Únava v 2. trimestri

kiki75
16. júl 2016

Neviem, ci ste zazivali nieco podobne, ale prvy trimester som zvladla celkom v pohode,ale teraz posledne dva tyzdne som strasne unavena. Som v 15 tt. Vacsinou vsak je to typicke pre 1 trimester, ako citam....brala som aj vitamin pre tehotne do 13 tt. Moze to byt tym, ze mi chybaju tie vitaminy, alebo to prejde? Boli ste unavene aj vy??? dakujem

tyelde
16. júl 2016

ja som unavená komplet celý čas x) a môže to byť aj vitamínmi, aj nemusí...povedz doktorovi, možno ti poradí lepšie...za mňa zaberá hroznový cukor :P a oddychuj, kým môžeš ;)

kiki75
autor
16. júl 2016

@tyelde no ved to, oddYchovat mozem.len obmedzene...🙂 mam 2.5 r dcerku, nechce spat celyden, plus domacnost, zahrada, sice nato som sa uz vyKaslala, donacnost si zije vlastnym zivotom.....🙂 vecer zase nemozem zaspat, a nadranom som uz hore a prehadzujem sa...no hruza...neviem, co bude neskor...

marica61
16. júl 2016

Myslím, že toto je typické pre začiatok tehotenstva, je jedno či 1. alebo 2. trimester, ja keď som bola tehotná, tak som spala v kancelárii za stolom. Pekný deň prajem.

miushik765
17. júl 2016

Ja som unavená od začiatku až doteraz :D tak spím stále uži si to kým môžeš 🙂

sunny02
4. aug 2016

Ahoj, ja som unavena od zaciatku tehotenstva, niektore kamaratky mi hovorili, ze v 2. trimestri akoby nabrali druhy dych a mali vela energie, no mna sa to netyka. Som v 2. trimestri a spala by som viackrat za den. Je to individualne.

kp7333
4. aug 2016

Moze to suvisiet aj s nedostatkom zeleza. V 2.trimestri je chudokrvnost dost bezna. Treba to spomenut na poradni a dat si vysetrit krv.

michi200
29. aug 2016

@kiki75 no aj ja som stále unavená tiež som v 14 tt a mám 2,5 r dcérku. V prvom trimestri mi bolo zle, nevoľnosti, tetaz som len unavená. Ja chodím späť s dcérkou poobede, keď už nevládzem. Ak sa ti dá, choď si aj ty s malou poobede zdriemnuť 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre