konik_testuje
    3. aug 2018    Čítané 8650x

    Osviežte sa s dm drogerie markt

    Aktualizácia: leto skončilo, ale dm produkty sú na pultoch našej obľúbenej drogérie stále. Preto si prečítajte recenzie žien, ktoré testovali voňavý a svieži balíček, aby ste vedeli, po čom najbližšie siahnuť. 

    ---

    Ovocné šťavy, ľahké koktaily, leňošenie na slnku a pri vode, jemné šaty a kvalitná hydratácia... Ách, toto leto by nemalo nikdy skončiť. Nie je vám nejako lepšie a ľahšie?

    Testujte s nami letný balíček dm drogerie markt aj vy a nalaďte sa na „summer vibes“.

    Čo sme pre vás pripravili

    Testovať budete veľký letný balík plný užitočných a voňavých produktov, bez ktorých leto nemôže byť letom. Tak si ich poďme predstaviť.

    Pre dlhotravajúci pocit sviežosti:

    Balea osviežujúci sprej – sprej s melónovou vôňou pokožku osvieži a zabezpečí jej hydratáciu. Ideálny v lete – pri práci, športe a vo voľnom čase. Jeho bonusom je chutná vôňa, po ktorej dostanete okamžite chuť na svieže ovocie.

    Balea guľôčkový dezodorant s vôňou kvetov - vďaka jemnej štruktúre a vôni bude vaše podpazušie bezpečne suché pri akejkoľvek činnosti.

    Pre vláčnu a hydratovanú pokožku:

    Balea telové mlieko – telové mlieko s letnou sladkou vôňou vás obklopí intenzívnou sviežosťou. Jemná receptúra dodá pokožke hydratáciu a zanechá ju vláčnu. Ľahko sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva.

    Balea Fuss balzam na nohy – vitalizujúca starostlivosť pre zamatovo jemné nohy s obsahom zeleného ílu a extraktom z ryžového mlieka vám poskytne moment relaxácie.

    Balea krém na ruky – krém na ruky so sviežou vôňou exotického ružového pomela. Počas letných teplých dní príjemne ochladzuje. Extrakt z ružového pomela z Korziky dodá vašej pokožke vláčnosť až po dobu 24 hodín.

    SUNDANCE sprej na opaľovanie s karoténom, OF 15 - poskytuje vysoko účinnú a okamžitú ochranu pred slnečným žiarením pre normálnu, neopálenú pokožku. Obsahuje karoténový extrakt, ktorý pokožke dodá krásne hnedé, letné opálenie s dlhotrvajúcim efektom a zároveň ju intenzívne hydratuje a chráni.

    Pre dokonalosť detailov:

    Balea gél na holenie – gél s vôňou broskyne a citróna pre neodolateľný pocit jemnej a hladkej pokožky. Gél na holenie so zložkou z aloe vera rozmazná vašu pokožku už počas holenia a vaše telo a zmysly zahalí do očarujúcej ovocno-sviežej vône.

    Balea suchý šampón na vlasy – šampón s kokosovou vôňou pre svieže vlasy bez umývania, vhodný pre všetky typy vlasov.

    Malé potešenie pre mužov:

    Balea MEN sprchovací gél 3 v 1 – sprchovací gél s limetkovou vôňou a s brezovým extraktom sa postará o jemné a osviežujúce čistenie tváre, tela aj vlasov.

    Pre najmenšie zlatíčka:

    babylove plienky na plávanie – pohodlné nosenie vďaka extra jemnému a pružnému materiálu a telu prispôsobivému pohodlnému tvaru.

    babylove osuška s kapucňou – v tejto hebkej a mäkkej osuške sa bude vaše dieťatko cítiť príjemne ako v bavlnke aj vďaka tomu, že dobre saje vodu.

    SUNDANCE detský sprchovací gél a šampón po opaľovaní 2 v 1 – vhodný pre citlivú detskú pokožku detí od 1 roka. Gél s vôňou mandarínky a litschi jemne a dôkladne čistí pokožku aj vlasy a pomáha odstrániť zvyšky chlóru, slanej vody ako aj zvyšky krému na opaľovanie.

    Koho hľadáme

    Hľadáme 10 milovníčok leta, slnka a pohody, ktoré si vychutnávajú každý deň naplno. Sú pozitívne a optimisticky naladené a milujú vietor vo svojich vlasoch. Rady trávia čas pri vode so svojou rodinkou, ale ešte radšej si ukradnú chvíle iba pre seba.

    Ako sa zapojiť

    Chceli by ste testovať tento balíček? Tak nám smelo napíšte komentár, v ktorom uvediete svoj nápad na ideálny letný deň. Nebojte sa byť kreatívne a odviazané.

    Čas na napísanie komentára máte do nedele 5.8. a hneď v pondelok 6.8. vyberieme ženy na testovanie. Tie oslovíme internou poštou a odovzdáme im všetky pokyny.

    Držíme palce a zdravíme vás z koníka (s drinečkom v ruke)!

    konik_testuje

    nikolett_xx
    Správa bola zmenená    27. mar 2018    

    No čo ako ste na tom vy ... tiež už sa pripravujete na letnú sezónu? 🙂 mňa to chytilo už dávnejšie vecičky som si už začala objednávať.
    Plavky H&M
    Okuliare som si objednávala z aliExpress tu Vám prikladám aj link lebo sú naozaj skvelé a neviem sa dočkať toho ako si ich budem môcť nasadiť a vyraziť s nimi do ulíc 🙂 https://www.aliexpress.com/item/cat-eye-pink-su...
    a samozrejme okrúhle náušnice bez ktorých by som to nebola ani ja 🙂 🙂 ♥
    #leto #summer #plavky #teplo #essence #h&m

    Včera sme vytvorili takúto nádhernú krabičku na odkladanie šperkov. Malí šikovníci na to použili servítkovú techniku. Krásne, čo poviete? Ak máte pre mňa nejaké inšpirácie na tvorenie, budem rada, ak sa so mnou podelíte 🙂
    #tvorimesdetmi #becreative #art #kidsart #summer #ideas #inspire #nofilterneeded #presents