konik_testuje
    27. jún 2022    Čítané 83x

    Ktoré je to pravé?

    Konečne je to tu, vytúžené aj obávané rodičovstvo. Rodičia, starí rodičia, kamaráti, kolegovia a snáď aj okoloidúci nám rozprávali, aké to bude. No až realita nám ukázala, že rodičovstvo je neprenosná skúsenosť. Človek si tým musí prejsť sám, aby pochopil, čo znamená byť rodič. A k tomu ešte byť otec na rodičovskej (schválne nepoviem dovolenke, to by sa malo zrušiť). Z tejto, pre otca trošku netradičnej pozície, by som vám chcel predstaviť náhradnú dojčenskú výživu BEBA COMFORT 2 HM-O, ktorú sme mali možnosť v redakcii testovať.

    Rodičovská idylka

    O tom, že s dieťaťom ostanem doma ja ako otec, sme sa s humorom bavili ešte dávno predtým, ako bolo na ceste. Kombinácia príchodu pandémie, doby práce z domu a nevýhodných podmienok pre matky živnostníčky nám však ukázala, že to bude dobrá cesta.

    V zostave otec na rodičovskej a mama na home office budeme obaja tráviť maximum času s dcérou. Mama občas odbehne za malou, keď to bude potrebné.  Tesne pred prvými narodeninami sme na odporúčanie pediatričky mali začali hľadať náhradnú dojčenskú výživu. 

    Ktoré je to pravé?

    Blížil sa čas kŕmenia a jediné, čo môžem ako otec spraviť, je utekať do obchodu. Zrazu stojím pred nekonečným regálom s dojčenskou výživou. Vôbec netuším, ktorú vybrať. Chutia všetky rovnako? Ako sa to pripravuje? Ako sa líšia zložením? Prečo niektoré stoja trikrát viac než iné? V hlave sa mi automaticky premietnu najznámejšie značky, vyberiem 2 rôzne, k tomu dojčenskú vodu a utekám domov. 

    Prvýkrát čítam inštrukcie k príprave a cítim sa ako mladý chemik. Ohrievačka, teplomer, fľaštička, voda na mililiter presne, v hlave prepočítavam dávkovanie. V rodičovstve (hlavne tom prvom) je veľmi ľahké sa vystresovať a mať obavy, že niečo robím zle. Podarilo sa! Malá pije. Kuchynská linka je síce celá od výživy, ale v naberaní a zarovnávaní lyžičky sa časom určite zlepším. 

    Dnes si už na tieto nemotorné začiatky takmer nespomeniem. Zabralo to dosť času, tréningu a hľadania tej správnej výživy. Na niektorých nás so ženou oboch zarazila chuť, od hrachovej až po rybaciu. Pri niektorých sa nám stalo, že Olivka v polke balenia dané mlieko už nechcela piť, takže sme prešli na iné a zvyšok starého zatiaľ zvlhol. Naberanie prášku z balení v sáčku bez možnosti zarovnania o hranu dopadlo vždy katastrofálne. 

    Zloženie pre nás bola spočiatku španielska dedina. Dôležité pre nás však vždy samozrejme bolo, aby sa čo najviac podobalo materskému mlieku a malú z neho nebolelo bruško.  

    Testovanie náhradnej dojčenskej výživy BEBA COMFORT 2 HM-O48 prišlo ako na zavolanie. A priznám sa, že sme pri nej zakotvili. Spĺňa všetky naše požiadavky, na zloženie aj praktickosť balenia. Bielkoviny získavajú vlastným špeciálnym procesom Optipro. Slovo FUKOZYLLAKTÓZA síce znie ako jazykolam, ale je to oligosacharid štruktúrou podobný tým v materskom mlieku. Baktérie L. reuteri (tie, ktoré sa prirodzene vyskytujú v črevnej mikroflóre dojčených detí), vitamíny A, C, D a absencia palmového oleja sú rovnako dôležité.

    Po nejakom pol roku už dokážem výživu pripraviť jednou rukou, s netrpezlivou hladoškou v druhej. Chce to grif, ale prišiel celkom rýchlo. Olivka sa už dávno naučila na zvuk „šejkovania” fľaše, počuje ho aj na druhé poschodie. Plač ju prejde hneď, ako uvidí fľašu. Ak má práve dudlík, veselo ho vypľuje a naťahuje ručičky.

    BEBA nás nesklamala ani pri výletoch. Vždy som bol zvyknutý cestovať naľahko. S dieťatom sa to samozrejme výrazne skomplikovalo. Preto som rád, keď môžem zobrať o nejakú vec menej. A objemná plechovka výživy je jedna z nich. Určite sa mi ju nechce brať na dlhšiu prechádzku alebo návštevu. Hotové tekuté mliečko BEBA COMFORT 2 HM-O25, ktoré je pripravené na okamžité podávanie. Je veľká záchrana a malý kúsok slobody. Jej podanie nepokazí ani dedo, či babička a my tak môžeme výletovať ako s veľkým dieťaťom.  Okrem toho, že krásne vonia, aj skvele chutí. Priznám sa, že ak sa nám nechce v noci mlieko zarábať, siahneme  po tekutej BEBE.

    Za redakciu Modrého koníka môžeme náhradnú dojčenskú výživu odporučiť. Nás presvedčila zložením a Olíviu chuťou.

     Dôležité upozornenie: Dojčenie je pre vaše bábätko to najlepšie. Ak už nemôžete dojčiť, vyberajte náhradnú dojčenskú výživu po dohode so svojím pediatrom. Spôsob použitia a ďalšie informácie na obaloch a na www.nestlebabyandme.sk

    lulua777
    14. apr 2022    Čítané 108x

    Ako sme testovali BEBA Comfort 3 HM – 0

    V prvom rade sa chcem veľmi pekne poďakovať modrému koníku,za možnosť vyskúšať mliečko BEBA Comfort  3 HM – 0 Takže obrovské ďakujem.

    Keď mi kuriér doniesol balíček čakala som na skúšku len max dve balenia ,no čakalo nás veľké prekvapenie,balení bolo viac nez dosť 🤩

    Už po otvorení bolo vidno rozdiel..

    Mliečko beba ma presne takú farbu a konzistenciu ako od umelého mliečka očakávam.Ziadne prachové mliečko,takže ma veľmi potešilo ako aj dôvod prečo som sa do testovania prihlásila a to,ze neobsahuje palmový olej čo je premna veľké plus.Všetky dôležité vitamíny a čo má mliečko obsahovať je presne v tomto mliecku.Okrem toho úžasná dóza ktorú po dojedení už obývajú Eliškiné keksíky.

    Ako chutilo Eliške??

    Ziadny zázrak nočného nebudinia sa nekonal,čiže moja ilúzia že bude zázračné bola fuč 😅O 11 v noci proste musí dcerka mať svojich 120ml mliečka aj naďalej.Ale upravilo sa nám trávenie čo má milo prekvapilo.Každé ráno pekne usmiate dieta s plnou naloženou plienku a žiadne bolesti bruška.Eliške proste sadlo a ľutujem ze som ho neskúšala skôr.Je to prvé mliečko ktoré nepení vôbec a hneď sa rozpúšťa.

    Aby som nezabudla Uz zarobené mliečko v tetrapakoch je úplne super,dlho som naň pokukovala v obchode a je to úžasná pomoc na ceste ,ci keď nestíham. 

    Môj konečný verdikt..

    Mliečko BEBA Comfort  3 HM – 0 rozhodne odporúčam nakoľko splnilo moje očakávania. 

    PLUSY..

    Neobsahuje palmový olej

    Praktická dóza o ktorej kraje si viem pekne zarovnat dávku

    Veľmi dobre sa rozpúšťa 

    Nepení (ako prvé mliečko ktoré sme mali čo nepení vobec)

    Dobra chuť aj vôňa 

    Veľké balenie

    Mínusy..

    Žiadne som nenasla ale,ze vôbec žiadne.. 

    #recenzia_beba

    katarinkapetko
    13. apr 2022    Čítané 35x

    BEBA COMFORT HM-O

    Prajem ti krásny deň maminka 👩🏼‍🍼.Ešte pred tým než sa rozpíšem ohľadom skúseností, chcela by som sa poďakovať Modrému koníku za príležitosť testovať toto chutné mliečko. Keď som dostala správu od @konik_testuje bola som veľmi milo prekvapená a potešená, že sme boli vybraní. 

    Hneď ako sa Damián narodil, som dostala antibiotiká a kortikoidy, nebolo možné kojiť musela som prejsť na UM. Obvodnou doktorkou nám bola odporučená Beba HA. Mliečko nám chutilo no po pol roku sme hľadali nové mliečko kSkupiny a fóratoré už nebude hypoalergénne. Skúsili sme vďaka modrému koníku BEBA COMFORT HM-0💎.
    Mlieko je parádne, má výbornú chuť, veľmi sa nám obom pozdáva. Malinký sa vždy rozplače keď už vypije svoju dávku, veľmi mu chutí.

    Som veľmi rada, že sme ho mohli otestovať a nájsť to asi najchutnejšie mliečko za prijateľnú sumu. Kým sme nemali BEBA COMFORT HM-0 🍼tak sme kvapkali živé probiotiká do každej dávky. Teraz už to nieje potrebné pretože toto mliečko ich má dostatok. Mala som obavy či začať testovanie na noc, ale boli zbytočné. Damián po mliečku krásne spal celú noc, žiadne bolenie bruška ani plakanie, takisto žiadna zápcha alebo opačne. 

    Čo sa týka konzistencie mliečka krásne sa rozpúšťa, ľahko rozmieša a má krásnu krémovú farbu. Ešte som zabudla spomenúť má príjemnú arómu.

    #recenzia_beba

    veronikalubko
    1. apr 2022    Čítané 109x

    BEBA COMFORT 2 HM-O a BEBA COMFORT 2 HM-O Tekutá

    Ahojte Mamičky, budúce mamičky. 

    Ako každá jedna z nás chceme pre našich najmenších Len ten NAJLEPŠÍ a NAJZDRAVŠÍ ŠTART DO ŽIVOTA. 

    Áno napríklad hovoríme o dojčení, no nie každá maminka má to šťastie aby mohla svojmu bábätku naplniť bruško svojim mliečkom a ma veľkého hladoška, ktorému nestačí alebo nemá to šťastie vôbec. 

    No a preto je tu mliečko ♥️ BEBA ♥️

    BEBA COMFORT 2 HM-O

    Vďaka svojmu vylepšeniu, ktorým sa dojčenská výživa Beba posúva stále vpred je BEBA TOP1 ako následná dojčenská mliečna výživa od ukončeného 6.mesiaca, ak nie sú vaše detičky dojčené alebo je nutné príkrmovanie. 

    A taktiež Vďaka svojmu zloženiu, ktoré obsahuje : 

    • ♥️ OPTIPRO® co je špeciálny proces na získanie zmesi bielkovín s cieľom priblížiť sa materskému mlieku plne zasýti vášho drobčeka a dostáva tak dostatok živín ♥️
    • ♥️L. reuteri sú baktérie, ktoré sa nachádzajú v črevnej mikroflóre dojčených detí 🤍
    • ♥️Vitamíny A, C, D ,ktoré sa podieľajú na normálnom fungovaní imunitného systému.🤍

    Ďalšou NOVINKOU od Beby na trhu je : 

    BEBA COMFORT 2 HM-O Tekutá následná mliečna dojčenská výživa

    Veľmi veľká pomocníčka napríklad na cesty alebo keď je maminka unavená 👍🏻 Top novinka 

     od ukončeného 6. mesiaca. 500 ml, tetra pack.

    Nová tekutá forma dojčenskej výživy pre okamžité podanie obsahuje:

    • ♥️OLIGOSACHARIDY 2´FL – oligosacharidy štruktúrou identické s tými v materskom mlieku.🤍
    • ♥️PODPORA IMUNITY* - vitamíny A, C, D sa podieľajú normálnom fungovanie imunitného systému.🤍
    • ♥️OPTIPRO® – špeciálny proces na získanie zmesi bielkovín s cieľom priblížiť sa materskému mlieku.🤍
    • ♥️Bez palmového oleja.🤍

    Skúsenosť: každý pozná ten úžasný pocit ľahnúť si do postele po celom dni, kedy bolo treba starať sa o domácnosť, drobčeka. Človek je tak rád, že už konečne zaspinkal. 

    A zrazu? Plač, oči otvorené? Áno je hladný 🙂 

    Ohrievač fľašky nachystaný s fľaškou, BEBA Tekutá na stoliku, prelejem do vyvarenej fľašticky, dám prihriať len vo vodnom kúpeli a TADAAAA, ani dlho drobček už nečakal na prevarenie vody, vychladnutie mliečka ale ide sa rooovnooo  PAPAŤ ♥️👍🏻

    .... Spokojné, napapané a plné bruška našich detičiek sú predsa to  hlavné 

    Ďakujeme Bebe a modrému koníku, že sme sa mohli zapojiť do tohto testovania a prísť si tak na nové mliečko, ktoré konečne zvládame aj bez bolesti bruška alebo zvracania ☺️👍🏻

    Áno každému dieťatku môže vyhovovať iné mliečko, no dúfam, že si nejaký drobček s mamičkou  prídu na svoje aj pri Beba Comfort 🤍

    #recenzia_beba

    konik_testuje
    7. mar 2022    Čítané 1067x

    Skúsenosti s náhradnou dojčenskou výživou BEBA COMFORT HM-O 2, 3

    Dojčenie je, bezpochyby, najlepší spôsob výživy, ktorý môžete svojmu bábätku poskytnúť. Dojčenie je prirodzené, no bohužiaľ, nie samozrejmé. Niekedy to jednoducho nejde. Zažili to mnohé z nás. Nech už je dôvod akýkoľvek, ak vášmu malému pokladu nemôžete dopriať materské mlieko, ktoré je pre dojčatá tou najlepšou stravou, je samozrejmé, že pre neho budete vyberať tú najlepšiu dojčenskú výživu. Teraz budete mať možnosť otestovať prémiovú dojčenskú výživu BEBA COMFORT HM-O 2, 3 pre spokojné bruško vašich bábätiek, vyvinutú na základe 60 rokov výskumu materského mlieka.

    Čo budeme testovať

    BEBA COMFORT HM-O48 obsahuje klinicky overenú kombináciu prospešných látok, ktorej vývinu predchádzalo 150 rokov skúseností a 60 rokov výskumu materského mlieka. A v čom je BEBA jedinečná? Ide o unikátnu receptúru dojčenskej výživy s oligosacharidami 2’FL a bakteriemi střevní mikroflóry L. reuteri pre podporu imunity*.

    Okrem toho obsahuje BEBA COMFORT HM-O optimalizovanú bielkovinu prispôsobenú veku dieťaťa a upravenú procesom OPTIPRO® tak, aby zodpovedala vzoru materského mlieka. Samozrejmosťou je zloženie bez palmového oleja obohatené o vitamíny a minerálne látky pre zdravý rast a vývoj dieťaťa**.

    BEBA ponúka taktiež variant hotové mliečko BEBA COMFORT HM-O tekuté25, ktoré je priamo pripravené na okamžité použitie. Okrem toho mliečko krásne vonia a výborne chutí, je tiež skvelým pomocníkom na vašich výletoch, návštevách alebo tiež pri nočnom kŕmení.

    Na základe veku vášho dieťatka si budete môcť vybrať vhodnú dojčenskú a batoľaciu výživu:

    BEBA COMFORT 2 HM-O - pre všetkých drobcov od ukončeného 6. mesiaca

    BEBA COMFORT 3 HM-O - pre detičky od ukončeného 12. mesiaca

    Koho hľadáme

    Na testovanie tejto prémiovej dojčenskej výživy, s overenou kombináciou prospešných látok podľa vzoru materského mlieka, hľadáme 23 mamičiek detí vo veku od ukončeného 6. mesiaca. Mamičky, ktoré hľadáme, dbajú na to, aby ich dieťatko dostalo to najlepšie z najlepšieho. Podporujú vývoj a prospievanie dieťatka a zaujímajú sa o zloženie dojčenskej výživy. Keďže sa s nami o celé testovanie, postrehy a skúsenosti podelia, je potrebné, aby to boli komunikatívne mamičky, ktoré nám priebeh testovania sprostredkujú nielen písomnou formou, ale aj prostredníctvom fotografií.

    Ako sa zapojiť

    Našli ste sa v popise vyššie a rady by ste sa, spolu so svojím dieťatkom, stali súčasťou tohto testovania? Zapojíte sa jednoduchým napísaním komentára pod tento článok, v ktorom nám prezradíte, akých jedákov doma máte. Bojujete o každý spapaný mililiter mliečka, alebo by nepohrdli aj dvojitou porciou, ak by mohli? Taktiež nezabudnite napísať vek vášho dieťatka a to, či by ste rady testovali BEBA COMFORT HM-O 2 alebo 3.

    Čas na zapojenie sa máte do pondelka 14.3.2022. V priebehu týždňa vyberieme 23 žien, ktoré oslovíme internou poštou a odovzdáme im všetky potrebné inštrukcie k testovaniu.

    Budeme vám držať palce a tešiť sa na Vaše komentáre. 🙂

    konik_testuje

    * Minerálne látky železo, zinok a vitamíny A, C, D sa podieľajú na normálnom fungovaní imunitného systému.

    ** Vápnik je potrebný pre normálny rast a vývin kostí u detí. Obsah v zhode s požiadavkami príslušnej legislatívy.

    *** Dôležité upozornenie: Dojčenie je pre Vaše bábätko to najlepšie. Ak už nemôžete dojčiť, vyberajte náhradnú dojčenskú výživu po porade so svojím pediatrom.

    Vybrať si z veľkej ponuky náhradnej dojčenskej výživy môže byť občas náročné. Podľa čoho ste si vyberali vy?

    A. Kvalita.
    B. Cena.
    C. Dôvera k značke.

    Ak by ste chceli vyskúšať novú BEBA COMFORT HM-O 2, 3, sledujte nás a nezmeškajte testovanie, ktoré pre vás pripravujeme. Za každú odpoveď vám pošleme 3 srdiečka.

    #test_beba2

    * Dôležité upozornenie: Dojčenie je pre Vaše bábätko to najlepšie. Ak už nemôžete dojčiť, vyberajte náhradnú dojčenskú výživu po porade so svojím pediatrom.