bejulik31
    14. jún 2018    Čítané 169x

    Zážitok z pitia kávy ☕

    Už je to zopár týždňov, čo ste mi práve vy, žienky na modrom koníku, dali tip na "tukovú kávu". V prvom momente som si povedala: "Čožeeee? Ale keďže sa rada inšpirujem, trošku som si naštudovala podstatu tejto nezvyčajnej kombinácie. A keďže uprednostňujem správnu životosprávu a kvalitné potraviny, nehľadala som žiadne náhrady. Voľba bola jasná - Powerlogy. A práve v tom čase vyskočilo na mňa na MK testovanie Powerlogy. Zapojila som sa. Brala som to ako príležitosť,  ktorá sa mi doslova ponúka. Možno poznáte ten pocit, keď si niečo veľmi prajete a ono sa to splní. A splnilo sa mi to a ja som dostala možnosť testovať vybraný balíček Sporty. 

    Bol piatok, práve som odchádzala s dcérkou kamarátke na kávu a vybaviť zopár vecí. Zvoní kuriér a podáva mi balík. Mám motýliky v bruchu, ale už nie je čas otvárať zásielku, dieťa ma už netrpezlivo čaká v aute. Po príchode ku kamarátke sa jej hneď chválim s testovaním Powerlogy. A ona s úsmevom ukáže na policu a tam niekoľko produktov tejto značky....od kávy, cez kokosový olej až po nugátový a kokosový krém. Takže čiastočné testovanie prebehlo už u nej. A následne pokračovalo doma ☺️...

    Čo konkrétne teda obsahoval môj testovací balíček? 

    POWER MCT OIL 

    Špeciálne extrahovaný MCT olej, ktorý obsahuje len najefektívnejšie MCT triglyceridy so stredne dlhým reťazcom pre okamžitú energiu bez akýchkoľvek prídavkov a 100 % kokosového pôvodu. Pre podporu funkcie mitochondrií a zvýšený mentálny i fyzický výkon.

    POWER COLLAGEN

    Špeciálny všestranný prírodný proteín bez akýchkoľvek príchutí, prídavkov a bez laktózy prospievajúci ku kompletnému príjmu dôležitých esenciálnych aminokyselín. Pre fuknčnú výživu pokožky, vlasov, nechtov, kostí, šliach, kĺbov a chrupaviek. Bez laktózy, lepku, konzervantov, cukru a umelých sladidiel.

    POWER COFFEE DECAF ARABICA BIO

    Power coffee bez kofeínu s použitím najnovšej metódy jeho nechemického odstránenia – SWISS WATER PROCESS v BIO kvalite pražená na Slovensku. 100 % arabika z Hondurasu, BIO certifikácia a pestovanie bez použitia pesticídov a chemikálií.

    Ako prvé som sa rozhodla otestovať kávu. Aj keď už bol pokročilý čas, keďže išlo o bezkofeinovú kávu, dopriala som si poobednú siestu s novou chuťou. 

    Ocenila som, že káva bola zrnková. Mám rada vôňu čerstvo pomletej kávy a v tomto prípade si moje čuchové zmysly prišli na svoje. Čo ma príjemne prekvapilo, bola pekná pena po zaliatí kávy. Chuť bola úplne iná, ako som zvyknutá, no v pozitívnom smere. No a čerešničkou na torte bola jemnosť kávy. A to som nepostrehla iba ja ale aj rodina a kamarátky, ktoré kávu povinne testovali so mnou 😁.

    Na druhý deň som sa hneď ráno rozhodla skúsiť Power Coffee s maslom a MCT olejom ako náhradu raňajok. Malo mi to dodať rýchlu energiu bez záťaže. A veru energie som mala dostatok, sýta som bola naozaj dlho a na sladké som ani nepomyslela. A chuťovo? Ani maslo, ani MCT olej mi chuť kávy neovplyvnili, jediné čo som zaznamenala bola hustá konzistencia a sýtosť kávy. Tieto rýchle, chutné a efektívne raňajky vám dodajú energiu na celé dopoludnie. 

    Počas týždňa som skúšala rôzne kombinácie testovaných produktov a vytvárala z nich rôzne rýchle recepty. 

    Proteín Power Collagen bol pre mňa výzvou, keďže pravidelne cvičím a už dlhšie som chcela prírodný proteín zaradiť do jedál pred a po tréningu. A všestranný proteín od Powerlogy môžete pridať naozaj hocikde, či už do nápojov alebo jedál. Je bez akýchkoľvek sladidiel, prídavkov, bez zápachu a perfektne sa rozpúšťa. Ja osobne som ho pridávala do smoothie, kávy, polievky ale aj sladkého dezertu.

    Recept na Energy guľôčky:

    1 šálka pomletých ovsených vločiek

    60g proteinoveho prášku (Power Collagen)

    1/2 šálky pomletých slnečnicových semiačok

    3 PL medu

    3 PL arašidového masla 

    1 PL škorice...

    Všetky ingrediencie zmiešame a tvarujeme guľôčky. Na ochutenie môžete vtlačiť dovnútra guľôčky odkôstkované čerešne a obaliť ich v strúhanom kokose.

    V neposlednom rade oceňujem tiež silu a efekt MCT oleja, ktorý som pridávala do Power Coffee, smoothie ale tiež ho môžete použiť ako náhradu sójovej omáčky do šalátov a omáčok ☺️.

    Testovanie Powerlogy bolo pre mňa, vyťaženú matku s množstvom aktivít,  veľmi príjemnou a hodnotnou inšpiráciou v oblasti zdravého životného štýlu 😉. 

    Za túto možnosť zo srdca ďakujem tímu Modrého koníka a Powerlogy, ktorí mi týmto umožnili rozšíriť si obzory v oblasti kvalitných a zdravých potravín. Produktom od Powerlogy určite zostanem verná a chystám sa zaradiť do nášho jedálnička i ďalšie zdravé chuťovky z ich dielne 🙂.

    kacero007
    7. jún 2018    Čítané 179x

    Vitaj POWERLOGY u nás doma!

    Moderná doba, v ktorej žijeme, prináša neustále nové trendy. Médiá nám (ne)nápadne podsúvajú návod ako máme žiť, čo máme nosiť, ako sa správne líčiť, ako byť top mamou, oddanou kamarátkou i sexi manželkou. Jediné, čo azda nikdy nevyjde z módy, je zdravý životný štýl. A ten začína pri stravovaní...

    To, ako sa stravujeme, ovlyvňuje nielen kvalitu nášho života, ale aj jeho dĺžku. Preto je mimoriadne dôležité vedieť, ktoré potraviny majú na naše zdravie priaznivý vplyv a ktorým sa, naopak, radšej vyhnúť. Hoci ľudí, ktorí naskočili na túto “zdravú” vlnu je čoraz viac, na druhej strane ešte aj dnes pretrváva názor, že čo je zdravé, nie je chutné (a opačne). Našťastie trh ponúka nespočetne veľa produktov, ktoré napriek nálepke “zdraviu prospešné” aj chutia, stačí si vybrať... Jednou z takýchto značiek je POWERLOGY. Pre všetkých vás, pre ktorých je táto značka zatiaľ veľkou neznámou, prinášam pár postrehov z môjho testovania🙂

    Možnosť testovať produkty pod značkou POWERLOGY ma mimoriadne potešila, nakoľko po tejto značke “pokukujem” už dlhšie. Gourmet balíček obsahoval tri produkty, a to:  

    - Káva POWER COFFEE DECAF ARABICA BIO

    - Olej EXTRA PANENSKÝ BIO OLIVOVÝ OLEJ

    - Krém PREMIUM PISTACCHIO KRÉM

    Pravý gurmán ochutnáva a vychutnáva všetkými zmyslami

    Výrobky zaujmú hneď na prvý pohľad. Neviem ako vy, no ja často dám na prvý dojem a skrz toto merítko som ich v obchode už pár nechala. V POWERLOGY sa o.i.  držia hesla “aj obal predáva”, čo je pre potenciálneho zákazníka (malé) plus. A bola som zvedavá, ako produkty obstoja v podrobnejšom testovaní...

    POWER COFFEE DECAF ARABICA BIO

    Bezkfeínová BIO zrnková káva vhodná (nielen) pre mamičky, športovcov a tých, ktorí sa kávy jednoducho nevedia vzdať.

    Ako vcelku čerstvá “dvojmama” potrebujem energie aj za dvoch, preto ako prvá prišla na rad práve kávička. Hoci patríme medzi kávičkárov, mlynček nevlastníme, takže som si musela na prvú ochutnávku chvíľu počkať. Rozhodne však toto čakanie stálo za to, už pri mletí kávy mi do nosa udrela nefalšovaná vôňa kávy! A lahodná chuť bola už len čerešničkou na torte. Zabudnite na horkastú či kyslú chuť, Powerlogy naozaj chutí ako pravá káva. Čo koniec-koncov potvrdili aj návštevy, ktorým som ponúkla šálku tejto Arabiky.

    Zaujímavosť: Power Coffee Decaf Arabica je zbavená kofeínu tým najefektívnejšim a najšetrnejším certifikovaným procesom, tzv. SWISS WATER PROCESS (viac o šetrnom procese sa dočítate na https://powerlogy.com/decaf-arabica-bio/)

    EXTRA PANENSKÝ BIO OLIVOVÝ OLEJ

    Extra panenský olej nezameniteľnej arómy a výraznej chuti.

    Stravovať sa zdravšie ako bolo u nás doma zvykom bolo mojim cieľom už ďaleko predtým, ako som si založila rodinu. Nič proti zemiakovému šalátu, vyprážaným rezňom a segedínu nemám, no rada klasickú kuchyňu prenechám starým mamám, ktoré tieto lahôdky vedia pripraviť najlepšie. Ja skôr uprednostňujem a vyhľadávam jednoduché a rýchle recepty, ktoré vďaka vyváženosti chutí a ingredienciám prospievajú nášmu zdraviu a správnemu vývinu detí a časom sa tak udomácnia v našej kuchyni. O to viac, keď chutia všetkým členom rodiny.

    Pri testovaní BIO olivového oleja s nálepkou POWERLOGY mi udrela do očí krásna žltá farba a výrazná aróma. A prikladám môj tip, ako pripraviť rýchly obed či zdravé jednohubky k telke, alebo pohostenie pre návštevu, voilá:

    Cuketové jednohubky:

    - 1 cuketa, syr (ideál balkánskeho typu), cherry rajčinky, panenský olivový olej, (bylinky)

    - Cuketu nakrájame na kolieska, na ktoré poukladáme kúsky syra a rajčinky. Pokvapkáme olejom, podľa chuti posypeme bylinkami a dáme na 15 minút piecť na 180 stupňov. Dobrú chuť!

    TIP: Ak použijete EXTRA PANENSKÝ BIO OLIVOVÝ OLEJ od Powerlogy, pokojne na bylinky zabudnite. Samotný olej chutí po bylinkách.   

    PREMIUM PISTACCHIO KRÉM

    Nečokoládová nutella? Si!

    Orieškový krém sme testovali ako posledný, chcela som totiž, aby ho ochutnalo čo najviac ľudí a víkend je ideálnou príležitosťou na sladké raňajky (do postele neodporúčam, pokiaľ nechcete mať zababrané periny🙂) a stretnutia s priateľmi. Už štyri mesiace som na sladkom doslova závislá, dojčenie robí svoje a tak som sa na ochutnávku mimoriadne tešila, hoci tu boli aj mierne obavy. Ešte stále sa vyhýbam niektorým potravinám, aby si to neodniesla malá Amélia v podobe vyrážok a oriešky som v poslednom čase vynechala úplne. Do testovania som sa preto pustila najskôr opatrne, ale po chvíli som aj ja podľahla skvelej chuti pistáciového krému.

    Zaujímavá farba, ktorú fotky trošku skresľujú (je skôr do zelena) evokuje dojem, že ide o slanú pochúťku, no použité ingrediencie hovoria jasnou rečou: žiaden slnečnicový ani palmový olej, žiadne konzervanty, éčka atď., len lahodný toskánsky olivový olej, trstinový cukor, pistácie zo slnečnej Sicílie a na vyrovnanie balancu chutí trošku kešu orechov a citrónu. Mňam!

    TIP: Prepadla vás neohlásená návšteva? Natrite krém na veľké piškóty, dotvorte ovocím (jahody, banány) a delikatesa je na svete!

    PS: Značka POWERLOGY si našla v našej domácnosti čestné miesto, určite skúsime aj ďalšie produkty a odporúčame ďalej všetkým pozitívne naladeným gurmánom.  

    beaatkaxy
    3. jún 2018    Čítané 197x

    POWERLOGY - funkčné produkty výnimočnej chuti

    Určite ste už aj vy zažili situáciu, že ak sa o niečo začnete zaujímať, tak vám to jednoducho život prinesie do cesty. Tak to bolo aj so mnou a produktami Powerlogy. Po dlhom čase ma napadlo pozrieť si profil @konik_testuje či sa práve nedá zapojiť do nejakého zaujímavého testovania. Bola nedeľa a bol to posledný deň na zapojenie sa do testovania produktov Powerlogy. Rýchlo som napísala komentár a pravdupovediac som ani nedúfala že ma vyberú keď som prispievala ako jedna z posledných a predo mnou bolo veľa výborných a siahodlhých komentárov. Takže chápete ako som sa potešila keď som si našla správu že ma vybrali! 

    Ku zdravému životnému štýlu som nikdy nemala ďaleko no začala som sa čoraz viac zaujímať o kvalitu potravín a o to čo konzumáciou danej potraviny dám svojmu telu. A v tom ma vybrali na testovanie produktov Powerlogy....

    Čo sú to teda produkty POWERLOGY? 

    Sú to top potraviny, ktoré vám aj v malom množstve prinesú veľa hodnoty. Nejde len o podporu fyzického výkonu pre športovcov, ale oveľa viac o zabezpečenie produktov, o ktoré sa môže oprieť každá domácnosť. Podstatou je zabezpečenie čo najlepšej výživy mozgu a odstránenie mentálnej hmly, či iných problémov spôsobených práve klesajúcou kvalitou jedla, množstvom chémie a cukru.

    Ja som si na testovanie vybrala športový balíček, ktorý obsahoval: 

    • POWER MCT OIL 

    Špeciálne extrahovaný MCT olej, ktorý obsahuje len najefektívnejšie MCT triglyceridy so stredne dlhým reťazcom pre okamžitú energiu bez akýchkoľvek prídavkov a 100 % kokosového pôvodu. Pre podporu funkcie mitochondrií a zvýšený mentálny i fyzický výkon.

    • POWER COLLAGEN

    Špeciálny všestranný prírodný proteín bez akýchkoľvek príchutí, prídavkov a bez laktózy prospievajúci ku kompletnému príjmu dôležitých esenciálnych aminokyselín. Pre fuknčnú výživu pokožky, vlasov, nechtov, kostí, šliach, kĺbov a chrupaviek. Bez laktózy, lepku, konzervantov, cukru a umelých sladidiel.

    • POWER COFFEE DECAF ARABICA BIO

    Power coffee bez kofeínu s použitím najnovšej metódy jeho nechemického odstránenia – SWISS WATER PROCESS v BIO kvalite pražená na Slovensku. 100 % arabika z Hondurasu, BIO certifikácia a pestovanie bez použitia pesticídov a chemikálií.

    Tento balíček som si vybrala práve kvôli Power Kolagénu, keďže po pôrode trpím diastázou priamych brušných svalov a zvýšený príjem kolagénu spolu so správnymi cvikmi by mi mal s týmto problémom pomôcť. Kolagén totiž prinavracia pokožke, tkanivám a šľachám elasticitu o ktorú prišli počas tehotenstva vplyvom zväčšujúceho sa bruška. 

    Na testovanie som mala stratégiu, najprv ochutnám všetko zvlášť, a potom sa pustím do receptov. Zaujímala ma totiž čistá chuť, keďže produkty ktoré som dostala na testovanie sa dajú spolu akokoľvek kombinovať. Ako prvý som vyskúšala Power Collagen. Dala som si ho po tréningu. Nemá žiadnu výraznú chuť, je len mierne kyslý. Ale čo ma naozaj prekvapilo bolo ako sa ľahko rozpúšťa vo vode, stačí zamiešať lyžicou, shaker ani nie je potrebný. 

    Čistý olej bežne nekonzumujem no MCT oleja som si naliala 15ml a vypila som ho priamo z odmerky a poviem vám, bol zo zážitok 😄 Žiadna výrazná chuť ale zato zaujímavá plná a hustá textúra na jazyku. Vďaka tomuto “testu” som potom pri pití Power Coffee MCT olej v káve úplne cítila a vedela som aký prínos pre chuť má jeho pridanie do kávy. 

    No a napokon som ochutnala Power Cofffee Decaf Arabica Bio, ktorú si je ale potrebné najprv pomlieť pretože v balíčku sú celé zrná. Ochutnala som aj jedno zrnko v celku a bolo výborné, chrumkavé. Káva, hoci je bezkofeínová, má krásnu výraznú vôňu a silnú čistú chuť. 

    Následne som sa pustila do vytvárania receptov. Všetky ich nájdete na mojom profile, tu som sa rozhodla dať iba tie naj. Medzi tie určite patrí POWER COFFEE. Už pred pár rokmi som zaregistrovala že si fitnessky dávajú do kávy maslo ale nejak bližšie som to neskúmala, až teraz pri testovaní produktov Powerlogy som zistila, že výhodami pitia takejto kávy je že telo učíme lepšie a efektívnejšie spaľovať tuky. Recept na prípravu POWER COFFEE nájdete tu https://powerlogy.com/blog/power-coffee-s-mct-olejom-maslom/ 

    Príprava je rýchla a jednoduchá. Najdôležitejšie však je všetko dokonale vymixovať aby ste si mohli vychutnať skutočný pôžitok z chuti. Je to naozaj rozdiel oproti klasickej káve, silná chuť a zaujímavá zamatová textúra. Jednoducho dokonalosť. Od kedy som ju ochutnala robím si ju každý deň. 

    Další recept o ktorý sa chcem podeliť je výborná domáca tvarohovo-jahodová zmrzlina. Stačí vyšľahať jemný tvaroh s MCT olejom, ľanovým olejom a medom, pridať rozmixované jahody a zamraziť. 

    Na záver sa chcem poďakovať za možnosť testovať produkty Powerlogy. Otvorilo mi to nové obzory a mám pocit že som sa v zdravom životnom štýle posunula o krok vpred za čo mi snáď raz moje telo poďakuje 😊

    gatuskan
    3. jún 2018    Čítané 239x

    Ako chutí powerlogy

    Ani som nedúfala, keď som sa prihlásila do testovania, že výberu práve mňa. Veľmi som sa potešila, keď mi prišla IP, že ma vybrali.


    Testovala som:
    - olivový olej
    - pistáciový krém
    - bezkofeínovú kávu

    Už dopredu som premýšľala, aké recepty skúsim.

    PISTÁCIOVÝ KRÉM 7/10

    Ako prvý som skúsila pistáciový krém. Nedočkavo som si uvarila ovsenú kašu hneď za obedom, ako mi kuriér doniesol balíček. Pistáciový krém sa do kaše geniálne hodil.


    Rýchla OVSENÁ KAŠA z mikrovlnky: zohreješ mlieko v mikrovlnke aby bolo vriace, pridáš pomleté vločky, proteín (ten kašu osladí), ozdobíš ovocím, pistáciovým krémom a mätou.


    Ďalšími obľúbenými raňajkami sú u nás nadýchané LIEVANCE s jogurtom, jahodami a pistacivym krémom. 120 g hladkej múky, 120 ml mlieka, 2 lyžice kryštálového cukru, 1 lyžičku prášku do pečiva, 1 vajce, med na osladenie.

    A cez víkend si zvykneme dopriať WAFLE. Chcela som do nich zakomponovať aj kávu a preto som skúsila nový veľmi vydarený recept. Na vrch som samozrejme pridala pistáciový krém.

    https://www.facebook.com/jedalniceknamieru13/photos/a.2046160665603848.1073741828.2027586414127940/2116299541923293/?type=3&theater

    A nakoniec som pistáciový krém zakomponovala aj do ovsených perníkových cookies, kde som namiesto slivkového lekváru dala po upečení pistáciový krém.



    Takže zhrnutie: chuť pistáciového krému bola naozaj skvelá, možno na môj vkus až príliš sladká. Cena 12,90e za 200g je prehnaná, toľko by som za to naozaj nedala. Kaloricky je na tom podobne ako arašidové maslo (čo mi je až divné). 100g má 600 kcal.

    OLIVOVÝ OLEJ 9/10

    Na ten som sa veľmi tešila, pretože kúpiť na Slovensku naozaj kvalitný olivivy olej je naozaj ťažké. Ako si vychutnať chuť olivového oleja, no predsa s čerstvou ciabattou a parmezánom.


    Ciabattu si pečiem doma, takže nestihla ani vychladnúť, posypala som ju parmezánom a pokvapkala olej a pustila sa do chutnania. Olej bol naozaj geniálny, presne taký, aký sme si doniesli minulý rok z Toskánska. Má mierne štipľavú chuť. Mňam.


    Skúsila som ho aj na tepelnú úpravu a to na obed z jedného plechu – kuracie prsia, babaty a špargľa pokvapkané olejom, posolené a opečené. Bolo to výborne, aj keď bola škoda použiť taký skvelý olej na tepelnú úpravu.

    A ešte som si ním potrela aj okraje pizze a tiež to bolo geniálne.


    Takže za mňa chuť 10/10, cena je dosť vysoká, 17,90e (cena u výrobcu ja 10,50e), ale keďže neviem, kde sa dá zohnať taký dobrý olej na Slovensku, tak určite sa oplatí priplatiť.


    KÁVA 3/10

    Kávu som si vychutnala z automatického kávovaru delonghi a použila som ju do kakaovo-kávových waffli. Zdala sa mi trochu kyslejšia. Cena 8,90e za 250g sa mi zdá dosť vysoká.

    haidi
    2. jún 2018    Čítané 242x

    Testovanie Powerlogy

    Na začiatku by som sa chcela veľmi poďakovať za možnosť otestovat tieto produkty. Priznám sa nikdy predtým som o tejto značke nepočula a vlastne som sa s ňou ani nestretla.

    Ako prvé na tejto značke ma zaujalo ich zloženie, že sú hlavne bez konzervantov, éčok, cukru, farbív a naopak obsahuje len prírodné suroviny a kvaliné suroviny ale úplne čo ma potešilo je, že produkty sú výrobené na Slovensku a to ma nesmierne teší,že aj u nás máme tak kvalitné potraviny.

    1. POWER NOUGAT BIO

    70 %-ný lieskovo-orieškový krém s výberovou čokoládou Fino de Aroma u mňa vyhral tento krém bol pre mňa úplná topka očaril ma hlavne svojím balením a konzistenciou a veľkými kúskami orieškov.

    Veľmi dobrá konzistencia ľahko sa nanášal a jeho chuť bola vyvážená nie príliš sladká a to mi vyhovovalo okrem iného je bez palmového oleja, laktózy, lepku, konzervantov a rafinovaného cukru. Pre mňa ideálny na raňajky ,alebo len tak mašktiť keď na mňa príde nejaká ta neprekonateľná chuť na sladké 🙂

    2. POWER BUTTER

    Mandľové maslo z jemne pražených BIO mandlí.Priznám sa,že od tohoto produktu som nevedela čo očakávať, ale ostala som milo prekvapená pretože arašidové maslo moc v obľube nemám.

    Masielko tiež malo výbornú konzistenciu takú presne podľa mojej chuti a čo sa mi páčilo boli veľké kúsky mandlí. Taktiež veľké plus je  bez palmového oleja, laktózy, lepku, konzervantov a cukru.

    Keďže počas testovania som nemala k dispozícii kuchyňu nakoľko ju renovujeme  nemala som možnosť zrealizovat nejaké varené /pečené jedlo, aby som mohla pridať  nejaký recept na inšpiráciu. Mala som v pláne lievance a parené buchty s oboma nátierkami no žial sa mi to nepodarilo zrealizovať a zatial  som testovala nátierky len s pečivom ,minijednohubky s banánom a pokvapkané agátovým medom  a s ovocím.

    3. POWER CHOCOLATE BIO

    Výberová BIO Bean-To-Bar čokoláda s celými lieskovcami a s javorovým cukrom.

    Tak táto čokoláda je u mňa pani čokoláda úplne ma namotala je ako droga 🙂 Zamilovala som si ju. Je bez mlieka, bez lepku, bez lecitínu, bez arašidov a akýchkoľvek konzervantov takže mašktenie bez  výčitiek.Túto čokoládu ochutnala aj moja sestra,ktorá sa teda roky stravuje ako vegán a bola unesená a hlavne zložením veľmi milo potešená.

    Tak ak to môžem celkovo zhrnúť som veľmi vďačná za túto jedinečnú možnosť testovať produkty Powerlogy. Určite mám v pláne dozvedieť sa viac o ich produktoch, ktoré ponúkajú a už teraz mám vyhliadnutych pár, ktoré si určite objednám a zadovážim 🙂

    Pretože ako väčšina ľudí sa chcem stravovať zdravšie  a hlavne sa dobre cíťiť.

    #test_powerlogy2 a #recenzia

    pixie1
    29. máj 2018    Čítané 283x

    Moja skúsenosť s Powerlogy

    Hneď na úvod, by som sa chcela poďakovať za možnosť vyskúšať produkty Powerlogy. O zdravé stravovanie sa zaujímam, mám rada dobré a kvalitné produkty a rada si zdravo pomaškrtím. Balíček bol pre mňa ako stvorený:

    ORGANIC ESPRESSO BIO KÁVA  https://powerlogy.com/organic-espresso/ EXTRA PANENSKÝ BIO OLIVOVÝ OLEJ  https://powerlogy.com/extra-panensky-olivovy-olej-sabino-leone-500-ml/

    PISTÁCIOVÝ KRÉM - link som nenašla

    Mám byť úprimná, vyjadriť svoj názor, vlastný úsudok a všetky výhody a nevýhody produktov Powerlogy. Nech sa páči:

    ORGANIC ESPRESSO BIO KÁVA 250G

    Sme s manželom kávomaniaci. Milujeme sedieť na našej terase a popíjať kávičku. Milujem rannú kávu, jej vôňu a pohodu ktorú si užívam. Mám doma mlynček, a akonáhle sme dorazili domov, napriek neskorému času sme kávu pomleli a pripravili si super espresso na našom pákovom prístroji. Káva krásne napenila, mala príjemnú vôňu a lahodnú chuť. Žiadne trpké, horké, kyslé chute ale TOP super príjemná káva, ktorú si na 100% užijete. Pijem kávu ráno na lačno a nemala som žiadne žalúdočné problémy. Oceňujem ešte obal kávy, ktorý zabezpečuje čerstvosť zrniek.

    EXTRA PANENSKÝ BIO OLIVOVÝ OLEJ 

    Prisahám, že som nikdy nemala, neochutnala a neovoňala takýto olivový olej. Krásne vonia po olivách až som neverila. Každému, kto nás prišiel navštíviť, som dávala olej – "Čuchni si!" 🙂

    Zarmútilo ma, že až tak som zvyknutá na nekvalitný olej a, že čo vlastne v obchodoch predávajú. Spočiatku som si musela zvykať na jeho výraznú chuť. Je dosť silný a výrazný, ale použitý stačí málo a budete spokojný. Ďalšie plus za obal, veľmi sa páči fľaška, pripomína mi malý sekt 🙂 a aj dávkovač.

    Na večeru som mojej rodine pripravila špaldové pizza štangle so šalátom. Čerstvo upečené štangle som potrela olivovým olejom, boli naozaj výborné!

    Recept: https://www.tinkinerecepty.sk/pizza-tycinky/

    • 250 g hladká špaldová múka 
    • 1 čl himalájska soľ
    • 1/2 balíček sušené droždie 3,5 gram alebo čerstvé droždie 1/3
    • 162 ml teplá voda
    • štipka trstinový cukor
    •  olivový olej

    Postup prípravy

    1. Vo vode si rozmiešame kvasnice a cukor.
    2. Do nádoby navážime múku, pridáme soľ a zamiešame. Vlejeme tekutinu a rukou alebo robotom vypracujeme cesto. Cesto sa bude lepiť, rukami doňho ešte zapracujte múku, aby sa nelepilo. Cesto prikryjeme utierkou a necháme kysnúť 1,5 až 2 hodiny (v prípade čerstvého droždia len 45 min). Závisí od teploty, ktorú máte v kuchyni.
    3. Keď máme cesto vykysnuté, zapneme si rúru na 220 stupňov režim pizza, alebo hore/dole ventilátor. Do rúry dáme aj plytký plech, približne do stredu. Pripravíme si podložku na šúlanie paličiek. Vrchnú polku podložky si po dĺžke poriadne pokvapkáme olejom, budeme v ňom paličky "obaľovať".
    4. Cesto si rozdelíme na 9 rovnakých častí, z každej si v ruke vytvarujeme úhľadnú rovnomernú guličku alebo šulec. Ak sa nám cesto lepí, kľudne si pomúčte ruky, alebo trochu cesto. V spodnej časti podložky (ktorá nie je naolejovaná) rukami ušúlajte paličky. Ideálne tenšie a dlhé ako šírka plechu. Ideálne rovnomerne hrubé, aby sa nám krásne upiekli. Každú paličku ešte prešúlajte v oleji, stačí len trochu raz, dva a preneste na papier na pečenie, alebo drevený lopár, aby ešte mierne podkysli. Takto spravte všetky tyčinky.
    5. Keď sa nám rúra vyhriala, otvorte ju a opatrne vysuňte plech (alebo vyberte pokým nemáte v rúre záražky, ktoré vám ho udržia a nespadne). Na plech po jednom prenášajte tyčinky. Ak sa vám veľmi nechce, môžete dať tyčinky na plech aj s papierom na pečenie, ale bez papiera sú oveľa chrumkavejšie a mňam. Pečte 7-8 minút podľa rúry dozlatava. Sú neskutočne chrumkavé. Táto várka vám vyjde na jeden plech.
    6. Na koniec môžte ešte čerstvé štangle potrieť s olivovým olejom s troškou soli.

    MOJE ŠTANGLE - ručne vyrobené - parádny tvar :D:D:D

    UPEČENÉ

    VEČERA MOJEJ 6 ROČNEJ DCÉRKY

    MOJA VEČERA - ten tvar štanglí si nevšímať! Aaaah! bola to super večera!!!

    PISTÁCIOVÝ KRÉM

    Nooooo :D:D:D hovorím, že mi sadli všetky produkty. Ja som totálny maškrtník. Milujem sladkosti a dobroty a milujem pistácie :D . Pistácie, kešu a horká čokoláda sú moje obľúbené dobroty. Jasne že som hneď otvorila a vyskúšala. Veľmi jemný pistáciový krém, akurát sladký a bože taký dobrý, že som ho celý vyžrala!

    Áno, neudržala som sa. No nie som dokonalá! Nie všetko naraaaaaz, každý deň lyžičku, dve, tri, štyri.... aÁ každý deň som si hovorila, ešte ti ostalo, upečieš pistáciové flapjacky, švacneš na vrch pistáciový krém a bude dobrá recenzia. Žiaľ - flapjacky sa nekonali.

    Takže POZOR- tento krém je vysoko návykový!

    - skúšala som ho natrieť na kváskový chlebík aj tak mi to veľmi chutilo a škoda ho džabať kade tade. Dajte si ho poriadnou lyžicou alebo na chlebík!

    Ďakujem za možnosť vyskúšať produkty Powerlogy, som veľmi spokojná a odporúčam. Určite niečo vyskúšajte!

    Prečo čakať do rána? Keď vyzerá tak lákavo?
    Chuť úplne iná ako som zvyknutá...no veľmi dobrá 😉...obávam sa, že moje kávičkové chute sa opäť posunuli na vyšší level ☕

    #test_powerlogy2

    bejulik31
    Správa bola zmenená    25. máj 2018    

    🎉 Konečne dorazil, aj keď s týždňovým oneskorením ale predsa.
    Na toto sa oplatilo čakať. Skoro som toho kuriéra vybozkávala od radosti 😘...
    Juuuuuj, takú radosť mám, hneď zajtra ráno testujem Power Coffee ☕...

    #test_powerlogy2

    Dobré ránko, bez kávy to nejde, moja sa už pripravuje, prvá ochutnávka power Coffee 😝#test_powerlogy2

    pixie1
    Správa bola zmenená    22. máj 2018    

    Mám druhý deň, túto pistaciovú dobrotu, ktorú navštevujem v chladničke s lyžičkou a bojím sa, že do víkendu, keď som sa chystala niečo chutné z nej vyčarovať- tak nevydrží 😲 #test_powerlogy2

    "Nechodí, stále nechodí,
    čo je s ním, s ním,
    je mi biedne,
    nečakám, stále nechodí,
    už sú zrátané dni testovacie 😞"...

    #test_powerlogy2

    konik_testuje
    16. máj 2018    Čítané 4555x

    Vaše skúsenosti s Powerlogy

    Aktualizácia: zdravé a chutné potraviny, ktoré vás nakopnú, otestovalo 10 mamičiek. Ich recenzie si môžete prečítať v diskusiách tu a ešte aj tu. Tak dobrú chuť. 🙂 

    ---

    Ak je vaším najobľúbenejším koníčkom športovanie a v kuchyni vymýšľate rôzne zdravé recepty, máme tu pre vás testovanie s Powerlogy, ktoré by vás mohlo zaujímať.

    Produkty značky Powerlogy sú určené všetkým aktívnym ľuďom, ktorým záleži na životospráve a zlepšovaní vlastného výkonu. Nie len fyzického, ale aj mentálneho a celkovo tak zabezpečiť potrebnú energiu pre realizáciu vlastných cieľov vedúcich k naplnenému životu.

    Čo testujeme

    V testovaní si posvietime na tri balíčky zdravých potravín Powerlogy:

    1. Gourmet balíček

    POWER NOUGAT BIO 

    70 %-ný lieskovo-orieškový krém s výberovou čokoládou Fino de Aroma. Výborne sa bude hodiť ako doplnok k vašim raňajkám. Bez palmového oleja, laktózy, lepku, konzervantov a rafinovaného cukru.

    POWER BUTTER

    Chrumkavé mandľové maslo z jemne pražených BIO mandlí.  Bez palmového oleja, laktózy, lepku, konzervantov a cukru.

    POWER CHOCOLATE BIO

    Výberová BIO Bean-To-Bar čokoláda s celými lieskovcami a s javorovým cukrom.

    Bez mlieka, bez lepku, bez lecitínu, bez arašidov a akýchkoľvek konzervantov.

    • Športový balíček

    POWER MCT OIL 

    Špeciálne extrahovaný MCT olej, ktorý obsahuje len najefektívnejšie MCT triglyceridy so stredne dlhým reťazcom pre okamžitú energiu bez akýchkoľvek prídavkov a 100 % kokosového pôvodu. Pre podporu funkcie mitochondrií a zvýšený mentálny i fyzický výkon.

    POWER COLLAGEN

    Špeciálny všestranný prírodný proteín bez akýchkoľvek príchutí, prídavkov a bez laktózy prospievajúci ku kompletnému príjmu dôležitých esenciálnych aminokyselín. Pre fuknčnú výživu pokožky, vlasov, nechtov, kostí, šliach, kĺbov a chrupaviek. Bez laktózy, lepku, konzervantov, cukru a umelých sladidiel.

    POWER COFFEE DECAF ARABICA BIO

    Power coffee bez kofeínu s použitím najnovšej metódy jeho nechemického odstránenia – SWISS WATER PROCESS v BIO kvalite pražená na Slovensku. 100 % arabika z Hondurasu, BIO certifikácia a pestovanie bez použitia pesticídov a chemikálií.

    • Všeobecný balíček

    EXTRA PANENSKÝ BIO OLIVOVÝ OLEJ

    Talianský olej SABINO LEONE z rodinnej farmy LEONE s históriou staršou ako 200 rokov, no v súčasnosti s najinovatívnejšími a ekologickými technológiami na spracovanie olív. Za studena lisovaný, len mechanicky spracovaný, extra panenský olivový olej výraznej arómy a chuti, no extrémne nízkej kyslosti 0,1 %. Má ovocné telo s chuťou mandlí a byliniek.

    PREMIUM PISTACCHIO KRÉM 

    Extra jemný pistáciový krém s olivovým olejom, kešu orechmi a štipkou citrónovej kôry z najkvalitnejších talianskych ingrediencií. Bez palmového oleja, laktózy, lepku, konzervantov a rafinovaného cukru.

    POWER COFFEE DECAF ARABICA BIO

    Power coffee bez kofeínu s použitím najnovšej metódy jeho nechemického odstránenia – SWISS WATER PROCESS v BIO kvalite pražená na Slovensku. 100 % arabika z Hondurasu, BIO certifikácia a pestovanie bez použitia pesticídov a chemikálií.

    Powerlogy filozofia je zakódovaná v chuti byť neustále o niečo lepší a prinášať špeciality čistej chuti pre silné zdravie a vysoký výkon. Powerlogy je slovenská firma na čele so zakladateľom Dušanom Plichtom. Produkty Powerlogy sú určené všetkým aktívnym a kreatívnym ľuďom, ktorí hľadajú zdravú energiu a vysokú kvalitu.

    Koho hľadáme

    Hľadáme 10 športovo založených žien, pre ktoré je funkčnosť, zdravie a vzhľad tela veľmi dôležitými súčasťami celkového šťastia. Mali by to byť aktívne, moderné a štýlové ženy, ktoré si užívajú zdravý životný štýl a sledujú súčasné food a fitness blogy. Hľadajú pre seba aj svoju rodinu to najlepšie, siahajú prevažne po BIO kvalite a čistom spracovaní. Jedlo si neodopierajú, naopak, vychutnávajú si ho, avšak v rozumnej miere a bez výčitiek.

    Ako sa zapojiť

    Do možnosti získať jeden z troch balíčkov Powerlogy, sa zapojíte napísaním komentára pod náš článok. V ňom nám v prvom rade napíšte, aký je váš vzťah k zdravému stravovaniu a zdravému životnému štýlu.

    A tiež nám napíšte, ktorý balíček by ste chceli otestovať práve vy. Gourmet, sporty alebo všeobecný?

    Čas na napísanie komentára máte do nedele 13. 5. 2018 a v pondelok 14.5. 2018 vyberiem spolu s Dušanom Plichtom 10 žien, ktoré si užijú testovanie.

    Kočky, držíme vám palce a budeme sa tešiť na vaše komentáre,

    Váš konik_testuje

    Čo z testovacieho balíčka potravín Powerlogy by vás potešilo najviac?

    A - extra panenský bio olivový olej
    B - power coffee decaf arabica bio
    C - power nougat krém

    Vybertie si ten svoj na testovanie tu: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/vase-skusenosti-s-powerlogy-wjm535/

    #test_powerlogy2

    Baby, ako dokážete mať energiu na celý deň? Máte nejaké triky? Tajomstvá? 😎

    Tie, ktoré si v duchu hovoríte - kávou -, máte pravdu. Ale nie je káva ako káva. Značka Powerlogy si uvedomuje, že raňajky, káva aj snacky sa dajú pripravovať oveľa zdravšie a efektívnejšie, aby vám energia už nechýbala.

    Už o týždeň si povieme viac, preto zostaňte naladené. Zatiaľ nám napíšte, ako si pripravujete svoju kávu a řaňajky, a pošleme vám 6 srdiečok.

    #test_powerlogy2

    acernas
    3. jún 2016    Čítané 357x

    Testovali sme s powerlogy

    Na úvod sa chcem poďakovať #konik_testuje za možnosť otestovať produkty od powerlogy.  #test_powerlogy

    Konktrétne sme testovali : 

    5 x kokosový olej 

    1 x mandľové maslo 

    Kokosový olej má u nás už roky svoje čestné miesto a využitie .

    Kokosový olej od powerlogy sme skúšali nasledovne: 

    - po kúpaní na telo , žiaľ  mne  kokosový olej bez ohľadu na značku po zaschnutí na tele aj oblečení pachne :( tu to nebolo inak 

    - manžel do kávy ten si to nemôže  vynachváliť  🙂   (ja kávičku nepijem) 

    - ako vlasový zábal a to je najlepšie čo môže byť na vyživenie suchých koncov vrelo odporúčam 

    -skúšala som si vyčistiť aj zuby, ale to je vec dlhodobého užívania, aby človek videl výsledky 

    -posledný balíček som použila na vyprážanie lievancov na ničom inom už ani takéto múčne jedlá nepražím 😉 

    Kokosový olej mal po otvorení príjemnú vôňu aj konzistenciu  a dobre sa nanášal, ja nemôžem na tento všestranný produkt povedať zle slovo toľko možnosťí využitia koľko ma kokosový olej nemá podľa mňa žiaden iný produkt takže odporúčam   zakúpiť ako súčasť aj tej vašej domácnosti predovšetkým kuchyne a kúpeľne 🙂 

    Teraz by som pozornosť venovala  chutnému a jedinečnému Mandľovému maslu od powerglogy 🙂  Bolo mi naozaj cťou otestovať tento zázrak a dostať možnosť nahradiť ho ako zdravšiu variantu  arašidového masla, ktoré u nás veľmi ľúbime 🙂  

    Pýtate sa v čom je take super ? 

    • 100% BIO mandle top kvality zo Sicílie, štipka morskej soli, bez cukru a konzervantov
    • mandle sú čerstvo a len jemne pražené pri nízkej teplote
    • veľmi široké využitie na priamu konzumáciu, varenie a najmä pečenie
    • istota energie z orechov bez rizika oxidácie
    • skvelé na cesty, prípravu raw pochúťok, paleo dezertov, raňajkovej kaše, či smoothies

    Komu by malo maslo naozaj zapasovať ? 

    • ľuďom, ktorí poznajú hodnotu dobrých tukov a snažia sa ich čo najefektívnejšie zakomponovať do výživy
    • športovcom a celkovo aktívnym ľudom, ktorí hľadajú chutné a efektívne zdroje ľahko stráviteľného proteínu
    • ženám, mamičkám a deťom pre skvelú chuť a najmä čisté zloženie
    • všetkým, ktorí radi experimentujú s novými ingredienciami pri varení, pečení, alebo len mixovaní smoothies

    Ja som si pre vás pripravila tri veľmi jednoduché recepty, do ktorých som zakomponovala  mandľlové maslo 🙂 

    1. banánový shake 

    2. krupicova kaša 

    3. zdravá domáca nutella 

                                                      Banánový shake s mandľovým maslom 

    - skvelá vec na doplnenie energie a zasýtenie kedykoľvek počas dňa 

    Ingrediencie :  1x bananá, 250ml mlieka, 1PL madľového masla 

    Všetko spolu vymixujeme ponorným mixérom  a hotovo 🙂 je to mňamka 🙂 

                                             Krupicová  kaša s mandľovým maslom 

    - Kto by nepoznal toto jedlo našeho detstva ?  My si ju varíme stále 🙂   Tredičná s maslom a grankom je naj naj naj o tom niet pochýb,  ale my sme si ju trošku pozmenili a robíme ju s ovocím  a po uvarení krupice primiešame  lyžicu madľového masla  je to naozaj pochúťka 🙂 

                                     Zdravá domáca nutella s mandľovým maslom

    Zdravá domáca nutella Vás určite nesklame, pretože neobsahuje cukor a nezdravý palmový olej. Tieto dve zložky sú najviac zastúpené v nutelle. Ponúkame Vám nutellu v zdravej verzii založenej na zdravých surovinách ako lieskové orechy, mandľové maslo, kvalitné kakao a kokosový olej. 
    Ingrediencie:

    1 pohár (250 ml) mletých lieskových orieškov
    3 PL mandľového masla
    1 PL práškového kakaa
    2 PL kokosového oleja
    1 ČL škorice
    2 PL medu alebo javorového sirupu 

    100 ml mandľového mlieka alebo vody

    Postup:
    Všetky suroviny okrem mlieka mixujeme dovtedy, kým sa z nich nespraví maslo. Postupne za stáleho mixovania pridávame mandľové mlieko a mixujeme do dosiahnutia konzistencie nutelly. V prípade väčšieho zahustenia pridáme viac kakaa.

    Na záver by som rada napísala, že testovať zdravé produkty, ktoré naozaj prospievajú organizmu je veľká pocta a že ostanem tejto značke verná .

    Mandľové maslo ma odteraz čestné miesto u nás v kuchyni 🙂 

    Verím, že svojou recenziou som možno inšpirovala aj niektoré z vás k vyskúšaniu tejto zdravej pochúťky 🙂 

    Silvia 

    lucka127
    18. máj 2016    Čítané 94x

    Naše chutno-zdravé testovanie s Powerlogy

    Neverím vlastným očiam! Naozaj nás vybrali🙂

    Tento týždeň testujeme zdravé potravinky od Powerlogy!!

    Teraz neviem či sa tešia viac drobčekovia alebo maminka🙂

    Som veľmi zvedavá čo nám príde domov v balíčku🙂 Maminka, kedže redukuje tuky a kilogramy by sa potešila najviac kokosovému oleju (na nahnatie potrebných kalórii v strave)a drobci to je jasné sladkostiaaam 🙂

    Manžel sa až tak neteší,pretože som zase niečo nové vymyslela,ale ja verím že sa tam nájde niečo aj pre neho 😉.

    Klop, klop už sa to nesie..a ako čestný člen našej rodiny vyfasuje balíček malá Bella.

    Takže testujeme s koníkom následovné: kokosový olej, mandle v čokoláde..

     Kokosový olej som sa rozhodla najskôr otestovať do kávy. S malou slečnou sme bežne  už o 9 ráno von; takže kávičku brávam so sebou.

    A teda dámy musím uznať nič lepšie som zatiaľ nepila, mňam!

    Skúsili viaceré kamarátky a tiež chutilo😉. Power coffee je oddnes mojou novou závislosťou 🙂 Kávu olej zjemnil a dodal jej úžasnú arómu. 

    Čítala som o power coffee, že vás postaví ráno na nohy, dodá energiu; vďaka zdravému tuku,ktorý kokosák obsahuje a okrem toho aj naozaj výborne chutí. 

    Jednu vyfasoval aj môj drahý manžel.

    Jemu káva chutila normálne s nádychom kokosu,ale nebol z nej tak nadšený ako ja.

    Drobcom rada chystám čerstvý a šťavnatý olovrant plný vitamínov, najčastejšie je to ovocná misa ,ideme teda koštovať mandle.

    Maškrtnice dve, samozrejme sme to so Selenkou nevydržali a mandle sme si otvorili.
    Dcérke teda veľmi nechutili keďže ide o horkú až 77% zdravú čokoládu, bez rafinovaného cukru a chémie, docukrené sú cukrom z kokosových kvetov.

    Je to naozaj dosť horká čokoláda,na tú chuť si proste musíte zvyknúť.

    Mandľa vo vnútri je chrumkavá a výborna, po tretej mi začala aj čokoláda celkom chutiť. Ide nám o zdravé mlsanie tak som sa rozhodla podať krpčekom tieto mandle v ovocnej špeci verzii, nech nepapajú len nezdravé sladké.

    Recept: (jablko, nektarinky, pomaranč, biely jogurt, med, Powerlogy kokosový bio olej, Powerlogy snack 77% almond..)

    A ako chutilo? ..myslím že bez komentára a postačia fotky🙂 

    Testované osoby, počet kusov:5. Bellu som radšej vynechala, kôli orieškom😉 

                                                     Testovaná osoba č.1  Selenka

                                                       Testovaná osoba č.2 Maminka

                                           Testované osoby č.3 a č.4 Samko a Benjamínko

                                                                 Testovaná osoba č.5 Ocino

    Netestovaná osoba č.6  samozrejme sa len neprizerala; nie, nie🙂 ...slečna dostala aspoň čokoládu bez mandle,veď je čestným členom našej testovacej rodiny; tej mimoriadne chutila 😉

    Ďalší deň som premýšľaľa čo dobré by sme si upiekli a samozrejme do pečenia kakaového kokosovníka som využila bio olejček,cesto bolo voňavé a už teraz viem že ďalšou bežne používanou potravinou u nás bude práve kokosový olej. Jednoducho som si ho zamilovala.

    Prišla nám nečakaná návšteva tak som ju zaradila do testovania🙂 Sestra a jej kamoška žijú zdravým životným štýlom,chodia do fitka, či na korčule, beh.. tak sa power coffee aj zdravému snacku z mandlí celkom potešili. Chutilo obom.

    Zhrnutie: Powerlogy ako značku jednoznačne odporúčam, nevylučujem že práve od nich si budem zdravé potravinky objednávať. Kokosový olej je veľmi dobrý,aromatický, príjemnej chuti v bio kvalite, bežne je už teraz mojou dennou súčasťou. Najčastejšie ho používam práve do obľúbenej power coffee, do bieleho jogurtu na raňajky, alebo pečenia..

    Mandle v čokoláde (snack 77%) hodnotím ako veľmi dobrý produkt nielen ja, ale aj manžel,tomu chutí najviac, pár x som ho vymákla ako vyjedá po večeroch🙂, je super aj v prípade keď máte veľkú chuť na sladké a nechete veľmi "zhrešiť" a tiež na použitie v stravovaní na dohnatie kalorického príjmu na deň. Čokoláda je v ňom s chuťou pravého kakaa stredne rozpustivá a mandľa veľmi chrumkavá a chutná. Keď sa zamieša tento snack do ovocia chutí aj deťom,ktoré su naučené na iný druh sladkostí😉

    Tak v prvom rade ďakujeme #konik_testuje a Powerlogy za príležitosť ochutnať a otestovať tieto výrobky. Bolo nám veľkou cťou,najmä keď sa jedná o takýto kvalitný produkt. Všetkým vám odporúčam toto zdravé mlsanie a teším sa snáď niekedy nabudúce.