vivuska666
    11. jún 2019    Čítané 242x
    Image title

    Dva týždne s Nutrilonom

    Dva týždne s Nutrilonom nám prebehli ako voda. Vlastne všetky dni mi letia odkedy je na svete náš Mišuliak ;)

    Počas týchto dvoch týždňov som Nutrilon otestovala s Miškom poriadne. Na raňajky vždy vycuckal 150 ml na počkanie. Po obede, keď už nechcel polievku alebo cestoviny, sa dorazil ďalšou fľaškou. A topka každého dňa bol vždy večer. Stačilo mu dať 180 ml Nutrilonu a Mizu hneď krásne zaspal sám v postieľke.

    Veľkým prínosom, čo sa mi na Nutrilone páčilo, bolo jeho cestovné balenie. Boli sme na chalupe na noc. Potešilo ma, že som nemusela ťahať veľkú krabicu mlieka, ale stačili maličké sáčky. Ja ako minimalista to veľmi oceňujem!!! Dokonca aj moje kamošky boli prekvapené z tohoto praktického minibalenia. Palec hore ;)

    Čo sa Miška týka, po vypití mliečka, nemal žiadne problémy. Od narodenia je to usmievavé bábätko bez kolík a iných bolestí bruška. Som rada, že aj Nutrilon mu pomohol ostať kľudným a stále sa škeriacim chlapčekom. Vždy keď videl, že idem zarábať mliečko, šťastné píšťal a trepotal nôžkami ;) Tak to bol jasný dôkaz, že mu Nutrilon chutí.

    Týmto chcem krásne poďakovať, že nás s Miškom vybrali testovať Nutrilon a utvrdili ma v tom, že aj naďalej ostávame jeho fanúšikmi a budeme ho kupovať.

    "Nutrilon, Miškovho bruška šampión!"

    vanessska1606
    9. jún 2019    Čítané 276x

    Nutrilon

    Dva týždne ubehli ako voda a testovanie skončilo.

    Po obdržaní balíčka som bola milo prekvapená. Nachádzalo sa v ňom veľké balenie mlieka, vzorky a dokonca aj zľavové poukazy. 

    A tu možno názorne ukázať lásku na prvý pohľad. 

    Neostalo iba pri obhrýzaní krabice, išli sme rovno na vec.

    Najskôr sa priznám, že mlieko som ochutnala ako prvá ja, keďže môj syn bol do tej chvíle iba na materskom mlieku. 

    Bola som milo prekvapená chuť bola dobrá, žiadny smrad po rybách. Pre mňa naozaj veľké plus. 

    Prišiel na rad hlavný maškrtník a čuduj ja svetu vypil prvýkrát 30 ml.

    Bola som veľmi milo prekvapená, keďže z fľaše mi odmietal do tejto chvíle i čaj. 

    Večer už vypil 90ml. Noc bola pokojná a pekne v kuse spinkal 5 hodín. Ale nechcite vedieť, čo na to moje prsia plné mlieka 🤦‍♂️ Nevadí 😂

    Postupne si zvyká, až sme sa zatiaľ dopracovali na 210 ml na noc. Za mňa veľké plus a aj vďaka, keďže ma čaká operácia a nebudem môcť dojčiť. Som veľmi rada, že sme mali možnosť skúsiť toto mliečko a určite odporúčam každému. 

    nikolasamolej
    9. jún 2019    Čítané 244x

    🅝🅤🅣🅡🅘🅛🅞🅝 2 𝓢 𝓷𝓪𝓶𝓲 𝓾ž 5 𝓶𝓮𝓼𝓲𝓪𝓬𝓸𝓿

    Pred nedávnom som sa zapojila do #test_nutrilon2 . No a vyhrali sme testovanie.

    Keď nám balíček dorazil boli v ňom zlavové kupóny na mliečko, jedno veľké 800 g balenie mliečka a 6 menších 30 g balíčkov, ktoré sa môžu použiť ako cestovné alebo ako v mojom prípade som ich darovala budúcej mamičke na vyskúšanie. Iné mliečko sme ani nikdy neskúšali.


    Malému veľmi chutí, nikdy ho z neho nebolelo bruško, nikdy mi dokonca ani nevrackal. Táto nová generácia mlieka 🅝🅤🅣🅡🅘🅛🅞🅝 je o čosi viac jemnejšia - viac pení. 

    Mliečko sa veľmi dobre rozpúšťa. Celkom aj pekne vonia. Má v sebe veľa vitamínov k správnemu imunitnému systému, správnemu rozvoju mozgu a nervovej sústavy.

    Navyše na balení sa mi páči, že je dobre uzatvárateľné a na vrchnáku je prakticky držiak na odmerku. 

    My už síce papáme jedlo, ale mliečko nikdy Matej neodmietne ani po jedle či večer v postieľke.

    Takže mliečko ďalej odporúčame a za nás určite najlepšia voľba 👌🏽🔝

    ingba
    9. jún 2019    Čítané 167x

    Nutrilon2 spokojné bruško=spokojné bábätko 💙

    Bohužiaľ, nemala som to štastie kojiť, aj ked sme sa snažili, ale nešlo to. Hneď od samého začiatku som mala jasno v tom, že Melinke budem dávat mliečko Nutrilon. Pila ho aj jej staršia sestra Lilien. Vďaka Nutrilonu mám naprostú istotu, že majú všetky vitamíny, čo ich telíčko potrebuje. A budeme ho dávat dovtedy, dokedy bude chciet.


    Následná dojčenská mliečna výživa Nutrilon v prášku. Výrobok je určený na výživu dojčiat od ukončeného 6. mesiaca veku. Ako každá následná dojčenská výživa obsahuje vitamíny : Vitamíny A,C ad D – Prispievajú k správnej funkcii imunitného systémuLCP Omega -3 ALA – Prispieva k rozvoju mozgu a nervovej sústavy. Prebiotika GOS/FOS (9:1) – unikátna klinicky testovaná zmes oligosacharidov.

    Viete, že bruško znamená viac než trávenie ?


    Je zásadné pre celkovú pohodu dieťatka, pretože má vpliv na jeho rast, prirodzenú obranyschopnosť a taktiež na jeho náladu. Nechcem nikomu tvrdit, že je to to naj, najlepšie, ale nám vyhovuje a budeme odporúčať. Za nás určite👌👌👌👌

    zuzik212
    9. jún 2019    Čítané 180x
    Image title

    Testujeme ham ham mliečko

    Ahojte milé mamičky, už týždeň rozmýšľam denne nad tým, čo Vám idem o mliečku Nutrilon 2 Podpora imunitného systému napísať. Aké posolstvo idem odovzdať tejto koníkovskej komunite. Scenáre recenzie boli rôzne, idem na to rozprávkovou formou, idem písať strašne vtipne? Rozhodla som sa, že sa nejdem snažiť byť múdra, vtipná a neviem čo ešte, aj keď rozhodne isto som 😃, ale napíšem Vám fakty, naše reálne skúsenosti a postrehy. Tento produkt si to jednoducho zaslúži.

    Každá z nás isto denne rieši, čo ide variť, aby to chutilo celej rodine, manželovi (OK, ten zje všetko) a dokonca aj deťom, pozerá množstvo kníh, internetových receptov a vyberá všelijaké ingrediencie, ktorých názov si človek len ťažko zapamätá. Je to proces, od nákupu po samotnú prípravu a zdobenie taniera. Ale čo ten drobec - ten, ktorý rozdáva rodine najväčšiu radosť, no bohužiaľ, vaša vlastná kuchyňa (myslím tým prsia) nefungovali tak, ako majú, a teda domácu stravu nemôže dostať. Materinské mliečko je to najlepšie, čo môže matka dieťatku dať, no čo keď to nefunguje? Presne nad týmto som uvažovala. Výber náhradného mliečka namiesto materského je pre matku alfa a omega. Mnohé baby mi píšu, že im dieťa plače a ony chcú kojiť a čo majú teda robiť, lebo toho mliečka až tak veľa nie je. Ani neviem prečo píšu mne? Ja nie som laktačná, nemám odkojených (viem, že spisovnejšie je slovo dojčiť, ale nemám ho rada, preto budem písať slovo kojiť 😃) 5 detí... Okiiii, v mojom okolí kamošky mamky vedia, že som ten poctivec, ktorý sa snaží, aby všetko fungovalo, a vedia, že nekojím a teda niečo nefungovalo. Ale som šťastná a teda zvládla som to, čo je pre matku najťažšie, prejsť na umelé... a ako? Našla som skvelú náhradu, z ktorého vlasoňovi nie je zle, nádherne rastie a prosperuje. Samozrejme, kým sme našli Nutrilon, skúsili sme aj iné značky. Neviem, prečo mi od začiatku bol sympatický Nutrilon, ale keď som stála pred pultom, kde tých mliečok bolo viac, siahla som po ňom. Je to tou reklamou? Obalom? Cenou? Hm, neviem, asi 6. zmysel. Teraz , po tom ako som sa zapojila do súťaže s konik_testuje a mala som možnosť pozrieť sa hlbšie na toto mliečko som rada, že som siahla práve po tejto značke. A vlastne ďakujem Modrému koníku, že si na testovanie vybrali nás.

    Nutrilon 2 Podpora imunitného systému je 800 g balenie, ktoré má praktický obal plný užitočnými informáciami, obsahuje pri otvorení bezpečnostný uzáver, na ktorom je naberačka. Tá zabezpečuje, že presne viete, koľko mliečka máte dávkovať. 1 naberačka sa používa na 30 ml vody, 2 naberačky na 60 ml, 3 na 90 ml atď. Čiže násobky 3. Matematika naša každodenná 🙂.

    Spoločnosť, ktorá mliečko vyrába, sa venuje výskumu materskému mlieku už viac ako 40 rokov a teda zloženie mliečka Nutrilon s patentom Pronutra – Advance je špeciálne vyvinutá pre podporu imunitného systému dieťatka. Aj preto som neváhala a skúsila tento typ mlieka. Zaujala ma tá imunita. To jediné ma štvalo, keď som prestala kojiť. Aby mal malý vlasoň všetko to, čo potrebuje práve pre imunitu. Toto pokračovacie mliečko dokonca obsahuje aj vitamíny A, C, D a kyselinu alfa-linolénovú. Znie to dobre, nie? Zloženie nejdem ďalej rozoberať, myslím, že vedci vedia, čo namiešali a rôzne potravinárske inšpekcie by nedovolili, aby tento produkt šiel na trh, keby to bolo zlé. Verím v to.

    Keďže mám doma papkáča a jeho rozmery hovoria o tom, že rastie ako z mlieka, som spokojná. Mliečko malému chutí, nemali sme žiadne problémy s bruškom, dávením alebo stolicou. Všetko funguje chvalabohu tak, ako má. Aj vďaka Nutrilonu. Vlastne si myslím, že vďaka tejto náhrade. Ja som šťastná, že sme sa trafili s týmto výberom. Dokonca sme skúsili aj Nutrilon 2 na dobrú noc. Ten sa mi avšak zdá trošku iný. Už len tá sušina je taká akási drsnejšia a chuť je iná. Ale nám chutí tak či tak. 😊Mliečko Nutrilon 2 brávame so sebou všade. Zvláda presuny autom, kočíkom, ide s nami na každý výlet. Ja som šťastná, že je dostupné v pomerne veľkom množstve obchodných sietí a vieme si ho kdekoľvek kúpiť. To je veľká výhoda. Nemusíte objednávať z internetu a čakať na balík. V obchodoch sú dokonca aj rôzne ceny, niekde ho kúpite za 16,90 eur, niekde je v zľave za 12,90 eur. Treba mať oči otvorené a kupovať viac balení naraz v zľave. Nám jedno balenie vydrží týždeň, takže pre istotu kupujem vždy 2 ks.

    Mamičky, zhrniem viac postrehov do tejto časti, pretože by som túto recenziu asi písala na 10 strán wordovského dokumentu, čiže budem už stručná.

    Výhody:

    - zloženie mliečka a garancia od výrobcu, ktorý je na trhu viac ako 40 rokov
    - praktické 800 g balenie
    - dobrá cena v pomere kvality
    - dostupnosť produktu v obchodných sieťach
    - jednoduchá príprava a ľahké dávkovanie, ktoré zvládne rozospatá maminka aj o 3. ráno
    - nespapané mliečko vydrží určite hodinku OK (vyskúšane mnohokrát)
    - dieťatko znáša produkt skvele (to naše nemalo problém a preto ostávame aj naďalej pri mliekach Nutrilon)
    - na výber viacero variant, nemusíte kupovať len toto na Imunitu
    - vlasoň začal spávať úžasne, namiesto 2-3 budení sa zobudí už len raz, ďakujem všetkým svätým a Nutrilonu... Je to pecka sa vyspať po 7 mesiacoch.

    Nevýhody:

    - balenie nevydržalo pád z výšky kočíka počas fotenia, kedy vlasoň asistoval a vysypali sme polku 😃
    - nedostupnosť výrobku v našich miestnych dedinských potravinách 😃
    - chýba mi občas akcia 1 plus 1 gratis 😃 alebo GWP akcia (gift with purchase = darček k nákupu). Ideálny darček by bol nejaká pani, ktorá by o 3. ráno dané mliečko u nás doma spravila a doniesla ho ku postieľke... ale nebola by náročná a nechcela vlastnú izbu a stravu 😃
    - ...na viac nevýhod si asi nespomeniem, to už by som veľmi špekulovala.

    Milé mamky, detailnejšie postrehy som sa snažila písať počas testovania. Ak máte záujem, kuknite si príspevky na profile alebo napíšte čo vás zaujíma. Rada odpoviem. Veľmi pekne sa chcem poďakovať za to, že sme mali možnosť otestovať aj Nutrilon 2 Podpora imunitného systému a verím, že sa vám aspoň trošku príspevky páčili. Pozdravujeme vás a držíme všetkým mamičkám, či už kojacím alebo nekojacím palce, aby aj vaše bábätká papali a znášali mliečko tak dobre ako my.

    Zuzana a Jakubko 

    tinkatina
    8. jún 2019    Čítané 170x

    Nutrilon 2 - skvelá voľba

    Ahojte, koníkovsé mamičky.

    ŠŤASTIE sa usmialo aj na nás a chcem sa poďakovať Modrému koníku za túto príležitosť testovať toto mliečko. Spravilo nám to veľkú radosť, hlavne mne. Nikdy som nič nevyhrala, tak ma to potešilo.

    Keď došiel balík, malá bola zvedavá ako každé dieťa. Vie už, ako jej mliečko vyzerá, že je v peknej krabici, s fajn zatváranim na taký "klip", čo sa mi páči.

    Všetko začala skúmať. No ako inak 😁. 

    Sofia, keďže pije mliečko 4x denne, 1-2x v noci, minie krabicu za týždeň, áno, týždeň nás vydrží. Pijeme trojku, keďže mame vyše roka, no dvojka nám chutí tiež.

    Vždy sa teší, keď jej idem zrábať, vtedy je vysmiata ako slnko. Za plnú fľašu a ideš.

    Balenie je väčšie, čo oceňujem, až 800 g, vydrží, a dá sa kúpiť za prijateľnú cenu. Zloženie mliečka písať nejdem, nájde ho každý na zadnej strane obalu, alebo podrobnejšie na internete, v článkoch, fórumoch, v recenziách a pod.

    Čo sa týka spokojnosti, dávam 10 bodov z 10tich. Po vypití žiadne problémy, ani zapekačky, hnačky, bolesti bruška. Sadlo nám super, jediné, čo po ňom zostalo, je prázdna fľaša a spokojné bruško a hlavne dieťa.

    Chcem ešte raz poďakovať za túto možnosť ntestovať mliečko. Zostaneme verné aj naďalej, pokiaľ si moje dieťa niečo nezmyslí 😁🙊

    Takže odporúčame a dávame tomuto zázraku pre detské hladné bruškáveľké PLUS. 

    DOBRÚ CHUŤ 😊

    ĎAKUJEME ❤️

    mimka17
    6. jún 2019    Čítané 366x

    Ako sme testovali Nutrilon 2

    Kuriér nám doniesol balík, ktorý obsahoval 1 veľké balenie Nutrilonu, 6 malých pre mňa cestovných balení a 3 kupóny so zľavou 4€, ktorá sa dajú uplatniť v dm drogérii a vo vybraných lekárňach.

    Kde by som začala? My sme velmi testovať nemuseli, keďže toto mliečko náš Max už pil cca mesiac, dovtedy bol plne kojený.

    Neviem prečo, som sa rozhodla prave pre tento typ Nutrilonu. Dcéra mala klasický Nutrilon a neskôr ten na reflux. Zrejme mi udrel do očí napis "Podpora imunitného systému".

    Max je dosť často chorý- tak som siahla po tomto a zatiaľ neľutujem.

    A zrejme ani jemu nevadí, že mamkino mliečko už nie je 😂

    My sme pred testovanim stihli vyskúšať Nutrilon HA a Nutrilon Alergy care, ktoré mali katastrofálnu chuť. Tento typ je už lepší, aj keď musím uznať, že obyčajný chutil oveľa lepšie.

    Taktiež musím pochváliť aj krabičku. Super, že ma ten vrchnačik na taký "klik".

    Mliečko sľubuje veľa, ja sa síce veľmi do toho nerozumiem, ale to, že obsahuje látky, ktoré napodobňuju materské mlieko a obsahuje vitamíny A, C a D, chápe každý. 😂😂

    Snáď to je skutočne tak. 🤷‍♀️

    Takže celkovo to hodnotím ako dobré mlieko. Nezapieklo nas, bezproblémovo to vypije, ale tak čo mu iné ostáva, že? 😂😂

    Ako som aj hodila príspevkov o tom, že malé balenia oceňujem, a strhla sa kritika, že je to ďalší zbytočný odpad. Ja to aj tak naďalej beriem ako pozitívum.

    Pre nás, čo stale niekam utekáme, je to +.

    Takže recenziu končím a zároveň aj otváram ďalšie balenie.

    ĎAKUJEM KONÍČKU, ŽE STE VYBRALI NÁS. 

    sonickasonka
    4. jún 2019    Čítané 154x

    Natálkine spokojné bruško,o ktoré sa postaral Nutrilon2.

    V prvom rade by som sa chcela poďakovať za možnosť a skúsenosť s testovaním Nutrilon 2. Volám sa Soňa a mliečko sme testovali s mojou najmladšou dcérkou Natálkou, ktorá má 7 mesiacov.

    Keď sme sa dozvedeli, že sme boli vybrané do testovania, tak sme sa veľmi potešili. Teda hlavne ja, malinká tomu ešte nerozumie 😅. Keď nám kuriér doviezol balíček, tak sme ho otvárali s veľkým nadšením a samozrejme s radosťou. Pomáhala pri tom aj Natálka, ktorá sa veľmi tešila už aj s krabice, ako každé iné malé dieťatko. No však, keď sa nám podarilo krabica otvoriť, tak sa veľmi tešila, keď zbadala mliečko. Áno viem, že ona ešte nevie čo to presne je, ale podľa obalu už vie, že je to na papanie.

    S Natálkou sme si prešli veľkým trápením, čo sa týka Mliečok. Ja osobne som sa veľmi snažila, aby som mohla mať svoje mliečko, bohužiaľ to nevyšlo ani po tretíkrát, tak nastala éra skúšania. Priznám sa, najprv sme siahli po Bebe, ktorá nám vôbec nevyhovovala. Nevedeli sme kakať, mali sme koliky. Potom nám pani doktorka odporučila Sunar, ktorý nám taktiež nevyhovoval. Až nakoniec sme siahli po Nutrilone, aj keď iba s maličkou dušičkou, lebo starším dcérkam nevyhovoval. Ale ako sa vraví, každé dieťa je iné, tak to platí aj v tomto prípade. Nutrilon nám sadol na šupu, prestali kŕče, začala mávať pravidelnú stolicu a konečne bola kľudná a spokojná. Od kedy nám kuriér doniesol balíček, sme sa veľmi tešili, kedy otvoríme nastávajúce mliečko už pre 7 mesačnú slečnu, keďže sme ešte stále mali iba jednotku. Po otvorení dvojky som síce ostala trošku skeptickejšia, lebo mliečko mi nevoňalo až tak ako jednotka, ale to bol názor môj.

    Natálke som Nutrilon 2 zarobila a očividne bola veľmi spokojná a veľmi chutilo. Dokonca prvú noc prespala celú až do rána.

    Len nám do toho rastú aj zúbky, takže sa zvykne v noci ešte budiť, ale s mliečkom sme veľmi spokojné, pretože Natálka je napapaná, usmiata, nemá bolesti, nemá kŕče, má pravidelnú stolicu. A keď vidí mliečko a fľašku, tak sa neskutočne teší. 

    Môžem povedať, že aj keď moje predošlé skúsenosti s Nutrilonom dobré neboli, tak tentokrát sú priam až vynikajúce. A naozaj platí pravidlo, ak nesadne toto mliečko jednému dieťatku, tak to nemusí byť tak aj pri druhom a môže to byť tá najlepšia voľba. Ešte raz by sme sa chceli poďakovať za túto možnosť testovať toto mliečko.

    Tak mliecko vypité a aj testovanie sa skončilo 😂
    #test_nutrilon2
    💖Dakujeme za príležitosť 💖

    mini007
    2. jún 2019    Čítané 212x

    Testovanie Nutrilon 2

    Ahojte. Dostali sme od vás skvelú príležitosť testovať mliečko Nutrilon 2, za čo sa vám v prvom rade chceme veľmi poďakovať. Ja aj moja Vivien 🙂 

    Keď sa Vivi narodila, nespustilo sa mi v pôrodnici mliečko, tak už tam sme dokrmovali Nutrilonom HA. Keď nás pustili domov, mliečko sa rozbehlo tak, že som ho mohla rozdávať. Samozrejme, som tomu bola veľmi rada. Veď čo je pre bábätko lepšie ako materské mlieko, nie? No lenže po troch mesicoch maminka ostala chorá a mliečko stratila. Mali sme doma kúpený klasický Nutrilon 1, ktorý sme teda zaviedli do nášho jedalníčka namiesto materského. Mám veľa kamarátok, ktoré striedali mlieko ako ponožky, pretože ich bábätkám žiadne nevyhovovalo. Na moje počudovanie nám Nutrilon sadol ako uliaty 🙂 Bola som šťastná, že Vivi z neho nebolí bruško a že sme predišli zápcham a kolikám. CHVALABOHU.

    Takže to bol Nutrilon 1, ale prišlo obdobie, keď ma pochytila panika, že keď jej nasadím Nutrilon 2 či ju nebude to bruško bolieť. Predsa je mliečko určite silnejšie ako jednotka a má aj troška iné zloženie. A v tom sme dostali od vás balíček na testovanie a čo sa stalo? NIČ. Vivinka začala po mliečku spinkávať spokojne celú noc. C-E-L-Ú 🙈 Od 20:30 do 7:30. Waau, mama mala Vianoce. Ešte som mužovi vravela, že to tak neostane, aby sa netešil. Ale OSTALO✅ Juchú, bruško nebolelo a Vivinka s maminkou ostáva aj nadalej verná Nutrilonu ❤️ Vždy, keď vidí ako v ruke držím fľašku mlieka, hneď ožije. Čo je viac? Je niečo viac ako spokojné dieťa? Možno SPOKOJNÁ MAMA. Keď je ona, som aj ja.

    Ďakujeme ešte raz, za túto príležitosť ❤️

    #test_nutrilon2

    Ahojte koníkovci 😊
    Ja sa ospravedlňujem za včerajší výpadok. Mali sme včera toho dosť, keďže bolo MDD, nestíhala som prísť na koňa! Boli sme na rybačke, potom sme sa túlali až nakoniec nás večer všetkých odpalilo, že som si ani na telefón nespomla 😁
    Dnes nám dôjde mliečko, ešte máme na poobede a večer, potom kupujeme ale č. 3 pretože my máme v podstate piť trojku keďže mame vyše roka 😝. Potom sa budem pripravovať na záverečnú ,, reč,, o mlieku.. Hmm ale musím mať znova trošku kľudu aby som pozapajala všetky kábliky v hlave 😂
    Dnes ráno sme mliečko scucli až sa po ňom zadymylo.... 😅
    Peknú Nedeľu prajeme..

    Dakujem ti za pomoc 😋😊😉 👶👧🍼 kamarátka moja . #test_nutrilon2
    ( pi rýchlo, ináč ti to vypijem 😂 )

    #test_nutrilon2

    Ahojte...
    Tak ako bolo dnešné ráno krásne, tak bolo aj hrozné, prečo? Pretože, ja aj malá sme chorééé, obe soplééé..nádcha.. Úžasná noc to bola, fakt. V noci nechcela ani mlieko, ale z toho dôvodu, že sa jej nedalo piť koli upchatemu nosu 😩. Odsavat? V noci revať s tým mojim vysávačom? 🤣 To by sme pobudili pol paneláka 😅 Tak sme skúšali tou,, ručnou,, darobninou čo s tým môžem akurát po jednom mravce odfukovat. Takže ráno sme mali mliečko, vypila to všetko, samozrejme hlad smäd.... No co vám poviem 🙂 potom bolo bruško spokojné. No... Nejakú tú chvíľu 😀.

    Moja milovaná dcérka.. ❤️
    Moje milované dievčatko ❤️
    Ďakujem Bohu, že ju mám ❤️
    Takto zaspinka vždy, keď je spokojná s plným bruškom, všade vďaka mliečku, doma či von, hlavne že ho máme pri sebe.

    #test_nutrilon2

    Napapá sa a už by zas spalaa :D juchuu- ČAS PRE MAMINKU NA TEPLÚ KÁVU ❤️

    #test_nutrilon2

    #test_nutrilon2

    Mamaaa davaaaj to mlieko! 😂
    A takto to skončí, keď je nedočkavo nedočkavá 😅 ale hlavne že papáme. Teraz už spokojne odfukuje a zase mám veget do 18:00 😂

    #test_nutrilon2
    Musim zistiť ci sa taketo balenia sa daju kupit,,
    My co stale niekam chodievame na vylety tak toto je super, nemusim dávkovať zbytočne dalsia flasa navyše..
    Mala by som tieto vzorky dat kamoške ale ziadnu nemam 😅😂tak som si to nechala

    #test_nutrilon2 jednoznačne spánok s prázdnym žalúdkom nehrozí 🤷🏼‍♂️🥰👶🍼👌

    #test_nutrilon2

    Sofinka si dnes taktiež pochutnala, ako vždy keď ide spinkať. Neviem či aj ostatné detičky majú takú radosť keď idú papať mliečko? Ta naša radosť je neskutočná.❤️

    Krásne ráno 🤗. Trošku si zacvičím potom idem na mliečko 😉😊 #test_nutrilon2

    Následná dojčenská mliečna výživa Nutrilon2  v prášku. Výrobok je určený na výživu dojčiat od ukončeného 6. mesiaca veku. Ako každá následná dojčenská výživa obsahuje vitamíny : Vitamíny A,C ad D – Prispievajú k správnej funkcii imunitného systémuLCP Omega -3 ALA – Prispieva k rozvoju mozgu a nervovej sústavy. Prebiotika GOS/FOS (9:1) –unikátna klinicky testovaná zmes oligosacharidov

    (2 fotky)

    #test_nutrilon2

    Ahoj ahoj!
    Dnes máme ďalší deň za nami. Ú nás odpité 4 fľašky. Táto foto je z poobedňajšieho spánku 😃 mala sa vždy teší, keď vypije mliečko no a ja samozrejme tiež.
    Dobrú noc

    #test_nutrilon2 už to zvládam aj sám 😜🥰

    Dopapané✅✅💚

    #test_nutrilon2

    (2 fotky)

    Krásne ráno 💙 #test_nutrilon2 💙

    #test_nutrilon2

    Dnes si skúsila ,, nabrať,, sama. Dopadlo to všade, len nie do fľašky 😅 nevadí...
    Prajem vám dobrú noc ❤️