Čo pomôže na prechladnutie v prvom trimestri?

sunflower80
13. dec 2016

Ahojte baby, pls mate nejake overene homeopatika na nadchu a prechladnutie v prvom trimestri? Som 9+2 a mam strasnu nadchu.

lucinka511
13. dec 2016

ak nemas teplotu tak len vykezat.citron a do nosa morsku sol a vydrzat...nadcha lrejde po 7dnoch ci iz s pomocou alebo bez pomoci lieviv a homeopatika su len placebo.

sunnytt
13. dec 2016

caj citron med, naparovat sa nad slanou vodou najlepsie morskou

sovica
13. dec 2016

Tak, ako píšu kočky vyššie... - naparovať, nahrievať dutiny (ak máte doma lampičku), čajíky (Zázvor, Materina dúška, Medovka lekárska...), med, zvýšiť dávku vitamínov, hlavne C-čka a ak vám to nevadí, tak aj prírodné antibiotikum - cesnak, cibuľa. Prajem skoré uzdravenie 🙂

lucinka511
13. dec 2016

@sunflower80 pozor ale niektoro bylinky sa v tehu nemozu patribtam aj materina duska a zazvor.treba previtat cobsa moze a co nie.

sovica
13. dec 2016

@lucinka511 Zázvor sa na 100% môže. Mne nosili LEN zázvorový čaj a to som ležala s komplikáciami na gynekológii v Nemecku (bola som v 1 trimestri). Bol však na mňa strašne silný, lebo mi ho robili z čerstvého zázvoru, tak som potom prešla na iný. V každom prípade, pri nachladnutí ho môžem len odporúčať. Materinu dúšku som tiež pila v pohode. Obe deti donosené a zdravé 🙂.

sunnytt
13. dec 2016

zazvor sa praveze moze, aj pri nevolnsoti, v lekrani predavaju aj zazvorove lizatka na nevolnost samozrejme s mierou, 1 caj za den pocas prveho triemstra je uplne ok. ja som pila prvy trimester pravidelne 1 salku zazvoroveho caju

http://www.fertility.sk/sk_SK/tehotenstvo/bylin...

sibalka21
13. dec 2016

v obmedzenom mnozstve sa zazvor moze, ale vo vacsom mnozstve moze vyvolat porod, resp. potrat... Takze opatrne.. Ja som v tehu na nachladnutie nic nebrala.... Pila som ovocne caje s citronom a potila som sa pod paplonom....

lucinka511
13. dec 2016

@sovica je na zozname zakazanych bylin v tehu.urcitr ho piju niektore baby aj v tehu ale ja by som ho nepila.az taky zazravny sa mi ajbtak nikdy nezdal.med som bola nachlasnuta.je jedno ci zazvor.ci ovocny.prislo mi to marovnako.makd

mana173
13. dec 2016

@sunflower80 aj ja som momentalne chora ,uzivam oscilo a septisan na hrdlo.To je pre tehu. A do nosa vincentku striekam a pijem caj roibos od tekkane pomaranc je super a z citronom.

alexmar
4. sep 2018

mne vzdy pomoze poriadne tepla kupel. a i tieto babske rady:
http://www.damskyweb.sk/7-overenych-rad-ako-sa-...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre