Pichanie v 36. týždni

lencocka
18. máj 2018

Prosím o radu, v stredu som bola u dr v nemocnici kde budem rodiť. Lekár mi povedal,že som na 3 prsty otvorená. Nijako to ďalej neriešil. A dosť silno ma vyšetril. Ten deň som mala aj hnedý výtok. Odvtedy ale má bolí panva, a teraz keď sme sa boli prejsť so starším synom má po prechádzke začalo pichať od spodu ( v pošve). Dala som sa do ľahu a trošku to ustúpilo. Myslíte,že je to ok, alebo sa už môže blížiť pôrod? Ďakujem

karinkak892016
18. máj 2018

Skús hodiť kúpeľ ak neprejde smer pôrodnica 🙂

pininka
19. máj 2018

Ano,uz sa blizi porod. Mna pri tretej bolelo vsetko zospodu uz mesiac, nehrozil ani sex. Je to normalne.

lencocka
autor
19. máj 2018

Ja si to práve z prvého tehotenstva nepamätám, fungovala som do poslednej chvíle. Ešte v deň.porodu som skriňu umývala. Ale teraz od návštevy doktora som úplne iná, jakeby mi niečo spravil čím sa mi začalo telo už viac.pripravovat na pôrod. Termín mám až o.mesiac. a aspoň dva.tyzdne by som to chcela este vydržať ;)))

pininka
19. máj 2018

@lencocka ja som tak presne mala dve tehotenstva, ani som nevedela ze som tehu. Ale v tretom to uz bolo ku koncu ozaj tazke, vsetko ma dolu bolelo.

lencocka
autor
19. máj 2018

@pininka ak sa smiem spýtať a rodila si v termíne či pred? Lebo ja mám pocit,že pokiaľ nebudem viac oddychovať tak nevydržím ani do konca mesiaca. Akože nelezim celý deň, normálne fungujem, veď mám skoro 3 ročného syna, len viac si potrebujem oddýchnuť. Len včera to pichanie bolo dosť. Ale jak som si ľahla prestalo to. Pak som si dala ešte teplú sprchu.predsa by som nechcela rodiť v 36 týždni.

pininka
19. máj 2018

@lencocka ja som rodila vsetkych troch cisarskym, a akurat druhy isiel o viac ako dva tyzdne skor. Pri tretej som myslela ze nevydrzime, ale nakoniec isla normalne, tyzden pred terminom. Pri dvoch detoch som sa nejako setrit nemohla,ale okrem klasickych domacich veci som nerobila skoro nic a ani nikam nechodila,lebo som nevladala. Porod bol pre mna vykupenie.

lencocka
autor
19. máj 2018

@pininka mne sa syn narodil v 38 tt, a myslím,že ani dcérka nebude taká trpezlivá. No a ja sa.tiez už neviem dočkať pôrodu, aj keď teda.zasa moc skoro nechcem rodiť, veď bábätko musí trošku ešte dorásť. A je pravda,že sa mi aj uľaví, lebo ani s malým sa nedokážem tak santit, ani prechádzať a to sme doteraz boli.od rána do večera vonku a úplne v.pohode. hlavne sa teším,že už.zasa naberiem svoju silu, lebo pri všetkom čo robím si musím dávať pauzu, a chvíľku posedieť. Alebo.ked žehlim, tak musím posediačky.

babi81
19. máj 2018

@lencocka mme sa nala narodila v 34tt a to som lezaka a oddychovala, takze myslim ze to neovplyvnis moc ked uz sachce narodit

ankare
19. máj 2018

Isto spravil Hamiltona. Nechapem, prečo tak skoro. Ale babo je už isto donosene. Drž sa!

lencocka
autor
19. máj 2018

@ankare no mňa aj toto napadlo, ale ak spravil nerozumiem načo.ked mám mesiac ešte čas.

lencocka
autor
19. máj 2018

@babi81 a bolo bábätko v poriadku keď tak skoro? Viem,že to nejako neovplyvnim. Len do návštevu dr som naozaj bola úplne v pohode a zvládala s všetko.

babi81
19. máj 2018

bola v nemocnici 10dni, potom sme chodili castejsie na kontroly, teraz vsetko v poriadku 🙂 drzim palce a uvidis, ze vsetko bude ok.

lencocka
autor
19. máj 2018

@babi81 ďakujem, zatiaľ sa.drzim pokope, ale teda naozaj je to teraz náročné. Dnes som upratovala a teraz večer som k.o. boli ma.cele telo..a pritom nič extra som nerobila.

babi81
19. máj 2018

@lencocka radsej to neprehanaj kef chces este vydrzat. 🙂

lencocka
autor
19. máj 2018

@babi81 tiež som to.dnes skonštatovala ;)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre