zata2
    30. sep 2020    Čítané 110x

    Naše testovanie Beby

    Zapájam sa do veľa súťaží a testovačiek, no málokedy sa mi podarí niečo vyhrať. Mám doma 20-mesačnú ceckofilku a noci sú už na jej vek dosť náročné. Veľakrát sa budí častejšie ako keď bola bábätko. Tak som si povedala, že ak sa na nás usmeje šťastie a budeme vybraté, je to znamenie, aby som zrušila nočné kojenie a skúsila umelé mlieko. 

    Veľmi som sa potešila správe o testovaní. Keď prišiel balík, Rebeka sa veľmi tešila, myslela si, že prišla hračka. O zábavu sme mali postarané na niekoľko minút.

    • Plechovka je na moju malú ruku dosť veľká, ale ľahko sa otvára a má odmerku a dokonca sa dá ľahko odmerka zarovnať na rohu plechovky.
    • Staršej dcérke som kupovala tiež Bebu, najprv HA a neskor obyčajnú v krabici, preto beriem ako veľké plus zarovnanie odmerky.
    • Mliečko sa ľahko rozrábalo vo vode a aj celkom dobre chutilo. 
    • Rebeke som zarábala vždy iba 90ml mliečka. Prvý deň si aj odpila, ale tým to aj skončilo, utekala si vziat flašku s čajom.
    • Skúšala som každý deň, no málokedy odpila. Dávala som jej to do rôznych flašiek, aj do pohára. Z toho si veru odpila viac, aj povedala mňam, no ani raz nevypila celú dávku.
    • Takže naše testovanie dopadlo zatiaľ tak, že dcérka sa kojenia určite nevzdá a mliečko... No uvidíme, či zachutí. Všetko chce len čas. 

    Akurát by som chcela dať typ, čo s prázdnymi plechovkami. U nás sa v nich zabýval hrach, šošovica a strúhanka😃

    zabka1987
    29. sep 2020    Čítané 132x

    Naše testovanie mlieka Beba comfort 😊

    Zdravím Vás milé mamičky! 😊 

    Dnešným dňom naše testovanie mliečka Beba comfort končí, tak by sme sa radi podelili o naše skúsenosti.❤️

    V prvom rade som veľmi rada, že nás vybrali testovať toto mlieko. Dlhšie som sa odhodlávala prejsť na umelé mlieko, no náš Artur má silný reflux, plus koliky, tak som sa bála skúšať niečo nové. No prišli do toho moje zdravotné ťažkosti, tak mi bolo odporučené odstavovať a akosi som sa nevedela sama k tomu nakopnúť. 

    V tej správnej chvíli náš vybrali na test. 😊 Tak sme sa na to ihneď dali. Na moje prekvapenie to išlo ihneď veľmi hladko. 💗 Arturovi mlieko zachutilo ihneď a úplne bezproblémovo papal, ako keby to mliečko papal od narodenia. 😄 Reflux sa dosť zmiernil a tak isto bolesti bruška. Síce sú, ale už minimálne. Konečne sa v noci všetci vyspíme. ❤️Príprava mlieka je úplne jednoduchá, zvládne aj otecko. 😊 Nechcem to preháňať, no nám toto mlieko sadlo fakt tip-top . Som naozaj veľmi rada, že sme sa mohli zúčastniť. ❤️ 

    My určite budeme bebou pokračovať 😊 

    S pozdravom 😊 môj malý šinter Artur 

    #test_beba a #recenzia

    lienqa
    29. sep 2020    Čítané 113x

    A takto sme testovali..

    Mlieko by malo zástavať v jedálničku každého dieťaťa prvé miesto. Dôvody na nedojčenie alebo prípadné ukončenie dojčenia môžu byť rôzne. Práve to je čas, kedy sa každá matka začne viac zaujímať o ponuku tzv. umelých mliek na našom trhu. 

    Po príchode z pôrodnice som automaticky siahla po mlieku inej značky. Bola som presvedčená, že je to dobrý výber. Strach z vyskúšania niečoho nového ma však stále odrádzal. Avšak, dostala som možnosť testovať mlieko BEBA COMFORT HM-0, za čo som naozaj vďačná. 😊

    Na začiatku pridám trochu teórie: ➡️

    BEBA COMFORT HM-O, 800 g je instantná počiatočná dojčenská mliečna výživa s baktériami mliečneho kvasenia L. reuteri.

    • 2´FL (2´ FUKOZYLLAKTÓZA je oligosacharid štruktúrou podobný tým v materskom mlieku.
    • OPTIPRO® je špeciálny proces na získánie zmesi bielkovín s s cieľom priblížiť sa materskému mlieku.
    • L. reuteri sú probiotické baktérie, ktoré sa nachádzajú v črevnej mikroflóre dojčených detí
    • Bez palmového oleja.

    A teraz k nášmu testovaniu: ➡️

    Riško nie je, čo sa týka jedla, náročný stravník. Zrejme ani nezachytil, že pije iné mlieko. V porovnaní s inou značkou naozaj žiadna výrazná zmena ani chuťovo a čuchovo. Bála som sa bolestí bruška, ale obávala som sa zbytočne. Mával často riedku stolicu, tu však dávam veľké ➕. Stolica sa naozaj upravila. 👏 

    Čo sa týka nášho spánku, bola som naozaj optimistická, ba priam naivná 😁. Spánok sa žiaľ neupravil a náš rebel vstáva stále dvakrát na fľašu dobrého mlieka. 🤷‍♀️

    Ako som uvádzala v príspevku počas testovania, aj po dvoch týždňoch mám názor, že mlieko sa horšie rozpúšťa ako mlieko inej značky. Je to však nepatrné malé ➖. 

    Nakoľko doma sa snažíme separovať poctivo odpad, oceňujeme doma praktické balenie:

    • Dojčenská výživa je vďaka 100% recyklovateľnej plechovke dobre chránená pred vzduchom a vlhkosťou.
    • Vďaka priehľadnému viečku môžete ihneď vidieť, koľko prášku ostáva v plechovke.
    • Odmerka je uložená v oddelenom priestore plechovky a tým je zaistené hygienické riešenie.
    • Starú plechovku môžete použiť ďalej, napríklad ako dózu v kuchyni, či na uloženie ceruziek (na tejto časti ešte stále pracujem, fotografiu pridám neskôr 😊).

    Ďakujem ešte raz celému tímu MK za túto možnosť testovať mlieko BEBA. 🌹

    katushkas
    29. sep 2020    Čítané 101x

    Naše testovanie mliečka Beba Comfort HM-O 2

    V prvom rade by som sa chcela za toto testovanie poďakovať. 💙 Keď som dostala správu od @konik_testuje, bola som veľmi milo prekvapená a potešená, že sme boli vybraní. 

    Kedže som po pôrode mala veľmi vážne komplikácie, nebolo žiaľ dojčenie možné a môj synček Eliáško bol od narodenia na umelom mliečku

    Neskôr sa pridružili aj bolesti bruška a koliky, tak mu Dr. predpísala Bebu Sensitive, s ktorou som bola spokojná. Teraz, keď už mal pol roka, začala som uvažovať akým mliečkom pokračovať. Preto toto testovanie prišlo práve včas. 

    Najprv by som toto mliečko rada predstavila. Beba Comfort HM-O 2 je inovatívna a prémiová verzia Beby s oligosacharidmi a baktériami mliečneho kvasenia L. reuteri. Navyše obsahuje vitamíny A, C a D na podporu imunity. Čo veľmi oceňujem, je bez palmového oleja. 🙏

    Mliečko má prijemnú sladkastú vôňu a chuť, rozpustnosť hodnotím veľmi dobre, 🍼 mliečko nezanechávalo žiadne hrudky. 

    Eliáško vždy vypil celú flaštičku, v noci spinkával dobre, budil sa vždy raz na nočné pitie. Ani nepostrehol, že sme vymenili Bebu Sensitive za Bebu Comfort.

    Bolesti bruška už pominuli, so stolicou tiež nemá problémy, tak si myslím, že pri Bebe Comfort kľudne môžeme ostať. Nerada by som totiž prechádzala na inú značku mlieka, keďže je na Bebu zvyknutý a vyhovuje mu. 

    Každá mama predsa vie, že plné a spokojné bruško = spokojná mama. 💛

    Ja som s Bebou Comfort maximálne spokojná a určite odporúčam aj ostatným mamičkám a ich detičkám toto mliečko vyskúšať. 

    Ďakujeme Modrému koníku za toto testovanie, mne v rozhodovaní veľmi pomohlo. 💙

    kormi5
    28. sep 2020    Čítané 127x

    Ako sme testovali naše prvé umelé mliečko

    Testovali sme umelé mlieko BEBA COMFORT HM-02 od Nestlé počas dvoch týždňov.

    Na začiatku musím napísať, že sme pred týmto testovaním nemali skúsenosti so žiadnym umelým mliekom. Prvorodená dcérka Lili bola plne kojená 15 mesiacov a potom už papala všetko. Synček Leo bol plne kojený 9 mesiacov, samozrejme papal aj príkrmy, ale po určitom čase som uňho začala pozorovať nespokojnosť a zistila som, že mu už materské mlieko nestačí a mala som ho už čoraz menej a tak som začala premýšľať, ktoré umelé mliečko začne papať. V to čase som tu na Modrom koníkovi zbadala, že sa bude testovať BEBA COMFORT a tak sme sa prihlásili a boli sme vybraní na testovanie.

    A prišiel deň, keď k nám prišiel kuriér a odovzdal nám veľkú krabicu a začalo 2 týždňové testovanie mliečka. Naše testovanie by som zhrnula stručne nasledovne:

    1. plusy:

    - obal je praktický - je to plechovka, ktorá sa ľahko otvára a zatvára,

    - obal má hranu, ktorá slúži na zarovnanie odmerky pri naberaní a zároveň slúži ako pomôcka na uchytenie odmerky

    - ľahko sa mieša, rozpúšťa, nezanecháva hrudky, ktoré upchávajú cumeľ a nepení,

    - veľkým plusom zloženia mlieka je, že neobsahuje palmový olej a je obohatené o veľa vitamínov,

    - samozrejme, že som ho ochutnala aj ja a podľa mňa má sladkú, mliečnu chuť a nesmrdí,

    - Leovi chutí od začiatku a vždy ho vypije do poslednej kvapky, nemal bolesti bruška, žiadnu zápchu ani hnačku,

    - ešte jedno plus som našla a týka sa obalu - plechových dóz, s ktorými sa Leo veľmi rád hrá od momentu, ako sme ich vybalili z krabice. Určite si ich necháme a využijeme ich na hranie, resp. si v nich uložíme nejaké malé hračky,

    - mám pocit, že sme na 1. krát našli to správne mliečko a odporúčame ho aj iným maminkám. 🙂

    2. mínusy:

    - dosť veľke balenie pre detičky, ktoré menej papajú a majú ho spotrebovať do odporúčanej doby po otvorení,

    - trošku vyššia cena v porovnani s inými značkami,

    - aby sme boli trochu ekologickejší, nemusela by byť v každom balení odmerka (stačila by aj čajová lyžička, ktorú ma každý doma).

    Na záver ďakujeme Modrému koníkovi a Nestlé, že sme mohli toto mliečko otestovať.

    ivik888
    28. sep 2020    Čítané 181x

    Ako nám zmena mliečka priniesla veľa nového 😉

    Na úvod chceme poďakovať modrému koníku za to, že nás vybral na toto úžasné testovanie, a tiež Nestlé, že nám dal takúto možnosť.

    Moja malá je moje 2. vytúžené dieťa. Aj keď prišla o 9 r. neskôr ako prvorodená, o to je viac milovaná. Bola kojená od narodenia až do 6 mesiacov, potom sme prešli na umelé mlieko. Vybrala som iné mlieko ako pri prvej, kedže dnes je na výber z veľkého množstva. Prvorodená bola tiež na mlieku Beba, ale kedže sme v tedy nemali až tolko peňazí a mala bola poriadny hladoš, museli sme prejsť na úplne iné mliečko.

    Teraz sme zvolili inú variantu a zo začiatku sa zdalo všetko ok. Mlieko, ktoré sme zvolili bolo vyrábané z kravského mlieka a preto som si myslela, že to bude pre malú tá najlepšia voľba. No v 8 mesiacoch sme sa dostali do nemocnice kôli zápalu obličky a tam nás už varovali, že všetko, čo je z kravského mlieka, jej može škodiť a preto som začala hladať inú voľbu mlieka, ako sme mali. 

    Toto testovanie mi prišlo veľmi vhod a som zaň veľmi vdačná. Musím sa priznať, že som sa veľmi bála zmeny mlieka, kedže malá nemá rada veľké zmeny v stravovaní.

    Mlieko NESTLÉ BEBA Comfort 3 je prémiová výživa od Nestlé, vyvinutá na základe 60 rokov výskumu materského mlieka.

    Už pri vrchnom otvorení plechovky som počula zasičanie co je znamenie že mliečko je vakuovo balené koli jeho čerstvosti. Po otvoreni druhej časti pod vekom prišlo to isté, to znamená, že mliečko je 2x chránené. 

    Mlieko sa mi krásne rozpúšťalo vo fľaši, nebolo ho vôbec potrebné dlho rozrábať, čo mne teda v noci veľmi pomáha, keďže moje dieťa musí mať mlieko do 10 sekúnd, inak je hore polovica bytovky...😉  Mlieko má krásnu mliečnu vôňu, nie ako niektoré druhy konkurencie, kde sa o vôní mlieka nedá ani hovoriť. Na moje počudovanie, po prejdení na mlieko BEBA sa zmenil aj spánok malej. Zo vstávania 3x za noc sa stalo už len 1x a to som veľmi vďačná. Malá má po mliečku pravidelne stolicu, kým pri inom mlieku mávala každý 2. -3. deň. Bruško je spokojné a preto som spokojná aj ja. Ale najviac sa teším tomu, že počas testovania nám konečne vyšli prvé 2 zúbky. Či je to tým že mliečko nám k tomu dopomohlo alebo nie, už neviem, no jedno viem isto, že na toto testovanie určite nezabudneme, hlavne kôli našim prvým zúbkom.

    Jedno mliečko sme darovali aj našej malej kamarátke, ktorá tiež nebola spokojná s mliečkom, ktoré používala a zachutilo jej, takže aj ona zostane verná značke BEBA. Tomu sa naozaj veľmi tešíme.

    Malo toto testovanie u nás úspech? Určite áno. A nie len u nás. Ostaneme aj naďalej pri tejto značke a budeme ju používať dovtedy, pokiaľ nám bude chutiť. 

    Ešte raz ďakujeme a určite odporúčame NESTLÉ BEBA Comfort 3!

    Krásny dník.

    #test_beba a #recenzia

    monique17
    26. sep 2020    Čítané 153x

    Ako na nemliečny typ dieťaťa?

    Som rada, že sme boli spolu s dcérkou Vivien vybrané na testovanie umelého mlieka BEBA Comfort HM. Od narodenia dcérky sme prestriedali a poskúšali viacero značiek umelých mliek, keďže Viva je skôr „nemliečny“ typ dieťaťa. Odmalička jej stačia minimálne dávky. Niektoré z vyskúšaných značiek len pár krát ochutnala a viac ich nechcela. A aj to ochutnávanie bol taký malý boj.  Aj teraz, v 19-tich mesiacoch, vypije maximálne 2-3 dcl mlieka za deň. Snažím sa jej teda ponúkať aspoň jogurty, aj keď ani z tých veľa neubúda. Nuž máme doma dieťa, ktoré nemá veľmi v obľube mlieko a mliečne výrobky v akejkoľvek forme. 

    Keďže Viva nemá intolerenciu, ani žiadnu alergiu na mlieko, na odporúčanie našej pediatričky, jej ponúkame umelé mlieko a mliečne výrobky tak často, ako sa len dá a čakáme kedy a čo jej zachutí. Zatiaľ zachutil len čučoriedkový jogurt, no nádejne vyzerá aj testované mlieko BEBA Comfort HM. Už prvé dni testovania ostávalo nedopitého mlieka menej, ako pri konkurenčnej značke.   

    Vivien pije mlieko 2 x denne – pred obedným a večerným spánkom. Fľaška mlieka je súčasťou nášho uspávacieho rituálu. Pri fľaške sa ukľudní, čo jej pomôže skôr a ľahšie zaspať. Aj to je dôvod, prečo sa snažím už rok a pol nájsť pre Vivu to správne mlieko, ktoré jej zachutí a dostatočne ju pred spánkom zasýti. 

    Viva síce papá pestrú a vyváženú stravu, chcem však aby v nej mala zastúpenie aj mliečna zložka. Testované mlieko - Beba Comfort HM jej sadlo, nemá z neho žiadne tráviace problémy a evidentne jej chutí, keďže každou fľaškou je nedopitého mlieka menej a menej. Za najväčšiu výhodu mlieka považujem to, že nám o hodinu predĺžilo nočný spánok. Doteraz Viva vždy vstávala medzi 6:30-7:30 hod., odkedy však papá na noc Bebu Comfort, hladné bruško ju zobudí až o 7:30-8:30, takže sa môžem aj ja doružova vyspať.

    Ďalšou výhodou mlieka je praktické balenie – odmerka sa dá uložiť na vrch balenia, aby nebola v kontakte s mliekom. Plechovú dózu po minutí mliečka môžete využiť v domácnosti ako úložný box na čokoľvek, čo treba prakticky uskladniť. My na ňu plánujeme nalepiť samolepiacu fóliu a bude z nej pekná dóza na uskladnenie malých hračiek.

    Čo sa týka zloženia mlieka, za veľké plus považujem to, že obsahuje L. reuteri, čo sú probiotické baktérie, ktoré sa nachádzajú v črevnej mikroflóre dojčených detí. Celkovo je toto mliečko naozaj ľahko stráviteľné a obohatené o množstvo vitamínov a minerálnych látok a to železo, zinok, vitamíny A, C a  D. Neobsahuje palmový tuk, čo bohužiaľ pri umelých mliekach ani zďaleka nie je samozrejmosťou. Rozpustnosť má v porovnaní s inými značkami oveľa lepšiu. Pri dôkladnom pretrepaní neostanú vo fľaške žiadne hrudky, mlieko nepení. Beba Comfort má jemnú, sypkú textúru a sladkastú vôňu, pri  prvom otvorení  plechovky som sa najskôr zľakla, že mlieko bude presladené, ale vôbec to tak nie je. Má len mierne sladkastú chuť – takú akurát podľa mňa. Mne osobne chutí viac ako konkurenčná značka, ktorú sme mali naposledy. Avšak dôležitejšia je spokojnosť našej malej degustátorky, než moja :D . 

    Aby som to zhrnula, viem, že za 2 týždne testovania zázrak čakať nemôžem. Je mi jasné, že z „nemliečneho“ dieťaťa sa razom nestane „mliečny závislák“ .  Takže nesľubujem žiadne zázraky s UM Beba Comfort HM ani ja – ale za skúšku toto mliečko určite stojí. Má naozaj kvalitné zloženie, chutí výborne a vypije ho teda aj dieťa, ktoré mlieko naozaj nemusí a to viem o čom hovorím :D.  Našej Vivien Beba Comfort HM v porovnaní s doteraz vyskúšanými značkami chutí viac, avšak naďalej zostáva verná svojej „decentnej“ dennej dávke, ktorú zvýšila len na 3-4 dcl denne . Pre mamu „nemliečáka“ je však aj to 1dcl mlieka navyše veľký pokrok a určite zostávame verné značke Beba Comfort HM.  Vkladám do tohto mlieka veľké nádeje a dúfam, že Vivien zachutí tak, že sa ho nebude vedieť dopiť a hlavne, že ju presvedčí, že mlieko a mliečne výrobky sú zdravé a chutné. 

    sofia_52
    26. sep 2020    Čítané 134x

    Testovanie mliečka BEBA 3 HM-0

    Ako prvé by som chcela napísať veľké ďakujem Modrému koníku, že sme dostali možnosť testovať mliečko BEBA Comfort  3 HM – 0. Je to pre nás super skúsenosť a veľmi nás teší, že sa môžeme o ňu podeliť aj s ostatnými mamičkami.

    V ten deň, keď nám zavolal kuriér, že má pre nás balíček, nastal výbuch radosti. Baličku sa potešili deti, aj rodičia. Hneď v ten večer sme začali testovať mliečko. Pri zavádzaní UM sme mali BEBU Hm-0 , ale iba vzorku, inak sme mali BEBU iného typu.  BEBA HM – 0 jej chutila viac. 🙂

    Dcéra  bola pred zavedením umelého mliečka plne kojená (na umelom mliečku je 2 mesiace).  Prakticky sme museli prejsť z kojenia na umelé mliečko, a to zo dňa na deň. Toto prebehlo absolútne bez problémov.  Ja som mala prvotné obavy, že jej nebude umelé mliečko chutiť, ale všetko prebehlo bez problémov.

    Na 4. deň testovania dostala mala nádchu od brata a teda nechcela poriadne papať, ani piť. Mliečko však neodmietla, čo bolo veľké plus. Počas večerného pitia mliečka, som si hlavne všimla jednu super vec a to, že aj keď bola zahlienená a zle sa jej dýchalo, mliečko ju viac nezahlienilo ( tu musím podotknúť, že každé dieťatko je iné, a čo platilo u nás, nemusí aj u iných).

    Čo sa tyká veľkej potreby, tak nebol žiadny problém. Vôbec ju nezapeká a ani ju nebolí bruško.

    Ako sme začali testovať mliečko, tak spinkanie je jedna veľká radosť. Pekne sa napapá a spinká pekne takmer celú noc. Zobudí sa maximálne 1-2x. Ráno sa zobudí spokojná a s úsmevom. Dovtedy sa zobudila aj 6x za noc.

    So synom sme si spravili vlastné testovanie. Testovali sme vôňu, chuť a rozpustnosť.

    Vôňa - vôňou nám pripomína mliečko od kravičiek.

    Chuť – mliečko chuti sladkasto a syn, ktorý len tak niečo nevypije, skonštatoval, že mu chutí.

    Rozpustnosť – chvíľku to trvalo, kým sa úplné rozpustilo, ale nakoniec sa to vždy podarí aj bez hrudiek.

    Určíte by som BEBU HM - 0 odporúčila aj iným mamičkám. Malej krásne sadla a keď je spokojné dieťatko, tak je spokojná aj maminka a s ňou celá rodina.  ❤ ❤ ❤ ❤

    #test_beba a #recenzia

    miiceencoovaa
    24. sep 2020    Čítané 197x

    Test BEBA COMFORT HM-0

    V prvom rade by som sa chcela poďakovať Modrému koníku za možnosť testovať toto super mlieko.

    Už keď sa Alex narodil, tak sme museli prejsť na umelé mlieko. Pani lekárnička nám poradila Bebu. Malému veľmi chutila, ale len na pár mesiacov. Potom sme museli vyskúšať veľa iných mliek, až kým sme našli to “pravé” mlieko.

    Práve preto som veľmi rada, že sme ho mohli otestovať a zistiť, či už s ním nebude mať žiadny problém.

    Začali sme mliečko testovať hneď v prvý deň, ako nám ho ujo kuriér doviezol. Malý mal obrovskú radosť a samozrejme mi pomáhal vybaľovať mliečka z krabice.

    Mlieko Beba má pekný uzatvárateľný box, v ktorom vydrží mliečko čerstvé dosť dlho. Vonkajší vzhľad nás potešil, navyše sa dosť ťažko otvára, takže sa nemusím báť, že by ho malý otvoril.

    Večer sme spravili prvú várku mlieka, nech nestrácame čas.

    Bála som sa začať testovanie na noc, ale boli to len moje obavy z mliek predtým, ktoré nám nesadli. Malý po mliečku krásne spal celú noc, žiadne bruchabolenie a nočné plače.

    Mlieko sa ihneď po pridaní do vody rozpustilo a malo krásnu bielu farbu. Vôňa mlieka mi pripomenula vôňu z môjho detstva, keď teta robievala mlieko môjmu vtedy malému bratrancovi. 😃

    Mliečko nám natoľko chutilo, že každý večer a aj na obed vypil minimálne 330 ml. Niekedy si ešte aj pýtal. 😅

    Takže prvá krabica mlieka sa minula za pár dni. 😂

    Môžem povedať, že malý je po mliečku Beba dosť sýty na to, aby pekne spinkal celú noc (aj keď na večeru niekedy nič nezje), nebolí ho bruško a ráno spí dlhšie. Navyše mlieko Beba nie je až take drahé (porovnávam cenu s tým, ktoré sme mali doteraz).

    Som veľmi rada za toto testovanie. Vďaka nemu nemusím kupovať drahé mlieko, ale už budem kupovať len Bebu comfort hm-0.

    #test_beba

    Večerné mliečko 🍼 a pôjde sa spinkať 😇
    Dnes naše testovanie končí, my ale zďaleka nekončíme a s Bebou Comfort pokračujeme 💛
    Už čoskoro napíšem recenziu z nášho testovania 💙

    #test_beba do testovacky som isla s odhodlanim ze malu odstavim od kojenia ze ked som vyhrala tak je to znamenie skoncit. Ale Rebeka si kazdy den hovori ze nieee za tyzden mlieko iba raz ochutnala a vypada to tak ze jej ani nechuti😞 uvidime nevzdavam sa potrebovala by som aspon na noc aby sa mi tolko nebudievala. Zatial vyhrava voda

    (2 fotky)
    kormi5
    Správa bola zmenená    22. sep 2020    

    #test_beba

    dnes testujeme mliečko 🍼 posledný deň, naše skúsenosti opíšeme v recenzii už čoskoro 🤱🏼

    #test_beba nesmrteľná kombinácia - kakauko ❤ Takto jej chutí mliečko najviac 😍 . Aj vám sa spája kakao s detstvom? Lebo ja si hneď spomeniem na mňa a brata s kakaom v ruke ako čumíme na Toma a Jerryho 😂

    #test_beba mliecko sa mi dobre naberalo s odmerkov a dalo sa aj krasne zarovnat o plechovku. Vo vode sa rozpustilo hned nevznikli ziadne hrudky

    (2 fotky)

    #test_beba
    Takto krásne spinkáme 😍❤
    Odkedy pijeme mliečko BEBA, tak aj pekne spinká. Pred tým bolo bežné, že vstala za noc aj 6x. Ráno vstávala bambuľka prvá. Teraz vstáva prvá maminka 😀

    #test_beba

    Som veľmi rada, že máme možnosť testovať novú, inovatívnu a prémiovú verziu Beby - BEBA COMFORT💛

    Toto mliečko nielen dobre chutí, ale obsahuje aj oligosacharidy, zdraviu prospešné probiotické baktérie a vitamíny pre podporu imunity 💙💙💙

    Čo najviac oceňujem je bez palmového oleja 🙏🙏🙏

    Eliáška vždy pekne zasýti a pokojne zaspinká 🍼👶
    Tak rýchlo ho vypije, že ledva stihnem spraviť foto

    lienqa
    Správa bola zmenená    19. sep 2020    

    11. deň testovania

    Predchádzajúce dni som sa zamerala na zloženie mlieka. Všetko potrebné je uvedené na krabici, ja som však googlila viac. 🕵️‍♀️

    Je veľmi dôležité, aby sa v náhradnej dojčenskej výžive používalo čo najnižšie množstvo tých najkvalitnejších bielkovín, ktoré budú spĺňať 3K výhody materského mlieka – Kvantitu (množstvo), Kvalitu a Kompozíciu.

    ➡️ Čo to vlastne teda to OPTIPRO znamená?

    Práve taká 3K zmes bielkovín je patentovaná bielkovina OPTIPRO.

    🍼 Bielkovina OPTIPRO zaisťuje:

    ▪️Vysokú kvalitu, zložením najbližším bielkovine materského mlieka
    ▪️Odporúčané (najnižšie) množstvo vysoko kvalitnej bielkoviny podľa posledných vedeckých poznatkov
    ▪️Ľahké trávenie
    ▪️Zdravý rast a vývoj porovnateľný s dojčenými deťmi
    ▪️Ľahké vylučovanie pre menšiu záťaž ešte nezrelých ľadvín
    ▪️Množstvo bifidobaktérií podobných dojčeným deťom, tieto bifidobaktérie podporujú imunitný systém dojčiat

    (zdroj: https://www.nestlebaby.cz/sk/vyznam-bielkovin-v...)

    🍼 Dobré baktérie - L.reuteri

    Až 26 percent dojčiat trpí črevnými ťažkosťami (kolikou), a je to zároveň aj najčastejší dôvod návštevy pediatra.
    Probiotiká sú dobré baktérie, ktoré podporujú zdravý tráviaci systém. Lactobacillus reuteri patrí k najdôkladnejšie preskúmaným baktériám mliečneho kvasenia, ktoré sú dostupné. Pravidelné uverejňovanie štúdií o L. reuteri v lekárskych časopisoch svedčí o jeho vysokom vedeckom význame.

    (zdroj: https://biogaia.sk/index.php)

    #test_beba

    monique17
    Správa bola zmenená    17. sep 2020    

    #test_beba S malou chodíme pravidelne pozerať susedove mačky a vždy im donesieme aj mlieko. Dnes som však doma nemala žiadne, poslúžila nám teda BEBA Comfort a zjavne chutila 🐱 .
    Na takýto luxus však mačičky učiť nejdem, predsa len jedna plechovka stojí okolo 12€. Obsahuje však minerálne látky, železo, zinok, vitamíny A, C, D a taktiež baktérie črevnej mikroflóry L. reuteri. Myslím, že za tie peniaze naozaj stojí, malej chutí a zatiaľ to vyzerá tak, že jej sadla aj na trávenie 🙂 . Takže odporúčame aj my, aj mačičky 😉

    #test_beba
    Takto nám chutí mliečko 🙂 ani sa na mňa nechcela pozrieť do foťáku 😀
    Dnes testujeme 7. deň a zatiaľ veľká spokojnosť 🙂
    Spokojné bábätko (Naša veľká slečna ) 😍

    #test_beba

    TAAAADAAAA 🥳

    Po prvom týždni testovania padla jedna plechovica mliečka 🥰
    Maličkému veľmi chutí a pýta stále viac a viac 😅
    Spánok je zatiaľ v pohode 👍
    Stolica je ako vždy, čo je super 👍

    katushkas
    Správa bola zmenená    15. sep 2020    

    #test_beba

    Naše testovanie mliečka 💛Beba Comfort💛pokračuje, testujeme už 6.deň, Eliáškovi veľmi chutí, vždy vypije celú 🍼flaštičku🍼

    Mliečko má prijemnú sladkastú vôňu a chuť, rozpustnosť mliečka hodnotím veľmi dobre 💙

    Plné a spokojné bruško = spokojná mama 💙

    #test_beba
    Včera som sa s prvorodeným podujala na testovanie mliečka 😀
    Testovali sme rozpustnosť vo vode s izbovou teplotou a v zohriatej vode.
    Taktiež sme testovali vôňu a chuť 😀
    Milo ma prekvapilo, keď povedal že mu chutí, pretože on len tak niečo nevypije.
    Samozrejme posledné slovo má naša hlavná degustátorka 🙂

    (2 fotky)

    #test_beba Ešte ju naučiť počítať počet odmeriek a už si dokáže spraviť Bebu aj sama, a možno sa aj dočkám tej sľúbenej materskej "dovolenky" 😂 .
    A super je, že ani montessori hračky nám netreba, stačí ju zapájať do každodenných aktivít a je šťastná ako blcha 😍

    #test_beba

    BEBA COMFORT HM-0

    Mliečko sme začali testovať až večer, pretože nám ho kuriér doviezol až poobede.

    Trošku som sa obávala začať s testovaním na noc, ale zbytočne.
    Malý vypil obvyklú dávku 330ml a krásne spinkal celú noc.

    Mliečko má trošku redšiu konzistenciu, ako to, čo mal malý predtým, ale vôbec mu to nevadilo. Spinkal tak ako vždy.
    Vôňa sa mi veľmi podobala na takú tú vôňu mliek, čo boli kedysi. Veľmi príjemná, sladkastá vôňa. 😍
    Samozrejme vyskúšala mliečko aj maminka a jej takisto veľmi chutilo 😅🥰

    #test_beba

    BEBA COMFORT HM-0

    Mliečko sme začali testovať hneď v prvý deň. Malému veľmi chutilo, dokonca ho skúsila aj mamina 🙂😅

    Samozrejme môj malý pomocník mi pomáhal hneď s vybaľovaním mlieka. Strašne sa mu páčil obal, dizajn, tvar a zahral sa s nimi hádam aj polhodinku 😅

    Na fotke vidíte to nadšenie 🤣 už ho ani autíčko nebavilo 😃