Je dôležité uvedomiť si, že objem, lesk, vitalita vlasov sa dá docieliť aj krátkodobo rôznymi trikmi, ale pre skutočný objem je potrebné posilnenie vlasu aj po celej dĺžke ale najmä pri korienkoch. 

    Moje hodnotenie: Šampón krásne vonia, menej pení, a preto som si ho musela dávať viac, zmenu vo vlasoch vidím, začali mi menej padať a dokonca rastú aj nové vlasy, takže ho určite odporúčam.

    2. KONDICIONÉR PO ŠAMPÓNE CHININ

    Kondicionér  obsahuje špeciálne zdokonalený kompex prírodných olejov a extraktov, ktoré na jednej strane predlžujú účinok chinínu - vyživuje a hydratuje vlasy a na druhej, zlepšujú štruktúru vlasu a tým vlasom dodávajú lesk. Hodnotné filtre pokrývajú vlasy neviditeľným ochranným filmom, ktorý zabezpečuje termálnu ochranu vlasov, chráni vlasy pred horúcim vzduchom z fénu a nežiadúcimi účinkami ÚV žiarenia.

    Moje hodnotenie: kondicionér je redšej konzistencie, používala som ho vždy po použití chinínového šampónu, dávala som si ho iba ku korienkom, nie po celej dĺžke vlasov, no aj napriek tomu sa mi veľmi dobre rozčesávali.

    3. CHINÍNOVÁ VODA

    Optimálne množstvo chinínu, ktoré obsahuje Milva chinínova voda preniká rýchlo do pokožky hlavy. Stimuluje krvný obeh, spevňuje vlasové folikuly, stimuluje rast zdravých a silných vlasov. Znižuje alebo úplne zastavuje stratu vlasov. Chinín je vhodný pre prechodnom, sezónnom vypadávaní vlasov, pri vypadávaní vlasov na základe stresu, aj pri dlhodobom vypadávaní vlasov. Ideálny pre poškodené a zničené vlasy.Môže sa používať denne. Vlasy nemastí, nezaťažuje.

    Moje hodnotenie:Toto je TOP produkt, určite si ho budem kupovať. Sprej som používala po každom umytí a aplikovala som ho do polosuchých vlasov, netreba ho oplachovať.

    4. ŠAMPÓN PIVNÉ DROŽDIE

    Synergetické pôsobenie extraktov chmeľu a pivného droždia sú výnimočné svojim revitalizujúcim a stimulačným účinkom. Sú vhodné pre všetky typy vlasov, najviac odporúčané pre suché až normálne vlasy, vzhľadom na ich pozitívny vplyv na vlasovú štruktúru. Šampón je obohatený o fytesteríny, organické kyseliny, organické aminokyseliny, terpenoidy, taníny, ktoré sú mimoriadne dôležité pre uchovanie vitality, lesku, pružnosti a pevnosti vlasov. Okamžite a dlhodobo ozdravuje vlasy, obnovuje ich hrúbku a objem, viditeľne ich posilňuje. Rovnako sa stará o vlasovú pokožku.

    Moje hodnotenie: šampón vonia rovnako ako chinínový, striedala som si ich a dokonca to aj odporúčajú... Šampón na mňa zatiaľ neurobil veľký dojem, nevidím zmenu vo vlasoch ale môže to byť tým že som ho používala krátko.

    5. CHINÍNOVÁ MASKA

    Inovatívna chinínová maska!
    Maska na vlasy Milva s chinínom je určená na regeneráciu problematických, slabých a vyčerpaných vlasov - vypadávanie, strata prirodzenej vlhkosti, lámavosť, lupiny. Prenikajúc do vlasovej pokožky a do hĺbky poškodeného vlasu, efektívne hydratuje a vyživuje, reguluje sekréciu mazu pri korienku. Chráni vlasy pred chemickou úpravou. Dodáva vlasom pružnosť, objem, lesk a robí ich jednoducho rozčesateľnými.

    Moje hodnotenie: Maska je na môj vkus veľmi riedka, očakávala som ju hustejšiu, tento produkt som používala najmenej, najmä preto že má byť na vlasoch cca 15-20 min., čo u mňa veru nehrozilo, bola som rada, že som si pri troch detičkách tie vlasy umyla, takže ju velmi zhodnotiť neviem.

    Moje vlasy pred a po používaní Milvy 🙂

    Celkovo som s produktami Milva spokojná, určite ich budem odporúčať, vlasy mi padajú oveľa menej a dokonca rastú aj nové. Pokračujem ďalej v testovaní, kedže mesiac používania je krátka doba a potom napíšem opäť recenziu 🙂 

    Ďakujem ešte raz, že som mohla byť súčasťou testovania týchto super produktov 🙂 

    blanka53
    10. aug 2018    Čítané 782x

    Mesiac s Milvou

    Určite, každej z nás vždy blikne upozornenie o nejakom testovaní výrobkov, produktov a snažíme sa vždy zapojiť keď nás niečo zaujme. A toto sa stalo mne, jedného dňa mi prišlo upozornenie o testovaní produktov Milva na vlasy. Keď som zbadala slovo VLASY, hneď som rolovala a čítala si o produktoch, výrobkoch a už vtedy sa mi zdalo, že to bude dobre, a že teda sa skúsim prihlásiť o testovanie, keďže moje vlasy sú ako slama a vseličo som už skúšala a nič nepomohlo tak som verila, že možno práve mňa výberu. Nedávala som tomu veľkú šancu keď som videla toľko komentárov a iba 10 žien. Jedného dňa prišla správa od koník testuje "bola ste vybraná gratulujeme '' čože? Neverím šťastná ako blcha, že idem testovať niečo pre moje vlásky. 

    V pondelok prišiel kuriér a doniesol balík. Nadšená som rozbaľovala krabicu, pomáhal mi 2 ročný syn, ktorý sa potešil polystyrénovým guľkám v krabici, ha ha. Vyťahovala som produkty po jednom z krabice a tešila sa, že hneď večer idem na to. Teraz vám popíšem o každom produkte niečo. 

    Začnem zo šampónom, ktorý obsahuje šípkový olej a extrakty šípky. Mal by upevniť korienky vlasov. Vôňa šampónu je krásna, vonia mi to ako kvety na lúke. Konzistencia je olejovitaá. Farba priesvitno ružová. Keď si dám dávku ako je písané, je mi to málo a vôbec nepení, ale dávala som si viac a potom celkom aj začalo peniť. Určite odporúčam po šampone aj kondicionér pre lepšie rozčesanie.  

    Druhý produkt je šampón s extraktom chinínu a avokáda. Upevňuje vlasový folikul a stimuluje rast zdravých a silných vlasov. Znižuje alebo úplne zastáva vypadávanie vlasov. Avokádové maslo hydratuje suché vlasy a dodáva lesk. Vôňa mi pripomína čierny čaj. Konzistencia je olejovitá. A farba priesvitná až bledo modrá. Tak isto ako pri prvom šampone som si dávala viac šampónu aby penil a umyla si snim celé vlasy. A taktiež odporúčam kondicionér alebo masku. 

    Tretí produkt je regeneračný kondicionér pre poškodené a suché vlasy. Vonia taktiež ako čerstvé kvety. A konzistencia je krémová farba biela. Nanášala som malé množstvo na celé vlasy od korienkov až po končeky. Nechávala som 2-3 min a umyla. 

    Ďalší produkt je chinínová maska na vlasy. Regeneruje vypadavanie vlasov, stratu prirodzenej vlhkosti, lámavosť a lupiny. Vôňu nemá žiadnu podľa mňa, konzistencia je krémovo maslová a farba žltá. Nanášala som na cele vlasy a nechávala 10-15 min.

    Posledný produkt je chinínová voda. Stimuluje rast vlasov. Upevňuje vlasový folikul. Aplikuje sa na korienky vlasov a vmasiruje sa. Dávala som si na vlhké vlasy také polosuché. Nezmyvať už potom. Super je že je v spreji a super sa nanáša. 

    Vlasy si zmývam raz až dva krát týždenne. Viac menej je to vždy len raz ale teraz cez leto to bolo aj 2-3 x za týždeň. Postupovala som tak, že som si dávala šampón, kondicionér , masku , a sprej vždy pri zmyvani. Raz do týždňa som dávala masku na celé vlasy a pri ďalších umytí len na končeky, ktoré sú odfarbene a potrebujú viac starostlivosti. 

    Fotky končekov vlasov  - prvá je prvý deň po umytí a druhá pomesiaci. Môžte si všimnúť, že sa mi vlasy zregenerovali a ucelili končeky. 

