Vaše skúsenosti s dm - siedma kampaň

konik_testuje27.4.2020

Recenzie zo siedmej testovacej kampane dm drogérie si môžete prečítať v nasledujúcich riadkoch toho fóra. Používateľky Modrého koníka mali možnosť otestovať niekoľko produktov z dm drogérie.

V siedmom teste mamičky testovali značky Balea, Alverde, DENKMIT alebo dmBIO. Prečítajte i ich skúsenosti so značkami a ich názory a postrehy. Tešte sa na nové dm testovania už v novom roku. 🙂

Viac o dm drogérii nájdete tu: https://www.dm-drogeriemarkt.sk/ alebo môžete pohodlne nakúpiť na: https://www.mojadm.sk/

——
Výsledky prvej kampane nájdete tu: https://i.modrykonik.sk/recenzie_dm1

Výsledky druhej kampane nájdete tu: https://i.modrykonik.sk/recenzie_dm2

Výsledky tretej kampane nájdete tu: https://i.modrykonik.sk/recenzie_dm3

Výsledky štvrtej kampane nájdete tu: https://i.modrykonik.sk/recenzie_dm4

Výsledky piatej kampane nájdete tu: https://i.modrykonik.sk/recenzie_dm5

Výsledky šiestej kampane nájdete tu: https://i.modrykonik.sk/_recenzie_dm6

Výsledky ôsmej kampane nájdete tu: https://i.modrykonik.sk/recenzie_dm8

Výsledky deviatej kampane nájdete tu: https://i.modrykonik.sk/recenzie_dm9

Výsledky desiatej kampane nájdete tu: https://i.modrykonik.sk/recenzie_dm10

Výsledky jedenástej kampane nájdete tu: https://i.modrykonik.sk/recenzie_dm11

Výsledky dvanástej kampane nájdete tu: https://i.modrykonik.sk/recenzie_dm12

Výsledky trinástej kampane nájdete tu: https://i.modrykonik.sk/recenzie_dm13

Výsledky štrnástej kampane nájdete tu: https://i.modrykonik.sk/recenzie_dm14

Výsledky pätnástej kampane nájdete tu: https://i.modrykonik.sk/recenzie_dm15

Výsledky šestnástej kampane nájdete tu: https://i.modrykonik.sk/recenzie_dm16

Výsledky sedemnástej kampane nájdete tu: https://i.modrykonik.sk/recenzie_dm17

Výsledky osemnástej kampane nájdete tu: https://i.modrykonik.sk/recenzie_dm18

Testovačka s dm

Ahojte dm pozitívni ľudia. 


Moja veľká vďaka patrí predovšetkým spoločnosti dm drogerie markt a samozrejme Modrému koníku, bez ktorých by táto spolupráca nebola o tom o čom je. Je to veľmi produktívny krok, či už pre dm alebo pre MK a predovšetkým aj pre nás testujúce žienky.



Takže prejdem k hodnoteniu produktov, ktoré mi prišli zabalené vo veľkom a ťažkom balíku. Potešila som sa keď ma vybrali na hodnotenie, rada skúšam nové vecičky a keď sú fakt dobré, posúvam moje nadobudnuté skúsenosti ďalej. Rozbaľovanie som nechala na moju Miušku, ktorej sa najviac páčili zelené penové vankúšiky, ktorým bol obsah balíčka vyplnený aby sa výrobky od spoločnosti dm nepoškodili a prišli ku konečnému spotrebiteľovi v najlepšom poriadku.



Obsah balíčka bol veľmi pestrý a použiteľný snáď v každej časti domu aj mimo neho.

Prvá vec, ktorá bola schrúmaná, boli dmBio jablkovo ryžové oblátky, deťom tieto zdravé snacky strašne chutia. Škoda, že sa tak mrvia, inak určite odporúčam aj na dlhšie cesty autom, alebo aj ako desiatu do školy. Moja Zarka otestovala tiež babylove ovocný príkrm a zobrala si ho do školy na desiatu, od malička fičí na týchto výživičkách, takže za nás prst hore.



Mne osobne veľmi chutila dmBio snack tyčinka brusnice + pohánka, ktorú som spapala v robote na desiatu, bola šťavnatá, kyselkavá od brusníc a celkom aj zasýtila, aj keď by som zvládla aj dve naraz. Čo sa týka ďalšieho potravinového produktu Bio chrumkavé müsli s bobuľovým sušeným ovocím, toto mne tiež veľmi ulahodilo, keďže u nás v rodine celkom fičíme na ranné müsli s mliekom, ja odporúčam nechať chvíľku to müsli postáť v mliečku aby to bolo troška mäkšie a dalo sa to ľahko spapať. Chuťovo veľmi vyvážené ani sladké ani kyslé také akurát.


dmbio paštéta horčica a rukola, zaujala ma táto kombinácia pre mňa dosť zvláštna, zvolila som k nej biele pečivko, keďže aj iné paštéty zvykneme jedávať s bielym pečivkom, možno troška nezdravé ale za to pre nás chutné, aj keď táto paštéta je o chuťovo troška iná ako bežné paštéty, na ktoré sme zvyknutí, je troška pikantná, jemne kyslá a od rukoly má nahorkastú chuť. Možno by som ju odporučila na jednohubky k vínku.


Určite top vychytávka z celého balíčka je Denkmit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia. Máme doma psíka Bišónika Kevina, ktorý si, neviem z akého dôvodu, obľúbil náš nový koberec a rád na ňom (prepáčte) vykonáva svoje potreby. Bojovala som s tým fľakom už dlho a nič nepomohlo, a tento sprejček som jednoducho nastriekala počkala cca 5 hodín a potom som to fakt jednoducho povysávala a koberec na tej časti kde bol zažltnutý vyzeral ako nový a tiež nebolo vidieť rozdiel medzi vyčistenou častou a tou ktorú som nenastriekala. Určite ho odporúčam a bude určite mojou vychytávkou číslo jeden na koberce. 


Sprchovacie géliky, alverde Man sprchvací gél 3v1 a Balea krémový sprchovací krém "Mystic Fantasy", ktoré boli v balíčku sme samozrejme ovoňali a odskúšali. Môj muž, športovec, má enormnú spotrebu sprchovacích prípravkov a tento mu voňal krásne. Jedinú vec, ktorú vytkol bolo balenie. Nemá rád tento typ uzatvárania nakoľko v taške sa mu to zvykne ľahko otvoriť a vytiecť po celej taške, takže za nás by sme možno menili len formu balenia a zaviedli pre športové verzie obaly, ktoré sa ťachšie otvárajú. Vône aj konzistencia gélov aj krémov neskutočná, sme zvyknutí na tieto výrobky z dm a stále skúšame nové vône. Balea telová emulzia "kvetinový sen" nádherná vôňa a krémikov a mastičiek nikdy nie je dosť.


Balea Beauty Effect tónovací krém CC pre svetlý až stredne svetlý typ pleti s OF 20, vyskúšala som ho, ale moja tvár sa s ním nestotožnila, má takú mastnejšiu konzistenciu a ako keby sa nevedel na mne usadiť, skúsim ho posunúť a potešiť niekoho, komu tento typ CC krémiku vyhovuje.



Balea beauty Effect látková maska na čelo, tak na toto som sa veľmi tešila, konkrétne latkové masky majú u mňa čestné miesto a aspoň raz do týždňa si ich doprajem, a táto na čelo je hotový zázrak, keďže už som vo veku kedy aj mňa vrásky na čele trápia a riešim ich, tak tento maličký zázrak na čelo skutočne pomáha, po použití som mala pocit, ako keby som bola napichaná botoxom, fakt čelo aj konkrétne glabella boli zjemnené a krásne napnuté. Som strašne rada, že kozmetický priemysel takto napreduje a existujú aj lacnejšie verzie ako nestarnúť. Takže za mňa jednoznačne ÁNO.


Balea odličovač aj vode odolného make-upu, lacnejšia verzia predražených odličovačov zvučných značiek. Odporúčam, nemá chybu.


Lak na nechty s.he stylezone odtieň 030 nude musím žiaľ tiež posunúť. Už dlhé dlhé roky sa o moje nechty starajú manikérky a pedikérky, a moje dievčatá sú na lakovanie ešte maličké, ale farba je jedna z mojich obľúbených, takže aj týmto sa dm trafia do čierneho.


Balea hydratačné čistiace utierky "Tropical Fantasy", jednoznačne tento typ kozmetickej vychytávky odporúčam na cestu lietadlom alebo autom, poslúžia ako prvá pomoc pri hydratácii pokožky, aj na rukách a taktiež sa dajú využiť aj ako utierky pre deti keď zabudnete na tie ich (ako sa to stalo mne).


Takže ženušky moje krásne, šup do dm a odskúšajte všetko to, v čom ste sa našli v mojej recenzii, snažila som sa opísať výrobky naozaj vlastnou skúsenosťou a pocitom, tak dúfam, že vám pri výbere toho správneho produktu moje slová pomohli a teším sa aj nabudúce. 


Majte krásne predvianočné obdobie a ešte krajšie Vianoce strávené v kruhu tých najdôležitejších.


Vaša Katka - Bionke


#test_dm7

Testovanie dm


Na začiatok by som sa chcela veľmi pekne poďakovať, že sme mali možnosť testovať dm výrobky. Dm navštevujeme pravidelne 🙂



1. dmBIO ovocná tyčinka brusnice + pohánka

Tyčinku sme si vzali na cestu, drobec je takmer vždy v aute hladný. Mne osobne tyčinka nechutila, výrazne bolo cítiť brusnice. Ale synčekovi chutila a zjedol ju celú. 

2. dmBIO chrumkavé müsli 

Müsli bolo veľmi chrumkavé, šťavnaté, no mne sa zdalo troška kyselšie. Vyskúšala som na raňajky s mliekom, ale veľmi mi nechutilo. Skúsil aj manžel a ten si pochvaľoval, zjedol všetko. 

3. babylove ovocný príkrm vhodný pre deti od 1 roka

Babylove kapsičky zbožňujeme, berieme ich vždy na cesty a minimálne jedna denne musí byť. Príchuť hruška, banán a kiwi je troška kyslá, ale synček ju má najradšej. Určite odporúčame a budeme kupovať aj naďalej.

4. dmBIO jablkové ryžové oblátky

U nás sa po nich len zaprášilo, sú výborne a chrumkavé. Zdravá mlska, určite budeme kupovať.

5. dmBIO paštéta horčica – rukola

Po otvorení, som bola veľmi prekvapená ako krásne vonia. Ľahko sa roztiera, no má horkú chuť, rukolu bolo až príliš cítiť. Mne nechutila, ale synček si pochutnával.


6. Balea beauty Effect látková maska na čelo

Maska príjemne vonia, síce ešte vrásky nemám, ale mala som po nej krásne hladké čelo, ja osobne môžem len odporučiť.

7. Sprchový gél BALEA

Na sprcháčik som sa veľmi tešila, kupujeme ich pravidelne. Už po otvorení krásne mandarinkovo voňal. Jediné mínus je pre mňa, že vôňa nevydrží dlho a už po osprchovaní ju na tele nie je cítiť.


8. Sprchový gél pre mužov ALVERDE

 Nádherna vôňa, voňal v celej kúpelni. Dala som testovať manželovi, ten bol veľmi spokojný, no zhodnotil, že je skôr na leto, lebo je veľmi osviežujúci.

9. Lak na nechty

Nádherný odtieň, hneď som skúsila, aj keď si nechty veľmi nelakujem. Je rýchlo schnúci, no bohužial dlho na nechtoch nevydržal.

10. Makeup BALEA 

Na tento výrobok som sa tešila najviac a veru nesklamal. Dobrá konzistencia, aj odtieň mi sadol, krásne voňal a dobre sa rozotieral. Môžem len a len odporučiť a určite ho budem používať.

11. Odstraňovač škvrn

Testovali sme na gauči a na sedačkách v aute. Príjemne voňal, super penil a samozrejme dobre vyčistil, môžem len odporučiť.


12. Odličovač očí BALEA 

Odličovač môžem len odporučiť. Paráda na oči, veľmi jemný a šetrný, krásne odlíčil maskaru aj očnú linku a zostal po ňom veľmi príjemny pocit.

13. Telové mlieko BALEA 

Priznám sa, že telové mlieko veľmi nepoužívam, no toto ma očarilo, má krásnu kvetinovú vôňu. Dobre sa rozotiera a pokožka po ňom zostala krásne jemná. Určite ho budem používať.

14. Odličovacie obrúsky BALEA 

Na obrúsky som sa tešila. Na prvý dojem mi prišli málo mokré, no mali príjemnu vôňu. Veľmi ma potešila krabička s ktorej sa dobre vyťahovali a nevyschli, čoho som sa po otvorení bála. Dobre odlíčili tvár, skúsila som aj na oči a tiež super, dokonca ani neštípali. Na rýchle odlíčenie sú fajn a určite budem nosiť  stále v kabelke.


#test_dm7

Ako Ryba dm-ku probovala

Milí moji čitatelia,

vitajte vo svete dm drogerie markt mojimi očami, chuťami, vôňami!


dm-ka (budem ju oslovovať tak domácky, veď sme kamošky) v spolupráci s Modrým koníkom vložili do mňa dôveru a poslali mi balík ako svet, plný všakovakých dobrôt a zázrakov zo sortimentu tejto skvelej drogérie. Heh, to ešte nikto z nich netušil, čo z toho vnikne. Recenziu ešte asi nik nepoňal tak svojsky ako ja, ale tak zážitok to bol famózny, prečo sa nepodeliť o dojmy a pojmy tak, ako mi to na jazyk práve ide. Kto je zvedavý, číta ďalej. Hoci chvíľami mám pochybnosti, či tento môj pamflet vôbec zverejniť. Dúfam, že po jeho publikovaní mi koník neudelí BAN a dm-ka ma nevykáže z obchodu počas nákupu. Ale dosť zbytočných rečí, poďme na vec!


Krabicu sme s mužom rozdriapali uprostred chodby. Vlastne on, ja som sa len smiala. Sedel na zemi a vyťahoval po jednom všakovaké fľaštičky, krabičky, sáčky a ja som fotila. Jeho, ako vyhadzuje zelené "chrumky" do vzduchu a potom jednotlivé veci z balíka.

Obsah balíka bol pestrý a bohatý, všetko užitočné veci dennej potreby.


Nechýbalo aj niečo pod zub, nápis BIO síce pôsobil odstrašujúco, že čo to budú za eko-bio-makro-raw-healthy lakocinky (najmä tá čudesná nátierka), ale nedali sme sa zastrašiť a ja osobne som bola presvedčená, že to zjem, aj keby to malo zjesť mňa.


Hygienický balíček potešil oboch, sprchové šamóny hneď putovali do sprchy, aby sme ich mohli testnúť hneď pri jej najbližšej návšteve, telové mlieko skončilo tiež v kúpeľni a poslušne čakalo na svoju chvíľu.


Oooo, tak to už hej, našlo sa aj niečo na krásnu pleť, keď už budeme najedení a umytí, nech sme aj krásni, teda aspoň ja. Práve včera som vycápala poslednú kvapku očného odličovača, ten padol extra vhod, o čistiacich utierkach ani nevravím, tie idú u nás "nadračku". 


1. dmBio Ovocná tyčinka Brusnice + Pohánka BIO - 40 g

Bezgluténová bio ovocná tyčinka zo sušeného ovocia, so sultánkami (znie to tak rozprávkovo záhadne), brusnicami a pohánkou - čisto vegánsky výrobok. Šomrala som, že mohla mať ešte o 20 g viac, že to chrupnem na 3x a bude fuč, no bola som prekvapená po prvom hryze. 

Po otvorení tyčinka vôňou pripomínala pálený cukor na grilážky, ktorý zhorel na prudkom ohni, ale nedala som na prvý dojem a prezerala som ju ďalej. Vyzerala akoby ju prešiel parný valec, bola hutná, sýta, pevnej konzistencie s výraznou sladkou chuťou hrozienok (sultánok), ktorá dominovala celkovej chuti. V pozadí bolo cítiť kyslosť brusníc, ktoré chuť výborne doladili a práve vďaka nim nebola tyčinka príkro sladká, ale svieža a vyvážená. Ozaj chutná a zaujímavá.    

Energetické hodnoty celkom fajn, vysoký podiel vlákniny a tiež bielkovín, tyčinka určite poteší aj tých, čo si strážia postavu, je bez pridaného cukru, gluten-free a určená aj pre vegánov.

Mám rada tyčinky tohto typu a rada siahnem aj po iných príchutiach, je to skvelá desiata alebo prvá pomoc v kabelke, keď vás prepadne hlad alebo len tak, ako zdravá maškrta.

Hm, tiež som si ju nemusela hneď celú pochrúmať naraz, aj teraz by som si kúsok dala....


2. dmBio Jablkové ryžové oblátky - 35 g (cca 22 ks)

No amen, papierové mini-chlebíky! S týmito lisovanými pukancami sa mi vynára spomienka na diétny režim počas hnačky a tiež diétovacie obdobie. Ale! Nedala som sa zastrašiť a otvorila som balíček, ktorý skrýval údajne 22 koliesok (zabudla som ich prerátať - len tak, na parádu), ktoré sú určené už pre dojčatá od ukončeného 8. mesiaca a malé deti. No, je niečo pre mňa! Tiež vhodné ako občerstvenie medzi jedlami, teda luxusná desiata, olovrant alebo chrumkanie pri telke. 

Ja som zvolila poslednú možnosť - neskorá večera pri telke. Núkala som aj muža, ale väčšiu pozornosť venoval rezňu ako mne a mojim papierovým chlebíkom. Tak ti treba, aspoň sa mi viac zvýši, pomyslela som si.  

Na obale píšu, že oblátky môžu zabehnúť, ak sa jedia po ležiačky, rýchlo alebo pri pohybe. Dobre, dobre, samé kecy, idem na ne! Voňajú ako jablkový ocot, teda vlastne smrdia. Prekonám sa a pomaly si jednu strčím do úst, prežúvam, skúsmam chute.... oči sa mi rozširujú, huba melie rýchlejšie a ruka sa priamoúmerne tomuto tempu presúva z balíčka do úst. Normálne povedané, zožrala som to behom pár minút, všetkých (asi) 22 ks. Naozaj. Bohovsky dobré to bolo, byť deckom je úžasné, samé super veci pre ne vymýšľajú. Samozrejme, asi pri 15-tom koliesku som sa začala drhnúť....bodaj by nie, keď to chrúmem kozmickou rýchlosťou v polohe kolmo na gauči! Spomalím a posledné kúsky si vychutnávam.

Kolieska mali pekný okrúhly tvar, napodiv neboli suché, ale príjemne šťavnaté a chutili mierne sladkasto za jablkami. Chuť bola nevtieravá, príjemne sladká, ale nie veľmi a každým sústom rástla moja chuť na ďalšie koliesko. 

Už som zabudla na spomienku, že ryžové "papundekle" sa jedia len ako nutné zlo pri diete a hnačke, tieto sú také výborné, že si ich viem predstaviť kľudne aj viackrát do týždňa ako desiatu či chrumkanie pri TV. Ak existujú aj iné príchute, rada vyskúšam aj tie.


3. babylove bio Kiwi & banán v hruškách - 90 g

Ovocný príkrm vhodný pre dojčatá a deti od 1. roka, 100% čisté ovocné pyré bez prídavku cukru a mliečnej zložky, bez gluténu.

Keďže detváky ešte nemám a muž nejavil záujem (veď sa napchal rezňom), podujala som sa na koštovku ja. Fakt by som niekedy chcela byť dieťa a fičať na takýchto dobrotách.  Chuť bola mierne sladká, prevažoval banán a hruška, chuť kiwi bola len na pozadí, čo mi nevadilo. Pyré malo konzistenciu tak akurát, teda ani riedke, že by vytekalo samé z tuby, ani husté, aby trebalo s obalom bojovať. Myslím si, že dieťa si s takouto maškrtou spokojne poradí samé, kým si maminka prelistuje koníka 😀

Ľudia dobrí, veď ja som to vysala ako Báthoryčka svoje mladé obete! Na jeden "cuc" - doslova. Pyré bolo čisto ovocné, bez pridaných cukrov a lepku, teda výborná vec pre decká ako pokrm medzi hlavnými jedlami, jednak si pochutia a tiež spapajú veľa vitamínov v podobe ovocia.


4. dmBio Chrumkavé musli s bobuľovým ovocím - 500 g

Zapekané chrumkavé musli z ovsených vločiek s bobuľovým ovocím, ktoré je sušené vymrazovaním, možno kombinovať s čerstvým ovocím, jogurtom, mliekom alebo obilnými nápojmi. Chutné na raňajky alebo ako ovocná chrumkavá chuťovka medzi hlavnými jedlami. Opäť jedlo vhodné aj pre vegánov.

Skúšala som musli jesť na tri spôsoby. Prvým z nich je len tak - suché, ako chrumky. Nasypala som do misky a zobala pri TV, miesto orieškov (aj tak mám na ne alergiu) a musím povedať, že sú ozaj chrumkavé, pomerne veľké kúsky, ktoré sa dajú jednoducho chytiť medzi prsty a šup do úst. 

V zmesi je na môj vkus dosť málo kúskov ovocia, našla som tam maliny, černíce a jahody a boli veľmi chutné v kombinácii s chrumkavými vločkami. Uvítala by som, aby v zmesi tvorili vyšší podiel. Neviem, či to len ja som taká náročná, ale 1,5 % sa mi zdá dosť málo. Hoci sú veľké, pri zobaní som na ovocinu narazila len párkrát a tom spratala plnú misku.

Nutričné hodnoty celkom prijateľné aj pre strážcov váhy a tukových vankúšov, oceňujem znova podiel vlákniny a bielkovín. Sacharidy sú síce hodnotovo vyššie, ale na obhajobu týchto chrumkavých musli musím povedať, že mi to neprekáža, keďže sú sladené trstinovým cukrom a brusnicovou štavou, ktorá im dodáva lahodnú chuť.

Druhou variantou ochutnávky bol biely jogurt. Toto nie je "môj šialok kávy".... jogurt bol v porovnaní s musli kyslý a celkovo sa potlačila chuť musli a ovocia. Zjedla som to, hoci s nevôľou, ale s jogurtom si to už teda nedám. Okrem toho celá masa ostala taká "nesvoja" - ani musli nezmäklo, ale ani neostalo chrumkavé.

Tretia varianta bola osvedčená klasika - kravské mlieko. Brčla som do misky k musli studené plnotučné mlieko (čo budem s nízkotučným trapošiť, že?), nechala minútko postáť a spratala som to do seba ako nič. Musli chutili výborne, spočiatku boli ešte chrumkavé, uvoľnila sa chuť brusnicového sirupu a ovocia, ktoré v mlieku krásne napuchlo a tvárilo sa akoby bolo čerstvo nakrájané. Posledné sústa musli už boli mäkké, no nie "na blato", na chuti to nič neubralo. Naopak, sladkosť ovocia sa prehĺbila a osladila aj zvyšné mlieko, ktoré som na záver vychlípala z misky. Raňajky ako lusk, určite im ostanem verná a prípadne opáčim aj iné príchute z ponuky DM-ky.


5. dmBio Paštéta Horčica - Rukola 125 g BIO

Hovoríme o vegánskej bio nátierke s horčicou a rukolou. Už ten názov je divný a neznie ani trochu chutne. Ale nedám sa predsa zastrašiť a spomeniem si na prvotnú myšlienku, že to zjem, aj keby to malo zjesť mňa. OK. No neskôr. Odkladám takticky paštétu do chladničky a verím, že na ňu príde rad. A možno aj chuť.

Výborne je riešený obal paštéty. Páči sa mi otváranie "s uškom", teda bez pomoci otvárača a tiež plastové viečko je super. Napríklad, na jeden šup som nezjedla všetko, kovové viečko je pokryvené a nedolieha úplne, tak ho vyhodím a uzavriem plastovým vekom, k obsahu sa nedostane vzduch, nečistoty ani muchy.

Deň Dé nakoniec prišiel, hoci som do toho šla s veľkými predsudkami a obavami, čo to bude za bleee nátierka. Strhla som viečko a kukala na mňa sivo-žlto-hnedá masa, privoňala som si - cítila som len horčicu, tak mi odľahlo, že hádam to nebude až také hnusné. Namazala som si teda záhadnou hmotou lámankový chlieb (keď zdravo, tak kompletne) a zahryzla sa. Preistotu so zatvorenými očami - keď niečo nevidím, vlastne to neexistuje 😀

Musím sa smiať, keď si spomeniem, ako som do toho šla s nechuťou a očakávaním niečoho odporného....bola som veľmi prekvapená, podotýkam milo, že niečo s takým otrasným názvom že "horčicovo-rukolová nátierka" môže chutiť tak fantasticky! Spratala som do seba 2 chlebíky ako nič a nebyť toho, že som už predtým ochutnávala zabíjačkové špeciality, spracem ešte kľudne ďalšie dva. Skutočne, veľmi jemná chuť horčice a rukoly, konzistenciou hladká hmota, ľahko sa rozotiera, napriek tomu drží pokope, nerozdrisne sa na chlebe, nešmýka sa z nožíka. V kombinácii s pečivom dominuje hlavne horčicová chuť a korenistý nádych rukoly. Jediné, čo mi trochu prekážalo, boli horčičné semienka, ktoré sa mi pchali do zubov - ale aspoň viem, prečo na každom obale DM pochúťok píšu, že treba dbať o ústnu hygienu 🙂


6. Lak na nechty s-he stylezone, perfect nudes - 10 ml

Tento lak bola jediná vec z balíka, ktorá mi nesadla a nijak neulahodila. Jednak mám dlhodobo gélovú manikúru, no ani odtieň nič zaujímavé. Ako z názvu vyplýva - perfect nudes = parádna nuda. Škoda, že to nebola nejaká erotikuš červená alebo cukríkovo ružová alebo nejaký bláznivý odtieň. 

Namazala som si aspoň nechty na nohách, aby sa nepovedalo, že som neskúsila. Konzistecia laku je výborná, ľahko sa aplikuje, nezanecháva šmuhy, lak je primerane hustý/riedky a rýchlo schne. Je potrebné aplikovať v dvoch vrstvách, aby bol efekt dokonalý. 

Vyložila som si nohy na gauč a nechala zaschnúť, čo bolo teda ozaj rýchlo, žiadne zatekance ani nerovnosti, lak sa perfektne prispôsobil nechtu. Pri všetkej tej nude je vo finále vidieť jemné zlatisté odlesky, ktoré farbu aspoň trochu oživujú. Takže nohy, hore vianoce môžete prísť, nohy mám obriadené ako sa patrí.

Celkovo lak hodnotím pozitívne, škoda len tej farby. Vyzerá to, akoby som nemala ani nechty, splývajú mi s farbou pokožky. Nevadí, darujem ho mamine, jej takéto odtiene vyhovujú, určite sa poteší aspoň ona.

Aby som iba nefrflala, dávam veľké PLUS štetcu, ktorý je pevný, plochý a na konci zaoblený, dokonale sa tak prispôsobí nechtovému lôžku a natriem si len nechet samotný, nie aj okolitú kožu. Zlatistý odtieň vidieť až po aplikácii, pri pohľade na fľaštičku nie je tak výrazný.


7. Hydratačné čistiace utierky Tropical Fantasy dm Balea, pre každý typ pleti, 2x25 ks + box + menštruačný kalendár

Utierky odstraňujú vodeodolný make-up z tváre aj očí, čo je výhoda, lebo môžem kompeltne zotrieť celú vakovku a nemusím vynechávať oči. Balíček sa skladal z dvoch samostatne balených vreckoviek po 25 ks, plastového boxu a menštruačného kalendára. 

Hneď som otvorila jedno balenie a vložila do boxu, je parádne ružový, čo ma maximálne potešilo, otvor na vyťahovanie je dostatočne veľký a utierky sa vyťahujú ľahko, po jednej, nie sú zlepené. Materiál je príjemný na pleť, mäkký a zároveň pevný, netrhajú sa, sú pružné a príjmne voňajú. Zanechávajú aj na tvári jemnú vôňu, pleť je skvele odmastená, trochu lepkavá, ale ten pocit po chvíľke pominie. 

Skúšala som si utierkami odstrániť kompletný mejkap a dopadlo to tak 50 na 50. Očné tiene zišli v pohode, maskaru sa mi nepodarilo poriadne odstrániť, to som musela doriešiť druhým odličovacím prípravkom a mejkap z tváre nezišiel úplne. Na foto je aj vatový tampón, ktorým som ešte dočistila pleť iným prípravkom na odstránenie mejkapu a ešte na ňom boli stopy mejkapu, teda obrúsok nevyčistil pleť dokonale. Ale hrubú špinavú prácu zvládol super. Na osvieženie do kabelky alebo na hrubé očistenie pleti sú výborné a určite ich budem aj ďalej používať, ich vôňa je príjmená a základnú úlohu splnili. Box sa nedá celkom zakliknúť, takže nedrží pevne uzatvorený a otvára sa, ale to je len drobná kozmetická vada.

Ech, kalendárik som hodila rovno do koša. Keďže sa snažím otehotnieť, o menštruácii už nechcem počuť ani na obrázku 🙂


8. Balea odličovač vodeodolného očného make-upu - 100 ml 

Dvojfázový odličovač vodeoodlného očného make-upu rýchlo a šetrne odstraňuje zvyšky vakovky z tváre aj očí. Provitamín B5 dodá hydratáciu a vláčnosť citlivým očným partiám a zároveň pomáha ošetrovať riasy. Vhodné aj pre nositeľov kontaktných šošoviek.

Pred použitím treba fľaštičku ľahko zatriasť, aby sa jednotlivé fázy spojili, naniesť na vatový tampón a jemne prechádzať po zavretom viečku zhora nadol. Obsahuje olej, nezanecháva ale mastný pocit, neštípe v očiach a príjmne vonia. Fázy sa spoja rýchlo a neskôr sa znova oddelia.

Odličovač si hravo poradil s nalíčenými očami aj vodeodolnou špirálou, stačilo pár ťahov zhora nadol a bol fuč. Skúsila som zotrieť aj mejkap z tváre a výsledok bol skvelý, všetko pekne zišlo bez zanechania stopy po mejkape. Riasy sa nelepili, očné okolie ostalo hydratované, ale nie mastné ani začervenané. Nebolo potrebné ani tampónom tlačiť či silno šúchať, špirála zliezla skoro sama bezozvyšku. Paráda!


9. Balea Krémový sprchovací krém "Mystic fantasy"  - mandarinka / lotosový kvet - 300 ml

Sprchový krém oživí zmysly exotickou vôňou po mandarinke a lotosových kvetoch, hydratačné zloženie chráni pokožku pred vysúšaním a vôňa dodá zážitok zo sprchovania.

Sprcháč má tyrkysovú farbu a výraznú voňu mandarínok, ktorá je zjemnená vôňou lotosového kvetu. Síce neviem, ako vonia lotos, ale popri mandarinke je cítiť niečo jemne korenisto-kvetinové, tak to je asi ono, ten lotos. Výborne pení, pokožku zanecháva vláčnu a sviežu, nie je suchá, šupinatá ani podráždená. Aj po srchovaní ostáva príjemná vôňa na pokožke ešte nejaký čas, som sa pristihla pri tom, ako si ovoniavam predlaktia 😀


10. alverde Men Sprchovací gél 3v1 Sports nature - 200 ml

Zloženie s morskými minerálmi a výťažkami z rias vhodný na každodenné použitie, bez čisto syntetických vonných, farbiacich a konzervačných látok. Nevysušuje pokožku, športová vôňa pôsobí vitalizujúco, osviežujúco pre maxinálnu energiu. Určený na telo, tvár a vlasy pre každého chlapa.

Tuba je praktická, dobre sa drží, gél je dosť hustý, takže nesteká a dobre pení, má zaujímavú korenistú vôňu, osobne mi pripomína grepfruit. Manžel sa ním nacápal celý. Vlasy ostali lesklé a jemné, na tvári neštípal ani po holení a na tele dobre penil a zmyl všetku špinu a mastnotu. Na tele bolo cítiť jeho vôňu ešte aj ráno.


11. Balea telová emulzia "kvetinový sen" - 400 ml 

Ľahká hydratačná emulzia s vôňou fialky a kosatca určená pre normálnu pleť , hydratuje pokožku a chráni ju pred vysúšaním, obsahuje alantoín.

Konzitencia je trochu redšia ako som pri telových mliekach zvyknutá, mlieko sa šmýkalo z ruky, akoby bolo vodnaté, resp. olejové. Výhodou je, že nie je potrebné veľké množstvo na aplikáciu, stačí ozaj trochu, ľahko sa rozotiera, dobre sa vstrebáva a pokožka ostáva hydratovaná, nemastná a svieža. Ako bonus je krásna fialková vôňa a jemná pokožka ešte dlho po natretí.

Samozrejme som si ho vydrisla do dlane toľko, že stačilo nielen na namazanie celého tela, aj na vŕzgajúce pánty na špajzovej skrinke, ktoré konečne nevŕzgajú. Haha!


12. Beauty Effect tónovací krém CC pre svetlý až stredne svetlý typ pleti s OF 20 - 50 ml

Tonovací krém je v praktickej tube, ľahko sa vytláča a aplikuje priamo na tvár alebo na špongiu, ktorou sa výborne nanáša na pokožku. Je určený pre svetlý / mierne svetlý typ pleti, čo je na zimu ideálny odtieň, v lete by som uvíta o tón tmavší.

Krém sa ľahko nanáša, slúži na celkové zjednotenie pleti, prekrýva nerovnosti a nedokonalosti pleti, fľaky sú zrazu preč! Stačí málo, jedným pohybom vmasírovať do pleti a hotovo. Správa sa ako normálny krém, akurát zanecháva tvár zjednotenú tón v tóne. Stačí jemne zafixovať púdrom a dokonalý mejkap ako vyšitý. 

Tvár pôsobí sviežo, mlado a prirodzene, žiadny pocit ani vzhľad betónovej omietky. Má jemnú príjemnú vôňu a pri dotyku sa otiera ozaj len minimálne. Vydrží v pohode celý deň, nerozteká sa, pokožku hydratuje a nemáte pocit napätia ani suchosti.


13. Balea Beauty Effect maska na čelo látková - 3 ks

Maska s 3-tým účinkom: vypĺňa vrásky, vypína pleť, zjemňuje mimické vrásky. Trojdimenzionálna kyselina hyalurónová (vysoko-, stredne-, nízkomolekulová) vypĺňa vrásky zvnútra a intenzívne hydratuje pleť. Vďaka rôznej molekulárnej hmotnosti preniknú jednotlivé druhy kyseliny hyalurónovej do pleti rôzne hlboko, čím optimalizujú hydratáciu pleti v rôznych vrstvách pokožky.


Prírodná účinná látka OSILIFT viditeľne vypína pleť - s okamžitým účinkom.

Aktívna látka GABA (kyselina gama-aminomaslová) uvoľní mimické vrásky a vyhladí pleť. Balené po 1 ks/samostatne.

Pokožku na čele som najprv odmastila tropickými obrúskami a následne pricapila na čelo mokrú látkovú masku. Držala parádne, pekne sa prisala, nepadala ani pri pohybe.  Môj muž, chudák, skoro dostal infakrt, keď som sa mu zjavila sťa víla pred nosom hneď po tom, ako sa prebral z driemot na gauči. Ej, či si krásna! Masku som nechala prilepenú 10 minút, potom som ju stiahla dole a zvyšky emulzie vtrela do pokožky. Odliepanie bolo bezbolestné, čelo ostalo hladké, príjemné na dotyk a pleť bola vypnutá a pružná. Maska má príjemnú vôňu, je primerane vlhká, nesteká z nej prebytočná emulzia a dobre drží, neodliepa sa.

Celý čas, ako som ju mala zabitú na čele som rozmýšľala, na koho sa podobám....dospela som k trom osobnostiam z filmového plátna. Tak čo, som Xena, Kazisvět šestý z boží vůle král alebo soľný kráľ? 😀


14. Denk mit čistiaci prostridok na koberce a čalúnenia - 600 ml 

Vďaka svojej aktívnej pene sa ponorí do hĺbky vlákien kobercov a čalúnenia a odstráni spoľahlivo nečistoty a nepríjemné pachy. Pritom chráni a osviežuje farby. Antistatický efekt chráni pred opätovným zašpinením. Určený pre dôkladné hĺbkové čistenie a vždy ošetrené textílie.

Ako obeť som zvolila koberec, ktorý máme na chodbe pri vstupe do bytu a teda je statočne ušlapaný. Čistenú plochu som najprv riadne povysávala, natiahla som si gumené rukavice a pretrepala fľašu, následne som nastriekala súvislú vrstvu peny na koberec. V návode je uvedené, že miestnosť by sa mala vetrať počas aplikácie a schnutia, tak som sa obávala štipľavého smradu. Po nastriekaní ale bolo cítiť len príjemnú ovocnú vôňu, prostriedok neštípal v očiach ani nespôsoboval problémy pri dýchaní.

Následne som penu rozotrela kefou až do momentu, dokiaľ sa úplne vstrebala. Koberec ostal mierne vlhký, pena držala tvar, neroztekala sa a dobre sa vtierala do koberca.

Následne som nechala pôsobiť 4 hodiny, dovtedy koberec úplne vyschol, tak som ho riadne povysávala a hľadala 5 rozdielov. Veľká tmavá škrvna z koberca úplne zmizla, celkovo koberec bol živší, jasnejší a skvele voňal. Farby sú výraznejšie, pena nenarušila vlákno ani nespôsobila fľaky, koberec sa tváril ako nový.


Uf, tak a už sme na konci, taška je prázdna, vyskúšala som už všetko z jej bohatého obsahu.


Týmto sa chcem ešte raz poďakovať dm-ke za možnosť zúčastniť sa tohto kola testovania, prinieslo mi to nové zážitky, poznatky a našla som niekoľko skvelých vecí, ktoré sa určite stanú mojimi obľúbencami zo sortimentu.


Recenzia napísaná, teraz môžem písať list priamo dm-ke, aby svoju predajňu otvorila aj v našom meste, lebo tu skutočne chýba a mnoho vecí zo sortimentu teda ani nepoznám, čo je škoda. Veď dostať za lacný peniaz skutočnú kvalitu, to sa dnes už tak často nevidí.


V poslednom riadku ďakujem všetkým, čo mali so mnou trpezlivosť a dočítali moju recenziu až do konca. Verím, že sa ešte pri testovaní stretneme, bolo mi potešením 🙂


#test_dm7

Čo nám sadlo a naopak

Ako som už spomínala, tento mesiac bol o kúsok náročnejší u nás a nie všetko išlo podľa plánov. Preto ma veľmi potešilo, keď mi prišla pošta z MK, že budeme testovať dm výrobky. Ďakujem za túto možnosť a toť, tu je výsledok. 


Poďme na to. 

Celkovo bolo v balíčku 14 produktov. Začnem teda tým najlepším, teda tým, čo nám (mne) vyhovoval najviac a čo si u nás doma miesto nájde.

1. Dvojfázový odličovač očí Balea

Jednoznačný víťaz tohto testu pre mňa. Za svoj odličovač, ktorý mám doma, som vysolila dosť peňazí a preto som bola zvedavá aký bude rozdiel a poviem vám, minimálny, dokonca takmer žiadny. Odličovalo sa super rýchlo, nemusela som nasilu šúchať oči a po odlíčení ostalo okolie očí úplne jemné, príjemné na dotyk. Za mňa odporúčam všetkými desiatimi 

2. Balea Effect ténovací krém CC pre svetlý až stredne svetlý odtieň pleti s OF20

Tu ma milo prekvapilo hustota krému. Neviem prečo, ale čakala som riedky krém a opak bol pravdou. Krém mal super hustotu, neroztekal sa a veľmi dobre sa rozotieral na tvári. Tiež má dobrú kryciu schopnosť a jemnú príjemnú vôňu. Používam ho aj bez nanesenia make-upu keďže nemám extra problémovú pleť.


3. Balea krémový sprchovací krém Mystic Fantasy

Mám rada, keď vyjdem zo sprchy a všade rozvoniava vôňa sprcháču  A presne pri tomto sprchovom kréme je tá vôňa taká, akú som si predstavovala. Doteraz som vždy cítila viacej manželov sprcháč ale konečne bude cítiť aj tento môj. Po osprchovaní ostáva pokožka hebká, nie vysušená, čo je teda určite veľké plus 


4. Alverde Men sprchovací gél 3v1, Sports Nature

Chlapi, pre nich sprcháč ako sprcháč  Ešteže mám pozorovací talent  Vždy keď manžel vyjde zo sprchy, musím mu natierať chrbát lebo ho má neskutočne suchý. Hneď po prvom použití tohoto sprchového gélu som videla rozdiel a nie malý. Jeho pokožka na chrbte bola úplne jemná, hladká. Zvykli sa mu robiť šupinky, teraz nič, ani náznak. Už len kvôli tomu, mu tento sprchový kúpim pri najbližšej návšteve dm opäť. Na vlasy ho bohužial nepoužil, lebo momentálne má lupiny a rieši to iným prípravkom.. 


5. Bio ovocný príkrm kiwi+banán+hruška od 1. roka

Tejto pochúťke ozaj nie je čo vytknúť, veď pozrite na to šťastné dieťa, akurát že jej bolo málo  Je bez prídavku cukru (obsahuje iba prirodzene sa vyskytujúce cukry), mlieka, mliečnych produktov, zahusťovadiel. Neobsahuje lepok. Pre detičky od 1. roku je to super pochúťka 


6. dmBio jablkové ryžové oblátky

Túto pochúťku som zobrala Tinke k svokre, keď u nej trávila deň. ach, to ste mali vidieť ten pohľad keď to zbadala. Preto mám "až" jednu fotku lebo keď som k nej prišla po malú, sáčok bol už v koši. Našťastie oblátky boli v Tinkinom brušku. Chutilo jej to a mne tiež, zvykneme si ich kúpiť, keď ideme do dm a máme chuť na nejakú zobku. 

7. dmBio ovocná tyčinka brusnica+pohánka


Dostala som z nej možnosť odhryznúť si až 2 krát! Tinka si na nej veru pochutnala ale troška sa jej to lepilo na zúbky. Mne osobne chutila tiež, tyčinka je mäkká, tenká a ovocie je maximálne rozmixované. Minimálne kúsočky mandlí a orieškov. Super pochúťka ak potrebujete zahnať chuť na sladké. Okrem konzistencie, mne najviac vyhovovala chuť - sladko kyselkavá 


8. DmBio chrumkavé musli s bobuľovým ovocím

Tieto musli sme skúsili s mliečkom na raňajky a manžel, ten spráskal všetko ako vždy  Tinka a ja sme dali pol misky. Nie je to zlé ale na môj vkus tvrdé. Možno by to chcelo dlhší pobyt v mlieku ale to sme neskúsili a takisto ma sklamal podiel ovocia, ledva sme ho v miske našli.



9. S.he stylezone lak na nechty perfect nudes



Nevtieravý lak na nechty vhodný na každú príležitosť. Mne však vyhovujú laky v tmavších odtieňoch. Asi preto, že mi to na krátkych drápkoch príde krajšie. Laky až tak často nepoužívam, lebo mne trvá večnosť kým mi nechty narastú aspoň do takej dĺžky ako na foto. Konzistencia a hustota laku bola fajn, v porovnaní s ostatnými dvoma bol však hustejší. Až tak mi nevyhovoval aj krátky a pomerne hrubý štetec. Lak obsahuje malé trblietky, ktoré mi však robili šarapatu pri odlakovaní. Odlakovanie trvalo podstatne dlhšie ako pri ďalších dvoch. Netrúfam si povedať, kolko by lak na nechtoch vydržal, pretože na tretí deň po nalakovaní, sme mali upratovací deň a 4 hodinová práca s vodou a chemikáliami spravila svoje.

10. Balea Beuty Effect maska na čelo látková

Keď ma zbadal manžel, tak sa zatváril všelijako  Ale keďže má rád sci-fi, určite som sa mu zdala príťažlivá  No, ale výsledok. Pravdupovediac, za tie tri dni testovania, neviem povedať, či obrúsky majú nejaký účinok. A to je tá informácia, ktorá mne na obale chýbala. Balenie obsahuje totižto iba tri kusy týchto masiek, čo si myslím, že na pozorovanie nejakého výsledku je málo. Je pravda, že pleť ostala svieža, pružná ale to je asi tak všetko. Čo som pozerala cenu, pohybovala sa okolo 5 eur. Asi by som musela kúpiť 10 balení (50 eur) aby som to mohla testovať mesiac a možno potom by som videla nejakú zmenu. Každopádne, táto info by tam mala byť - teda za aký čas je možné pozorovať zmenu pleti.


11. Balea telová emulzia "kvetinový sen"

Telový krém od Balea som už raz doma mala, nie však konkrétne tento. Pamätám si, že nejaký extra dojem vo mne nevyvolal, a tak to bolo bohužial aj teraz. Naniesla som si ho po osprchovaní. Treba však pokožku nechať riadne vysušiť aby sa krém dobre nanášal, kedže sám o sebe je redší a tiež radšej použiť menšie množstvo, pretože potom máte pocit, že to nie a nie rozotrieť. Pokožka ostala hebkejšia, ale asi som náročná, no chcelo by to ešte niečo jemnejšie. U mňa nebodovala ani vôňa - zmes fialky a kosatca vo mne evokovala niektoré voňavky, ktoré sa používali na polievačku.


12. dmBio paštéta Horčica-Rukola

No, tak toto bol pre mňa velký otáznik  Absolútne som nemala šajnu, čo sa v tej konzerve skrýva. V prvom rade vyzdvihujem ten plastový vrchnák, to je akože dobré "udelátko" ako my doma hovoríme  To by mali mať všetky konzervy. Po otvorení paštéty vykukla na mňa nie moc vábivá farba, konzistencia fajn, lahko rozotieratelná. Opäť sa potvrdilo, že manžel je všežravec lebo jemu to chutilo najviac. Ten krajec som zjedla aj ja, ale úprimne, ďalší som si už nenatrela a Tinka to zavrhla po prvom odhryznutí. Naša domácnosť a naše chuťové bunky jednoducho nie sú zvyknuté na takého pochúťky a čo je možno aj škoda, lebo napriek tomu ako to vyzerá a chutí, je to zdravé a ešte jedna vec, ja by som to nazvala kôprovou paštétou, lebo mne tam kôpor prerazil všetky ostatné chute.


13. Balea hydratačné čistiace utierky Tropical Fantasy + box

 Priznám sa, toto bolo asi najväčšie sklamanie z balíčka. Ja osobne mám rada všetko voňavé, ale toto bolo na mňa až príliš. Nevadilo by mi to, keby to boli obrúsky napríklad na ruky ale nie na tvár. Mala som pocit že to viac neprospieva ako prospieva. Po odlíčení make-upu bola moja pokožka nepružná, taká scucnutá, lepkavá. Musela som si rýchlo opláchnuť tvár vodou, lebo som sa necítila dobre. Po odlíčení som ešte pre istotu použila svoju čistiacu masku a ako vidíte na fotkách - obrúsky neodlíčili úplne (vrchný rad sú čisté tampóny, spodný rad po použití mojej masky). Možno na nejaké príležitostné odlíčenie fajn ale bežné používanie u mňa nie. Box, v ktorom sú obrúsky je fajn, až na to, že po asi treťom otvorení, sa už otvára takmer sám. Myslím, že keby ho dám do tašky, tak v tom momente sa sám otvorí, čiže takto ho možem mať iba v kúpelke položený, bez akéhokoľvek prenášania. K týmto obrúskom je priložený ešte aj malý menštruačný kalendár, ktorý však nevyužijem tak skoro, kedže menzes má v tehu dovolenku. 


14. Denkmit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia 

Pôvodný plán bol, vyčistiť náš gauč, lenže človek mieni a Pán Boh mení. Nájomníci opustili byt, a tak nastalo veľké upratovanie. Keď som zbadala po 4 rokoch môj "biely" koberec, nebolo mi veselo - akože čistá katastrofa. Odzrkadlilo sa to v podobe nájomníkov chlapov. Vedela som, že tu bude akýkoľvek prípravok prikrátky, no vyskúšala som tento z balíčka. Začnem asi s tým ako sa manipulovalo s nádobkou. Na začiatku treba poriadne potriasť, otočiť dole hlavou a striekať. Prvotný tlak vytlačil dosť peny, no postupne sa ta pena strácala a bolo treba zase triasť. Pomerne často som s tým triasla aby ta pena bola hustá. Pretože som mala pocit, kde tá pena bola poriadna, bol výsledok aj lepší (na foto nevidieť, ale ja a moje oko to videlo)  . Koberec schol asi 4 hodiny a potom som ho povysávala. Výsledok je neviditeľný, pretože pri takomto zašpinení, by som to neviem koľkokrát musela opakovať. Z môjho hladiska tento čistič odporučam skôr na malé plochy, resp. na plochy. kde je nie veľký fľak. Lebo je možné, že sprej vystriekate a budete tak v polke koberca. Ja mu skúsim dať ešte asi jednu šancu na tom našom gauči a uvidíme.

Toť, to je všetko z môjho testovania. Dúfam, že niekomu týmto článkom pomôžem, prípadne uľahčím výber. Ďakujem za možnosť vyskúšať tieto vecičky, mne osobne to dalo veľa a zistila som, že nie všetko čo je lacné, je dobré a ale aj naopak, že nie všetko drahé, musí byť dobré. 🙂


#test_dm7

Monika

Naša prvá "testovačka" s dm

#test_dm7


Za túto možnosť, prvýkrát testovať výrobky z dm drogerie markt, veľmi pekne ďakujeme a pripájame naše postrehy.


U nás sa ako prvé skúšali dmBio jablkové ryžové oblátky.


Sú určené pre dojčatá od ukončeného 8.mesiaca a malé deti. Testoval ich môj 2 roky a 8 mesiacov starý synček a pravda je taká, že takmer všetky hneď zjedol. Jeden, aj to len preto, že bolo z neho ulomené, mi dovolil vyskúšať. A musím priznať, že mi veľmi chutili. Oceňujem naozaj veľmi dobrý tvar, vhodný určite aj do tej maličkej detskej rúčky. Chuť jabĺčka som cítila a aj syn,ktorý sa opýtal,či to je jabĺčko 🙂 okúsil aj starší (5ročný) syn a uznal,že je to dobré,preto vrelo odporúčam túto zdravú maškrtu nielen tým najmenším.



Babylove bio kivi&banan v hruškách, ovocný príkrm vhodný pre dojčatá a deti od 1. roku sme otestovali ako ďalší. Túto dobrotu poznáme, kupujeme ju pomerne často,napriek tomu,že naši chlapci sú už starší,veľmi im to chutí. Ja zase oceňujem veľmi praktické balenie, uzatváranie a tiež príchuť. Konkrétne táto mi veľmi chutila a aj chlapcom. Že sú tam banány a aj hruška odhalili chlapci hneď. kiwi pridala na chuti. Príkrm nechutil tak sladko. Preto túto 100% ovocnú mňamku naozaj odporúčam ochutnať. My určite budeme okrem tých našich stálych príchuti aj túto kupovať.



Ďalšiu vec, DmBio ovocná tyčinka brusnice+pohanka BIO môžem tiež len odporúčať. Mne osobne to chutilo veľmi. Ochutnal aj mladší syn, ten povedal,že troška smrdí,ale za mňa veľmi chutné. Je to bezgluténová bio ovocná tyčinka zo sušeného ovocia, s hrozienkami sultánkami, brusnicami a pohánkou. Brusnice som tam cítila určite. Veľmi milo ma prekvapila tyčinka svojou vláčnosťou, nebola suchá, navyše aj množstvo mi prišlo "tak akurát" na maškrtenie. 



Keďže sme začali jedlom,tak pokračujeme testovaním dmBio chrumkavé müsli s bobuľovým ovocím. Tieto zapekané chrumkavè müsli z ovsených vločiek vynikajúco chutili u nás doma s mliekom, ale aj s jogurtom. Perfektné raňajky, alebo malé "medzijedlo". Ovocie, ktoré bolo naozaj aj cítiť a vidieť, nielen o ňom písané na pribalovom letáku ma veľmi milo prekvapilo. Za mňa asi najlepšie müsli, aké som kedy jedla. Chrumkali sme ich aj len také samotné a boli výborné. Ochutnajte a určite neoľutujete 🙂 

Možno maličká nevýhoda je len 500 gramové balenie 🙂 



DmBio paštéta horčica-rukola je posledná jedlá vec z testovačky. Je to vegánska bio nátierka s horčicou a rukolou. Ja oceňujem veľmi praktické balenie tohto výrobku,ktorý sa po otvorení dá pekne uzavrieť a odložiť bez toho,aby nachytali pachy ostatné veci v chladničke. Čo sa však chuti týka, u nás veru neuspela. Ja som ochutnala asi najviac, určite som cítila rukolu,ktorá je svojou chuťou veľmi výrazná, no nechutila ani mne. To však neznamená, že iným sa to stane tiež. Pri najbližšej návšteve však pozriem inú príchuť na skúšku, pretože doteraz som nevedela, že v Dm sa dajú nájsť aj paštéty.


Z kozmetických výrobkov otestovaných predovšetkým mnou, začnem týmto produktom. Hydratačné čistiace utierky Tropical Fantasy, pre každý typ pleti, 25 ks. Veľmi praktické balenie vhodné do každej ženskej kabelky, príjemná vôňa a výsledok mňa teda príjemne prekvapili. Navyše je možné ich uskladniť v kozmetickej krabičke a odtiaľ jednoducho vytiahnuť po kuse. Nemám čo vytknúť, som rada,že som mala možnosť ich vyskúšať, pretože je to odteraz jedna z vecí, čo v kozmetickej skrinke nesmie chýbať. Odlíčené celodenné nečistoty z tváre, odstraňujú aj vodeodolný make-up. Za mňa určite spokojnosť.



Balea odličovač vodeodolného očného make-upu  odporúčam tiež. Doteraz som nepoužívala výhradne len odličovač očí, ale už dlhšiu dobu som pozerala nejaké recenzie na rôzne značky. Prišlo mi veľmi vhod, že bol tento dvojfázový odlíčovač súčasťou balíka. Obsahuje provitamín B5, ktorý dodá hydratáciu a vláčnosť citlivým očným partiám a zároveň pomáha ošetrovať riasy. Je vhodný aj pre nositeľky kontaktných šošoviek. Jednoduché použitie a praktické balenie výrobky sú už len malým doplnkom. Moje oči boli jemné a nič ma neštìpalo. Ja odporúčam určite vyskúšať. 



Testovala som aj s.he stylezone lak na nechty nude. Pre mňa farba naozaj krásna. Odtieň jemný, nič výraznè, ale krásne na oživenie nechtov. Mne veľmi vyhoval hrubšì štetec, pretože stačili dva ťahy a nechty boli nalakované. Rýchlo schnùci a ešte aj mierne trblietavý je tento odtieň. A ešte mi dve natretè vrstvy vydržali dosť dlho aj pri každodenných domácich prácach. 



Beauty effect tónovacì krém CC pre svetlý až stredne svetlý typ pleti s OF 20 bol tiež vyskúšaný. Oceňujem konzistenciu, ktorá nie je moc hustá, ale ani riedka. Veľmi dobrá. Ja som však po nanesení ostala trošku fľakatá, preto si myslím, že mne by tento výrobok vyhovoval skôr v lete. Ale určite je veľa žien, ktoré tento tónovacì krém používajú a sú spokojné.



Čo určite za seba ale odporúčam vyskúšať, je Balea Beauty Effect  látková maska na čelo. Maska je s trojitým účinkom: vypĺňa vrásky, vypĺňa pleť a zjemňuje mimickè vrásky. Jej jednoduché použitie je ďalším plusom. Pleť na čele som mala jemnú, "ako novú" po použití tejto masky. V balení sú tri kusy, čo je podľa mňa tak akurát. U nás určite už pravidelne kupovaný a hlavne používaný produkt tejto značky.



Ďalší, vynikajúci a voňavý výrobok od Balea, Balea krémový sprchovacì krém "Mystic Fantasy". Myslela som, že to bude môj sprchový, ale len kým ho neobjavili moji chlapci. Tá úžasná mandarínková vôňa spojená s lotosovými kvetmi je veľmi príjemná kombinácia. Chlapcom sa páčila modrá farba a poriadna pena. Mne okrem vône aj parádne príjemná hebká pokožka. Za nás super.



Balea telová emulzia "kvetinový sen" bol výrobok testovaný tiež mnou. Je to ľahká hydratačná emulzia s vôňou fialky a kosatca určená pre normálnu pleť. Emulzia sa ľahko rozotiera a rýchlo vstrebáva, čo oceňujem. Vôňa bola pre mňa trošku viac sladká, ale to,že som ju na sebe cítila aj po niekoľkých hodinách, ma očarilo. Určite vyskúšam aj iné vône.



Alverde Men sprchovací gél 3v1, Sports Nature testoval manžel. Nevedela som, že Alverde kozmetika má aj sprchové gély. Konkrétne tento, s morskými minerálmi a výťažkom z rias, je za mňa úžasný. Mňa dostala tá vôňa, ktorá mi príde konečne taká "inà", ako majú takmer všetky pánske sprchové gély. Muž ocenil balenie, vraj taký "šikovný a spratný" napríklad aj na cesty. 



A posledným testovanym výrobkom bol Denk mit čistiaci prostriedok na koberce a čalùnenie. Konkrétne na tento výrobok som sa veľmi tešila. A právom. Máme svetlú sedačku a už sa na nej objavil viditeľný fľak, ktorý som sa pokúšala odstrániť podobnými prípravkami iných značiek a nezišlo to. Tak som otestovala tento výrobok a chválim. Zišiel fľak, sedačka ožila a vyzerá super. Veľmi jednoduché použitie. Vyskúšala som vyčistiť aj koberec, ktorý majú chlapci v izbe a tiež super. Rozhodne vyskúšajte.


Na záver sa chcem ešte raz veľmi pekne poďakovať za túto možnosť vyskúšať výrobky dm. Veľmi ma potešili hlavne tie, o ktorých som netušila a ich použitie spôsobilo uz stálu prítomnosť u nás doma.


Ďakujeme. 

Testovanie dm výrobkov

Na úvod by som sa rada poďakovala, že ste má vybrali na testovanie dm výrobkov, ešte raz ďakujeme. Prvýkrát som v niečom vyhrala a naozaj to potešilo moje srdiečko.

Do práce mi dorazil balíček od kuriéra a začalo sa spoznávanie čo vlastne čo je a na čo sa používa.


1) Balea odlíčovač vodeodolného očného make-upu

2) Balea Beauty Effect látková maska na čelo

3) Balea Beauty Effect CC Cream

4) Balea krémový sprchovací krém „Mystic Fantasy“

5) Balea telová emulzia „kvetinový sen“

6) Balea hydratačné čistiace utierky „Tropical Fantasy“

7) s.he stylezone lak na nechty perfect nudes

8) Alverde Men sprchovací gél Sports Nature 3v1

9) dmBio chrumkavé mušlí s bobuľovým ovocím

10) dmBio paštéta horčica-rukola

11) dmBio jablkové ryžové oblátky

12) dmBio ovocná tyčinka brusnice + pohanka

13) Babylove ovocný príkrm vhodný pre dojčatá a deti

14) Denkmit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia



Balea odličovač vodeodolného očného make-upu:

Tento výrobok skúšala moja švagriná, keďže som ja nemala tu možnosť, pretože mám háklivé oči. Ale ona sama len potvrdila že tento výrobok  bude určite používať. Ľahko išla špirálka dolu, a tak naozaj správna voľba. 


Balea Beauty Effect látková maska na čelo:

Keďže moje čelo má vrásky z toho, že ho neskutočne krčím tak som ho použila ja a naozaj super. Vyčistila som si pleť a šup nahodila masku, teda tu látkovú. Prvý dojem - bolo to mokré, ale potom po 10 minútach pôsobenia naozaj postupne vlhkosť sa vsiakla, naozaj veľmi dobrá skúsenosť a určite budem požívať.


Balea Beauty Effect CC Cream:

Keďže je moja pleť svetlá, tak ako bol stvorený pre mňa, pretože už som si ho kúpila a práve sa aj minul, tak naozaj veľmi kvalitný tónovací krém je pre svetlú pleť len plus s OF 20. Veľmi som s ním spokojná.


Balea krémový sprchovací krém „Mystic Fantasy“:

Táto kombinácia vône lotosových kvetov a mandarínky je neskutočná a svieža. Noazaj všetky druhý sprcháčov od Balea dm sú u nás jednotka!! Naozaj odporúčame.


Balea telová emulzia „kvetinový sen“:

Tento výrobok som opäť koštovala ja a naozaj po sprchovaní mám šupinky hlavne v oblasti stehien rúk a lýtok. Vyskúšala som, jednoducho krásna vôňa. Ľahko sa nanáša a stačí menej ako viac. Pokožka ostáva jemná a hladká a hlavne voňavá.


Balea hydratačné čistiace utierky „Tropical Fantasy“: 

Tieto obrúsky som taktiež vyskúšala ja. Nádherná praktická krabička, ktorá naozaj slúži keď sú tie obrúsky v nej a je to praktické. Vôňa je príjemná a naozaj lepšie ako keď si dám čistiacu emulciu na vatový tampón. Toto je už v nej a zároveň aj s krásnou vôňou sviežou, takže naozaj palec hore u mňa.


s.he stylezone lak na nechty perfect nudes:

Tento lak, keďže ja mám gélové, vyskúšala moja mamina, a povedala že rýchlo schne a má krásnu farbu a vydržal jej týždeň, čo jej nevydrží veru žiadny lak na nechtoch toľko, pretože má veľmi ťažkú manuálnu prácu. Naozaj krásny lesk. Odporúčame. 


Alverde Men sprchovací gél Sports Nature 3v1:

Manžel bol tentokrát taktiež spokojný, pretože jeho pokožka vlasov počas zimy keď sa nosia čapice, je pokožka vysušená veľmi. Tak naozaj povedal, že napriek krásnej vôni, naozaj má menej šupiniek na hlave. Takže ho bude používať počas zimného obdobia. 


dmBio chrumkavé muesli s bobuľovým ovocím:

Tak toto ja moc nemusím, ale moja teta vyskúšala. Dala ihneď do mlieka a hneď mi potom volala. Janka, je to božské kde si to kúpila? Naozaj tá chuť a to chrumkanie. Waaaau, takže určite odporúčame.


dmBio paštéta horčica-rukola:

Tak táto kombinácia chutí bola taká zvláštna. Okoštovala som, ale nie je to moja chuť, cítila som tam viac horčicu, ale niekomu môže chutiť. 


dmBio ovocná tyčinka brusnice + pohánka:

Testovala som v práci, pretože som mala chuť na sladké, tak som vyskúšala a je to super. Veľmi zdravá tyčinka. Brusnice bolo výrazne cítiť a ja ich milujem, keďže si ich dávame skoro všade. Naozaj vynikajúca tyčinka. 


dmBio jablkové ryžové oblátky a Babylove ovocný príkrm:

Juuuj okoštovala som, ako dali sa ale toto nie je moc moja chuťovka. 


Babylove ovocný príkrm vhodný pre dojčatá a deti:

- je to potravina na výživu dojčiat a malých deti od 1. roka. 100 %- né, čisto ovocné pyré bez prídavku cukru a mliečnej zložky. Tento príkrm testoval syn a hneď zahodil do koša nestihli sme ani odfotiť keď som to zaregistrovala. Ale určite super 


Denkmit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia:

Vynikajúci prostriedok, i keď zabudla som odfotiť pred a po výsledok keď to bolo naozaj krásne...ale naozaj vynikajúce....určite len to odporučím aj známym tepovala som nie koberec ale sedačky v kuchyni resp. stoličky kde máme to na čom sedím sedáky a naozaj čisté, krásne farby skúsim ešte ostal aj na koberec.



Naozaj ďakujem krásne za balík, ktorý potešil nielen mňa ale aj moju rodinku. Ešte raz ďakujem.


S pozdravom,

Janka


#test_dm7

Testovanie výrobkov dm

Na začiatok by som chcela poďakovať mojej obľúbenej dm drogérii za možnosť testovania perfektných produktov. Pravdu povediac, ani som nedúfala, že by mohli vybrať práve mňa. Nuž, asi som to dobre odôvodnila. Je prava, že dm u nás nie je a musím kôli tomu za ňou jazdiť 30 km. 


1. Balea Beauty Effect tónovací krém CC pre svetlý až stredne svetlý typ pleti s OF 20

Na tento výrobok som sa tešila úplne najviac. Je pravda, že som ešte nenašla žiadny krycí krém, ktorý by mi na 100% sedel. Preto som vyskúšala tento, lebo ma veľmi zaujal popisom. No som sklamaná :( . Vonia nádherne, ale mne nesadol. Ťažko sa mi na pleti rozotieral, nechal si škvrny, ktoré keď som chcela poroztierať poriadne, tak sa mi začal šúpať. Škoda, ale snáď to bude len typom pleti. 


2. Balea Odličovač vodeodolného očného make-upu

Keďže som medzi ľudí nemohla ísť škvrnitá a ošúpaná, tak som hneď vyskúšala aj odličovač. Príjemná vôňa, konzistencia ale aj účinnosť sú pozitívom. Jediné čo by som mu vytkla je, zanechanie mastnoty.


3. Balea Beauty Effect maska na čelo látková

Donútila som sa vyskúšať aj túto masku. Aaaaaaa myslím si, že pre nejaké výsledky by bolo najlepšie dlhodobé používanie. Ja som nepostrehla žiadny výsledok. Oceňujem ale jednoduchosť použitia a znesiteľnú vôňu.


4.Balea krémový sprchovací krém "Mystic Fantasy" 

Tomuto "sprcháču" dávam 100 bodov! Perfektná, krásna vôňa, zaujímavá farba, ale hlavne čo mi učarovalo je, akú jemnú pokožku som mala po použití. Perfektný!


5. Alverde Man sprchvací gél 3v1

Dala som ho otestovať priateľovi. Po sprchovaní sa pýtam... No aký bol?... Odpoveď? - Fajn. :D Typický chlap. Tak som sa ho vybrala testovať sama. Vôňa za mňa nula bodov. Priam mi to až smrdí. Ale chlap povedal fajn, tak im to možno lahodí. :D


6.Balea telová emulzia"kvetinový sen" 

Pri testovaní tohto výrobku som sa celkom pobavila :D. Naklusala som s ním do sprchy, dala na špongiu, sprchovala sa a už som si v hlave hovorila, ako napíšem recenziu, že vôňa nádhernááááá, ale peniť sa mu teda nechce. Blondína. Potom si poriadne prečítala, prečo vlastne nepenil. Tak po sprchovaní (už naozajstným sprchovým) som sa s ním natrela a opakujem. Vôňa úplne nádherná! Ja mám pokožku veľmi suchú a dovolím si tvrdiť, že toto je jeden z mála výrobkov, ktorý mi vyhovuje. Nie je veľmi mastný, ale zas nenechá pokožku suchú ale pekne hydratovanú.


7. Denk mit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia

Tento sprej-pena je výborný pomocník. Pravdupovediac nemala som ani potuchy, že niečo také existuje a všetky "špinavosti" v domácnosti som drhla ako trubka handričkou a vodou. Ale? Konečne máme poriadne čisté stoličky! Chystám sa s ním aj na gauč a plánujem ho vyskúšať aj v aute na sedadlá. Mňa presvedčil a som si istá, že v mojej domácnosti už nikdy nebude chýbať!



8. S.he stylezone lak na nechty odtieň 030 nude

Milujem túto farbu! A tie trblietky v ňom sú krásne a čo sa mi najviac páči, že sú úplne jemnučké a nekričia. Uvidíme ako dlho sa zdrží pri záťažovom teste umývanie riadu.



9. Balea hydratačné čistiace utierky "Tropical Fantasy"

Tieto obrúsky sú favoritom môjho testovania! Vôňa úúúúúúúžasná, pleť je po nich jemnučká, osviežená, čistá. Už som bola aj s kamoškami, ktoré som na ne naučila v dm narobiť zásoby keďže je to "limitka". Neviem si už predstaviť, že by som išla večer spať a ráno vstávať bez toho, aby som si s nimi vyčistila tvár. 



10. DmBio Chrumkavé musli s bobuľovým ovocím 

Neviem si predstaviť raňajky bez musli a jogurtu. Na tieto som sa veľmi tešila, lebo zbožňujem brusnice. Samozrejme nesklamali. Vynikajúce! Sladučké a najlepšie chutia so sladkou activiou. Určite si ich budem kupovať a každé ráno na nich pochutnávať.


11. DmBio Ovocná tyčinka Brusnice + pohánka

Mám rada brusnice, mám rada pohánkové pečivo. Tu ale neviem kde sa stala chyba, ale nechutilo mi to :(. Každopádne ma prekvapilo, ako ma to zasýtilo. Určite ale vyskúšam iné príchute.


12. DmBio Peštéta Horčica - Rukola 

Tak na túto chuť som bola neskutočne zvedavá. Po otvorení sme na to čumeli s priateľom a hovorili si.. To ozaj? Eeeeeej, tak poďme na to. Ochutnala som a povedala si, tak toto nie. Odložila som ju do chladničky. Na druhý deň som si povedala, že mi je to ľúto vyhodiť a dám si. Tak mi "zašmakovala", že som ju zjedla celú sama. Ja si len myslím, že ten prvý dojem bol o tom, že na také chute nie sme zvyknutí. Určite si ju kúpim, aspoň na príležitostné desiatovanie.



