sylvia2012
    12. dec 2017    Čítané 225x

    Princezná zo zlatou maskou na tváričke

    Po prvýkrát som sa zapojila som sa do testovania francúzkej značky Nuance. Úprimne som to len vyskúšala. Na moju veľkú radosť ma vybrali a mohla som si otestovať túto kozmetiku na vlastnej koži... Som rada, že som mala túto možnosť a za to vďačím MODRÉMU KONÍKU.

    Hneď ako mi prišiel potvrdzujúci mail som bola celá vo výtržení... Balíček prišiel nad očakávanie veľmi rýchlo. Hneď ako som ho otvorila, som vedľa, že toto sa mi páči. Krásne prevedenie, micelárna voda NUANCE má veľmi practicky dávkovač, čo ocení každá žena.


    A ZLATÁ MASKA... Hm, tak to bolo niečo nádherné. Krásne prevedenie, neskutočná vôňa a veľmi luxusný pocit. Veď priznajme si, ktorá z nás sa nechce cítiť ako princezná. A úprimne pri maske NUANCE sa tak cítim - neni to len kvôli tomu, že je zlatá a to dodáva pocit luxusu, ale aj vôňa a tá nezameniteľná textúra, s ktorou som sa len málokedy stretla. Som závislá na vôni a na túto som si hneď vzbudzovala závislosť. Úprimne chcem povedať, že ani micelárnej vode NUANCE ani ZLATEJ MASKE NUANCE neni čo vytknúť. Líčim sa len tak jemne nejaký ten make up a špirálka a jemná linka. Micelárna voda s týmto nemala problém- moja pokožka bola jemná hneď po prvej aplikácii a nebola natiahnutá bola veľmi príjemná a pôsobila tak odľahčeno. Ako som spomenula na začiatku to že má pumpičku je pre mňa jednotka.

    Zlatá maska NUANCE je úplne niečo iné, na čo som zvyknutá. Je ľahká príjemná a na počudovanie ľahko odstrániteľná. Nesťahuje pokožku, tak sa s ňou necítite zle alebo moc stiahnuto, napnuto, ale práve naopak umocňuje ten pocit luxusu, ktorý máte na začiatku, keď ju len vizuálne prezeráte. Až po pár dňoch som zbadala rozdiel. Mám 40 rokov, spím menej, som veľmi aktívna, ale koža už po pár aplikáciách pôsobila hydratovanejšie, napnutejšie, tým sa aspoň pre mňa osvedčila. Po aplikovaní zlatej masky som si nič nemusela nanášať, nemala som pokožku suchú ani stiahnutú. Bola jemná a veľmi taká prevzdušnená ..

    Pre mňa testovanie tejto značky bolo veľkým prínosom. Už som aj zistila, že v jednej sieti lekární, je teraz akcia 3 produkty za cenu 2, tak určite si idem kúpiť denný krém a očný. Tým že ešte mám stále masku na večer si nebudem nič nanášať, nie je to potrebné aspoň čo sa mňa týka. Som veľmi nadšená z kozmetikyn z tohon že som ju mohla testovať a dostať tak príležitosť nájsť pre seba momentálne niečon čo mi maximálne vyhovuje. Je to micerálna voda NUANCE a zlatá maska NUANCE za mňa môžem len a len odporučiť.

    Chcela by som sa ešte raz moc poďakovať tímu koník_testuje aj spoločnosti Dr.Max za možnosť vyskúšať si pre mňa tieto perfektné produkty.

    Ďakujem, SYLVIA

    vladka.t
    12. dec 2017    Čítané 186x

    Testovanie kozmetiky NUANCE

    V prvom rade sa chcem  poďakovať za príležitosť testovať kozmetiku francúzskej značky NUANCE.

    Testovací balíček obsahoval zlatú masku Nuance a micelárnu vodu Nuance pre suchú pleť.

    Prvý dojem z výrobkov bol pozitívny, micerálna voda v praktickom dávkovači ,zlatá pleťová maska  v sklenenej nádobe so zlatým vrchnákom, pôsobí veľmi luxusne.

    Hodnotenie:

    Micelárna voda pre suchú pleť

    Micelárnu vodu som používala raz denne, večer. Kedže sa líčim, uspokojivo a dokonale vyčistila moju pleť od makeupu. Pleť ostala čistá, posobila sviežo. Mala som však pocit "lepkavosti" chýbal mi krém po vyčistení pleti.

    Kvitujem praktické balenie s dávkovačom. Určite využijem micelárnu vodu do poslednej kvapky.

    Zlatá pleťová maska

    Maska má nádherné balenie, úžasnú jemnú rozmazlujúcu voňu. Prekrásnu zlatú farbu.

    Masku som testovala 2x týždenne aj keď odporúčanie bolo 1x týždenne. Moja pleť bola mdlá a ochabnutá. Bezprostredne po použití zlatej masky som nebadala žiadne vypnutie.

    Na druhý deň po použití bola pleť krajšia, sviežejšia, vypnutejšia a posobila mladistvejšie. Bohužial, na další deň bola moja pleť znovu na tom rovnako.Neviem, či za to može krátka doba testovania. Bohužial moja pleť sa zázraku nedočkala. Určite budem zlatú masku používať aj naďalej.

    Plusy - nadherne balenie

               - krásna voňa

               - požitok cítiť sa luxusne 🙂

    Negatíva -  žiadne viditeľné oživenie a spevnenie kontúr pleti. Možno krátka testovacia doba.

    Ďakujem ešte raz za možnosť testovať určite kvalitnú kozmetiku. Do budúcna by to chcelo pridať aj pleťový krém 🙂

    matka1984
    11. dec 2017    Čítané 244x

    Luxus pochádzajúci z prírody ...

    NUANCE .... krásne znejúce slovo z francúzštiny, ktoré znamená "jemný rozdiel". Niečo, čo si možno na prvý pohľad ani nevšimnete.  Taká je aj naša príroda, niekedy pre nás neviditeľná a pritom veľmi dôležitá. Ja som si cestu a lásku k nej našla až rokmi, ako som "dozrievala". Teraz mám 33, a kedysi mnou najväčšmi milované mesto, dnes rada  vymením za pobyt v prírode. Za kľud, oddych, ale najmä za tú krásu a čistotu, ktorú nám ponúka. Ale aj plody, ktoré nám dáva. Veľa o liečivej sile prírody vedia aj producenti kozmetickej značky NUANCE.  Keďže kozmetika NUANCE je založená na prírodnom zložení, a obsahuje viac ako 50 účinných látok prírodného pôvodu a niekoľko patentovaných extraktov.  

    A tak som sa veľmi potešila, keď ma spomedzi mnoho žien vybrali na testovanie tejto kozmetiky, ktorú som doteraz vôbec nevyskúšala. Navyše išlo o testovanie luxusného radu, zlatej masky od NUANCE a micelárnej vody pre suchú pleť.

    Hovoriť žene o úžasných - z prírody pochádzajúcich - účinkoch masky a micelárnej vody je jedna vec, ale navyše potešiť oči tejto ženy krásne luxusne vyzerajúcim obalom je vec druhá. Takže pre mňa toto spojenie znamená ako silné DVA V JEDNOM. Luxus v spojení s prírodou.

    Základom každej krásnej pleti je určite dôkladné odličovanie. Na to som už vďaka svojej kozmetičke prišla dávno. Keď som bola mladšia, občas sa mi stalo, že som šla spať neodlíčená. Poznáte to, keď máte za sebou ťažký deň a večer vám padá hlava pri knihe alebo telke, a tak sa zmôžete maximálne na umytie zubov. Moja pleť bola suchá a nikdy som netrpela akné. Ako však rôčky pribúdali a moja suchá a citlivá pokožka, ktorá nikdy nepotrebovala žiadnu špeciálnu starostlivosť, zrazu začala na seba upozorňovať.  Zrazu sa začali tvoriť prvé vrásky, drobné vyrážky na lícach, podkožné mílie. Vyhľadala som kozmetičku, ktorá mi dovtedy stačila na úpravu obočia. Moja suchá a citlivá pleť vyžadovala starostlivosť. Vzala som si k srdcu rady kozmetičky. Ochraňovať pokožku pred slnkom, prachom, nečistotami z ovzdušia, pravidelne používať krémy, nechodiť spať neodlíčená, a až na dokonale čistú odlíčenú pleť si nanášať živiny vo forme masky či krému. Práve ona mi poradila vymeniť aj micelárnu vodu za pleťové odličovacie mlieko a tonikum. A tak, pri testovaní tejto dvojice, išlo naozaj o TEST PREŽITIA, keďže som moju vernú dvojku vymenila za jednu fľaštičku magickej micelárnej vody pre suchú pleť.

    Micelárna voda ma na prvý pohľad zaujala svojím krásnym flakónikom. Ako každá žena milujem krásne veci, ktoré potešia aj oko. V tomto prípade ma očarila jemnosť spojená s eleganciou. Bledomodrá farba, ktorá evokuje vodu a čistotu spojená s luxusnou zlatou. Dizajnéri, ktorí navrhovali obal, si dali naozaj záležať. Tie, ktoré by ste sa rozhodli micelárnu vodu niekomu dôležitému (mame, sestre, najlepšej kamarátke) darovať, určite sa nebudete hanbiť za takú nádheru.

    Čo ma však samozrejme zaujímalo najviac, bol obsah tejto fľaštičky. Micelárna voda pre suchú pleť obsahuje extrakt z goji, ktorý je silným antioxidantom. Suchej a poškodenej pleti sľubuje naštartovať regeneračné procesy. Ak máte suchú pleť, určite pochopíte, o čom píšem. Suchá, šupinatá pleť potrebuje regeneráciu ako soľ. Ja momentálne šupinatou pokožkou netrpím, lebo ju pravidelne hydratujem. Ale počas používania micelárnej vody pleť bola krásna a šupiny sa netvorili. Ďalšia dôležitá zložka - extrakt z nechtíka lekárskeho - je vynikajúci pomocník, keď sa vám na tvári objaví vyrážka. Má totiž hojivé a protizápalové účinky. Možno ste niektoré také ako ja, a do jednej či dvoch vyrážok na tvári si budete chodiť toľko, kým nemáte na tvári chrastu 🙂 Na sebe som si teda otestovala, že chrastičky alebo iné nedokonalosti na tvári, sa mi rýchlejšie hojili, vysušili sa a odlúpili. A tak som na tvári behom troch dní už nič nemala. No a veľmi dôležitá zložka pre suchú pleť je glycerol a alantoín, ktoré pleť hydratujú.  Pri hydratácii sa trošku pozastavím. Ako som si nanášala na tvár micelárnu vodu, počiatočné osvieženie pleti neskôr prerástlo do jemného pnutia. To ma trošku zarazilo a hovorím si, že najlepšie pre mňa bude vrátiť sa k svojmu mlieku a toniku. Dala som však vodičke šancu a vyskúšala som si jej nanášať viac. Vatový tampón som dostatočne "namáčala" micelárkou a najskôr pleť očistila. Potom ešte na ďalší čistý tampón som opäť naniesla viac micelárnej vody a vklepala som si ju do pleti. Takto som cítila dostatočnú hydratáciu. Na takúto odlíčenú pleť som si potom naniesla krém.

    Čo sa týka odličovania, odstraňovania nečistôt, nánosov make-upu a mascary, hodnotím micelánu vodu známkou dobre. Hlavne čo sa týka odstraňovania mascary. Stávalo sa mi, že aj napriek tomu, že sa mi zdalo, že mascara je dokonale odstránená, ráno som sa zobudila s menšou machuľou pod okom z mascary. Tu opäť pripomeniem, že treba používať väčšie množstvo micelárnej vody a treba sa s odstránením mascary viac "vyhrať".

    Pre dokonale odlíčenú pleť je ako čerešnička na torte kvalitná maska. Zlatá maska od NUANCE je určená najmä na vypnutie, oživenie pleti a vyplnenie hlbokých vrások. Ak toto vaša pleť zatiaľ nepotrebuje, maska nie je určená pre vás. Ale kľudne ňou obdarujte vaše mamy, staršie sestry či kamarátky, ktoré toto pre svoju pleť potrebujú. Poviem vám prečo?

    Ja už žiaľ menšie hlbšie vrásky mám. Nijak špeciálne s nimi zatiaľ nebojujem. Občas nejaká maska, krém s kyselinou hyalúronovou či nejaké to sérum. A tak som sa maske, ktorá sľubovala vypnutie pleti, vyplnenie vrások a pozdvihnutie povädnutých kontúr, skutočne potešila. Navyše, ako som si začala "študovať" príbalový letáčik so zložením masky, som zostala príjemné prekvapená, akého "ZLATA" sa mi to dostalo do rúk. Maska obsahuje patentovaný extrakt z kališných lístkov bieleho ibiša a dužiny baobabu. Toto spojenie sľubuje účinne spomaliť procesy starnutia pleti. Šetrne znižuje kontrakcie tvárových svalov, čím aktívne vrásky vypína. Zvyšuje množstvo podkožného tuku v lipo-atrofických zónach, ktoré sú typickým prejavom starnutia pokožky, čím zabezpečuje pleti prinavrátenie objemu a vyplnenie vrások. Podporuje syntézu proteínov, ktoré sú zodpovedné za súdržnosť buniek, vďaka čomu sa stáva pleť pevnejšou.  Ďalším dôležitým prvkom je extrakt z listov červeného viniča, ktorý je bohatý na fenolové zlúčeniny, ktoré podporujú mikrocirkuláciu tak, že redukujú vačky pod očami. Extrakt z listov ginkga má významné antioxidačné účinky. Chráni kolagénové vlákna a zabraňuje starnutiu kože. Aktivuje mikrocirkuláciu, čím pomáha zamedzovať tvorbe tmavých kruhov pod očami. Maska obsahuje aj extrakt z rumančeka, ktorý pleť zjemňuje, zvlhčuje a regeneruje. Extrakt z kukurice pokožku tiež zjemňuje a regeneruje. A čomu som sa ja začudovala a potešila, že tento extrakt z kukurice je vhodný aj na citlivú pleť  a okolie očí. Keďže väčšina masiek sa má väčšinou vyhýbať očnému okoliu. No a posledný významný extrakt z jantáru, ktorý táto maska obsahuje, má silné antioxidačné účinky, vďaka čomu spomaľuje procesy starnutia pleti.

    Okrem tohto úžasného obsahu ma potešila tá nádherná zlatá farba s jemnými trblietkami, nádherná vôňa a super jemná konzistencia.

    Výrobcovia odporúčajú masku nanášať jedenkrát za týždeň. Pre lepší efekt som sa rozhodla používať ju dvakrát do týždňa.

    Masku som si naniesla na dôkladne vyčistenú pleť. Krúživými pohybmi (nekrúžila som však dlho) som si ju vmasírovala do tváre. Naniesla som si ju v takom množstve, aby mi po vmasírovaní zostala jemná vrstva na tvári. Takto som si potom nechala masku pôsobiť 20 minút na svojej tvári. A snažila som sa vždy si pritom odpočinúť.  

    Po troch týždňoch poctivého používania sa mi jemne vyplnili vrásky okolo úst a tiež povädnuté líca a povädnuté očné okolie sa mi vyplo. Klamala by som, ak by som nespomenula, že maska prinesie výsledky, aj ak budete ponocovať, vyhýbať sa vode oblúkom a podobné experimenty.... NIE. Skrátka, k tejto čarovnej maske je dobré dopriať si aj kvalitný spánok a pravidelný pitný režim. Toto podľa mňa patrí ako doplnok k tejto maske, týmto len podčiarknete jej účinky. Ja som badala rozdiely, keď som išla neskôr spať a málo som pila. Používaním masky aj farba pokožky bola živšia, nie sivá a mdlá.

    Výhody zlatej masky by som zhrnula do nasledovných bodov:

    - jemná konzistencia a krásna vôňa,

    - podvihnutie povädnutej pokožky na lícach a očného okolia,

    - čiastočné vyplnenie vrások,

    - živšia farba pleti.

    Spoločnosť NUANCE sa snaží ponúknuť ženám niečo špeciálne s prihliadnutím na daný typ pleti. Ja som na svoju suchú a citlivú pokožku s už začínajúcimi vráskami dostala správnu kombináciu. A odporúčam to aj vám ostatným, vybrať si správne, to, čo vašej pleti vyhovuje najviac.

    Ďakujem modrému koníku a tiež spoločnosti NUANCE, že ma vybrali na testovanie tejto dvojice kozmetických vychytávok, a mala som tak možnosť dopriať svojej pleti niečo špeciálne. Vyživiť ju kvalitnými extraktmi prírodného pôvodu a pritom potešiť aj moje žensky náročné a vyberavé oko.

    mucilienka
    11. dec 2017    Čítané 237x

    Zázrak menom Nuance?

    Nemám rada dlhé recenzie. Zvyčajne ich ani nedočítam.  Najradšej mám tie, kde vyfarbíš niekoľko z piatich hviezdičiek a napíšeš jednu max. dve výstižné vety, ktoré hovoria za všetko. 

    Preto aj moja recenzia na produkty NUANCE bude taka. Krasotinky,  pokiaľ budete niekedy v blízkej dobe kupovať micerálnu vodu, určite skúste NUANCE MAGICAL MICELLAR WATER. Ja som testovala pre "dry skin", pretože mám suchú citlivú 38-ročnú pleť, ktorú každý deň líčim  a teda je aj odlíčenie a čistenie  pre mňa každý deň nutnosť a povinnosť. Táto micelárka očistila moju pleť naozaj dočista dočista - urobila som si test s pôvodnou micelárnou vodou, ktorú som používala (tiež značka z lekárne). Pôvodná micelárka už ukazovala čistý tampón a NUANCE este stále mala čo z pleti odstraňovať. Naviac bola pokožka tak príjemne pružná, no nie stiahnutá akoby mi bola o čislo menšia, nič ma neštípalo a nereagovala som alergicky. Za mňa jedno veľké  ÁNO a z piatich hviezdičiek dávam 5.

    A čo zlata maska ? NUANCE MAGICAL SUPREME LIFTING GOLDEN MASK je naozaj zlatá maska. Má takú farbu 🙂.  Zázrak som nečakala a už vôbec nie vyhladenie vrások, ktoré mám už badateľné na čele (mám hlúpe zvyky v spojitosti s mimikou). Použivala som ju obdeň, príjemne voňala a mala vynikajúcu konzistenciu.  Moja pleť ju vcucla takmer okamžite. Po použití síce nevidíte "vyžehlenie" vrások alebo lifting ako od chirurga, ale na pleti je vidieť, že dostáva niečo naviac. Je hladšia a taká žiarivejšia. Mala som pocit, že aj make-up potom má lepšiu trvácnosť.  Hodnotím ju 4 hviezdičkami z piatich. Predsa len mám doma produkty, ktoré mi viac vyhovujú, no nezatracujem ani túto masku. 

    Dvojicu - micelárka a maska si doplním krémikom z tejto rady, lebo  ma táto kozmetika oslovila za skus to stojí.

    diabambulka
    9. dec 2017    Čítané 202x

    Test NUANCE 3 😀

    Najskôr sa chcem poďakovať za príležitosť testovať a spoznať pre mňa nové výrobky kvalitnej značky.

    Už prvý dojem pri otvorení balíčku a pozretí výrobkov to bol pre mňa WAUUU efekt...

    Nádherne zabalené, povedla by som luxusne vyzerajúce výrobky a to nielen zvonku, ale aj z vnútra.

    A čo som vlaste mala testovať 😀

    Koník a žienky vrátane mňa, teraz testovali novinky z kozmetiky NUANCE. A to MICELÁRNU VODU NUANCE a ZLATÚ MASKU NUANCE.

    ZLATÁ MASKA NUANCE

    Bola som ohromená z masky, keď som dostala balíček. A po otvorení ešte viac.

    Veľké plus je, že zlatá maska je určená pre všetky typy pleti. Ako som sa dočítala má vysokú koncentráciu účinnych látok z rastlinných extraktov, okamžitý liftingový účinok a necháva pleť hebkú a jemnú.

    A tak som ju s nadšením skúšala, naozaj poctivo viackrát do týždňa, aby som Vám mohla napísať čo najpresnejšiu recenziu.yčistenú plať, kedže moja pleť je už zrelá a vrásky tam už sú bola som zvedavá na sľubovaný liftig...

    Oceňujem veľké balenie masky čo je 50 ml. Pri kvalitnej maske naozaj poteší.

    Masku som si nanášala obyčajne večerna vyčistenú tvár a nechávala pôsobiť cca 30 minút. Maska je príjemná na tvári, nič neštípe, nič nesťahuje, pôsobí upokojújuco až relaxaične. Po uplynutí potrebného času masku jenoducho umyjete a môžete aplikovať krém. Po umytí je pleť jemná a napnutá. Na čele to bolo u mňa azda najviac vidieť.

    Chcela som sa zbaviť mojich vrások okolo očí, hlavne pod očami, no musím skonštatovať, že tam sa neudiali prevratné zmeny. A ako som sa neskôr dočítala táto značka má aj masku na okolie očí 😀

    Výťažok z jantáru dodáva maske zlatú farbu a pôsobí ako silný antioxidant. Maska nádherne vonia, má hydratačný a spevňujúci účinok a zároveň pôsobí proti vráskam.

    Dovolím si opäť použiť označenie spokojnosti hviezdičkami, kedy 5 hviezdičiek bude maximum spokojnosti a 1 minimum spokojnosti...

    Za mňa dostáva maska 4 hviezdičky a prečo som jej ubrala z hodnotenia, kde má táto maska mínus???
    Jednoduchá odpoveď. Mne by viac vyhovovalo keby sa maska dala zlupnuť po zaschnutí. Nikde na balení tejto masky som nenašla návod na použitie ☹

    A samozrejme plusy. Keď som si masku naniesla ráno a následne sa nalíčila, zistila som, že vtedy je to to pravé orechové. Pleť bola úžasne vypnutá, hladká, jemná a po umytí vždy zostáva jemne trblietavá. Keď som sa nalíčila, myslím použila som púder po aplikovaní masky a nalíčila som sa vysledný efekt bol úžasný.

    Naozaj odporúčam ju skôr používať ráno.

    Niečo na zasmiatie: Moje deti sa smiali keď maš maskou, že mami a to čo máš? ,,Ja som princezná Kleopatra 😀 ,,

    Ako druhé som testovala micelárnu vodu Nuance.


    Vyzvihnem krásne balenie a nádherná vôňa. Micelárna voda dokonale odlíči a nenechá pleť zbytočne vysušenú. Jemne a zároveň hĺbkovo čistí a odličuje. Komplex prírodných aktívnych látok pokožku hydratuje, zjemňuje a osviežuje. Pomocou vatového tampónu som si odlíčila tvár,oči dokonca aj pery 😀

    Tu by som dala 5 hviezdičiek z 5-tich.

    Mne vyhovuje dokonale a milujem jej príjemnú vôňu 😀

    Ďakujem za príležitosť, mňa táto kozmetika a značka presvedčili, sú naozaj kvalitné a dobré a môžem ich len odporúčiť. Blížia sa Vianočné sviatky a myslím si že každú ženu by potešilo, keby si tam našla práve túto značku a práve tieto výrobky 😀

    martuska2
    9. dec 2017    Čítané 232x

    Ahojte.

    Vybrali ma na testovanie prípravkov Nuance:

    micelárnu vodu Nuance na suchú pokožku a zlatú masku s okamžitým liftingovým účinkom.

    Keď balíček dorazil, veľmi som sa tešila, pretože ma ešte nikdy nevybrali na testovanie produktov, takže ide o moje prvé testovanie. Balíček prišiel neuveriteľne rýchlo, hneď som ho aj rozbalila a hneď si popozerala produkty.

    Oba výrobky pôsobia luxusným dojmom a mám naozaj dobrý pocit toho, že ich môžem vyskúšať...

    Ide o francúzsku kozmetiku, dostupnú v sieti lekární. Ja osobne som produkty Nuance ešte neskúšala, používam iné krémy z lekárne. Ale mamke 60+ som už 2x darovala krémy Nuance určené pre jej vekovú kategóriu.

    Hneď prvý večer som sa s radosťou pustila do testovania. Najprv som sa išla samozrejme odlíčiť, takže som si zobrala micelárnu vodu Nuance. Veľmi sa mi páči dávkovač... Niečo nové, čo som ešte nevidela. Aj celý obal je veľmi pekný.

    Pekne som si aplikovala na vatový tampónik a šla na to. Mala som na sebe len klasický make up a špirálu. Pekne to všetko zišlo dole, bola som spokojná aj keď som musela minúť o 1 tampónik viac ako zvyčajne. Micelárna voda pekne odlíčila oči aj tvár. Mám citlivé oči a často som reagovala pocitom štípania na niektoré čistiace vody, takže som bola príjemne prekvapená ako moja pokožka tolerovala nový prípravok.

    Po polhodinke som si všimla trošku čierneho pod očami čo sa mi nestávalo, ale aj tak som s micelárnou vodou veľmi spokojná a kúpila by som si ju. Aj by som ho odporučila ďalej...

    Micelárnu vodu používam každý deň. Odličuje pekne, hlavne ak mám len pleťový make up a maskaru. Všetko pekne ide dole a zostáva len mierny čierny nádych pod očami, ale je to OK.

    Ale raz som mala silnejší make up na očiach, použila som mastnejší ružový tieň v ceruzke, na to čiernu kontúrku a maskaru. Večer pri odličovaní s tým tieňom micelárna voda ani nepohla :(

    Nevedela som ako to dať dole, ale keďže tá ceruzka nebola u mňa novinka a používala som ju predtým často, tak som siahla po mojej starej micelárke a tá to dala dole hneď. Takže prišiel moment sklamania pri silnejšom make upe :(

    Ale naďalej ju používam každý deň a podľa mňa na ľahký make up je super. Hlavne na pleť.

    Po odlíčení som použila zlatú masku Nuance. Sľubuje hladkú, vláčnu a uvoľnenú pleť. Balenie je naozaj exkluzívne, luxusné. Mám tesne po 35ke takže je určená aj na moju pokožku.

    Podľa návodu som si naniesla a pleť bola zrazu pokrytá latým filmom. Potom som ju zmyla vlažnou vodou. Naozaj pokožka bola hladká a uvoľnená. Nemala som žiaden pocit pnutia mojej suchej pokožky. A mala som naozaj pocit luxusnej starostlivosti.


    Takže keď to zhrniem:

    Micelárna voda Nuance na suchú pokožku

    PLUSY: pekné balenie

    praktický dávkovač
    neštípe
    ľahký make up pekne odlíči
    bez pocitu pnutia na mojej suchej pokožke

    NEGATÍVA: mastnejší tieň a ceruzku neodlíči
    jemný čierny nádych pod očami po odlíčení maskary

    Zlatá maska Nuance:


    POZITÍVA: luxusné balenie
    príjemný pocit po nanesení, hladká a vypnutá pleť
    luxusná starostlivosť

    NEGATÍVA: nič, možno len cena, ale stojí za to si ju vyskúšať, naozaj.

    Ďakujem za možnosť zapojiť sa do testovania, veľmi ma to potešilo 🙂

    nanina11
    8. dec 2017    Čítané 170x

    Kozmetika NUANCE

    Tak aj mňa jeden krásny deň potešil kuriér a priniesol balíček. Síce výzorovo nebol najväčší, ale obsah stál zato. Kozmetika Nuance. Mám 36 rokov, pravidelne sa do práce líčim, ale nepreháňam to a cez víkendy líčenie nepoužívam vôbec, takže pleť si oddýchne. O tejto značke som už počula, ale ešte som ju neskúšala. Tak som sa rozhodla, že sa teda vrhnem na vec.

    Balíček obsahoval zlatú masku a micelárnu vodu.

    Ako prvú som ešte ten večer použila micelárnu vodu. Pre mňa ako nositeľku kontaktných šošoviek je veľmi dôležité to, že vôbec v očiach neštípala ako sa mi už pri niektorých celkom drahých značkách stalo. Bola príjemná s jemnou nevtieravou vôňou. Na tvári mi vôbec nezanechala taký lepkavý pocit ako pri niektorých iných micelárkach. Krásne odlíčila nielen oči - s čím mám teda občas problém, ale aj celú tvár. Po vyčistení som skúsila ešte raz s jedným čistým vatovým tampónom a ostal čistý  Takže micelárka za mňa super.

    Keď som sa odlííčila neodolala som a hneď som použila aj zlatú masku, ktorá je naozaj zlatá. AKo prvé, čo mi trocha vadilo bolo to, že som na nej nikde nenašla ako často a kedy sa používa - musela som si to pohľadať na internete, čo je teda naozaj škoda, že táto dôležitá informácia chýbala. Balenie je krásne luxusné, v krabičke vložený aplikátor, čomu som sa najkôr potešila a neskôr zistila, že mi vôbec nevyhovuje - maska sa mi ním veľmi zlé nanášala a rozotierala, tak som ho pekne odložila a použila prsty (aj keď pre niekoho nie veľmi hygienické, pre mňa jednoduchšie a praktickejšie). Prstami sa mi maska nanášala naozaj jednoducho a rovnomerne, čo som aplikátorom nedokázala. Netreba naniesť hrubú vrstvu takže maska vydrží pomerne dlho. PO 20 minútach som masku umyla - oceňujem to, že sa naozaj umyla celkom ľahko, neostávali miesta, ktoré sa nedali umyť, tvar ostala jemnučko trblietavá (do rána sa to stratilo, takže to nevadí) a príjemné vypnutá. Použila som ju 3x počas testovania a som veľmi spokojná. Keď ju u mňa videla moja mama tak aj ona chcela, takže som jej ju požičala a aj jej sa veľmi zapáčila.


    S oboma výrobkami som bola veľmi veľmi spokojná, jediné čo tomuto testovaniu vyčítam je, že mi v ňom chýbal nejaký pleťový krém - ten mi chýbal v tie dní, keď som nepoužila masku, pleť ostala napnutá, bez nejakého krému by som to nezniesla. V deň, keď som použila zlatú masku by to až tak nevadilo, ale krém som použila aj tak. 

    Plusy

    - príjemná vôňa
    - nevtieravé
    - neštípe
    - po maske ostane na tvári príjemný pocit


    Mínusy

    - chýbajúca informácia pri Zlatej maske
    - žiadne vyrovnanie vrások (ale to bude krátkou dobou testovania)

    Inak oba výrobky vrelo odporúčam s doplnením o krém.

    monika_2909
    6. dec 2017    Čítané 154x

    Každý deň s Nuance 🧖🏼‍♀️

    Každá žena je krásna” - podľa mňa je to pravda. A každá žena si zaslúži vychutnať si starostlivosť, byť chvíľku tou, ktorá sa nemusí starať o všetkých a o všetko, ale jednoducho oddychovať a rozmaznávať sa. 

    Mám dve malé detičky, domácnosť a 32 rokov. Čas, kedy si už telo a pleť vyžaduje viac pozornosti. Kedysi som bojovala s akné, po druhom tehotenstve sa mi naopak pleť výrazne zlepšila a snažím sa o to, aby to tak ostalo čo najdlhšie. Začala som používať červenú radu Nuance, s ktorou som veľmi spokojná a preto som sa aj zapojila do testovania zlatej masky Nuance a micelarnej vody Nuance na normálnu a zmiešanú pleť. 

    Zlatá maska je skutočne zlatá - krásna, žiarivá a veľmi jemná. 

    Odporúča sa používať 1x týždenne 20minut na vyčistení pleť a svojim zložením pomáha pleť rozžiariť, vypnúť, vyplniť vrásky a zjemniť štruktúru pleti. Ja som ju použila počas testovania 3x, každý pondelok. Po troch použitiach ešte nedokážem zhodnotiť, či vrásky skutočne miznú, ale je naozaj veľmi príjemná. Dobre sa nanáša, netreba jej vôbec veľa, umytie je bez problémov, stačí voda. Balenie vydrží skutočne dlho, keďže nie je potrebné masku vrstvou. Vôňa je úplne jemná, nevtieravá. Po umyti ostanú na pleti maličké trblietky 


    Micelárna voda na normálnu a zmiešanú pleť Nuance ma potešila hlavne dávkovačom, ktorý uľahčuje nanášanie na vatové tampón a postará sa o to, aby micelarna voda nevytiekla pri prenášaní. 

    Vôňa micelárnej vody je neutrálna, príjemná a rovnaká je aj štruktúra. Odporúča sa ako prvý krok pri čistení pleti, odstraňovaní make-upu, ale ja som ju používala ako krok druhý a to hlavne z dôvodu, že pri odstraňovaní make-upu som musela použiť viac tampónov a to sa výrazne nelíčim. Takže som postupovala štandardne ako som zvyknutá, oči a pleť som si odlíčila, tvar som si umyla jemným pílingom a následne som si tvar dočistila micelarnou vodou. Po použití som naniesli krém od Nuance. 

    Micelarna voda vôbec neštípe, ani pri odličovaní očí, pleť necháva jemnou, s jemným make-upom si hravo poradí. Odporúčam na každodenné používanie. 

    Oba výrobky hodnotím pozitívne. Určite budú naďalej súčasťou mojej starostlivosti o pleť. Ďakujem Modremu Koniku a tímu Nuance za možnosť testovať ďalšie výrobky z radu Nuance.

    Kozmetiku Nuance kúpite v lekárni Dr.Max alebo na ich internetovej stránke. 

    kaculiatko88
    6. dec 2017    Čítané 242x

    Moje testovanie kozmeniky francúzkej značky NUANCE

    Na začiatok sa chcem veľmi pekne poďakovať Modrému koníkovi za príležitosť otestovať kozmetiku francúzskej značky NUANCE. 

    Testovací balíček obsahoval zlatú masku Nuance a micelárnu vodu Nuance pre normálnu a zmiešanú pleť.  Prvý dojem bol úžasný. Obaly produktov pôsobia luxusne, čo lahodilo hlavne očiam. Po otvorení táto kozmetika ulahodila aj môjmu čuchu. Krásna, príjemná a jemná vôňa. 

    Micelárna voda


    Micelárnu vodu som používala dvakrát denne, ráno a večer. Make up používam skôr len príležitostne. Micelárna voda ma dobrý dávkovač, s ktorým sa jednoducho nastriekala na vatový tampón. Na obale je pekne a zrozumiteľne napísaný návod na aplikáciu. Použila som asi 2 vatové tampóny na kompletné vyčistenie pletí na tvári a krku. Pleť bola jemná na dotyk a hlbkovo vyčistená od nečistôt. Mne osobne by vyhovovalo po uschnutí vody na tvári použiť aj krém. V konečnom dôsledku som veľmi spokojná s touto micelárnou vodou a ostáva v mojej kúpeľni. 

    Zlatá maska

    Zlatá maska má mať liftingový effekt a je určená skôr pre vekovú kategóriu 35+. Masku som používala jedenkrát v týždni. Naniesla som si ju na vyčistenú tvár micelárnou vodou Nuance. Konzistencia je jemná a ľahká. Postačí veľmi málo masky na pokrytie celej tváre a krku. Takže balenie nejaký ten čas vydrží. Po umytí pleť bola hladká a jemná na dotyk. Iba jedno negatívum má táto maska, na obale ani na pribalovom letáku nebolo napísaný spôsob aplikácie a časový interval. Kedže nemám ešte vrásky tak účinnok neviem presne popísať.

    lalai
    5. dec 2017    Čítané 259x

    Zažiariť s Golden Mask od NUANCE

    Mnohé si povieme, že po tridsiatke život ešte len začína a áno je to tak! Nepopieram. Mám muža, dve deti, domácnosť, na konte nespočetné množstvo prebdených nocí, sĺz, šťastia, smiechu, radosti.  Život ide svojim tempom a nepopierateľne s tým, ako deti rastú my starneme. Preto možnosť skúsiť kozmetiku od Nuance bola výzva a potešenie zároveň.

    Golden Mask Nuance je doslova zlatá. Nie len na pohľad. Má neskutočne krásnu jemnú vôňu. Výťažok z jantáru dodáva maske tú jedinečnú zlatú farbu a pôsobí ako silný antioxidant. Okrem neho obsahuje patentovanú zložku REPULPAMI ER z kvetov bieleho ibišteka a plodov baobabu, ktorá má intenzívny hydratačný a spevňujúci účinok a zároveň pôsobí proti vráskam.

    Extrakty z červeného viniča a pagaštanu konského podporujú mikrocirkuláciu, a tým pomáhajú pleti udržať si mladistvý vzhľad. Výťažok z ginkga dvojlaločného vďaka svojim antioxidačným účinkom pôsobí proti prejavom starnutia pleti.

    Pleťová maska je vhodná pre dámy, ktoré majú už výrazné a hlboké vrásky, prípadne majú povädnuté kontúry na pleti.  Hlavne kvôli očakávanému efektu. Ak tieto problémy nemáte ťažko uvidíte želaný výsledok.

    Práve preto som sa rozhodla do testovania zapojiť aj moju maminu. Predsa len je to už babička a zlatú starostlivosť si zaslúži. Súbežne s ňou som masku samozrejme testovala aj ja.

    V dnešnej uponáhľanej dobe je skvelé, že masku stačí aplikovať 1x do týždňa.

    Testovali sme 3 týždne. Je to dosť krátka doba na viditeľné zlepšenie pleti, ale pokračujeme s testovaním a sledujeme.  Čo môžem potvrdiť už teraz je, že po aplikácii krému je pleť  na dotyk hladšia, nie je suchá a je rozžiarená.

    Micelárna voda Nuance

    Tento produkt je pre mňa osobne zázrak z neba. Konečne micelárna voda, ktorá neštípe v očiach. Naozaj som mala problém nájsť na trhu vodu, ktorá by ma počas odličovania očí neštípala (aspoň teda mňa). Ale je tu a je úžasná. Pleť nevysušuje, krásne vonia a ako aplikátor má pumpičku takže sa Vám v taške nevyleje. Jednoducho stlačíte a máte 

    potrebné množstvo na očistenie pleti. Ak sa samozrejme aj odličujete je potrebné 

    množstvo na Vás.

    Ak ste praktické ženy táto voda je pre Vás. V jednom kroku pleť odlíči a vyčistí. V popise dokonca píšu, že sa nemusí pleť umývať takže je skvelá aj na cesty. Ja osobne si ale tvár vodou vždy umyjem. Asi zvyk.

    Zhrnutie:

    Micelárnu vodu 100% odporúčam. Splnila očakávania, od vzhľadu, prevedenia, jednoduchosti použitia až po krásnu čistú pleť a očí bez podráždenia. Zlatá maska Nuance je výrobok na úrovni a svojim zložením dodáva čo sľubuje. Liftingový efekt bude možné z môjho pohľadu hodnotiť trošku neskôr.

    Pozitíva:

    • príjemné vône oboch produktov
    • pocit hladkej a jasnej pokožky po aplikácii (Zlatá maska)
    • oči bez podráždenia (Micelárna voda)
    • aplikácia 1x týždenne

    Negatíva:

    • zjemnenie vrások sme zatiaľ nezaznamenali no pripisujem to krátkej dobe použitia

    #test_nuance3
    Je rano a ze urobim radost aj mojej tvari a pridem do kuchyne a deti sa smejuuu aha luky , maminan je strasidlooo😁ja ze nie ja som princeznaaa😁nech je sranda

    Dnešný večerný relax 😝😉 #test_nuance3

    #test_nuance3
    Test č.2
    Taaak a testujeme micelárnu vodu od Nuance.
    Používam ju každý deň, večer na odlíčenie celodenného make upu. Ako som už písala v minulom príspevku, odličuje pekne, hlavne ak mám len pleťový make up a maskaru. Všetko pekne ide dole a zostáva len mierny čierny nádych pod očami, ale je to OK 🙂
    Ale raz som si spravila silnejší make up na oči a prišiel háčik. Použila som mastnejší ružový tieň v ceruzke, na to čiernu kontúrku a maskaru. Večer pri odličovaní s tým tieňom micelárna voda ani nepohla :(
    Nevedela som ako to dať dole, ale keďže tá ceruzka nebola u mňa novinka a používala som ju predtým často, tak som siahla po mojej starej micelárke a tá to dala dole hneď. Takže prišiel moment sklamania pri silnejšom make upe :(
    Ale naďalej ju používam a podľa mňa na ľahký make up je super. Hlavne na pleť..
    Najbližšie už popíšem aj zázračnú zlatú masku Nuance 🙂

    Tak,čo poviete? 🙈 ktorá maska mi viac sekne?😝😎 #test_nuance3 #vianocnetrhybratislava

    #test_nuance3
    Testujem mineralnu vodu a masku a mozem skonstatovat ze u mna na policke ostanu ako stalice a neviem ci som mala nieco lepsie ta vona ten pocit a hlavne textura masky Na nezaplatenie, momentalne relaxujemma co ine k zlatej maske predsa zlate sampano😍🎀💋🧖🏼‍♀️

    Dnes večer si opäť s mojím make-upom poradí nuance micelarna voda #test_nuance3

    #test_nuance3
    Test č.1
    Tak s radosťou som sa pustila do testovania. Najprv som sa išla samozrejme odlíčiť, takže som si zobrala micelárnu vodu Nuance. Veľmi sa mi páči dávkovač..niečo nové, čo som ešte nevidela. Aj celý obal je veľmi pekný..
    Pekne som si aplikovala na vatový tampónik a šla na to.. Mala som na sebe len klasický make up a špirálu. Pekne to všetko zišlo dole, bola som spokojná aj keď som musela minúť o 1 tampónik viac ako zvyčajne...pekne odlíčilo oči aj tvár. Mám citlivé oči a často som reagovala pocitom štípania na niektoré čistiace vody, takže som bola príjemne prekvapená ako moja pokožka tolerovala nový prípravok. Žiadne štípanie 🙂
    Naniesla som si krémik na noc...Po polhodinke som si všimla trošku čierneho pod očami čo sa mi nestávalo..ale aj tak som s micelárnou vodou veľmi spokojná a kúpila by som si ho..aj by som ho odporučila ďalej...

    (4 fotky)

    Na tri týždne som vymenila tie dve fľaštičky vzadu na odličovanie za jednu (tú vpredu) 😉😉 ❤❤❤ Uvidíme, či to na moju suchú pleť bude to "pravé orechové". Viac v recenzii. #test_nuance3

    matka1984
    Správa bola zmenená    18. nov 2017    

    Čas na pauzu pri upratovaní 🍹🌴 hodím do seba čerstvú grepovú šťavu, masku na tvár ...... a 20min.pauza 😴 a zrelaxovana budem pokračovať ďalej s tou zltou hubkou vzadu 😉😅
    #test_nuance3

    Včera večer = zlatý večer 😂😂😂❤❤❤ Sama som zvedavá na výsledky, čo to spraví s mojou pleťou. Zatiaľ sa kochám tou krásnou vôňou, nádhernou farbou a príjemne hladkou pokožkou❤❤❤ #test_nuance3

    sylvia2012
    Správa bola zmenená    15. nov 2017    

    #test_nuance3
    Prisiel mi balicek v pondelok nemala som cely den cas ho otvorit lebo syn ochotel a mal vysoke teplotky ale vecer som si to vynahradila urobila som si pohodicku vo vani a testovala som. Som velmi stastna ze som bola vybrana na testovanie tejto luxusnej znacky🙂

    (3 fotky)

    Takto neskoro večer romantika s micelarkou od NUANCE 😍😍🌜❤ #test_nuance3

    #test_nuance3
    Vybrali ma na testovanie 2 prípravkov Nuance : -micelárnu vodu Nuance na suchú pokožku a zlatá maska s okamžitým liftingovým účinkom.
    Balíček dnes dorazil, veľmi som sa tešila pri rozbaľovaní, pretože ma ešte nikdy nevybrali na testovanie produktov, takže ide o moje prvé testovanie. Pri rozbaľovaní mi pomáhala aj moja 10 mesačná dcérka.
    V balíček bola aj taštička Nuance. Obe výrobky pôsobia luxuným dojmom a mám naozaj dobrý pocit toho, že ich môžem vyskúšať...
    Ide o francúzsku kozmetiku, dostupnú v sieti lekární Dr.Max. Doteraz som mala vyskúšať zopár vzoriek z lekárne od firmy Nuance, ale ja som si tie krémy doteraz nekúpila, používam iné krémy z lekárne. Ale mamke 60+ som už 2x darovala krémy Nuance.
    Takže výrobky rozbalené, môžme sa pustiť do testovania...o tom v najbližšom článku 🙂

    (4 fotky)

    Ani som si nemyslela, že testovanie luxusnej kozmetiky NUANCE bude pre moje deti taká zábava 😀😀🎁🎉👦👧
    #test_nuance3

    konik_testuje
    2. nov 2017    Čítané 3077x

    Vaše skúsenosti s NUANCE - tretia kampaň

    Aktualizácia: recenzie žien na novinky v radoch kozmetiky NUANCE nájdete v našom fóre tu. Nechajte sa inšpirovať kúzlom Francúzska. 

    ---

    Dámy, máme pre vás luxusné testovanie unikátnej kozmetiky NUANCE, ktorú dostať len v lekárňach Dr.Max. Doprajte si niečo, čo zvýrazní vašu krásu a bude sa o vás rozmaznávajúco starať. Nechajte sa okúzliť pleťovou kozmetikou NUANCE, ktorá sa zrodila vo Francúzsku v spolupráci s poprednými odborníkmi z kozmetického sveta. NUANCE je jedinečná kozmetika pre jedinečné ženy. Spája vysokú účinnosť a luxus vo forme množstva unikátnych ingrediencií a individuálneho prístupu.

    Čo testujeme

    Testovací balíček obsahuje dve jedinečné novinky NUANCE:

    Zlatú masku NUANCE - SUPREME LIFTING GOLDEN MASK - jedinečná maska zlatej farby je unikátna nielen zložením, ale aj použitím. Používa sa na oblasť tváre, krku a dekoltu. Môžete ju použiť aj do okolia očí, vďaka ktorej bude unavený pohľad vymenený za rozžiarený a svieži. Táto zlatá maska pleť nečistí, ale ju vyživuje a podporuje jej prirodzené regeneračné procesy. Má okamžitý liftingový efekt. Obsahuje zložky ako REPULPAMI ER, DRIELINE®, extrakt z listov červeného viniča, extrakt z listov ginkga dvojlaločného, rumančeka a jantáru. Navyše, je vhodná pre všetky typy pleti.

    Kto by nepodľahol kúzlu zlatej trblietavej farby?

    Micelárnu vodu NUANCE - ktorá je nevyhnutným prvým krokom k dokonalej pleti, ktorú čistí a odličuje a zabezpečuje tak jej pripravenosť na ďalší deň. Micelárna voda v jednom použití hľadí na individuálne potreby každej pleti.

    Pre normálnu a zmiešanú pleť je vhodný komplex prírodných aktívnych látok s najvyšším stupňom koncentrácie a čistoty. Navyše, je ľahká a svieža. Komplex prírodných aktívnych látok pokožku hydratuje, zjemňuje a osviežuje. Obsahuje extrakt z morušovníka bieleho, extrakt z papáje, alantoín a glycerol. Podporuje prirodzený jas pokožky, ktorú chráni pred vysušením. Je vhodná aj pre citlivú pleť. Micelárna voda neobsahuje parabény, silikóny, minerálne oleje a alkohol.

    Pre suchú pleť je micelárna voda zložená a špeciálne vyvinutá tak, aby jej pomohla naštartovať regeneračné procesy. Čistí, hydratuje a regeneruje pleť. Chráni pleť pred vysušovaním. Obsahuje goji, extrakt z nechtíka lekárskeho, alantoín a glycerol. Je vhodná aj pre citlivú pleť. Micelárna voda neobsahuje parabény, silikóny, minerálne oleje a alkohol.

    Micelárna voda v jednom kroku pleť odlíči, čistí a podľa typu pleti sa postará o jej potreby. Starostlivosť o krásnu a zdravú pleť sa začína pri jej odlíčení a čistení.

    Koho hľadáme

    Hľadáme dve skupiny žien v zrelom veku! 10 žien, ktoré majú suchú pleť, a 10 žien s normálnou až zmiešanou pleťou.

    Hľadáme milovníčky pôžitku, luxusu a starostlivosti v tej najdokonalejšej forme, ktoré uprednostňujú francúzsku kozmetiku. Ak milujete zlatú farbu, relax a v kozmetike a písaní o nej máte záľubu, tak hľadáme práve vás!

    Ako sa zapojiť

    Pre zapojenie sa do možnosti testovať, napíšte komentár pod tento článok, v ktorom uvediete ako svoj vek, tak aj typ pleti. A to najdôležitejšie, napíšte, prečo by sme mali vybrať práve vás. Je to váš blog? Zaujímavý prístup k projektu? Alebo vaša nekonečná láska k všetkému ženskému?

    Čas na napísanie komentára máte do nedele 5.11.20017 a hneď v pondelok 6.11.2017 prebehne výber žien, ktoré oslovíme internou poštou.

    Držíme palce,

    konik_testuje

    PS: Taktiež, ak vás zaujíma ako sa starať o svoju pleť a čo všetko potrebuje, prečítajte si NUANCE blog.