konik_testuje
    27. aug 2019    Čítané 1425x
    Alternatívny popis obrázka

    Ako dopadli skúsenosti s Yves Rocher?

    Krásny úsmev, šťastím sršiace oči a žiarivá pleť. Táto kombinácia spraví krásnou každú ženu. Úsmev a iskričku šťastia vyčaria určite vaše ratolesti, blízki či nejaká krásna spomienka. No a s tou žiarivou pleťou, bez otravných nedokonalostí a bez lesku, ktorý vás behom chvíle premení na diskoguľu, vám pomôžu aj naše mamičky, ktoré sa podelili o ich skúseností s ekologickou, rastlinnou kozmetikou Yves Rocher. Rad Sebo Végétal bol vyvinutý špeciálne pre potreby zmiešanej a mastnej pleti. Poďte sa pozrieť, čo reálne hovoria skúseností vás, mamičiek 🙂

    lina002

    V zelenom balíčku sa skrývali 4 produkty, ktoré sa postarali o kompletnú starostlivosť o pleť našich mamičiek:

    Jednoznačným favoritom testovania je čistiaci gél. Na tvári zanechával čistý, nelepivý a svieži pocit. Pleť nedráždil, zmatnil, no zároveň, čo treba vyzdvihnúť, nevysušoval. Pochvaľovala si ho aj veronique2508: "Za mňa dostane tento produkt 10 z 10 možných bodov. Je to asi najlepší čistiaci gél, aký som kedy vyskúšala, proste úplná topka."

    mirussch

    Tonikum malo taktiež úspech a svoju úlohu si veru splnilo. Pochvaľovala si ho aj lenusik296: "Na toto tonikum som sa naozaj tešila a nesklamalo. Za mňa jeden z mála produktov (všeobecne), ktorý dodržal, čo sľuboval - a to pleť bez lesku!."

    V prípade tonika sa však našli aj prípady, kedy testujúce používateľky zaznamenali pri prvej aplikácii pocit pálenia, ktorý však pri ďalšom aplikovaní zmizol.

    Krém s ľahkou gélovou textúrou si našiel svoje miesto vo viacerých kúpeľniach našich mamičiek ;) lilien1914: "Krém ustál aj ako podkladová baza pod make-up, hydratovaná pleť, ale bez prebytočného mazu, naozaj ľahká, nemastná gélová textúra a zas raz bez lepkavého pocitu na tvári."

    A čo posledný produkt? Malá fľaštička skrývajúca kúzlo krásnej pleti bez nedokonalostí. Ako zhodnotili viaceré mamičky, 2 týždne, koľko testovanie trvalo, je príliš málo na to, aby vedeli posúdiť účinok antioxidačného obnovujúceho séra. Vyzdvihli však to, že sa výborne aplikuje, rýchlo vstrebe a pleť ostane po ňom krásne jemná, hebká a zmatnená.

    Keďže sme ženy, vieme zhodnotiť a oceniť aj maličkosti ako sú vizuál či vôňa, všakže? ;) Aj mirussch ocenila tieto maličkosti: "Na prvý pohľad ma zaujali obaly produktov a páči sa mi, že každá rada má svoju farbu, ako napr. táto je zelenej farby a je určená pre zmiešanú a mastnú pleť." Navyše, všetky obaly tejto kozmetiky sú eco-friendly.

    Ženský nos je veru citlivý a vyňuchá všetko. Keďže starostlivosť o pleť by mala ženám ponúknuť predovšetkým príjemné chvíle, svoju úlohu zohráva aj vôňa. A vôňa testovaných produktov poteší nosy všetkých žienok. mirussch to opísala trefne: "Ale tá vôňa! To je teda niečo! Každý produkt nádherne vonia, nie je to nič vtieravé, práve naopak."

    Tak, ako sme všetky iné, je odlišná aj naša pleť. V tomto prípade však musíme uznať, že produkty z tohto radu od Yves Rocher sadli všetkým testarkám a až na pár drobností si produkty skutočne pochvaľovali. Výstižne to zhrnula aj mamička jakubocovalucia: "Po 2 týždňoch testovania rady SEBO VÉGÉTAL môžem povedať, že som veľmi spokojná. Pleť mám krajšiu a nelesknem sa ako diskoguľa."

    veronique2508

    A ako teda zhodnotiť testovanie v krátkosti? Takto nejako:

    Plusy

    • celková spokojnosť s produktami
    • favorit testovania bol čistiaci gél
    • sľúbené zmatnenie a zlepšenie pleti
    • zloženie produktov
    • príjemná vôňa

    Mínusy / Odporúčania

    • Starostlivosť proti drobným nedostatkom pleti: mamičky by pri tomto gélovom kréme prijali aj SPF faktor
    • Tonikum s okamžitým zmatňujúcim účinkom: ženy s citlivejšou pleťou zaznamenali pri prvej aplikácii mierne pálenie a začervenanie pleti, ktoré sa však pri ďalších aplikáciach neopakovalo

    Jednotlivé recenzie nájdete u mamičiek pod označením #test_yvesrocher7 alebo v diskusiách: https://i.modrykonik.sk/yvesrocher7_diskusie 🙂

    A čo vy, tiež bojujete s mastnou a nedokonalou pleťou? Alebo vašu pleť trápia iné neduhy? 🙂

    laurah
    26. aug 2019    Čítané 141x

    Testovanie Yves Rocher

    Veľmi pekne ďakujem za možnosť skúšať túto značku a zvlášť radu Sebo Végétal.
    Zhrniem to pre krátkosť času, pretože som toho času na dovolenke pri mori, nebrala som nič iné, len váš balícek YR 🙂

    Testovať som začala 30.7. večer. A nielen ja, ale aj moja 17-ročná dcéra. Balíček velmi milo prekvapil obalom i obsahom.

    Keďže máme obe sklon k masteniu pleti, zvlášť teraz v lete, privítali sme túto radu Sebo Végétal s velkou radosťou.

    Čistiaci gél v Eco tube jemnej tekutejšej konzistencie vyčistí pleť jemne bez zbytočného podráždenia pokožky.

    Čistiace tonikum už len vzhľadom vyzerá atraktívne, čiže už výzor sľuboval veľa. Po nanesení moja pleť doslova ožila. Jedine negatívum, že ma trošku na jednej výražke poštipkávalo. Ale tá je už preč... a štípanie zmizlo.

    Dcére sa testovanie zapáčilo, a tak testovala aj tonikum. Chválila a videla taktiež rozdiel v starostlivosti s touto radou. Pleť mala matnejšiu a počas dňa nepotrebovala pleť dočistovať.

    Tretí testovací produkt - sérum, na ktorý som sa tešila, pretože séra mám v obľube asi najviac. Sľubujú vždy veľa, tak som bola zvedavá. Po nanesení séra s kvapkacou pipetou som ho jemne vklepkala do pokožky a cítila, ako sa pleť vypla, zmatnela a cítila som príjemný pocit na tvári. Žiaden mastný pocit a lesk na tvári. Aj fotky z dovolenky sú fajn, keď sa neleskneme.

    Takže zatiaľ len chválim...

    Štvrtý produkt - krém proti nedostatkom. Ľahký, jemný, dobre sa nanáša, rýchlo sa vstrebáva, niet mu čo vytknúť...

    Mne táto rada sadla, až som bola sama milo prekvapená. Teda nikdy som nemala 4 produkty od jednej značky, jednej rady... a teda testujem aj naďalej. S radosťou však prehlasujem, že pleť bola po nanesení produktov Sebo Végétal čistá, matná, no proste nie je čo vytknúť, sľubované účinky sa dostavili.

    mirussch
    23. aug 2019    Čítané 319x

    Olá Olá, recenzia na Yves Rocher volá 🙂

    A je to tu!

    Očakávaná recenzia na produkty značky Yves Rocher z rady Sebo Végétal, ale všetko pekne po poriadku 🙂

    Tak ako takmer každý deň, prihlásim sa na Modrého koníka, pozriem, čo je nové a pokračujem v svojej rutine. No, tentokrát mi prišla pošta s výzvou o zapojenie sa do testovania výrobkov tejto značky. Vravela som si, že to radšej nechám tak a nebudem sa zapájať, keďže už vtedy bolo pod príspevkom množstvo komentárov. Nakoniec som si vravela, že to skúsim a do komentára som tak opísala ako sa starám o svoju pleť, s čím mám problém a, ktorý produkt z testovania ma zaujal najviac. Už som takmer aj zabudla, že som sa do nejakého testovania produktov zapojila a vtedy to prišlo! Svietila mi správa od MK a ja som bola vybratá na testovanie 🙂 Veľmi ma to potešilo a v duchu som sa zasmiala, aký to bol paradox, keďže pôvodne som sa do komentovania nechcela zapájať kvôli množstvu komentárov 🙂

    Z toho vyplýva, že ozaj treba skúšať a človek nikdy nevie, kedy motyka vystrelí 🙂

    A už idem k veci... 🙂

    Kuriér mi priniesol balík na testovanie. Keď som ho otvorila, tak v krabici sa skrývali 4 produkty a to konkrétne:

    • čistiaci gél
    • tonikum s okamžitým zmatňujúcim účinkom
    • antioxidačné obnovujúce sérum
    • starostlivosť proti drobným nedostakom pleti

    Na prvý pohľad ma zaujali obaly produktov a páči sa mi, že každá rada má svoju farbu, ako napr. táto je zelenej farby a je určená pre zmiešanú a mastnú pleť. Celá rada obsahuje látku z rojovníka grónskeho.

    Asi ako každá z nás, tak aj ja som si otvorila každý produkt, ovoňala ho a vyskúšala konzistenciu. Ale tá vôňa! To je teda niečo! Každý produkt nádherne vonia, nie je to nič nevtieravé, práve naopak 🙂

    1. ČISTIACI GÉL

        Prvým testovacím produktom bol čistiaci gél (125 ml). O tomto géli sa na oficiálnej stránke Yves Rocher píše, že pleť čistí do hĺbky a zabraňuje nadmernej tvorbe kožného mazu. Tento produkt som použila na odlíčenú pleť, ktorú som navlhčila vodou. Tvár som si čistila vibračnou kefkou cca 1-2 minútky, pričom sa vytvorila mierna pena, ktorú som následne zmyla vlažnou vodou.

    Za seba môžem povedať, že tento gél som zaradila medzi svoje obľúbené čistiace produkty. Pleť som mala po ňom vyčistenú, zmatnenú a čo musím dodať, tak mi ju vôbec nevysušoval. Za mňa spokojnosť a dávam mu 10 z 10.

    2. TONIKUM 

    Druhým testovacím produktom bolo tonikum s okamžitým zmatňujúcim účinkom (150 ml). Opäť v krátkosti, čo sa o ňom píše na oficiálnej stránke - vyhladzuje nerovnosti na pleti, zmatňuje a tiež zmierňuje zápaly. Mňa toto tonikum zaujalo najmä tým, že obsahuje 2 zložky - jednou z nich je tekutina a druhá prášok. Preto je pred aplikáciou na tvár potrebné produkt pretrepať, aby sa obe zložky zmiešali. Opäť spomeniem tú vôňu, ách ❤ Naozaj som si ju zamilovala.

    Toto tonikum som aplikovala po čistiacom géli. Neviem, čím to bolo, ale ja som mala po prvej aplikácii mierne začervenanú pleť a aj ma trocha štípala. No nezatracovala som ho a skúsila opäť na ďalší deň, a tak, ako som si aj myslela, tak ďalšia aplikácia už bola bezproblémová. Tonikum mi pleť naozaj zmatnilo, za čo ho chválim, ale čo mi trocha vadilo bolo to, že mi zanechalo pocit lepivej pokožky, čo ja až tak veľmi nemusím. Častejším používaním tohto tonika som si aj zvykla na tento pocit, nie je to naozaj nič strašné 🙂

    Hodnotím ho na 8/10  a 2 body mu uberám kvôli tej lepivosti, ale za to si môžem sama 😀

    3.  SÉRUM

    Tretím produktom bolo antioxidačné sérum (30 ml) a naňho som sa naozaj veľmi tešila. Taktiež v súťažnom komentári som spomenula, že tento produkt ma oslovil najviac spomedzi všetkých, ktoré sme mohli v balíku obdržať.

    Toto sérum čistí a zároveň zmatňuje pleť. Vcelku rýchlo sa vstrebe do pokožky a pripraví pleť na nanesenie ďalšieho produktu. Balenie je dostatočne veľké a stačí len pár kvapiek na celú pleť. Môže sa používať ráno aj večer, no ja som ho používala iba večer po vyčistení pleti.

    Tento produkt hodnotím veľmi pozitívne, ako som aj očákavala 🙂 A preto mu nemám čo vytknúť a dávam mu 10 z 10.

    4. GÉLOVÝ KRÉM

    Posledným produktom bola starostlivosť proti drobným nedokonalostiam (50 ml) resp. gélový krém, ktorý má zaujímavú konzistenciu - trocha hutnejšiu, no po roztretí na tvári nezanecháva mastný film.

    Tento krém absorbuje prebytočný maz na pleti, sťahuje póry a zároveň hydratuje. Aj preto som po jeho nanesení mala pocit vláčnej, dobre hydratovanej pleti a stačí ho použiť v malom množstve. Rovnako ako antioxidačné sérum, tak aj tento krém som používala iba večer na vyčistenú pleť.

    Krém hodnotím pozitívne, ale dávam mu 9 z 10, lebo mu chvíľu trvalo, kým sa vstrebal a mám radšej produkty, ktoré vsiaknu do pokožky takmer ihneď.

    TADÁÁÁ A SME NA KONCI 🙂 

    Za mňa osobne nestačí kozmetiku testovať iba 2 týždne a mať nejaký ucelený názor, či to, čo sľubuje, aj splní. No, 2 týždne mi stačili na to, aby som vedela, či mi kozmetika sadla a či ju budem používať aj naďalej.

    Musím uznať, že som nikdy predtým tak poctivo nepoužívala žiadnu kozmetiku ako túto, tzn. pleť som vyčistila gélom/peelingom, občas použila krém alebo olejček na zapálené miesta. V tomto prípade som vďačná Modrému koníku za to, že ma vybral z toľkého množstva žien a aj vďaka tomuto testovaniu som sa naučila používať viac produktov po sebe ako len 2 🙂

    Recenziu ukončujem s rozhodnutím, že  túto kozmetiku budem aj naďalej testovať a premýšľam aj nad dokúpením ďalších produktov z tejto rady, nech mám doma tzv. kozmetickú rodinku 🙂

    Ešte raz ĎAKUJEM!

    veronique2508
    18. aug 2019    Čítané 661x

    Moje letné testovanie s Yves Rocher

    Milé Dievčatá,

    je tu moja #recenzia na testované produkty Sébo Vegetal. Francúzsku prírodnú kozmetiku Yves Rocher poznám veľmi dlho. Skúsila som už vlasovú, dekoratívnu kozmetiku, sprchové gély i telové mlieka, no s pleťovou kozmetikou som zatiaľ "tvárou v tvár" neprišla do kontaktu. Keďže boli moje doterajšie skúsenosti s kozmetikou Yves Rocher vždy viac než pozitívne, povedala som si, prečo nevyskúšať a neotestovať vďaka MK aj niečo nové na vlastnej koži. Pleť som pred vyskúšaním rady mala relatívne v optimálnom stave, keďže som sa do testovania pustila hneď po návrate z dovolenky. Súčasťou krásne zabaleného a voňavého testovacieho balíčka, ktorý ku mne dorazil, bol čistiaci gél, tonikum so zmatňujúcim účinkom, obnovujúce antioxidačné sérum a gélový krém.

    Ako teda dopadlo moje 2-týždňové MK testovanie noviniek Sebo Végétal od Yves Rocher na problematickú a zmiešanú pleť? Ako si poradili jednotlivé prípravky s mojou zmiešanou pleťou, problematickou T-zónou, výrazne suchými miestami na nose a lícach, bodkami na nose, miernou zrnitosťou na čele a neposlušným príležitostným akné? A čo si myslím ako farmaceut o zložení jednotlivých produktov rady Sébo Végétal? Čítajte ďalej a dozviete sa viac 😊.

    Čistiaci gél Sebo Végétal – krok č. 1

    Tento čistiaci gél odstraňuje zvyšky make-upu, prebytočný maz a je určený na každodennú starostlivosť. Zatiaľ som bola na takéto veci "Zábudlivka", čistiaci gél a tonikum nehovoriac. Ešte nikdy som žiadnu kozmetiku nepoužívala tak poctivo. Krásne vonia a ak sa náhodou dostane do okolia očí, vôbec neštípe. Má ľahkú gélovú textúru, pokožku nevysušuje, a po aplikácii neostáva tvár napnutá. Nie je to žiadna mydlovina.

    Čistiaci gél Sebo Végétal obsahuje jemnejší a k pleti šetrnejší čistiaci tenzid - a to SLES, alebo inak aj sodium laureth sulfate, ktorý sa získava na rozdiel od SLS z kokosových orechov, čo tiež eliminuje pravdepodobnosť intolerancie či vzniku alergickej reakcie. Okrem toľko ospevovaného rojovníka grónskeho gél obsahuje aj výťažok z koreňa šišiaka bajkalského, ktorý je prírodným adaptogénom, pôsobí detoxikačne, prekrvuje pleť a zároveň ju čistí. Kyselina salycilová prírodného pôvodu, ktorá je súčasťou zloženia gélu, má bohaté využitie nielen v kožnom lekárstve, farmácii, ale celkovo v kozmetológii pre svoje priaznivé účinky v boji s akné a problematickou pokožkou, pretože reguluje tvorbu kožného mazu, sťahuje póry a zmierňuje akné.

    Na túto kozmetickú fajnotku si človek veľmi ľahko zvykne, rutinne ráno a večer. Tvár som si gélom čistila nalíčená aj nenalíčená, ale musím uznať, že si s make-upom poradil na výbornú. Na vatovom tampóniku pri dočistení tonikom neostali takmer žiadne zvyšky líčidiel. Takže naozaj palec hore, fakt super. Stačí ho veľmi máličko, postačí hrášok gélu jemne vmasírovať na vlhkú tvár, nechať chvíľu pôsobiť a dôkladne umyť. Keďže tento gél obsahuje účinné látky, ktoré pôsobia naozaj blahodárne, pokojne ho môžete použiť aj ako rýchlu letnú pleťovú masku. Za mňa dostane tento produkt 10 z 10 možných bodov. Je to asi najlepší čistiaci gél, aký som kedy vyskúšala, proste úplná topka.

    Tonikum s okamžitým zmatňujúcim účinkom – krok č. 2

    V podstate ide o také moje malé veľké sklamanie. Čakala som trošku viac. Aj ja môžem potvrdiť, rovnako ako ďalšie žienky, ktoré tieto produkty testovali, že som mala už po prvej aplikácii mierne začervenanie tváre a pocit pálenia. Pripisujem to, podľa môjho osobného názoru, vyššiemu obsahu denaturovaného kozmetickému liehu, ktorý sa v toniku nachádza (čo zistíte hneď podľa výrazne alkoholovej vôňe). Najmä osoby s citlivejšou pokožkou, tak ako aj ja, môžu mať minimálne pri prvej aplikácii problém, čo však neznamená, že som ho zahodila do koša. Poctivo som ho používala každý deň a moja pokožka si už po niekoľkých dňoch, nazvime to "zvykla". Dôležité je nezabudnúť pred každým použitím tonikum dobre pretrepať, keďže sa jedná o jemne suspenzné dvojfázové tonikum s obsahom bieleho ílu (kaolínu) a, samozrejme, s výťažkom z rojovníka grónskeho. Kaolín je veľmi jemný prírodný íl, ktorý patrí v kozmetike medzi najčastejšie používané. Pôsobí ako prírodný detoxikačný prostriedok. Preniká hlboko do štruktúry pokožky, účinne a šetrne odstraňuje odumreté bunky, čistí, vyhladzuje, regeneruje a revitalizuje pleť. Je vhodný predovšetkým na citlivú a suchú kožu. Za najväčšie plus tonika považujem vysoký obsah extraktu zo šťavy listov aloe, ktorého účinky všetci dobre poznáme a prítomnosť kaolínu. Takže pred použitím ráno a večer pretrepať, pleť vyčistiť a neoplachovať.

    Obnovujúce antioxidačné sérum – krok č. 3

    Obnovujúce antioxidačné sérum je určené pre špeciálne potreby mastnej a zmiešanej pleti so sklonom k nedokonalostiam. Obsahuje výťažok z rojovníka grónskeho, ktorý zabraňuje tvorbe prebytočného mazu, eliminuje výskyt rozšírených pórov a čiernych bodiek. Koncentrované antioxidačné obnovujúce sérum má ľahkú textúru (super na leto) a okamžite sa vstrebáva. Zjemňuje a zmatňuje pleť. Ideálne je použiť ho pravidelne, ráno a večer, ako krok číslo 3. Teda po čistení, použití tonika a pred nanesením gélového krému.

    Starostlivosť proti drobným nedostatkom  – krok č. 4

    V preklade, ide o krém s gélovou textúrou, určený na mastnú až zmiešanú pleť, alebo inak aj ľahký gélový krém na problematické xichtíky. Sťahuje póry, zmatňuje pokožku, zároveň hydratuje pleť a obmedzuje jej lesk. Vďaka obsahu prášku z rojovníka grónskeho reguluje množstvo kožného mazu, zjednocuje, vyhladzuje a zmatňuje. Krém má nemastnú, gélovú, príjemne ľahkú textúru, takže za mňa je ideálnou voľbou práve na tieto horúce letné dni. Stačí maličké množstvo a myslím, že mi vydrží veľmi dlho. A krásne vonia. Možno len škoda, že neobsahuje SPF faktor, na ochranu pred slniečkom. Aplikuje sa ráno a večer, v poradí ako posledný zo všetkých testovaných produktov, na očistenú pleť. A naozaj veľmi pekne funguje aj ako podkladový krém pod make-up. Dávam mu 9 bodov z 10, nemala som lepší krém s tak ľahkou gélovou konzistenciou, vhodný práve na letné dni ️na zmiešanú pleť s tak vysoko účinnými prírodnými zložkami, ktoré bojujú s nedokonalosťami pleti. Ozaj fantastický krém, ale uvidíme, ako obstojí aj po niekoľkých týždňoch intenzívneho používania.

    Suma sumárum, v závere mi dovoľte skonštatovať, že podľa mňa je 2 týždne na testovanie kozmetiky pre problematickú a zmiešanú pleť, zúfalo krátka doba. Aknózne prejavy sa na mojej pleti, žiaľ, zmiernili iba minimálne. No výrazne sa zlepšila mierna zrnitosť na brade a čele. Tvár pôsobila viac zdravo, rozjasnene (nie lesklo), zjednotene a konečne žiaden zbytočný lesk na čele, stratili sa aj suché miesta na lícach a nose. Ako hovorí moja maminka, menej čakáš – menej budeš sklamaná. Ja som naozaj nečakala zázraky, ale bola som veľmi milo prekvapená. Prírodné zloženie kozmetiky v eco-friendly obaloch, ktorá krásne vonia a má výbornú výdatnosť za dostupnú cenu (nepotrebujete veľké množstvo, zo všetkého mi takmer postačila iba kvapka, takže predpokladám, že mi vydrží ešte dlho). Za mňa je teda celkové hodnotenie testovaných produktov Sebo Végétal od Yves Rocher na 8 z 10 bodov. Kozmetiku budem používať (testovať) aj naďalej a uvažujem nad doplnením rady, keďže boli testované produkty najmä novinky Sebo Végétal.

    lenusik296
    18. aug 2019    Čítané 167x

    STOP lesklej pleti!

    Ahojte !

    Prišiel čas podeliť sa o moje postrehy a dojmy za posledných 14 dní, kedy som mala možnosť testovať prírodné produkty značky Yves Rocher z rady Sebo Végétal.  

    Snažila som sa ich používať naozaj poctivo /ráno a večer/, aby som vedela objektívne zhodnotiť ich kvalitu a teda rozhodnúť, či dostanú čestné miesto na mojej poličke v kúpeľni. 

    Ako to už mnohé poznáte, po pôrode a explózii hormónov už pleť nie je to, čo bývala, a tá moja naozaj kričala o pomoc! Doteraz som vyskúšala x produktov rôznych značiek, ale výsledok sa nedostavil, alebo teda len prvých pár dní a potom sa všetko vrátilo do starých koľají. Moja pleť bola ako na horskej dráhe. Jeden deň svieža a čistá a iný suchá alebo mastná so sklonom k začervenaniu. A keďže ešte aj pochádzam z mestečka s najväčším počtom slnečných dní v roku, nechýbal jej ani zvýšený lesk. Takže "super" kombinácia!

    Preto ma veľmi potešila možnosť testovať nasledujúce /zelené 🙂/ produkty :

    1. Čistiaci gél, 125 ml
    2. Tonikum s okamžitým zmatňujúcim účinkom, 150 ml
    3. Antioxidačné obnovujúce sérum, 30 ml
    4. Starostlivosť proti drobným nedostatkom pleti, 50 ml

    1. Čistiaci gél som skúšala ako prvý v poradí. Je vhodný pre mastnú a zmiešanú pleť.

    Odstraňuje zvyšky make-upu, nečistôt a prebytočný maz. Pleť zostane svieža, hladká a hydratovaná. Ako výhodu tiež vnímam príjemnú vôňu, konzistenciu a eko balenie.

    2.Tonikum s okamžitým zmatňujúcim účinkom - pred použitím je potrebné toto dvojfázové tonikum pretrepať, aby sa prášok a tekutina zmiešali a tak naniesť pomocou vatového tampónika. Na toto tonikum som sa naozaj tešila a nesklamalo. Za mňa jeden z mála produktov (všeobecne), ktorý dodržal, čo sľuboval - a to pleť bez lesku!

    3. Antioxidačné obnovujúce sérum - zaujímavosťou je nanášanie pomocou pipety. Sérum by malo eliminovať výskyt čiernych bodiek a zjemniť pleť - no to za 14 dní naozaj nemôžem posúdiť, ale zo zvedavosti som odhodlaná používať ho aj naďalej. Takže potom podám info 🙂 Inak oceňujem rýchle vstrebávanie a príjemný pocit po nanesení.

    4. Starostlivosť proti drobným nedostatkom pleti - do tohto gélového krému som tiež vkladala mnohé očakávania. A zaujal hlavne svojou konzistenciou - vôbec nie je mastný, akoby sa na prvý pohľad mohlo zdať. Stačí ho naniesť v malom množste /takže vydrží dlho/ a pleť zostáva hladká. Používala som ho aj pod make-up, no ako bonus by som privítala keby obsahoval aj SPF faktor na ochranu pred slnkom.

    V testovaní kozmetiky pokračujem aj naďalej a odporúčam ju aj na základe pomeru ceny a kvality 🙂 Prípadne sa poteším aj odporúčaniam na ďalšie produkty 🙂

    A na záver ešte touto cestou ďakujem Modrému koníku a zn. Yves Rocher za túto skúsenosť!

                                                                                                                                            Lenka 

    lilien1914
    17. aug 2019    Čítané 312x

    YVES ROCHER MÁ U MŇA ZELENÚ!

    Moje dvojtýždňové testovanie produktov Yves Rocher Sebo Végétal skončilo. Nadišiel čas, aby som sa vo forme recenzie o svoje skúsenosti s touto kozmetikou podelila i s vami.

    V skratke o tejto kozmetike. Všetky produkty sú vyrobené z prírodných produktov s cieľom chrániť prírodu a sú balené do eko obalov. S Yves Rocher sa nemusíte báť prítomnosti silikónov, minerálnych olejov a voskov, ale ani kvapalných plastov. Naopak, môžete sa tešiť na prítomnosť rastlinných olejov. Vďaka kúpe výrobkov Yves Rocher budete šetriť nielen svoju pleť, ale aj prírodu a peňaženku.

    Dostala som možnosť testovať nasledovné produkty:

    Čistiaci gél, 125 ml

    Tonikum s okamžitým zmatňujúcim účinkom, 150 ml

    Antioxidačné obnovujúce sérum, 30 ml

    Starostlivosť proti drobným nedostatkom pleti, 50 ml

    Moja pleť je zmiešaná, teda presne typ pleti, pre ktorú Yves Rocher svoju radu Sebo Végétal odporúča. Rad obsahuje účinnú látku rojovník grónsky.

    Testovanie produktov som zahájila použitím čistiaceho gélu.

    Účinky:

    • odstraňuje zvyšky make-upu a nečistôt

    • tonizuje pokožku

    • odstraňuje prebytočný maz

    Gél je v Eco-friendly plastovej tube a dostať ho v 100 ml a 125 ml balení. Aplikuje sa ráno a večer na navlhčenú tvár.

    (MOJE) PLUSY: čistý, svieži a hladký pocit na tvári, nie lepkavý

    (MOJE) MÍNUSY: žiadne

    Druhým krokom ku pleti bez lesku, je výrobok tonikum s okamžitým zmatňujúcim účinkom.

    Účinky:

    • sťahuje póry & zmatňuje pleť

    • reguluje tvorbu kožného mazu

    • vyhladzuje nerovnosti pleti

    Dostať ho v 150 ml balení. Odporúča sa používať ráno a večer. Toto tonikum od Yves Rocher je dvojfázové, preto je lepšie fľašu pred použitím vždy poriadne pretrepať, aby sa prášok a tekutina zmiešali a rovnomerne aplikovali na pokožku. Zaujímavej hnedej farby na kozmetickom tampóne sa nezľaknite 😀

    (MOJE) PLUSY: okamžitý pocit čistej pokožky, pohodlne čistenie pleti kozmetickým tampónom bárs aj pri tv, menej kožného mazu a po 2 týždňoch používania mám (ale fakt) hladšiu pokožku tváre

    (MOJE) MÍNUSY: silná vôňa (netuším kvôli ktorej zložke, ale až ma pri aplikovaní rozkašľalo) a lepkavý pocit na tvári (ktorý, ale po následnom použití séra alebo krému, vymizne)

    Moja tvar je pripravená na nanesenie ďalšej starostlivosti. Je ním antioxidačné obnovujúce sérum.

    Účinky:

    • okamžite sa vstrebáva

    • zjemňuje a zmatňuje povrch pleti

    • má antioxidačné účinky a zabraňuje oxidácii kožného mazu

    Balenie séra je sklenené, vďaka čomu vyzerá produkt fakt luxusne. Zakúpiť si ho viete v 30 ml a v 100 ml balení. Dávkovanie produktu je pomocou pipety. Používa sa ráno a večer na očistenú a tonizovanú pleť. Nanáša sa ľahkými tlakmi dlaňou.

    (MOJE) PLUSY: okamžitý matný účinok bez lepkavého pocitu na tvári, príjemná vôňa, ľahká textúra a pomerne rýchlo sa vstrebe

    (MOJE) MÍNUSY: aplikácia pomocou pipety a možno pre niekoho aj sklenené balenie (odporúčam skladovať mimo dosahu deti 😀 )

    Posledným produktom z testovacieho balíčku bola starostlivosť proti drobným nedostatkom pleti.

    Účinky:

    • pleť vyhladí a zmatní 

    • absorbuje prebytočný maz

    • účinne hydratuje po dobu 24 hodín

    Krém je balený do skleneného obalu, vôňa je príjemná. Vyrába sa v 50 ml a 100 ml balení. Aplikuje sa pravidelne ráno a večer na vyčistenú pleť. Je i skvelým podkladom pod make-up.

    (MOJE) PLUSY: krém ustál aj ako podkladová baza pod make-up, hydratovaná pleť, ale bez prebytočného mazu, naozaj ľahká, nemastná gélová textúra a zas raz bez lepkavého pocitu na tvári

    (MOJE) MÍNUSY: nech sa to tonikum necíti ukrivdene, tak aj tu uvediem ako negatívum sklenené balenie

    Po 2 týždňoch testovania môžem tieto výrobky s čistým svedomím odporučiť každej žene so zmiešanou alebo mastnou pokožkou tváre. Moje bezprostredné skúsenosti s nimi som za uplynulé dva týždne pridávala na svoj blog. Používala som ich fakt poctivo každé ráno a každý večer. K maximálnemu efektu alebo proste k umocneniu efektu odporúčam používať minimálne 3 výrobky z tejto rady Sebo Végétal. Cenovo sú fakt v pohode, teda investícia nebude až taká bolestivá. Osobne ostanem tejto pleťovej kozmetike verná.

    Na záver by som sa chcela poďakovať @konik_testuje za šancu a ženám, ktoré sa zapojili do mojej ankety a aj do hry o srdiečka. Potešia ma vaše postrehy, popr otázky na ktoré vám veľmi rada odpoviem.

    lilien1914

    velvet9
    16. aug 2019    Čítané 216x

    Som spokojná !

    Ahojte, toľko šťastia som mala, opäť som bola vybratá na testovanie kozmetiky vďaka Modrý koník testuje. Testovala som kozmetiku Yves Rocher z rady Sebo Végétal. Yves Rocher mám rada a používam už dlhšiu dobu, ale táto rada Sebo Végétal bola novinka nie len na trhu, ale aj pre mňa!

    Prvý som vyskúšala gél z radu Sebo Végétal. Je určený na mastnú až zmiešanú pleť. Príjemne vonia a pleť je dokonalo čistá a hladká. Používala som ho večer po odlíčení a ráno pri rannej hygiene. Za mňa určite odporúčam aj pre mladé dospievajúce slečny, kde sa pleť začína mastiť. Celá táto rada Sebo Végétal obsahuje účinnú látku zo šišiaka bajkalského, ktorý pleť prekrvuje a zároveň čistí.

    Tonikum s okamžitým zmatňujúcim efektom som aplikovala na vatový tampón. Nanášala som na pleť vždy večer a niekedy aj ráno len tak, na osvieženie pleti. Príjemne vonia a osvieži. Pred použitím treba pretrepať aby sa zmiešala spodná usadenina, ktorá ale nie je vada, práve naopak 🙂 

    Starostlivosť proti drobným nedostatkom pleti: krém mal ľahkú textúru a výborne sa aplikoval a pomerne rýchlo aj vstrebal. Pleť som malá hebkú a vypnutú. Používala som ho ale len večer, lebo mi robil zváštne ako keby žmolky a neviem si predstaviť, dať si na to make-up. Ale pre slečny, ktoré sa ešte nemaľujú, bude fajn aj ráno.

    Antioxidačné obnovujúce sérum sa mi naozaj veľmi zapáčilo. Vďaka praktickému baleniu sa ľahko aplikuje. Natiahnete do pumpičky stlačením a potom kvapnete na tvár. Ja som používala hlavne na zónu T - čo je čelo a nos, kde sa mi najviac mastí pleť. 

    Som rada, že som mohla testovať práve kozmetiku Yves Rocher, ktorá mi je sympatická tým, že sa snaží chrániť životné prostredie a používa prírodne materíaly a recykluje obaly. Vďaka za túto skúsenosť.

    lina002
    16. aug 2019    Čítané 234x

    YVES ROCHER dal stopku lesku

    Ahojte, volám sa Miriama a mala som možnosť testovať rastlinnú kozmetiku značky YVES ROCHER, rad SEBO VÉGÉTAL. Moja pleť od čias puberty trpí na zvýšené mastenie sa a drobné akné počas menštruácie. Veľmi som uvítala skúsiť zabojovať proti nedostatkom mojej pleti.

    Prvým produktom, po ktorom som siahla, bol čistiaci gél. Ako bonus pre moju pleť vždy používam konjakovú hubku, ktorou pleť zároveň masírujem. Čistiaci gél mi pleť dokonale vyčistil, dokonca počas používania sa mi nerobili vyrážky, ktoré mi často znepríjemnili deň. Gél má príjemnú konzistenciu a veľmi príjemnú, nevtieravú vôňu. Prípravok som požívala ráno a večer.

    V druhom kroku som vždy požila dvojfázové tonikum.Pred každým použitím som tonikum pretrepala, aby sa zmiešal prášok s tekutinou, potom som už len naliala na tampónik a vyčistila pleť. Pleť bola okamžite zmatnená. Jedinou nevýhodou pre mňa je hnedá farba tonika, lebo na tamponiku nebolo vidieť, či bola pleť dokonale vyčistená gélom. Priznávam, tonikum som použila viackrát za deň, lebo ten pocit po použití je pre mňa neopísateľný.

    Tretím krokom je sérum. Sérum má veľmi ľahkú textúru, nádherne vonia. Aplikuje sa veľmi ľahko vďaka pipete. Potom som si ho už len jemne vmasírovala do pleti. Pokožka po použití bola jemná a veľmi príjemná na dotyk.

    A na záver som pleti dopriala krém. Konečne krém, ktorý mi pleť nenechal mastnú, ale naopak jemnú a vypnutú. 

    A čo na záver? Asi len zhrnúť, že SEBO VÉGÉTAL mojej pleti prospel, pleť je žiarivá, čistá a konečne zatočila s mojím neželaným leskom. 

    Chcem veľmi pekne poďakovať Modrému koníku a značke YVES ROCHER za možnosť vyskúšať si tento malý zázrak. 

    Mamičky, ak máte otázky, kľudne sa pýtajte 🙂

    Miriama

    jakubocovalucia
    15. aug 2019    Čítané 235x

    Po lesku už žiadne stopy...

    Ahojte,

    tak prišiel ten deň, kedy sa pokúsim napísať zmysluplnú recenziu na produkty od YVES ROCHER z rady SEBO VÉGÉTAL. Ako prvé by som sa chcela veľmi pekne poďakovať Modrému koníku za možnosť vyskúšať tieto produkty. Ani som v to nedúfala, že by sa na mňa šťastie usmialo a budem vybraná spomedzi všetkých tých komentárov, preto som sa veľmi potešila, keď som si našla IP od koníka. Ja s mojou veľmi mastnou a aknóznou pleťou som už vyskúšala XY produktov, ale zatiaľ som nenašla nič, čo by malo nejaký pozitívny účinok. Všetko bolo len dočasné, ba ani dospelosť ma tohto problému a boja s akné nezbavila. Bojujem doteraz. Ja ako pokusný králik kadejakých produktov som sa skúšania nebála a pustila sa do rady SEBO VÉGÉTAL. Keď mi kuriér zatrúbil pred domom a odovzdal balík, bola som nadšená. Balík bol krásne zabalený, a dokonca zladený vo farbách produktov. Tak som začala skúmať čo sa v balíku nachádza. Balík obsahoval 4 zelené novinky:

    • Čistiaci gél - 125 ml
    • Tonikum s okamžitým zmatňujúcim účinkom - 150 ml
    • Antioxidačné obnovujúce sérum - 30 ml
    • Gélovy krém - starostlivosť proti drobným nedostatkom pleti - 50 ml

    Za Plus dávam produktom krásne obaly, materiál, z akého sú vyrobené, a neskutočnú vôňu, ktorá isto ulahodí každej žene. Všetky produkty som si so sebou zbalila do kufra na dovolenku, aby som ich poriadne otestovala v horúčavách. A keďže táto rada bola vyvinutá pre mastnú pleť so sklonom k nedokonalostiam, nič lepšie, ako ich vziať so sebou, som nemohla urobiť. Táto rada obsahuje účinnú látku zo šišiaka bajkalského, ktorý pleť prekrvuje a zároveň ju čistí. Prášok zo šišiaka zabraňuje veľkému masteniu pleti, eliminuje výskyt pórov a čiernych bodiek.

    1. Ako prvé som vyskúšala čistiaci gél.

    Prišiel večer a s ním prvé zoznámenie s týmto produktom. Pleť som si odlíčila od make-upu odličovacími obrúskami, potom navlhčila vlažnou vodou a naniesla krúživými pohybmi gél o celej tvári. Gél ma zo začiatku prehľadnú farbu, no po chvíli sa zmení na jemnú penu. Po dočistení som si gél z tváre zmyla vlažnou vodou a tvár usušila. Gél som používala každý deň ráno a večer. Gélik je vhodný pre zmiešanú a mastnú pleť. Bez problémov mi odstránil z pleti zvyšky make-upu a prebytočný maz. Pleť mi vôbec nevysúšal a po vyčistení som nemala pocit napnutosti,skôr taký svieži pocit. Pleť bola príjemná hladká.

    1. Tonikum s okamžitým účinkom - je zmatňujúce a je dvojfázove, preto je potrebné fľašu pred použitím poriadne pretrepať. Môže sa používať 2x denne, ak máte veľmi mastnú pleť, čo je aj môj prípad. Ja som ho používala aj ráno aj večer. Fľaštičku som poriadne pretrepala, naniesla na vatový tampón a jemne ním prešla po celej vyčistenej tvári. O nanesení som mala na tvári chvíľu taký lepivý pocit. Počkala som, kým sa poriadne vsiakne a mohla tak ísť na ďalší produkt. Toto tonikum mi pleť pekne zmatnilo, regulovalo tvorbu mazu a vyhladilo nejaké nerovnosti pleti. Tiež mi zmiernil začervenané miesta na pleti.
    1. Antioxidačné obnovujúce sérum - na toto sérum som sa najviac tešila, pretože s takýmto typom produktov nemám veľmi skúsenosti, preto som bola plná očakávaní, čo to s mojou pleťou urobí. Používala som ho iba večer na vyčistenú pleť gélom a tonikom. Pomocou pipetky som si malé množstvo séra nakvapkala po tvári a prstami vklepala. Sérum sa mi okamžite do pleti vstrebalo a zjemnilo ju. Avšak tak, ako toto sérum, aj ostatné produkty neodporúčam na podráždenú pleť, píšu to aj v návode a je to tak. Ja mám pleť aknóznu a stále podráždenú, preto ma prvé dni počas skúšania pleť štípala. Produkty som ale riskla skúšať ďalej, a dobre som spravila. Po pár dňoch sa mi pleť oveľa zlepšila.
    1. Gélovy krém - starostlivosť proti drobným nedostatkom pleti - ako posledný produkt z tejto rady a zároveň aj posledný produkt mojej večernej rutiny, bol tento krém. Krémik som si v malom množstve naniesla krúživými pohybmi na vyčistenú pleť, hneď po vsiaknutí séra. Používala som ho iba večer, pretože počas dňa sa maľujem a od make-up by som ho neodporúčala, pretože sa drolí. Tento krém však dokonale absorbuje prebytočný maz, sťahuje póry a vyhladzuje pleť. Tiež mi ju pekne hydratoval. Tomuto krému trvá trošku dlhšie, kým sa vstrebe, ale nejak mi to nevadilo, keďže som ho používala večer pred spánkom.

    A čo na záver?

    Po 2 týždňoch testovania rady SEBO VÉGÉTAL môžem povedať, že som veľmi spokojná. Pleť mám krajšiu a nelesknem sa ako diskoguľa. Určite budem tieto produkty používať ďalej a majú čestné miesto v mojej kúpeľni. Môžem ich len odporučiť, pre mastnú pleť sú ako stvorené.

    #test_yvesrocher7
    Hlásim sa po týždňovej dovolenke z Bulharska 🤩 a samozrejme som si do kufra zbalila aj produkty YVES ROCHER aby som ich otestovala aj v poriadnych horúčavách 🤪
    Každodennú rutinu ako doma tak aj na dovolenke som ukončovala týmto úžasným kremikom ktorý neskutočne vonia a ma vynikajúcu konzistenciu 👌👌 stačí ho máličko na celú tvár, takže vám kremík dlho vydrží 👌 používala som ho len večer, ráno moc nie pretože sa zvyknem maľovať a pod mejkap by som ho ne odporúčala.

    (2 fotky)
    jakubocovalucia
    Správa bola zmenená    7. aug 2019    

    #test_yvesrocher7
    Ako tretí produkt z balíčka od yves rocher ktorý som skúsila je toto regeneračné sérum. Má príjemnú konzistenciu, rýchlo sa vsiakne do pokožky, a pleť po ňom je taká vyživená 👌

    #test_yvesrocher7
    Ďalším produktom v testovaní s YVES ROCHER a koníkom, a teda aj ďalší produkt v mojej terajšej skincare je toto tonikum s okamžitým zmatňujúcim účinkom. Každé ráno, a každý večer po vyčistení tváre gélom si následne na vatový tampón nanesiem toto tonikum ktoré je najprv dôležité poriadne pretrepať a jemne si tampónom dočistím tvár, odstránim tak ešte nejaké prebytočné nečistoty, a tvár toto tonikum ukľudní a zmatní. 👍

    jakubocovalucia
    Správa bola zmenená    31. júl 2019    

    #test_yvesrocher7
    Ako prvý som samozrejme po ťažkom dni vyskúšala tento čistiaci gélik. Pleť som si večer odlíčila od mejkapu, potom ju navlhčila jemne vodou a následne aplikovala gél. Stačí ho máličko a urobí si svoju robotu ako treba 💪 Gélik som jemne krúživými pohybmi aplikovala po celej tvári, a postupne sa z jemného priehľadného gélu stala jemná krémová pena. Po dôkladnom vyčistení pleti som si tvár umyla čistou vodou, a usušila uterákom.
    Pleť ostala čistá a svieža, žiaden pocit suchej a napnutej pleti. Ale viac teda v článku neskôr 😉
    Alee ach 😍 ani si neviete predstaviť ako tieto produkty krásne voňajú 👍

    #test_yvesrocher7
    Ahojte 🙋‍♀️
    Ani som tomu neverila a predsa.... Spomedzi všetkých komentárov pod príspevkom ma vybrali na 2 týždňové skúšanie produktov od YVES ROCHER rady - sebo vegetal. Keď mi prišla správa od koníka že si ma vybrali veľmi som sa potešila pretože ja v takýchto veciach šťastie nemám, ale konečne sa na mňa usmialo šťastie 😁
    Tak ja som si včera pekne vyvaľovala šunky doma na lehátku, keďže bolo tak krásne slnečno ☀️, slnila som sa ostošesť, keď mi zrazu zvoní telefón... Volal kuriér že o 5 minút je pri mne. Tak ja rýchlo šup do domu prezliecť sa až ma kuriér nemusí vidieť polonahú 🤣 a tak som ho netrpezlivo čakala.
    A dočkala som sa! Je tu, mám ho! A poviem vám už večer som produkty otestovala a som veľmi milo prekvapená už po prvom použití 😍

    konik_testuje
    19. júl 2019    Čítané 10928x
    Image title

    Vaše skúsenosti so Sebo Végétal od Yves Rocher

    Aj vy by ste si chceli užiť leto s krásnou, čistou pokožkou, ktorá sa neleskne hneď, ako vystrčíte päty z domu? Chcete oslniť sviežou pleťou bez známok nedokonalostí, ktoré sa vás akosi nechcú pustiť a sprevádzajú každý váš krok? Ak patríte k ženám, ktoré trápi zmiešaná alebo mastná pleť, toto testovanie vám sadne ako uliate.

    Čo testujeme

    Pre všetky ženy, ktoré hľadajú komplexné, účinné a prírodné riešenie starostlivosti o zmiešanú až mastnú pleť, máme pripravený tento balíček kozmetiky Yves Rocher. Rad Sebo Végétal bol vyvinutý špeciálne pre potreby zmiešanej a mastnej pleti. Obsahuje prášok z listov rojovníka grónskeho, ktorý má priaznivé účinky práve na tento typ pleti:

    • ZMATŇUJE a REGULUJE tvorbu kožného mazu.
    • VYHLADZUJE nerovnosti a zjemňuje zrnitosť pleti.
    • CHRÁNI pred nedokonalosťami pleti tak, že zmierňuje zápaly a bráni oxidácii kožného mazu.

    V balíčku, ktorý môžete testovať aj vy, na vás čakajú produkty, ktoré sa postarajú o kompletnú starostlivosť o vašu pleť:

    Čistiaci gél so sviežou nemastnou gélovou textúrou je prvým krokom pri starostlivosti o zmiešanú a mastnú pleť. Obsahuje viac než 96 % zložiek prírodného pôvodu, čistí, zbavuje pleť nadbytočného kožného mazu a jemne odstraňuje nečistoty a zvyšky líčenia.

    Tonikum s okamžitým zmatňujúcim účinkom má tekutú textúru s práškom, ktorý redukuje prebytočný kožný maz a viac než 98 % zložiek je prírodného pôvodu. Postará sa o krásnu pleť vďaka dvojfázovému zloženiu tonika s púdrom, znižuje zrnitosť pleti a zmatňuje.

    Antioxidačné obnovujúce sérum má ľahkú fluidnú textúru a obsahuje viac než 97 % zložiek prírodného pôvodu. Má antioxidačný účinok, prebúdza jas zmiešanej a mastnej pleti, zmatňuje ju a zjemňuje jej zrnitosť, vďaka čomu vyzerá pleť ako znovuzrodená.

    Starostlivosť proti drobným nedostatkom pleti má sviežu, ľahkú gélovú textúru a obsahuje viac než 91 % zložiek prírodného pôvodu. Pleť je zmatnená a má zjednotený odtieň, je hydratovaná a znovu nachádza rovnováhu.

    Testujte s nami ekologickú, rastlinnú kozmetiku a spravte krok nielen ku krajšej pleti, ale aj k ochrane našej planéty. Všetky produkty sú v sklenenom alebo v recyklovateľnom flakóne s obsahom recyklovaného plastu. Kartónové obaly sú z trvale udržateľného lesného hospodárstva.

    Koho hľadáme

    Hľadáme 10 žien so zmiešanou a mastnou pleťou, ktoré vyhľadávajú kvalitu, prírodné zloženie, zaujímajú sa o ochranu našej planéty a na svoju pleť si nájdu čas každý deň. Ak si sa v predošlej vete našla, navyše si komunikatívna, rada fotíš a s nadšením sa s nami podelíš o priebeh testovania, neváhaj sa zapojiť ;)

    Ako sa zapojiť

    Chceš dopriať svojej nedokonalej pleti dokonalú starostlivosť s Yves Rocher? Stačí, ak nám v komentári napíšeš, akú máš pleť. Dala by sa opísať ako mastná alebo skôr zmiešaná? A čo nedokonalosti v podobe nepríjemných vyrážok či upchatých pórov? Nezabudni spomenúť, ako sa o ňu staráš a presvedčiť nás, že ty si tá pravá 🙂

    Zapojiť sa môžeš do nedele 21.7.2019. V priebehu týždňa oslovíme vybraté mamičky prostredníctvom internej pošty.

    Už teraz sa tešíme na všetky vaše komentáre!

    konik_testuje

    konik_testuje
    Správa bola zmenená    18. júl 2019    

    Svet kozmetiky je naozaj obrovský a občas máme problém, po ktorých produktoch siahnuť. Na základe akých kritérií si vyberáte kozmetiku pre svoju pleť? 🙂 3 srdiečka sú samozrejmosťou ❤

    A) Mám svoju obľúbenú kozmetiku, ktorej som verná už dlho.
    B) Riadim sa odporúčaniami kamarátky.
    C) Kozmetiku rada striedam a skúšam nové produkty.
    D) Vyhľadávam recenzie na internete.
    E) Priznávam, rozhodujúci je u mňa aj obal a dizajn.
    F) Volím prírodné produkty a čítam zloženie.

    Testujte s nami rastlinnú pleťovú kozmetiku Yves Rocher: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/vase-skusenosti-so-sebo-vegetal-od-yves-nhjbjj/ 🙂

    #test_yvesrocher7

    konik_testuje
    Správa bola zmenená    8. júl 2019    

    Leto a teplé počasie so sebou prinášajú pohodu a spomalenie. Zahajujeme dovolenkový režim a v niektorých činnostiach poľavujeme 🌞 No rozhodne by sme nemali poľaviť, ak ide o starostlivosť o pleť. Ako vyzerá vaša pleť v týchto letných dňoch? Odmena v podobe 3 srdiečok za každú odpoveď je istá ❤

    A) Trápi ma mastná pleť.
    B) Nepozorujem žiadne zmeny.
    C) V lete sa mi pleť zhorší.
    D) Leto má na moju pleť priaznivé účinky.

    Už čoskoro vám opäť prinesieme testovanie s obľúbenou rastlinnou kozmetikou Yves Rocher 🙂

    #test_yvesrocher7