tahivka
    2. okt 2017    Čítané 439x

    Ako stará chcela mladou byť

    Kde bolo, tam bolo, kdesi v strednej Európe za čias vlády Miška Kisku, žila (či skôr živorila) jedna žena. Ako jej každým rokom sviečky pribúdali, čoraz častejšie spomínala na svoje bezstarostné časy i zachcelo sa jej mladosť si prinavrátiť.

    Skúsila to kúpou psa. Potom novým manželom. Pekné chvíle to boli, ale čas ubiehal stále a jej prianie omladnúť sa nespĺňalo.  Počala a porodila syna. O rok dcérku. Stala sa členkou nových "OVIEK". Skupín, kde pokojne mohla byť starou mamou či kráľovnou ostatným "ovkám", no pri čítaní a získavaní moderných výchovných metód mala pocit, že nielenže omladla, ona dokonca aj osprostela. Žasla nad tým, koľko palmového oleja obsahujú detské keksíky, koľko hliníka je vo vakcínach a aké nebezpečné Ečka obsahuje bežne predpisové antianemikum. Koľko chémie je v pediatrami odporúčanom Dčku. Nad dĺžkou rozkladu jednorázových plienok. Mala pocit, že sa vrátila v čase... Či ten čas predbehla? Ako Alenka v ríši divov... No jej túžba sa začala napĺňať... Prebdené noci a žúrky s deťmi, strava ako za čias vysokoškolského štúdia, infantilné rozhovory s rovnako postihnutými matkami, ranné okná (či skôr verandy), kedy mlieko zalievala čajom a hrkálky nachádzala v chladničke čoraz viac pripomínali roky mladosti. Len ten pohľad do zrkadla býval s každým novým ránom strašidelnejší. Absolútne nekorešpondoval s mladíckym spôsobom života, ktorý viedla a ktorý mal naplniť jej tajný sen.

    Jej pleť trpela pod neustálym stresom a z výparov novorozbalenej plienky a dávala to patrične najavo.

    Ako tak v jednu noc z posledných síl rolovala koníka, všimla si niečo.

    MLADOSŤ. KRÁSA. PRÍRODA. ELIXÍR.  

    Áno, pred očami mala svoj sen. Na dosah ruky... Lenže tých chápadiel, čo jej ho chcelo ukradnúť, tam bolo tiež neúrekom. Žena sa však nevzdala. Sna ani boja. 

        ...a v tom...

    Stál tam on a možno chcel byť mojim snom,
    stál s nesmelým pohľadom
    a možno hviezdy padali,
    keď moje ústa vzdychali
    nad balíčkom od koníka.
    Kuriér v šoku  
    rýchlo podpis vypýtal
    a uháňal kamsi vdiaľ.

    A čo bolo ďalej?

    Prišla stuhou previazaná škatuľka a v nej bola, bola, bola, bola a v nej bola, bola, bola, bola: 5 x KRABIČKA 🙂 A v každej krabičke kúsok mladosti v podobe:

    • Detoxikačného micelárneho gélu
    • Roll-on(u) na okolie očí
    • Expresnej okysličujúcej masky
    • Dennej omladzujúcej starostlivosti
    • Intenzívnej nočnej starostlivosti

    To, čo nasledovalo, bolo už rýchle, jednoduché a absolútne úúúúúúúžasné. Žena vedome (a so súhlasom svojho manžela) trávila svoj čas s novým milencom, ktorého meno znie YVES ROCHER a ktorého familiárne oslovovala Yve. 

                                                               IVA + YVE = VLPP

    Zoznamovali sa, dotýkali, trávili čas osamote...

    S každým novým dňom mali k sebe bližšie a bližšie a s každým novým ránom sa žene jej sen stával reálnejšou skutočnosťou. Áno, zázraky sa dejú 🙂

    Pleť ženy, panensky nedotknutá rukami kozmetičky či dermatologičky, absolútne neznalá výdobytkov súčasného kozmetického sveta, plná vrások, dokonalá ukážka všetkých typov pleti a s vačkami pod očami, za ktoré by sa nehanbil ani klokan, s každým novým dňom ožívala a vracala sa v čase (našťastie, nie až do čias puberty 🙂 ) V čom spočíva ten zázrak? Ktohovie...

    Ale možno je to vďaka zázračnej bylinke APHLOIA... A možno vďaka 0%  minerálnych solí, silikónov či parabénov. Možno ten zázrak spočíva v  niečom celkom inom, ale úprimne? Tej žene to je úplne šuma fuk... A jej manželovi detto. Však ktorý chlap by namietal, keby mu vlastná manželka pred očami mladla a žiarila spokojnosťou? 

    A keďže rozprávke ešte koniec nie je, tlmočím vám slová ženy, ktorá MLADOU JE. 

    Detoxikačný micelárny gél

    Gélovitá konzistencia je absolútne TOP! 

    Na vatový tampón nanesiete "vodu", ale tvár ju absolútne necíti. Je to hladké, príjemné, niečo ako odličovacie mliečko, ale miliónkrát jemnejšie, nezanecháva žiadne stopy mastnoty či hmoty, dokonale odstráni všetky nečistoty a jedným prípravkom ste za pár sekúnd odlíčené... Alebo "umyté" 🙂  Nič rýchlejšie a príjemnejšie na trhu nenájdete.

    Roll-on na okolie očí

    Slová netreba...

    A nie... Žiadna retuš, žiadne zmeny svetla, rozdiel v čase cca 10-15min. Jediná zmena je zmena farby fotografie - aby bol rozdiel viditeľnejší. 

    Expresná okysličujúca maska

    Tak toto je naozaj čarodejný prípravok... Nanesiete si na tvár bielu gélovitú konzistenciu, ktorá však na pleti okamžite farbu stratí. Najskôr sa javí, ako keby ste mali tvár len čerstvo umytú a leskne sa, no o pár sekúnd sa lesk stratí a vy máte pocit, že na tvári nemáte NIČ 🙂  Po 5-10 minútach to NIČ zotriete čistou vodou a po pohľade do zrkadla máte pocit, že svietite zvnútra 🙂 Tvár je rozjasnená a osviežená... Ako po výdatnom 10 hodinovom spánku. 

    Denná omladzujúca starostlivosť

    Ľahulinký ako páperie, v tégliku pôsobí ako biely krém, ale na tvári sa okamžite stratí - ako taký chameleón. Dokonale vsiakne, po jeho nanesení máte pocit, ako keby ste dostali hydratačnú infúzku. V pohodičke pod make-up i na "prírodno"  - učinok v oboch prípadoch pozitívne viditeľný. 

    Intenzívnej nočnej starostlivosti

    Veľmi podobný svojmu "dennému bráškovi", ale je na pohľad belší. A áno, ráno je pleť aj po 4 hodinovom spánku oddýchnutá, jemnejšia a zregenerovaná. Pre neveriace Tomášky - treba skúsiť... Lebo iný už nikdy skúšať nebudete chcieť.

    Takže... Žena, čo mladou chcela byť a ktorej sa už sviečky na tortu nezmestia, tak tá žena:

    • trpela stresom (veď ktorá žena ním netrpí, že???)
    • vplývalo na ňu znečistené ovzdušie, UV, smog...i blbí ľudia v okolí :P 

    Tá žena, ktorá sa ZAMILOVALA do YVES-a, milovala prírodu a všemožne sa snažila správať EKOLOGICKY (áno, zachráňme aspoň jeden les a jednu rieku pre naše vnúčatá!!!), bola nadšená z toho, že značka YVES ROCHER

    • používa recyklované plasty
    • dlhodobo znižuje spotrebu vody  
    • podporuje lokálnych dodávateľov a miestnu nezisovú organizáciu

    Tá žena je nadšená z toho, že značka YVES ROCHER 

    • podporuje ženy venujúce sa ekologicky prospešným aktivitám, dostávajú ocenenie Zem žien. Doteraz získalo toto ocenenie 325 žien z 50 zemí sveta
    • v spolupráci s nevládnymi neziskovými organizáciami, špecializujúcimi sa na zalesňovanie, vysádza  stromy v 27 krajinách sveta a do času, kedy sa píše tento príspevok, ich vysadili 72 785 017 

    A tak sa splnil jednej žene jej sen o prinavrátení mladosti. No nielen ten. Dostala dar preniknúť za oponu a uvidieť svet "inak", ekologickejšie, humánnejšie, citlivejšie. Dar opätovného súzvuku s prírodou. Dar z dobrého pocitu, že dobro na jednej strane môže byť dobrom i na strane druhej. 

    Áno, rozprávky je koniec... Ale žena i naďalej zostáva verná svojmu Yves-ovi. Nielen pre jeho zázračné schopnosti, ale i pre jeho zmýšľanie. Tá žena je vďačná Modrému koníkovi i Barborke z Yves Rocher za možnosť zoznámiť sa s tak skvelými produktami a pred všetkými ženami MK prisahá, že produktom zostáva VERNÁ a že určite rada vyskúša i iné produkty značky YVES ROCHER.

    A nie, táto žena nie je podplatená... Ani nefičí na žiadnych histaminikách a antidepresívach... Je proste šťastná, že konečne niečo SADLO AJ NA JEJ KSICHTÍK :P

    P.S. A keďže žena nie je žiarlivá... Vrelo odporúča každému, aby si túto značku vyskúšal na vlastnej "koži" a tiež zažil ten pocit absolútneho súzvuku duše a prírody. 

    HOWK 🙂 

    adona71
    2. okt 2017    Čítané 186x

    Yves Rocher ELIXIR JEUNESSE

    Ahojte, už pár dní testujem pre mňa úžasnú kozmetiku Yves Rocher. Je to kvalitná francúzska značka rastlinnej kozmetiky. Je prírodná a bez chemikálii, olejov a silikónov. Rýchlo sa vstrebáva a má aj super vôňu.

    Trošku sa rozpíšem:

    Detoxikačný micelárny gél 
    Micelárny gél ma prekvapil svojou nádhernou vôňou a gélovou textúrou: Neštípal a odlíčil naozaj aj nános make-upu. Nepenil ako ostatné micerálky, ani neostaval na pokožke mastný film. Po večernom odličovaní moja pleť ostala rozžiarená a nemala som pocit suchosti. Tento produkt si u mňa nájde miesto aj v budúcnosti.
    Expresná okysličujúca 
    Tak táto maska je pre mňa TOP. Po nej som cítila naozaj vypnutie a super pocit. Najradšej by som si ju dávala každý deň. Mám zmiešanú pleť, ale neštípala ani keď som si ju omylom natrela pod oči. Tento výrobok bude u mňa v kúpelni stále.
    Denná omladzujúca starostlivosť 
    Tento krémik bol obyčajný krémik. Teda, ničím ma neprekvapil, ale ani mi neublížil. Ako podklad pod make up bol super, ale musela som si ho natrieť viac. Pokiaľ nemáte suchú pleť, tak je super.
    Intenzívna nočná starostlivosť
    Tento krémik sa podobá na denný krém. No skôr mi vyhovoval, lebo bol viac hutnejší a zanechával na mojej pleti tak trochu mastný povlak. Načo som vlastne pri nočných krémoch zvyknutá. Za mňa určite áno. Večer po odlíčení som mala pocit luxusu.
    Roll on na okolie očí
    Roll on tyčinka obsahuje kovové guličky. Super sa aplikuje aj na moje unavené oči. Nosila som ho v kabelke, lebo som si ho aj počas dňa aplikovala, alebo som si len tak premasírovala očné okolie. Zatiaľ prešla krátka doba, tak ťažko posúdim výsledok, ale čo sa týka aplikácie a konzistencie, som veľmi spokojná.
    Som milo prekvapená kozmetikou YVES ROCHER a určite jej ostanem verná. Ďakujem, že som sa práve ja mohla zúčastniť testovania a môžem všetkým vystresovaným žienkam túto prírodnú kozmetiku odporučiť.
    #test_yvesrocher2

    Ahojte, už pár dní testujem pre mňa úžasnú kozmetiku Yves Rocher. Je to kvalitná francúzska značka rastlinnej kozmetiky. Je prírodná a bez chemikálii,olejov a silikonov.
    Rýchlo sa vstrebáva a má aj super vôňu.
    Trošku sa rozpíšem:

    Detoxikačný micelárny gél

    Micelárny gél ma prekvapil svojou nádhernou vôňou a gélovou textúrou:Neštípal a odlíčil naozaj aj nános make upu. Nepenil ako ostatne micerálky,ani neostaval na pokožke mastný film. Po večernom odličovaní moja pleť ostala rozžiarená a nemala som pocit suchosti. Tento produkt si u mňa nájde miesto aj v budúcnosti.

    Expresná okysličujúca

    Tak táto maska je pre mňa TOP.Po nej som cítila naozaj vypnutie a super pocit.
    Najradšej by som si ju dávala každý deň.Mám zmiešanú pleť,ale neštípala ani keď som si ju omylom natrela pod oči.Tento výrobok bude u mňa v kúpelni stále.

    Denná omladzujúca starostlivosť

    Tento krémik bol krémik.Teda ničím ma neprekvapil,ale ani mi neublížil.Ako podklad pod make up bol super,ale musela som si ho dať viac.Pokiaľ nemáte suchú pleť,tak je super.

    Intenzívna nočná starostlivosť

    Tento krémik sa podobá na denný krém.No skôr mi vyhovoval,lebo bol viac hutnejší a zanechával na mojej pleti tak trochu mastný povlak.Načo som vlastne pri nočných krémoch zvyknutá.Za mňa určite áno.Večer po odlíčení som mala pocit luxusu.

    Roll on na okolie očí

    Roll on tyčinka obsahuje kovové guličky. Super sa aplikuje aj na moje unavené oči.
    Nosila som ho v kabelke,lebo som si ho aj počas dňa aplikovala,alebo som si len tak premasírovala očné okolie.Zatiaľ prešla krátka doba,tak ťažko posúdim výsledok,ale čo sa týka aplikácie,konzistencie,som veľmi spokojná.

    Som milo prekvapená kozmetikou YVES ROCHER a určite jej ostanem verná.
    Ďakujem,že som sa práve ja mohla zúčastniť testovania a môžem všetkým vystresovaným žienkam túto prírodnú kozmetiku odporučiť. #test_yvesrocher2

    horalka901
    30. sep 2017    Čítané 186x

    Testovanie Yves Rocher ELIXIR JEUNESSE

    Milé dámy, slečny, chcem vám predstaviť novinky načky Yves Rocher, ktoré mi bolo umožnené vyskúšať na mojej, nie veľmi priateľskej pleti ku krémom. Pred pár dňami som sa zapojila do súťaže o novinky tejto značky. Nezapájam sa do takýchto testovacích súťaži, no prírodné produkty milujem a bola som sama zvedavá, ako by reagovala na túto značku moja pleť. V dnešnej uponáhlanej dobe by sme si mali ceniť výrobky prírodných produktov, som rada, že som mala možnosť testovať práve takéto výrobky.

    Takže produkty, ktoré som mala tu česť testovať sú:

    • Detoxikačný micelárny gél
    • Roll-on na okolie očí
    • Expresnú okysličujúcu masku
    • Dennú omladzujúcu starostlivosť
    • Intenzívnu nočnú starostlivosť

    Ako prvé som po náročnom dni siahla po Detoxikačnom micelárnom géliku.

    Upútal si ma svojou príjemnou vôňou, pripomínajúcou zelený čaj. Nelíčim sa, takže účinky odličovania posúdit nemôžem, no musím povedať, ze dojem na mňa spravil na 100%. Odporúčam aj na citlivú pleť, pretože pri íných značkách moja peť sčervenie, no zrejme to, že výroky tejto značky obsahujú viac ako 90% prírodných zložiek pokožka dýcha sviežosťou a čistotou.

    Ďalej prišiel na rad Intenzívna nočná starostlivosť.

    Ráno vstávam ako prvá a kúpelňa je na chvíľku moja 🙂 Tak som testovala Dennú omladzujúcu starostlivosť. Tak isto ako nočný krém, i tento sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný film ako u niektorých značiek. Najviac ma potešila pozámka mojej 5r dcérky, ktorú som budila do školky "Mami, ty tak krásne voniaš" 😀 

    Ďalej som testovala Roll on na okolie očí

    Tak tento krém je u mňa TOPka a rozhodne ho budem naďalej kupovať a používať. Moje kruhy pod očami z nedostatku spánku a kopca starostí z práce boli už do neba volajúce. No stačilo ozaj pár dní, na to, aby tomuto bolo koniec. A to ozaj nepreháňam. Až ľutujem, že som sa neodfotila PRED a PO (len nie som fotogenicky typ, tak preto som s tým nezačínala 😀) Veľmi ma prekvapilo, že súčasťou krému sú masírovacie gulôčky. S tým som teda u očného krému ešte nestretla, takže podla mňa to určite spĺňa svoj efekt.

    Ako poslednú som testovala Okysličujúcu masku

    Maska sa nanáša 2x do týždňa min. 5min. čo je podla mňa super, že pre krásnu pleť nemusí človek pol hodinu behať po dome ako strašidlo 😀 A aj tých 5 min. stačilo aby bol účinok viditeľný. Ani u tohto výrobku som nepocítila žiadne negatívum pre moju citlivejšiu pleť. Lahučko sa nanášal a lahučko aj dával dolu s pomocou čistej vody. Pleť je hladká, neleskne sa, nie je mastná, žiari čistotou.

    Celkovo musím povedať, že táto značka u mňa veľmi zabodovala. Nepoznala som ju a som velmi vďačná, že som sa touto cestou mohla s ňou zonámiť. Veľké plus vidím v tom, ze tégliky sú z recyklovateľného skla, plastový flakón s 25% obsahom recyklovaného plastu a hlavne samotný obsah, čiže krémy z tohto produktového radu obsahujú viac než 90 % zložiek prírodného pôvodu a sú bez minerálnych olejov, silikónov a parabénov.  

    dori2
    28. sep 2017    Čítané 295x

    Z prírody do kúpeľne

    V dnešnej unáhlenej dobe plnej technických vymožeností, plnej produktov na rôznych bázach, ľudia čoraz viac siahajú po návrate do prírody. Vo svojom článku sa chcem s vami podeliť o moju skúsenosť s radom kozmetiky na prírodnej báze.

    Odkedy som sa stala matkou, snažím sa čo najviac študovať si zloženie potravín, prirodzene pre to, aby moje dieťa bolo zdravé. To isté platí pre kozmetiku. A keďže zdravé dieťa potrebuje zdravých rodičov, nijako v hľadaní zdravších, prírodnejších, chémiou čo najmenej zaťažených produktov pre dospelých nezaostávam. Aj preto ma veľmi zaujala výzva na testovanie prírodného radu kozmetiky firmy Yves Rocher Elixir Jeunesse.

    Som žena, milujem darčeky, aj preto som bola veľmi milo prekvapená z balenia v akom mi prišla kozmetika - a všetko v príjemných zelených tónoch. Mimochodom, v deň mojich menín 🙂

    S chuťou som nahliadla do balíčka. Čakalo na mňa testovanie produktov, ktoré využívam pri každodennej starostlivosti o pleť - Detoxikačný micelárny gél, denný krém, nočný krém, expresná okysličujúca maska a roll on na očné okolie.

    Žijem v malom meste na malebnej Orave, ktorá je populárna tým, že máme čisté ovzdušie. No, staré matky by sa z toho možno zasmiali. Myslím, že smog a drobné čiastočky nečistôt z ovzdušia sú určite aj u nás a určite na pleť negatívne pôsobia. Upchávajú póry a pleť nemôže dýchať.

    Pracujem denne veľa hodín, po návrate z práce ma čaká vždy ešte domácnosť, takže času na skrášľovanie, či kozmetické procedúry si veľa dožičiť nemôžem. Aj preto ma asi najviac z balíčka potešil Detoxikačný micelárny gél.

    Musím uznať, že čistenie pleti je jednoduché a rýchle - gél ma výbornú konzistenciu a mierne chladivý účinok, čo je pre pleť unavenú po celom dni veľmi osviežujúce. Pleť je rýchlo detoxikovaná, čistá a svieža. Vôňa tohto prípravku je veľmi jemná, čo je pred spaním upokojujúce a príjemné.

    Keďže veľmi rada cestujem, určite si na cesty tohto praktického pomocníka nezabudnem zakaždým zabaliť. Nahrádza micelárne vody a odličovač. Ako som sa dočítala, zloženie je naozaj veľmi prírodné: obsahuje presne 0% minerálnych solí, silikónov, parabénov, a obsahuje výťažok APHLOIA, ktorý pochádza z Madagaskaru, ktorý by som niekedy v budúcnosti rada navštívila 🙂 Rovnako oceňujem, že značka podporuje tamojších lokálnych dodávateľov a miestnu neziskovú organizáciu.

    Prepájanie krásna a dobra je mi sympatické.

    Po vyčistení pleti je u mňa na bežnom poriadku poriadna hydratácia - mám už 30, a vrásky chcem oddialiť prirodzeným spôsobom čo najviac. Takže ďalším krokom bolo testovanie Nočnej intenzívnej starostlivosti.

    Zloženie tohto krému je veľmi podobné predošlému produktu - sú predsa z jedného radu. Konzistencia je je veľmi jemná, ľahká a nadýchaná, takže nehrozí zbytočné upchatie pórov na noc. Pleť je po aplikácii hydratovaná, okysličená, no nie mastná. Presne takéto krémy mi vyhovujú. Jemná vôňa dotvára relaxačný pocit, ktorého navodenie pred spánkom je pre mňa veľmi dôležité. Musím oceniť aj balenie tohto výrobku - je v sklenenej nádobke. Pri výrobe kozmetiky z tohto radu sa snažia výrobcovia myslieť ekologicky - využívajú recyklovateľné materiály, a snažia sa o dlhodobé znižovanie spotreby vody.

    Rána u nás bývajú veľmi uponáhľané: vychystať sa skoro ráno do práce, vychystať a odprevadiť syna do škôlky, niekedy ešte navariť. No - času na kozmetické procedúry ozaj nie je veľa. Preto si pleť len rýchlo opláchnem vodou, a nakrémujem. Keďže mám zmiešaný typ pleti so sklonom k rýchlemu masteniu, na denný krém som naozaj náročná. Denná omladzujúca starostlivosť moje očakávania splnila.

    Krém je nielen zložením, ale aj konzistenciou a vôňou veľmi podobný nočnej starostlivosti, takže mi úplne vyhovuje. Pleť mám po ňom okysličenú, hydratovanú, avšak nie mastnú. Výborný základ pod make-up.

    Roll-on na očné okolie

    Na tento výrobok som sa veľmi tešila. Priznám sa, spánku nemám veľa a moje oči bývajú opuchnuté, no napriek tomu veľmi podobné produkty nevyužívam. Teda nevyužívala som. Keďže dva týždne sú na jeho testovanie podľa mňa krátko aby sa prejavil nejako zásadnejšie jeho účinok na môj dlhodobo pestovaný problém- kruhy pod očami, ešte mu dám do budúcna šancu.

    Minimálne preto, lebo aplikácia je veľmi príjemná - roll on má tri kovové guľky, ktoré spolu s gélom pôsobia veľmi upokojujúco, masážne a chladivo. Očakávam, že po dlhodobom používaní v kombinácii s kvalitnejším spánkom bude pleť v okolí očí viac rozjasnená, tmavé kruhy a vačky pod očami budú menej viditeľné. Zatiaľ výsledok hodnotím ako 50%-tný vzhľadom na krátkodobosť používania produktu.

    No a v balíčku mi ešte ostala na zhodnotenie Expresná okysličujúca maska.

    Maska na tvár sa u mňa spája s relaxačným kúpeľom, pretože len vtedy dokážem nerušene ležať. Mne osobne veľmi vyhovuje konzistencia masky, pretože je gelová, mierne lepkavá, neuschne do tej podoby, že človek nevie prejaviť emóciu 🙂 

    Maska je priehľadnej farby, čo je tiež plus, pretože ak ju aj neaplikujem počas kúpeľa, nemáme dofarbené uteráky, ani oblečenie, a syn a manžel sa ma nemusia báť. Po aplikácii je pleť vypnutejšia, jemná a hydratovaná. Pri pravidelnom používaní si myslím že pôsobí podporne a posilňujúco.

    Celkovo rad kozmetiky Yves rocher Elixir Jeunesse hodnotím veľmi pozitívne. Jeho dvojitý účinok - regenerácia spojená s detoxom je nielen praktický, ale aj zdraviu prospešný. Kozmetika urobila na mňa veľký dojem, okrem toho, že sa mi balenia pomaly míňajú jej vlastne ani nemám čo vytknúť.

    Tieto produkty si do budúcna určite zakúpim. Mám rada, ak je niečo zdravé, praktické, dostupné, s dobrým humanitárnym a ekologickým cieľom.

    Ďakujem za možnosť obľúbiť si ich 🙂

    Mária

    lucia90
    27. sep 2017    Čítané 217x

    TESTOVANIE PRODUKTOV OD YVES ROCHER

    Milé dámy, keďže som bola vybratá do testovania, idem sa s vami podeliť o moje skúsenosti s novinkami od značky Yves Rocher. Najprv vám značku trochu predstavím. Je to kvalitná francúzska značka rastlinnej kozmetiky. Je ekologická. Získavajú suroviny s rešpektom k prírode, chránia rastlinné zdroje a podporujú populáciu.

    Testovala som úplnú novinku od Yves Rocher. Výrobky z radu ELIXR JUENESSE. Obsahujú viac ako 90% prírodných zložiek a výťažky z rastliny aphloi, sú bez parabénov, minerálnych olejov a silikónov.

    Moja pleť (asi ako každej unavenej matky) súrne potrebovala poriadny budíček. Detox, hydratáciu a regeneráciu. Preto som sa veľmi potešila, keď vybrali práve mňa. Som naozaj vďačná.

    Balíček bol pekne zabalený, obsahoval 5 zelených noviniek:   

    • denný a nočný krém
    • detoxikačný micelárny gél
    • roll on na okolie očí
    • okysličujúca maska
    • micelárny detoxikačný gél

    Micelárny detoxikačný gél - ten som použila ako prvý po namáhavom dni. Priznám sa, s čistacim gélom som sa ešte nestretla. Používala som len čistiacu vodu a mlieko. Konzistencia bola teda ako redší gél ,čo mi vôbec neprekážalo. Mal príjemnú vôňu. Vôbec neštípal, ani v očiach (ja som sa s ním aj odličovala), na moju pleť úplne zapasoval. Po vyčistení som mala tvár sviežu, čistú a hydratovanú. 

    Expresná okysličujúca maska - Maska sa má aplikovať 2x týždenne a doba pôsobenia je 5-10min. Ja som ju mávala 10 min a účel splnila. Po nanesení na tvár je prisvitná (viď foto).  Mám zmiešanú pleť a určite ju aj na tento typ pleti odporúčam. Popoužití  bola pleť hladká, svieža. Používala som ju iba večer (keďže inokedy nemám čas 🙂)

    Roll-on na okolie očí - Je to 15 ml tubička s aplikátorom, ktorý obsahuje kovové guľôčky. Mávam dosť výrazné kruhy pod očami, takže masáž očného okolia bola veľmi príjemná, chladivá.  Nanášala som ho ráno aj večer ako píšu. Výsledky som nevidela zatiaľ žiadne, vzhľadom na krátku dobu testovania. Uvidíme, čo z toho bude neskôr.

    Denná omladzujúca starostlivosť - Krém som používala po umytí ráno, čiže tesne pred líčením. Nemusela som dávať žiadnu podkladovú bázu, na ktorú som bola zvyknutá, pod make-up je úplne super. Krásne vonia a veľká výhoda pre mňa- je úplne ľahučký, pleť nezostáva mastná. Pekne ju zjednotí, hydratuje a rozjasní. Je určený pre normálnu a zmiešanú pleť.  Tomuto krémiku zostanem určite verná.

    Nočná intenzívna starostlivosť - Podobne ako s denným, tak aj s nočným krémom som bola veľmi spokojná. Tak isto mal príjemnú vôňu, nezanechával lesklú a "ťažkú" pleť. Tento krémik je určený pre všetky typy pleti.

    Testovanie som si užila plnými dúškami. Určite tieto produkty odporúčam ženám, ktoré vidia na svojej pleti prvé známky starnutia. Pleť naozaj po tých dvoch týždňoch pravidelného používania vyzerá mladšie, hladšie, jasnejšie a oddýchnutejšie.

    zuzna08
    27. sep 2017    Čítané 233x

    Moje testovanie s Yves Rocher

    Ahojte,

    pred par týždňami som sa zapojila do súťaže o testovanie novej kozmetiky ELIXIR JEUNESSE od Yves Rocher. Neverila som, že vyhrám 🙂

    Keďže mám dve malé deti a od septembra som nastúpila do prace, posledné týždne boli skôr stresujúce, ako všetko zvládneme, či si zvykneme a zladíme sa. Moja pleť nie je dokonala a dostavala aj ona zabrať, tak som bola veľmi rada, že som sa mohla zúčastniť testovania. 🙂

    Prišiel kurier a doniesol balíček, na ktorý som sa veľmi tešila. 

    Testovací balíček obsahoval:

    • Detoxikačný micelárny gél

    • Roll-on na okolie očí

    • Expresnú okysličujúcu masku

    • Dennú omladzujúcu starostlivosť

    • Intenzívnu nočnú starostlivosť

    Tak idem trochu napísať moje skúsenosti 🙂

    Hneď si našli svoje čestné miesto v kúpelni. 

    Detoxikačný micelárny gél ma milo prekvapil prijemnou vôňou. Keďže moja pleť je dosť citlivá na čistiace vody/mlieka, bola som veľmi rada, že pravé tento detoxikačný gél úplne super zapasoval a necítila som žiadne štípanie, napätie a v ďalšom rade, žiadne červene fľaky.

    Roll-on na okolie očí

    Keďže už mam pár rokov po 35-te, už aj pár vrások okolo očí, pri ročnom dieťati moc spánku nemám, ale tešila som sa na príjemnú masáž s kovovými guličkami. Po 2 týždňoch používania neviem zhodnotiť nejaký výsledok, ale pokračujem ďalej 🙂

    Expresnú okysličujúcu masku 

    Na masku som sa tešila asi najviac, ale priznám sa, bola som z nej sklamaná, nesadla mojej pleti. Hneď po nanesení som cítila pálenie a napnutie pleti. Po odstránení som mala červené fľaky po pleti :( Takže som ju ani ďalej netestovala, čo ma mrzí. 

    Denná omladzujúcu starostlivosť a Intenzívna nočná starostlivosť sa mi páčili a aj mojej pleti. Páči sa mi, že ani jeden krém nezanechal moju pleť mastnú, lesklú. Necítila som žiadne pnutie, červenanie.

    Som milo prekvapená a myslím, že ostanem verná tejto kozmetike. Ďakujem za možnosť zoznámiť sa z Yves Rocher a týmto radom.

    Ahojte.Tak poctivo testujem 🙂 Momentálne mám také "šialené" obdobie,ale pri dobrej káve si nanášam masku Elixir Jeunesse a poviem Vám som nadšená.Moja pleť po nej je omnoho pevnejšia. #test_yvesrocher2

    #test_yvesrocher2
    Kobylky, takže aj ja idem s pleťou na trh 😅 Obetovala som svoje póry pre dobro ľudstva a nasledujúce 2 týždne sa budem snažiť vás oboznamovať o tom, ako testovanie prebieha.
    V prvom rade by ste však mali vedieť, s čím bude Yves Rocher bojovať...Teda s kým 😉 Som zrelá (občas prezretá) 40tnička, ktorá na staré kolená chcela mladou byť a tak si zaobstarala muža, psa a dve deti. Áno, zabralo 😅 Opäť žúrujem, nespím, jem samé kraviny a aj tie len úchytkom a po nociach. Žijem nádherný "vysokoškolský" život, nebyť toho dojčenia a výmeny plienok 😉
    Opäť som sa vrátila do NATUR ŽIVOTA a zabite ma, netuším, kde mám svoj box s kozmetikou a make-upom. Ale ako tak uvažujem, ja som NATUR aj vždy bola - moja pleť je ešte panensky nedotknutá rukami kozmetičky, neabsolvovala som žiadne tetovanie - či už obočia, rias alebo nôh. Moja pleť si žije svoj vlastný život. Občas sa hrá na mastnú, potom na pár dní vytvorí miesta podobné Sahare a z času na čas pred mrškou sa mi aj puberta vráti 😨 40 rokov mi trvalo, kým som pochopila, že moja pleť je ZMIEŠANÁ 😵 Posledné roky vegetím na dovolenke...však viete, na akej...a vďaka neprespaným nociam sa občas vidím ako klokan...len s tým, že tie vačky sú v mojom prípade dva a na bruchu by ste ich hľadali márne. Každý pád, každá choroba detí či hádka so svokrou mi priniesla spomienku...večne živú - ako Lenin. V podobe vrások. Takže sami vidíte, že na mne si veru Yves riadne zamaká 😂
    Toť v krátkosti o mne - myške pokusnej. Curriculum vitae len do IP 😉
    A čo bude ďalej?
    Ďalší príspevok bude najmä pre uponáhľané matky, ktoré majú tak 3 min. na to, aby vbehli do obchodu, schmatli, čo treba a bez prevrátenia regálov úspešne z obchodu aj vyšli...s deťmi za pätami. Alebo pre workoholičky, ktoré už majú čítania dosť a posledný gram energie chcú rozložiť na chmat sem, chmat tam. Alebo pre slabozrakých jedincov, ktorým sa nikdy nechce lúštiť písmenko po písmenku na krabičkách výrobkov. Proste pre tých, ktorí si radšej info získajú pekne v pohodlí domova s kávičkou na stole ....
    Joj, káva...ešte že o nej hovorím...idem si jednu rýchlo spraviť, kým drobci spia ☕
    A P.S. (hoci na konci, isto nie v poslednom rade) - ĎAKOVALA ZA MOŽNOSŤ SA BLIŽŠIE SPOZNAŤ S YR bez toho, aby manžel penil či robil žiarlivostné scény. Cením si to, Koníček môj/náš vraný ❤

    Ahojte,ahojte 🙂 Tak mám doma balíček tejto úúúúžasnej kozmetiky 🙂 Zelený,voňavý a mňamkový.Už pár dní testujem a som nadšená.Tešim sa na odličovanie a následne krémovanie.Zatiaľ za mňa nemá chybu.

    Dámy, ešte stále máte šancu sa zapojiť do testovania jedinečnej kozmetiky Yves Rocher a jej produktov radu Elixir Jeunesse. Kliknite na výzvu: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/vase-skusenosti-s-yves-rocher-cog3cs/

    Ale môžeme si aj trochu zasúťažiť o 3 srdiečka, čo poviete? Zaujíma nás, či viete, aký má pôvod vysoko koncentrovaný aktívny výťažok z aphloie, ktorý sa v rade Elixir Jeunesse nachádza?

    Napíšte svoju odpoveď do komentára a srdiečka vás neminú. ☺

    #test_yvesrocher2

    konik_testuje
    31. aug 2017    Čítané 3060x

    Vaše skúsenosti s Yves Rocher

    Aktualizácia: Ako dopadol rad Elixir Jeunesse značky Yves Rocher v testovaní? Dozviete sa vo fóre. Recenzie žien na Vianočnú edíciu kozmetického balíčka nájdete v našom fóre tu.  A čo koncentrované sprchové gély Yves Rocher? Názory mamičiek nájdete tu a spravte si ten svoj aj vy!  

    ----

    Pleť je každý deň vystavená množstvu negatívnych vonkajších faktorov. Nielen stres sa podpisuje na jej nie veľmi dobrom stave. Za tým je aj únava a denné starosti okolo detí a domácnosti. Ale aj nedostatok spánku a času venovaného samej sebe pridávajú pleti nepeknú záťaž.

    V pleti sa tak hromadia toxíny, zhoršuje sa jej okysličovanie a schopnosť prirodzenej regenerácie. Niet divu, že sa jej pri dennodennom pobyte v znečistenom mestskom prostredí často zle dýcha, vyzerá unavene a proces starnutia sa zrýchľuje.

    Stačí sa po odlíčení pozrieť na použitý vatový tampón a netreba pochybovať o tom, koľko nečistôt sa stihlo na povrchu kože za deň nazhromaždiť. To najjednoduchšie, čo môžete pre svoju pleť urobiť, je nezanedbávať dôkladné odlíčenie. A to ideálne prípravkom s detoxikačnými účinkami, ktoré budete môcť otestovať. Tým si budete môcť dopriať výživu, relax a účinnú pomoc z rastlinného sveta.

    Pomoc zeleného elixíru!

    Čo testujeme

    Budeme testovať úplné novinky vašej obľúbenej francúzskej rastlinnej kozmetiky Yves Rocher radu Elixir Jeunesse, ktoré sa ešte len dostanú na pulty predajní a do e-shopov.  

    Okrem detox nápojov, antistresového cvičenia alebo relaxu v prírode, doprajte svojej pleti rastlinný kozmetický detox prostredníctvom jedinečných produktov, v ktorých sa nachádza vysoko koncentrovaný aktívny výťažok z aphloie – rastliny pochádzujúcej z Madagaskaru - povzbudzujúci prirodzené detoxikačné procesy v pleti a chrániaci ju pred škodlivými vonkajšími vplyvmi.

    Výrobky z tohto produktového radu obsahujú viac než 90 % zložiek prírodného pôvodu a sú bez minerálnych olejov, silikónov a parabénov. Pleť je okysličená, zbavená škodlivých látok a žiariaca zdravím. Kozmetika z dielne vedeckého tímu Yves Rocher prináša odpoveď na potreby ženskej pleti v dvadsiatom prvom storočí, založenú na jedinečných schopnostiach rastlinného výťažku z aphloie. Vysoko koncentrovaný extrakt tak pôsobí na pleť dvoma spôsobmi: regeneruje a chráni pred negatívnymi vonkajšími vplyvmi.

    Povedzte stop toxínom s týmto testovacím balíčkom, ktorý obsahuje:

    • Detoxikačný micelárny gél
    • Roll-on na okolie očí
    • Expresnú okysličujúcu masku
    • Dennú omladzujúcu starostlivosť
    • Intenzívnu nočnú starostlivosť

    Značka Yves Rocher prísne dohliada na to, aby dodávatelia rastlín využívaných na extrakciu výťažkov spĺňali kritériá bezpečnosti, dohľadateľnosti zdrojov a zodpovedného riadenia výroby. Riadia sa pri tom 3 zásadami:

    • Získavať suroviny s rešpektom k ľuďom i prírode.
    • Trvalo chrániť rastlinné zdroje.
    • Podporovať lokálnu populáciu. 

    Koho hľadáme

    Na testovanie hľadáme 10 žien, ktoré žijú hektickým životným štýlom, pociťujú stres, únavu, zaznamenali prvé prejavy starnutia pleti a chcú sa svojej pleti a kráse venovať viac a šetrnejšie k prírode. Hľadáme ženy, ktorým záleží ako na svojej kráse, tak aj na životnom prostredí a stave našej planéty, a ktoré jednoducho žijú nosnou myšlienkou Yves Rocher - Act Beaufiful - veria v slobodnú a inšpirujúcu krásu, preferujú rastlinnú kozmetiku a jednajú ohľaduplne a s rešpektom k ľuďom a celej planéte.

    Ako sa zapojiť

    Zapojíte sa napísaním komentára pod tento článok, v ktorom nám popíšte svoj životný štýl. Ale tiež spôsob vášho relaxovania a naberania nových síl. Nezabudnite popísať svoju pleť, ako sa o ňu staráte a prečo by sme mali vybrať práve vás.

    Čas na napísanie komentára máte do nedele 3.9.2017.

    Držíme palce!

    Váš konik_testuje

    Určite to každá z vás pozná. Veď ste matky.

    Potrebujete na chvíľu zastaviť, poriadne sa nadýchnuť a venovať sa chvíľku samej sebe. Takto podobne sa cíti aj vaša pleť. Je vystavovaná stresu, únave, starostiam a vonkajším vplyvom. Jednoducho potrebuje relax, detox a dôkladnú ochranu.

    Aký je váš „zelený elixír“, ktorým chránite vašu pleť a pomáhate jej žiariť zdravím? Dajte nám vedieť v komentári a potešíme vás 3 srdiečkami.

    My máme pre vás tip, ktorý vám už o týždeň prezradíme v novej výzve s Yves Rocher.

    #test_yvesrocher2