Mykóza v prvom trimestri

zuzka71291
21. mar 2016

Ahojte,chcela by som sa opytat,ci mate niektore skusenosti s mykozou v prvom trimestri a ci moze nejako negativne ovplyvnit tehu. Dakujem.

janifer
21. mar 2016

Ano moze ovlyvnit negativne, myslim ze mozes aj potratit alebo predcasny porod ak sa to nelieci. Chod doktorovi na kontrolu. Mne zistil zapal na krcku maternice a kazal vyuzivat Canesten 6kusove cipky. No a protikvasinkovu dietu odporucam!!! Ziaden cukor, med, ryzu, mrkvu, vygoogli si ... Ja sice jem zemiaky. Aj pivo a kvasnicovy chleba skodi. A chod do lekarne po dake probiotika. Hylak, Dophillus super, ja mam aj Candistop, to obsahuje okrem probiotik aj suseny cesnak a extrakt z grepovych jadierok. A homeo od Boironu na Candidu: Monilia Albicans. Este si davam cipky Gyntima od Fytofontana po dobrati toho Canestenu, inak ten Canesten som si davala tak raz za 3 -4 dni, aj tu Gyntimu.

rheuska
21. mar 2016

Pokial som sa dobre docitala, tak je dost bezna v tehu, ale nikdy ju netreba zanedbat. Ako pise janifer moze sposobit aj potrat. A myslim, ze narusa hlienovy krcok. Urcite treba liecit hned v zarodku. Tak sup sup na gyndu. Nenechavaj sa samoliecbu. Nevies ci ide o kvasinky, alebo o bakterie, alebo ich kombinaciu. Lekar ti poradi najlepsie. Inak mne tie diety nepomohli (nebola som v tehu). Pomohlo mi mydlo s kyselinou mliecnou a paradoxne prestala som zehlit nohavicky a prehnana hygiena vobec (skor to viac skodilo) No a ak si mala pocas infekcie sex, tak aj partnera bude treba preliecit.

izrael
21. mar 2016

Kúp si anionové vložky dostať ich v zdravej výživé stačia ti slipové, jednu môžeš mať 20 hodín. Men podľa potreby.Vyťahujú všetky možné plesne . Obmedz sladkosti a bielu múku.

amairim
21. mar 2016

Ahoj, aj ja som mala, isal som na gyndu a lekar mi kazal kupit rosalgin easy vyplachy. mne pomhlo.

janifer
22. mar 2016

Ja mam oddnes nasadene vaginalne probiotika Maldion, mozu sa v tehotenstve, odporucala mi to lekarnicka namiesto Canestenu, ze ten by sa mal len ked je fakt tvarohovity vytok. Lebo ta Gyntima obsahovala Salviu a fakt mi to nerobilo dobre

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre