Ako predchádzať tvorbe mlieka v 21tt?

macko1007
13. sep 2019

ahojte vsetky mamicky,je to moje prve tehotenstvo tak by som sa rada spytala...od nejakeho 20tt sa mi zacala tvorit taka tekutna no posledne dni uz aj taka biela...cez noc mam take flaky ze sa musim prezliect a aj cez den...ale hlavne v noci pravdepodobne ked lezim na boku tak to vyteka..mate nejake typy a rady ako tomu predchadzat?

sabina1864
13. sep 2019

@macko1007 Tvorí sa ti kolostrum pre tvoje dieťa. Nezabranis tomu..teš sa z tohto 🙂 ak ti to vadí kúp si prsné vložky ..to je len začiatok počkaj po pôrode 🙂

mimac
13. sep 2019

predchádzať tomu?veď sa ti to už deje😍, je to super, budeš mať veľa mlieka pre bábo, ja som mala od konca 4 mesiaca tiež tento "problém" a zničilo mi to všetky podprsenky lebo mi pretieklo aj cez prsné vložky(ale isto si ich kúp), potom som dávala dve tri, prestalo to asi pred 9mesiacom a veru, nakojila by som aj tri deti po pôrode, toľko som mala mlieka, je to prirodzený priebeh, teš sa,že všetko ide správnoou cestou.👏👏👏 a na moc si dávaj uterárky pod seba, igelit pod plachtu, moc sa neprikrývaj lebo teplom ešte viac sa to tvorí a tak, prežívaje tieto krásne chvíle s humorom!!!

macko1007
autor
13. sep 2019

dakujem kočky😊ja som rada ze budem mat pre malinku mlieko 🙂 vlozky si teda kupim a vyskusam😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre