Bolesti v podbrušku v prvom trimestri. Je to normálne?

jasom
18. okt 2008

Ahojte, prosim vas je bolest v podbrusku v prvom trimestri normalna? Som 12tt a doteraz ma bolelo v podbrusku iba velmi malo a sem-tam. na konikovi som nasla iba prispevky v neskorsom stadiu tehotenstva. Dakujem 🙂

shela
18. okt 2008

neboj je to normalne ...roztahuje sa ti maternica

lucinka1104
19. okt 2008

je to uplne normálne práveže aj tu píšu o pichaní a bolestiach už od 6 tt , bábo rastie a tvoje telíčko mu robí priestor takže sa musí rozťahovať maternica, neboj sa pokiaľ nemáš krče a nekrvácaš je všetko v poriadku.

czoko
19. okt 2008

Ahojte baby, neviem ešte v ktorom týždni som, Zajtra idem na UTZ ale myslím, že tak v 5tt možno v 6 tt, fakt neiviem. HCG som mala v pondelok 13.10. HCG 1568. Doteraz som mala jemné bolesti v podbrušku ako keby som mala dostat mrchu. Teraz už druhý den žiadne bolesti nemám. Bojím sa, že sa mohlo niečo stat. Snažíme sa už dlho aj sme boli na jedno neúspešnom IVF a až teraz som ostala spontáne tehotná. doktor mi tiež povedal, aby som sa ešte predčasne neradovala. Prosím je to možné, že dva dni nemám žiadny pocit v podbrušku?

bianus
19. okt 2008

czoko- ked nekrvacas a nespinis /hnede spinenie/, tak je to ok. ono sa to strieda, jeden den ta viac boli a druhy den vobec, aspon u mna to takto bolo.drzim palce.

erika84
19. okt 2008

Ahoj czoko-ja som v 15 tyzdni. A bolesti som tiez mala nepravidelne,takze podla mna sa nemusis bat. Tiez som ich niekedy 2-3 dni nemala a potom as znova objavili

lienka79
19. okt 2008

urcite je gto normalne...mna tiez stale nieco pichalo,b olelo..dost dlho..Maternica sa prisposobuje, zvacsuje..tak to suvisi s tym..
Uzivaj si to 😉

lucinka1104
19. okt 2008

je to uplne normálne maternica sa nerozťahuje vkuse 😉

czoko
19. okt 2008

Ďakujem baby, ste zlaté. Zajtra idem na UTZ a ja dúfam, že tam už niečo bude vidieť a hlavne, že bude všetko v poriadku. Nič iné si ani neprajem. Dám vedieť. Zatiaľ papa

krasulka
19. okt 2008

czoko, urcite je to normalne, mna bolelo brusko az do nejakeho 15 tt a to dost, aj om sa bala vela krat ci je to OK. Pomahalo mi ked som si vylozila nohy a dala nejaky vankusik alebo deku na brucho. Pokial tie bolesti niesu sprevadzane nejakymi velmi silnymi krcami alebo krvacanim tak bud pokojna. 🙂 Drzim palcky a zelam pohodove tehu 🙂

jasom
autor
20. okt 2008

Dakujem baby za odpovede a czoko drzim palce 😉
Mna dnes boli to brusko nejako viac ale ked hovorite ze je to normalne, zacinam za chviliu 13tt tak asi to bude tym. 😎

czoko
20. okt 2008

Ahojte, tak som bola dnes u doktora, už tam konečne niečo videl a vraj sa to vyvíja ako má. Som v 5tt+2. Dal ma na PN, aby sme niečo nepodcenili, ked sme sa tak dlho snažili. Tak teraz budem len odpočívať. Idem si o štvrtej pre PN a som zvedavá či budem mat aj nejaké vychádzky.

czoko
20. okt 2008

Jasom, tak sa drž a to nojhoršie máš už za sebou. Gratulujem

janne6969
20. okt 2008

czoko to je super, ze tam uz nieco bolo vidno. Ja som bola na utz dnes a zatial to bolo len velmi nejasne. Zajtra mam volat pre vysledky krvi a potom dufam aj mna caka utz.
A brusko pobolieva aj mna. Ako pred mrchou. Ale len ked sa postavim.

czoko
20. okt 2008

Tak ti držím moc palce a opatruj sa teraz je to doležité.

janne6969
20. okt 2008

Dakujem. Ved cely den len posedavam a davam si pozor. Aj tak mam stale taky divny pocit. Ja neviem. Ani mi nieje poriadne zle. Tebe je?

jasom
autor
20. okt 2008

czoko 🙂 dakujem, tiez si hovorim ze najhorsie mam za sebou, ale ked ja som taka polepena zo vsetkeho, stale si to neviem vychutnavat, stale sa len bojim, a dokonca si bojim kupit pre babetko co i len malickost pre radost, lebo som asi poverciva 😒

czoko
20. okt 2008

janne, mne nebolo nič až dodnes ked som prišla k lekárovi a ako tak sedím v čakárni tak mi došlo tak zle, že som musela íst vracať. To bolo hrozné oblial ma pot a bola som hotová. A to som si včera hovorila, že mi je kupodivu nejako dobre a že nemám žiadne problémy. Bála som sa že som potratila. Dnes mi doktor povedal, že sa to zatial vyvíja dobra a som v 5tt+2. A marodujem a tak si to teraz budem užívat a odpočívat.

czoko
20. okt 2008

jason, to sa hovorí, aj ja teraz sa stále bojím aby sa niečo nestalo a ak by som mala po prvom trimestri tak zasa budem stresovat aby sa tiež niečo nestalo. To sme my baby, starostlivé až moc. Ale čo s nami, chceme baby tak to musíme nejako vydržat a byt štastné, to bábo to tiež cíti.

cimika222
20. okt 2008

ahojte babenky ja som v 11tt v stredu idem na kontrolu a aj mna pobolieva v podbrusku a vôbec nesiním ani nekrvacam tak podla vasich sprav je to v poriadku?

jasom
autor
21. okt 2008

Cimika222 > asi by to malo byt v poriadku, roztahuje sa maternica tak by to malo byt v poriadku. 😅 ale ja idem tiez na uvz zajtra tak budem spokojnejsia 😉

janka30
21. okt 2008

Ahojte,

ja mavam tiez dost casto bolesti, do konca siedmeho tyzdna stale, ako keby mi islo nieco vystrelit z brucha, ale vcera som bola u doktorky a hovorila som jej to a povedala, ze to je v poriadku a babatko sa vyvija ako ma.

janne6969
21. okt 2008

Ahojte. Tak som definitivne tehu. Teda podla krvi. Buduci piatok hadam budem mat aj obrazok 😅

lucinka1104
21. okt 2008

jane gratulujem a prajem krásne tehulkovanie

cimika222
21. okt 2008

jannne blahozelam
😎

czoko
21. okt 2008

janne, gratulujem a opatruj sa.

cimika222
22. okt 2008

ahojte ja som dneska bola na kontrolu som v 12tt a sme obaja v poriadku všetko sa vyvija tak ako ma, tak uz sa nemusim strachovat.Doktor mi povedal ze tie bolesti v podbrusku to je normalne to je dobre znamenie aspon viem že to rastie..

jasom
autor
28. okt 2008

Cimika222: gratulujem, to je super ze ste v poriadku aj ja som bola presne 12+0tt na uvz a vsetko bolo v poriadku a tiez mi lekar povedal ze bolesti su normalne, ale asi pred 2 dnami som vysadila duphaston a teraz ma nejako pobolieva v podbrusku, predtym ma bolelo sem tam- tak sa tiez trochu obavam ale dufam ze vsetko je v poraidku
😅

jasom
autor
18. nov 2008

Ahojte baby ako pokracujete?
Ja som uz skoro na konci 16tt a bolest v podbrusku som uz tyzden nemala a dnes znovu zacala 😒 ☹ tak zase pochybnosti ci je vsetko ok, baby vam tie bolesti ustali?

cimika222
18. nov 2008

no ahoj ja som tiež brala duphaston ale potom mi uz dr. povedal ze stačí a tie bolesti v podbrušku mávam tiež sem tam na buduci týžden ideme na kontrolu tak som zvedava bude mi brať aj krv a mam doniesť aj moč..

jasom
autor
18. nov 2008

ja som dnes bola u lekara, brali mi krv na AFP testy a lekar sa ma pytal ci vsetko ok, ja som mu spomenula ze tie bolesti mam a on ze ked su neni pravidelne a netvrdne brucho tak je to ok. 😒 ale i tak uz sa neviem dockat na uvz hoci idem az o 2 tyzdne, je to ako vacsnost.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre