Juvamed alebo Sonoclinik v Košiciach

julsh123
20. apr 2020

Ahojte tehulky 🙂 chcela by som poprosiť o radu, mam sa objednať na prvotrimestralny screening, ale neviem, kde je lepšie. Mam na vyber juvamed alebo sonoclinik v Košiciach. Mate niektorá skúsenosť alebo ste počuli, kde je lepšie? 🙂 Ďakujem vám vopred 🙂

timlubka
20. apr 2020

@julsh123 mam skusenost 2 krát Dr.Danovčík ,odborník velký aj spokojnosť možem odporúčať

diaalex
20. apr 2020

@julsh123 každopádne Sonoclinc 🤗 sú proste top 🤗 bola som u nich 3x, bohužiaľ som dr dankovcika nevystihla, ale aj pani doktorka a mladý pan doktor boli super 🙂 vsetko ukázali, vysvetlili, dokonca na prvom hneď pan doktor vedel povedať aj pohlavie (my sme si to nechali na neskôr), nikdy sme nečakali, príjemná atmosféra, milý ľudia ...

lenull103
20. apr 2020

@julsh123 ja som bola minuly týždeň v Juhamed,dr Juhás výborný dr,ja som bola veľmi spokojná. A to som tam nešla len kvôli fotke,ale moje prvé dieťa má aj geneticky syndrom,takze som bola vo veľkom strese..ja môžem Juhamed len a len odporúčať 👌🏻

olivia1425
20. apr 2020

@julsh123 uz tu boli diskusie na tu temu skus pozriet mozno najdes.podla mna to je nahoda,stastie,sympatie 🤷‍♀️ z mojho okolia si chvalia juhasa vsetci moja osobna skusenost cele zle! Tazko poradit. Nasla som tu potom na konovi na nho pripomienky ale podla mna neexistuje lekar co vyhovie vaetkym 🙂 na sonoclinik som pocula tiez len dobre. Na druhe vysetrenie som odmietla ist k nemu.objednala som sa do sace k primarovi, na nho som citala ze je to arogatny.... ze otras, no moja skusenost ze to bol 1 zlaty doktor 🤷‍♀️😁 tolko za mna

pininka1
21. apr 2020

Tiež odporúčam Dankovcika, iba raz som bola u Juhasa a nikdy viac. Je tu už viacero diskusii na tuto tému. On pán doktor veľmi rád straší a posiela na rôzne iné vyšetrenia ktoré niesu vôbec potrebné. A nakopak nerozozná niektoré isté diagnózy. Tak si treba dať pozor. Mám čerstvú skúsenosť a kolegyňou ktora unho bola pár mesiacov dozadu v 30tt a začal že veď vy ste otvorená, hneď začnite brať tieto tabletky a pod. Jej to nedalo a išla ešte v ten deň za svojím doktorom, ten ju pozrel zo spodu a povedal že to vôbec nieje také hrozné ako písal Juhás a že žiadne tabletky, len oddych na posteli a žiaden sex.

julsh123
autor
21. apr 2020

Ďakujem pekne 🙂 Vysetrovali vás už cez bruško? 🙂 medzi 11 - 13 tt?

diaalex
21. apr 2020

@julsh123 áno 🙂

radushka11
29. apr 2020

Za mna urcite SonoClinic 😉

Tu je moja neprijemna skusenost s JUHAMEDom a MUDr. Juhasom:
Neviem, aky je pan doktor odbornik, ale jeho pristup k pacientkam je vsetko ine len nie profesionalny ci ludsky. Ak mate tehotensku zvysenu teplotu, ktora je podotykam pocas tehotenstva normalna, zabudnite na to, ze Vas v case koronavirusu vysetri.

Na prvotrimestralny skrining, ktory je mozne absolvovat medzi 11+0 a 13+6 tyzdnom gravidity som sa objednala zaciatkom 9.teho tyzdna tehotenstva. Dostala som termin vysetrenia v 13+0 tyzdni tehotenstva. Pred vysetrenim som si precitala a dodrzala instrukcie a opatrenia, ktore boli dane do platnosti kvoli koronavirusu.

V den, kedy som bola objednana na prvotrimestralny skrining, mi bol dvakrat zmeneny cas vysetrenia. Samozrejme, prisposobila sa a dostavila sa na vysetrenie vcas a aj s ruskom. Vyplnila som papiere potrebne k vysetreniu a aj prehlasenie tykajuce sa koronavirusu (ktore obsahovalo aj vyhlasenie, ze som v poslednych 2 tyzdnoch nebola v zahranici a ani v kontakte s osobami, ktore by mohli mat toto ochorenie atd.). Dalej mi sestricka urobila uvodne vysetrenie - zobrala krv, odmerala teplotu... Dalsich 45 minut som sedela v cakarni spolu s ostatnymi pacientkami. Ked som bola zavolana k lekarovi, ten mi vo dverach jeho ambulancie opat zmeral teplotu a bez akehokolvek vysvetlenia ci slov zabuchol (podotykam zabuchol a nie zavrel) dvere pred nosom. Nasledne mi sestricka povedala, ze pan doktor ma nevysetri, lebo mam zvysenu teplotu. Ziadala som o novy termin vysetrenia po tom, co som jej vysvetlila, ze mavam zvysenu teplotu (nie horucku) pocas tehotenstva, niesom chora, ze uz mesiac pracujem z domu a ze som ochotna sa dat vysetrit na koronavirus... Zostavalo mi predsa 6 dni, kedy som mohla absolvovat vysetrenie. Samozrejme neuspela som. Namiesto toho som sa dockala doktora, ktory prisiel do cakarne a vykrical sa na mna s tym, ze mam okamzite odist prec, co tu robim a ako si dovolujem ohrozovat jeho a ostatne pacientky. Neviem, aky je pan doktor odbornik, ale gynekolog by mal vediet, ze mat zvysenu teplotu pocas tehotenstva je normalne a nemal by tehotenu zenu obvinovat, ze je prenasacom. Ak pan doktor chce naozaj chranit seba a pacientky, preco nezverejnil na svojej internetovej stranke, ze odmieta vysetrit zeny s tehotenskou teplotou?! Alebo preco mi nezmerali teplotu hned na zaciatku, ked som prisla do cakarne a neposlali prec, preco ma tam nechali cakat 45 minut medzi ostatnymi?! Ak ma uz aj odmietol vysetrit, uplne by stacilo zmenit jeho pristup komunikacie a povedat mi napr. "Mate zvysenu teplotu a sestricka Vam vysvetli dalsi postup.", a nie zabuchnut dvere pred nosom bez akychkolvek slov.

Informacia pre tie, ktore by chceli pana doktora obhajovat - som zdrava ja aj dietatko v mojom brusku, dari sa nam dobre a dufam, ze to takto zostane aj nadalej 🙂

ludko2
16. jún 2020

Juhamed neodporucam, velmi zle skusenosti. Hlavne ked vas pan doktor pouziva ako pokusneho kralika pre medikov. A vysetrenie prebehne rychlo polovicka v latincine nic nerozumiete, na konci vam da papier ze ste zo vsetkym oboznamena a vsetkemu ste rozumeli, ked najde nejaku chybycku napr na srdiecku dietata posle vas aj s medickamy do druhej miestnosti s tym ze vam nahovory, ze to musite a necha tam diavcata dalsich 20minut skumat s ultrazvukom ako vyzera selest na srdiecku cisto uz len pre ich akademicke zauimi a nech sa ucia a hraju na pokusnom kralikovy.

luciyfer
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
emma1590
7. júl 2022

Je to troska starsia tema ale zapojim sa🙂 Ja na doktora Juhasa nemozem jedno krivé slovo povedať. Mne vyšiel pozitívny Triple test u mojho doktora a aj ked ma vsetci strasili ze moje dieťa bude down a potrebujem drahé testy on mi ich zrušil a popozeral našu malú ako nikto iný. Zrazu žiadne drahé testy nebolo treba usg všetko vyvrátilo. Ďakujem mu za všetko a prajem všetko dobré podľa mňa tie zlé recenzie sú aj trošku vykonštruované..... a nie všetci si vždy sadneme. No pokiaľ viem v Myslave je vždy plná čakáreň tak aj toto môže niekomu vadiť.

olivia1425
7. júl 2022

@emma1590 kazda ma svoju osobnu skusenost a respektujem vsetky nazory,
Vsetky moje kamosky boli spokojne.presne ako som pisala vyssie.Prepac, ale tvrdit ze recenzie su vykonstruovane...bud rada,ze si take nezazila narozdiel od nas inych...nemam dovod si vymyslat!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre