Lekárka nevidela akciu srdiečka

ds081005
21. okt 2017

Ahojte,som 9+2 tt,babo sme neplanovali,uz mame 2 chalanov,ale prijali sme to a zacali sme sa tesit. Bola som na kontrole po 2tt,dr zodnotila vsetko super,vacok krasny,pekne narastlo ,srdiecko videla bit,no nevedela ho pustit a zmerat, mam az prilis zatocenu maternicu dozadu,az tmr uplne dodola,tak ma poslala do inej ordinacie a tam mi povrdali,ze nevidia akciu,akokeby mi dali facku,v pondelok idem na kontolne utz,ked som povedala dr ako som pocjodila,nechapala,vraj ona ho videla.som zmatena,pripravujem sa na najhorsie. Nemate niekto skusenost?

veppa
21. okt 2017

Ahoj, ja som tiez pri tretom tehotenstve mala problem s akciou srdca, nesedel tyzden od poslednej menstruacie ... Uz som bola objednana kyretaz, predoperacne vys. som absolvovala a v den kedy ma mali cistit, urobili posledne sono a AS bola pritomna a mame zdravu bambulku... Bolo mi povedane, ze otazne bolo kedy som otehotnela - asi tesne pred MS, potom kvalita USG stroja, tiez dva labaky kde mi riesili hladinu HCG nemusia byt totozne vo vyhodnocovani. No bola to velkaaa tortura ...Vsetko dobre dopadlo. Prajem vsetko dobre...

ds081005
autor
21. okt 2017

@veppa , ďakujem za povzbudenie,v podstate čakám na najhoršie, nakoľko viac dôverujem utz toho druhého lekára. A pokiaľ sa nemýlim,ale mne by mal ten termín ovulácie sedieť

ds081005
autor
21. okt 2017

@veppa môžem vedieť v kolkom si bola ty?

veppa
22. okt 2017

@ds081005 Ahoj, je to uz 5 rokov, bolo to okolo 8t., uz si nepamatam presne, mala je narodena 19.jun /40t./ a mna mali cistit 2.11.Viem len, ze vsetci uz riesili,ze ma byt v danom tyzdni pritomna AS, cakalo sa, odobrali mi 2 x HCG ...to tiez bolo divne, vsetko nasvedcovalo, ze je koniec ... Az to posledne USG, kvalitny ultrazvuk 2.11. preukazal pritomnost AS. Odstupom casu hodnotim, ze netreba sa unahlovat a cas vsetko ukaze ... Drzim prsty.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre