pehana
    28. jún 2020    Čítané 574x

    “...veľa muziky za málo peňazí?”

    Z času na čas pozriem, či sa niečo zaujímavé netestuje a skúšam šťastie. Tentokrát sa na mňa a moju domácnosť usmialo. Prišiel kuriér, ktorý mi predtým zaujímavo oznámil, že má pre mňa Modrého koňa... Chvíľu som nechápala, no potom mi docvaklo, že to bude asi balíček na testovanie. Obsahoval zaujímavé prípravky, ktoré sa oplatí mať doma. Tak som sa pomaličky do testovania pustila.

    Známa veta z nadpisu nám mnoho napovie... Niektoré výrobky majú ozaj priaznivú cenu. Jedná sa doslova o pár drobných. Čo som si vlastne doteraz ani neuvedomovala. Až kým som nezačala ceny jemne porovnávať. Naozaj sa dajú ušetriť financie a keď sa posnažíme, aj naša planéta. 

    Pred pol rokom sme sa presťahovali do nového domu. Ale keďže tu žijeme a naplno si ho vychutnávame, potreboval po tomto čase riadne vyupratovať. Tak som sa mu pozrela bližšie na zúbok. A na pomoc mi prišli výrobky z dm dregérie. 

    Priznám sa, že doteraz som na kúpeľne vytiahla chémiu iba dvakrát... A to som veľmi poriadkumilovný človek. Niekedy to až preháňam. O tomto by vám vedeli porozprávať moje deti a manžel. Ale máme úpravu vody, takže mi stačí mikrofázová utierka a voda. Všetko sa u nás leskne. No zákutia denne využívaného sprchovacie kúta potrebovali vydrhnúť. Pomohol mi Denkmit čistiaci prostriedok na kúpeľne nature. Obsah prípravku je 750 ml, za cenu 1,29 eur. Bola som milo prekvapená jeho účinkom. Rozprašovač vytvorí aktívnu penu, ktorú som nechala chvíľu pôsobiť, trošku som mu dopomohla malou kefkou. Kovové časti sa opäť leskli ako keď boli nové. Za mňa ale má jedno veľké mínus, a síce neskutočne prenikavú, priam dráždivú arómu. Neodporúčam používať v uzavretých miestnosťach bez možnosti vetrania. 

    Keďže som začala radou nature, pozrieme sa bližšie na druhý výrobok, a to WC čistiaci gél nature s obsahom 750 ml za cenu 0,99 eur. Je to gél redšej konzistencie. Po nanesení jemne stečie po záchodovej mise. Má na rozdiel od kúpeľňového čističa príjemnú vôňu, ktorú ale po spláchnutí vôbec necítiť. Ani v priestore. No za cenu necelé 1 eura sa vcelku oplatí. A snáď môžeme veriť názvu v popise “nature”, že je aspoň trošku naklonený ochrane prírody. Priznám sa, že som sa zloženiu bližšie nevenovala. Budeme sa teda tváriť, že je “prírodný”.

    Ostávame stále v kúpeľni, keďže tam sa asi najviac bojuje s vodným kameňom. U nás po pol roku intenzívneho používania nemáme vďaka zmäkčovaniu vody až toľko vodného kameňa, ale... nejaký sa predsa len našiel. Bývame na Považí, kde máme tvrdú vodu. Sprchová batéria už nebola tak krásne lesklá ani po použití jemnejšej chémie. Na pomoc prišiel Denkmit čistiaci prípravok proti vodnému kameňu, 500 ml za cenu 0,99 eur. A teda, posúďťe sami... Ja som s výsledkom spokojná. Čiže tento kúsok ostane u nás v zálohe na dokonalé vyčistenie batérií.

    Ostatné batérie pri umývadlách pretieram niekoľkokrát do týždňa mikrofázovou utierkou. Mám doma tento (naozaj zázrak) od inej značky, ale za veľa peňazí. No ani Profissimo mikrofázová leštiaca utierka na sklá sa nedala zahanbiť. Za cenu 1,69 eur sa naozaj oplatí. Ja som s ňou popretierala všetky batérie aj umývadlá a nakoniec po prepratí preleštila zrkadlá. Aby ostali úplne čisté bez šmúh, musí byt utierka dokonale vypláchaná a čistá. Ja osobne odporúčam mať doma a naučiť sa pravidelne používať. Takto sa dá docieliť, že máte batérie stále čisté len s použitím čistej vody, za čo nám aj príroda poďakuje, keďže obmedzíme používanie chémie. Dokonca je utierka odporúčaná značkou Hansgrohe, čo mňa potešilo, keďže máme doma batérie tejto značky. 

    Mikrofázovú utierku na dlážku veľkosti 50x60 cm za cenu 1,99 eur poznám už roky rokúce. No v novom dome som od umývania podlahy oslobodená. Verte mi, že mám na tvári úsmev od ucha k uchu. Na starom dome (tak ho teraz voláme) som podlahy musela umývať niekoľkokrát do týždňa. A poriadne mi to liezlo na nervy. Mali sme tam totiž dlažbu bledej farby, na ktorej bolo vidieť snáď aj to, čo reálne na nej nebolo... Takže už mám odumývané. Táto utierka na dlážky bola ale najlepšia vec na podlahu. Stačil obyčajný prípravok na podlahy v malom množstve, vedro s teplou vodou a nejaká metla, na ktorú ju prichytíte. Podlaha ostala vždy bez šmúh. Ak sa dobre vyžmýka ostane aj rýchlo suchá. Teraz ju plánujem použiť na auto. Keďže doma už podlahy neumývam, máme totiž drevené olejované, na ktoré raz za tri mesiace použijem spraymop.

    Profissimo univerzálne utierky 38x38 cm v počte 6 ks za 0,89 eur som použila v kombinácii s Denkmit ošetrujúcim sprejom na nábytok s obsahom 400 ml za cenu 1,79 eur a s Denkmit čističom na okná s rozprašovačom s obsahom až 1 liter za 1,19 eur. So sprejom na nábytok som ja osobne nebola vôbec spokojná. Možno aj preto, že som to nikdy nepoužívala. Ale teda, dala som mu šancu, no viem, že na utieranie prachu mi aj naďalej postačí vlhká handra. Sprej strieka kade tade naokolo. A keďže máme drevenú podlahu, nebolo to veru ktoviečo, lebo ostala veľmi šmykľavá. Použila som ho aj na naše biele laminované interiérové dvere. No zostali superšmuhované. Takže som si spravila robotu navyše a musela ich všetky opäť poumývať vlhkou mikrovláknovou handrou. Takto dvakrát umyté neboli ani pri sťahovaní. Jedinou výhodou je svieža vôňa, ktorá sa celkom dosť dlho udržala v priestore. Ja osobne budem mať problém ho minúť, keďže je naozaj dosť veľký. Istotne si druhý nekúpim. Univerzálne utierky Profissimo sú fajn. Najmä cena 0,89 eur za 6 ks je naozaj priaznivá. Ja osobne si ich ale už viac nekúpim. Dosť ťažko sa mi prali. Aby boli čisté, dosť som sa narobila. Viacej mi vyhovujú mikrofázové a mikorvláknové handry, na ktoré nedám dopustiť.

    S čističom na okná som bola celkom spokojná. Vyskúšala som poumývať najviac namáhané veľké posuvné okno v obývačke, cez ktoré chodia chlapci denne niekoľkokrát von. Dosť sa hnevám na tento ich “nový zvyk”, pretože to okno je neustále ocapkané. No a že bolo aj riadne špinavé z vonkajšej strany od peľu a prachu, môžete vidieť podľa finálneho stavu utierky. Osobne odporúčam umyť okno nahrubo s vlhkou univerzálnou utierkou a potom doleštiť s čističom na okná pomocou papierovej kuchynskej utierky. Vtedy neostanú na skle žiadne nežiaduce šmuhy a fľaky. Mne osobne nevyhovuje horká zložka Bitrex v prípravkoch, pretože cítim horkosť v ústach aj pri ich používaní. A keď si zabudnem poriadne umyť ruky a nedajbože sa dotknem okolia úst, je to fakt nepríjemné. Moje deti našťastie nikdy neskúšali ochutnať čistiace prípravky a, samozrejme, by sa k nim ani nedostali, lebo boli bezpečne uložené mimo ich dosah. Tak snáď niekomu Bitrex v dm produktoch zachráni dieťa. Tá horká chuť je fakt odporná. 

    Denkmit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenie v spreji s aktívnou penou s obsahom 600 ml za 1,19 eur som otestovala na malom ružovom fľaku v spálni na koberci. Neviem odkiaľ a ani z čoho sme mali v spálni dva ružové fľaky. Potešila som sa tomuto výrobku, keďže som ho mala v pláne aj kúpiť. Skúšala som fľak vyčistiť práškom na pranie, s vlhčenými utierkami na domácnosť... no neúspešne. Siahla som po spreji, ráno nastriekala, ale, samozrejme, počas dňa na to zabudla. Nevadí. Aspoň mohol riadne účinkovať. Večer som sa všemožne pokúšala fľak nájst. No nepodarilo sa mi to. Takže asi čistiaci prostriedok naozaj zafungoval. A keďže máme (našťastie) len v spálni bledý koberec, ostane toto môj verný pomocník. Verím, že s obsahom 600 ml mi bude pomáhať veľmi dlho. 

    Denkmit vysokoúčinný čistiaci prostriedok na mastnotu v spreji s obsahom 750 ml za cenu 1,79 eur som plánovala dať na starosť manželovi. Keďže záhradný gril je len v jeho réžii. A, samozrejme, že sa k tomu nejak nevedel ”dokopať”. Možno aj vďaka upršanému počasiu sme sa nedostali ku grilovaniu. Takže sme ho nepotrebovali otestovať. Ja som ho aspoň strekla na plech z rúry, na ktorom som piekla lososa. A že ten plech bol naozaj špinavý, nemusím ani písať. S výrobkom som bola spokojná. Mastnota sa rozpustila tak rýchlo, že som ani nestihla vytiahnuť fotoaparát na telefóne. Už sa teším, keď ho podám manželovi na gril. Bude to asi jeho nový pomocník.

    Ja som taká typická žienka domáca. A tak ešte chvíľu ostaneme v kuchyni, v ktorej ja trávim denne niekoľko hodín. A popíšeme si Denkmit prostriedok na umývanie riadu, 500 ml za cenu 0,99 eur. Na prostriedok na riad mám ja osobne veľmi vysoké nároky a máloktorý prostriedok u mňa spĺňa všetky pre mňa dôležité kritériá. Žiaľ, tento výrobok mojím testom neprešiel. Treba použiť dosť veľké množstvo, aby sa vytvorila účinná pena, ktorá si poradí s mastnotou. Ozaj silno zamastené pekáče a plechy som musela umyť dvakrát, aby som mala pocit, že sú naozaj dokonale odmastené. Čiže na konci dňa nízka cena sa nám navyšuje, keďže musíte použiť na odmastnenie oveľa viac prostriedku. Jediné, čo ma zaujalo, je naozaj krásna vôňa. No ani kvôli tej aróme si ho už viac nekúpim. Tento miniem nezriedený asi dosť rýchlo a ostanem verná môjmu roky osvedčenému výrobku.

    Ja osobne nie som zástanca vôní a osviežovačov vzduchu. Neviem prečo, ale od pôrodu neznesiem na sebe žiadnu voňavku. A máloktorá vôňa je mi príjemná. Dokonca aj aviváž na pranie som musela prestať používať, lebo mi tá silná aróma vadí. Takže som s obavami otvárala Denkmit gélový osviežovač vzduchu Fruit Sensation, 150 g za cenu 0,79 eur. Najskôr som ho dala do izby, kde trávim zopár hodín denne, ale keďže som ho tam vôbec necítila, dala som ho do vstupného zádveria, ktoré máme malé. No ani tam nie je vôbec vôňu cítiť. Možno pre mňa aj dobre, lebo mne osobne sa tá sladká broskyňová vôňa vôbec nepáčila. Takže by som si ho ani nekúpila. A po skúsenosti ani neodporúčam, keďže vôbec neplní svoj účel a je cítiť na max 10 cm. Zato Profissimo vonný set kúzlo sviežosti, sklenenú fľaštičku s drevenými paličkami s obsahom 90 ml za cenu 2,99 eur, sme mali doma už viackrát. Páči sa mi aj ako doplnok. Veľmi pekne vyzerá umiestnený na poličke, hoci aj v obývačke. Položený v šatníku, kde priestor veľmi príjemne a sviežo prevoňal, vydržal účinný niekoľko mesiacov. No ja s mojím problémom so silnými vôňami mám vo fľaštičke len 1 paličku. Počtom paličiek si regulujem intenzitu vône. Mne postačuje minimálna intenzita aj vo veľkom priestore. Určite tieto osviežovače budem aj naďalej kupovať a vyskúšam okrem tejto sviežej vône napríklad aj Magnóliu alebo Citrónovú trávu. 

    A na záver sa dostávame k Denkmit praciemu prášku na farebnú bielizeň, 20 pracích dávok za cenu 2,99 eur. Prášky na pranie z dm drogérie používam naozaj už roky. Či už prášok na farebnú, alebo bielu bielizeň. Keď som mala chlapcov malých, používala som aj sensitive prášok. Nemám im čo vytknúť. Majú príjemnú vôňu, ktorá mi neprekáža. Na vypratom prádle je celkom cítiť. Dobre sa v práčke rozpúšťa. Čo je pre mňa oveľa dôležitejšie, aby poriadne vypral prádlo. Keďže perieme pravidelne, pri malých deťoch niekedy aj každý deň, nemáme príliš špinavé veci. Občas nejaký fľak od zmrzliny alebo omáčky, prípadne zelené kolená od trávy. No keď o takomto výraznom fľaku viem, použijem ešte prípravok špeciálne na škvrny. A tým pomôžem prášku k dokonalému vypratiu. V dm drogérii majú k práškom aj milé vedierka, do ktorých si ich presýpam. Na vedierku si zaškrtnete, o aký prášok sa jedná. Je to veľmi prehľadné a ja milujem, keď majú veci svoje miesto. Dokonca aj v technickej miestosti musím byť poriadok. 

    Známa veta z nadpisu - za málo peňazí veľa muziky - je v tomto prípade pravdivá. Naozaj za prijateľnú cenu kúpite účinné čistiace prostriedky. A účinne bez veľkej námahy si vyčistíte celú domácnosť. No ja stále každému, kto sa ma spýta, ako dokážem upratať tak veľký dom, odpovedám to isté - keď upratujete pravidelne a poriadne, nie je to také strašné, ako sa zdá 🙂 Keby som to zanedbala, narobila by som sa oveľa viac. Tak dostatočne účinné sú aj lacné prípravky. 

    Takže, milé dámy, pravidelnému upratovaniu zdar!! Vo finále sa narobíte oveľa menej 🙂 A aj ušetríte.

    Ďakujem Modrému koníku a dnn drogérii, že som mohla otestovať nové prípravky. Niektoré si u nás určite nájdu čestné miesto. 

    S pozdravom

    Zuzana 

    #test_dm26 a #recenzia

    janicheck1993
    25. jún 2020    Čítané 2027x

    Koník ma dokopal poriadne upratať, pomohli mi produkty od dm :D

    Neviem, či to tu niekto postrehol, ale začiatkom januára sa mi narodilo tretie dieťa :D Tesne predtým, ako prišla Sophie na svet, sme sa rozhodli preťahovať do väčšieho bytu. Keď poviem tesne, myslím to doslova. Sťahovali sme sa týždeň pred pôrodom. Čo vám budem hovoriť, máme radi výzvy. Sme to my šialená rodzina.

    Po pôrode som, prirodzene, bola dlhšiu dobu ubolená. Cisársky si vzal svoju daň a s mojím zanedbaným zovňajškom sa ruka v ruke niesol aj náš zanedbaný byt. Napolovicu dokončený, viac-menej pri troch malých deťoch permanentne v niektorých smeroch zanedbaný. Keď som si na koníku všimla možnosť zapojiť sa do testovania produktov dm, bolo to priam znamenie, že je čas postaviť sa k poriadku zodpovedne a prestať prokrastinovať. 

    Balíček prešiel kvôli Korone dlhú cestu a kuriér mal pravdepodobne medzipristátie kdesi v Malajzii, ale produkty nakoniec šťastne dorazili k čakateľke Sime.

    Všetky tieto produkty sa zamieriavajú na niečo iné, no jedno majú spoločné, a to, že sú cenovo dostupné a z môjho pohľadu väčšina z nich je naozaj kvalitná.

    Nevedela som, do čoho sa pustiť skôr. A keďže som chcela, aby som do recenzie mohla napísať čo najviac postrehov, jednoducho som odložila najviac používané-bežné produkty dolu do kuchynskej skrine a okamžite som ich nahradila produktami z balíku. Keďže sme všetky maminy a nie vždy máme čas čítať dlhááánske príspevky do konca, posnažím sa byť pri popise mojich dojmov z týchto produktov stručná a výstižná. Takže si, maminy, vyložte nohy, ak to situácia dovoľuje, a nechajte si odporučiť 🙂 Nevyhnem sa kritike, pretože som rada v týchto veciach úprimná, poďme na to.

    1. Odstraňovač vodného kameňa 

    V našom byte bývala predtým jedna veľmi kakaná kráľovná, ktorá zjavne nemala dobré vzťahy s hubkou a čistiacimi prostriedkami. Keď opustila kráľovstvo, celá domácnosť ostala zanedbaná a smutná. Ja som sa postupne snažila kráľovstvu opäť dodať lesk. Ale ako som spomínala, po pôrode nebolo toľko času na detaily, a tak som si mohla práve tento produkt odskúšať na NAOZAJ zanedbanom povrchu. Sľuboval odstránenie vodného kameňa a ja musím povedať, že nesklamal. Má tenký aplikátor ktorý považujem za veľké plus, pretože sa vďaka nemu dostanete aj do schovaných škár. Najskôr som ho skúšala v kúpeľni na odstránenie kameňa okolo batérií, neskôr som s ním čistila v kuchyni drez. Na oboch miestach skutočne vyčaroval lesk, a to som ho nechala pôsobiť krátko. Čo by som však nemohla nespomenúť je silný - agresívny pach. Ja osobne s tým problém nemám, ale pán tato došiel domov a pýtal sa, aký ekrazit to smrdí a či ho chcem zabiť, aj keď na mňa ešte nie je prepísaná poistka. Takže ak vám vadia pachy/štípu vás oči, rozhodne to nie je produkt pre vás. Mne to teda nevadí a nie som senzitívna v tomto smere, takže moje hodnotenie nestráca na bodoch, dávam mu 10/10.

    2.Vonný set Proffisimo

    Tu sa ospravedlňujem za kvalitu fotky, ale je večer, tma, a mne sa už nepodarí opraviť svoje nepodarené dielo. Takže pre tých, ktorí na fotografii majú problém nájsť spomenutý produkt, schováva sa za tými zelenými kamienkami v dekoračnej myske, ktoré z nepochopiteľných dôvodov každé jedno dieťa, čo príde na návštevu, musí ochutnať... 

    S obsahom 90 ml a vo veľmi prijateľnej cene (myslím, že stojí niečo menej než 3 €) by som produkt hodnotila slovami: "Za málo peňazí veľa muziky." 

    Je síce pravdou, že som zvyknutá na iný tip vôňe, než mi prišiel, ale odhliadnuc od tejto skutočnosti, prevoňal celú obývačku a netrvalo to len deň či dva, ako som zvyknutá pri iných produktoch v rovnakej cene. V obývačke trávime najviac času, je to kľúčová miestnosť našej rodiny. Preto je pre mňa naozaj veľmi dôležité, aby sme sa tu cítili vždy dobre. A čistá obývačka si vyslovene žiada príjemnú vôňu. Táto rozhodne splnila nielen očakávania mňa, ale, napríklad, aj krstnej mami Sophie, ktorá ju asi po 4 dňoch zacítila až na chodbu a po návšteve si ju išla kúpiť :D 

    Dizajn, intenzita vône a jej trvácnosť - všetko lepšie, než som očakávala. Je mi to kus trápne, lebo si budete myslieť, že to robím schválne, ale opäť dávam 10/10 :D 

    3.Prostriedok na umývanie riadu Denk Mit

    V tomto byte nemám umývačku riadu, ale ja som aj v tom predošlom tú našu absolútne nepoužívala. Je to z jedného prostého dôvodu, a to nie, že by som umývačke riadu nedôverovala, že umyje riad rovnako dobre ako ja. A ani nie z dôvodu šetrenia energií, lebo ona by mi skôr te energie pri rodine s toľkými členmi ušetrila. AAALE! Keď ja tak milujem vôňu prostriedkov :D A ono väčšinou práve tá "jar" ( lebo ja tak volám každý prostriedok na umývvanie riadu bez ohľadu na značku) neskutočne dobre vonia. A táto to isté! Krásne vonia a z môjho pohľadu aj fajne pení. Ale tu sa zas zapojil do testovania aj pán domáci a ja veru neviem, čo jemu sadlo na nos, ale mám odkázať mamičkám, že málo pení. Nestotožňujem sa a neviem, čo on vôbec rozpráva, riady neumýva zas tak často, aby mohol kritizovať :D Za mňa pení dosť a nebudem veru nadávať. Nečakala by som ani väčšie zázraky vzhľadom na nízku cenu tohto produktu (0,99 €).

    Opäť, áno, robím znova dobrú reklamu, 10/10

    4. Prostriedok na umývanie sklenných povrchov

    Čekuješ ten odraz v "zrkadle"? Také okno u nás nevidno často... :D 

    Tam tá žienka domáca, z fotky (rozumej ja), umýva chuderka zrkadlá v byte denne aj dva- či trikrát. Je to tým, že sú vo výškovej úrovni mojich detí, a tie si veľmi rady cestou z kuchyne po obede mastnými rukami prejdú po zrkadle (aj pusy si tam zvyknú dávať! :D S fajnou mastnou pusinkou). Tu by som povedala, že so dostala od viacerých mamičiek reakciu, že iný prostriedok ani nepoužívajú. Mne sa tiež osvedčil, aj spolu s handričkou, ktorú som dostala v balíku (rovno vám odprezentujem recenziu aj na tento produkt, ktorého názov neviem, ako mamička žijúca v Rakúsku, preložiť do slovenčiny:

    5.Mikrofasser Fenster und Glanztuch, alebo handrička na leštenie zrkadiel či okien).

    S týmto kombom som si po dlhom čase naozaj a úprimne užila umývanie našich zrkadiel aj OKIEN. Máme veľký balkón, celý presklený, a je to práve v obývačke, ktorú, ako som už písala, obývame najviac, takže deti tu často nechávajú packy na oknách. VEĽKÁ, veľká spokojnosť. Myslím, že práve vďaka tej handričke, o ktorej som doteraz netušila, ale určite sa stáva neodmysliteľnou súčasťou našej domácnosti. Oba produkty si zaslúžia plný počet bodov.

    6. WC čistič Denk mit 

    Je tomu tak a idem kritizovať. Vôňa síce pekná a toaleta vyčistená, ale z môjho pohľadu je príliš tekutý a minie sa pomerne rýchlo. Rozumiem, je cenovo dostupný, ale už som mala aj iné cenovo dostupné produkty s lepšou konzistenciou aj výsledným efektom. Nehovorím, že je vyslovene zlý, ale tu z môjho pohľadu zodpovedá cena kvalite. 

    Ako píšem, vonia pekne, ale nie intenzívne. 

    Dám mu 5 bodíkov.

    7. Prací prach Denk mit na farebné prádlo

    Po roku používania pracieho gélu som sa vďaka tomuto testovaniu vrátila k prášku, a asi to tak aj nejaký čas ostane. A ostane aj značka. Je to z môjho pohľadu naozaj tak, že prášok necháva oblečenie oveľa sviežejšie ako gél. Môj názor. Po géle ho máme také mastnejšie. Nepostrehla som, že by mi niekde na prádle ostal fľak, ako sa mi to za poslednú dobu s gélom pri deťoch stávalo. Precíznejšia prácička veru. A fajne lacný. Za 2,7 kg zaplatíte iba 4,99 € a a vydrží cca na 35 dávok (môjho dávkovania - ale dlho to nie je, periem denne niekedy aj dva razy 🙂).

    9/10 iba z toho dôvodu, že mi chýba trochu intenzívnejšia vôňa bielizne 🙂

    Otestovala som ďalej aj nasledovné produkty, ale posnažím sa ich v skratke ohodnotiť pod touto spoločnou fotkou, aby nebola moja recenzia príliš dlhá.

    8. Denk mit - čistiaci prostriedok na kuchyne/ mastnotu

    10/10, najväčšia spokojnosť pri čistení sklo-keramického sporáku! 

    9. Gélový osviežovač vzduchu Denk mit

    8/10 Tomuto produktu som na svojom profile venovala tuším prvý príspevok na začiatku testovania. Veľmi pekný dizajn, príjemná vôňa, vhodný podľa mňa na menšie toalety ako máme my, kde krásne prevonia priestor. Ale intenzívne voňal asi 5 dní, preto bodíky dole.  Myslím, že v podobnej cene vieme dostať aj dlhšie trvácny produkt 🙂

    10. Čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenie

    Áno, áno, áno! Mala som z tohto produktu veľkú radosť a do testovania sa zapojili aj deti. Mrzí ma, že nemôžem pridať fotku z  tejto "akcie", kde si chlapci sami tepovali koberec do detskej izby, ktorý sme "zdedili" po kamarátovi, ale sú jednoducho momenty, kedy do ruky telefón nepatrí, a tu som uznala za vhodné, že si jednoducho budeme spolu čistiť a spievať pesničku, ktorá nám hrala z telefónu a nechcela som ju rušiť :D Náš koberec nemal žiadne veľké nečistoty, ale bol dlho odložený na povale a potreboval osviežiť. Takže, či už sa bavíme o výsledku čistenia, alebo odstránení pachov, určite som veľmi spokojná a budeme ho mať doma už stále. 

    11. Ošetrujúci sprej na nábytok + univerzálne handričky na povrchy

    Handričiek bolo v balení viac kusov a každú som nechala v inej miestnosti. Jedna je v kuchyni na linku, druha v kúpeľni na skrinky, ďaľšia v obývačke, kde ju používam práve s ošetrujúcim sprejom na nábytok. Sú super. Nič extra špeciálne, veď čo by aj na takej handričke na bežné používanie mohlo byť špeciálne :D Ale pekne sajú vodu a rovnako sa aj dajú super vyžmýkať, taký fajn materiál 🙂 Sprej na nábytok som použíla zatiaľ asi 4x a je pravdou, že sa mi po ňom "nechytá" prach na nábytok tak rýchlo, ako keď som ho nepoužívala. Ušetrí mi teda čas a zato palec hore 🙂

    12. Handra na podlahy Proffisimo 

    Priznám sa, že som absolútne zabudla, aké to je umývať podlahy inak, než s mopom. A bolo pre mňa nové vziať si handru, "košte" a umyť dlážky tsk, ako kedysi umývala moja mamka. A viete, čo som nakoniec spravila a robím teraz raz do týždňa? Touto super handrou (áno, naozaj super, skvele sa žmýka a lepí sa na ňu špina z podlahy priam sama :D) teraz umývam po štvornožky ako nejaký maniak všetky rohy v miestnostiach a detaily popri stene. Naozaj sú to veci, ktoré jednoducho s mopom človek neurobí, a s mojou Vileda handrou sa tie rohy umývali naozaj ťažko, je to predsa len handra s gombíkmi pre mop a nedostanem sa s ňou všade. Ale táto klasická handra mi naozaj robí radosť a podlahy umývam do posledného detailu 🙂 1,99 €.

    13. Denk mit čistiaci prostriedok na kúpeľne

    Nie je to zlý produkt, akurát ja som neprišla na chuť tej vôni. Mám rada výraznejšie vône pri upratovaní a možno s inou arómou. Ale za výsledok určite stojí, vyčistil krásne aj kachličky počas veľkého upratovania po predošlých majiteľoch. Hore, kde sa bežne nedočiahne, boli naozaj zanesené a skúsila som si pomôcť práve týmto produktom. Úspešne, ďakujeme!

    Ak ste našli v mojom článku gramatické chyby, ospravedlňujem sa. Som na materskej 7 rokov. Ak ste mali pocit, že bola recenzia príliš dlhá, nesťažujte sa, veľmi som sa krotila a hlavne - čítanie nebolo povinné :D Ďakujem vám za váš čas a ak si z tohto môjho postrehu niečo vezmete, prípadne skúsite produkty na moje odporúčanie alebo ich už používate, pokojne sa so mnou podeľte o VAŠE skúsenosti 🙂 

    Ďakujem aj Modrému koníku, že sa náš byt po dlhšej dobe opäť bliští, ocenila to moja spokojná rodina a tiež som rada, že budem môcť po Korone privítať po pol roku moju maminku u nás v Rakúsku v krásnom voňavom byte. Už len udržiavať si to pri tých deťoch, však ? :D

    Prajem ešte pekný zvyšok dňa všetkým "zúčastneným " 🙂

    vivian27
    22. jún 2020    Čítané 205x

    Keď maniačka na drogériu sa môže realizovať 🙂 part 2.

    Keďže mi článok nechcelo pridať v jednom, tak toto je pokračovanie #recenzia výrobkov z #test_dm26 .

    10. Profissimo - Viacúčelové utierky

    Tieto utierky určite u viacerých mamičiek niesú žiadna novinka, ktorú nepoznajú. Veru častokrát ich aj ja kupujem. V balení za super cenu 0,89€ nájdete 6ks utierok, ktoré ja bežne využívam na utieranie či už kuchynskej linky, jedálenskej detskej stoličky, prachu. Proste kde ma napadne. Nasucho, namokro. Tomuto výrobku nie je čo vytknúť a je to výrobok, ktorý je proste súčasťou našej domácnosti a aj dlho ostane. Určite odporúčam skúsiť, nakoľko naozaj veľa značiek ich vyrába, no tieto sa mne najviac osvedčili sacou schopnosťou.

    HODNOTENIE: 10/10

    11. Denkmit - Čistiaci prostriedok na okná 

    Toto bol jeden z výrobkov na ktorý som bola veľmi zvedavá. Dlhé roky mám svoj osvedčený, lenže opäť podstatne drahší výrobok, ktorý je super, nezanecháva šmuhy. Preto som sa tešila, že ten 1l prostriedok za super cenu 1,19€ ak dokáže to, čo ten môj, tak určite zmením značku - veď peniažky šetriť treba 🙂 Naozaj čistiaci prostriedok milo prekvapil, vôňa ničím nevadiaca, okná krásne lesklé bez šmúh. Jediné negatívum je, že za mňa až moc pení (čo ale je negatívum pre mňa a niekomu vadiť nemusí) a ja som zvyknutá práve na čistič ktorý nepení vôbec. Ale určite tento pomocník bude mať tiež svoje čestné zastúpenie u nás doma - na penu si proste zvyknem časom určite 🙂

    HODNOTENIE: 9/10 (1 bodík dole za tú penu pre mňa nezvyknutú na to)

    12. Denkmit - Čistiaci prostriedok na mastnotu Multi-Power 4 

    Isto poznáte, keď raz za čas pustíte manžela do kuchyne uvariť večeru a celá varná doska je mastná, on ju pretrie vechťom a to je akože čisté 😀  však chlap ‍️😀 Aspoň teda ten môj  - bonzujem na neho. Na foto č.2 môžete vidieť aké “prekvapko” v kuchyni na mňa čakalo (OMG 😀 ). Mám svoj osvedčený prípravok na mastnotu a teda som veľmi rada, že som mohla porovnať s iným pre mňa neznámym výrobkom. Čo oceňujem je pomerne veľké balenie (750ml za 1,79€) čo je super oproti prípravku ktorý používam ja (500ml za 3,99€). Prípravok je silno peniaci, vôňa neutrálna čistiaca mne ničím nevadiaca, ale ani nijak špeciálne voňajúca. S mastnotou si poradil prípravok na varnej doske úplne v poriadku, s čím si neporadil ani po pôsobení bola pripálenina na varnej doske - s ňou si môj prípravok kúsok lepšie poradí určite. Netrebalo nechať pôsobiť, pekne mastnotu strelo a čo má výhodu oproti môjmu prípravku, že mám pocit, že ten odmastňujúci účinok je kúsok silnejší. Čo má zase výhodu môj osvedčený výrobok je neprekonateľná krásna vôňa, ktorú milujem. Oceňujem, že som utrela kuchynskými utierkami dosucha a neostali žiadne fľaky a šmuhy, čo žiaľ môj prípravok naopak necháva a musím doleštiť prípravkom na okná. Na foto kde je odfotený čistiaci prostriedok môžete vidieť v pozadí čistú dosku bez mastnoty ;)

    HODNOTENIE: 8/10 (ale to len preto, že si s pripáleninou neporadil ako som čakala a, že ja milujem naozaj krásne voňajúce čistiace prostriedky).

    13. Profissimo - Mikrofázová utierka na dĺážku 

    Toto je jediná testovačka, ktorú som nevykonávala ja. Na podlahy mám doma 2 mopy - jeden striekací na rýchle upratanie a jeden úžasný mop na dôkladnejšie upratanie. Moja mamina je stará škola a presne ona ešte žmýka handru v rukách a dáva si na metlu a tak zmýva. Túto utierku som jej rovno darovala a akurát dnes veľmi chválila. Vraj je dostatočne veľká a výborne saje, super sa žmýka a, že už si určite bude kupovať len túto lebo s jej, ktorú si bežne kupuje sa nedá ani porovnať. A cena opäť super a to 1,99€.

    HODNOTENIE: 10/10

    14. Profissimo - Mikrofázová leštiaca utierka na sklá 

    Tak moja posledná #recenzia je schválne zaradená ako posledná, pretože tento produkt je za mňa zo všetkých 14 testovaných výrobkov - ten najviac TOP. Ako som sa osamostatnila a neobývam už "mamahotel", tak som používala na všetko a aj na okná klasické švédske utierky a myslela som si aký ja zázrak doma používam. Milé mamičky koníkovské! Ak ste došli až sem pri čítaní, tak tento produkt rovno zajtra utekajte kúpiť a uľahčíte si tak neskutočne život. To, čo som bežne v domácnosti mala problém vyčistiť (v mojom prípade naše naozaj nešťastné dvere na izbách na ktorých vidieť naozaj každú packu a taktiež čierne sklo za varnou doskou a čiernu dosku za kuchynskou linkou, kde stále vidieť šmuhy a fľaky), tak sa konalo niekoľko wau wau wau, Takže mamičky nielen na sklo, ale na všetko. Dokonca batérie sa krásne lesknú a to ich stačí touto utierkou prejsť len tak "nasucho". Ako vidíte na foto, už som si kúpila domov aj ďalší tento hotový zázrak. Takže kto nemá, odporúčam za mňa ako ten naj výrobok zo všetkých spomenutých 🙂

    HODNOTENIE: 20/10 (tu je dať 10 bodov naozaj strašne málo 😀 )

    Koníkovské mamičky ďakujem za prečítanie. Moja #recenzia je síce dlhšia a pozostáva z 2 článkov, ale kto má naozaj rád čistiace prostriedky a chce sa o nich niečo dozvedieť, tak si určite príde na svoje 🙂

    Ďakujem veľmi pekne aj DM drogérii a #konik_testuje a verím, že pri nejakej ďalšej testovačke "dmkáčskej" sa opäť na mňa usmeje šťastie a pripravím pre mamičky opäť zhodnotenie skvelých výrobkov 🙂

    Prvú časť článku si môžeš prečítať tu:

    vivian27
    22. jún 2020    Čítané 296x

    Keď maniačka na drogériu sa môže realizovať 🙂 part 1.

    Prišla stuhou previazaná škatuľka, a v nej bola, a v nej bola - jedná skvelá "drogérka" 🙂

    Presne na Medzinárodný deň detí 1.6.2020 moje srdce zaplesalo, keď mi kuriér na terase nechal balíček od dm drogérie ako testovačku z #konik_testuje, a tak som sa ako jedna z 10 vybratých žienok mohla zúčastniť veľkej testovačky #test_dm26 🙂

    Ani si neviete predstaviť, ako veľmi som sa potešila. A ako vidíte, aj moje deťúrence boli zvedavé, z čoho sa tak maminka teší, a museli všetko podrobne preskúmať. No čo Vám poviem - maniačku na čistotu a drogériu takýto balíček poteší viac, ako keby vyhrala hádam samotné loto 😀

    Tak si poďme predstaviť jednotlivé produkty a moju recenziu k nim. Niektoré som tu už prezentovala na mojom profile, no po dlhšom testovaní budú určite aj iné postrehy odo mňa - a podotknem - na drogériu som ja naozaj náročná, a tak napíšem naozaj skutočnosť, ako produkt vnímam ja a ako ho porovnám s podobným produktom, ktorý bežne používam.

    1. ProfissimoVonný set Kúzlo sviežosti 

    Na testovanie sme dostali vôňu “Kúzlo sviežosti”. Keďže vône ja v domácnosti naozaj môžem a s týmto setom som nemala žiadnu skúsenosť, tak som sa mu veľmi potešila.
    V prvom rade vyzdvihnem dizajn, ktorý je naozaj jemný a hodí sa do úplne každého interiéru. Vôňa je krásna, svieža, ničím mi nevadí, aj keď ja som skôr na tropické vône a určite z ponuky by som si pri kúpe vybrala vôňu tropické ovocie. Keďže máme spojenú obývačku s kuchyňou, tak som vonný set umiestnila tam, ale teda, za mňa prišlo sklamanie. Vôňu som necítila ani ja, a ani manžel, keď prišiel z práce, jedine, ak sme si k nej pričuchli. Nechcela som hneď písať negatívnu recenziu, a tak, ako vidíte na foto, dala som vonnému setu ešte šancu a umiestnila ho večer pred spaním na WC - a aké bolo moje ranné prekvapenie, keď som tam vstúpila a zaplavila ma krásna príjemná vôňa, ktorá bola intenzívna, no nie taká, ako ja hovorím “bolehlavová”. Aj manžel vravel, že ráno keď vstával do práce a išiel na WC, tak ho veľmi milo prekvapila tá vôňa.

    Takže u mňa v otvorenom priestore sa neosvedčila, no v uzavretom veľmi milo prekvapila.
    Jedno negatívum, ktoré vidím ako matka je, že musí byť umiestnený tak, aby k nemu nemali prístup deti, keďže fľaštička je otvorená a ako poznám moje dieťa s poradovým číslo 2, prinajlepšom by skončil vyliaty, a prinajhoršom vypitý, ale myslím, že to je vec, na ktorú sa tak každý pri kúpe pozerá a nepoloží to k dosahu detí.

    Vôňa má naozaj lákavú cenu - 90 ml stojí 2,99 € a pri mojom pozorovaní vydrží vôňa cca 6 týždňov (za 2 týždne testovačky ubudla cca 1/3 vône) - čo za tú cenu nie je zlé. Problémom za mňa ale je, že sme si na tú vôňu tak zvykli, že ju už ani len na tom WC necítime. Takže ja určite dám ešte šancu vôni tropického ovocia a najbližšie si ju kúpim a rozhodnem sa, či ostanem verná známej vôni s automatickým "striekačom", alebo presedlám na tieto krásne dizajnové vonné tyčinky.

    HODNOTENIE: 6/10

    2. Denkmit - Gélový osviežovač vzduchu Fruit Sensation

    Tento dizajn bytových vôní ja veľmi nemusím, ale tým, že je biely, zapasoval mi do kúpeľne na okno a nejak mi až tak nevadil, keďže naozaj nie je to nejaký výrazný dizajnový kúsok.
    Veľmi milo ma prekvapila vôňa, keďže som skôr na ovocné a tropické vône, a výrazná broskyňová vôňa mne proste vonia.

    Čo ma už ale sklamalo je to, že v kúpeľni je osviežovač umiestnený už 3. týždeň a vôňa broskýň nikde. Je pravda, že kúpeľňa je u nás otvorená celý deň, ale necítim tú vôňu ani vtedy, keď stojím pri okne. Cítim ju len v prípade, že vezmem do ruky a ovoniam, a to vonia fakt nádherne. Takže u mňa sa, žiaľ, žiadny WAU efekt nekonal, čo ma naozaj mrzí, pretože za cenu 0,79 € by som si ho inak kupovala.

    HODNOTENIE: 2/10 (2 bodíky, že vôňa je fakt krásna, len škoda, že v kúpeľni naozaj necítiť). 

    3. Denkmit - Čistiaci prostriedok na vodný kameň

    Tento test prebehol mimo môjho domu. U nás totiž vodný kameň nemá šancu, lebo ja ho z duše nenávidím, a tak ho naozaj čistím priebežne, tak som nemala na čom vyskúšať. Mám doma naozaj skvelý čistič, a tak ma zaujímalo, či aj tento si dokáže s vodným kameňom tak poradiť.

    Tento čistič má v prvom rade omnoho výhodnejšiu cenu, pretože stojí len 0,99 € za 500 ml, čo môj je mnohonásobne drahší. Výhoda okrem ceny oproti môjmu je vôňa, pretože tento DenkMit vonia klasicky ako čistiace prostriedky, kdežto môj bežne používaný je pekný smrdlavý “humáč”. Poviem pravdu - nečakala som, že si s touto sprchovacou hlavicou poradí, ale prípravok veľmi milo prekvapil. Na druhej fotke vidíte výsledok po prvom čistení a vykefkovaní starou zubnou kefkou, na druhej po druhom dôkladnejšom. Čiže prácu zvládol za mňa veľmi dobre.

    Nevýhodou oproti môjmu, doma bežne používanému, je, že musíte použiť kefku a vyčistiť. Môj prípravok nalejem a hneď začne bublať a po chvíľke vodný kameň doslova bez roboty vyžratý. Ale zase za tento “luxus” si aj priplácam.

    Tomuto výrobku ale inak naozaj nemám čo vytknúť a keby nemám s čím porovnať, tak som z neho úplne nadšená. Naozaj za tú smiešnu cenu nie je o čom.

    HODNOTENIE: 10/10

    4. Denkmit - Gélový WC čistič Nature 

    Kto ma pozná, ten vie, že u mňa deň nezačne inak ako dobrou kávou a vyčisteným záchodom - proste, keby bolo akokoľvek zle, WC u nás musí byť čistučké, aj keby neviem čo. Je vám tým pádom jasné, že zo všetkých prípravkov som sa tomuto asi najviac potešila. Roky používam jeden čistič, s ktorým som veľmi spokojná a nemala som potrebu skúšať iný. 2 týždne každé ráno som používala tento prípravok a naozaj som milo prekvapená. Ako by si poradil s usadeninou, žiaľ, napísať neviem, ale pri udržiavaní čistého WC nemôžem naozaj nič vytknúť. Vôňa jemná, žiadny chlórový smrad, ktorý od tehotenstva nemôžem cítiť, konzistencia skôr tekutejšia, ale výborne penivá. Cena za 750 ml vynikajúca, a to 0,99 €. Kľudne by som prijala aj väčšie balenie, keďže takéto balenie mi pri dennom cistení rátam vydrží tak max. mesiac. Pre udržiavanie krásneho bieleho WC nemám naozaj čo vytknúť.

    HODNOTENIE: 10/10

    5. Denkmit - Čistiaci prostriedok na kúpeľne Nature 

    Keďže počas testovačky sa u nás konalo sťahovanie nášho najmenšieho prírastku do izby k bračekovi, tak jednu sobotu deťúrence strávili u starých rodičov a my sme sa pustili do maľovania izbičky. Určite to poznáte, že po maľovaní prichádza poriadna makačka, a to upratovanie. Keďže naozaj trebalo všetky náradia umyť a po nich potom ostala smršť vo vani, tak som sa rozhodla testnúť tento produkt na kúpeľne.

    Veľmi milo ma tento prípravok prekvapil, keďže okrem priaznivej ceny 1,29 € za 750 ml si poradil s čistením aj náradia a aj vyčistením vane. Taktiež som vyskúšala aj umývadla a čistiacej schopnosti tohto prípravku nemám teda vôbec čo vytknúť. Jediné, čo vytknem, je octový zápach. Ak niekomu vôňa octu nevadí, tak ma vyhraté a môže za pár eur mať naozaj skvelého pomocníka v domácnosti. Ja žiaľ od 1. tehotenstva mám veľký problém so 4 vôňam,i ktoré z duše neznesiem, a to chlór, ocot, kôpor a pánska vôňa Hugo Boss. A tak naozaj tento prípravok dokážem používať len pri vyotváraných oknách. A isto viem, že aj keď čistiacou schopnosťou je skvelý, určite ostávam verná môjmu krásne voňavému čistiacemu prostriedku.

    HODNOTENIE: 8/10 (2 bodíky dole za zápach, ktorý ja fakt nemusim).

    6. Denkmit - Prací prášok na farebnú bielizeň 

    V režime “v nedeľu sa nedelá” mi manžel doniesol za plnú práčku vecí, v ktorých majstruje na dvore a v záhrade - viete si predstaviť montérky krátke, dlhé, tričká, mikiny, pracovné rukavice - všetko mega špinavé. Tento prášok na farebnú bielizeň veľmi dobre poznám. Kedysi som ho bežne používala, ale potom som akosi skúsila gélové prášky inej značky na farebnú aj čiernu bielizeň, a ostala im dlhí čas už verná. No tak som si po dlhšej dobe tento výrobok odskúšala znova. Jemná krásna vôňa, výborné rozpustné vlastnosti, výborná pracia sila a cena naozaj veľmi výhodná - na 20 várok len 2,99 €, čo je naozaj super.
    Na fotke vidíte, že mám doma dokonca aj box na presýpanie a taktiež vidieť ešte jedného z 2 pomocníkov z dm drogérie, čo používam každé pranie, a to vreckovky na zachytávanie farieb z bielizne. Kto nepozná, tak si mávne rukou, ale hoci nikdy neperiem všetko dokopy (periem biele, farebné a tmavé zvlášť), tak utierka vždy nachytá rôzne farby a neraz mi zachránila oblečenie. A na foto ešte chýba dezinfekcia DenkMit do bielizne, ktorú taktiež každé pranie využívam, ale pre koronu bola nedostupná a vypredaná dlhší čas, a tak mám teraz alternatívu a keď domíňam, hneď sa vraciam k mojej obľúbenej dmkáčskej.

    Jedinú vec, čo môžem vytknúť prášku (ale to je individuálne) je, že mám pocit, že malinká sa mi z neho vyhádzala. Dcérka bude mať 3 roky a už asi rok a pol využívam normálne "dospelácke" prášky a ako som začala prať v tomto, tak má vyrážky po telíčku a tváričke a myslím, že práve z neho (no 100 % to tvrdiť nemôžem, ale má ich od začiatku používania). Ale kedysi, keď som ho používala, mohol byť synček v jej veku a žiadny problém nemal, čiže dcérka len môže byť citlivá na niektorú zložku, ktorú obsahuje.

    HODNOTENIE: 10/10

    7. Denkmit - Prostriedok na umývanie riadu Beach Breeze 

    Tento výrobok ma naozaj veľmi prekvapil. Keď mi došiel balík na testovačku, tak som si tento prípravok na riad poprezerala a položila do skrinky s tým, že však vyskúšam na riady po grilovačke (také fajné mastnučké, nech zistím, aký je 😀). Roky rokúce používam na umývanie riadu buď klasika JAR, alebo prípravok na umývanie riadov z Dedry a úspešne sa vyhýbam všetkým iným značkám, keďže boli lacnejšie, a tak som im jednoducho neverila. A keďže trebalo testovať, tak miesto umytia riadu z grilovačky v umývačke, som si to "odmakala" pekne ručne. Prípravok neskutočne prekvapil. Pekná vôňa, perfektné pení a odmastňuje, a tak som presvedčená, že za tú cenu (500 ml za 0,99 €) určite nie je u nás naposledy.

    HODNOTENIE: 10/10

    8. Denkmit - Ošetrujúci sprej na nábytok 

    Ako som písala vyššie, tak počas testovačky deťom prišla aj nová poschodová posteľ, a tak sme zariadili izbičku už nakomplet. Uz ostávajú dokúpiť len rastúce stoličky ku stolíkom a keďže izbička je skôr študentská ako detská, tak určite nejaké doplnky si vyrobím, ako napr. detské obrazy na stenu. Viete si isto predstaviť ten strašný neporiadok aj z prerábania a aj zo sťahovania dcérky z našej izby do spoločnej izby s bračekom. Všetko všade nahádzané, hračky všade, keďže všetko sme to premiestňovali a preorganizovávali. A tak vo švungu upratovania som vyskúšala aj sprej na nábytok. Sprej ma prekvapil príjemnou vôňou a naozaj výborne si s prachom a aj drobnými fliačikmi na nábytku poradil bez nejakých problémov. Jedinú nevýhodu vidím v tom striekači, ktorý vystrekne penu cez pol domu, a tak som si musela dávať bacha, lebo skončilo z tej peny aj na stene. Čo sa mi naozaj páči je, že vôňa po chvíľke vyprchá, pretože pre porovnanie so sprejom na nábytok Diava, tá vôňa Diavy je tak silná a nepríjemná a držiaca v izbe ešte niekoľko hodín. Taktiež cena opäť výborná (400 ml za 1,79 €) - na čo sme pri Denkmit výrobkoch už zvyknuté 🙂

    HODNOTENIE: 9/10 (1 bodík dole dávam za ten "nepodarený", fakt silný striekač).

    9. Denkmit - Čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia 

    Tento prípravok som skúšala až posledné dni môjho testovania, lebo som sa stále akosi nevedela dostať k nemu. Keďže u nás na sedačke sa robí všetko od jedenia, maľovania, hrania, tak si viete predstaviť, ako ten gauč vyzerá. Vždy som ho raz za čas pretepovala (väčšinou, keď mala prísť návšteva) parným čističom. A tak som teraz skúsila. Taktiež som ho vyskúšala aj na matrace, keďže došli nečakane moje dni (teda načas, ale ja pozabudla na ne 😀), a tak sa mi stala nehoda v noci, ktorú som Vám sem teda nenafotila (určite nikto netúži vidieť 😀). Tento čistič si veľmi pekne poradil aj so sedačkou a aj s matracom a obe ostali bez fľakov. Vôňa je príjemná, látka neostáva veľmi mokrá, celkom aj rýchlo vyschlo a len som jednoducho povysávala. Škvrny som nekefkovala, ale len handričkou pošúchala. Opäť jediné negatívum vidím v tom nešťastnom striekači ako pri výrobku vyššie, keďže ten je naozaj zbytočne silný. A mimochodom, cena naozaj výborná - 1,19 € za 600 ml.

    HODNOTENIE: 9/10 (1 bod dole opäť pre ten "nešťastný" striekač).

    Pokračovanie článku si môžete prečítať tu:

    miminka327
    21. jún 2020    Čítané 270x

    Čistota pol života s Denkmit a Profissimo určite !

    Znenie článku

    Šťastie praje odvážnym a tak som sa aj ja odvážila zapojiť do testovania #konik_testuje s drogériou DM #test_dm26 . Testovať sa mali prostriedky Denkmit a Profissimo .Ani vo sne mi nenapadlo,že by som sa tam mohla dostať. Až keď mi na telefón prišlo upozornenie a správa o tom,že ma zaraďujú do testovania a príde mi balík. 

    Prišla stuhou previazaná škatuľka a ja som sa najviac potešila a bola plná očakávaní. Na testovanie som dostala 14 produktov. Tu je moja recenzia na pár z nich. 🙂Ako prvé mi do oko padlo Profissimo vonný set kúzlo sviežosti,ktorý som už doma pred tým mala. Len inú vôňu. Táto sklenená fľaštička je veľmi pekná a dizajnovo praktický kúsok ,ktorý sa hodí do každej domácnosti. Jemne prevonia byt a sami si regulujete intezitu vône s tým koľko ratanových paličiek použijete.Ja som na začiatku použila všetky a nechala to v otvorenom priestore kuchyňa,obývačka a chodba a naozaj to príjemne a sviežo prevoňalo. 90ml-2,99€ je prijateľná cena pre všetkých. Túto malú radosť budem aj naďalej používať u nás doma a určite ju odporúčam aj Vám.💕

    Ďalší som otestovala Denkmint čistiaci prípravok na vodný kameň . Jeho konzistencia je redšia na aké som zvyknutá,ale príjemne prekvapil a všetko naozaj vyčistil. Cena je 500ml - 0,99€ . Je bez zápachu a neutrálne vonia. Povrch ostal čistý a žiarivý.Tento produkt určite budem používať v našej domácnosti aj naďalej.Na jeho zotretie som použila Profissimo univerzálne utierky ,ktoré sú tiež vo výhodnej cene 6ks - 0,89€ 

    Vaňu mi pohol vyčistiť Denkmit nature čistiaci prostriedok na kúpelne 750ml - 1,29€ . S usadeninami si poradil jedna radosť a môj nos skoro neprežil 🙂 Naozaj prvý krát som si bola dobrovoľne nasadiť rúško. Má silnú prenikavú až štipľavú vôňu. Musela som poriadne prevetrať byt. Môžte ho použiť na nánosy vodného kameňa a mydla z vane, sprchy, umývadla, kachličiek a armatúr.Je vhodný aj na čistenie citlivých plôch ako akryl alebo umelá hmota . Obsahuje látku Bitrex,ktorá chráni naše deti a aj domáce zvieratká pred ich prehltnutím,po vložení do úst je hneď vypľuvnutý a to preto,lebo je to najhorkejšia látka na svete.

    Ďalší pán na holenie bol Denkmit čistiaci prostriedok na okná 1000ml -1,19€  . Parádne vyleštil okná,ale aj zafrkané sklo v kúpelni a aj zrkadlo na chodbe.Jeho široké použitie v domácnosti určite využije každá gazdinká. Má príjemú vôňu a použila som ho s Profissimo mikrofázovou leštiacou utierkou na sklá 1,69€ Utierku som požila už viac krát a určite ju odporúčam,môže sa použiť iba s teplou vodou bez prípravkou a naozaj skvele vyleštila čmuhy. A mamičky teda poviem Vám,čo mňa naozaj prekvapilo bola Mikrofázová utierka na dlážku 1,99€  Použila som iba horúcu vodu a umyla plávajúcu podlahu v obývačke a v izbách a nikde ani jediná čmuha.Za mňa úplne svelý pomocník,odporúčam všetkými desiatimi. Všetko krásne hneď vyschlo a nezanechalo na podlahe žiadne stopy.  Tieto produkty budú aj u nás naďalej moji kamaráti pri upratovaní!

    Riady sú u nás nekonečný príbeh ,ako aj prádlo,ale to isto pozná aj väčšina z Vás. Ja používam asi celý svoj život známy čistiaci prostriedok na riad ,ale tento Denkmit prostriedok na umývanie riadu 500ml - 0,99€ potešil. Príjemná konzistencia,poriadne pení a krásne vonia. Tým,že je o niečo redší asi človek neuštrí,ale poradil si so zapečeným pekáčom,ľahko sa odstránila masnota a na skle zanechal žiarivý lesk. Jemný k pokožke,žiadne vysušené ruky ! Z mňa určite áno.

    Všetko má svoj koniec a aj toto milé a poučné testovanie končí. Chcem preto veľmi pekne poďakovať modrému koníkovi a drogérii DM za takúto príležitoť. Aj keď nie so všetkými produktami sa stotožňujem,niektoré ale budem určite používať aj naďalej ! Produkty sú cenovo dostupné do každej domácnosti a to je za mňa veľké plus.

    Tak majte doma čisto a poriadok,priestor, v ktorom žijeme, totiž ovplyvňuje aj našu duševnú pohodu. 

    #test_dm26 a #recenzia 

    s pozdravom 

    Miška 🙂

    simie10
    20. jún 2020    Čítané 278x

    Keď je upratovanie RADOSŤ

     #recenzia #test_dm26 

    Áno, čítate dobre. Naozaj som dala nadpis, keď je upratovanie radosť. Neviem ako pre Vás, ale pre mňa je to vyslovene koníček. Čo sa upratovania týka, som tak trošku "na hlavu" -podedila som to po svojej mamine, ktorá je tiež upratovacia maniačka.
    Keď som sa dozvedela, že dostanem možnosť testovať výrobky od DM na upratko, neskutočne som sa potešila. Naozaj ma to potešilo viac, akoby som vyhrala trebars kabelku (čestné pionierske :D ).
    Doma mi po celý čas asistoval môj asistent Teddy, ktorého ste mohli vidieť pri príspevkoch a s asistenciou začal hneď pri príchode balíčka, keď mi pomáhal vybaľovať.

    Poďme sa teda spoločne pozrieť a zhrnúť si, čo sa v tomto parádnom balíčku nachádzalo.

    1. Vonný set Kúzlo sviežosti, 90 ml (2,99)

    Ó ako veľmi milujem všetky možné voňačky a difúzeríky a krásnotky, ktoré prevoňajú a okrášlia izbu.  V balíčku sa nachádzal práve difuzér, ktorý ma na prvý pohľad očaril minimalistickým designom, ale zato štedrým objemom. Je ho naozaj veľa, čiže Vám dlho vydrží. Vôňa je krásna, jemná, nevtieravá a musím prehlásiť, že skutočne prevonia izbu. Často sa mi stane, že sedím, pozerám telku a zrazu sa začuchám, že čo to tu tak príjemne vonia a to práve tento náš voňačko! Keď sa mi minie, určite si ho zaobstarám znova.
    Dávam 10/10

    2. Gélový osviežovač vzduchu Fruit Sensation, 150 g (0,79e) 

    Ostávame pri vôňach a ďalším pánom a holenie je tento osviežovač na toaletu. Cena je skutočne skvelá, ale bohužiaľ sa obávam, že oprávnene. Totiž, zo začiatku ma očarila príjemná ovocná vôňa, ktorú som na WC cítila pár hodín po otvorení. Bola som spokojná a vravela som si fíha, objavila som Ameriku a produkt, ktorý bude mojou stálicou. Po dni-dvoch som však vôňu prestala cítiť úplne a teraz po pár týždňoch od otvorenie ju necítim, ani keď si ho dám úplne blízko nosa. Trošku ma to mrzí, pretože design sa mi páči, aj vypadal zo začiatku nádejne, ale hold... 

    Dávam 2/10

    3. Viacúčelové utierky, 6 ks (0,89e)+ Mikrofázová utierka na dĺážku, 1 ks (1,99e) 

    Tieto utieročky používame v domácnosti už dlhšiu dobu a preto môžem na ne písať len kladné ódy. Sú naozaj jemnučké  (z mikrovlákna) a odstraňujú aj tie najmenšie nečistoty, bez použitia čistiacich prostriedkov. Vďaka svojej elektrostatickej vlastnosti priťahujú prach a nečistoty. Sú extrémne savé a preto na seba dokážu naviazať veľa vody. Rozmer utierky je 38x38 cm, sú teda dosť veľké a môžte si ich nastrihať podľa vlastného uváženia a potreby. Ja ich používam na vlhko, ale môžu sa používať aj na sucho. Pre mňa sú nepostrádateľný spoločník najmä v kuchyni.
    Dávam 10/10

    Mikrofázovú utierku na dlážku som použila len raz, nakoľko mám doma mop so špeciálnou handrou a využívam ten. Utierka ale určite nezapadne prachom a do zabudnutia, nakoľko si nájde využitie najmä pri expresnom utretí napríklad vyliatej vody/čohokoľvek v kuchyni, či inde v byte- nakoľko má výbornú saciu schopnosť.

    Dávam 8/10

    4.Prostriedok na umývanie riadu Beach Breeze, 500 ml (0,99e)

    Saponát s vôňou Beach Breeze Vám extrémne odporúčam! Najskôr som sa zasnívala nad názvom, pretože tento rok nás beach čaká len na záhradke pri bazéne (minútu ticha poprosím ). Poviem Vám takto- penivosť je úžasná, ale zaujala ma najmä tá neskutočná vôňa. Normálne by som ho použila ako sprcháč, tak príjemne mi voňal a teda riad umyl perfektne.A stačí naozaj máličko-kvapka a drží sa na hubke dlhú dobu, čiže umyjete veľké množstvo riadu s máličkom produktu. Nemám mu čo vytknúť.

    Dávam 10/10

    5.Čistiaci prostriedok na mastnotu Multi-Power 4, 750 ml (1,79e)

    Je to vysoko účinný čistiaci prostriedok na mastnotu v spreji. Obsahuje účinnú tuk-rozpúšťajúcu formulu, čím odstráni odolné mastné nečistoty, pripáleniny, špinu a olej. Ultra silný odmasťovač čistí spoľahlivo, účinne a efektívne, no zároveň zostáva šetrný k čisteným povrchom. Vhodný pre kuchynské povrchy aj spotrebiče. Je balený v praktickom balení so sprejom čo umožňuje postriekať veľkú plochu. Ja som vďaka tomuto produktu vyčistila po ani neviem akom dlhom čase sporák tak, že vyzeral ako nový. Som ním naozaj nadšená a kupujem ďalšie balenia do zásob.
    Dávam 10/10

    6.Čistiaci prostriedok na vodný kameň, 500 ml (0,99e)

    Tento čistiaci prostriedok odstraňuje vodný kameň ako aj zostatky mydla na vodovodných kohútikoch, vaniach, sprchách, umývadlách ako aj kachličkách. Povrchom dodáva sviežu čistotu a žiarivý lesk. Zároveň je vhodný aj na citlivé povrchy z akrylu, plastu a nerezu. Ja som ho otestovala na sprche, ktorá už má čo-to za sebou. S vodným kameňom si poradil skvelo, ale hlavicu nevyčistil úplne dokonale, čo môžte vidieť aj na fotke. Možno som ho nechala len krátko pôsobiť alebo som mohla použiť kefku na lepšie vyčistenie a dostatie výrobku hlbšie do každej škárky. V každom prípade nenadchol-nesklamal. 

    Dávam 6/10

    7. Čistiaci prostriedok na kúpeľne Nature, 750 ml, (1,29e)

    DENKMIT nature čistič účinne odstraňuje nánosy vodného kameňa a mydla z vane, sprchy, umývadla, kachličiek a armatúr. Vhodný aj pre citlivé plochy ako akryl alebo umelú hmotu. S praktickým rozprašovačom pre jednoduché a rýchle čistenie. Obsahuje zložku Bitrex® - pre viac bezpečnosti pre naše deti.  Toto je prostriedok s ktorým som už mala tú česť v minulosti a musím povedať, že bude mojou 100% stálicou. Vôňa je octová, čiže nič extra príjemné, ale ja ocot ako taký používam aj sám o sebe, čiže som rada, že sa nachádza aj v tomto prostriedku a je pre mňa zárukou čistej a vydezinfikovanej domácnosti. 

    Dávam 10/10

    8.Ošetrujúci sprej na nábytok, 400 ml, (1,79e)

    Tento sprej sľubuje, že rýchlo, jednoducho a bez námahy vyčistí povrchy vyrobené z dreva, plastu alebo skla. Vďaka antistatickému zloženiu nábytok účinne čistí, ošetruje a chráni pred opätovným ukladaním prachu a zároveň zanecháva príjemnú vôňu. Musím a priznať, že na nábytok nepoužívam žiaden špeciálny čistiaci sprej/prostriedok, preto som sa tešila ako ho vyskúšam. Pri aplikácii sa z nádobky vyfrcne trošku veľa prostriedku a ofŕka aj to čo možno nechcete, ale v zásade sa s ním pracovalo výborne a povrch ostal naozaj čistý s príjemnou nevtieravou vôňou. Rozhodla som sa, že ho určite zaradím medzi upratovacie stálice. 

    Dávam 8/10

    9. Gélový WC čistič Nature, 750 ml, (0,99e)

    Ako môžte vidieť na fotke- mám doma dva. Je to z toho dôvodu, že sama ho v domácnosti už nejaký čas používam, čiže keď mi prišiel aj v balíčku mala som veľkú radosť, že mám ďalšiu fľašku do zásoby.
    To, že ho sama už používam je podľa mňa dostatočný dôkaz toho, že som s ním veľmi spokojná. Naozaj môžem potvrdiť, že účinne odstraňuje vodný kameň, nečistoty a usadeniny. Čo musím priznať, že po opláchnutí po ňom nezostáva nejaká extra vôňa, ale to mi nevadí, nakoľko vôňu zachráni klasický kazetkový osviežovač do WC. Aspoň sa zbytočne nebijú dve vône.
    Čo by som chcela ešte spomenúť a čo ma teší, že tento výrobok má značku ECOLABEL. Ecolabel je európskou environmentálnou značkou zameranou na znižovanie znečisťovania životného prostredia.

    Dávam 8/10

    10.Čistiaci prostriedok na okná, 1000 ml, (1,19e)

    Čo nám sľubuje tento sprej? Čistiaci prostriedok na sklo značky Denkmit účinne vyčistí okná, sklá, sklenené stoly, sklá na autách a plastové povrchy od nečistôt, nikotínu a otlačkov prstov. Postará sa rýchlo a bez námahy o dokonalý lesk a povrch ostane bez šmúh. Vďaka inovatívnemu vodo-odpudivému efektu je značne redukované opätovné usadzovanie nečistôt. Tento sprej sa nesmierne šikol- myslím, že každá z nás zápasila so saharským pieskom alebo popraškom z repky olejnej na oknách. Ja som ním čistila nie len okná, ale aj zrkadlá a všetky sklá v byte. Musím povedať, že mu nemám čo vytknúť. Cena je výborná, výkon tiež. Nezanecháva šmuhy, čo je pri tomto druhu výrobku absolútne žiadúce a preto mu dávam plný počet bodov. Použila som ho aj s ďalšou handričkou, ktorá sa nachádzala v balíku a síce s mikrofázovou utierkou (1,67e). Tej tak isto nemám čo vytknúť a spolu mi vytvorili skvelé kombo na čistenie skiel.

    Dávam 10/10

    11. Prací prášok na farebnú bielizeň (2,99e)

    Musím sa priznať, že som si myslela, že toto bude výrobok, ktorý ihneď podarujem. Totiž som silný ekzematik a s pracím práškom jednoducho neexperimentujem. Nakoniec však v našej domácnosti našiel využitie a použila som ho na pranie diek, pelechu a hračiek môjho asistenta Teddyho. Všetko pekne vypral a zanechal príjemnú vôňu. Tento prací prášok na farebnú bielizeň od značky Denkmit by mal dodať bielizni žiarivú farbu- účinne totiž chráni vlákna a farby pred vyblednutím. Neutralizuje zápachy, aktívne rozpúšťa škvrny a pôsobí proti žmolkom. Prací prášok je účinný už pri teplotách od 20 °C . Plusom by určite bol pribalený dávkovač, ktorý však nie je súčasťou balenia. 

    Dávam 7/10

    A dostali sme sa na záver milí moji! Toto bola hŕba produktov, ktoré som s veľkou radosťou testovala a nejeden som vďaka tejto možnosti objavila a zaradila medzi upratovacie stálice.
    @konik_testuje ĎAKUJEM za túto parádnu možnosť a budem sa tešiť snáď niekedy nabudúce.
    Na záver fotka môjho asistenta, ktorého písanie recenzie unavilo viac ako mňa.
    Majte krásne dni, upratovaniu zdar a zdraví Vás
    Simona ♥ 🙂

    tina1992
    20. jún 2020    Čítané 211x

    #test_dm26 - záverečné hodnotenie

    Čauky - ahojky všetci koníkovci. 🙂

    Bola som jednou z tých šťastných, ktoré boli vybrané, aby otestovali skvelú radu štrnástich super-skvele-úžasných produktov od DM na vypucovanie a udržanie čistej  a voňavej domácnosti. Tak tu ich máme: 

    Tramtadadááááá 

    Počas dvoch týždňov som prala, leštila, umývala a prevoňala celý byt. Veď s týmito výrobkami to išlo hravo. 🙂

    Keďže je opakovanie matka múdrosti a mnohé z nás si dajú poradiť na základe skúseností iných, postupne vám ešte opíšem jednotlivé produkty a poviem, čo som o nich zistila.

    Začnem napríklad utierkami/handričkami. Každá z nás ich používa, či ide o jednorázové, papierové, alebo také, čo si skrátka operieme a fungujú ďalej. 

    Skúšala som: Profissimo Univerzálne utierky - kusov v balení.

    Neminula som všetky, ešte mi nejaké ostali aj na neskôr a hlavne, dajú sa opakovane použiť. Žiaľ, do nekonečne nie, ale zopár krát áno. Keď som ich niekoľko krát vyžmýkala, celé sa zhúžvali. Ich super vlastnosť je perfektná savosť, takže čokoľvek rozliate bez problémov zotriete. Rovnako sú dobré aj na utieranie prachu, ale o tom neskôr. Za mňa skvelý produkt, ktorý vrelo odporúčam.

    Ďalšou skvelou pomocníčkou mi bola - Profissimo mikrofázová leštiaca utierka na sklo.

    S ňou mi išla práca - ako sa vraví od ruky. Je proste skvelá, skvelá, skvelá. Samozrejme, ako som spomenula v krátkej recenzii, neodporúčam ju používať na špinavé okná a sklené povrchy. Tie najskôr pretrite nejakou...napr. aj univerzálnou utierkou a potom povrch mikrofázovou utierkou vyleštite. Už žiadne stierky či novinové papiere ako kedysi. Táto handrička je dobrá a dlho vydrží. Oprala som ju v teplej vode, vysušila a používala ďalej. A aj používať budem. Znie to ako reklama z topshopu, ale čo k tomu dodať? Je dokonalá. Top vlastnosti? Dobre saje, na jedničku s hviezdičkou leští a dlho vydrží!

    Poslednou handričko-utierkou je Profissimo mikrofázová utierka na podlahu. 

    Celkom určite je dobrá. Povrch pekne umyla a ostal čistý a bez šmúh. Iste si ale niektoré spomínate, teda ja určite, lebo u nás to tak bolo, doma sme nemali mop, ale na veľkú a širokú metlu sme založili handru, ktorou sme umývali gumovú podlahu. Bolo to pracné, ale raz dva sme to mali hotové. Táto handrička mi pripomína časy minulé. Umývala som na všetkých štyroch, aby som ju vyskúšala, ale aby som ju požívala stále? To asi nie. Je príliš veľká, ale možno sa mi raz hodí, keď nás vytopí a bude treba použiť aj nemožné, len aby sme vodu zo zeme utreli čo najskôr. Handrička sama o sebe je inak príjemná, saje a nezanecháva šmuhy, takže z tohto hľadiska je fajn.

    Tak poďme ďalej a presuňme sa napríklad do kuchyne.

    V kuchyni som používala skvelých pomocníkov. Boli to: Denkmit vysokoúčinný čistiaci prostriedok na mastnotu v spreji. 

    S ním som bola spokojná. Varnú dosku vyčistil skvele, ale nejaké tie pripáleniny neodstraňuje. Na to treba iných pomocníkov. Ale čistila som s ním aj rúru a tá dopadla na výbornú. Rúra zostala čistá a prevoňaná. Je to penový čistič, ktorý treba potom zotrieť mokrou handričkou. Použila som na to tie univerzálne a bol to dobrý výber. Takže plusy - Keďže je penový, nerozprskuje prostriedok všade dookola, ale len na určené miesto. Skvele čistí mastnotu a príjemne vonia. 

    Za mňa mínus len to, že neodstraňuje aj pripáleniny. Škoda, bol by všestrannejší. Inak skvelý výrobok. 

    Poďme umyť riad. 🙂 s Denkmit čistiacim prostriedkom na riad  Beach Breeze. 

    Každá z nás je dennodenne v kuchyni a umýva riad. Ak samozrejme nepatrí k tým šťastnejším, čo majú doma umývačku. 🙂 Ja k ním nepatrím a každý deň sa pasujem so špinavým riadom. Tento prostriedok je tiež jeden z tých šťastlivcov, ktorých chcem mať doma neustále. Za mňa - úžasne vonia, skvelo a dostatočne pení a umyje aj mastný riad bez ťažkostí. Žiadne kožné problémy sa u mňa nevyskytli, takže ho vrelo odporúčam. Cenu som nesledovala, ale určite zaňho nezaplatíme celý majetok. K obsahu fľaše dodám, že je tak akurát a dobre padne do ruky.

    Okolo vodovodnej batérie sa nám vyskytuje všadeprítomný vodný kameň. Máme totiž fakt tvrdú vodu. Použila som naňho Denkmit - čistiaci prostriedok proti vodnému kameňu. 

    Manžel ho nalial aj na usadený vodný kameň (niekoľkoročný), pretože odmontoval tyč, na ktorej bola pripevnená sprchovacia hlavica. Celý natešený mi hlásil, že to s týmto prostriedkom perfektne pustilo, lebo s ničím iným to dole nešlo. Takže sme boli obaja spokojní, pretože účel splnil. Plusy - vodný kameň ozaj odstránil a fľaša je malá a dobre sa s ňou pracuje. 

    U nás do kuchyne patrí aj prací prostriedok. Možno zvláštne, ale v kuchyni máme umiestnenú práčku. Takže pridávam aj tento produkt: Denkmit - prací prostriedok na farebné prádlo.

    Tento prášok je u nás doma tiež varený-pečený. Aj keď požívam aj iné prášky, lebo mám rada aj zmenu, k tomuto produktu nemám žiadne výhrady. Perfektne vypral a ešte aj odstránil škvrny z oblečenia a prádlo prevoňal. Voňavé ostalo samozrejme aj po vysušení a uložení do skrine. Vypraté prádlo našej rodinke nespôsobovalo žiadne svrbenie či červenanie pokožky a to som ho už x-krát požila. Aj roky dozadu. Nič sa nemenilo k horšiemu, takže skvelá správa. Ďalší skvelý výrobok. 🙂

    Plynulo prejdem do obývačky.

    Tam som použila: Denkmit - ošetrujúci sprej na nábytok.

    Parádny prostriedok. Za mňa lepší ako Pronto. Spolu s univerzálnymi utierkami a pol hodinkou k tomu, sa náš nábytok v obývačke leskol ako nový. Potom som nábytok pozorne sledovala, lebo u nás sa prach víri a usádza jedna radosť. Bola som veľmi milo prekvapená, pretože ochrana pred usadzovaním prachu fungovala niekoľko dní. Nehovoriac o tom, že dcérine packy sa tam hneď neukazovali. Fľaša nie je ťažká, dobre sa drží, len to striekanie....navrhujem nastriekať na handričku a potom utierať. 🙂 Plusy - ošetruje, čistí a leští, odpudzuje prach na niekoľko dní 🙂

    Do obývačky som umiestnila aj Profissimo vonný set  - kúzlo sviežosti.

    Príjemná a nevtieravá vôňa z tohto malého flakónika, nám prevoňala celý byt. Vždy keď prejdem okolo, vôňa je intenzívnejšia, ale to nič nemení na fakte, že keď vstúpim do bytu po pobyte vonku, zacítim vôňu v celkom byte. Proste paráda a všimla si to aj návšteva a pochválila prevoňaný byt. 🙂 Plusy? Proste a skrátka - skvelá a jedinečná vôňa

    Po nejedných raňajkách na gauči pri telke, sa na poťahu objavia škvrny. Vraj samé od seba sa tam vzali, tvrdí moja Taša. 🙂 Ale my vieme svoje. 

    Tak som vytiahla Denkmit - čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia. 

    Hravo a bez problémov si poradil so škvrnami bez toho, aby zanechal nejaké stopy či "mapy" okolo vyčisteného miesta. Je to skvelý výrobok. Fakt perfektný. Použili sme ho aj na čalúnené stoličky v kuchyni, na ktorých sa škvrny vyskytujú najčastejšie. Dopadlo to na výbornú. 🙂  

    Je to veľká nádoba, takže aj dlho vydrží na bežné škvrny, ak ju nevystriekame naraz na celý koberec. 🙂 Plusy - perfektne čistí, nezanecháva neželané stopy, neutrálna vôňa a veľká nádoba pre dlhšiu výdrž. 

    Moja malá pomocníčka spolu so mnou pracovala aj na umytí okien v celom byte. Použili sme na to samozrejme Denkmit - čistič na okná s rozprašovačom, úžasnú mikrofázovú utierku na sklo, ale aj univerzálnu utierku, aby sme si predtým pripravili okná. 

    Je to taký obyčajný prostriedok, nijako výnimočný. Okná sa umyli dokonale, ale skôr by som zásluhy pripísala handričke na leštenie, než samotnému prípravku. Okrem toho, je to fakt zbytočne obrovská fľaša, ktorá je ťažká a preto sa s ňou aj zle pracuje. Žienky, ktoré pravidelne umývajú okná isto vedia, že sa dá okno umyť aj čistou vodou, takže tento prípravok sa skôr za mňa hodí na zrkadlá (opackané mastnotou, či zubnou pastou). Tam spotrebujem trochu prípravku, zrkadlá nie sú až také špinavé a raz dva sa vyleštia. 

    Tak nám ešte ostalo WC a kúpeľňa.

    Na toalete prebýva Denkmit - osviežovač vzduchu fruit sensation.

    Je to príjemná ovocná vôňa, ktorá zaplnila celé WC. Obal je pekný, vhodný na akúkoľvek poličku - do kúpeľne či WC, ale mám podozrenie, že veľmi rýchlo stráca na vôni. Keď tam teraz vstúpim, už tu vôňu skoro vôbec necítim. Myslím, že tento gél či želatína nie je najlepším riešením prevoňania. Radšej by som investovala do niečoho tekutého, alebo osviežovača v spreji. Bola by to lepšia voľba. Plusy - pekne vyzerá a aj nejakú tú chvíľu fakt nádherne vonia. Mínusy - vonia fakt len chvíľu. 

    Oveľa radšej som pracovala s eko Denkmit WC - čistiacim gélom. Tento je jeden z ďalších top perfektných výrobkov.

    Ja viem, farba nie je dôležitá, ale pre mňa je. :D Ale jeho super-skvelosť nespočíva samozrejme vo farbe, ale v jeho účinkoch, sile pôsobenia a aj v neodpudivej a príjemnej vôni. Usadeniny pekne odstránil aj nad aj pod hladinou. Vodný kameň v mise nemáme, takže odstraňoval len bežne sa vyskytujúce špiny. Ale bola som s ním veľmi spokojná a určite u nás bude mať čestné a stále miesto. 

    Plusy - odstraňuje usadeniny a špinu pod aj nad hladinou a príjemne vonia. S fľašou sa dobre pracuje a hrdlo fľaše má perfektne prispôsobené na to, aby sa gél dostal tam kam treba. Aj hustota gélu je perfektná, takže sa pekne rovnomerne rozleje a nestečie hneď dole. 

    Posledným skúšaným produktom je Denkmit - čistiaci prostriedok na kúpeľne.

    Z hľadiska čistenia, je ozaj dobrý. Pekne odstránil mydliny aj usadeniny po každodennom sprchovaní, ale mne osobne vôbec nevonia. Má by som povedala až nepríjemnú a dráždivú vôňu. Kúpeľňu som po použití musela dlho odvetrávať a prostriedok ma dráždil v hrdle. Ale fľaša je veľkostne fajn a aj rozprašovač. Tento prostriedok ja osobne už nebudem používať, lebo mám malú kúpeľňu a asi by som sa v nej udusila :D :D. Plusy - odstraňuje usadeniny a mydliny, takže je dobrý a komu nevadí dráždivejší zápach, ten bude spokojný. 🙂

    Boli to úžasné týždne skúšania nových, ale aj už doma používaných DM - Denkmit či Profissimo produktov. Som fakt rada, že som tú možnosť mala a môžem sa s vami podeliť o svoje zistenia a skúsenosti. Podľa mňa má sieť DM veľmi kvalitnú, ekologickú, účinnú a cenovo dostupnú radu čistiacich prostriedkov, preto ak po akomkoľvek výrobku siahnete, nebudete veľmi ľutovať. Áno, sú určite niektoré lepšie, iné menej dobré, ale ani jeden výrobok, s ktorým som mala čo do činenia, nebol vyslovene na nič a neúčinný. Takže sa nebojte siahnuť po týchto značkách. Je to záruka spokojnosti. 🙂

    A ak by som mala vybrať svoje top produkty, ktoré sa u nás budú aj stále dopĺňať, boli by to tieto:

    Denkmit čistiaci prostriedok na riad

    eko Denkmit WC - čistiaci gél

    Profissimo mikrofázová leštiaca utierka na sklo

    Denkmit - čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia

    Denkmit - prací prostriedok na farebné prádlo

    Denkmit - ošetrujúci sprej na nábytok.

    Ďakujem DM a ďakujem Modrý koník za to, že som tieto výrobky mohla testovať. 

    circa126
    18. jún 2020    Čítané 213x

    Upratovanie=Psychohygiena

    Pre niekoho je upratovanie otravné a berie to ako povinnosť. Ale ja som presný opak a tak trochu maniačka na čistotu 😆. Zbožňujem, keď v sobotu ráno pošlem manžela s dcérou von a ja sa s chuťou pustím do drhnutia celého domu. Istým spôsobom je to pre mňa relax a psychohygiena po celom náročnom týždni v práci. Preto som sa veľmi potešila, keď si ma vybrali na testovanie práve čistiacich výrobkov. S malou sme netrpezlivo čakali na kuriéra, ktorý na deň detí potešil nielen ju ale aj mňa. Prišiel nám veľký balík so 14 úžasnými produktami, ktoré sme počas 2 týždňov otestovali.

    1.Čistiaci prostriedok na vodný kameň, 500 ml (0,99e)

    Čistiaci prostriedok na vodný kameň zn. Denkmit účinne odstraňuje vodný kameň ako aj zostatky mydla na vodovodných kohútikoch, vaniach, sprchách, umývadlách ako aj kachličkách. Povrchom dodáva sviežu čistotu a žiarivý lesk. Zároveň je vhodný aj na citlivé povrchy z akrylu, plastu a nerezu. Tento výrobok som otestovala ako prvý, pretože už dlhšie som chcela kúpiť prostriedok na vyčistenie sprchovej hlavice. Myslím že z časti sa to podarilo, ale na ďalší krát ho skúsim nechať pôsobiť dlhšie. Má trochu silnejšiu, nie veľmi príjemnú vôňu a škoda že nie je vhodný na spotrebiče hneď by som ho využila na vyčistenie rýchlovarnej kanvice. Ale inak som spokojná a budem ho využívať naďalej. 

    2. Čistiaci prostriedok na kúpeľne Nature, 750 ml, (1,29e)

    Čistiaci prostriedok na kúpeľne zn. Denkmit Nature účinne odstraňuje nánosy vodného kameňa a mydla z vane, sprchy, umývadla, kachličiek a armatúr. Vhodný aj pre citlivé plochy ako akryl alebo umelú hmotu. S praktickým rozprašovačom pre jednoduché a rýchle čistenie. Obsahuje zložku Bitrex® - pre viac bezpečnosti pre naše deti. Tento ekologický prostriedok používam už dlhšie a som s ním spokojná. Pekne kúpeľňu vyčistí, batérie sú lesklé a hlavne má prírodnú octovú,, vôňu '', čo je vždy lepšie ako čistá chémia. Za mňa super výrobok za super cenu. 

    3.Gélový WC čistič Nature, 750 ml, (0,99e)

    Gélový WC čistič zn. Denkmit nature účinne odstraňuje vodný kameň, nečistoty a usadeniny. Zanecháva príjemnú sviežu vôňu. Pre ekologicky čistú a žiarivú toaletu. Rovnako ako čistič na kúpeľne obsahuje zložku Bitrex, a má prirodzenú octovú vôňu. Používam ho už dlhšie a super je že pri použití nezafarbí WC misu. Podľa mňa s vodným kameňom si poradí horšie a negatívum je že po spláchnutí nezostáva svieža vôňa, čo mám radšej pri wc čističoch. 

    4.Ošetrujúci sprej na nábytok, 400 ml, (1,79e)

    Ošetrujúci sprej na nábytok zn. Denkmit rýchlo, jednoducho a bez námahy čistí povrchy vyrobené z dreva, plastu alebo skla. Vďaka antistatickému zloženiu nábytok účinne čistí, ošetruje a chráni pred opätovným ukladaním prachu a zároveň zanecháva príjemnú vôňu. Ošetrujúci sprej na nábytok zn. Denkmit zaistí účinnú starostlivosť o váš nábytok. Tento prípravok poznám veľmi dobre, pretože ho na nábytok používam odjakživa 😆. Super vyčistí nielen drevo ale aj plast a sklo, takže je univerzálny. Má príjemnú vôňu a eliminuje opätovné usádzanie prachu. Jednoducho sa aplikuje a rozotiera. Doteraz som ho používala s papierovými utierkami ale aj s univerzálnymi utierkami Denkmit je super. A za takú super cenu je bezkonkurenčný, takže ja mu určite zostávam verná aj naďalej. 

    5.Čistiaci prostriedok na okná, 1000 ml, (1,19e)

    Čistiaci prostriedok na sklo značky Denkmit účinne vyčistí okná, sklá, sklenené stoly, sklá na autách a plastové povrchy od nečistôt, nikotínu a odlatčkov prstov. Postará sa rýchlo a bez námahy o dokonalý lesk a povrch ostane bez čmúh. Vďaka inovatívemu vodoodpudivému efektu je značne redukované opätovné usadzovanie nečistôt. Rovnako ako predchádzajúce výrobky aj tento poznám veľmi dobre. Iný ani nekupujem, pretože tento čistič mi vždy dokonale vyleští sklo, okná a hlavne nezanecháva čmuhy na zrkadlách. Používam ho aj v kuchyni na čistenie indukčnej dosky, mikrovlnky, rúry a zo všetkým si hravo poradí. Má výhodné veľké balenie a za tú cenu nemá konkurencie. 

    6.Profissimo mikrofázová leštiaca utierka na sklo 1ks, (1,69e)

    Skvelá mikrofázová utierka čistí všetky mastné a znečistené povrchy ako zrkadlá, sklo, okná áut, chróm, okná, nerezová oceľ. Priznám sa že doteraz som o nej nepočula a preto som sa tešila ako ju vyskúšam. Prekvapil ma úžasný, jemný materiál. Niekde som raz čítala dobrú radu, že keď má prísť návšteva a nestíhate upratať, stačí vyleštiť zrkadlá a batérie a hneď je na pohľad čistejšie . Táto utierka je na to priam stvorená. Krásne vyleštila batérie, zrkadlo aj na sucho bez použitia akéhokoľvek prípravku. Použila som ju aj spolu s čističom na sklo a tiež super. Takže za mňa veľká spokojnosť a odteraz miesto papierových utierok používam už len túto. A teda upratovanie bude hneď ekologickejšie. 😉

    7.Viacúčelové utierky, 6 ks (0,89e)

    S univerzálnou, viacúčelovou utierkou od Profissimo bude upratovanie hračkou. Jemná štruktúra z mikrovlákna odstraňuje aj tie najmenšie nečistoty, bez použitia čistiacich prostriedkov. Vďaka svojej elektrostatickej vlastnosti priťahuje prach a nečistoty ako magnet. Vyznačuje sa extrémnou savosťou a tým je schopná nabrať na seba veľa vody. Rozmer utierky je 38x38 cm a je možné si ju nastrihať na menšie utierky – podľa potreby.s Sú vyrábané v troch farbách, takže dajú sa rozdeliť na čistenie rôznych plôch. Používajú sa navlhko aj nasucho. Ja som zvolila utieranie navlhko a jednu som použila na čistenie pracovnej dosky v kuchyni, druhú na dezinfekciu kľučiek a vypínačov a tretiu pri umývaní okna. Skúšala som aj utierať prach z nábytku vlhkou utierkou ale zanechávala chĺpky. Pri použití s ošetrujúcim prípravkom na nábytok to bolo lepšie.Takže za mňa fajn na utretie rôznych povrchov.

    8. Mikrofázová utierka na dĺážku, 1 ks (1,99e)

    Extra čistiaca utierka na podlahu z mikrovlákien. Má príjemný materiál, dobrú saciu schopnosť a je primeranej veľkosti. Nie je vhodná do sušičky bielizne a pre olejované drevené podlahy. Na našu plávajúcu podlahu používam mop s rúčkou, čiže chodiť po kolenách s handrou po dome si neviem predstaviť. Utierka si našla svoje miesto v kuchyni, kde ju budem mať po ruke vždy keď niečo vylejem na zem.

    9.Prostriedok na umývanie riadu Beach Breeze, 500 ml (0,99e)

    Skvelý pomocník pri umývaní riadu! Prostriedok na umývanie riadu od značky Denkmit Beach Breeze spoľahlivo odstraňuje nečistoty a stará sa o žiarivý lesk vášho riadu. Je dermatologicky testovaný a vďaka jemnej formule je šetrný k pokožke. Účinná čistiaca sila zbaví hrnce a panvice, taniere, poháre a príbory od spáleného a zvyšného jedla. Prostriedok na umývanie riadu Denkmit Beach Breeze zaistí hygienicky čistý a voňavý riad! Doteraz som bola pri umývaní riadu verná starej známej Jari ale v poslednom čase sa mi zdá že sa zhoršila, tak som sa potešila keď som našla v balíku tento prípravok. V prvom momente ma prekvapila úžasná svieža vôňa, ktorá mi hneď pripomenula leto.Prípravok som využila aj pri umývaní okien spolu s utierkami a bola som spokojná. Pri umývaní riadu prostriedok super pení a hravo odstránil aj mastnotu od gulášu.Super je že mi vôbec nevysušil ruky, takže určite skúsim aj iné vône. 

    10.Čistiaci prostriedok na mastnotu Multi-Power 4, 750 ml (1,79e)

    Vysoko účinný čistiaci prostriedok na mastnotu v spreji Denkmit Multi-Power 4 s účinnou tuk-rozpúšťajúcou formulou odstráni odolné mastné nečistoty, pripáleniny, špinu a olej. Ultra silný odmasťovač čistí spoľahlivo, účinne a efektívne, no zároveň zostáva šetrný k čisteným povrchom. Vhodný pre kuchynské povrchy aj spotrebiče. Je balený v praktickom balení so sprejom čo umožňuje postriekať veľkú plochu. Ja som už dlhšie hľadala prostriedok, ktorý by si poradil s mojou pripálenou rúrou tak som sa tešila že ho vyskúšam. Nastriekala som ho po celej rúre, nechala pôsobiť a utrela vlhkou handrou. Trochu ma sklamal, pretože ani tento prostriedok pripáleniny neodstránil. Ale ešte mu dám šancu a na budúce ho nechám pôsobiť dlhšie.

    11.Čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia, 600 ml (1,19e)C

    Čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia zn. Denkmit spoľahlivo odstráni nečistoty a nepríjemné pachy. Vďaka svojej aktívnej pene preniká do hĺbky vlákien kobercov a čalúnenia pričom chráni a osviežuje farby. Navyše antistatický efekt chráni pred opätovným zašpinením. Počas používania a sušenia je potrebné nechať otvorené okno. Pri silnom znečistení je možné postup zopakovť. Prostriedok s aktívnou penou je vhodný pre všetky koberce, kobercové podlahy a čalúnenia z prírodných, alebo syntetických vlákien. Nie je vhodný pre velúr, hodváb (divú)kožu, kožušiny a na materiály určené na chemické čistenie. Tento prípravok som otestovala asi po hodine ako prišiel, pretože mi dcérka vyliala na sedačku čaj. Pretrepala som ho a nastriekala na fľaky, nechala pôsobiť a poriadne vyšúchala handrou. Po dôkladnom zaschnutí som sedačku povysávala, fľak zmizol a zostala po ňom úžasná vôňa. Chválim veľké balenie, super cenu a vôňu. Ľutujem že som prostriedok nepoznala skôr, keď som potrebovala neustále čistiť fľaky na kočiar. Z mňa určite odporúčam a prípravok si nájde stále miesto v našej domácnosti.

    12.Vonný set Kúzlo sviežosti, 90 ml (2,99)

    Balíčk obsahoval aj dve voňačky, ktorým som sa potešila. Pretože mám rada prevoňané izby. Hneď prvú som vybalila Profissimo vonný set Kúzlo sviežosti, ktorý navodil príjemnú atmosféru a vôňu v miestnosti cez ratanové tyčinky. Vôňa je naozaj príjemná, nevtieravá a ratanové tyčinky ju rozložia rovnomerne, pričom intenzita vône sa dá ovplyvni množstvom použitých tyčiniek. Chválim aj vkusný minimalistický dizajn, ktorý sa hodí do každého interiéru. Set som umiestnila v obývačke a vôňu cítiť aj do kuchyne s ktorou je spojená. Takže za mňa spokojnosť a vyskúšam rada aj iné vône.

    13.Gélový osviežovač vzduchu Fruit Sensation, 150 g (0,79e)

    Druhá voňačka, ktorá bola v balíku bol gélový osviežovač vzduchu zn. Denkmit Fruit Sensation s osviežujúcou vôňou ovocia. Neutralizuje nepríjemné pachy a zanechá príjemnú atmosféru v každej miestnosti. Takéto sladké vône veľmi neobľubujem a osviežovač putoval rovno do kúpelne ale tam som ho veľmi necítila. Po 1 dni som ho premiestnila na WC, ktoré je menšie a tam vôňu cítiť a myslím že sa tam hodí :D. Garantujú že vydrží až 6 týždňov, tak uvidíme.

    14.Prací prášok na farebnú bielizeň, 20 PD (2,99e)

    Prací prášok na farebnú bielizeň od značky Denkmit dodá vašej bielizni farbu ako novú! Účinne chráni vlákna a farby pred vyblednutím, neutralizuje zápachy, aktívne rozpúšťa škvrny a pôsobí proti žmolkom. Prací prášok je účinný už pri teplotách od 20 °C . 

    Posledný výrobok, ktorý mi prišiel na testovanie a zostal neodskúšaný bol Denkmit prášok na pranie. Priznám sa, že konkrétne s týmto som skúsenosť nemala a na farebné prádlo preferujem prací gél. Samozrejme mojou,, šikovnosťou'' sa mi pri otváraní obal roztrhol a tak som ho hneď presypala do misky. Do prania väčšinou pridávam aviváž, ale v tomto prípade som pridala iba neutrálny prípravok na dezinfekciu prádla aby som vedela zhodnotiť vôňu prášku. A tá ma príjemne prekvapila a rovnako aj to, že sa v dávkovači pekne rozpustil. Nijako špeciálne ma tento prostriedok neohúril ani nesklamal a preto na farebné prádlo zostanem verná gélovej forme.

    Toto by bolo všetko z mojej recenzie na výrobky zn. Denkmit. Celkovo som s nimi bola spokojná až na pár výnimiek a určite im zostanem verná aj naďalej. Som rada že som mohla produkty otestovať a podeliť sa s Vami s postrehmi.

    A na záver mi nezostáva iné ako poďakovať @konik_testuje za super výrobky.

    Natália

    lilien1914
    18. jún 2020    Čítané 440x

    Produkty, ktoré vyčistia vašu domácnosť,ale peňaženku nie !

    Správa o tom, že ma vybrali na testovanie Dm vyrobkov, veľmi potešila i prekvapila, keďže som sa prihlásila doslova a do písmena o 5minut 12.

    Po dvojtýždňovom testovacom maratóne, nadišiel čas, aby som sa o svoje skúsenosti so značkou Denkmit a Profissimo podelila i s vami.

    Každý výrobok Denkmit je jedinečný, ale všetky majú čosi spoločné: pomerne vysokú kvalitu, nízku cenu a ohľaduplnosť voči životnému prostrediu. Väčšina mnou testovaných produktov obsahovala látku Bitrex. Jej veľmi horká chuť môže zabrániť náhodnému ochutnaniu prostriedkov detičkami.

    Nedočkavo som vyzerala uja kuriéra s balíčkom, ktorý keď dorazil obsahoval 14ks starostlivo zabalených produktov. Tak sa na ne poďme spolu pozrieť a ja vám prezradím či sa v našej domácnosti osvedčili.

    Produkt č.1: Denkmit Čistiaci prostriedok na mastnotu Multi-Power 4, 750ml – 1,79eur

    Je vysoko účinný proti mastnotám, špine, oleju a pripáleninám. Odporúča sa najmä na kuchynské linky, kuchynské spotrebiče, obkladačky, umývadlá, sporáky, plechy na pečenie, sklo keramické povrchy, záhradný nábytok, žalúzie. Balený v praktickej fľaši so sprejom.

    Použila som ho na vyčistenie mikrovlnnej rúry, tiež i na sporák, na obklad za sporákom a dokonca i na mastný fľak od jedla na podlahe terasy.

    (MOJE) PLUSY: príjemná vôňa, ľahko sa aplikoval, účinne rozpustil mastnotu, je vhodný i na textílie, obsahuje Bitrex, recyklovateľná fľaša, cena

    (MOJE) MÍNUSY: trocha dlhšia doba pôsobenia ako píšu na obale, nevhodný napr. na mramor, hliník, linoleum, citlivé textílie ako je vlna, hodváb a koža

    (MOJE) HODNOTENIE CELKOVO: spokojnosť, určite ho v našej domácnosti budeme používať i naďalej

    Produkt č.2: Denkmit Prostriedok na umývanie riadu Beach Breeze, 500ml – 0,99eur

    Prostriedok na ručné umývanie riadu pre perfektne čistý a voňavý riad. Dermatologický testované.

    Výrobok, ktorému sa najviac potešil asi manžel. Keďže veľmi nerád umýva riad, tak vraj aby bola viery hodná recenzia, mala by som umývať riad každý deň ja. Tak dobre teda. Používala som prostriedok poctivo každý deň.

    (MOJE) PLUSY : bohatá pena, nevysušil mi ruky, perfektne vonia, obsahuje Bitrex, recyklovateľná fľaša

    (MOJE) MÍNUSY: na mastný riad som žiaľ musela použiť väčšiu dávku, viď. foto

    (MOJE) HODNOTENIE CELKOVO: pomerne spokojnosť, myslím, že ho v našej domácnosti budeme používať i naďalej a určite vyskúšame aj ostatné vône

    Produkt č.3: Profissimo Univerzálne utierky, 6ks – 0,89eur (rôzne farby)

    Extra savé, mäkké, vhodné použiť namokro aj nasucho. Odstraňujú aj tie najmenšie nečistoty a nezanechávajú za sebou chĺpky. Vďaka svojej elektrostatickej vlastnosti priťahuje prach a nečistoty ako magnet. Rozmer(38x38cm) si môžete upraviť, nastrihať na menšie utierky – podľa potreby.

    Za uplynulé dva týždne som ich vyskúšala namokro i nasucho. Namokro, iba čistou vodou, som utrela nábytok na terase. Nasucho som ňou utrela prach v byte. Utierky obstáli v oboch prípadoch, po vypraní(na 60C bez aviváže) sa nič nezmenilo.

    (MOJE) PLUSY: savé, možnosť použiť aj nasucho aj namokro, nezanechávajú za sebou chĺpky, cena

    (MOJE) MÍNUSY: materiál(viskóza) mi trocha vadí, pri ich praní sa nesmie používať aviváž, nie sú vhodné do sušičky prádla

    (MOJE) HODNOTENIE CELKOVO: spokojnosť, utierky v našej domácnosti budeme používať i naďalej

    Produkt č.4: Denkmit Čistiaci prostriedok na okná, 1000 ml – 1,19eur

    Čistí okná, zrkadlá, sklenené povrchy, auto sklá a iné hladké povrchy od mastnoty, nikotínu, prachu a odtlačkov prstov. Špeciálne zloženie redukuje zachytávanie nečistôt a stará sa o brilantný lesk bez šmúh.

    Vyskúšala som ho na zrkadlo v kúpeľni, v predsieni i v spálni. Použila som ho s 2-vrstvovymi papierovými utierkami. Osobne by som prijala menšie balenie ako 1L. ALE ! Zloženie, ktoré redukuje zachytávanie nečistôt vážne funguje !! Na zrkadle v kúpelni som nemala prach dobrých pár dní a to sa veru u nás nestáva často. 

    (MOJE) PLUSY: bez drhnutia ostalo zrkadlo lesklé a bez šmúh, obsahuje Bitrex, recyklovateľná fľaša, vážne sa následne nezachytáva prach tak rýchlo, ako pri iných prostriedkoch, cena

    (MOJE) MÍNUSY: obrovské balenie, pri používaní strieka dosť silno aj naokolo, vôňa nič moc, nie je vhodný na LCD alebo plazmové obrazovky

    (MOJE) HODNOTENIE CELKOVO: spokojnosť, na zrkadlo v kúpeľni budem používať už iba tento prostriedok

    Produkt č.5: Denkmit Gélový WC čistič Nature, 750 ml – 0,99eur

    Účinne odstraňuje vodný kameň, nečistoty a usadeniny. 

    WC čistič som vyskúšala ja i kamarátka. Keďže si obe potrpíme na čistotu záchodovej misy, žiaľ neviem poskytnúť info o tom, či čistič odstraňuje vodný kameň. Síce s bežnými usadeninami a nečistotami si poradil, ale vôňa po spláchnutí vymizla. Netvrdím,že som za silné čističe, ale mám rada sviežu vôňu čistého záchoda.

    (MOJE) PLUSY: vhodný na bežne udržiavanie čistého záchoda, tekutina nezafarbí záchodovú misu, kým pôsobí má príjemnú vôňu, obsahuje Bitrex, recyklovateľná fľaša, praktická dieliková mierka na boku fľašky pre správne dávkovanie, cena

    (MOJE) MÍNUSY: vôňa po opláchnutí úplne vymizla, redšia konzistencia

    (MOJE) HODNOTENIE CELKOVO: pomerne spokojnosť, plánujem ho používať i naďalej, som zvedavá, či zabráni ukladaniu vodného kameňa

    Produkt č.6: Denkmit Ošetrujúci sprej na nábytok, 400 ml – 1,79 eur

    Vďaka antistatickému zloženiu čistí, ošetruje a chráni drevené, plastové a sklenené povrchy a chráni pred opätovným ukladaním prachu. Jednoducho a pohodlne čistí a ošetruje povrchy a dodá im príjemnú vôňu.

    Sprej som vyskúšala s papierovými utierkami i s Profissimo univerzálnymi utierkami. Efekt bol rovnaký. Prach odstránil i z nábytku i z plastového povrchu.

    (MOJE) PLUSY: viditeľne ošetruje, ochrana pred opätovným ukladaním prachu vážne funguje, ľahko sa aplikoval i rozotieral, výhoda,že sa môže používať aj na plastové a sklenené povrchy, cena

    (MOJE) MÍNUSY: mne osobne sa vôňa prostriedku moc neľúbi, pri používaní strieka dosť silno aj naokolo-podlaha sa potom šmýka (nebezpečne najmä pre deti), žiaľ sa fľaška nedá recyklovať - putuje do komunálu

    (MOJE) HODNOTENIE CELKOVO: spokojnosť, plánujem ho používať i naďalej, keďže máme doma alergika a vďaka spreju sa prach neukladá tak rýchlo

    Produkt č.7: Denkmit Prostriedok na koberce a čalúnenia, 600 ml – 1,19 eur

    Vďaka svojej aktívnej pene preniká do hĺbky vlákien kobercov a čalúnenia a spoľahlivo odstráni nečistoty a nepríjemné pachy. Pritom chráni a osviežuje farby. Antistatický efekt chráni pred opätovným zašpinením. Pre dôkladné hĺbkové čistenie a vždy ošetrené textílie.

    Už nejaký čas som mala v pláne zakúpenie podobného produktu, testovanie teda prišlo úplne vhod. Prekvapilo ma mohutné balenie. Prostriedok som nastriekala na čalúnenú stoličku, nato aby sa pena vstrebala som použila kefku s rúčkou. Odporúčam mať otvorené okno alebo dvere počas používania, jednak kvôli lepšiemu schnutiu a druhá vec,že výrobok nevonia extra príjemne.

    (MOJE) PLUSY: pena sa rýchlo vstrebala, výrobok odstránil to čo mal, pomerne rýchlo sa čistený povrch vysušil, farba ošetreného povrchu sa očividne oživila, cena

    (MOJE) MÍNUSY: vôňa nič moc, pri používaní strieka dosť silno aj naokolo, obrovské balenie, ktoré sa mne osobne veľmi zle držalo pri aplikovaní, na obale nie je uvedené, ako fľašku triediť, čiže(okrem vrchnáku), počítam, že poputuje do komunálu

    (MOJE) HODNOTENIE CELKOVO: pomerne spokojnosť, myslím, že toto balenie nám dlho vydrží

    Produkt č.8: Profissimo Vonný set Kúzlo sviežosti, 90ml – 2,99eur

    Neutralizuje nepríjemné pachy v kuchyni, kúpeľni a miestnosť naplní príjemnou vôňou.

    Denkmit výrobok, ktorý už dlho používame v našej domácnosti. Teším sa, že sme mohli vyskúšať vôňu,ktorú sme ešte doma nemali.

    (MOJE) PLUSY: perfektne vyzerá, príjemná nevtieravá vôňa, dlho vydrží

    (MOJE) MÍNUSY: vhodný skôr do menších miestností(v prípade ak používate iba jeden set), po otvorení nie je jednoduché ho znova zatvoriť

    (MOJE) HODNOTENIE CELKOVO: veľká spokojnosť, používam i budem používať v budúcnosti tento výrobok

    Produkt č.9: Denkmit Gélový osviežovač vzduchu Fruit Sensation, 150g – 0,79eur

    Navodí príjemnú atmosféru, neutralizuje a eliminuje nepríjemné pachy.

    Výrobok mi pripomenul moje detstvo, vtedy bol  tento osviežovač veľmi obľúbený. V tomto prevedení som ho do našej domácnosti nekupovala ešte nikdy.

    Po otvorení par hodín cítiť vôňu, ale žiaľ k tomuto výrobku nič viac napísať neviem. Absolútne ho v kúpeľni nie je cítiť.

    (MOJE) PLUSY: cena, obsahuje Bitrex, recyklovateľný obal

    (MOJE) MÍNUSY: táto konkrétna vôňa(fruit sensation) je pre mňa príliš sladká ovocná, nie je ju cítit ani v menšej miestnosti,

    (MOJE) HODNOTENIE CELKOVO: nespokojnosť, výrobok by som si už v budúcnosti určite nekúpila

    Produkt č.10: Profissimo Mikrofázová utierka na dlážku, 1ks – 1,99eur

    Extra vysoká čistiaca sila vďaka špeciálnym mikrovláknam. 

    Nakoniec som sa ju rozhodla vyskúšať bez čistiaceho prostriedku. Doslova som ňou vyleštila celý byt. Iba táto utierka a teplá voda. Ale ak mám byť úprimná na zmývanie celého bytu je pre mňa nepraktická(kríže by mi odišli), ale na zmývanie napr. keď sa niečo vyleje alebo po deťoch v kúpeľni po sprche,je ako stvorená.

    (MOJE) PLUSY: príjemná na dotyk, praktický rozmer - pokryje väčšiu plochu pri zmývaní, výborná savosť, čistota a žiadne šmuhy aj bez čistiacich prostriedkov, možnosť vyprať v práčke, vhodná na používanie napr. v kúpeľni na tú povodeň po deťoch, rýchlo sa vysuší, v ponuke je vo viacerých farbách, cena

    (MOJE) MÍNUSY: na ručné zmývanie trocha náročnejšia, pri jej praní sa nesmie používať aviváž, nie je vhodná do sušičky prádla, nie je vhodná pre olejované drevené podlahy

    (MOJE) HODNOTENIE CELKOVO: spokojnosť, neviem koľko praní vydrží, ale v budúcnosti si ju ešte určite zakúpim

    Produkt č.11: Profissimo Mikrofázová leštiaca utierka na sklá, 1ks – 1,69eur

    Čistí všetky mastné a znečistené povrchy ako zrkadlá, sklo, okná áut, chróm, okná, nerezová oceľ.

    Vyskúšala som ju ja, i kamoška. Obe sme sa zhodli,že je to praktická utierka do každej domácnosti. Použili sme ju bez čistiaceho prostriedku, iba čistá voda.

    (MOJE) PLUSY: sklenené povrchy perfektne vyleštila, príjemná na dotyk, nezanecháva šmuhy,  možnosť vyprať v práčke, v ponuke vo viacerých farbách, cena

    (MOJE) MÍNUSY: pri jej praní sa nesmie používať aviváž, nie je vhodná do sušičky prádla, nie je vhodná na vysoko lesklé-umelohmotné povrchy a plexisklo

    (MOJE) HODNOTENIE CELKOVO: spokojnosť, neviem koľko praní vydrží, ale v budúcnosti si ju ešte určite zakúpim

    Produkt č.12: Denkmit Čistiaci prostriedok na kúpeľne Nature, 750ml – 1,29eur

    Odstraňuje nánosy vodného kameňa a mydla z vane, sprchy, umývadla, kachličiek a armatúr. Je ideálny aj na čistenie citlivých plôch ako je akryl alebo umelá hmota. S praktickým rozprašovačom pre jednoduché a rýchle čistenie.

    Eco výrobok na ktorý som sa veľmi tešila. Pravdupovediac, zbožňujem čistiť kúpeľňu, je to jediná miestnosť, kde sa dá očividne i citeľne registrovať, že človek upratoval a vydrží to viac ako hodinu. Použila som ho na umývadlo, sprchovací kút i na kachličky. Odhliadnuc od silnej „octovej“ vôni, som si prostriedok zamilovala.

    (MOJE) PLUSY: ľahká aplikácia, dobre pení, ale napriek tomu sa veľmi ľahko oplachuje, nevysušuje ruky, odstráni vodný kameň, nánosy mydla a zubnej pasty, dvierka na sprchovacom kúte mi doteraz nevyčistil žiaden prostriedok tak ako tento, obsahuje Bitrex, recyklovateľná fľaša, cena

    (MOJE) MÍNUSY: silná „octová“ vôňa, odporúčam používať v dobre vetranej izbe, pri neústupnom vodnom kameni treba nechať dlhšie pôsobiť,

    (MOJE) HODNOTENIE CELKOVO: spokojnosť, aj napriek silnej vôni určite ostanem výrobku verná

    Produkt č.13: Denkmit Prací prášok na farebnú bielizeň, 2,7kg(40PD) – 4,99eur

    Chráni vlákna a farby pred vyblednutím., pôsobí proti žmolkom, aktívne rozpúšťa škvrny.

    V našej domácnosti sme doteraz na pranie, prášok nikdy nepoužívali. Po otvorení vrecka, som nenašla žiadny dávkovač, tak som si dávku potrebnú na pranie(riadila som sa tabuľkou na obale) odvážila na kuchynskej váhe. Keďže máme doma dve detičky z toho jeden je alergik, väčšinou používame na pranie prostriedky určené pre alergikov. Prací prášok som použila za dva týždne 4x na svoje a manželove oblečenie pri 40C.

    (MOJE) PLUSY: v priehradke sa dobre rozpustil - neostali žiadne zvyšky, jemná vôňa, prádlo ostalo čiste, sľubuje čiste prádlo už od 20C, recyklovateľný obal

    (MOJE) MÍNUSY: chýbal mi dávkovač, oblečenie ostalo na dotyk také „tvrdé“, ani obal nepatrí medzi najpraktickejšie, ja som si ho presypala do vedierka s vekom

    (MOJE) HODNOTENIE CELKOVO: spokojnosť, ale myslím, že ostaneme verný tekutej forme 

    Produkt č.14: Denkmit Čistiaci prostriedok na vodný kameň, 500ml – 0,99eur

    Účinne odstraňuje vodný kameň ako aj zostatky mydla na vodovodných kohútikoch, vaniach, sprchách, umývadlách a kachličkách. Vašej domácnosti dodá sviežu čistotu a žiarivý lesk.

    Zhodou okolností som si ho zakúpila krátko predtým, ako ma vybrali na toto testovanie. Žiaľ som ho ešte nemala čas vyskúšať. Hanba mi, pretože za tú cenu, je vážne účinný. Keďže je vhodný aj na citlivé povrchy, tak som sa ho rozhodla použiť na plastovej miske a nerezovom kuchynskom dreze. Obe sú dennodenne vo vztyku s vodou a tá naša je veru veľmi tvrdá. Síce som nechala dlhšie pôsobiť a dočistila som povrchy kefkou, ale s vodným kameňom si poradil.

    (MOJE) PLUSY: poradil si s vodným kameňom aj na citlivom povrchu, nevysušil mi ruky, ľahko sa aplikoval i oplachoval, obsahuje Bitrex, cena, recyklovateľná fľaša

    (MOJE) MÍNUSY: trocha silnejšia vôňa pri pôsobení, nie je vhodný na domáce spotrebiče

    (MOJE) HODNOTENIE CELKOVO: spokojnosť, ale napriek silnej vôni, určite ostanem výrobku verná

    Väčšinu týchto produktov som už nejaký čas mala na nákupnom zozname. Som rada, že som dostala šancu vyskúšať ich a mohla som sa podeliť o to aj s vami. Moje bezprostredné skúsenosti s výrobkami som za uplynulé dva týždne pridávala na svoj blog. Produkty som poctivo používala a recenzie i moje hodnotenia sú úprimné.

    Na záver by som sa chcela poďakovať @konik_testuje a Dm Drogerie za štedrú zásobu pomocníkov. Za každý váš postreh budem vďačná, rada poradím a odpoviem na vaše otázky ohľadom výrobkov.

    Krásny deň.

    lilien1914 🙂

    #test_dm26
    Tyzden koncim recenziou na posledne vyrobky z balicka na testovanie od Dm 😊☺️ na ucinok Denkmit cistiaceho prostriedku na vodny kamen som bola uprimne zvedava. Rozhodla som sa ho vyskusat v kuchyni na plastovej miske ku odkvapkavacu na riad a na nerezovom kuchynskom dreze, ktore su dennodenne vo vztyku s vodou. Prostriedok som naniesla priamo na plochu,nechala kusok posobit, oplachla, docistila som kefkou a nakoniec vytrela do sucha. Vona je sice velmi silna, ale s vysledkom som spokojna. 🙂 Dalsi vyrobok ktory som pouzila v kuchyni bol Denkmit cistiaci prostriedok na mastnotu Multi-Power. Mikrovlnna rura uz potrebovala surne vycistit. Prostriedok ma prijemnu vonu, vdaka penovej konzistencii sa lahko aplikuje a doslova rozpustil mastnotu. Potom co som ho nechala kusok posobit, lahko sa nasledne cistil. Pouzila som ho na tiez i na obklad, sporak a dokonca i na mastny flak na podlahe terasy. 👏🏼🔝 Vcera som vyskusala i Profissimo mikrofazovu utierku na dlazku. Bez cistiacich prostriedkov, iba tepla voda. Prekvapila ma vyborna savost utierky, podlaha v byte ostala cista a bez smuh, rychlo vyschla. 👍🏼 Poslednym vyrobkom,ktorym koncim dvojtyzdnove testovanie(ale pouzivanie urcite nie)Dm vyrobkov je Denkmit cistiaci prostriedok na koberce a calunenia. S flakom od popola na caluneni stolicky si hravo poradil. 👏🏼👏🏼
    Buduci tyzden ma caka zaverecna recenzia vsetkych 14vyrobkov. Tesim sa a este raz sa chcem podakovat @konik_testuje za sancu vyskusat tieto vonave, ucinne, ale pritom cenovo dostupne vyrobky. 😉🙏👍👏

    (8 fotiek)

    #test_dm26

    Peknú nedeľu všetkým. Dnes som ešte vyskúšala posledný výrobok, ktorý som dostala na testovanie.
    Je to Denkmit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia. Moja dcérka rada raňajkuje v obývačke na gauči a potom sa to tam nezaobíde bez občasných škvŕn na poťahu.
    Vzala som čistiacu penu, potriasla, nastriekala a votrela a nechala vyschnúť. Výsledok? Všetko vyčistené a bez akýchkoľvek zostatkových škvŕn.
    Tak sme to vzali aj do kuchyne a vyčistili s tým stoličky. Všetko pekne čisté. Netreba žiadne iné prípravky 😊.

    Nádoba je dostatočne veľká a vydrží dlho ak sa samozrejme nepoužije na celý koberec. Odhadujem, že po čistení takého veľkého koberca by v nádobke veľa nezostalo, ale to neviem.
    Tento výrobok je dobrý. Bála som sa zostatkových máp, keďže som na gauči čistila len malé miesto a nie celý poťah, ale všetko zmizlo. Takže parááda. Nemusím dávať veľa peňazí za tepovanie. 😀🤗

    Pekný deň. 😁

    (4 fotky)
    miminka327
    Správa bola zmenená    14. jún 2020    

    V piatok sme stihli s mojou pomocníčkou umyť okná. Poviem Vám, že tento prípravok Denkmint čistič na okná s rozprašovačom a handrička, ktorý mám možnosť testovať #test_dm26 sú naozaj vyborní pomocníci 👌👌👌 tento prípravok budem používať aj naďalej a budem ho taktiež odporúčať!

    (2 fotky)

    #test_dm26

    Čaute žienky domáce 😊
    Dnes aom sa pustila do upratovania kúpeľne a WC-ka.
    Nie žeby som to cez týždeň nerobila, ale zabudla som pofotiť použité produkty, s ktorými som experimentovala 😂.

    Začnem v kúpeľni.
    Vytiahla som Denkmit čistiaci prostriedok na kúpeľne nature a išla na to.
    Úprimne, tento prostriedok som použila prvý a posledný krát. Nie, žeby bol neúčinný. Práve naopak. Ale skoro som sa z neho udusila. Píše sa na ňom, že sa má použiť vo vetraných priestoroch. Okej. Zapla som teda v prrdstihu odsávanie a roztvorila dvere dokorán, ale to robím vždy. Kým som však stihla postrikať kachličky nad vaňou a vodovodnú batériu, už som mala hrdlo podráždené a to som dýchala cez tričko.
    Má horkú chuť, čo je zložka dobre známa, aby odpudila deťúrence, ale nemá ani príjemnú vôňu. Za mňa tento výrobok neodporúčam. Ale je to môj osobný názor. Jediné čo sa mi páčilo je farba, lebo mi ladí s kúpeľnou.

    Presunula som sa na WC.
    Poatriekala som misu Denkmit WC-čistiacim gélom, nature.
    S týmto prostriedkom som fakt spokojná. Pekne vyčistil usadeniny a špinu a pekne WC prevoňal. Má dobrú konzistenciu, gél sa pekne leje tam kde treba a fľaša sa aj dobre drží v ruke.
    Hore na policu do rožka som umiestnila aj Denkmit osviežovač vzduchu fruit sensation. Ako by som sa ocitla v ovocnom sade. Aj som si tam šťastne posedela a vdychovala príjemnú vôňu. Za mňa je to fajn výrobok. Nezvyknem si osobne také kupovať ale som spokojná, že som to mohla vyskúšať.

    (7 fotiek)

    #test_dm26
    Vcera som si vzala na musku kupelnu.Stale zacinam zrkadlom, pouzila som Denkmit cistiaci prostriedok na okna. Nemusela som drhnut, zrkadlo ostalo krasne leskle a bez smuh. Na obale vyrobku pisu, ze redukuje zachytavanie necistot, tak som zvedava 😂 Pridavam aj foto porovnavacky, ktore hovoria za seba. 👏🏼 Na cistenie umyvadla a sprchovacieho kuta som si povolala na pomoc Denkmit cistiaci prostriedok na kupelne Nature. Dalsi dm vyrobok, ktory je Eco, co ma tesi.😊💚Vona vyrobku je taka typicka “octova”, ale mne to nevadi a aj syncek si ju pochvaloval. Nastriekala som na umyvadlo,hubkou napenila a nechala posobit, kym som tak isto postupovala pri sprchovacom kute. Lahko sa zmyval a usadeniny mydla, zubnej pasty ba i vodneho kamena zmizli. Pouzila som ho aj na odstranenie odtlackov malych prstekov na kachlickach a ustal na jednotku. 👍🏼👏🏼 Nakoniec som Profissimo utierkami a Denkmit osetrujucim sprejom na nabytok utrela prach z nabytku i z vrchu susicky na pradlo, kedze sprej je vhodny i na plastove povrchy. Vona je prijemna, sprej i utierky splnili to co slubuju. Leskly cisty povrch bez prachu. 🙏🏼 Ja som si vcera po tomto nabehu na kupelnu dopriala fajnu kavu, tak si ju doprajte aj vy, kym si precitate moj “vylev” 😂🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ koniec hlasenia 😂😅 krasny vikend zienky 😊☺️☕️🍷

    (9 fotiek)

    Dnes som otestovala #test_dm26 Denkmint práci prášok na farebnú bielizeň.
    Nikdy som ho nemala, tak som bola sama zvedavá, ako si poradí so škvrnami od zmrliny 😁 a musím povedať, že to zvládol super 👌 vonia príjemne, až by som povedala, že neutrálne . Pekne sa rozpustil. Myslím, že za tu cenu je to dobrý pomocník na špinavé prádlo, pre tých čo majú radi zmenu.

    (2 fotky)

    #test_dm26
    Ahooojte. Dalsim vyrobkom,ktory som testovala je Denkmit prostriedok na umyvanie riadu Beach Breeze-najviac sa mu tusim potesil manzel, kedze nerad umyva riad, tak vraj aby bola vieryhodna recenzia, mala by som umyvat riad kazdy den ja 😅🤷🏻‍♀️😂 prostriedok splnil moje ocakavania, vytvorila sa bohata pena, riad sa lahko umyval, nevysusil mi ruky a perfektne vonia. 🔝👏🏼 Ked uz sme pri tych voniach, tak som sa rozhodla vyskusat aj Denkmit gelovy osviezovac vzduchu Fruit Sensation. Dostal miesto v kupelni. Vona je pre mna prilis sladka ovocna(ale to je otazka vkusu-ja mam rada skor kvetinove). V nasej malej kupelni pri zatvorenych dverach, vonu citit cely den. 😊 Vyrobok, ktory je v nasej domacnosti uplnou novinkou je Denkmit praci prasok na farebnu bielizen. Nikdy sme prasok nepouzivali. Mozno som za blbu, ale po otvoreni vrecka, som nenasla ziadny davkovac, tak som si davku potrebnu na pranie odvazila na kuchynskej vahe. Vona je prijemna, pradlo ostalo vonave a ciste. Ak mi poradite ako ho davkovat, tak sa vam odvdacim srdieckami ❤️❤️❤️ 😂🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

    (3 fotky)

    Tak u nas sa odvcera riadne maka 💪🏻 Detom prisla nova poschodova postel a tak robime uz izbicku nakomplet. Uz ostava len nejake pekne detske nalepky na stenu dokupit (kedze izbu im skor robime studentsku,tak nech tam je aj kusok detstva este) a stolicky rastuce ku stolom. Viete si isto predstavit ten strasny neporiadok. Vsetko vsade nahadzane, hracky nahadzane kedze vsetko sme to premiestnovali. Malinku vystahovat z nasej izby kedze aj oblecenie a vsetko mala tam. A tak dnes v svungu upratovania som vyskusala vramci testovacky #test_dm26 aj cistic na nabytok Denkmit 🙂 cistic ma prekvapil prijemnou vonou a naozaj vyborne si s prachom a aj drobnymi fliacikmi na nabytku poradil bez nejakych problemov. Jedinu nevyhodu vidim v tom striekaci ktory vystrekne penu cez pol domu a tak som si musela davat bacha lebo skoncilo z tej peny aj na stene. Vyzdvihujem,ze vona po chvilke vyprcha pretoze pre porovnanie so sprejom na nabytok Diava,ta vona Diava je tak silna a neprijemna a drziaca v izbe este niekolko hodin.....inak nemam co vyrobku vytknut len ten silny strek cez pol domu a preto vyrobku davam 9/10 🙂

    circa126
    Správa bola zmenená    10. jún 2020    

    Posledný výrobok, ktorý mi prišiel na testovanie a zostal neodskúšaný je Denkmit prášok na pranie. Priznám sa, že konkrétne s týmto som skúsenosť nemala a na farebné prádlo preferujem prací gél. Samozrejme mojou,, šikovnosťou'' sa mi pri otváraní obal roztrhol a tak som ho hneď presypala do misky 😆. Do prania väčšinou pridávam aviváž, ale v tomto prípade som pridala iba neutrálny prípravok na dezinfekciu prádla aby som vedela zhodnotiť vôňu prášku. A tá ma príjemne prekvapila a rovnako aj to, že sa v dávkovači pekne rozpustil. Viac postrehov z testovania onedlho zhrniem v recenzii 😉. #test_dm26

    (2 fotky)
    pehana
    Správa bola zmenená    10. jún 2020    

    ...denkmit nature...pokračovanie veľkého upratovania...denkmit nature čistič WC celkom účinný, ale to je podľa môjho názoru každý čistič keď sa používa pravidelne 🤣 na mňa nevýrazná vôňa..
    ...denkmit čistič na kúpeľne...zvládol aj trošku viac zanesené miesta - pomohla som si zubnou kefkou 😂...keď už upratujem tak vždy poriadne...jediné čo mu môžem vytknúť je vôňa, mňa dráždi...ale umyje fajne...veď posúďte sami #test_dm26

    (4 fotky)

    #test_dm26

    Čaute všetci. Zas a znova ma dobehla každodennná práca. Dnes som si toho naložila dosť a už sa len teším, kedy si vyložím nohy.

    Pustila som sa do prania, lebo zbožňujem, vôňu vypranej bielizne. Tento prášok, Denkmit - prášok na farebné prádlo, ktorý "skušam" mám už overený a je skvelý. Vyperie bez problémov škvrny, príjemne vonia a nemáme z neho doma žiadne kožné problémy.
    Musím vyzdvihnúť aj jeho bračeka na biele prádlo, ktorý, ak to ešte neviete, je perfektný na odstraňovanie škvŕn z pokakaných detských bodyčiek.
    Dnes som prala rôzne prádlo. Aj posteľné na 60° aj farebnú kopu na 40°. Všetko skvele vyprané a voňavé.

    Od prania som prešla k utieraniu prachu v celom byte. Pronto sa môže skryť, pretože tento prípravok je skrátka najlepší. U nás doma sa prach víri jedna radosť. Ale keď som nábytok pretrela Denkmit - Ošetrujúcim sprejom na nábytok, prach sa tam niekoľko dní neusadil. Má skvelú vlastnosť a to je zabraňovanie opätovnému usadzdovaniu prachu. Fakt to funguje. Inak pekne čistí a ošetruje aj sklo a plasty, takže je aj multifunkčný. 😊

    Prešla som na čistenie podlahy 😀. Dcéra sa po nej stále váľa a pobehuje. Najväčšiu plochu na umývanie zaberá dlažba, kedže podlahu v izbách pokrývajú koberce. Na dlažbe sa vynímajú odtlačky nôh, packy od rúk či mokré fľaky. Tak som vzala Profissimo - Mikrovláknovú handičku určenú práve na podlahu, čistič na podlahu a šup ho na všetky4. 😂 ideálna poloha pre mňa, keďže sa mi s bruškom ťažko kuká pod nohy 😂. Podlahu som pekne vyleštila a handrička mi to len uľahčila. Je dostatočne veľká, takže to nie je trápenka.

    Ufučaná som sa pobrala utrieť vodný kameň okolo umývadla v kuchyni, na ktorý som použila Denkmit - Čistiaci prostriedok proti vodnému kameňu. Za seba ho hodnotím pozitívne. Vodný kameň odstránil po niekoľkých minútach pôsobenia. Milé dámy ale aj páni. Nemám doma nehorázny brajgel, ani tonu vodného kameňa okolo batérií, preto ak máte metrovú vrstvu kameňa, neviem či vám tento prostriedok pomôže. Najprv by som skúsila zbíjačku. 😂 ale takú jemnú vrstvu bez problémov odstráni. 👌

    Záver dnešného upratovania.... sadla som si do upratanej obývačka a vdychovala príjemnú vôňu Osviežovača vzduchu - Profissimo vonný set, kúzlo sviežosti, čo nám prevoňal celý byt.

    (9 fotiek)
    lilien1914
    Správa bola zmenená    9. jún 2020    

    #test_dm26 Sice s mensim omeskanim, ale o to s vacsou radostou sa s vami podelim s mojimi prvymi dojmami v testovani vyrobkov Dm drogerie.Hned ako prve som nedockavo odbalila Profissimo vonny set-Kuzlo sviezosti. Na odporucanie kamosky tieto sety uz nejaky ten piatok pouzivam a velmi som sa tesila na tuto vonu. Zo skusenosti viem ze, set je vhodny do mensej miestnosti ako je napr. chodba, kupelna. Zial vo vacsej miestnosti ju necitit , aj ked pouzijete vsetkych 8ks ratanovych tyciniek. Vona je prijemna, svieza a nevtierava. Velke plus je,ze set super vyzera 😊 V poradi druhym vyrobkom, ktory som otestovala bola Proffisimo mikrofazova lestiaca utierka na sklo. Utierku som namocila do vlaznej vody a utrela nim zrkadlo. Bez cistiaceho prostriedku, bez drhnutia, bez smuh-ostal iba lesk. Za mna velka spokojnost. Pridavam foto-porovnavacku.😉 Ked uz som bola v kupelni, rozhodla som sa vyskusat aj Denkmit gelovy WC cistic Nature. S radostou som uvitala ze je Eco a vdaka zlozke Bitrex, ktora ma vysoko horkastu chut, mozeme predist nahodnemu ochutnaniu. Cert nikdy nespi. A ani moja dcera 😂 Gel sa lahko aplikoval, nechala som kratko posobit, docistila som kefou a nasledne splachla. Zachod ostal cisty, ale vona sa zial uplne stratila. Moj nazor ale je, ze na bezne udrziavanie cisteho zachoda je vyrobok vhodny.
    Na dnes by to bolo vsetko 😊 Za kazdy vas postreh sa podakujem, rada poradim a odpoviem na vase otazky ohladom vyrobkov. 🙏 A ked mi napisete, na ktore dalsie 3vyrobky by ste zajtra uvitali recenziu, odvdacim sa 3srdieckami.❤️❤️❤️

    (3 fotky)

    #test_dm26

    Pekné ranko,alebo ak máte podarené deti ako ja,tak prajem dobrú chuť k obedu,pripadne k tretej káve :D

    Keď mi prišiel domov veľký bálik,nebola v ňom Bambuľka.To by mi spravilo veľkú radosť pred rokom a pól,ale teraz už svoju Bambuľku mám 🙂 Boli v ňom produkty od DM.Prvé čo som doslova rozdrapila,bol osviežovač vzduchu.Bocianimi krokmi som si to namierila na toaletu .

    Neviem ako vy,ktoré máte doma malých chlapcov.Ale ja mám dvoch,a to je večné cikanie mimo mysu,v lepším prípade nespláchnuté “ciko” 😬 Nemusim Vám hovoriť,ako to “krásne “ zapácha “ keď nespláchnu moč. Keď zrovna neupratujem kvapôčky tohto ich ,premna,toxického odpadnu tak chodím stále na wc kontrolovať či je splachnute .Ale keďže sú u nás stále nejaké návštevy aby sa zabavili,tak nieje šanca nonstop to mat pod kontrolou a potom sa človek hanbi,že tam je cítiť prípadný moč 😁

    Takže,švacla som pekne tento osviežovač k mojim umelým kvetom na wc a čuduj sa svete,ráno Simik nespláchol pred odchodom zo škôlky a veruže keď som tam po nákupoch a vybavovačkácjh zavítala,osviežovač to prevoňal!

    Zamňa absolútna spokojnosť,a určite sa ním zasobím,lebo cikať kade tade a nesplachovat sa bude urcite ešte nejaký ten piatoček,keďže mám dvoch malých zábudlivocov hoci to stáále opakujem :D Veď to poznáte ,deťom to treba tak 19492 x povedať .
    (Denne 😁)

    Jeden s lacných produktov ktoré narobia veľa muziky ;)

    😍

    (2 fotky)

    Tak tento vyrobok ma naozaj velmi prekvapil 🙂 ked mi dosiel balik na testovacku #test_dm26 tak som si tento pripravok na riad poprezerala a polozila do skrinky s tym,ze vsak vyskusam na riady po grilovacke. Roky rokuce pouzivam na umyvanie riadu bud klasika JAR alebo pripravok na umyvanie riadov z Dedry a uspesne sa vyhybam vsetkym inym znackam, nakolko som im neverila. A kedze trebalo testovat,tak miesto umytia riadu z grilovacky v umyvacke, som si to odmakala pekne rucne. Pripravok neskutocne prekvapil. Pekna vona, perfektne peni a odmastnuje a tak som presvedcena,ze za tu cenu (500ml za 0,99€) urcite nie je u nas naposledy a davam mu 10/10 🙂

    vivian27
    Správa bola zmenená    8. jún 2020    

    Vcera v rezime “v nedelu sa nedela” mi manzel doniesol za plnu pracku veci v ktorych majstruje na dvore - viete si predstavit monterky kratke, dlhe, tricka, mikiny - vsetko mega spinave. Aspon som testla dalsi vyrobok z testovacky #test_dm26
    Teda ani nie,ze testla. Ja totiz prasok na farebnu bielizen Denkmit velmi dobre poznam 🙂 prestriedavam ho s mojim oblubenym gelom na farebne a tomuto prasku nemam naozaj co vytknut. Jemna krasna vona, vyborne rozpustne vlastnosti, vyborna pracia sila 🙂 a cena naozaj velmi vyhodna - na 20 varok len 2,99€ co je naozaj super 🙂
    Na fotke vidite, ze mam doma dokonca aj box na presypanie a taktiez vidiet este jedneho z 2 pomocnikov co pouzivam kazde pranie a to vreckovky na zachytavanie farieb z bielizne. Kto nepozna,tak si mavne rukou, ale na fotke cislo 2 som vam odfotila obrusok vybrany z pracky (nie z manzelovych veci ale nasich farebnych veci) a cisty. Vo varke nebola ani jedna vec nova, vsetky veci uz boli prane no aj napriek vsetkemu,takto pozachytavalo farby. A to bola farebna varka - nikdy neperiem vsetko dokopy. V prani som stara skola a periem zvlast biele, tmave a farebne 🙂
    A na foto este chyba Dezinfekcia DenkMit do bielizne, ktoru taktiez kazde pranie vyuzivam, ale pre koronu bola nedostupna a vypredana dlhsi cas a tak mam teraz alternativu a ked dominam hned sa vraciam k mojej oblubenej DMkacskej 🙂
    Takze prasku davam 10/10 (naozaj vyborna kvalita za nizucku cenu) 🙂

    (2 fotky)

    Moji noví pomocníci pri čistení kuchyne 😉. Niektoré z nich používam dlhodobo- čistiaci prostriedok na okná a som s nim veľmi spokojná. Čo ma veľmi prekvapil, bol čistiaci prostriedok na riad, ktorý super pení a tá nádherná vôňa 🌸. Viac z mojich postrehov sa dočítate čoskoro v recenzii 😉. #test_dm26