Aký je najlepší detský olivový olej pre novorodencov?

zuzkal99
20. feb 2012

baby aky by ste mi odporucili detsky olivovy olej pre novorodencov na telicko, lebo doktorka povedala ze aviril nemam pouzivat do 3 mesiacov,

katarinajurikova
20. feb 2012

Aviril robil obom detom aj mne alergiu.Najlepsi je oliv.olejcek z lekarne. 😉

karinnka
20. feb 2012

http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?res=4&id=449...

Tento je najlepsi,iny odkaz s fotkou som nenasla 😉

janka7177
20. feb 2012

Mne Dr. povedala, ze nemam pouzivat ziadne olejceky, ze pokozka sa cisti. Ale ked Ti Dr. povedala, ze mas pouzivat olivovy olej, tak v lekarni ho maju, je dobre ho pouzivat aj pri masazi babatka. 🙂

matilda2
8. mar 2012

ahoj. ja by som ti skor doporucila mandlovy alebo nechtikovy, nez olivovy. Su o mnoho lepsie vstrebatelne a mozu ich pouzivat babatka od narodenia. Teda pokial su kvalitne, zastudena lisovane. Po olivovom bude babo slusne "napacovane" este nejaky cas po natreti 🙂 My sme na masaze pouzivali nechtikovy http://tutulimutuli.sk/detsky-nechtikovy-olej.html. V principe vsak nemusis pouzivat ziadny olej, teda pokial nebudes kupat kazdy den alebo sa nechystas masirovat. Pokozka babatka nepotrebuje extra starostlivost. Cim prirodzenejsia bude, tym lepsie.

estterka
8. mar 2012

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/estterka/alb...

tento mandlovy sme pouzivalia a aj pouzivame . olivovy je vraj priliz tazky . pouzivame par kvapiek do kupela,nikdy sme neolejovali cele telo-na tom nam dal dermatolog radu pohar mlieka do vanicky a fungovalo-dcera ma krasnu pokozku,nemuseli sme fakt nikdy kremovat.

moen
9. mar 2012

Ja pouzivam olivovy olej z lekarne vola sa Dr. hoj. Moja mala potrebovala na rucickach a nozickach natierat lebo mala suchu pokozku a po dvoch -troch tyzdnoch uz nebolo treba. Teraz natieram pod pazuškami a záhyby medzi nožičkami a som s ním spokojná.

mirka285
9. mar 2012

ziadny..je priliz tazky a pokozka nedycha,je to akoby si babo zabalila do igelitu...