nika3033
    22. nov 2018    Čítané 166x

    Sunar Premium 2

    Hneď zo začiatku by som sa vám chcela veľmi poďakovať. Málokedy niečo vyhrajem a toto ma veľmi potešilo. Dcérka pila mliečko Nutrilon ha, ktoré mi ale nikdy nevypila úplne. Vždy nechala aj 60ml. Keď sme skúsili Sunar premium, hneď po prvýkrát spapala celu dávku, čo ma nesmierne potešilo.

    Potom som zistila, že z mliečka veľmi veľa kalala. Ale odkedy papá Sunar, tak sa všetko napravilo. V noci spinkáva stále.

    Mliečko Sunar premium nás veľmi potešilo svojou vôňou, chuťou a budem ho odporúčať určite ďalej, ďalším mamičkám. Je to úžasné mliečko a ani neviem, prečo sme ho nevyskúšali hneď.

    Dodnes každé ráno pije dcérka iba mliečko Sunar a je veľmi spokojná. 

    Veľké ĎAKUJEM PATRÍ VÁM.

    niky21
    18. nov 2018    Čítané 373x

    Odstavenie od kojenia a Sunar premium

    Ako som bez plaču a sĺz odstavila náš ďalší poklad? Aké mlieko sme skúšali a aké nakoniec syn prijal? Ako uspať dieťa bez kojenia? Dozviete sa, čítajte ďalej !

    A už je to tu opäť! Kojila som krásny jeden rok ako aj pri staršom synčekovi. No nastal čas na ďalší krok - odstavenie od kojenia. Môj syn je riadny papáč, zje všetko, čo nezje jeho - teda až na mlieko. Chutilo mu doteraz len to moje. A ako to iste poznáte, najviac cez noc. Teda, vlastne už len v noci a nad ránom. Nuž, niektoré mamičky sa v noci (tak ako aj ja) vôbec nevyspia, lebo dieťatko sa stále domáha prsníku ako dudlíku a mamička sa snaží spať v polohe, ktorá skôr pripomína cvičenie ako spánok. Dieťatko mrnčí, krúti sa a každú chvíľu sa budí. Tak to bolo aj u nás. Povedala som si stop a využila #test_sunar premium ako jediné mlieko, ktoré sme ešte netestovali 😉 A tak nám prišlo domov. A s ním aj krásna fľaša Tommee Tipee. Testovanie mohlo začať.

    Čo sa nám najviac páčilo? 

    • Sunar premium má dva 300 gramové sáčky v balení. Pre mňa veľká výhoda, zaručí sa tak najvyššia kvalita mliečka, ktoré sa nemusí hneď celé otvoriť a spotrebovať.
    • Obsah vitamínov, minerálov a mliečneho tuku. 
    • Mliečna chuť je naozaj reálna. Mliečko chutilo aj dvojročnému synovi, ktorý pije najmä kravské mlieko. Priznám sa, že som ho ochutnala aj ja a naozaj chutí veľmi dobre, tak neumelo 🙂
    • Netreba zabúdať ani na veľké + za dostupnosť. Keď treba, je ho dostať v takmer každom obchode, ako aj špeciálne formule tejto značky.

    A čo sa nám až tak nepáčilo?

    • Trochu horšia rozpustnosť.
    • V mlieku sa po zarobení urobila pena, menšie detičky môže "nafukovať", preto treba minútku-dve počkať a pena sa ustáli. Alebo sa do mlieka môže pridať espumisan L a podobné.
    • Papierová krabica mlieka. 

    Ďakujem za možnosť testovať toto super mlieko. 

    A ako sa mi podarilo prestať kojiť? 

    1. Večer som zásadne uspávala dieťa v kočíku - hojdanie a vozenie hore dole dieťa upokojuje. Najlepšie aby v ňom jednu - dve noci aj spalo a za každým, keď sa zobudí na prsník, treba ho "uhojdať" do spánku 🙂 U nás zabralo.
    2. Nájdite správnu mliečnu výživu. Skúste Sunar premium, možno hneď prejde na mliečko bez problémov.
    3. Doprajte dieťatku veľa lásky a snažte sa upútať jeho pozornosť viac, ako zvyčajne. Nech si na prsník ani nespomenie.
    4. Spievajte... Dieťatko váš spev upokojuje - avšak, metal by som neskúšala 😉
    5. A hlavne... Musíte byť na tento veľký krok pripravení obaja. Ak nie ste úplne rozhodnutá, počkajte týždeň, dva... Koľko treba. Dieťatko to vycíti a bude plakať ostošesť, veď ono cíti, že ešte povolíte 😉 
    6. Posledná rada - dieťatko musí byť úplne v poriadku 😊 Takže bez akútnej fázy prerezávania zúbkov, prechladnutia a ďalších starostí. 

    Verím, že som aspoň trošku pomohla. Škoda, že na testovanie sme dostali len jedno balenie Mlieka Sunar premium 2. Mliečko nám zachutilo hneď a v prvý deň už vypil celú fľašu. Takže sme ho za 4 dni minuli 😀 A tak budeme kupovať Sunar premium aj naďalej. Takže ďakujeme 😊 

    zamivana
    18. nov 2018    Čítané 229x

    Ako ďalej s mliečkom?

    Už som ani nepočítala, koľko ťažkých nocí bolo za nami. Keď som ju konečne uložila, s malou dušičkou som si zapla prehliadač, kde som natrafila na súťaž o testovanie UM Sunar Premium 2 #test_sunar. Keďže už niekoľko dní som poškuľovala v obchode po tomto mliečku, rozhodla som sa napísať krátky komentár. Čuduj sa svete, o pár dní som si našla internú správu, že sme boli do testovania vybrané. Takže sme sa tešili na kuriéra.

    Do piateho mesiaca bola Lenka výlučne kojená, a začínala s príkrmami, ktoré jej veľmi chutili. Za krátky čas tuhá strava nahradila mliečko a cez deň si už mladá dáma ani nespomenula, že nejaké mliečko je. Iba večer, po kúpeli, nad ránom okolo piatej a spávala až do deviatej. Po určitej dobe mi však klesla tvorba mlieka natoľko, že večerné kojenie bol skôr boj a nočné tak isto. Preto som sa rozhodla vyskúšať UM. Jednoduché, vojdi do obchodu, vyber mliečko, zaplať, ohrej vodu, rozmiešaj a podaj dieťaťu fľašu. Obe spokojné. Avšak Lenka, ktorá dovtedy poznala fľašu iba ako zdroj čírej tekutiny bez chuti a zápachu, radikálne odmietla bielu tekutinu. Ani sa nečudujem, to UM, ktoré som kúpila, nechutilo ani zďaleka ako moje. Nevzdala som to a skúšala som ďalej, no bezúspešne. Vykúšali sme tri druhy UM. Nešťastná som preto slečne zaviedla ďalší príkrm, a to mliečnu kašu. Keďže som jednou z mamičiek, ktorá sleduje, čo jej dieťa je, a snažím sa jej dávať skutočne to najlepšie, čo náš trh ponúka, prevažne z overených zdrojov, keďže mám blízko k prvovýrobe, chcela som jej dávať domáce mliečne kaše z UM. No to moje dieťa po prvej lyžičke pusu na zámok. A tak neostalo nič iné ako kúpiť kašu instatnú ochutenú, s ktorou som ja vôbec nebola stotožnená. Ale vyskúšali sme. Malej zachutila, no vtedy som ani nevedela aký bič na seba šijem, pretože slečna v noci vyrážala na cesty okolo sveta, bolelo ju bruško... Stále nejaký problém, no nebola hladná. Toto bol dôvod, kvôli ktorému som v obchode opäť začala poškuľovať po mliečku, ktoré by jej zachutilo.

    Keď u nás kuriér zazvonil, Lenka ho privítala s úsmevom na perách a ruky naťahovala k škatuli, ktorú priniesol, bez toho, aby vedela, čo sa v nej skrýva. V škatuli bola ďalšia škatuľa, previazaná bielou stuhou, ako keby MK vedel, že náš drobček stužky miluje. Samozrejme, stuhu ihneď skonfiškovala a tak som mohla škatuľu otvoriť. Prekvapilo ma, že okrem mliečka bola v škatuli aj fľaška Tommee Teepee.

    Prvý deň testovania vyšiel na prvý deň našej dovolenky, našej svadobnej cesty v Tatrách. Zbalené sme mali všetko dôležité, aj menej dôležité, aj to nepodstatné. Určite to poznáte...

    Prišiel prvý večer, otvorila som mliečko, ochutnala ho. Na moje prekvapenie nebolo vôbec také horké ako mliečka, ktoré sme skúšali predtým. Rozrobila som Sunar Premium 2 vo fľaške presne podľa návodu. Milo ma prekvapila výborná rozpustnosť tohto mliečka. Víťazoslávne som priniesla fľašku Lenke, ktorá netušila, že to na ňu opäť idem skúšať s mliekom. Párkrát si cucla, tvárila sa, že jej mliečko chutí a vypila asi 30 ml. No potom si vypýtala overenú klasiku: mliečnu kašu. Tak, ako po iné noci, okolo jednej začalo Lenku trápiť bruško. Trošku sme sa pomojkali, pocvičili s nožičkami a spalo sa ďalej. Ráno som vstala ako prvá, opäť som pripravila mliečko. Keď som sa vracala naspäť do spálne, Lenka sa už preberala. Vedela som, že bude hladná ako vlk, a tak som jej rýchlo ponúkla fľašu s teplým mliečkom, ktoré ochutnala, vypila rovnako ako večer a ešte na chvíľku zaspala. No aj tak v posteli nevydržala dlhšie ako do siedmej.

    Šiesty deň nášho výletu však Lenka začala fľašu úplne odmietať, no to už sme boli zbalení a chystali sme sa domov.

    Keďže odmietala mliečko z fľaše, tak som sa rozhodla, že jej opäť skúsim pripraviť domácu mliečnu kašu.Pripravila som si ryžové vločky, ktoré som trochu podrtila, 1/4 banánu a mliečko Sunar Premium 2.

    Úderom siedmej hodiny večernej už Lenka vyliezala na stoličku s jej typickým "mam, mam", v preklade "mňam, mňam". Dala si prvú lyžičku, po ktorej sa netvárila vôbec nadšene, no otvorila pusu a dala si ďalšiu.

    Kaša zmizla tak rýchlo, že som ju nestihla ani ochutnať. V noci sa zobudila iba okolo tretej, trošku sme sa pomojkali a spala ďalej. Druhý deň sme vyskúšali kašu pšenovú s malinami z babkinej záhrady. Pri tej ani neváhala a po kaši sa len zaprášilo. Keďže je "labužník", vôbec ma to neprekvapilo. Čo ma však prekvapilo, bolo, že spala až do rána. A keby len do rána. Po dlhej dobe vstala ako princezná, ráno o deviatej, s úsmevom na perách, nevediac sa dočkať raňajok. A tak sme začali pripravovať domáce mliečne kaše z kvalitných, overených surovín. Lenke náramne chutia, má spokojné bruško a ja som tiež spokojná, pretože presne viem, koľko mliečka a v akej kvalite za deň zje (keďže ho nepije). A čo je na spkojnom brušku najlepšie? Už zase sa môžem venovať veciam, ktoré ma bavia, bez odbornej asistencie môjho batoľaťa.

    Toľko naša #recenzia. Ďakujeme, že sme sa mohli zúčastniť.

    ywett1703
    16. nov 2018    Čítané 161x

    Sunar Premium 2

    Dobrý deň,

    milo ma prekvapilo, keď ma vybrali na testovanie Sunar Premium 2. K mlieku som dostala aj fľašku Tommee Tippee, ktorá ma potešila.

    Mlieko som mojej 11-mesačnej dcére Samante pripravila večer. Párkrát si ho potiahla a potom piť prestala. My sme používali iné mliečko, tak naň nebola zvyknutá.  

    Ráno som jej pripravila mliečko, ale teraz mi z neho vypila asi polovicu. Možno bola hladná.

    Večer mi ho odmietla vypiť.  A ráno znovu. Na druhý deň to isté. Skúšala som znovu, no nechcela mi ho vypiť. Po tých skúšaniach som testovanie ukončila. 

    Som rada, že ste ma vybrali a mohla som sa zúčastniť tohto testovania na mlieko Sunar Premium 2.

    Ďakujem.

    #test_sunar a recenzia

    nataliamiskova
    15. nov 2018    Čítané 130x

    Ako Miško Sunar testoval

    Hneď na začiatok by sa som chcela poďakovať, že som mala možnosť zapojiť sa do testovania. Keďže ja nemám šťastie niečo vyhrať, tak teraz, keď sa mi konečne podarilo, ma to veľmi potešilo. Ale samozrejme, viac ako mňa, to potešilo môjho Miška, ktorý je milovník mliečka. Myslím, že jeho pohľad po rozbalení balíčka vraví za všetko. 

    Síce mliečko už nepije veľmi často, ale vždy aspoň dve fľašky za deň vypije. Najčastejšie v noci, pretože sa ešte budí, a inak ako pri flaške s mliekom nezaspí. 

    Sunar bolo naše prvé mlieko, na ktoré sme prešli po antirefluxnom mlieku. Veľmi som sa obávala, či z neho už nebude zvracať, ale nestalo sa tak ani raz, čo ma veľmi potešilo. Toto mlieko, ako jedno z mála, pije bez problémov. 

    Sunar sme použili aj do mnoho jedál. Najviac mu chutilo zemiakové pyré so zarobeným Sunarom. 

    Potešil nás aj darček, fľaška. Keď ju Miško skúšal prvýkrát, pekne vypil mlieko. No druhýkrát ju začal hrýzť a už ju nechcel. Takže ju máme odloženú, keby si to ešte rozmyslel. 

    Sunar odporúčam pre všetky detičky, ktoré nemôžu byť kojené 🙂 

    mono1706
    15. nov 2018    Čítané 137x

    Všetko musí byť raz prvýkrát alebo ako sme testovali Sunar premium 2.

    Ďakujeme, že sme sa mohli zúčastniť testovačky mliečka Sunar premium 2. Do testovania sme sa zapojili prvýkrát a hneď nás aj vybrali. Vďaka tomu sme skúšali piť mliečko z fľaše a tiež to bolo prvýkrát, keďže doposiaľ bola Ninka plne dojčená.  Ako to dopadlo, čítajte ďalej...

    Balík s mliečkom prišiel krásne zabalený. Pri rozbaľovaní nesmela chýbať samozrejme hlavná testovačka Ninka. Okrem mlieka na nás čakalo aj prekvapenie. V balíku sme našli fľašu na mliečko tommee tippee. Potešili sme sa, keďže sme doteraz veľkú fľašu nepotrebovali, nemali sme ju ani kúpenú. Ďakujeme.  

    Ninka má mliečko ešte na raňajky, pred spinkaním a zobudí sa aj v noci. S testovaním sme začali ráno. V balení sme po otvorení našli dva balíky mliečka po 300g a samozrejme odmerku. Prvé mliečko sme si pripravili podľa návodu na krabici - 1 odmerka mliečka na 30ml vody.  Mliečko sa nám krásne rozpustilo v novej fľaši. Začali sme s 3 odmerkami. Ale hneď nastal problém, novú fľašu Ninka odmietla. Nič sa nedeje, mliečko sme preliali do malej fľaše, ktorú používame na vodičku. Túto fľašu spoznala a vrhla sa po nej. No keď ochutnala, hneď prišla na to, že je to niečo iné. Dala si možno jeden hlt a viac nechcela. Hlavu hore, večer skúšame opäť. Dopadlo to, žiaľ, tak isto.

    Pokračovali sme takto zopár dní. Cez deň som jej skúšala mliečko ponúknuť v hrnčeku, z ktorého rada pije. Žiaľ, ani to nemalo úspech. Moje pokusy boli stále neúspešné. Až nakoniec, keď videla fľašu s mliekom, spustila plač. To bola pre mňa STOPKA, aby som jej mliečko prestala ponúkať. Vyskúšali sme teda pridávať mlieko do jedla. Zemiaková kaša, polievky, kašičky... Tu jej mliečko zachutilo a po každom takto pripravenom jedle zostala mištička prázdna. Takže mliečko jej chutilo.

    Sunar premium 2 zaujme už svojím vzhľadom. Mlieko je ľahko dostupné, ale aj cenovo výhodné. Jedno balenie 600g stojí okolo 10€-13€. Obsahuje ako jediné mlieko mliečny tuk, ktorý sa nachádza v materskom mlieku. Taktiež obsahuje:

    • Vitamín A,
    • Vitamín C
    • železo
    • LSP mastné kyseliny
    • Galaktooligosacharidy
    • DHA, ARA a nukleotidy

    Napriek tomu, že naše testovanie skončilo neúspešne a Ninka je stále dojčená, som rada za možnosť testovať mlieko Sunar premium 2. Na prvýkrát to dopadlo super. Mliečko nám ešte ostalo, ale kašičky z neho sa míňajú veľmi rýchlo. Každá mamička musí prísť na to, čo jej dieťatku chutí. Ani mrkvička prvýkrát nechutila. My to skúsime o mesiac znova.

    puskaruka
    14. nov 2018    Čítané 248x

    Ako sme 6mesiacov oslávili so Sunar premium 2

    Prišiel nám krásny, stuhou previazaný balík. Mikinko sa ho pokúšal celý ochutnať. Otvorili sme ho a našli sme v ňom novú dojčenskú fľašu a UM Sunar Premium 2. Pre nás to znamelo pokračovacie následné mlieko po ukončení 6mesiaca. A Mikinko oslávil 6 mesiacov s fľašou nového mlieka.

    Malý Mikuláš veľký milovník mlieka nie je a odkedy pozná lyžičku a jedlá ako ovocie, zeleninu či mäso, mliečko pije len trikrát do dňa po 120ml, plus 150ml mlieka na prípravu večernej kaše. Mliečko mu z novej fľaše nechutí, pije ho ďalej zo svojej starej fľaše.

    Mliečko Sunar Premium mu chutí, má lahodnú chuť, vitamíny, minerály, mliečny tuk. Príprava trvá krátko a je bez hrudiek. Večerná kaša pozostáva z mlieka Sunar Premium 2 a instantnej obilninovej kaše. Dobre pôsobí aj na jeho trávenie a vývin, o čom prezrádza aj posledná foto.... ako nám malý Mikuláš chodí po štyroch. 

    UM Sunar Premium 2, ak už dojčenie nie je možné, určite odporúčam. 

    ikusik91
    12. nov 2018    Čítané 209x

    Samko nechce mliečko, pomohol nám SUNAR?

    V čase, keď na MK prebiehala súťaž o testovanie UM SUNAR premium 2, sa môj 8,5-mesačný syn odstavoval od kojenia. Na poslednej poradni nám schudol (pripisovala som to odstaveniu) a Dr. nám odporučila, že aspoň do 11 mesiacov by malo dieta piť mlieko. Odporučila kúpiť ako náhradu UM SUNAR. Keďže jedno konkurenčné UM sme mali doma zakúpené a odmietal aj toto, tak som si povedala, že nebudem kupovať ďalšie. A preto mi táto súťaž padla ako stvorená pre nás. Hlavou mi hneď prebehli myšlienky, že možno naozaj príjme inú značku mlieka a budem mať o starosť menej s vymýšľaním, čo mu dať papať namiesto mliečka. Povedala som si, prečo to neskúsiť, veď nič za to nedám. A pravdupovediac, ani som nečakala, žeby ma na základe môjho komentára pod príspevkom súťaže vybrali, keďže som tam písala o odstavení a odmietaní inej značky mlieka.

    V deň vyhlásenia výsledkov súťaže mi prišla interná správa, že som bola vybratá. Ani si neviete predstaviť, ako veľmi som sa tešila. O pár dní na to kuriér priniesol balík a ihneď som ho s nadšením rozbalila. Vlastne ho rozbalil s mojou pomocou Samko :D Pribalená fľaša v krabici ma prekvapila. Prečítala som si inštrukcie rozrábania mliečka a začala odratávať dni, kedy budem môcť začať testovať.

    Asi ako každá mamička, aj ja som bola presvedčená, že budem kojiť. O problémoch na začiatku tu písať nebudem (väčšina mamičiek vie, že na začiatku to nie je jednoduché), avšak mliečko sa nám podarilo rozbehnúť a kojila som pre mňa neuveriteľných 8 mesiacov. Keď sme prešli na tuhú stravu (ani to nebolo jednoduché 😀), postupne začal odmietať prsník. Najskôr počas dňa, neskôr už aj ráno a večer. Doteraz si to neviem vysvetliť. 

    Hneď prvé ráno testovania som skúsila zarobiť mlieko na raňajky. Dávkovanie a rozrábanie mlieka je veľmi jednoduché. Na krabici je všetko pekne napísané. Zarobenie mlieka trvá cca minútu, keďže toto mlieko má super konzistenciu a veľmi rýchlo sa rozpúšťa vo vode. Musím vyzdvihnúť výhodu tohto mlieka, že po rozrobení nezostali vo fľaske žiadne hrudky oproti konkurenčnému, kde mi to dosť vadilo. Na druhej strane by som zase privítala uzatvárateľné balenie, keďže veľa cestujeme. Využila som aj pribalenú fľašu, skúšala som Samkovi davať mliečko najprv po sediačky, potom aj po ležiačky, no neúspešne. Doslova mi rukou odstrkoval fľašu :( 

    Vtedy som si povedala, že sa nevzdám. Už viackrát som počula, že treba len vydržať a dieťa sa chytí. Prišiel večer, mlieko skončilo vyliate v umývadle. Tak sa to opakovalo niekoľko dní. Keď dostal do rúk fľašku, akurát sa hral s jej cumlíkom :D

    Nechcela som sa vzdať, no zlom nastal vtedy, keď začal odmieťať aj čaj z fľašky, lebo vedel, že z fľašky dostával aj mlieko. Jednoducho bol z toho zmätený. Skúšala som aj viac druhov flašiek, nie len tú, čo bola pribalená v krabici. Neúspešne. S istotou viem povedať, že u nás nebol a nie je problém piť z fľaše (čo mnoho kojených deti má), lebo čaj aj vodu pije zatiaľ len z fľaše.

    Keďže pitie UM SUNAR v našom prípade nemalo úspech, napadla mi možnosť robiť mu kašičky. Na večeru je zvyknutý papať kašu. Mali sme kúpenú takú, čo sa zarába s UM a SUNAR nám v tom pomohol. Kašička mu veľmi chutila, fotka hovorí za všetko.

    A tak mliečko využívam aspoň na kašičky. Moje dieťa odmieta akékoľvek mlieko, a preto problém nie je v mlieku, ale v dieťati. Aj napriek našej skúsenosti odporúčam mamičkám UM SUNAR premium 2. My ho naďalej budeme využívať na kašičky. Na záver len toľko, že som rada, že sme to aspoň skúsili, aj keď Samko žiadne mliečko nechce.

    andy57
    12. nov 2018    Čítané 917x

    Test sunar premium 2

    Znova nás vybrali do testovania, čomu som sa samozrejme potešila nielen ja, ale určite aj malá Terezka, keďže mlieko miluje 🙂

    Balíček k nám dorazil v poriadku. V krabici sme objavili okrem  mlieka Sunar premium 2 aj flašku tommee tippee, čo nás tiež potešilo. Testovať sme začali v noci zo soboty na nedeľu, keďže sa nám minulo mlieko, ktoré používame. Terezka si ani nevšimla, že som zmenila značku mlieka. Hlavne, že mala plné bruško a spokojne spinkala zase ďalej.

    Čo sa jej však nepáčilo, bola nová fľaška. Skúsila som jej ju dať večer pred spaním, ale rozdiel zistila a mliečko nechcela. Mliečko som musela preliať do jej starej flašky. Potom ho už samozrejme vypila. Neoklamala som ju ani druhýkrát, takže flašku asi darujeme, lebo z nej piť určite nebude.

    Mlieko Sunar premium 2 u nás vydržalo cca 6 dní. Minulo sa celkom rýchlo. Balenie obsahuje 2x300g sušeného mlieka. Dávkovanie je klasické ako u iných mliek - na 30ml prevarenej/dojčenskej vody 1 odmerka sušeného mlieka Sunar premium.

    Na odporúčaný Terezkin vek 8-10 mesiacov by mala vypiť za 24 hod. 800ml mlieka, čo vôbec nespĺňame. Keďže od narodenia často grckala, dávala som jej menšie dávky, ale za to častejšie. Aj keď som jej zarobila viac mlieka, celú dávku nevypila. Teraz už  tak často mlieko nepije, keďže je prikrmovaná, ale aj tak mi vačšie dávky nevypije. Na mliečko sa najviac tešila večer, ako je vidieť aj na fotkách.

    Sunar premium 2 od ukončeného 6. mesiaca obsahuje :

    • mliečny tuk
    • vitamín A, ktorý prispieva k správnej funkcii imunitného systému
    • vitamín C, ktorý zvyšuje vstrebávanie železa
    • vitamín D
    • LCP mastné kyseliny
    • Galaktooligosacharidy (GOS)
    • DHA, ARA a nukleotidy

    Značka Sunar sa zrodila v roku 1950 ako prvá sušená kojenecká výživa na trhu. Za tie roky sa stala špičkou vo svojom obore a teší sa svojej obrovskej obľúbenosti.

    Doteraz som so Sunarom nemala skúsenosti. Pri staršom synovi, ako aj pri malej, používam iné mlieko. Na trhu je už toľko druhov značiek, že je naozaj problém vybrať si to správne mlieko. Podľa časopisu dTest, je Sunar (complex) až na poslednom mieste. Priznám sa, že aj z toho dôvodu som sa bála kúpiť značku Sunar. Pritom naše mamy poznali len túto značku sušeného mlieka.

    Sunar premium je cenovo dostupný, nie je tam až taký rozdiel v cene. Jedno balenie (600g) stojí cca 10-13€. 

    Výhody z môjho pohľadu sú:

    • Ľahko dostupné, či už v lekárňach, alebo obchodných centrách, niektorých potravinách alebo na internete
    • Cenovo dostupné
    • Chutné
    • Obsahuje kvalitné zložky a vitamíny, ktoré podporujú imunitu najmenších
    • Dlhoročná overená značka
    • Výhodné balenie 2x300 g

    Nevýhody:

    • Žiadne som nenašla

    Terezka z neho nemala žiadne problémy, chutilo jej. Preto Sunar premium 2 určite môžem odporúčať. Treba určite skúšať, aké mliečko vášmu drobčekovi sadne 🙂

    #test_sunar na6⃣ mesiacov si pripijem s mliečkom 🍼

    #test_sunar Mikinko skúma aká nová fľaša sa skrýva v krabici...ale to aké chutné mliečko z nej bude piť ešte netuší 🍼

    (2 fotky)
    konik_testuje
    19. okt 2018    Čítané 1956x

    Vaše skúsenosti so Sunarom

    Aktualizácia: recenzie mamičiek, ktoré so svojimi drobčekami testovali pokračovacie mlieko Sunar Premium, si môžete prečítať tu. Nezabúdajte, na koníku nájdete len úprimné recenzie reálnych žien. 🙂 

    ---

    Ako tie detičky rýchlo rastú, no nie? Len teraz sa narodili a už zvedavo objavujú svet, capkajú nožičkami, pomaličky vyslovujú viac a viac slov a vám robia neskutočnú radosť. Aby bol ich vývoj správny, aby mali všetky živiny, potrebujú dobrý základ. A ak už nie v materskom mlieku, čo je najlepší spôsob výživy dojčiat aspoň do ukončeného 6. mesiaca veku, tak v pokračovacom mlieku Sunar Premium.

    Čo testujeme

    Testovať budeme pokračovacie mlieko Sunar Premium 2 s unikátnym zložením s mliečnym tukom a ďalšími pridávanými významnými zložkami, aby sa tak ešte viac priblížilo zloženiu materského mlieka.

    Sunar vždy obsahoval po vzore materského mlieka mliečny tuk a teraz vďaka najnovším vedeckým poznatkom a moderným technológiám v spolupráci s tímom svetových odborníkov na detskú výživu sa potvrdzuje, akou je  dôležitou zložkou v dojčenskej výžive. Vďaka obsahu mliečneho tuku a ďalším pridávaným významným zložkám ako je napr. prebiotická vláknina GOS vznikla revolučná receptúra dojčenských mliek Sunar, ktorá sa o významný krok priblížila k materskému mlieku.

    Mliečny tuk pôsobí v dojčenských mliekach Sunar ako superingrediencia, ktorá:

    • je významným zdrojom energie,
    • je dôležitá pre vstrebávanie vitamínov A, D, E a K, rozpustných v tukoch,
    • pomáha k spokojnému brušku,
    • mlieku dodáva lahodnú mliečnu chuť, ktorá nemusí byť zvýrazňovanie pridávaním mliečnych aróm
    • je zdrojom množstva biologicky aktívnych látok.

    Dojčenské mlieka Sunar obsahujú mliečny tuk podľa vzoru materského mlieka vo všetkých svojich radoch. Sunar Premium má ale unikátne zloženie, ktoré významne prispieva vďaka nižšie uvedeným zložkám k rozvoju mozgu, imunity a kognitívnych funkcií:

    • Mozog - kyselina alfa-linolénová, patrí medzi omega-3 mastné kyseliny, ktoré napomáhajú rozvoju mozgu
    • Imunita - vďaka obsahu vitamínov * A, C a D prispieva k správnej funkcii imunitného systému
    • Kognitívne funkcie - železo* významne prispieva k rozvoju kognitívnych funkcií u dieťaťa, navyše prítomný vitamín C zvyšuje vstrebávanie železa v organizme.

    Sunar Premium 2 je určený pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca veku, k prikrmovaniu a výžive v období odstavovaní a má byť súčasťou pestrej a vyváženej stravy.

    * Dojčenie je pre dojčatá najlepší spôsob výživy. Dojčenská výživa by mala byť podávaná na základe odporúčania pediatra. Spôsob použitia a ďalšie informácie na obaloch a webových stránkach www.sunar.sk. Uvedené informácie sa podľa zákona nevzťahujú k počiatočnej dojčenskej mliečnej výžive.

    Koho hľadáme

    Na testovanie hľadáme 10 mamičiek detí, ktoré sú vo veku od ukončeného 6. mesiaca (do 12. mesiaca) a už z akéhokoľvek dôvodu dieťa krmia či dokrmujú náhradnou mliečnou výživou.

    Ako sa zapojiť

    Máte chuť testovať a pripraviť tak pre celého Koníka zaujímavé informácie o mliečku Sunar Premium 2? Tak sa zapojte do testovania jednoduchým  napísaním komentára pod náš článok. Stačí, ak napíšete, koľko má vaše dieťatko mesiacov, ako sa mu darí a tiež nezabudnite napísať, či značku Sunar poznáte. Ale hlavne! Napíšte, prečo by ste mali testovať práve vy a váš drobček.

    Čas na zapojenie máte do nedele 21. 10 a v pondelok 22. 10 vyberieme 10 mamičiek, ktoré so svojimi deťmi otestujú pokračovacie mlieko Sunar. Tie oslovíme internou poštou a odovzdáme im všetky pokyny k testovaniu.

    Budeme sa tešiť na vaše komentáre a všetkým držať palce.

    Majte sa krásne,

    Konik_testuje

    Mamičky, pripravujeme testovanie pre malé brušká vašich detí. Testovať budeme pokračovacie mlieko Sunar Premium 2, ktoré vás určite poteší zložením a príjemnou chuťou.

    Poznáte ho? Tak nám napíšte svoje skúsenosti do komentára. A pokiaľ ste Sunar ešte nevyskúšali, tak nám napíšte tiež, pretože už o týždeň budete mať všetky jedinečnú možnosť Sunar Premium 2 vyskúšať!

    Nech sú vaše bábätká spokojné, veselé a zdravé. ☺

    #test_sunar