    Ďalšia fotka sú vlasy prvý deň, po dvoch týždňoch a po 4 týždňoch. Vlasy sa mi vyrovnali, myslím že aj zhustli.

    Na tejto fotke si môžte všimnúť malinké vlasy, ktoré rastú vďaka spreju. A celkovo badám, že mi vlásky menej padajú.

    Na záver, môžem zhodnotiť, že mi Milva pomohla a veľmi prekvapila. Nečakala som takú zmenu. Ja som veľmi spokojná. Chcem sa aj poďakovať Modrému koníku za možnosť otestovať tieto produkty. Keď sa minie, určite kupujem ďalšie.

    simi252
    10. aug 2018    Čítané 455x

    Milva a koruna krásy

    Nie vždy sa stáva, že máte Vianoce uprostred leta, a predsa. V jedno slnečné doobedie mi volal kuriér, že mi vezie balíček. Samozrejme, už som vedela čo sa v ňom ukrýva a veľmi som sa tešila. Hneď po príchode domov som rozbaľovala svoj "darček". 

    Keďže som mamičkou na rodičovskej dovolenke a matkou dvoch krásnych dievčat, financie na rozhadzovanie nemám. Preto som bola veľmi šťastná, že môžem niečo vyskúšať na moje nepodarené vlasy a nebude ma to stáť vôbec nič.  

    Keď mala mladšia dcérka asi 4 mesiace, začali mi padať vlasy. Každým dňom redli a rýchlo sa mastili. Áno viem, po pôrode je to bežné,  ale keď už sa bojíte, že vám ostane holá hlava, tak začnete hľadať možnosti ako to čo najskôr zastaviť. Práve v tomto čase prebiehala súťaž s Milvou na Modrom koníkovi, neváhala som a podelila som sa so svojim príbehom. A tak začala moja prvá skúsenosť s Milvou.

    Balíček obsahoval 6 produktov:

    Milva chinín forte šampón - konzistencia tohto šampónu bola riedšia ako som bola zvyknutá a aj horšie penil. Farba bola ružovo-číra. Vôňa v celku príjemná. Vlasy boli po ňom voňavé, leské, bez lupín. Avšak bez kondicionéru sa zle rozčesávali. Testovala som ho 2 týždne každý druhý deň.

    Milva chinín forte sprej - super sa nanášal vďaka rozprašovaču. Aplikovala som ho 2-3x týždenne na vlasovú pokožku a jemne vmasírovala.

    Milva chinín forte maska - farba bola taká maslová, konzistencia ako všetky ostatné masky na vlasy a vôňa veľmi príjemná. S maskou som sa troška potrápila. Pokiaľ som ju nanášala na vlasy podľa návodu, tak po vyschnutí boli vlasy škaredé. Pôsobili neumyto, mastne. Musela som ju aplikovať len do dĺžok a nie ku korienkom. Pri zmene aplikácie som k nej už nemala žiadne výhrady. Vlasy vyživila a pekne zjemnila. Používala som ju 1x týždenne ako bolo písane na obale.

    Milva chinín kondicionér - farba bola biela, hustota krémovitého charakteru s peknou vôňou. Ale aj s ním som mala obdobný problém ako s maskou. Rozhodla som sa ho preto nanášať pred šampónom a aj napriek tomu sa vlasy dobre rozčesali a kondicionér splnil svoju úlohu dobre. Do týždňa som si ho dávala asi 2x. 

    Milva chinín a ženšen šampón - farba bola číra, hustota ako pri šampóne forte, čiže redší, ale vôňa sa mi páčila pri tomto šampóne najviac. Tento šampón som testovala v druhej polovici testovacieho obdobia čiže ďalšie 2týždne. Po aplikácii rozvoňala celá kúpeľna a dokonca sa dali vlasy rozčesať aj bez kondicionéru. Tento šampónik bol pre mňa TOP produkt! Naozaj som s ním bola veľmi spokojná a s mojími vlasmi urobil kus práce. Používala som ho 2x do týždňa a budem používať aj naďalej.

    Milva ženšen mydielko - no a tento produkt bol pre mňa veľkým sklamaním. Na obale písali, že má protizápalové účinky a dlho som rozmýšľala ako ho teda použiť. Keď sa mi však na pleti objavilo pár vyrážok, rozhodla som sa teda vyskúšať ho tam a to bola chyba! Pleť zreagovala okamžite. Tvár ostala vysušená a fľakatá. Týmto momentom moje testovanie mydla skončilo. Žiaľ. 

    Suma sumárum som vďačná za skúsenosť s Milvou. Vlasy síce stále padajú, ale nie v takej miere ako na začiatku (viď foto vyčesaných vlasov v prvý deň testovania a posledný deň testovania), rastú ďalšie mini vlásky a o to práve išlo. Zastaviť, alebo teda obmedziť vypadávanie vlasov a zároveň podporiť rast nových vláskov. Svojmu okoliu Milvu rada doporučím. Viem, že mesiac testovania je málo a čaká ma ešte dlhá cesta za vytúženou korunou krásy na hlave, ale pevne verím, že s Milvou budem k svojmu snu každým dňom bližšie a bližšie...

    Výsledky:

    Pred testovaním

    Po mesiacia testovania

    domin85
    7. aug 2018    Čítané 190x

    Testovanie MILVA

    Ako každá správna koníkarka, aj ja zabrázdim do blogov či verejných fór tejto našej stránky. A tak som raz videla príležitosť testovania vlasovej kozmetiky značky Milva.

    Doteraz som dlhodobo používala len šampón jednej značky, experimentovanie v oblasti kozmetiky je obvykle len krutou záťažou pre moju peňaženku. Ako alergik sa často stretnem s tým, že pri novom "sprcháči" či šampóne sa moja koža ozve pocitom sucha a svrbenia. Teda pokiaľ sa o klasickej kozmetike z drogérie bavíme. Tuná sa ale ozvala možnosť vyskúšať niečo mimo klasiky a k tomu bez zaťaženia mojej aj tak večne prázdnotou zívajucej peňaženky 🙂 Tak prečo sa nezapojiť? 😉

    Usmialo sa na mňa to šťastie, že som bola vybraná medzi testujúce babeny. A tak ma následne navštívil kuriér s balíčkom

    Bola som plná očakávaní. Ako som spomínala, moja koža často reaguje citlivo, takže boli aj obavy. Balíček bol zameraný presne na moje vlasy- síce nie riedke, ale suché, lámavé a štiepiace sa vďaka dlhodobému farbeniu a najmä pravidelnému zväzovaniu do gumičiek od doby, čo som opäť v práci.

    Testovanie som si rozdelila do dvoch fáz: prvú som používala šampón na regenáciu vlasov v kombinácii s maskou na vlasy a kondicionérom s chinínom.

    Prvé veľké pozitívum bolo, že svrbivý pocit nebol. Ani po umytí vlasov a dokonca sa nedostavil ani klasicky nepríjemný pocit "bolenia" vlasov keď už samé žiadajú umyť. To bola naozaj príjemná zmena. Prípravky mali navyše veľmi príjemnú nevnucujúcu vôňu. Zároveň sa však dostavilo aj prvé negatívum ☹ Po použití kondicionéru vyzerali moje vlasy mastno už na druhý deň. Obvykle si vlasy zmývam každý druhý deň, takže vidieť sa hneď ráno v zrkadle akoby som ani vodu nevidela bolo prekvapivé a milé to nebolo. Kondicionér aj s maskou (ktorá sa trochu zviezla) som potom používala ako zábal pred umývaním a to bol ozaj dobrý nápad, ktorý fungoval. 

    Tesne pred prechodom na druhú fázu som mala pocit, že moje vlasy sú jemnejšie a že padajú minimálne o tretinu menej. Takže prvá časť na jednotku.

    Druhá fáza sa niesla v znamení šampónu na farbené vlasy a chinínovej vody v spreji.

    Tu musím povedať, že nastalo trochu sklamanie. Nie, svrbivý pocit sa nevrátil, zato pocit jemných fajných vlasov sa tiež nevrátil. V skratke by som povedala, že som nepociťovala výrazný rozdiel oproti starému šampónu a ani som nepociťovala nejaký výrazný účinok chinínového spreju. Jednoducho nič, čo by som musela mať znova ale ani nič, čomu by som sa urazila.

    Dnes, po celkove mesačnom testovaní som dospela do štádia, keď si vlasy zmývam raz za tri dni bez pocitu či vzhľadu veľmi mastných vlasov, bez nepríjemných pocitov na koži a užívam si príjemnu vôňu najmä prípravkov z prvej časti testovania.

    A či by som odporučila prípravky Milva? Ak niekto hľadá zmenu s príjemnym pocitom a za celkom prijateľnú cenu (aspoň podľa mňa) tak áno. Ak niekto hľadá WOW efekt za krátku dobu, navyše úplne prírodného charakteru (porovnávala som zloženie Milva s inými šampónmi a je na tom síce mierne lepšie, ale čisto prírodná nie, čo si budeme nahovárať), obávam sa, že bude musieť siahnuť po niečom inom (a obávam sa, že aj drahšom, čo je, žiaľ, mimo moje možnosti napríklad).

    Ešte raz ďakujem Modrému Koníku za možnosť zúčastniť sa testovania a dúfam, že moje skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní aj niekomu ďaľšiemu 😉

    Keď je vonku horúco treba sa schladiť 🙂 vlásky umyté šampónom s propolisom a chinínová maska na vlasy. #test_milva

    Pre mňa skvelý relax táto kombinácia 🙂 šampón s propolisom a regeneračný kondicionér Milva. Výsledok je značný lebo vlasy aj pri umytí menej padajú a dlhšie vydržia svieže. Predtým som musela umývať každý druhý deň, ale teraz stačí aj za 3 dni. Teším sa,že sú krajšie🙂 #test_milva

    Milujem, keď mám mokré vlasy 🙂 testovanie s Milvou ma baví a vidím výsledky ❤ vlasy nemusím už umývať každý druhý deň a menej padajú. Ďakujem za toto testovanie. #test_milva

    Na objem mi zafungovala táto dvojica - propolisový šampón & kefa s prírodnými štetinami. Vlasy mám prirodzene rovné a aha, aj na druhý deň po umytí sú šibalsky zvlnené😉
    #test_milva

    Sofinka spí tak treba trochu využiť čas pre seba ;) vlasy umyté šampónom s propolisom, ktorý nielen krásne vonia, ale aj odstraňuje lupiny a má výrazné ochranné a antiseptické účinky. Vyskúšala som aj masku na vlasy s chinínom, ktorá vlasy regeneruje a je vhodná na problematické vlasy- vypadávanie, strata prirodzenej vlhkosti, lámavosť a lupiny. #test_milva

    Dnes v tejto kombinácii🙂 šampón s liečivým ílom a regenerační kondicionér pre suché vlasy. #test_milva

    Moje vlasy, na prvý pohľad im nič nechýba ale je tam háčik - sú ťažké, veľmi rýchlo sa mastia a rastú slimačím tempom - dnes vyskúšaná táto kombinácia, šampón urobil jemný objem, uvidím koľko vlasy vydržia bez mazu 😉#test_milva

    Včera vyskúšaný šampón s liečivým ílom, ktorý obsahuje bielykaloín - čistí vlasy a kožu až do hĺbky a chŕani ich pred vznikom lupín, svrbením hlavy a stratou vlasov. Pravidelné užívanie šampónu obnovuje pevnosť vlasu a viditeľne zväčšuje objem vlasov a zanraňuje nadbytočnému masteniu. Ja potvrdzujem, že už po prvom použití mali moje vlasy objem a sú pevnejšie 🙂 #test_milva

    Už majú svoje miesto v kúpeľni 🙂 #test_milva

    Balíček na testovanie dorazil 🙂 #test_milva

    konik_testuje
    Správa bola zmenená    28. jún 2018    

    Aktuálne riešite:

    A. Intenzívne vypadávajúce a mastiace sa vlasy
    B. Jemné, vypadávajúce, lámavé a nerastúce vlasy
    C. Suché, vyčerpané, farbené vlasy
    D. Suché, lámavé, vypadávajúce, krepovité, nerastúce vlasy
    E. Mastné vlasy, lupiny, podráždenú, svrbiacu a citlivú pokožka

    ... A pekne vám to lezie na nervy? Už nemusí. Bulharská vlasová kozmetika Milva s jedinečným zložením je na koníku pripravená aj na vaše testovanie. Zapojte sa v našej výzve tu: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/vase-skusenosti-s-milva-z6kbem/

    #test_milva

    konik_testuje
    27. jún 2018    Čítané 5523x

    Vaše skúsenosti s Milva

    Aktualizácia: zdravé a čisté vlasy sú nepochybne korunou krásy. Všetky vlasové problémy dokáže vyriešiť kozmetika Milva. Desať žien otestovalo produktový balíček za vás a tu si môžete prečítať ich recenzie

    ---

    Medzi najčastejšie problémy s vlasmi, ktoré trápia vás, mamičky, ale aj vašich partnerov, patrí vypadávanie vlasov, lupiny, mastné vlasy, suché vlasy a rozštiepené končeky. Každý z týchto problémov môže mať niekoľko príčin a všetky môžu mať jedno riešenie: správnu starostlivosť a výživu.

    Preto vám prinášame nové testovanie známej bulharskej značky vlasovej kozmetiky Milva, s ktorou sa aj vaše vlasy premenia na korunu krásy, ktorú budete s hrdosťou nosiť.

    Čo testujeme

    Na testovanie vám pošleme jeden z piatich balíčkov, aby aj vaše vlasy boli opäť krásne, žiarivé a plné života. Vyberte si:

    1. Balíček na intenzívne vypadávajúce a mastiace sa vlasy

    2. Balíček pre jemné, vypadávajúce, lámavé a nerastúce vlasy

    3. Balíček pre suché,  vyčerpané, farbené vlasy

    4. Balíček pre suché, lámavé, vypadávajúce, krepovité, nerastúce vlasy

    5. Balíček pre mastné vlasy, lupiny, podráždenú, svrbiacu a citlivú pokožka

    Každý balíček bude obsahovať dva rôzne šampóny, aby ste si ich mohli striedať po každom umývaní, chinínovú vodu na každodennú aplikáciu, masku na vlasy na vlasy, kondicionér a malý darček ako pozornosť. 

    Základnou zložkou tejto kozmetiky je prárodný chinín  (extrakt z kôry chinínovníka). Chinín rýchlo preniká do vlasovej pokožky, kde urýchľuje mikrocirkuláciu, čím vlasom zabezpečuje zvýšený prísun živín. Spevňuje vlasové folikuly a stimuluje rast zdravých a silných vlasov. Zobúdza spiace vlasové folikuly a podporuje opätovný rast vlasov na miestach, kde prestali rásť. Znižuje alebo úplne zastavuje vypadávanie vlasov.

    Produkty značky Milva sa predávajú na bulharskom trhu už desiatky rokov a na tom našom od roku 2014. Existujú šampóny, vody, mlieka, mydlá, mastičky a vazelíny. Spoločnosť Milva sa zameriava na vývoj kozmetických prípravkov s prírodnými aktívnymi zložkami, ktoré sú obratne kombinované s ich pomocnými látkami. Snaží sa ponúknuť zákazníkom vysokokvalitné a inovatívne produkty vyrobené prevažne z prírodných materiálov. Cieľom je riešiť konkrétne dermatologické problémy a problémy súvisiace so starostlivosťou o vlasy.

    Koho hľadáme

    Hľadáme 10 žien, ktoré riešia niekoľko problémov s vlasmi. Buď je to vypadávanie, mastenie, krepovitosť a suchosť vlasov, alebo lupiny. Mali by to byť ženy, ktoré chcú byt opäť krásne s vyžarujúcou spokojnosťou a sebavedomím.

    Ženy, ktoré hľadáme by mali byť aktívne a komunikatívne so záľubou v kozmetike a v záležitostiach krásy. Vedia dobre poradiť, sú priateľské a milé. 

    Ako sa zapojiť

    Ak by ste chceli otestovať balíček Milva aj vy, a vidíte sa v popise vyššie, tak nám napíšte komentár pod článok, v ktorom uvediete, ktorý z nich vás najviac zaujal. Popíšte svoj problém s vlasmi a tiež vašu aktuálnu starostlivosť o vlasy. Taktiež niečo málo o sebe.

    Čas na napísanie komentára máte do nedele 1.7.2018 a v pondelok 2.7.2018 vyberieme ženy na testovanie. Tie oslovíme prostredníctvom internej pošty, oznámime im radostnú správu a odovzdáme pokyny k testovaniu.

    Držíme palce a krásnym vlasom zdar!

    Aký je váš obľúbený účes?

    Napíšte nám do komentára alebo vložte doň svoju fotografiu. Sme zvedaví a pošleme vám 3 srdiečka pre radosť ☺

    Určite je vám jasné, že budeme testovať vlasovú kozmetiku. A nie hocijakú, ale obľúbenú značku Milva, ktorá splní aj vaše vlasové sny.

    Tak zostaňte naladené na náš profil a pripravte svoje vlasy na niečo poriadne.

    #test_milva