Krvácanie pri samočistení po missed abortion

zuzka191
8. jan 2020

Ahojte žienky,
vôbec tu nie som zbehlá, takže, ak sa to už niekde rieši, nehnevajte sa, ani po hodine som to nikde nenašla :-/
Mala som missed abort a chcela som počkať na samočistenie. Žijem v zahraničí momentálne, myslela som, že mi to dokonca sama lekárka navrhne, omyl, od začiatku ma tlačila do tabletiek. Najprv jedna na vyvolanie potratu a na druhý deň misoprostol na vyvolanie krvácania. Našťastie potrat sa spustil sám, prvej tabletke som sa teda vyhla, ale prvý deň zo mňa šla prakticky len voda, trochu hnedastá, ale voda. Ďalšie dva dni som špinila a až dnes začalo krvácanie, je však slabučké, ani zďaleka to nepripomína "silnejšiu menštruáciu". Tak mi lekárka dala tabletky, misoprostol, 800mg zospodu na štvrtý deň, teda zajtra ráno by som si ich mala dať. Niekde asi dve ženy písali, že mali slabučké krvácanie pri samočistení, tak by som chcela vedieť, či je to normálne, či ste niektorá pri samočistení tiež slabo krvácali a napriek tomu odišlo všetko, alebo ste pri kontrole predsa len museli na kyret alebo lieky.
Ďakujem

miskaamiska
8. jan 2020

@zuzka191 ja som mala spontanny p. v 5tt a vyčistila som sa sama a krvácanie bolo ako stredné silný menzes ani silný ani slabý. Trvalo to 5 dní posledný bol len špinenie.

mirkamimi28
19. jún 2021

@zuzka191 ahoj Zuzka presne týmto som si prešla včera.
V stredu som dostala prvú prípravnú tabletku hneď pár hodín po nej som začala špiniť a mať kŕče na druhý deň som už krvácala a 3 krát zo mňa vyšla zrazená krv ... Napriek tomu mi povedali že si mám dať na druhy deň tie 4 tabletky . V piatok doobeda som si dala prvé dve , myslela som že umriem bolesti neskutočne nakoľko mne brufen vôbec nezaberá triaška potenie skoro som omdlela volali sme Rettung prišli po hodine a po ďalšej konzultácii s nemocnicou povedali že ďalšie dve tabletky musím zobrať .... Ak by však bolo zle mám prísť ale našťastie nebolo NATO už zo mňa vypadlo čosi ako mŕtvy plod a krvácanie sa akoby seklo síce krvacam ale vôbec nie tak ako to povedali .... K tomu je ešte víkend takže som teraz na pochybách či ozaj všetko vyšlo .... Dúfam že áno .... Nieje to nič príjemné a dúfam že už to podstúpiť nebudem musieť .... Takže presne som na tom ako si bola ty a tiež som sa nedohladala ako to má byť ďalej.
Potrebovala som aj ja napísať čo bolo ..... Drž sa snáď si už medzi časom aj otehotnela.

zuzka191
autor
19. jún 2021

@mirkamimi28 Ahoj Mirka, veľmi ma mrzí, že Ťa to tiež postretlo, prajem Ti skoré fyzické zotavenie a správnu psychickú podporu, pretože to teraz najviac potrebuješ :-* ja som sa cítila strašne sama, či ako to popísať, až taká strašná úzkosť, potrebuješ čas a kľud a bude lepšie! Na rozptýlenie, áno, štyri mesiace nato som otehotnela, prvý trimester bol psychicky najhorší, či to tentokrát vyjde a či bude zdravá, potom som ešte taký strašný strach dostala, keď začal pôrod a keď mi ju už dali na hruď neskutočne sa mi uľavilo a po šestonedelí som si to konečne začala užívať a naplno sa tešiť a poslať všetky tie strachy a bôle preč ... Prajem Ti tiež happy end po tejto strate! Objímam!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre