anka2103
    26. okt 2023    Čítané 1577x

    Ako sa z nevinných slov stala o týždeň realita.

    Pred týždňom vravím mužovi. "Tak by som šla do Tatier 😔, ani si nevieš predstaviť".

    O týždeň čítam správu, že práve nás vybrali 😍😍.

    Pre mnohých klišé, no pre mňa a rodinku neskutočná vďaka #konik_testuje .

    Poďme si priblížiť, čo by každú maminu zaujímalo, ak by si chcela vybrať práve tento rezort na dovolenku s deťmi.

    Po rezervácii jesenného pobytu v #test_demanova_rezort6 a blížiaceho sa termínu som sa už ani netešila.
    Počasie aké hlásili-sneh, dážď, teplo a zima zároveň, no čo Vám poviem. Ideme do Tatier, a vonku takto?

    No v deň odchodu to bola neskutočná radosť. Žiadna katastrofa a zatial len zamračený deň.

    Ak by ste to chceli vidieť v krátkych reels, tak kľudne nahliadnite na môj profil na Instagrame @anka.zaky.

     Aspoň fotkami vypichnem to naj, no pozor! Fotiek bude veľa 😉📸.

    Prostredie pre každú vekovú kategóriu, veď posúdte sami. 

    Musím uznať, že za daždivého počasia by to bolo viac o hrách v apartmáne, ale aj to sa dá využiť.

    Náš mezonetový apartmán, že WAAU, krásny výhľad, izba pre nás rodičov a pre deti zvlášť. Veľká telka, terasa, kuchynka komplet vybavená a myslia aj na najmenších samozrejme a k tomu knižnica kníh na dobrú noc. 

    Ak mám opísať reštauráciu, tak počas pobytu sme mali k dispozícii práve indickú Safran na poschodí a nebol problém ani sa dorozumieť(kto nevie cudzí jazyk) pekne rozumejú aj nášmu jazyku. Nie je človek, ktorý si nevyberie. Moji drobci sú dosť vyberaví a aj oni našli toho mnoho. Majú po väčšine všetko, čo sa varí bežne u všetkých doma (základ).

    Myslia predovšetkým na deti, bezlepkových, celiatikov aj na lactofree ľudí. 

    Veľa zeleniny, sladkého aj menej slaného-čo oceňujem. Odkedy mám deti,tak nesolím ako pred tým. 

    Detičky majú aj kútik s hračkami, knihami a všetkým možným a samozrejmosťou je aj dosť detských stoličiek na jedenie.

    Nedá sa prezdieľať úplne všetko, to by bolo na knihu 🙂.

    V rezorte mnoho hojdačiek, šmýkaliek a snáď všetky športy v jednom.

    Basketbalové koše, futbalové ihrisko-tie moje využili na 100%, stolný tenis a veeeeeľa ďalšieho.

    Wellnes je tiež fajn, no práve na tom by mali popracovať ešte viac. 

    V lete asi super - vonku perfektné bazény, ale mimo leta veľmi málo bazénov a aj to vonku aj keď pod strechou. Pre plnú kapacitu rezortu je toto veľké mínus, lebo je to fakt malé. My sme vystihli poloprázdny rezort, tak sme sa vymočili až až, ale chcelo by to poriadny vnútorný bazénisko. Detičky síce majú akoby vnútorný bazénik a aj dostačujúci, no v poriadnej zime ísť do neho cez vokajšiu terasu.., no poviem Vám aj mne by drkotali zuby 😃😜. Manžel využil najmä sauny. Majú Infra, parnú aj suchú. Cez deň je aj detské saunovanie s animátormi, ktorí stále vymyšľajú deťom program - či už vonkajšie hry v areáli, alebo večerné kino. 

    V rezorte sú aj kolotoče, ale tie sa platia zvlášť, ale sú super-odskúšané aj nami dospelými 😂🙈. 

    Momentálne všade krásna strašidelná výzdoba.

    Boli sme sa v Jasnej prejsť aj okolo Vrbického plesa a aj keď veľmi fúkalo-paráda. Nájsť v lese ihrisko pre deti? Fuuu vymakané 👌.

    Dalo by sa tu písať ešte veľa, ale myslím, že názor si viete vytvoriť aj z toho najpodstatnejšieho.

    No ak to mám všetko zhrnúť do jednej vety, tak to bol najlepší zážitok tohto roka a k tomu teplé počasie bola len čerešnička a už teraz sa teším na nejaké ďalšie prípadné testovanie.

    somelierka
    Správa bola zmenená    14. júl 2023    

    Balík produktov starostlivosti o ženské zdravie od dm drogerie markt budem zas testovať na čo sa veľmi teším nakoľko som ešte tieto produkty nemala ."Byť ženou znamená predovšetkým jednu vec: byť silná." My, ženy, to dokážeme, ale popri tom často zabúdame samy na seba. Testovať budem :
    Mivolis výživový doplnok, 40 ks – obsahuje tablety so železom, vitamínom C a vitamínmi B.
    Jessa vlhčené utierky na intímnu hygienu, 20 ks – s kamilkovým extraktom a
    Jessa nature tampóny, 16 ks....
    Ideme na to 🤓
    #konik_testuje
    #dmdrogeria

    galganka
    30. jún 2023    Čítané 717x

    ...ako sme sa za najlepšími nanukmi plavili... 🛥

     Posledná "dovolenka" sa mi nenávratne blíži ku koncu a keďže ako trojmama som si celkom obľúbila samozničovanie, pred časom som vyhlásila, že toto leto si plánujem riadne užiť. 💪🏻 (Rozumej, budem vláčiť všetkých na výlety, počúvať, akí sú hladní, nevládzu, je to ďaleko a kedy pôjdeme domov, aby mi potom doma nadšene oznámili, že by ešte niekam išli, lebo sme fuuurt doma 🙈🤣). A tak, keď sme mohli začať predčasne letné prázdniny plavbou po Dunaji, nepoviem nie. 

         Dohodli sme čo a ako, a jeden piatok sa uliali zo školy, práce a povinností. 

         Pri výbere plavby sme brali ohľad na najmenšiu pasažierku a tak sme sa vydali na Bratislavský okruh, ktorý bol aj podľa popisu na stránke www.lod.sk najvhodnejší pre menšie deti. 

         Dorazili sme teda do Bratislavy, aj takmer do cieľa, ale aby sme ostali verní našej rodinnej tradícii, na konci sme neposlúchli navigáciu, lebo, citujem šoféra: "To sa mi nezdá, to je blbosť, tam to isto nie je." 🙈 Bolo to tam. Takže, ak ste cezpoľní, ako my, poslúchnite navigáciu, fakt je tam parkovisko. Hneď vedľa Osobného prístavu, kde sme si pred plavbou vyzdvihli lístky. 

         Parkovisko bolo dosť veľké, predpokladám, že sa na ňom vždy najde miesto. A cena, no, tá bola asi taká už celkom bratislavská a veľmi nás neprekvapila. Pri odchode sme platili 8 €. 🤷‍♀️

         V Osobnom prístave nám povedali, že k lodi sa máme dostaviť 15 minút pred odchodom, tak sme stihli aj prechádzku po nabreží a omrkli sme všetky ostatné lode. 

         No a potom, sme sa teda vydali smerom k lodi Martin a za novým zážitkom. Spolu s nami išlo ešte pár ľudí. Posádka nemala problém ani s nemčinou, predpokladám, že aj angličtinu by zvládli rovnako fajn a tiež bez zaváhania pomohli rodine s kočíkom, čo si teda pri troch odkočíkovaných deťoch ja veru vždy všimnem. 👍🏻

         Usadili sme sa a plavba sa začala. Bratislavský okruh ide popod Nový most, okolo Bratislavského hradu a Parlamentu, loď sa točí pred mostom Lafranconi, ide späť popod Starý most a Apollo, a vracia sa na "štart". 

         Celá plavba bola veľmi prijemná, dalo sa prejsť po palube, vnútri ponúkali aj nápoje a nejaké slané a sladké maškrty, takže bez nanuku sme predsa nemohli odísť. 😄

         Deťom sa páčil hlavne výhľad zo "zadku" lode 🙈🤣 (...ak je tu niekto, kto sa rozumie nejakej lodnej terminológii, prosím odpustite mi, snažila som sa presadiť iné označenie, ale prehlasovali ma. 😆), to keď sme predbehli inú loď a keď nás predbehla loď s nazvom Viking. 

         Videli sme hrad, Parlament aj slávnu Euroveu, takže sme sa zhodli, že vlastne to nebolo ulievanie zo školy, ale hodina Vlastivedy v praxi. 😄🙋🏼‍♀

         Ak sa tiež rozhodnete absolvovať s deťmi plavbu, tak naši traja deťotestovači odporúčajú zísť pri "parkovaní" do podpalubia, mali odtiaľ na všetko super výhľad. 

         Celá plavba naozaj trvala cca 45 minút, tak ako uvádzajú na stránke a pre trojročnú Zoe to bola úplne ideálna trasa. 

         Pridám aj cenu lístkov, mňa osobne potešila najmä Rodinná vstupenka. Lístky sa dajú kúpiť na mieste, aj online a pri 10 a viac osobách odporúčajú rezerváciu vopred. 

         Ako jediné "mínus" som pôvodne chcela napísať cenu, ktorá sa niekomu môže zdať vyšsia, dupľom ak si priráta parkovné, ale potom som si prerátala, akú cifru bežne necháme napríklad v kine a zistila som, že vlastne je to OK. 🤷‍♀️

         Plavba bola super, deti boli spokojné, jedlo bolo, chládok bol, záchod tiež bol, nový zážitok a prekvapko pre deti sa podarilo a ak budete v Bratislave a budete mať voľno tak hodinku - dve, my aj deti vrelo odporúčame. 

         Cestou domov som sa detí pýtala, čo sa im na výlete najviac páčilo, chcela som sem dopísať ich názor. Následne som pol hodiny počúvala krik, mňamkanie a ódy na nanuky, aké boli chutné, chladené, čokoladové, ako im chutili, ani sa veľmi netopili... 🤣🤣 No proste, hneď by mohli natočiť reklamu na kus studenej sladkosti na paličke. Naveľa, naveľa pripustili, že fajn boli aj lodné preteky, výhľad na hrad a vlastne celá plavba bola super. A vraj kedy pôjdeme zase a ak pôjdeme, či si dáme aj nanuky... 🙈🤣🙈🤣🍡

    ...a toť náš zážitok zachytený na videu... 

    https://www.instagram.com/reel/CtjzYyxKkcE/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

    Dnes takto potešila výhra a ide sa testovať kozmetika jack N' jill
    #konik_testuje #jackn'jill ♥️

    Keďže mám doma aj 4ročnú slečnu, ktorá chcela rovnakú kašičku ako setrička, tak som musela urobiť aj jej 😀
    #gerber
    #konik_testuje

    volakova
    Správa bola zmenená    25. apr 2023    

    Jahodová kašička #gerber taká fajná, že aj lyžičku mi ťahala 😄 #konik_testuje

    somelierka
    Správa bola zmenená    24. apr 2023    

    #konik_testuje
    Balíček plný lahodných kaší GERBER Cereal

    Na Modrom koniku bola možnosť zapojiť sa do testovania kaší pre detičky vo veku od 6.mesiacov do 1.roka .Tak som sa zapojila, že našej Emmke veľmi chutí banánová kaša a rada by určite ochutnala aj iné príchute . Zapojilo sa skoro 200 mamiciek s detičkami z ktorých vybrali 25 detičiek ktoré budú tie kaše testovať. A čo sa nestalo ?Vybrali našu Emmku ktorá bude teraz dva týždeň testovať kaše od značky Gerber a to konkrétne Banánovú 🍌, Malinovú,Jahodovú 🍓,Slivka-jablko 🍎, Ovocnú a Kakaovú.Tak ideme na to Emmka je pripravená už večer testovať prvú kašičku a určite sa s vami podelíme o recenzie a o to ako naše testovanie prebiehalo.

    (3 fotky)
    volakova
    Správa bola zmenená    24. apr 2023    

    Dnes prišli kaše #gerber na testovanie od #konik_testuje 🤗Myslím že voľba na večer je jasná 🍓

    Dnes prišla mňamková zásielka od Modrého koníka a Bauli. Hneď sa začalo ochutnávať, testovať😁😁😁 zbohom diéta 😅
    #konik_testuje

    (3 fotky)
    volakova
    Správa bola zmenená    5. apr 2023    

    Testujem krém na môj malý zadoček 🙂 #konik_testuje #hipp

    volakova
    Správa bola zmenená    3. apr 2023    

    Dnes prišiel krém na testovanie 🙂 pustíme sa do toho 😃 #konik_testuje #hipp

    bejbi777
    27. sep 2022    Čítané 119x

    CEWE KNIHA

    Veľmi som sa potešila tomu, že môžem otestovať CEWE fotoknihu, pretože v počítači sa mi roky hromadia fotky a nikdy nie je ten správny čas ich spracovať. Ak však máte dátum, do kedy treba fotky odoslať, hneď máte dôvod sadnúť si za PC a fotky spracovať. Rozhodla som sa pre knihu plnú rodinných fotiek. So softvérom CEWE mám pozitívnu skúsenosť. Pracovala som so stiahnutou verziou na pevnom počítači, takže program reagoval rýchlo a svižne. Ponuka v menu s rôznymi nastaveniami je dosť intuitívna, ak som náhodou nevedela niečo nájsť tak som zavolala na pomoc manžela a ten to hneď našiel 🙂 takže žiadna pomoc na telefóne nebola potrebná. Kto by ju predsa potreboval tak som bola prekvapená, že telefonicky je dostupná každý deň okrem sviatkov od 08:00 do 22:00.

    Na výber kníh existuje veľa možností napr. štvorcové, panoramatické, XXL atď. Mňa však zaujal lay-flat formát, pretože pri prezeraní fotoalbumu oceňujem to, že strany sa samy nepretáčajú ale ležia tam kde som ich otvorila. Takto si knihu dokážu pozerať aj naše detičky samé bez toho aby sa im neustále zatvárala.

    Máte radi farebné pozadia s množstvami avatarov, nápisov, klipartov a podobne? Alebo máte radi minimalizmus a stačí vám na prednej obálke nápis a v albume iba fotky? Oboje je možné a existuje tam ešte nekonečne veľa možností medzi tým. Ja som si vopred vybrala určitý počet fotiek a zvolila som možnosť nechať si vytvoriť návrh pomocou asistenta keďže to veľmi šetrí čas. Manuálne vytváranie knihy pri väčšom počte fotiek odporúčam iba ľuďom čo majú veľa času alebo málo detí 🙂 S návrhom asistenta som bola spokojná, keďže fotky zoradil pekne podľa časovej osi a stačilo potom už len na konkrétnej dvoj stránke povymieňať či pootáčať jednotlivé fotky. Asistent mi na môj počet fotiek navrhol určitý počet strán, ktorý sa následne dá ešte zvyšovať či znižovať a skvelé je, že zároveň vidíte aj konečnú sumu za pridané či odobrané strany. Veľmi som sa potešila možnosti povrchovej úpravy na titulnej strane, ktoré dodá knihe punc exkluzivity. Stojí to 4,99€ čo nie je málo, ale konečný efekt je skutočne exkluzívny. 

    Celkovo od začiatku práce tj. nahranie fotiek a spracovanie fotiek až po odoslanie na server sa mi pracovalo s programom dobre. Možno jediná vec, s ktorou som bojovala bola keď mi automatický asistent spojil dve či tri fotografie vedľa seba na jednej strane a chcela som tam vytvoriť medzi nimi úzku a rovnakú bielu medzeru tak to buď tie dve fotky hneď spojilo alebo bola medzera medzi fotkami príliš veľká. Nebolo to však neprekonateľný problém a na celkovej kvalite a dizajne knihy to nie je poznať. Možno stačilo zavolať na hotline a poradili mi čo a ako, ale neskúšala som to. Doručenie v mojom prípade trvalo niečo cez dva týždne, čiže ak by to bolo rýchlejšie nenahnevala by som sa, avšak s výsledným produktom som veľmi spokojná. Kniha prišla bezpečne zabalená v hrubom kartóne a verím, že z nej budeme mať radosť celá rodina ešte mnoho rokov. Do budúcna ešte určite rada využijem služby CEWE na vytvorenie fotoknihy. 

    mamelka
    13. sep 2022    Čítané 194x

    Kniha s najkrajšími spomienkami

    „Fotografie je obrazem zachycený okamžik, tedy moment, který se už nikdy nemůže opakovat.“ —  Petr BruknerZnenie článku

    Pre mňa sú fotky niečo ako zlato, majú pre mňa neskutočnú hodnotu, milujem ich. Často som vzala do ruky telefón a pozerala fotky alebo napojila USB kľúč a prehrávala si ich cez PC a ukazála dcéram aké maličké boli. Žiaľ vždy som odkladala tlač fotiek/fotoknihy na neskôr. Veď to každá poznáte ,,má to čas,,. V Nemecku som chodila do školy a zároveň do práce, čiže výhovorka bola škola a práca, potom som už mala prácu a stavbu. Žiaľ stále ,,nebol,, čas. 

    Ako som ostala tehotná s Máriou tak som si povedala,že každý mesiac spravím fotoknihu. No....ostalo to len pri slovách. Narodila sa nám Mária, fotky pribúdali, a ja som zas len v telefóne škrečkovala... Stále len tá technika⁉️⁉️

    Až v jeden pekný deň, keď som už mala plnú pamäť na karte som sa rozhodla,že idem vymazať pdf súbory a veci ktoré nepotrebujem. Všetko som pekne vymazala, napichla som kartu do notebooku,že prehodím forky do notebooku a čo to? Mne zmizli vsetky fotky😭. Od obeda do večera som len plakala a plakala, všetky moje obľúbené fotky boli fuč(o tom akú som mala migrénu na druhý deň, nebudem ani písať) Hľadala som spôsob ako dostať fotky späť. Áno android vám ponúkne program na vytiahnutie fotiek, ale kvalita taká,že by si to aj moja babka všimla, čiže na tlač to nebolo. Čiže zasa len plač. Nakoniec som našla softvér, ktorý sľuboval vytiahnuť fotky naspäť, samozrejme 50€. Manžel ma dobre pozná, keď ma videl povedal,,skús, 50€ pre fotky obetujeme, len nech už neplačeš,,. Ešte som si overila softvér cez kamaráta, ktorý programuje počítače, predsa 50€ je dosť, stiahla som softvér a mne vytiahol fotky naspäť🙏. 

    A prečo to píšem? Pretože keby riešim hneď fotoknihy ako som už dávnejšie plánovala, tak som nemusela plakať, stresovať a to hlavné- platiť 50€. Za tie peniaze som mohla mať jednu peknú fotoknihu spomienok.

    Preto som sa veľmi  potešila keď mi konik_testuje a cewe umožnili a ma vybrali do testovania fotoknihy

    Nebudem vám písať ako som sťahovala softvér pretože som ho mala už stiahnutý od zmazania fotiek, chcela som vytvárať fotoknihy každý mesiac aspoň jednu. Na stránke cewe nájdete softvér ktorý je zadarmo. Je to naozaj jednoduché, môžete využiť PC/notebook či telefón. 

    Ja som skôr za PC, lepšie sa mi pracuje s fotkami a predsa všetky fotky mám už na USB kľúči (už aj tie ktoré som zmazala z telefónu). 

    Softvér sa mi zdal na ,,prvý blick,, komplikovaný, ale to bol naozaj len prvý dojem. Je to úplne jednoduché a kto sa chce vyhrať s fotkami, pozadím či grafikou tak má možnosť. 

    Na CEWE  nájdete softvér, stačí kliknúť na ,,cewe fotosvet,, kde sa vám otvorí ponuka produktov a privedie vás k tomu, aké požiadavky máte od fotoknihy/tlačfotiek/darčeky až po fotky na plátno.... 

    Keďže som mala testovanie na fotoknihu,tak som klikla na ,,CEWE FOTOKNIHA,, a už ,,len,, vybrala veľkosť podľa seba. (Len píšem preto v úvodzovkách pretože som chodila po stavbe a hľadala meter aby som si vedela predstaviť veľkosť)

    Ja som sa rozhodla pre štvorcové knihy s tým, že určite vytvorím aspoň 2 možno 3 foknihy. 

    Po výbere veľkosti som sa dostala na ,,typy papiera a knižné väzby,,. Ja som mala v rámci testovania mini vzorkovník kde bola kvalita papiera aj s popisom, čiže som za toto naozaj rada pretože by som sa asi nevedela rozhodnúť. Je iné keď si ten papier chytíte a aj vidíte aký je matný či lesklý papier. 

    Ja som sa rozhodovala medzi fotopapierom Premium matný a fotopapier matný. Bola som naklonená viac k ,,fotopapier matný,, ale keďže som sa nevedela rozhodnúť, tak mi Manžel pomohol vybrať a vybral podľa môjho vkusu☺️. Papier je pevnejší. Na predstavu by som to pripísala lepšie kvalitnému výkresu. 

    Väzba je tvrdá-to mi automaticky vyhodilo, inú by som ani nechcela keďže by som sa bála mať mäkkú väzbu kvôli poškodeniu/pokrčeniu.

    Potom sa vás softvér opýta, či chcete fotoknihy vytvoriť s asistentom CEWE FOTOKNIHY alebo s vlastnou grafikou. Ja som chcela skúsiť asistenta(zas tá moja pohodlnosť😂) všetky fotky vám krásne rozloží, ale aj oreže-treba dať pozor aby ste nemali polovičnú fotku. Ja som nakoniec aj tak vypla asistenta a fotky zoradila, zväčšila/zmenšila/pridala ďalšie fotky podľa seba. Na výber máte rôzne štýly, kliparty, rámčeky, počet strán. Výber je neskutočne bohatý, ale ja sa držím pravidla ,,menej je niekedy viac,, nemám rada ,,čačkanice,, na fotkách, preto som zvolila jednoduchosť, bez klipart atď. 

    Určite si treba dať pozor aby ste zaplnili všetky strany, ja som 3x kontrolovala fotoknihy aby som náhodou nemala jednu stranu voľnú, dobre som spravila pretože som našla voľné strany (za každú stranu platíte aj keď je bez fotky) 

    Veľmi sa mi páči, že uz keď mám fotoknihy doma, tak po prihlásení na cewe v mojich objednávkach nájdem vyhotovené knihy a keby chcem a potrebujem, tak si ich môžem opäť objednať. Stačí už len vložiť do košíka ☺️😊, zaplatiť a objednať.

    Ešte jedna taka rada. Na výber máte aj možnosť dodania. Ja som si dala k nám so Bytče, že veď sa prejdem. Určite si skúste vopred prečistiť či daná firma nemá dovolenku. Aby sa vám nestalo, že sa k objednávke nedostanete v termíne kedy potrebujete. 

    Prikladám vám aj fotky, teraz si fotoknihy s Máriou radi pozeráme keďže sme samé na Slovensku. 

    Milý konik_testuje a cewe, chcem sa pekne poďakovať za možnosť testovania. Určite to neboli posledné fotoknihy. 

    Ja som do objednávky mimo testovania vsunula aj fotku na plátno a ešte jednu fotoknihu, že veď aspoň poštovné ušetrím a som neskutočne spokojná. 

    Milé mamičky, ak váhate kde spraviť darčeky pre rodiny už formou fotoknihy, fotku na plátno, ci ine darčeky s fotkami tak  cewe môžem len odporučiť. Určite to neodkladajte ako ja, aby ste nemali potom zbytočný stres keď vás zmiznú fotky.

    tweety18
    11. sep 2022    Čítané 104x

    Naša CEWE fotokniha

    Keď som videla, že je možnosť testovať CEWE FOTOKNIHU, vedela som, že to musím skúsiť 🙂 správa, ktorá mi prišla s tým, že som bola vybratá, ma vážne prekvapila, a teda hlavne potešila.. Milujem fotoknihy, ich čaro som objavila ešte v roku 2009, keď sa nám narodil náš prvý syn, od jeho narodenia máme doma 11 fotokníh, od CEWE sme ešte nemali... 

    Keďže som už mala fotoknihy od viacerých výrobcov, vedela som ako na výrobu fotoknihy. Rozhodla som sa, že urobím fotoknihu z fotiek z roku 2021. Základom je mať vybraté fotky, ktoré chcete vo fotoknihe mať, to mi dalo najviac práce... Fotky si ukladám do notebooku po mesiacoch, pri ich výbere som si zaspomínala na náš minulý rok... vybrala som si 959 fotografií... Keďže som si chcela uložiť podľa seba, tak som ani automatický program neskúšala. Viem, že je tu táto možnosť, ale fotky som chcela ešte pretriediť, pretože  som vedela, že ich je veľa.

    Ako ďalší krok som si stiahla CEWE program do notebooku, ale aj do telefónu, najskôr som plánovala urobiť fotoknihu na telefóne, ale keďže väčšinu fotiek mám v notebooku, tak som sa do toho pustila na ňom. Ako prvé musím vyzdvihnúť , že si môžete vybrať z viacerých druhov fotopapiera, rôznych veľkostí fotokníh, a tiež rôznych počtov strán vo fotoknihe.  Moja voľba bola CEWE FOTOKNIHA veľká tvrdá väzba. S CEWE programom sa mi pracovalo veľmi dobre, je prehľadne urobený. Ďalšia dobrá vec je že si môžete ku fotkám dať rôzne texty, ja som si tam popísala miesta kde sme boli. Super sú aj rôzne kliparty a množstvo rámčekov.  Keď budete fotoknihu vyrábať nezabudnite si svoju rozpracovanú knihu ukladať. Mne sa pred dokončením fotoknihy stala nemilá vec, môj syn si vedľa notebooku postavil otvorenú fľašu s vodou, a podarilo sa mu tú vodu vyliať na klávesnicu, som myslela, že je po notebooku, aj po fotkách, našťastie stačilo keď som notebook otočila a voda vytiekla, keď som ho dala späť  bola čierna obrazovka, ale rozdýchal to.... Po tomto som si hneď fotky aj uloženú fotoknihu stiahla na SD kartu, keby sa ešte niečo udialo... Fotoknihu som dorobila večer, a hneď ju aj odoslala. Čo sa mi podarilo až na tretí krát, neviem kde bola chyba, ale prvé dva razy mi to vypísalo chybu, že to nejde odoslať, tretí krát som dala posielať a odišla spať, ráno ma čakalo prekvapenie a to také že fotokniha je odoslaná. Neviem kde bola tie prvé dva razy chyba, ale tipujem že za to mohol náš internet, niekedy sa rozhodne, že proste nejde.

    CEWE fotoknihu som si dala poslať na predajňu, keďže tam bola aj taká možnosť, a doručenie na predajňu je zadarmo, prečo to nevyužiť 🙂  Veľmi sa mi páčila rýchlosť vytvorenia, fotoknihu som si bola vyzdvihnúť na 6 deň od odoslania objednávky.

    CEWE fotokniha bola zabalená v obálke z kartónu, a ešte vo fólii. Farby sú krásne, najviac som sa bála, ako bude vyzerať obal fotoknihy, či nebude rozmazaný, pretože na notebooku, mi to ukazovalo ako keby trošku fotku rozmazanú, ale keď som prvú stránku videla, bola som nadšená, fotka krásna... vo vnútri boli fotky tiež sýte, presne ako na notebooku.. 

    Za mňa CEWE fotoknihu určite ODPORÚČAM

    ĎAKUJEM za túto možnosť testovať Vašu úžasnú CEWE fotoknihu

    meggi0201
    Správa bola zmenená    6. sep 2022    

    Jeeej dnes aká potešujúca IP 🥰 som prekvapená a teda veľmi rada, že sa môžme aj my s chalanmi zapojiť do testovania ❤️❤️❤️ a práve s Legom to bude peckaaa👌
    #konik_testuje

    konik_testuje
    30. máj 2022    Čítané 1275x

    Skúsenosti s príkrmami Sunar BIO

    Každá mamička vie, že pestrosť v strave, ktorú svojim deťom ponúka od prvej spapanej lyžičky, sa neskôr stáva dôležitým základom ich budúcich stravovacích návykov. My zase vieme, koľko starostlivosti venujete tomu, aby ste svojim deťom dopriali len to najlepšie. Preto sme si pre vás pripravili chutné testovanie mäsovo-zeleninových príkrmov Sunar Bio, ktoré v sebe skrývajú vyvážený obsah živín v súlade s výživovými potrebami detí. 

    Čo budeme testovať

    Ponuka príkrmov Sunar BIO13 sa rozšírila o varianty pre deti od ukončeného 10. mesiaca veku, ktoré nasýtia aj hladnejších jedákov. Oproti počiatočným príkrmom, ktoré sa vyznačujú jemnou konzistenciou, obsahujú väčšie mäkké kúsky, vďaka ktorým sa dieťa postupne učí hrýzť a pomaly prechádzať na novú konzistenciu jedla, ktorá sa viac približuje bežnej strave. 

    Sunar BIO batáty, hovädzie mäso, šošovica – mäso je zeleninový príkrm vhodný od ukončeného 10. mesiaca veku dieťaťa. Kombinuje batáty, chudé hovädzie mäso a šošovicu. Obsah bielkovín živočíšneho i rastlinného pôvodu pre väčšiu rozmanitosť jedálnička, bez prídavku soli.

    Sunar BIO zelenina, kuracie mäso, cestoviny – je príkrm vhodný od ukončeného 12. mesiaca veku. Kombinuje vybranú zeleninu, jemné kuracie mäso a cestoviny. Konzistencia s väčšími kúskami je ideálna pre rozvoj schopnosti hrýzť a prehĺtať pevnú stravu.

    Sunar BIO špagety, hovädzie mäso, bolonská omáčka  - obsahuje celkom 55% zeleniny a kombinuje ju s chudým hovädzím mäsom a cestovinami, vhodný pre deti od ukončeného 12. mesiaca veku.

    Všetky príkrmy sú vyrobené z vysoko kvalitného chudého mäsa a starostlivo vybranej zeleniny získavaných v súlade so zásadami šetrného ekologického poľnohospodárstva.

    Po dôkladnej kontrole putujú suroviny z prírody rovno do pohára. BIO príkrmy neobsahujú pridané škroby, arómy ani konzervanty. 

    Koho hľadáme

    Na toto chutné testovanie hľadáme 3 mamičky a ich detičky, staršie ako 12. mesiacov. Mamička, ktorú hľadáme, starostlivo vyberá vhodné jedlo pre svoje dieťa aj po jeho prvom roku, či už ho pripravuje doma sama alebo mu ponúkne kupovaný príkrm. Ak si k tomu komunikatívna, spontánna, rada fotíš a nemáš problém sa o priebeh testovania s nami na Modrom koníku podeliť, hľadáme práve teba.

    Ako sa zapojiť

    Ak si sa v popise vyššie našla, stačí ak nám do komentára pod tento článok napíšeš, aké jedlo má tvoj malý stravník najradšej. Pokojne pripoj aj fotografiu. Nezabudni uviesť jeho vek.

    Čas na zapojenie je do 6.6.2022. V priebehu týždňa vyberieme 3 mamičky, ktoré oslovíme internou poštou.

    Tešíme sa na vaše komentáre.

    konik_testuje

    konik_testuje
    23. máj 2022    Čítané 4725x

    Skúsenosti s balíkom produktov pre deti od dm drogerie markt

    Teplé a slnečné počasie nás čoraz viac láka opustiť domovy a vybrať sa za dobrodružstvom. Stavať nedobytné pevnosti z piesku, lietať k oblakom na hojdačkách, prejsť nekonečné cesty v parkoch či preskúmať každý kamienok v širokom okolí. Na tie správne dobrodružstvá je potrebná správna výbava. Niečo pod zub, fľaša s čajom pre malého bádateľa a samozrejme, nesmie chýbať prvá pomoc pre zašpinené ústočká či galibu v plienke. Preto sme si pre vás spolu s dm drogerie markt pripravili testovanie balíka produktov pre deti, v ktorom nájdete obľúbené produkty pre vašich najmenších.

    Čo budeme testovať

    babylove čistiaci gél na ruky pre dospelých, 50 ml16– čistiaci gél je skvelým pomocníkom na cestách. Spoľahlivo čistí a dezinfikuje ruky v priebehu pár minút. Praktická veľkosť sa zmestí do každej kabelky a vy si tak pohodlne môžete vyčistiť ruky, nech ste kdekoľvek. Čistiaci gél na ruky pre dospelých má hravý a moderný dizajn, ktorý vás zaručene poteší. POZOR, ten sprej je pre dospelych

    babylove ovocný príkrm, 100 g7 – bio kapsička s príchuťou banán a višňa v jablkách s müsli je vhodná pre vaše dieťa už od jedného roka. Obsahuje 100 % ovocia s jablkovým a banánovým pyré v bio kvalite z ekologického poľnohospodárstva. Ovocný príkrm z jablkového a banánového pyré so šťavou z višní a celozrnnými obilnými vločkami je ideálny ako pochúťka na desiatu, olovrant, sladký dezert po hlavnom jedle alebo na cesty.

    babylove cumeľ na kŕmenie, 1 ks10 – je perfektný pri prvom kontakte vášho dieťatka s tuhou stravou. Naplniť ho môžete obľúbeným pyré s menšími kúskami ovocia či zeleniny. Bezpečný uzáver zabráni uduseniu sa väčšími kúskami potravy a vďaka zaoblenej rukoväti je vhodný pre malé detské rúčky. Silikónový cumeľ je vhodný od ukončeného 5. mesiaca veku dieťaťa.

    babylove detská športová fľaša, 1 ks14 -  pre malých športovcov je doplnenie pitného režimu samozrejmosťou. Detská športová fľaša uhasí aj ten najväčší smäd a navyše vyzerá skutočne štýlovo. Fľaša je nepriepustná, pevná a nerozbitná. Je vyrobená zo starostlivo vybraných a kontrolovaných materiálov, bez obsahu PVC a BPA. Pomocou mäkkého push-pull uzáveru sa fľaša ľahko otvára a zatvára. Vďaka praktickému klipu je možné ju upevniť na tašku alebo oblečenie.

    babylove sensitiv umývací gél, náhradná náplň, 500 ml11– šetrná a obzvlášť jemná starostlivosť o citlivú pokožku vášho dieťaťa. Umývací gél je ideálny na čistenie od hlavy po päty. Jemné zloženie s obsahom extraktu z rumančeka, pantenolom a biolipidmi čistí a ošetruje pleť, vlasy a pokožku vášho dieťaťa bez toho, aby ich vysušoval alebo dráždil oči. Je ideálny pre každodennú jemnú starostlivosť o pokožku a pleť detí i dospelých.

    babylove vlhčené utierky s 99 % vody, 80 ks11 – sú vhodné pre vaše dieťatko už od narodenia. Jemne čistia plienkovú oblasť a sú tiež vhodné na ruky, tvár i telo. Vlhčené utierky s neutrálnym pH k pokožke majú veľmi dobrú znášanlivosť s pokožkou, sú vhodné aj pre citlivú a na alergie náchylnú detskú pokožku. Neobsahujú žiadne parfumy, farbivá, silikóny ani alkohol. Utierky sú vyrobené z obnoviteľných surovín a 100 % biologicky odbúrateľné.

    dmBio feniklový čaj, 500 ml7– poskytuje skvelé osvieženie v horúcich dňoch. Je vhodný pre dojčatá a malé deti od ukončeného 5. mesiaca, ale zachutí aj dospelým. Receptúra pozostáva z vysokokvalitných prísad v bio kvalite z ekologického poľnohospodárstva. Jemný, osviežujúci nápoj s obsahom 35 % ovocnej zložky je bez pridaného cukru a iných prísad. Na 100 % čistá, prirodzená a lahodná chuť uhasí aj ten najväčší smäd.

    dmBio kokosové mlieko s banánom, 330 ml9– dokonalé osvieženie počas horúcich letných dní. Kokosový nápoj s banánom poteší všetky vekové kategórie. Vhodné pre deti od 1 roka. Bez prídavku cukru, aróm, mlieka a mliečnych zložiek.

    dmBio ovocná tyčinka, 25 g9 – ovocná tyčinka s príchuťou jablko-banán je vynikajúca desiata nielen pre deti od 1 roka. Obsahuje starostlivo vyberané a vysokokvalitné prísady z ekologického poľnohospodárstva, vďaka čomu si zachováva skutočne lahodnú chuť. Je bez pridaného cukru a príchutí. Je ideálna ako sladká pochúťka doma či na cestách kedykoľvek počas dňa.

    dmBio detské špaldové pizza tyčinky, 80 g8 –  sú vhodné pre deti od 3 rokov. Majú vynikajúcu jemnú chuť a chrumkavú konzistenciu, čo ich predurčuje na chutnú desiatu alebo olovrant. Do chrumkava pečené pizza tyčinky sú ideálnym občerstvením doma aj na cestách a výletoch. Použité suroviny pochádzajú z bio dynamického poľnohospodárstva a sú spracované bez pridania cukru alebo aróm. Pizza tyčinky sú chrumkavou pochúťkou pre celú rodinu.

    Koho hľadáme

    Na toto testovanie hľadáme 23 mamičiek a ich detičiek, ktoré milujú aktívny život a sú so svojou rodinou vždy pripravené vyraziť za dobrodružstvom. Ak rada fotíš, a si ochotná sa o svoje zážitky z testovania podeliť s nami na Modrom koníku, hľadáme práve teba.

    Ako sa zapojiť

    Ak si sa v popise vyššie našla, neváhaj a do komentára pod článok nám napíš, aké dobrodružstvo si naposledy so svojou rodinou podnikla. Pokojne pripoj aj fotografiu a nezabudni napísať vek svojich detí a či ti doma robí radosť chlapček alebo dievčatko.

    Zapojiť sa môžete do 30.5.2022. V priebehu týždňa vyberieme 3 mamičky, ktoré dostanú kompletný balík a 20 mamičiek, ktoré dostanú na testovanie vybrané 3 produkty. Následne ich oslovíme internou poštou.

    Budeme sa tešiť na vaše komentár! 🙂

    konik_testuje

    Konečne aj k nám zavítali slnečné lúče a tak sme mohli začať testovať
    #konik_testuje

    JEEJ ĎAKUJEM za možnosť testovať opaľovacie telové mlieko Baby & Family SPF 30 WoodenSpoonak. Veríme, že čoskoro prídu teplé dni a s nimi silnejšie slnečné lúče a my ho budeme môcť s radosťou otestovať.
    #konik_testuje

    #konik_testuje

    Ďalšie testovanie produktu 🙂 tentokrát idem testovať opaľovacie telové mlieko Baby & Family SPF 30 WoodenSpoon ☺️👌🏻

    Už teraz sa teším 🥰

    Slniečko čakáme tá ☀️

    miskaleonorbi
    25. apr 2022    Čítané 93x

    Testovanie Ovko výživiek

    Ahojte , chcela by som vám s Maťkom predstaviť Ovko výživky . Boli sme zapojený do testovania Bio a klasických výživiek Ovko 🍏
    Tieto výživky sme poznali už aj predtým ,Maťkovi veľmi chutili , hlavne Slivka,jablko a broskyna, jablko .
    Ostatné má tiež rád , no napríklad u nás nezabodovala jahoda 🤷🏼‍♀️ Maťko nemá rad všeobecne jahody , tak som veľmi nepočítala stým ,že mu bude chutiť výživka zložena do veľkej miery s jahodami . 🍓

    Pri ochutnávaní Bio výživiek som zostala v nemom úžase s toho , ako malému chutili . Mali sme možnosť ochutnať s viacerých prichutí , no a na počudovanie všetky chutili (dôkazom o tom , že chutilo , môžte vidieť na fotkách 😃)

    Pri ochutnávaní výživiek Bio záhradná zmes , Bio jablko a mrkva , Bio jablko,banán a mrkva , Bio hruška či Bio jablko , mrkva , banán , broskyňa , som videla v synovich očiach niečo neskutočne. No čistú lásku k ním.

    Klasické výživky ovko sme poznali ako som už spomenula dlhšiu dobu , tak tie už veľmi nezaujali ale samozrejme chutili všetky okrem spomínanej nešťastnej jahody 🥲🍓 

    Výživky odporúčam všetkými desiatimi.
    Niesom mamička čo by písala skvelú úžasnú recenziu aj napriek tomu , žeby nechutili . Toto je naša recenzia a je čisto úprimná . ☺️ Pretože takto sa nám to páči 🙂

    Ďakujem vám za prečítanie a prajem vám krásny zvyšok dňa . ❤️
    @konik_testuje #ovko_testovanie #konik_testuje

    kesis
    17. apr 2022    Čítané 69x

    🌿Vo všetkých veciach prírodných je niečo úžasé🌿Čistiace prostriedky TescoGo for ExpertEco Friendly

    Ďakujem Vám veľmi pekne za možnosť testovať práve 🌿Čistiace prostriedky TescoGo for ExpertEco Friendly🌿

    Tak podme na to,…

    V prvom rade musím napísať že prostriedky už podľa ,,vône, nevône” bolo očividne že su prirodnejsieho charakteru. Snažila som sa Vám odfotiť ako prostriedky čistili, musím Vám úprimne povedať že som bola veľmi spokojná a začala by som od najlepšieho 🙂 

    Za mňa číslo jedna 

    1. Čistiaci prostriedok do kuchyne Go for Expert Eco Friendly Tesco 

    - podľa mna jeden z produktov kde som cítila aj vôňu ale samozrejme nie veľmi prehnanú, príjemnú a nezapachal 

    - už na fotke musíte vidieť rozdiel 

    - raz nastriekaná batéria a potom som len zotrela 

    - bez tlačenia, extrémneho umývania naozaj je to úžasný pomocník a my sme ho minuli skoro cely, ostalo už len na dne 

    - určite ostanem pri tomto prostriedku do kuchyne 

    Za mna na druhom mieste 

    2.Prostriedok na čistenie kúpeľne Go for Expert Eco Friendly Tesco🛁

    - v tomto pripadne naozaj nezaostáva veľmi tento produkt za prvým 

    - páčilo sa mi veľmi že keď som vyčistila kúpelku nemusela som vetrať cely dom - určite to poznáte pri prostriedkoch s ktorými ste mali zaručene že vyčistí ale neskutočne zapáchajú 

    - no ale nebudem sa tu zbytočne rozpisovať veď pozerajte ;)

    3. Prostriedok na umývanie riadu Go for Expert Eco Friendly Tesco 🧽

    - Toto dievčatá určite vyskúšajte 

    - pekne vyčistil všetko , hrnce,  tanieriky, plech 

    - ak chcete menej zaťažovať životne prostredie určite choďte do tohoto čistiaceho prostriedku budete spokojne a urobíte aspoň niečo malo pre našu planétu 🌍

    4. WC gél Go for Expert Eco Friendly Tesco

    - tak isto ako pri predošlých produktoch nenásilný vôňou, musím uznať že veľmi hustý ale pochopila som prečo 

    - po použití bola toaleta vyčistena a musím uznať veľmi lesklá čo sa mi veľmi páčilo a dokonca si to všimli aj moji chlapci čo je prinajmenšom u mna veľký úspech 

    - prikladám opäť fotografiu 🪠🚽

    Číslo päť jeeeee ………

    5. Univerzálny čistiaci prostriedok Go for Expert Eco Friendly Tesco 🪣🧽

    - umývala som s týmto prostriedkom podlahy u nás doma čiže rôzne druhy povrchov 

    - dlažba, drevená podlaha 

    - tento produkt opäť bez dajakej výraznej vône 

    - ale dám Vám zlepšovák ktorý používam roky - do vody pridám pár kvapiek voňavého olejceka a máte čistú, voňavú podlahu 

    Posledne miesto si získal prostriedok

    6. Gél na pranie Go for Expert Eco Friendly Tesco

    - musím povedať že tento prostriedok mi sadol najmenej ale asi to bude mojimi predsudkami že všetko musí voňať, ja som v tomto trochu prepata - extrémne musia veci voňať 

    - Ale! Prostriedok vyoral prádlo krásne či biele, tmavé, farebne skúšala som na všetko a naozaj super 

    - pridala som viacej avivaze a spokojnosť bola na oboch stranách 🙂 

    Na záver by som napísala len toľko

    Určite toto testovanie bolo pre mna veľmi poučné. Snažíme sa doma používať veci a prostriedky ktoré nezaťažujú životne prostredie, pravda je že som bola veľmi skeptická pri týchto prostriedkoch a preto som ich chcela veľmi testovať 🙏💚

    Na moje prekvapenie sú to prostriedky ktoré si obľúbila cela rodina a myslím že sme si k ním našli cestu, čiže aj keď som dostávala otázky čo používam do kuchyne či WC s určitosťou som tieto produkty odporučila 🙂 

    Ďakujem ešte raz 

    #konik_testuje za príležitosť vyskúšať tieto prostriedky 

    A v neposlednom rade 

    https://www.modrykonik.sk/recenzie/cistiace-prostriedky-tesco-go-for-expert-eco-friendly/

    Želám Vám krásne veľkonočné sviatky plne pohody a čistoty 💦

    Keď pohneme jednou jedinou vecou v prírode, zistíme, že je prepojená s celým zvyškom sveta. 💚

    Kika

    konik_testuje
    4. apr 2022    Čítané 4686x

    Skúsenosti s balíkom produktov obľúbenej značky dmBio od dm drogerie markt

    Jar je tu a Veľká noc za rohom! Blížia sa prázdniny, vypekanie dobrôt a pár spoločne strávených chvíľ s rodinou. Nech už trávite sviatky akokoľvek, určite vás poteší balík potravín obľúbenej značky dmBioktorý sme si pre vás na testovanie s dm drogerie markt pripravili. 

    Čo budeme testovať

    dmBio Balance raňajková kaša, 500 g9–  predstavuje hodnotné raňajky a postará sa o svižný štart do nového dňa. Je bohatá na pohánku, prosné vločky a zmes sušeného ovocia ako marhule, jablko a kombináciu hnedých ľanových semien, zemné mandle a pufovaný amarant. Kaša je ideálna ako pochúťka medzi hlavnými chodmi, ako raňajky či ľahšia večera. Môže byť pripravená teplá alebo studená. Spestrite si ju napríklad kakaom, orechmi či škoricou. Chutí skvele a telu dodá všetky potrebné živiny. 

    dmBio agátový med, 250 g9– jemne tečúci agátový med vo vás vyvolá jemný a lahodný chuťový zážitok. Med je ideálny ako nátierka, na pečenie či na osladenie čaju a dezertov. Môže byť použitý aj ako alternatívne sladidlo. Vďaka vysokému obsahu fruktózy kryštalizuje veľmi pomaly, dlhšie si tak uchováva svoju krásnu zlatožltú farbu.

    dmBio čokoládový puding, 3 x 55 g9– puding s jemným kakaom a tmavou čokoládou je skutočným pôžitkom. Vyznačuje sa extra čokoládovou chuťou či už ho podávate teplý alebo studený. Ponúka jemnú, ale napriek tomu výraznú chuť, ktorá poteší vaše chuťové poháriky. Môžete ho dochutiť ovocím a poliať sirupom. Ideálny tip na rýchly a chutný dezert ku káve alebo pre vašich priateľov. 

    dmBio paradajkový kečup, 480 g9– je tvorený 38 % zahustenou paradajkovou dreňou. Paradajková dreň sa vyrába z na slnku dozretých voňavých talianskych paradajok. Doplnením jemnými koreninami ako napríklad muškátový oriešok, zázvor, paprika, škorica, cibuľa či klinčeky sa tak získava kečup intenzívnej chuti. Je vyrobený z kvalitných bio surovín a je ideálny ako dip k hotovým pokrmom a na dochutenie polievok a omáčok. 

    dmBio Natur kešu nápoj, 1 l9– pripravte si lahodný kešu drink! Môžete ho podávať čistý alebo dochutený koreninami či ako miešaný nápoj. Vďaka svojej jemne sladkej chuti je vhodný k dezertom, ku krupicovej kaši, pudingu či müsli. Kešu nápoj obsahuje len čisto rastlinné zložky, je vyrobený zo zložiek, ktoré prirodzene neobsahujú laktózu a mliečnu bielkovinu. 

    dmBio kokosovo – kakaová nátierka, 200 g9 – krém s vysokým podielom agávovej šťavy je ideálny na raňajky ako nátierka na pečivo, ako náplň do koláčov a sladkých pokrmov. Presvedčí vás svojou nezameniteľnou chuťou a sladkou arómou. 

    dmBio lieskovcová nátierka, 400 g9– pražené oriešky, jemné kakao s prímesou Bourbon vanilky dodávajú krému jedinečnú arómu. Táto pochúťka je ideálna ako nátierka na chlieb, lievance, múčniky alebo palacinky. 

    dmBio pomarančová šťava, 1 l10 – vychutnajte si osviežujúcu 100 % pomarančovú šťavu kedykoľvek počas dňa. Je vyrobená z pomarančov, ktoré pochádzajú z ekologického poľnohospodárstva, a preto si zachovávajú vynikajúcu chuť. Šťava je vhodná na uhasenie smädu počas dňa. Môžete ju podávať samotnú alebo s trochou vody ako osviežujúci strík.

    dmBio mandľovo-medové rezy, 60 g9 – na mandľovo-medových rezoch si pochutíte počas dennej pauzy alebo pri olovrante. Sladká tyčinka z najlepších bio ingrediencií z ekologického poľnohospodárstva obsahuje výživné mandle a med. 

    dmBio vegetariánska nátierka, 180 g10 – ochutnajte túto skvelú vegetariánsku nátierku s baklažánom! Nátierka je pripravená kombináciou slnečnicového oleja, baklažánu, cibuľky, paradajkovej drene, korenia a na záver zjemnená olivovým olejom. Vynikajúco sa hodí k čerstvému, chrumkavému chlebíku alebo vylepší chuť dresingov a omáčok. 

    Koho hľadáme?

    Na toto testovanie hľadáme 23 žien, ktoré si chvíľky v kuchyni užívajú a rady siahajú po kvalitných produktoch v bio kvalite. Ak vám záleží na pôvode potravín, ktoré servírujete svojej rodine, hľadáme práve vás. Ak ste k tomu komunikatívne, dokážete sa prostredníctvom slov a fotografií podeliť o priebeh testovania s ostatnými užívateľkami na Modrom koníku, neváhajte a prihláste sa do testovania.

    Ako sa zapojiť?

    Ak sa chcete do tohto chutného testovania zapojiť, stačí, ak nám do komentára pod tento článok napíšete, aké plány máte na veľkonočné sviatky. Pokojne pripojte aj fotografiu vašich najbližších, s ktorými ich strávite. 

    Zapojiť sa môžete do 11.4.2022. Následne vyberieme 3 mamičky, ktorým pošleme kompletný balík, 20, ktoré dostanú vybrané 3 produkty a oslovíme ich internou poštou. 

    Tešíme sa na vaše komentáre!

    konik_testuje

    konik_testuje
    28. mar 2022    Čítané 3665x

    Skúsenosti s ovocnými príkrmami OVKO

    Keď sa staneme rodičmi, z ničoho nič musíme čeliť obrovskému náporu dilem a rozhodnutí. Zrazu sa totiž nerozhodujeme len za seba, ale aj za toho malého nového človiečika, ktorý prišiel na tento svet. Každý rodič chce pre svoje dieťatko od prvého dňa len to najlepšie. Tak je váha týchto rozhodnutí akosi väčšia než akú mali tie, ktoré sme robili doteraz iba za seba. Veľké množstvo tých najzložitejších otázok po narodení dieťatka sa týka aj stravovania. Počnúc prvými dňami a bojom s dojčením, až po postupný prechod k tuhej strave. Snažíme sa deťom ponúknuť to naj. Najčerstvejšie, nezávadné, sezónne, slovenské, … no zároveň tiež cenovo výhodné.

    Čo budeme testovať

    Odpoveďou na tieto požiadavky, ktoré má spĺňať dokonalý príkrm, sú príkrmy OVKO. V skle i v kapsičkách. Sú slovenské, s takmer päťdesiatročnou tradíciou, vyrobené z kvalitných surovín a bez použitia škrobov. V portfóliu OVKO67 sú zastúpené ovocné a ovocno-zeleninové výživy, výživy s piškótami, jogurtom a tvarohom a tiež zeleninové a zeleninovo-mäsové príkrmy. A ak si zakladáte na označení bio, práve výrobky v tejto kvalite nájdete pod značkou OVKO Bio.

    Väčšina ovocných výživ značky OVKO sú pasterizované a vyrobené na jablčnom základe prevažne zo slovenských jabĺk. Obzvlášť výživy v kapsičkách sú vyrábané zo 100% ovocného pyré, bez prídavku cukru alebo akýchkoľvek zahusťovadiel a obohatené o vitamín C. Výrobky v skle sú zahusťované iba ryžovou múkou.

    V portfóliu OVKO nájdete vyše 50 produktov, ktoré kompletne pokrývajú potreby pre prvé príkrmy a množstvo príkrmov aj pre staršie deti.

    Produkty značky OVKO sú dostupné na celom Slovensku vo všetkých obchodných reťazcoch. Milým bonusom, popri všetkých plusoch, ktoré detské výživy a príkrmy OVKO ponúkajú, je ich cenová dostupnosť, hlavne v porovnaní s konkurenčnými zahraničnými značkami.

    My vám prinášame možnosť ovocné portfólio výživ OVKO otestovať „na vlastných jazýčkoch”. 

    Koho hľadáme

    Ak si maminka dieťatka od 4 mesiacov do 2 rokov, ktorá svojmu dieťatku už dáva príkrmy, záleží ti na pôvode surovín a uprednostňuješ slovenské výrobky, čítaj ďalej! Si akčná a čas, ktorý by si strávila pri sporáku varením príkrmov radšej tráviš v kruhu svojich najbližších užívaním si spoločných chvíľ? Alebo trávite s tvojim drobcom veľa času mimo domu, na ihriskách a výletoch, a oceníš možnosť zbaliť si hotový obed či desiatu pre tvoje dieťatko a vyraziť? Rada sa o skúsenosti s príkrmami a výživami OVKO podelíš s nami na modrom koníkovi? Tak sa zapoj do našej výzvy.

    Ako sa zapojiť

    Ak by ste ty a tvoj drobec chceli produkty OVKO vyskúšať, napíš nám do komentára pod tento článok odpoveď na otázku, aké príchute príkrmov má tvoje dieťatko najradšej. 

    Čas na pridanie komentára máš do 3.4.2022. Následne vyberieme 23 z vás, ktoré vybrané produkty OVKO otestujú.

    Tešíme sa na vaše komentáre!

    #konik_testuje

    Ideme znova testovať 🥰 teším sa