konik_testuje
    30. sep 2019    Čítané 1366x
    oliviakatka

    Ako dopadli skúsenosti so Sunárek Cool ovocie? Jednoznačne chutne!

    Každé dieťatko je iné a jedinečné. A to platí aj o chuti do jedla. Niektoré majú apetít aj za dvoch či troch. V prípade iných zase tancujete oslavné tance, ak zjedia zopár lyžičiek. A v prípade, že ide o zeleninu či ovocie, zatancujete si tance dva. Je však dôležité, aby bola strava našich najmenších pestrá, zdravá a v najvyššej kvalite. Vďaka nášmu testovaniu si drobci z Modrého koníka pochutili na Sunárek kapsičkách Cool ovocie. A ako sa vraví, detské reakcie sú tie najúprimnejšie, preto sa pozrime, čo na tieto „mňamky“ hovorili malí testujúci.

    oliviakatka

    Chutný balíček obsahoval 5 druhov kapsičiek, ktoré sú balené po 120 g a obsahujú široké spektrum ovocia. 2 príchute boli novinky, ostatné overenými stálicami.

    1. Pomaranč, banán, hruška so sušienkou - NOVINKA
    2. Jahoda, banán, jablko – NOVINKA
    3. Hruška, mango, banán
    4. Malina, banán, jablko
    5. Broskyňa, banán, jablko

    Kapsičky sú určené deťom od 1 roka. Hornú hranicu však určenú nemajú, a preto sú super desiatou či pochúťkou aj pre väčšie deti. Mamička linda77 to potvrdzuje: „Čo je fajn, kapsičku som zabalila na desiatu namiesto ovocia aj mojej 16-ročnej dcére a veľmi ju ocenila. Veľká kapsička Cool ovocie je tak skvelou desiatou aj pre veľké deti.“ A aby sme boli úprimné, čo si budeme klamať, veľakrát si cucnú aj samotné mamičky ;) Medzi spokojné mamičky, ktoré neodolali, patrí aj ludka140281: „Ja som tiež ochutnala, aby som vedela opisovať, kedže dcérky zjedli bez slov. Od domácich sa nijako nelíši. Je presne taká ako robím doma, len v peknom praktickom balení.“ A keď povieme, že si pochutili naozaj všetci, neklameme vás. Či už bábiky alebo zvieratká ;)

    ludka140281

    ludka140281

    Každá mama ocení hneď po zložení aj praktickú stránku, rovnako ako kormi5: „Sunárek Cool ovocné kapsičky majú niekoľko praktických výhod, a to, že vždy sa zmestia aj do mini kabelky, nemusíte mať žiadnu lyžičku, deti ich prakticky jedia z obalov a posledným veľkým plusom je, že deti sa v podstate nezababrú.“

    Keď sme pri tej praktickej stránka, mamička oliviakatka mala zase jeden tip, ako už aj tak super kapsičky ešte viac vylepšiť: „Určite by mnohé mamy uvítali možnosť dokúpiť si ku kapsičkám "násadku" v tvare lyžice, ktorá by najmä menším papkáčom uľahčila konzumáciu a mamy ušetrila od drhnutia ovocného obsahu z čalúnenia v aute.“

    Kapsičky sú naozaj výborným spoločníkom na cesty. Presvedčte sa, napríklad, u maminy nitusiak, ktorá spravila fotodokumentáciu toho, kde všade si jej ratolesť na kapsičkách pochutila. Využili ich na výlete, v aute, na záhrade, v parku alebo aj po ceste domov.

    nitusiak

    A ktorá kapsička bola favoritom? Ťažko určiť víťaza, keďže detičky za zalizovali až za ušami po  každej príchuti. Ale môžeme povedať, že najviac viedli kapsičky pomaranč, banán, hruška so sušienkou  spolu s kapsičkou malina, banán, jablko. Avšak,  sto ľudí, sto chutí. Preto odporúčame ochutnať a rozhodnúť sa na základe svojich chutí.

    Zhrňme si teda toto testovanie v skratke a v pár bodoch:

    Plusy

    • zloženie: obsah iba 100 % ovocia bez pridaného cukru, bez farbív a konzervačných látok
    • chuť a konzistencia
    • praktické balenie nielen na doma, ale aj na cesty
    • pestrosť vo výbere chutí

    Mínusy

    • niektoré mamičky by uvítali väčšie balenie
    • vyššia cena

    Čo sa týka príchutí, ponuka je naozaj bohatá. Aj tu teda opäť narážame na to, že sto ľudí, sto chutí. Mamička oliviakatka dáva práve exotickým príchutiam malé mínus: „Male mínus dávam za kombinácie s exotickým ovocím, konkrétne s pomarančom a mangom. V obchode by som určite siahla po kombinácií s lokálnym ovocím, veď možností je v našom miernom teplotnom pásme neskutočne veľa.“

    A či by mamičky a ich ratolesti Sunárek Cool ovocie odporúčali? Jednoznačne ÁNO. Mamička nitusiak to zhodnotila priamo a výstižne: „Rovnako preferujeme čerstvé ovocie alebo domáce výživy, ale ak mám siahnuť po „hotovom“, tak určite budem vyberať len to najlepšie a Sunárek do toho zapadá.“

    A pár slov na záver? Vieme, že ideálne je, ak dieťatko konzumuje čo najviac čerstvej zeleniny a ovocia, ale nie vždy je to prípad, ktorý zodpovedá realite. Trefne to zhrnula angie_l: „Ideálnou predstavou každej mamy je dieťa, ktoré na posedenie skonzumuje akékoľvek ovocie, iba tak, bez vymýšľania, bez hádzania sa o zem, bez toho, aby banánom vymaľovalo stanu, alebo čučoriedkami ozdobilo pohovku. Mnohé z nás však bojujeme s každým sústom zdravého pokrmu, ktorý naše ratolesti tvrdohlavo odmietajú. Sunárek prišiel s riešením, ako "napumpovať" množstvo vitamínov do relatívne malého obsahu ovocných kapsičiek.“

    Všetky ostatné recenzie nájdete pod označením #test_sunarekcoolovocie alebo v diskusiách Vaše skúsenosti so Sunárek Cool ovocie.

    Siahate aj vy po ovocných kapsičkách? Už ste mali možnosť ochutnať kapsičky Sunárek Cool ovocie? 💙

    andreasmola
    26. sep 2019    Čítané 149x

    Testovanie Cool ovocia Sunárek

    Mali sme možnosť testovať cool ovocie Sunárek. Deti sa veľmi tešili, keďže majú radi takéto "mňamky''.
    Musím sa priznať, že sa mi neušiel ani jeden 🙂. Musím napísať, že sme už vyskúšali mnoho značiek, ale naozaj toto Cool ovocie, najmä malinový, chutil asi najviac zo všetkých. Majú naozaj veľmi dobrú chuť. Odkedy sme ich ochutnali, iba tieto kupujeme 🙂 Iné už nechceme.

    #test_sunarekcoolovocie#recenzia

    angie_l
    26. sep 2019    Čítané 260x

    Koľko ovocia vám zje dieťa na jedno posedenie?

    Schválne som dala otázku, a naozaj som zvedavá. Koľko vám vaše dieťatko zje ovocia na jedno posedenie?
    Ak ste dali odpoveď, napríklad, že aj plnú misku, ste šťastný rodič. Ak plnú misku rôzneho druhu ovocia, tak ste ešte šťastnejší rodič. Ja teda ten šťastný rodič nie som, ja som rada, ak mi zje aspoň ten jeden druh akéhokoľvek ovocia, viac obľubuje zeleninu. Preto ma kapsičky Sunárek Cool ovocie oslovili, keďže viem do dcérky dostať ovocie a ešte k tomu aj viac druhov v jednej kapsičke.

    My mamičky vieme, aké je ovocie, ale aj zeleninka, pre naše detičky prospešná. Pre ich zdravý vývoj. Ale rada by som to zase vyzdvihla:

    1. Ponúkajú široký výber vitamínov, minerálov, vlákniny
    2. Niektoré z nich majú vysoký obsah vitamínu C, iné sú hlavne zdrojom draslíka a železa.
      3.Ovocie a zelenina sú dôležitou súčasťou zdravého jedálnička a ich dostatočný denný príjem môže pomôcť znižovať riziko vzniku vážnych ochorení.   

    Keďže Sunárek Cool ovocie obsahuje Mix až 100 % ovocia, tak vieme potrebné vitamíny dostať aj cez kapsičku. Za mňa veľká výhoda, a hlavne pre moju dcérku, a som naozaj vďačná, že tieto kapsičky existujú.

    Počas testovania sme chodili hlavne aj mimo domu, keďže väčšinu času trávime/snažíme tráviť na vzduchu alebo mimo domu, ale vždy som zbalila so sebou aj kapsičku. Doma sa dcérka vždy v pokoji najedla, ale vedela som, že keď sa budeme vonku zabávať, že si pekne nesadne, aby som ju mohla v pokoji nakŕmiť. Keďže vonku je veľa podnetov, dcérka sa do jedla nehrnie, ale túto kapsičku si chytí a vie, napríklad aj stáť na jednom mieste a pekne ju vycucá. Keď sme pritom cucaní, dcérka je kojená a tieto kapsičky sú pre kojené deti ako stvorené, keďže oni to cucanie používajú stále 🙂 

    Ďalej pre mňa naozaj veľké + .

    Ak sme išli niekam autom na dlhšiu trasu, vedela som, že nemusím zastavovať, aby si dcérka niečo zajedla, len som otvorila kapsičku Sunárek Cool ovocie a dcérka sa mohla aj počas sedenia v aute najesť, samozrejme, pod mojím dohľadom. Nehovorím, že som si sem-tam necucla aj ja, možno aj viackrát 🙂 No priznám sa, dala som si aj ja jednu kapsičku 🙂 Ale sú naozaj chutné a predsa aj mama musí mať potrebné vitamíny 🙂 

    Prečo tak pozitívne hodnotím kapsičky Sunárek Cool ovocie?

    Pretože nebyť týchto kapsičiek, naozaj neviem, ako by som do dcérky dostala nejaké ovocie. To, že si dám sem-tam trošku ovocia, žiadna výhra nie je. A keď viem, že v jednej kapsičke je viac druhov ovocia v podiele až 100 %, prečo by som to nevyužila, keď mi tie kapsičky pekne zje?

    Myslím, že ak by som aj nejak veľmi chcela, osobne ja na týchto kapsičkach Sunárek Cool ovocie nič negatívne neviem nájsť, ale kto chce, nájde vždy....

    Čo sa týka príchutí najviac dcérku oslovila podľa poradia asi takto: 

    1. Cool ovocie pomaranč, banán, hruška so sušienkou
    2. Cool ovocie broskyňa, banán, jablko
    3. Cool ovocie hruška, mango, banán
    4. Cool ovocie malina, banán, jablko 
    5. Cool ovocie jahoda, banán, jablko

    Ďakujem za možnosť testovať Sunárek Cool ovocie kapsičky, úspešne sme to ukončili, zásoby následne doplnili a môžeme fičať ďalej 🙂 Nezabudnite vyskúšať Sunárek Cool ovocie, nie je to len pre deti, ale pokojne aj pre nás mamičky 🙂 Veď zdravý chceme byť všetci 🙂

    linda77
    23. sep 2019    Čítané 161x

    Sunárek Cool ovocie, jedna veľká mňamka. 🍀

    V prvom rade by som sa chcela poďakovať za možnosť testovať s Modrým koníkom. Testovali sme kapsičky Sunárek Cool ovocie.


    Veľmi som sa potešila, keďže prechádzame obdobím vymýšľania, nechutenstva, bolesti prerezávajúcich zúbkov a vlastne tak celkovo obdobia NIE.

    V dnešnej dobe je trh presýtený všetkým možným pre deti, a preto som aj ja dôkladne zvažovala, ktoré kapsičky budú pre môjho Kubka tie najlepšie. Má pre kapsičky svoj špeciálny názov - a to Banánik 😀.


    Keď zazvonil kuriér, obaja sme sa veľmi potešili a Kubko sa vrhol na kapsičky, akoby nikdy nejedol. Aj keď som zástancom domácej varenej stravy, kapsičky obľubujeme. Veľa cestujeme, a preto sú pre mňa z praktického hľadiska výhodné.


    Sunárek má na výber z 5 chutných variant. Nám najviac chutila kombinácia Malina, banán, jablko. Ovocná desiata plná vitamínov pre deti od ukončeného 12. mesiaca je vyrobená z rôznych druhov starostlivo vyberaného šťavnatého 100 % ovocia bez zahusťovadiel, konzervantov alebo prídavku cukrov - a podľa týchto parametrov vždy viem, po ktorej značke kapsičky v obchode siahnuť.

    Mne veľmi vyhovuje 120 g balenie. Skvelá chuť a praktické balenie. Menej mi však vyhovuje cena. Snažím sa preto hľadať akcie a zľavy, kde kúpim kapsičky výhodnejšie.

    Čo je fajn, kapsičku som zabalila na desiatu namiesto ovocia aj mojej 16-ročnej dcére a veľmi ju ocenila. Veľká kapsička Cool ovocie je tak skvelou desiatou aj pre veľké deti.

    Majte sa krásne 🙂

    oliviakatka
    22. sep 2019    Čítané 1092x

    Jesenná dávka vitamínov

    S ubúdaním slnečných lúčov je mimoriadne dôležité dbať na každodenný prísun vitamínov viac ako obvykle. Sychravé počasie, ktoré je predzvesťou blížiacej sa jesene, je ideálnou pôdou pre šírenie chorôb. Každá mama vie, čo obnáša boj so soplíkom a horúčkami, preto je prísun vitamínov zo sezónneho ovocia a zeleniny jednoduchým spôsobom, ako chorobám efektívne predchádzať. Ideálnou predstavou každej mamy je dieťa, ktoré na posedenie skonzumuje akékoľvek ovocie, iba tak, bez vymýšľania, bez hádzania sa o zem, bez toho, aby banánom vymaľovalo stanu, alebo čučoriedkami ozdobilo pohovku. Mnohé z nás však bojujeme s každým sústom zdravého pokrmu, ktorý naše ratolesti tvrdohlavo odmietajú. Sunárek prišiel s riešením, ako "napumpovať" množstvo vitamínov do relatívne malého obsahu ovocných kapsičiek. Vďaka Modrému koníku sme mohli testovať nové ovocné kapsičky Sunárek COOL ovocie.

    Náš týždeň so Sunárekom

    Po prevzatí balíka sme sa okamžite pustili do testovania. Pre Oliverka boli kapsičky úplnou novinkou, keďže ako správna "biomama" uprednostňujem čerstvé, lokálne (a ideálne aj sezónne) ovocie. Po naštudovaní zloženia, ktoré, mimochodom, pozostáva zo 100 % ovocia, som s čistým svedomím otvárala prvú kapsičku. Po počiatočných problémoch s konzumáciou, Oli objavil "know-how" a na tretí deň testovania sa mu konečne podarilo vycucnúť obsah kapsičky bez sprievodného ovocného gejzíru. Určite by mnohé mamy uvítali možnosť dokúpiť si ku kapsičkám "násadku" v tvare lyžice, ktorá by najmä menším papkáčom uľahčila konzumáciu a mamy ušetrila od drhnutia ovocného obsahu z čalúnenia v aute. Kapsičky Sunárek nás sprevádzali počas celého týždna. V piatok zahnali hlad na výlete v miestnom ZOOparku a v sobotu boli parádnou rekvizitou pri jesennom fotení na záhrade. 

    Mamine dojmy

    Ovocné kapsičky Sunárek ma príjemne prekvapili svojou jemnou konzistenciou a vynikajúcou chuťou bez zbytočne pridaného cukru. Oliver je v jedení veľmi prieberčivý, no každá z piatich príchutí zožala úspech. Kapsička skvelo padne do detskej ručičky, no ako som už spomínala, uvítala by som možnosť dokúpenia lyžičkovej násadky pre ľahšiu manipuláciu. Male mínus dávam za kombinácie s exotickým ovocím, konkrétne s pomarančom a mangom. V obchode by som určite siahla po kombinácií s lokálnym ovocím, veď možností je v našom miernom teplotnom pásme neskutočne veľa. Za najväčšie mínus považujem vysokú cenu kapsičiek Sunárek. 

    Zhrnutie 

    + zloženie
    + chuť a konzistencia
    + praktické balenie
    + pestrosť vo výbere chutí

    - vysoká cena
    - jednorazový obal
    - obsahuje exotické ovocie

    ludka140281
    21. sep 2019    Čítané 216x

    Kapsičky do ručičky

    Keď sa nám dostali do rúk kapsičky výživiek, priznám sa, nič špeciálne sme nečakali a ani neobjavili. Avšak zistili sme, že to mamine šetrilo čas, ktorý vie aj inak využiť a nemusí doma pripravovať pyré. Mám tri dcérky, ovocie a zeleninu milujeme a aj pestujeme. Nebudeme teraz týmto plytvať, ale využijeme aj kapsičkové, ktoré je cenovo dostupné, bez konzervantov, bez prídavku cukru, praktické 100 % ovocné pyré. Je určené detičkám od 12 mesiacov a vhodné v každom veku. Mám vždy po ruke takúto kapsičku. V kočíku, na ihrisku, na záhrade či na nákupoch. Dcérka (17-mesačná Zoe) si vypýta ham, ham... Tak jej kapsičku jednoducho podám a obe sme spokojné. Občas ich dám dcérkam k desiatej, hlavne keď má staršia 12-ročná zubný strojček a niekedy musí uprednostniť tekutejšiu stravu. Veľkosť je úplne v pohode, 120 g a ponúka niekoľko kombinácií príchutí. Každý preferuje inú.
    Ja, mamina, milujem jahodu (jablko,banán) a malinu (jablko,banán). Ten banán je vo všetkých, čo sme testovali. Dcérkam chutili úplne všetky a žiadna im nebola najlepšia. Im chutili rovnako. Keď som pracovala na záhrade, Zoe s kapsičkou dupotala okolo. Vie si ju otvoriť a spapať. Zažili sme s ňou krásne a úsmevné zážitky. Samozrejme, ochutnal aj psík či kozička. Zoe sa ochotne podelila. Aj tatino ochutnal, a to má alergiu na jablká. Vadí mu čerstvé ovocie. Kapsičky nerobili problém. Ja som tiež ochutnala, aby som vedela opisovať, kedže dcérky zjedli bez slov. Od domácich sa nijako nelíši. Je presne taká ako robím doma, len v peknom praktickom balení. Do kabelky a do detskej rúčky, dá sa piť aj po ležiačky, čo moja šibalka hneď otestovala. Na oblečenie nám nezatiekla, tak neviem, či by nechala škvrny po opratí. Moja domáca necháva nevypraté škvrny, ale s tými pri deťoch bojujeme denne. No chutia výborne. Odporúčame vám ich a sme spokojní. Do školy, kabelky, kočíka, auta a na ihrisko sú topkami. Zdravá desiata vždy a všade.

    So Sunárkom týždeň bol,
    celý dom sa najedol.
    Ochutnala kozička, ochutnal i psík,
    ale ako chutil im, nepovedal nik.

    Do rúčky aj do kabelky,
    je Sunárek správne veľký.
    Malina, mango aj hruška,
    naplnia deťom ich hladné brušká.

    S pomarančom sušienka,
    chutnaj Janík, Marienka.
    V praktickom balíčku,
    poteší mamičku.

    Žiadne riady, jedlo všade,
    dá sa ti zjesť v škole, v sade.
    Ráno, obed, desiatu,
    zjedz kapsičku hranatú.

    Ďakujeme vám.

    Spokojná mamina, Zoe, Karin a Sáry.

    #test_sunarekcoolovocie a #recenzia

    domiiini
    18. sep 2019    Čítané 191x

    Kapsičky Sunárek COOL OVOCIE

    V prvom rade by som sa chcela poďakovať. Teší nás, že nás Modrý koník vybral na testovanie ovocných kapsičiek. Veľmi sme sa spolu so 16-mesačným synom Adamkom tešili na ovocný balíček. 

    Prišiel ovocný balíček 

    Hneď ako sme sa dozvedeli, že budeme testovať kapsičky, tak sme každý deň čakali na pána kuriéra, kedy nám prinesie ovocný balíček, aby sme sa mohli hrdo pustiť do testovania. 

    Naše testovanie 

    Adamko si kapsičky veľmi obľúbil. Behom pár sekúnd ju stiahol a pýtal, že chce ešte. To bolo jediné mínus, že je malá gramáž. Chcelo by to vymyslieť XXL balenie. Veľmi nás zachránili kapsičky nielen na cestách, ale aj a pri zúbkoch. To mi malý jediné neodmietol. Vôbec mi to nevadilo, že pýtal len kapsičky, keďže kapsičky obsahujú veľa vitamínov a keďže ide chrípkové obdobie, tak to Adamkovi padlo vhod a ja som bola veľmi rada. 

    Pri každom otvorení kapsičky som si potiahla aj ja a poviem vám, chutili aj mne veľmi. Skúsili sme aj iné značky, no žiadne nám nechutili tak veľmi ako tieto. Tieto obsahujú 100 % ovocia a sú vhodné od ukončeného 12.mesiaca. V každej kapsičky cítite dané ovocie, ktoré sa tam ma nachádzať. Pre mňa boli niektoré kyslé, ale Adamovi to vôbec nevadilo. Doma sme sa zhodli, že najväčšia topka je novinka Pomaranč, banán, hruška so sušienkou. Tá sušienka to krásne zhustila, jemná chuť. Takže kapsičky Sunárek COOL OVOCIE sú pre každú vekovú kategóriu. 

    My odporúčame všetkými desiatimi. Pre syna chcem len to najlepšie a nie vždy sa podarí zobrať von čerstvé ovocie, tak zoberieme kapsičky od Sunárka. 

    #test_sunarekcoolovocie
    Máte radi kapsičky? Čo vám na nich nevyhovuje,alebo by ste vylepšili? Mi ich milujeme

    (3 fotky)
    domiiini
    Správa bola zmenená    13. sep 2019    

    Ráno otvorí oči a už kričí Ham a ukazuje na kapsičku 🙊😍 malý ich úplne zbožňuje a priznám sa, že mne chutia tiež 🙊samozrejme, že si vždy cucnem od Adamka 😅🤭😋
    Vašim detičkam aké kombinácie chutia? 😉 #test_sunarekcoolovocie

    #test_sunarekcoolovocie
    Ovocná chuť je tak dobrá,že chceme poznať všetky príchute a už poznáme tú najobľúbenejšiu❤️ idú s nami všade 😁 a je s nimi kopec zábavy 😁😁😁

    (3 fotky)

    Na prechádzku jedine zo sunarikom 😍☝🏻 vitamíny treba, keďže ide chrípkové obdobie 😊 je to super, ze malý sa dokáže napapať aj počas chôdze 🤭
    #test_sunarekcoolovocie

    Bez Súnarka ani na krok 💕🍓 ešte som nevidela aby to Adam tak rýchlo stiahol 🤭veľmi mu táto kombinácia chutila 🙏🏻 takže aj za túto kombináciu palec hore 👌🏻#test_sunarekcoolovocie

    #test_sunarekcoolovocie
    Kapsička ideálna na cesty,do auta, kočíka či len tak do rúčky 😁😘 skvelá ovocná chuť 🧡

    (2 fotky)

    #test_sunarekcoolovocie
    Balíček na testovanie je už doma a testerka pripravená,zoznamuje sa 😁
    Kam všade s nami sunarek pôjde? Uvidíme čo pekne s ním vymyslíme 😍😘😁

    (2 fotky)
    domiiini
    Správa bola zmenená    9. sep 2019    

    Dnes prišla Adamkovi sladká testovačka Sunarek 😍ktorý keď, sa zobudil, tak musel hneď ochutnať 😋vybral si kombináciu pomaranč, jablko, hruška a sušienka 👌🏻neskutočná chuť 😋strašne sa tešíme 😊🙏🏻 #test_sunarekcoolovocie

    (2 fotky)
    konik_testuje
    30. aug 2019    Čítané 6422x

    Vaše skúsenosti so Sunárek Cool ovocie

    Keď ide o detskú stravu, tá by mala byť v prvom rade pestrá a zdravá. Pri výbere dbajte preto na najvyššiu kvalitu. Nezabudnite do detského jedálnička zakomponovať dostatok ovocia a zeleniny. Pre deti vo veku od 1 roka vám Sunárek ponúka kapsičky Cool ovocie, ktoré budete mať možnosť počas tohto testovania vyskúšať!

    Veľká ovocná desiata plná vitamínov pre deti od ukončeného 12. mesiaca je vyrobená z rôznych druhov starostlivo vyberaného šťavnatého 100 % ovocia bez zahusťovadiel, konzervantov alebo prídavku cukrov. Pestrý mix najrôznejších druhov ovocia vaše deti zasýti a doplní im potrebné vitamíny. Veľká kapsička Cool ovocie je poriadna desiata, ktorá sa vďaka praktickému baleniu a bezpečnostnému uzáveru hodí na doma, na cesty, i ako desiata do škôlky či školy.

    Čo testujeme

    Sunárek má na výber z 5 chutných variant kapsičiek. Desiata Cool ovocie je balená po 120 g, takže dostanete viac ovocia a desiatu aj pre väčšie deti. Kapsičky môžete pohodlne skladovať pri izbovej teplote. Kapsičky Cool ovocie majú bezpečnostný uzáver, takže sa nemusíte báť ich hodiť len tak do kabelky.

    1. Pomaranč, banán, hruška so sušienkou - NOVINKA

    Originálna kapsička, ktorá okrem pestrého mixu ovocie obsahuje aj 5,5 % sušienky. Vďaka pridanej sušienke má hustejšiu konzistenciu, výborne chutí a zároveň dobre zasýti. Je bez prídavku cukrov, pretože obsahuje len prirodzene sa vyskytujúce cukry z ovocia a sušienka je bez cukru. Kapsička je vhodná pre deti od ukončeného 12. mesiaca.

    2. Jahoda, banán, jablko - NOVINKA

    Mix 100 % ovocia, bez pridaného cukru, konzervantov a škrobu. Má vynikajúcu banánovo-jahodovú chuť vďaka zloženiu, v ktorom je 20 % jahody a až 52 % banánu. Kapsička je vhodná pre deti od ukončeného 12. mesiaca.

    3. Hruška, mango, banán

    4. Malina, banán, jablko 

    5. Broskyňa, banán, jablko

    Na vrecúškach oceníte ich praktické balenie, vďaka ktorému si ich deti môžu vychutnávať pohodlne samy. A to ako doma, tak pri vyvádzaní vonku alebo aj na dlhších cestách. Kapsičky patria medzi produkty zdravej výživy. Sú vyrobené z prísne kontrolovaných surovín a obsahujú vitamíny aj minerálne látky potrebné pre zdravý vývoj vašich detí.

    Koho hľadáme

    Hľadáme 10 mamičiek s deťmi od ukončeného 12. mesiaca veku. Ak zároveň rada fotíte a píšete, je testovanie priamo pre vás. Testovať môžete doma, na výletoch alebo na dovolenke. A keď budete deťom z kapsičiek ujedať, nikomu to neprezradíme 😉

    Ako sa zapojiť

    Ak chcete vyskúšať všetkých 5 príchutí kapsičiek Sunárek Cool ovocie, stačí nám pod článok napísať komentár, v ktorom uvediete:

    1. Koľko máte detí a v akom veku?
    2. Ako vyzerá jedálniček vášho dieťatka?

    Čas na napísanie komentára máte do nedele 1.9.2019. Potom vyberieme 10 mamičiek, ktorým sa ozveme internou poštou.

    Budeme sa tešiť na vaše komentáre a držať vám palce 🍀

    konik_testuje

    Aké sú nové príchute Sunárek Cool ovocie? 🙂

    a) Malina, banán, jablko
    b) Jahoda, banán, jablko
    c) Broskyňa, banán, jablko
    d) Pomaranč, banán, hruška sa sušienkou

    Nápovedu nájdete na https://www.sunar.sk/sunarek-cool-ovocie/. Za odpoveď vás čaká odmena v podobe 5 srdiečok ❤️ Zapojte sa do testovania kapsičiek Sunárek Cool ovocie: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/vase-skusenosti-so-sunarek-cool-ovocie-nplpa1/ 🙂

    #test_sunarekcoolovocie

    konik_testuje
    Správa bola zmenená    21. aug 2019    

    Desiata je dôležitou súčasťou detského jedálnička ☝️😉 U detí sa odporúča dodržiavať 5 jedál denne. Doma i na cestách môžete využiť desiatové kapsičky Sunárek Cool ovocie zo 100% ovocia. Aká kombinácia chutí vás láka najviac?

    a) Pomaranč, banán, hruška so sušienkou - Novinka 🍊🍌🍐
    b) Jahoda, banán, jablko - Novinka 🍓🍌🍏
    c) Hruška, mango, banán 🍐🍌
    d) Malina, banán, jablko 🍌🍎
    e) Broskyňa, banán, jablko 🍑🍌🍏

    Za každú odpoveď pošleme 3 srdiečka 💙 Budúci týždeň ohlásime ďalšie cool testovanie!

    #test_sunarekcoolovocie