1mima
    2. máj 2021    Čítané 64x

    Náš pokus o osamostatnenie sa vďaka BEBA SUPREMEpro 2 🙂

    Možnosť testovanť mliečko BEBA SUPREMEpro 2 som našla práve v období, keď som začala rozmýšľať, ako zapojiť muža do starostlivosti o, vtedy 9-mesačného, synčeka a zároveň si ukradnúť vytúženú chvíľku pre seba, prípadne pre staršiu dcérku. Povedala som si, že za vyskúšanie nič nedám. Nechcela som skúšať kadečo, keďže ocko má silnú histamínovú intoleranciu a BEBA SUPREMEpro 2 sa mi podľa popisu zdala vhodná aj na prípadné alergie a intolerancie. A mala som to šťastie, že nás na testovanie vybrali. 🙂

    Miško je moje druhé dieťatko. Dcérka Vanda má už 6 rokov, čo sa týka umelého mliečka, to nikdy neochutnala, bola dojčená 2 roky a 9 mesiacov. Aj po tejto skúsenosti som sa pri druhom dieťatku rozhodla dojčiť len dovtedy, dokedy to bude pohodlné nám obom (dojčenie do takmer 3 rokov už bolo pre mňa dosť obmedzujúce, aj keď skôr psychicky ako fyzicky). Keďže nemám šťastie na spavé a bezproblémové deti, snažím sa nájsť spôsob, ako skombinovať dojčenie, kým to ešte ide, s večerným kŕmením náhradným mliečkom, aby ma vedel zastúpiť bez problémov aj muž v prípade, keď ja už po celom dni „padám na hubu". Dojčenie je síce podľa mnohých mamičiek aj nemamičiek najviac, čo dieťatku môžeme dať, ale pre mňa je najviac, keď má dieťatko spokojnú mamu a nie klbko dojčiacich nervov.

    ...a tak prišiel kuriér s balíčkom. Potešila som sa a myslela som, že to bude brnkačka. Miškovi sa veľmi páčilo balenie a, úprimne povedané, aj mne, keďže (aspoň podľa výrobcu) je úplne recyklovateľné. S veľkým očakávaním som namiešala prvú dávku. Prášok sa krásne rozpúšťa aj v chladnejšej vode (trošku som neodhadla čas chladenia), nepení (ak sa s fľašou nesnažíte urobiť to, čo s margheritou v shakeri) a chutí celkom príjemne, porovnateľne s materským mliekom. Miško ale prvú fľašu úplne odignoroval. Dúfala som, že to bolo len prvým zoznámením také rozpačité. Druhý deň mliečko tiež veľmi nezabodovalo a to už som skúšala aj naliať ho do jeho obľúbenej fľaše na čaj. Tretí deň sa konečne podarilo vypiť pol fľaše. Bruško nebolelo, Miško sa zdal spokojný, dokonca aj noc bola pokojnejšia ako predtým.

    Nedokážem ale povedať či to bolo mliečkom alebo nie, keďže odvtedy sa mu podarilo vypiť pol fľaše len 2 - 3x. Skúšali sme poctivo ďalej, ale bohužiaľ zatiaľ bez väčšieho úspechu.

    Čo je dôležité, veľmi si zvykol na večerné kaše z mliečka BEBA SUPREMEpro 2, čo mi na začiatok stačí. Časom, keď začne mamin mliečny bar štrajkovať, snáď si nájde cestičku aj k "fľaškovému" mliečku a možno ho len stačí nechať samého s tatom a fľaškou mlieka, uvidíme, vyskúšame. 

    Keď som sa zamýšľala nad tým, prečo Miško odmieta mliečko z fľaše, napadlo mi pár vecí, ktoré mohli zavážiť.

    - tlačia sa mu zúbky a teda dosť ho trápia (a tým aj mňa), môžem byť asi rada, že krásne papá príkrmy, 

    - začína chodiť, tak sa jeho pozornosť sústreďuje inam 

    - pohodlnejšie je pritúliť sa k mame, ako čakať na fľašu (bohužiaľ mamu vždy ukecá)

    V každom prípade, pokračujeme v skúšaní, raz to príde 🙂 a večerné kašičky to zatiaľ istia.

    Čo sa týka BEBA SUPREMEpro 2, celkom ma zaujalo zloženie. Zdá sa, že má všetko, čo drobec potrebuje a pár vecí navyše, krásne sa rozpúšťa, príprava je ozaj rýchla a pohodlná, chuť a vôňa príjemná. Bruško zjavne nebolí a tráviace problémy sa nám tiež neobjavili.

    Pri používaní isto využijete priestor medzi viečkom a samotným práškom (ja to volám rímsa), kam môžete položiť odmerku a nemusíte ju zakaždým loviť v prášku. Na zistenie množstva mliečka stačí pozrieť cez priehľadné veko. Veľmi praktické.

    No a ak nezrecyklujete plechovku do kontajnera na to určeného, môžete ju použiť ako my - buď ako bubny alebo ako úložný priestor pre malé kocky, hračky atď. Len ich treba ešte premaľovať a ozdobiť (predsalen má izbu so 6-ročnou veľkáčkou). 

    Oodmerka nám zatiaľ celkom slušne poslúžila ako kryzátko pri prerezávajúcich sa zúbkoch.

    Do testovania som šla s veľkými očakávaniami, ale aj napriek tomu, že sa nám nepodarilo nabehnúť na umelé mliečko tak, ako som si predstavovala, som spokojná a verím, že jedného pekného dňa Miško zistí, že nielen mamine mliečko je TOP (a mama bude môcť konečne zbehnúť ku kaderníčke, na manikúru, pedikúru a dvojku vínka s kamoškami).

    Veľká vďaka za možnosť testovania, sama by som sa asi neodhodlala. 🙂

    #skusenosti_beba_supremepro2

    sammy91
    2. máj 2021    Čítané 61x

    BEBA SUPREMEpro 2 - alternatíva, pri ktorej zostávame

    Každá maminka sa snaží spraviť pre spokojnosť svojho dieťatka aj nemožné. Už v tehotenstve som bola presvedčená o tom, že spravím maximum pre to, aby som svojej malej vysnívanej princeznej dala čo najlepší štart do života v podobe materského mlieka. Absolvovala som aj kurz prípravy na dojčenie, od ktorého som si sľubovala veľa. Avšak prišiel deň D a moja žabka sa narodila, a teória a predstavy sa úplne líšili od praxe. Od úplného začiatku sme s dojčením bojovali.
    V druhom mesiaci sa dcérka prestala prisávať a bolo vymaľované. Keďže som ale presvedčená o tom, že materské mlieko je pre dieťa to najlepšie, začala som si ho odsávať. Začal sa pre mňa maratón v boji o záchranu mlieka. Minula som stovky eur na bylinky a čaje podporujúce laktáciu, strávila hodiny a hodiny pri odsávačke a upadala som z toho čoraz viac do depresie...

    Keď som už počas dcérkinho štvrtého mesiaca nestačila pokryť jej denný príjem, nastal čas výberu náhradného mlieka na dokrmovanie. Nikdy nezabudnem na ten moment, keď som plná obáv stála v obchode pred regálom plným dojčenských mliek a študovala ich zloženia. Rozhodovanie bolo o to ťažšie, že ja sama mám silnú alergiu a dcérka bojuje s ekzémami. Vyhrala to BEBA OPTIPRO HA 1, ktorú dcérka popri materskom mliečku pila donedávna.

    Keď moja Ivanka dovŕšila 6. mesiac, objavila sa možnosť testovania prémiového pokračovacieho mliečka BEBA SUPREMEpro 2. Neváhali sme a zapojili sme sa, keďže toto mliečko rovnako obsahuje Optipro HA štiepenú bielkovinu, na ktorú je už dcérka zvyknutá. 

    Testovací balík nás veľmi príjemne prekvapil. Obsahoval až 6 plechoviek mlieka, ktoré sa dcérka rozhodla hneď preskúmať.

    Keď sme jej mliečko prvýkrát zarobili, mali sme trošku obavy, či ho prijme. Avšak malá sa fľašky chopila ako správna hladoška a vypila ho s úsmevom do dna. A takto, v znamení zábavy, sa niesli celé 3 týždne nášho testovania. 

    Plusy:

    • chuť mliečka - nie je horké, aj napriek tomu, že obsahuje štiepenú bielkovinu,
    • rozpustnosť,
    • veľkosť balenia - nám 800 g balenie vydrží popri príkrmoch približne 2 týždne.
    • zloženie - bez palmového oleja, vďaka Optipro HA vhodné aj pre deti alergikov a ekzematikov. 

    Mínusy:

    • vyššia cena - ale za kvalitu sa oplatí priplatiť si.

    My pri tomto mliečku určite zostávame. Ďakujeme @konik_testuje za príležitosť vyskúšať si toto mliečko.

    #skusenosti_beba_supremepro2

    zamivana
    2. máj 2021    Čítané 690x

    Keď sa nedá ďalej dojčiť. Alebo o tom, ako žabka príde na chuť náhradnému mliečku

    Kde bolo tam bolo, bola raz jedna malá žabka, ktorú rodičia volali Kristínka. Kristínka sa narodila do rodinky, kde už jedna žabka kvákala. 😊 Bola to jej sestrička.

    Rovnako ako prvá, aj táto druhá bola od malička plne dojčená. Mliečka bolo dosť, lenže... Už počas tehotenstva som mala vážne zdravotné problémy, ktoré sa pôrodom takmer úplne vyriešili, no postupom času sa opäť hlásili o slovo. Keďže patrím medzi mamičky, ktoré mali to šťastie a mliečka bolo dosť, chcela som počkať, kým maličká povyrastie, kým mliečko už potrebovať nebude, kým... No niekedy musí mamička dieťatku odoprieť to, čo je pre neho tým najpotrebnejším a hľadieť na svoje zdravie, aby spolu zažili ešte veľa krásnych chvíľ. 

    Dojčenie nie je ľahké a nie vždy ide podľa predstáv, no ľahké nie je ani ho ukončiť a prejsť na náhradné mliečko.

    Doma už máme jednu slečnu s ABKM, preto u nás bolo jasné, že siahneme po hypoalergénnych formuliach. Ale po ktorej? Všetky HA mliečka, ktoré som poznala, boli horké, ich chuť bola na míle ďaleko od chuti materského mliečka. 

    Keďže termín operácie som už mala stanovený, rozhodla som sa konať, a tak sme skúsili prvé HA mliečko, vo forme kaše, keďže Kristínka nevedela piť z fľaše. Kaša bola horká a maličká ju vôbec nechcela, no aspoň ochutnala. Po pár dňoch už bolo jasné, že toto mliečko pre ňu nie je to pravé, bolelo ju bruško, mala hnačky a celkovo bola nespokojná.

    No vďaka Modrému koníku sme sa dostali k testovaniu mliečka BEBA SUPREMEpro 2. A toto mliečko prekvapilo.

    Výhody:

    • Skvelá chuť, napriek tomu, že je mliečko HA, je sladké a príjemné,
    • Výborná rozpustnosť, hrudky sa netvorili ani po pridaní do príkrmu, ani pri miešaní s vodou.
    • Praktické, recyklovateľné balenie
    • Skutočne priateľské k citlivému detskému brušku.

    Nevýhody:

    • Veľkosť balenia. Ak je mliečko používané na prikrmovanie, je 800 g, s trvanlivosťou 1 mesiac po otvorení, na hrane. Z môjho pohľadu by bolo lepšie, ak by bola dávka rozdelená do 2 menších a mliečko tak bolo čerstvejšie. 
    • Pre veľa mamičiek môže byť nevýhodou cena, ktorá je o niečo vyššia, ale v tomto prípade je dôvod si priplatiť.

    A ako u nás testovanie prebiehalo?

    Prvý týždeň, sa Kristínka zoznamovala s chuťou mliečka len prostredníctvom večernej kaše, keďže fľašku vôbec nepoznala. 

    Už prvý večer jej kaša s BEBA SUPREMEpro 2 zachutila natoľko, že prvýkrát vo svojom krátkom živote zjedla plnú misku. 🤣 Ledva sa zvládla okupkať, a potom, s plným bruškom, zaspala.❤️ Bála som sa, čo za noc nás čaká, a mala som výčitky, že som jej dovolila toľko zjesť. No nič strašné sa nedialo. Madam vynechala jedno dojčenie, ale na to ďalšie sa zobudila s presnosťou švajčiarskych hodiniek. Bruško ju nebolelo, netlačilo a na druhý deň nás v plienke nečakalo žiadne nemilé prekvapenie. Ani po týždni sa nič nezmenilo. Moje dieťa, ktoré išlo roztrhnúť, keď som si schuti dala za hrsť pukancov, ani nevedelo, že sa niečo chystá.

    Ďalší týždeň som začala malej ponúkať fľašku s mliečkom. Najskôr iba večer, potom počas celého dňa, ale iba olízala a otočila sa. Jasné... Dojčené dieťa a mama mu pchá fľašu. 🤣 Ako inak to mohlo dopadnúť? Nevadí. Som trpezlivá. I keď nie vždy.

    Tretí týždeň, som sa rozhodla s malou vypiecť, a tak som jej ponúkla mliečko na lyžičke. A ona? Otvárala ústa ako divá.❤️ Potešila som sa, pretože mliečko jej chutilo, už iba nájsť spôsob, ako ho do nej efektívne dostať. A tak som vytiahla zbierku fliaš, cumlikov a náustkov po staršej a skúšali sme. No nedarilo sa nám. Až posledný deň testovania, prišla za mnou staršia dcérka s prosíkom, že aj ona by také mliečko chcela, a tak aj dostala do šáločky so slamkou. Ochutnala, a keď videla, ako na ňu malá sestrička so záujmom pozerá, ponúkla aj jej. 😊❤️ A viete čo? Ona sa napila, skoro pol šálky vycuckala. Keď si to staršia uvedomila, to bol cirkus. 🤣 Ešteže sme tých zlatých plechoviek dostali toľko. ❤️

    A tak sa aj naša dojčená žabka naučila piť náhradné mliečko. 😊 Spánok sa jej sice nezlepšil, ale našťastie ani nezhoršil. Prišla na chuť kašičke a za obdobie testovania pribrala takmer 500 g. ❤️

    A čo teraz? Teraz bez výčitiek svedomia začnem riešiť svoj zdravotný stav, aby som mohla čas s mojimi žabkami tráviť čo najplnohodnotnejšie, keďže viem, že sme našli mliečko, ktoré je chutné, nutrične vyvážené a brušku malej princeznej vyhovujúce. ❤️

    #skusenosti_beba_supremepro2

    mamina2015
    2. máj 2021    Čítané 38x

    BEBA SUPREMEpro 2

    Dlho som rozmýšľala, ako začať, a hlavne, kedy tento článok, moju recenziu, napísať. Však mamička na materskej má kopu času, tak to pôjde ako masle. Tralala... nie je to také ľahké. 

    Je večer 21:00, deti spia a ja píšem článok o Našom testovaní mliečka BEBA SUPREMEpro 2.

    S rastom dieťaťa prichádzajú aj rastúce čertoviny 🤣 a, samozrejme, rastúco bruško. BEBA bola dobrá skúška a uspela chuťou a hlavne zasýtila môjho hladoška. 

    Prvého syna som dojčila 2 roky. Boli to krásne roky, nádherné puto spojenia a intimity (má to svoje čaro). Druhého syna sa mi, žiaľ, nedarilo dlho dojčiť, a tak sme museli prejsť po 4 mesiacoch na náhradné mlieko. Hm, lenže, ktoré bude to pravé pre moje dieťa? Ktoré, keď na trhu ich je toľko? Prišla dilema, ktoré kúpiť. Kúpili sme ich viac. Jedno bolo riedke, druhé robilo šarapatu v brušku, atď. Niekedy sa netrafíte na prvý šup. 

    Nebudem tu písať značky, ale vyskúšali sme ich viac. Potom prišla možnosť vyskúšať novinku od značky Nestlé. 

    Mliečko BEBA SUPREMEpro 2 je zložením veľmi dobré. 

    Medzi unikátne zložky BEBA SUPREMEpro 2 patria:

    • OLIGOSACHARIDY 2'FL a LNnT

    Výživa obsahuje 2 najvýznamnejšie oligosacharidy štruktúrou identické s tými v materskom mlieku.

    • BAKTÉRIE ČREVNEJ MIKROFLÓRY

     Sú baktérie mliečneho kvasenia, ktoré sa nachadzajú v črevnej mikroflóre dojčených detí.

    • OPTIPRO® HA

    Je náš špeciálny patentovaný proces na získanie 100 % srvátkovej, šetrnej a čiastočne hydrolyzovanej bielkoviny. Vhodné pre deti s alergiou v rodine.

    • Omega 3 mastná kyselina DHA

    Zvyšuje imunitu a znižuje riziko vzniku alergie. 

    Kedže máme v rodine potvrdenú alergiu, bola to skvelá voľba. 

    Medzi prednosti mlieka patrí jeho chuť a vôňa. 

    Mne osobne však na obale chýbala možnosť zarovnať si odmerku. 

    Konečné hodnotenie je veľmi pozitívne. 

    "Spokojné dieťa, spokojná mama." 

    Ďakujeme #modrykonik za túto skvelú možnosť a ďakujem #nestlé, že stále skúmate a hľadáte len to naj naj naj pre naše deti. 

    • S pozdravom mamina

    #recenzia
    #test_bebasupreme
    #skusenosti_beba_supremepro2

    lenkavalova
    1. máj 2021    Čítané 83x

    Giorgia a jej BEBA

    Ahojte mamičky

    V úvode našej recenzie sa vám trochu predstavíme. 

    Volám sa Lenka a som mamou špagetky menom Emma Giorgia. ❤️

    Moje vymodlené dievčatko prišlo na svet 3.6.2020.

    Ešte v tehotenstve som si sľúbila, že urobím maximum, aby som mohla dojčiť a že to nevzdám tak rýchlo ako pri synovi. 

    Vďakabohu sa mi to splnilo a z nemocnice sme odchádzali plne dojčené (klobúčik verný priateľ😂) .

    Giorgiu som v tomto nijako neobmedzovala a dojčila na požiadanie (aj každú 1,5 hod). Popravde, inak sa ani nedalo, lebo špagetka bola od narodenia veľký jedák a už aj pri párminútovom meškaní dosť hlasným spôsobom ukazovala svoj taliansky temperament. 🙉 Za jej apetít by sa ani Joey Tribbiani nemusel hanbiť. 

    Všetko bolo super, malá krásne priberala. 

    Až prišiel 4. mesiac. Vtedy nám pediatrička povedala, že je potrebné prejsť na náhradné mlieko. S tým som nesúhlasila. Mliečka som mala veľa a mala som pocit, že ako matka by som zlyhala. Tak sme sa dohodli, že po každom dojčení ju ešte dokŕmim. 

    A tu začal náš boj. Vybrať mliečko= hotové umenie. Jedno Giorgii nechutilo, jedno nezasýtilo, z ďalších sme grckali alebo mali bolesti bruška. 

    Už keď sme si mysleli, že máme to pravé, BUM! 💥 A zas odznova. 

    Keď mala Giorgia 8 mesiacov, už bola tak zvyknutá na fľašu, že odmietla moje mliečko. Aj keď papala tuhú stravu, mliečko chcela každé 2 hodiny.

    Preto sme sa veľmi potešili, keď sme dostali možnosť testovať mliečko BEBA SUPREMEpro 2. 

    Hneď, ako došiel balík, sme ho museli vyskúšať. Mliečko bolo veľmi chutné, jemné, super sa rozpúšťalo, žiadne hrudky, čo by upchávali cumeľ. Žiadna zbytočná pena. 

    Giorgia vypila vždy všetko do poslednej kvapky. Ďalšou výhodou pre mňa bolo, že krásne zasýtilo. Už som nemusela na noc pridávať do mliečka kašu, aby prespala celú noc. 🙏😴

    Asi po týždni testovania u nás nastali menšie problémy s bruškom a kakaním (už sme chceli prestať s testovaním), ale všetko sa nakoniec upravilo a my sme mohli pokračovať. 

    Mliečko sme si brali so sebou, aj keď sme išli na výlet k rodičom. Krabica sa v pohode zmestí do tašky na Giorgiine veci. Keďže mám v taške vždy aj náhradnú odmerku, nevadilo nám, keď sa odmerka v mliečku „stratila", keďže v krabici nie je žiadna úchytka na zavesenie odmerky. 

    Posledný týždeň sa začali Giorgii prerezávať ďalšie zúbky, tak nám odmietala tuhú stravu. Ale opäť pomohla BEBA SUPREMEpro 2, vďaka ktorej sme to zvládli bez plaču z hladu. 

    Za nás rozhodne najlepšie mliečko. Sme vďační za možnosť zúčastniť sa testovania. Ďakuejeme #konik_testuje. Naša voľba je jasná. Rozhodne pri ňom zostaneme. Náš favorit. 

    #test_bebasupreme  #recenzia #skusenosti_beba_supremepro2

    VÝHODY :

    1. Zloženie 

    2. Chuť, rozpustnost (vrelo odporúčam do kávy 😂) 

    3. Zasýtenie 

    4. V neposlednom rade sú to plechovky a odmerky. U nás najlepšie hračky. Nikdy by mi nenapadlo, že ešte aj pre ne je možné sa pobiť (Samuel 8 rokov). Ale ten kľud potom, na nezaplatenie.

    NEVÝHODY :

    1. cena (naozaj chápem, že pre niekoho to je „pálka", ale ja neľutujem. Presvedčili sme sa o kvalite.) 

    majqa28
    1. máj 2021    Čítané 28x

    Ako sme testovali BEBA SUPREMEpro 2

    Ahojte mamičky

    Mali sme tú možnosť testovať mliečko Beba SUPREMEpro 2 a v tomto článku sa budem snažiť opísať našu skúsenosť, a ako sme vlastne dopadli. 🙂

    Takže....

    Malá Pampeliška mala od narodenia problémy s bruškom, kŕče, plač, kŕče, plač a tak to pokračovalo. Po XY skúšaní mliečok som sa potešila, že nás vybrali do testovania, lebo ani neviem prečo, ale BEBA bola značka, nad ktorou sme neuvažovali.

    Keby som len vedela, že to bola chyba. Prišiel kuriér s mega balíkom, skoro som odpadla. Hneď na druhý deň sme začali. Urobila som mliečko, ktoré sa mimochodom super rozrába, nerobia sa hrudky a nepení ako pena do kúpeľa. Prvý glg bol môj. 🙂 Žiadna sláva, bleee, preto som ani nedúfala, že malá cucne niečo. Ale keďže tu o mňa nešlo, tak som išla na to... Ľudia... 180 ml naraz a k tomu nové mliečko, a malá sa ani nepozastavila, že niečo iné pije. Hovorím si: „Paradzina,len nech jej to vydrží." Večer vypila zase plnú dávku a hajde spať (19.00). Ráno sa zobudím na malej štebotanie, kuknem na hodinky a tu zrazu 7.00. Som neverila, reku, či zmena času, či čo. 🙂 Dieťa mi prespalo celú noc, žiadny plač, kŕče nič... Muž ani neveril, myslel si, že to len náhoda... Ženy, žiadna náhoda. Pre nás je toto mliečko zázrak, fakt. Takto to pokračovalo aj na druhý, tretí, štvrtý deň, až sme došli do bodu, že toto už nie je o testovaní, skrátka sme naďabili na to správne pre našu malú... Možno si poviete: „Lebo dostala zadarmo, tak píše básne o mliečku," ale nie ženy, nie je to tak... Je to „true story". 🙂 

    Ja to určite odporúčam každej mamičke. Veď ktorá z nás by nechcela zdravé bábätko s kľudným spánkom a bruškom. No, a aby sa nepovedalo, že samé chvály píšem, tak je tu niečo, čo by som chcela vytknúť.

    Mňa osobne odrádzala chuť... Taká divná ako železo, či čo. Ale čo tam po mne.

    Ďalšia vec, ktorá mi nesedí je balenie, Vadí mi, že naberačka sa nedá niekde pripnúť a musí byť v mliečku, ktoré keď vezmete do tašky na výlet, tak naberačku treba loviť. 🙂 A nieje „safety" vrchnák. Nedá sa nijako zakliknúť. To tiež mne osobne prekáža. TakŽe keď cestujeme, lepiaca páska nesmie chýbať. 🙂

    No a posledná vec je cena. Každý chce pre dieťatko to naj, no chápem mamky, ktoré žijú z ruky do úst a cena pri tomto mliečku ich určite odradí. ☹

    Takže toľko o našom testovaní. 🙂 Za nás odporúčam určite. Všetko dobré mamičky, a aj vaším detičkám, aby ste aj vy našli to správne pre vás.

    #skusenosti_beba_supremepro2

    petranagy
    28. apr 2021    Čítané 45x

    Testovanie očami rodičov

    Ako to bolo kedysi? Už v dávnych časoch boli snahy nahradiť materské mlieko. Zväčša išlo o mlieko zvierat (koza, krava). V staroveku sa pripravovala pre malé deti zmes medu, mlieka a podrvených obilnín. Našťastie mame 21. storočie a o naše deti je postarané. 

    Hurá ideme testovať! Presne takto som sa tešila na testovanie BEBA SUPREMEpro 2.

    Keď na Modrom koniku na mňa vyskočila možnosť testovať BEBA SUPREMEpro 2, veľmi som sa potešila a hovorím si: „Poďme to skúsiť." Podarilo sa, vybrali nás. Tešila som sa, ale popravde som sa na začiatku bála, ako prijme moja dcéra nové náhradné mlieko. Predsa každé mlieko je iné, každé dieťa je iné. 

    Moje dieťa je od prvého dňa na tomto Covid svete na náhradnom mlieku. Nepoznám ten pocit, keď sa dieťa prisaje. Mlieko som nemala od začiatku, a preto som hľadala to najlepšie pre svoje dieťa. Našla som. Nová dimenzia dojčenskej výživy podľa vzoru materského mlieka pre podporu imunity a spokojnosť bábätka. BEBA SUPREMEpro 2. ❤️ 

    Keďže sme rodina, tak som sa rozhodla, aby sa k tomuto testovaniu vyjadril aj otecko. 

    Očami matky: 

    Najprv som sa veľmi potešila, keď kuriér doručil balík. Čakala som dve krabice umelého mlieka. Na moje veľké prekvapenie, po otvorení som zistila, že tých krabíc je 6. Ja sama som celiatik, našťastie, malá nie je, ale odporúčali mi od začiatku používať mlieko, ktoré je vhodné pri alergií v rodine a to BEBA SUPREMEpro 2 je. Plechovka je z recyklovaného materiálu, čo má tiež veľmi potešilo, ale najviac som bola milo prekvapená z hygienického balenia dávkovača a priehľadného viečka, ktoré je za mňa TOP. Hneď som vedela, že to bude super. BEBA si má získala už len týmito maličkosťami. 

    Prvý deň testovania som sa trocha bála. Predsa je to niečo nové, čo moje dieťa ešte neskúšalo. 

    Pripraviť vodu, flašku, náhradné mlieko a ideme na to. 

    V prvom rade rozpustnosť mlieka na výbornú a tá chuť, mňam. Ani sa nečudujem, že dcérke hneď od prvej chvíľke chuti. 

    Žiadne bolesti bruška, ani iné ťažkosti sme s mliečkom nemali. 

    Dokonca neviem aká je tajná ingrediencia náhradného mliečka BEBA SUPREMEpro 2, ale Adelka prespí celu noc.

    Spokojné dieťa = spokojná mama. 

    Už teraz viem, že s týmto mliečkom budem pokračovať aj ďalej. 

    Výhody

    • BEZPEČNÁ, pretože bola vyvinutá s cieľom chrániť produkt pred vzduchom, vlhkosťou a svetlom. Plechovka má vonkajšiu bezpečnostnú ochranu a vnútornú ochranu, tou je hliníková fólia.
    • PRAKTICKÁ, pretože má priehľadné veko, aby bolo možné ľahko zistiť, koľko výživy ešte zostáva.
    • HYGIENICKÁ, pretože má priestor pre uloženie odmerky navrhnutý tak, bola odmerka nebola v kontakte s práškovou výživou.
    • EKOLOGICKÁ - obal je šetrný k životnému prostrediu, pretože samotná plechovka je vyrobená zo 100 % recyklovateľnej ocele. Plastové veko a odmerka sú vyrobené najmenej zo 66 % tzv. "Bioplastu", teda materiálu z obnoviteľných zdrojov, ktorý možno triediť a recyklovať ako bežný plast.
    • Plus neobsahuje palmový olej. 🌴

    Mínus

    Vyššia cena, ale za kvalitu sa platí, a ako sa hovorí, nie sme dosť bohatí, aby sme si kupovali lacné veci. 

    Očami otca: 

    Za mňa v skratke. S náhradným mliekom som spokojný. Oceňujem na BEBA SUPREMEpro 2 jej chuť a rozpustnosť bez hrudiek. 

    Keď mama nie je doma, viem si aj sám poradiť s Bebou. 

    Oceňujem tieto užitočné zložky, ktoré obsahuje: 

    • OLIGOSACHARIDY 2'FL a LNnT

    Výživa obsahuje 2 najvýznamnejšie oligosacharidy štruktúrou identické s tými v materskom mlieku.

    • BAKTÉRIE ČREVNEJ MIKROFLÓRY

     Sú baktérie mliečneho kvasenia, ktoré sa nachadzajú v črevnej mikroflóre dojčených detí.

    • OPTIPRO® HA

    Je náš špeciálny patentovaný proces na získanie 100 % srvátkovej, šetrnej a čiastočne hydrolyzovanej bielkoviny. Vhodné pre deti s alergiou v rodine.

    • Omega 3 mastná kyselina DHA

    Minerálne látky železo, zinok a vitamíny A, C, D sa podieľajú na normálnom fungovaní imunitného systému. 

    Mínus: vyššia cena (pre moju dcéru kúpim všetko, z čoho ju nebude bolieť bruško a bude spokojná) 

    Za nás rodičov hodnotíme BEBA SUPREMEpro 2 ako výbornú voľbu pre budúce mamičky. Sme veľmi spokojný a dcérka rovnako. 

    Ďakujeme, ❤️ že sme mohli byť súčasťou testovania BEBA SUPREMEpro 2. 

    #test_bebasupreme  #recenzia #skusenosti_beba_supremepro2

    10adriana10
    27. apr 2021    Čítané 60x

    BEBA SUPREMEpro 2

    Neviem, kde začať, tak to zoberiem od úplneho začiatku. Dňa 10.7.2020 sa nečakane vypýtal na svet v 34tt Filip. Na to, že to bolo všetko tak rýchle, nečakané a skoro, mal krásne miery 2800 g a 48 cm. Patrila som k tým šťastným mamám, ktorým bolo dopriate dojčiť a nadojčila by som kľudne aj pol pôrodnice. 🤣

    Filip, až na pár zlých dní, bol úžasné dieťa, vstával mi v noci maximálne 2x. Dokonca, jednu noc prespal celú. No prišiel piaty mesiac, a akoby uťalo, dieťa sa budilo každé dve hodiny na mlieko. 🤦 Už som čítala články, čo pomôže. Boli rôzne tábory:

    1. Potrebuje len mať pri sebe maminku.
    2.  Je hladný.
    3. Ono je to len obdobie, to prejde. 😁

    Je to možno len obdobie, ale už trvá fakt dlho 😁, maminku pri sebe má, viac-menej spí už pri nás. A to, či je hladný, sa dalo zistiť len náhradným mliekom. A tak som bola rada, že nás vybrali do testovania mlieka BEBA SUPREMEpro 2.

    Ja, ako nováčik s náhradným mliekom, som začala študovať, čo má také mlieko obsahovať, čo nemá. Pýtala som sa aj na názory mamičiek. Tie boli rôzne, ale na jednom sa zhodli: musí dieťaťu chutiť, a aby ho nebolelo bruško . 

    BEBA SUPREMEpro 2 má skvelé zloženie, obsah čiastočne štiepenej bielkoviny upravenej procesom OPTIPRO® HA, vhodnej aj pre deti s alergiou v rodine. 

    Hovorím si: „Super, manžel má alergiu na mliečnu bielkovinu a dcéra na laktózu, takže u mňa veľké plus." 

    Prišiel deň D.👏 Urobila som len 30 ml mliečka a s malou dušičkou som ponúkla Filipovi mlieko. Samozrejme, vyhral Filip a fľašku nechcel. Takto to šlo prvý týždeň, ale ja som to nevzdala. Po týždni sa nado mnou zľutoval a vypil prvých 30 ml. Prišla radosť, ale i strach, či nebude mať problémy s bruškom alebo so stolicou. Ale moje obavy boli zbytočné, bruško vôbec nebolelo a v plienke to vyzeralo rovnako. 

    Keď nám to šlo cez deň už takto pekne, tak sme postúpili a skúsila som mlieko aj na noc. A opäť potlesk! 👏👏 Filip spí dlhšie ako dve hodiny. Potiahne 4 hodinky bez zobudenia. V noci ho ešte kojím, ešte tam niečo mám, tak kým mám, tak mu dám, cez deň mlieko nepije, keďže príkrmy papá pekne. 😁 

    BEBA SUPREMEpro 2 je za mňa super voľba. Dieťa je spokojné, lebo bruško nebolí, mama je spokojná lebo dlhšie spí. 

    Za výhody mlieka považujem: 

    • Zloženie (mlieko vychádzajúce zo 60-ročného výskumu materského mlieka spoločnosti NESTLÉ)
    • Chuť (jemná, nie veľmi sladká)
    • Ekologické balenie
    • Rozpustnosť ( bez hrudiek a peny )

    Nevýhody

    1. - Cena (je vyššia, čo môže pri kúpe mlieka zavážiť pri rodičovskom príspevku 🤣) 

    Na záver som rada, že sme mohli testovať toto mlieko a ja som mohla zistiť prečo sa Filip tak často budí. Áno, budí sa aj teraz, ešte to nie je prespatá celá noc, ale pomaličky to pôjde. Ďakujeme ☺️

    #test_bebasupreme #recenzia #skusenosti_beba_supremepro2

    emminka28
    27. apr 2021    Čítané 95x

    Happy BEBA baby 💛

    „Každé dieťa je iné, a preto potrebuje individuálnu pozornosť. Každý, kto je rodičom, vie, ako jedinečné je každé dieťa.“ - (W. H. Thomas)

    Bolo to presne 28.11.2019, keď som si so zvláštnym pocitom sadla na posteľ a uvedomila si, že je na mne niečo iné, niečo sa so mnou deje. Aj napriek tomu, že to bolo prvý krát, hneď som vedela, o čo ide. Utekala som do lekárne a... „ÁNO" test vyšiel pozitívny. ĎAKUJEM! ĎAKUJEM! ĎAKUJEM! Od tej doby, ďakujem každý, každučký deň.
    Prvé vyšetrenie u lekára, prvá fotka zo sona. Najkrajšie chvíle, celé tehotenstvo bolo pohodové, bez problémov. Dokonca aj odvahy som mala na rozdávanie, i keď sa termín pôrodu neustále približoval. Hoci som zostala na všetko sama... V momente, keď sa moja malá princezná začala pýtať na svet, všetko som pustila z hlavy a myslela len a len na ňu. Na to, nech to zvládneme, a nech sme čím skôr obe spolu a najmä v poriadku... Zvládli sme to, za necelých 8 hodín strávených v nemocnici som ju už držala v náručí. 🥰 Šťastnú, krásnu, zdravú...

    Ešte v nemocnici však prišli prvé problémy. Netvorilo sa mi mliečko, malá musela byť dokrmovaná. V nemocnici jej začali dávať mliečko BEBA COMFORT 1. Bohužiaľ, toto mliečko nám však „nesadlo". Nasledovali dlhé mesiace testovania mliečok, skúšania, hľadania...

    Lesia mala reflux, pruh na pupčeku, tiež jej lekárka zistila alergiu na laktózu a ešte na pár iných zvyčajných zložiek náhradného mlieka. Bolo to hrozné. Neustále plakala, pučila sa, zvracala... Veľmi som sa o ňu bála. Nič nebolo dobré, ani mliečka na predpis.

    Ani neviem ako, prešlo 6 mesiacov a hneď ako to bolo možné, začali sme s príkrmami. Našťastie jej chutilo všetko. Mliečko sme stále nenašli vhodné, ale už mi to tak nevadilo, keďže malá sa napapala aj iného. Časom sme na hľadanie mliečka akoby „zabudli". Pila Sunar, no ani ten jej nebol moc po chuti, vypila ho maximálne 2 fľašky denne, inak začala fungovať na tuhej strave. Myslela som si, že je to v poriadku, že už je veľká, tak to tak má byť...

    Teraz už viem, že to tak byť nemalo...

    Pred tromi týždňami som sa tu, na Modrom koníku, zapojila do testovania mliečka BEBA SUPREMEpro 2. Povedala som si: „Veď za vyskúšanie nedám nič."

    💛 ANI RAZ SOM TOTO ROZHODNUTIE NEOĽUTOVALA A MYSLÍM SI, ŽE SA TO UŽ NEZMENÍ, 💛

    Hneď, ako nám mliečko prišlo, prečítala som si jeho zloženie. Prekvapila a potešila ma hodnota bielkovín v zložení. Väčšina mliečok má vyššiu hladinu bielkovín, čo pre našich drobcov nie je vhodné. Tiež ma zaujali zložky na podporu imunity, obsah vitamínov...
    Tak sme začali testovať. Mala som veľký strach a obavy, že sa malej vráti reflux, keďže dovtedy pila mliečko, ktoré bolo antirefluxné. Taktiež som sa obávala alergických reakcií, ktoré u nej mohlo mliečko vyvolať.

    Zarobila som prvé mliečko. Prekvapila ma rozpustnosť, mliečko bolo bez hrudiek a bez peny. Začali sa ukazovať prvé plusy. Keď som ho ochutnala, prišlo ďalšie prekvapenie, lebo mliečko je naozaj veľmi chutné. A tak na rad prišla Lesia, vedúca tohto testovania. V momente, keď sa pricucla na fľašku, povedala som si, že je dobre, a že obavy snáď boli zbytočné...

    A skutočne je to tak. Lesia si na nové mliečko zvykla okamžite. Čo sa týka chuti, je naozaj skvelé, Lesia si každé ráno vypýta dve fľašky. Vypije ho omnoho viac ako ktoréhokoľvek predtým. Doposiaľ nebol žiaden problém s bruškom. Bála som sa hnačiek, no neboli žiadne. Tiež som sa obávala zvracania, no nedostavilo sa ani to.

    Lesia mala problém aj s ekzémom, no ten jej začal miznúť, doktorka mi povedala, že to môže byť aj tým, že mliečko obsahuje vysoké množstvo vitamínov.
    Takže v skratke:

    K dnešnému dňu za seba, a aj za malú, musím povedať len veľké ĎAKUJEME!💛

    #test_bebasupreme #recenzia #skusenosti_beba_supremepro2

    My už mliečko nezmeníme BEBA SUPREMEpro 2 u nás ostáva už „nafurt".💛

    „Zatiaľ, čo my sa snažíme naučiť naše deti všetko o živote, naše deti nás učia, čo je život.“ - (Angela Schwindt)

    hella23
    26. apr 2021    Čítané 65x

    BEBA SUPREMEpro 2 u nás doma

    Na úvod sa chcem poďakovať tímu Modrého koníka za možnosť testovať mliečko od BEBA SUPREMEpro 2. Zapojila som sa a na moje prekvapenie nás vybrali. O tomto mliečku som predtým vôbec nepočula, takže som si začala, vďaka Modrému koníku, študovať o ňom viac.

    Môj synček bol na BEBA HA v podstate od začiatku, ako sa narodil. Po pôrode bol prevezený na JISKu. Pre nedostatok môjho mlieka sme po konzultácií s lekárkou malému nasadili mliečko BEBA HA. BEBA SUPREMEpro 2 ma zaujala hlavne preto, že mliečko je vhodné aj pre detičky s alergiou v rodine a pre citlivejšie brušká. Priznám sa, mala som obavy, ako zvládne malého bruško toto nové mliečko. Moje obavy boli úplne zbytočné. Po prvej dávke malý pekne prespal noc a nemal žiadne bolesti bruška, hnačky ani iné ťažkosti. Prespí celú noc aj napriek tomu, že mu idú zúbky. Ja tieto pokojné noci, ako matka, naozaj veľmi oceňujem. 😊

    Pozitíva BEBA SUPREME pro2:

    1. Obsahuje 2 oligosacharidy štruktúrou identické materskému mlieku, probiotiká, minerály, železo, zinok, vápnik, vitamín A, C, D, je bez palmového oleja a je OPTIPRO HA.
    2. Mliečko má skvelú rozpustnosť, žiadne hrudky, ktoré by upchali cumlík počas jedenia.
    3. Žiadne bolesti bruška, hnačky alebo zápcha. Len pravidelná stolica a spokojné bruško.
    4. Sama som ochutnala mliečko a bolo trošku sladké. Predošlé mliečko malo horkastú chuť. Možno aj preto malý všetko teraz vypije a nič nenechá vo fľaške. 🙂
    5. Recyklovateľný obal, nie je problém pri triedení odpadov. Dokonca viečko aj odmerka sú vyrobené z najmenej 66 % obnoviteľného bioplastu.
    6. Podrobný návod na prípravu mliečka podľa veku dieťaťa.

    Negatíva BEBA SUPREMEpro 2:

    1. Jediné negatívum, ktoré môže odradiť je určite cena, ale za kvalitu sa platí!

    Ja osobne vidím len samé pozitíva, či už sa to týka zloženia mliečka, balenia, rozpustnosti a aj chuti.💖

    Či by som odporučila mliečko BEBA SUPREMEpro 2

    Za mňa určite odporúčam! Určite už meniť nebudeme a budeme pokračovať v tomto mliečku aj naďalej.😊

    Na záver sa ešte raz chcem poďakovať Modrému koníku za možnosť testovať toto mliečko, ktoré je už súčasťou našich bežných dní!💕 Prajem krásny večer.

    Helena

    #test_bebasupreme  #recenzia  #skusenosti_beba_supremepro2

    Vcera krasny den v prirode az tak ze vecer konecne chnapol po flaske s UM... asi sme na dobrej ceste 😀
    #test_bebasupreme

    lenkavalova
    Správa bola zmenená    25. apr 2021    

    Vyšli sme trosku odreagovať a fľaša 🍼 musí byť 😂🙏 Giorgii idú zuby, tak nespime. Nechce ani tuhú stravu. Preto som rada ze ju mliečko beba super zasýti 😊
    #test_bebasupreme

    Moja malá hladoška 😊
    #test_bebasupreme

    petranagy
    Správa bola zmenená    23. apr 2021    

    #test_bebasupreme

    Ach dnes je pre mna výnimočný deň. Dnes je to predné 8 mesiacov čo som MAMA ❤️

    Bebu stále testujeme od rana do večera 😊 stále maličkej chuti, žiadne bolesti bruska a najlepšie sú tie prespate noci 🙏🏻🥂

    Plechovky sa nám pomaličky míňajú 😔😊

    Za nás stále spokojnosť a odporúčame Bebu supreme 😍❤️

    "ukáž mama čo to máš?" Každá maminka sa snaží dať svojmu bábätku maximum,no niekedy to chce veľa kompromisov. Kristínka je dojcene bábätko,napriek tomu,že mliečka je dosť a je pre ňu tým najlepším, musí si nájsť aj cestu k fľaške. Pretože ak sa mám o ňu a aj jej sestričku plnohodnotne starať,musím sa postarať najskôr o svoje zdravie. Keď som sa prvy krát stretla u nás doma s chuťou HA mliečka vedela som ,že to bude ťažké, keďže mliečka sú horké a drobka z nich nechcela ani kašu. Beba Supreme pro 2 je iná ❤️ sladká, príjemná, a dnes,prvy krát naša žabička pri pohľade na fľašku nespustila sirénu,keďže chuť mliečka si už obľúbila vo večernej kaši. Síce iba ochutnala ale verím že už čoskoro zvládne vypiť celu dávku ❤️ #test_bebasupreme

    Náš Filip objavil novú polohu pri spánku. Takto vydrží v noci asi najdlhšie spať 3 hodiny 🤣 takže buď je to mliekom alebo tým že spí na bruchu . V noci sa ešte koji, kým tam niečo mám ešte mu dám 😃 A už nám stihol aj spadnúť z postele 🤦 dvíha sa krúti a bum . Po novom dáme asi zábranu okolo celej postele .
    #test_bebasupreme

    Mamiii, mamiii prosím dáš mi ešte mliečko? 😍😊 ...
    Každé ráno takto na mňa zíza z tej postieľky 🙂 ... zatiaľ veľká spokojnosť či už z mojej alebo Lesiinej strany, teda zatiaľ sa nesťažovala 😂😂
    #test_bebasupreme

    Cakanie na večernú kašu vie byť pekná otrava keď mama nestíha 😀
    Ja proste stale nemám odhad ako rýchlo (pomaly) mi voda chladne,tak fešák väčšinou čaká na večeru...o to viac chutí
    #test_bebasupreme

    Testovanie Ivanku baví, hlavne nech je toho veľa 😊
    #test_bebasupreme

    Spolu pri všetkom.
    Nech Vám to vydrží navždy deti moje 💕
    #test_bebasupreme

    To je tak, keď človek nemá dna a stiahne celú fľašku 🙂
    @modrykonik
    @nestlebabyczsk
    #test_bebasupreme

    Ahojtee baby...malej sa zmenil režim,takže od 6 rána pozeráme telku 🙂nevadili,mám pocit ,že skóre stavanie má naštartuje a niesom ako zaspata panenka 🙂
    Ináč som rada,že som zapojila do testovania BEBA našu malú pampelíšku...najprv to bolo také,že idem testovať na decku,ale človek porozmýšľa a príde na to,že nemá čo stratiť keď jej nesadli predchádzajúce...neviem ako ostatné testerky,ale my už mliečko nezmeníme ❤️🙏

    @modrykonik
    @nestlebabyczsk
    #test_bebasupreme

    (3 fotky)

    #test_bebasupreme
    Testujeme už 3. týždeň toto mliečko.
    Zatiaľ som spokojná a malý tiež. Bolesti bruška nemá a spinká pekne v noci. Momentálne aj napriek tomu, že drobcovi idú zúbky.🥰

    #test_bebasupreme
    Uz 3 týždeň 🍼
    Za mňa a Adelku veľká spokojnosť, žiadne bolesti bruška, odporúčam všetkými 10 prstami 😊🍼
    Testujem, Testujes, testujeme ❤
    Vedeli ste,ze?
    Unikátne zloženie dojčenského mlieka BEBA SUPREMEpro 2, Obsahuje 2 najvýznamnejšie oligosacharidy 2'FL a LNntUmelé mlieko obsahuje probiotiká L.reuteri a prebiotikáObsah čiastočne štiepenej bielkoviny upravenej procesom OPTIPRO® HA, vhodnej aj pre deti s alergiou v rodine.Kvalitné detské mlieko vychádzajúce z 60-ročného výskumu materského mlieka spoločnosti NESTLÉ

    Mužovi večer vravím "budeš aj niečo večerať?" On že "nie, stačia mi jahody so šlahačkou a grankom" ... tak okej "postráž teda malú , idem jej urobiť mliečko" ... odpoveď: "jasné šéfe"... Urobila som mliečko, prídem do obývačky a pozerám na Lesiu, kriste pane 🤣🤣🤣😅 ešte sa s mužom snažili tváriť, že oni nič 😂 ... očividne jej chutilo, ale mliečko ktoré testujeme jej zjavne chutí taktiež, keďže sa jej takto krásne rozžiarili očká keď zbadala flašku 🥰😇

    Beba SUPREMEpro 2 je zatiaľ skvelou voľbou, dokonca mám pocit že aj exem sa jej začína zlepšovať (aj keď neviem či to môže mať spolu nejaký súvis) 😁

    #test_bebasupreme