Pálenie záhy

marrya
15. sep 2015

co na palenie zahy....nieco yarucene pls,bo je to na nevydrzanie

evitka83
15. sep 2015

Maalox, matovy caj

motiilik
15. sep 2015

@marrya priatel uziva rano na lacno nolpazu...ked zabudne,tak ho doslava zere za ziva a na to mu pomaha len soda bikarbona...lyzicku sody bikarbony zapije poharom vody...cca 10 min. a je to ok...ale ked som ja bola tehotna a dostala som palenie zahy tak mi pomohlo dat si oplatky(tie na grilazky,alebo obycajne cajove pecive s mliekom)... 😉

fivecat
15. sep 2015

Mne trochu pomahaju pastilky rennie. http://rennie.cz/cs/tehotenstvi-a-paleni-zahy/.

mimik3
15. sep 2015

Odporucam Gastrotuss... Je neskodny, mozu ho tehotne aj babatka 🙂

sanjanagy
15. sep 2015

Ja si dávam Tums.Vhodny pre tehotne hned zaberá.

mircalla
15. sep 2015

u mna to je tiez na nevydrzanie, vraciam zlc kazdu noc uz mesiac
a nezabera mi vobec nic

timi_timi
15. sep 2015

tak ja tym trpim roky. Mne zabera na 99% tums - 2 pastylky a je to ok. Akurat minuly tyzden som mala krizu a nic nezaberalo tak som sa vrhla na Fatru a pomohlo. 🙂 😉

timi_timi
16. sep 2015

@marrya jáj ešte som zabudla, fatra nie je pre tehuľky, ale myslím, že jedn pohár by nemal ublížiť 😉

bodkajp
16. sep 2015

Ja nemám rada lieky takže som hľadala inú alternatívu... a zistila som že mi pomáhajú mandle a piť len čistú vodu . Keď je moc zle tak si dám špeciálny bylinkový čaj na záhu.

jonki
16. sep 2015

@motiilik uf nolpazou sa dopovat pokial ide o tehu palenie zahy....neviem ci sa voebec moze dlhodobo v tehu uzivat. MM ju tiez obcas berie ale ma na to dg a snazi sa to drzat na uzde bez nej.
@marrya zvysena poloha pri lezani, nekrcit sa nestlacat si brusko, jest casto a v malych davkach. Mandle, mineralka farta, kukuricne chlebiky....a prosto len vydrzat....porodom sa to vyriesi aj ked verim ze je to velmi neprijemne.

@timi_timi nie je na tej fatre (su dve flasky-neviem ktora to je) napisane ze aj pre tehotne?

spirit16
16. sep 2015

Nolpaza, sa nemoze pouzivat dlhodobo. Mne nejaky cas pomahala 100% ale potom uz zaberala len niekedy a len ciastocne. Casto som sa v noci prebudila a snazila sa zaspat posediacky, lebo ked som lezala, tak sa to nedalo vydrzat.
Niekedy mi kratkodobo zabral samaritan a niekedy dokonca smecta, kedze to je il, ktory asi do seba vtiahol to co mal a niekedy to proste stacilo.
Potom som sa dostala k Basicu a zaroven inym alternativnym vecickam, co mi pomohli a klo[, klop. Mam pokoj. Teraz, ked obcas citim, ze moze byt problem, tak nasadim na par dni, alebo na tyzden znovu Basico a Kvalitne probiotika, ktore maju taky obal, ze sa hned nerozpusti cely v zaludku, takze sa hned vacsina probitickych kultur nezabije predtym, nez moze poriadne urobit svoju robotu.

Teraz nepotrebujem ani lieky, ani samaritana a mam pokoj par rokov. Dufam, ze to tak aj ostane.

timi_timi
16. sep 2015

@jonki no práve pozerám, ale ja mám Fatru extra po ruke a tam je napísané, že nie je pre tehotné. Možno tá klasická Fatra, ale to sa teraz neviem pozrieť. ☹

timi_timi
17. sep 2015

@jonki tak dnes som to kukla, na klasickej Fatre nie je nič, takže to pravdepodobne môžu tehuľky 😉 🙂

jonki
17. sep 2015

@timi_timi vdaka ja som ju mla doma len raz, nekupujeme fatrku 😉 len kamoska ju pila dlhodobo v tehu, preto som si pamatala 🙂

eeffka
17. sep 2015

jj Fatra je dobra, ja ked sa nedalo vydrzat tak som si spravila poldecak sody bicarbony, kopla to do seba a dobre bolo...a dodnes pamatam ako som porodila naranajkovala sa a pohodaaaaaaaaaa 😀 , takze "vydrzat! "

sissysteel
24. nov 2015
Používateľ sissysteel je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sissysteel.

ahoj, no toto je tazke, treba sa poradit s lekarom idealne.. mne pomaha Pantoloc. mala som take obdobia, ze zaha ma palila (alebo az bolela) denne.. nevedela som sa z toho dostat a v takom stadiu to uz rozhodne je na lieky.. ak to nie je dlhotrvajuci problem, tak je fajn si davat aj nejaku prevenciu, aby sa to nevracalo- ziadna kava, fajcenie.. ja som skusala aj Fatru extra. to si zvyknem dat takz 3 tyzdnovu kuru ze denne pijem flasu Fatry extra... podla mna to pomaha. Fatra je podla mna taka rokmi overena klasika.

jankazav
24. nov 2015
Používateľ jankazav je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jankazav.

Ahojte, staršia téma, ale môžem odporučiť bylinkový čaj Tulsi Ginger http://ajurshop.sk/produkt/tulsi-ginger-sypany-caj-50-g/ 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre