Žiadne tehotenské príznaky

polariso
3. máj 2014

Ahojte...chcem sa spytat..pokial mi lekar nepotvrdil ze som tehotna tak som mala rozne tehotenske priznaky. A odvtedy vymizli bolesti v podbrusku, v krizoch. Aj prsia mam pocit ze menej bolia. Sa bojim ci sa mimcu nieco nestalo. Je to normalne. Som len v tretom tyzdni a jedine mi je nevolno od zaludka ale vraj je to z dupfastonu.

jana_eyre
3. máj 2014

mne tehotenske priznaky vzdy zacali okolo 6, az 8meho tyzdna.. nemusia ta ale povinne pri tehotenstve boliet prsia, alebo krize.. nieco trva chvilku, potom to odznie, nieco trva dlhsie.. zle ti moze byt vklude aj z tehotenstva, nie z liekov.. nestresuj sa zbytocne, nerobi to dobre tehotenstvu.. viem ze sa to lahko hovori, ale fakt je to tak..

pri prvom som sa stale sledovala a riesila kazdu hlupost, nakoniec som vdaka tomu bola na rizikovom.. (ja si myslim, ze vdaka tomu - tvrdlo mi brucho, bolela ma lonova kost a tak som sa lekarovi vzdy stazovala, ze ma radsej vypisal.. pri druhej som to mala tiez, ale uz som to neriesila.. aj keby ma vypisal, tak by som si nepomohla pri rocnom synovi..)

pri druhom som uz nemala cas riesit take veci (pomaly som ani nevedela v akom som tyzdni) a o tehotenstve som skoro ani nevedela, take bezproblemove bolo..

polariso
autor
3. máj 2014

@jana_eyre dakujem moc pekne. Ja viem vsetci mi hovoria nesleduj sa...ale ono to ide samo. Asi preto ze prve tehotenstvo bolo mimomat. A toto tehotenstvo je zazrak som sa chystalavuz na umele oplodnenie. K tomu mam nejaky geneticky hustu krv co sposobuje od siesteho tyzdna potrat. Takze kazda navsteva zachoda kukam na papier ci je cisty. Tak hadam to prejdeee.

jana_eyre
3. máj 2014

@polariso drzim palce, nech to dobre dopadne!!

lulu369
3. máj 2014

@polariso je to ťažké nesledovať sa po potrate, ale skús myslieť pozitívne a nemyslieť na najhoršie 😉 držím palce nech všetko dobre dopadne 🙂
prvé tehotenstvo je pre každú z nás niečo nové, tak sa možno sledujeme až príliš (ja som tiež nebola výnimkou). no našťastie som mala tehotestvo bez problémov a keby mi nebolo rástlo bruško tak ani neviem, že som tehotná 😉 Pri druhom som sa už nemala kedy sledovať, kedže som mala doma takmer 3 ročnú slečnu, o ktorú som sa musela starať. A teraz keď čakám tretie je to úplne iné (sledovať sa, tak na to nemám čas ani náhodou, ani neviem ako mi ubieha tehotenstvo), doma mám škôlkárku a 2 ročného syna, manžel pracuje v zahraničí

polariso
autor
3. máj 2014

@lulu369 jujjj veru mas sa co obracatttt veru. Drzim palceky az to vsetko krasne zvladnes.

lulu369
3. máj 2014

@polariso ďakujem, no iné mi nezostáva 😉 no tie moje detúrence mi za to stoja 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre