Ostala mi krásna povinnosť oznámiť víťazku našej súťaže #domaspepco
    Náhodný generátor mien vylosoval @janulilienka ❤️ (scan z losovania nájdete v komentári)
    GRATULUJEM 🎉🎉🎉 vyhrávaš poukážky do #pepco a na fotoprodukty do Bontia. 🎉 Ozvem sa Ti v súkromnej správe a ostatným kočkám veľmi pekne ďakujem, že ste sa podelili o fotky ako zvládate lockdown ❤️👍
    Pekný večer PEPCO maniačky 😉❤️

    eilish
    Správa bola zmenená    19. feb 2021    

    Tieto lockdownové dni mi spríjemňuje môj #coffee kútik, v ktorom nechýbajú obľúbené Pepco produkty. Je to práve ten krátky čas osamote, kedy si vychutnávam teplú kávu v tichu a pokoji 🖤 #domaspepco

    (2 fotky)

    Mami ja ti tú kávu uvarím, nemusíš stále chodiť na tú pumpu 🤔😂👼
    #domaspepco
    #pepco
    #freshcorner

    #domaspepco a nase tvorive dielne 😊✂️✏️💖

    (5 fotiek)
    janulilienka
    Správa bola zmenená    13. feb 2021    

    💕 Väčšina ľudí hovorí, že čas ako by zastal.., no mne sa zdá, že ide až veľmi rýchlo. Pretože čas strávený s rodinou, sa nikdy nevlečie... 💕
    #domaspepco

    #domaspepco
    Dnes učenie v maskách,tak sme využili hasičskú prilbu z pepco, večer už chvíľka pre seba, svietnik je vyrobený z produktov pepco

    zuzannka10
    8. feb 2021    Čítané 2626x

    Inšpiruj a vyhraj s PEPCO!

    Nie každá zmena je pozitívna. Ako napríklad tá, ktorú nám na jar priniesla pandémia koronavírusu. Zo dňa na deň sme museli zmeniť svoje zvyky aj povinnosti. Asi najviac to zasiahlo naše deti. Nemohli chodiť do školy či škôlky, na záujmové krúžky, von s kamarátmi. Zrazu sú 24 hodín denne s rodičmi, ktorých predtým videli dve či tri hodiny pred spaním.

     A rodič už nie je len rodič. Stala sa z neho i pani učiteľka, najlepší kamarát Kubo, teta kuchárka alebo Katka, ktorá vedie záujmový krúžok.

     Áno, bohužiaľ, je to tak. Aj keď sa nám to nepáči, motto momentálnej situácie znie ,,buď zodpovedný a seď doma“. Vidíme to všade, kam sa len pozrieme: koronavírus... stres... rúška... panika... zdravenie sa lakťami… karanténa... Ono by sa to dalo nazvať aj novým sociálnym experimentom, pri ktorom zistíme, že 4 steny a pár rodinných príslušníkov dokážu byť celkom výzva. 

     Napríklad aj také predvianočné obdobie. Ach, ako sme sa všetci chceli postretať na námestiach pri pohári vareného vínka. A čo by sme teraz dali za to, aby sme mohli povedať vetu: “Ideme na kávu do mesta?“ alebo "poďme do kina!" Ale nedá sa... Ako to zvládnuť a nezblázniť sa z toho?

     Skúsme si to spolu užiť! 

     Tak a teraz vidím, ako ste všetky zdvihli pochybovačne obočie 😃 Áno, ja viem, ľahko sa to píše, ťažšie realizuje. Tiež mám doma tri malé deti a manžela, ktorý sa snaží pracovať z domu, no občas je to celkom slušná psychiatria. No spomeňte si, koľkokrát ste hovorili, že ste s deťmi stále v zhone. Že sa stále niekam musíte ponáhľať. Skúste sa na súčasnú situáciu pozrieť ako na jedinečnú šancu spomaliť a žiť len tu a teraz. Pokúste sa myslieť na to, že deti rýchlo vyrastú a na čas, keď boli malé, budeme neskôr nostalgicky spomínať. A že hoci celkom nerozumejú tomu, čo sa vo svete teraz deje, zostanú tieto času navždy v ich spomienkach ako niečo výnimočné – tak, ako niektorí z nás spomíname na snehovú kalamitu či naši rodičia na uhoľné prázdniny. Neznamená to, že neprídu ponorkové krízy a ťažké dni, ale väčšinou môže byť vaše spolunažívanie oveľa príjemnejšie a menej stresujúce, než sú vaše predstavy.

    • Vytvorte si nejakú konkrétnu rutinu/rituál, ktorý budete opakovať každý deň v rovnaký čas (káva o deviatej, cvičenie o štvrtej, čaj o piatej atď).
    • Pripravte si dopredu plán dňa a dodržiavajte ho. Vytvára poriadok a keď ho budete dodržiavať, získate pocit kontroly.
    • Stretávajte sa s blízkymi cez videohovory (Skype kávička, Skype vínečko…).
    • Trávte čas aj vonku na vzduchu – záhrada, balkón, terasa, príroda (ak je to možné a je to v rámci pravidiel, ktoré sú prijaté).
    • Ak ste doma viacerí, každý by mal mať aspoň jednu hodinu pre seba samého, pre svoju samotu
    • Hrajte sa spoločenské hry, robte veci, ktoré sú zábavné a prinášajú vám radosť.
    • Čítajte knihy.

    Snáď to spolu zvládneme a o nejaký čas bude toto obdobie už iba spomienkou. A prečo to vlastne píšem? Velmi ma zaujíma, ako prežívate karanténu vy, ako ju zvládate, alebo nezvládate 😉 Pre všetky PEPCO maniačky vyhlasujeme novú súťaž:

    Podeľte sa s nami o to, ako bojujete doma, aby ste toto náročné obdobie všetci prežili v zdraví

    Uverejnite na svojom profile inšpiratívne fotky, ako to vyzerá u vás doma počas lockdownu, ako trávite čas s deťmi, ako sa hráte, čo tvoríte alebo ako si viete nájsť chvíľku pre seba, pri knihe, kávičke či pohári vínka, vo vašom obľúbenom kútiku v dome. Samozrejme, všetko prostredníctvom PEPCO produktov 😉. 

    Fotku s popisom je treba uverejniť na svojom profile a aby ste boli zaradené do súťaže, je dôležité označiť príspevok hashtagom #domaspepco 🙂 Zapojiť sa môžete do 19.2.2021 🙂

    Takisto nezabudni lajknúť tento článok. 

    Výherca získa 30€ poukážku do PEPCO a 20€ poukážku na fotoprodukty Bontia 🤩. 

    Držíme nám všetkým palce, zostaňme zdraví! 🤗. 

    Zuzka