13. DmBio Jablkové ryžové oblátky

Tento balík som otvorila, zjedla jedno a ostala som prekvapená. Mňamka! Perfektná chuť. Príjemné sladké (nie veľmi). Ponúkla som priateľa, vraj sa to dá. Išla som sa osprchovať a keď som sa vrátila, musela som z koša vyberať aspoň obal aby som ich sem mohla odfotiť. :D .. Chutia nám veľmi, už som dokúpila, aby sme mali doma na vyjedanie pri telke.


14. babylove bio Kivi & Banan v hruškách

Tohto výrobku bohužiaľ fotku nemám, lebo obal tak isto skončil v koši kým som ho stihla zdokumentovať. :D Ja som si cucla, sladučká dobrá chuť. Dala som ochutnať aj priateľovi, ten to zhltol na jeden dúšok a pýtal sa, či už také nemáme doma :D. Takže tiež nás to presvedčilo a určite občasne kúpime, na doplnenie vitamínikov.


Ešte by som chcela na záver znova poďakovať za možnosť testovania. dm si u mňa zas šplhla a určite tam budem chodiť naďalej a tešiť sa z množstva perfektných výrobkov. 🙂


#test_dm7

Test s dm

Ahojte,


v prvom rade by som sa chcela poďakovať za možnosť otestovať výrobky spoločnosti dm drogerie markt, veľmi som sa potešila, keď mi prišla správa, že si ma vybrali. Posnažím sa všetky výrobky – ich chuť, vôňu a vlastnosti popísať podľa seba, pretožeee omáčky nemá nikto rád, že áno.


Tak poďme na to!


Na testovanie mi prišli nasledovné produkty:


Denkmit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia - zdá sa mi, že tento výrobok som testovala medzi prvými. Mala som tak pol hodku k dobru a musela som ísť z domu. Rýchlo som nastriekala, kefou som pene pomohla sa vsiaknuť a šup preč. Vrátili sme sa tak po 4 hodinách a mužovi vravím, nech povysáva (hádam nebudem ja) Povysával (lebo poslúcha) a výsledok bol nasledovný: koberec fakt pekne voňal, prevoňal celú izbu. Vyzeral aj čistejší, ale nie som si istá či tomu nepomohla skôr tá kefa. Zázraky sa nediali, nový koberec sa z neho nestal, ale spokojnosť bola.


DM Bio jablkové ryžové oblátky - vytiahla som ich, keď bola svokra na návšteve, môj synátor si ukradol tiež, ja tiež, chutili fajn. Musela som ich odložiť, lebo by nezjedol obed.


Balea krémový sprchovací krém Mystic Fantasy - vôňa pekná, pokožku nevysušovala (to je moja alergia, keď ju mám suchú a musím sa natierať celá ako múmia.) No ale keď som mala cestu do dm, kukla som cenu. Poviem vám, že Ježiško veru každému donesie sprchový gél .


Alverede Men sprchovací gél Sports Nature 3v1- tento raz testoval muž.


Pýtam sa ho: " No, aký je???"

Odpoveď: "Dobrý."

Vravím: "To tam mam napísať? Len tak sucho?"

Vraví:  "Na hlave malo pení."

Ja: "A má sa to používať aj na hlavu?"

On: "Písané je."

Ja: "A čo ešte?"

On: "Smrdím?"

Ja: "Nie, voniaš pekne."

On: "Tak, čo ešte chceš?"

A že u chlapov to znamená že je spokojný, že načo obkecávačky.


Balea hydratačné čistiace utierky Tropical Fantasy- splnili moje očakávania, odlíčili, nevysušili, toť vsjo.


s.he stylezone lak na nechty perfect nudes - musím sa priznať, že na lakovanie nechtov nemám čas, alebo som na to lenivá? Ani neviem. Otravuje ma to odlakovať - nalakovať každý druhy deň. Veď to poznáte. No ale tento lak ma dostal. Je fakt krásny, pekne drží a čo je hlavné, baby, keď sa začne odlupovať, mám ešte kopu času odlakovať lebooooo je peknej natur farby. Veď posuďte sami.



dmBio chrumkavé müsli s bobuľovým ovocím - nemám rada musli. Noooo lebo radšej si dám dobrú kačicu, ale reku dám tomu ešte jednu šancu, nech nežerem. Výsledok? Radšej tá kačica. Pre mňa moc presladené. Když to nejde tak to nejde.


babylove ovocný príkrm vhodný pre dojčatá a deti -  Môj malý Olinko to zblajzol ako nič. Má rok a keď som sa ho pýtala, nech mi dá recenziu bol ticho, tak keď sa naučí rozprávať, túto časť doplníme. :D


Balea telová emulzia "Kvetinový sen -  príjemná vôňa, nemám čo vytknúť.


dmBio paštéta horčica – rukola -  takéto veci ja nepapám, poslala som segre. Prišla jej odpoveď: "Napíš im, nech pošlú ďalšie." Samoška som nenapísala,  to by bol trapas 😀


dmBio ovocná tyčinka brusnice + pohánka -  testujem v tomto momente, som zavretá v spálni, malý spí, druhý pozerá telku a nemám vôbec výčitky svedomia, len musím byť rýchla 😀 Chutí dobre.


Balea odličovač vodeodolného očného make-upu-  nemám vodeodolný makeup, ale funguje aj pri nevodeodolnom celkom dobre. Spokojnosť.

Balea beauty Effect CC Cream -  mám iný odtieň pokožky, takže som testovala len na ruke. Nie je mastný, pekne sa rozotriera.


Balea beauty Effect látková maska na čelo -  zanechala pokožku takú jemnú a príjemnú na dotyk. Aj keď sa mi moji chlapci doma fakt vysmievali za ňu, tak ale chlapi.


Nakoniec som sa omáčkám aj tak nevyhla. Prajem príjemný deň všetkým mamičkám. 🙂


Tina


#test_dm7

NAŠE TESTOVANIE S DM!

Úvodom nášho testovania by som sa chcela samozrejme najprv poďakovať spoločnosti dm drogerie markt, že nás vybrala medzi šťastnú dvadsiatku testujúcich, ktorá dostala týmto spôsobom možnosť vyskúšať si vybrané výrobky spoločnosti dm.


Som veľmi vďačná za túto možnozť a výzvu zároveň, keďže roky patrím medzi pravidelných a spokojných zákazníkov tejto firmy. Bolo mi (nám) potešením vyskúšať si vybrané produkty a napísať recenziu.

V tejto kampani sme testovali týchto 14 vybraných produktov:


1.) Balea odličovač vodeodolného očného make-upu
2.) Balea beauty Effect látková maska na čelo
3.) Balea beauty Effect CC Cream
4.) Balea krémový sprchovací krém "Mystic Fantasy"
5.) Balea telová emulzia "kvetinový sen"
6.) Balea hydratačné čistiace utierky "Tropical Fantasy"
7.) s.he stylezone lak na nechty perfect nudes
8.) Alverede Men sprchovací gél Sports Nature 3v1
9.) dmBio chrumkavé müsli s bobuľovým ovocím
10.) dmBio paštéta horčica - rukola
11.) dmBio jablkové ryžové oblátky
12.) dmBio ovocná tyčinka beusnice + pohánka
13.) babylove ovocný príkrm vhodný pre dojčatá a deti
14.) Denkmit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia



V neposlednej rade sa chcem poďakovať aj MK💙, pretože aj vďaka nemu sa toto testovanie mohlo uskutočniť. Ďakujeme.


Prejdime teda k samotnému testovaniu.


1.) Balea odličovač vodeodolného make-upu

- rýchlo a  šetrne odstraňuje vodeodolný očný make-up. Provitamín B5 dodá citlivým očným partiám hydratáciu a vláčnosť a zároveň pomáha ošetrovať riasy. Vhodné aj pre nositeľky kontaktných šošoviek. Tak tento výrobok bol pre mňa novinka. Priznám sa, že doteraz som nepoužívala odličovač na oči, takže som rada, že som si ho mohla vyskúšať. Odličovač je dvojzložkový, olejový. Skúsila som s ním odlíčiť aj vodeodolnú špirálu a za seba môžem povedať, že to šlo ľahko. Na vatový tampón ho stačí naniesť v malom množstve, takže Vám dlho vydrží. Je jemný, nevysušuje očné okolie a je vhodný aj pre citlvú pleť. Výborný.


2.) Balea beauty Effect látková maska na čelo

- s trojitým účinkom: vypĺňa vrásky, vypína pleť a zjemňuje  mimické vrásky. Trojdimenzionálna kyselina hyalurónová vypĺňa vrásky zvnútra a intenzívne hydratuje pleť.  Prírodná účinná látka OSILIFT® viditeľne vypína pleť, aktívna látka GABA uvoľní mimické vrásky a vyhladí pleť. Ja som si masku dala po dosť vyčerpávajúcom dni, kedy moji najbližší už spali a ja som si našla chvíľku pre seba. Maska sa nanáša na vyčistené partie čela a nechá sa pôsobiť 10 minút. Maska má príjemnú vôňu , na čele chladí a na dotyk zanecháva masný film, ktorý sa po vmasírovaní pekne vstrebe do pokožky. Po použití masky je pleť krásne hydratovaná, vypnutejšia, pôsobí oddýchnuto. Za mňa určite spokojnosť.



3.) Balea beauty Effect CC Cream

- vhodný pre svetlý až stredne svetlý typ pleti. Je to krém na zdokonalenie Color & Control Cream 8 v 1, ktorý sa nachádza v praktickom balení z plastickej hmoty s oranžovým vrchnákom a kapacitou 50ml.


Tento produkt má niekoľko vlastností: zlepšuje žiarivosť pokožky, kryje pigmentové škvrny, zosvetlí tón pleti, intenzívne hydratuje, prekryje nezrovnalosti pleti, znižuje hĺbku vrások a chráni pred voľnými radikálmi.


Krém príjemne vonia, aj keď celkom neviem popísať jeho vôňu. Konzistencia je krémová. Krásne splýva s kožou a kryje pomerne rýchlo. S jeho hydratačným účinkom som veľmi spokojná a tiež má aj ochranný faktor 20. Za seba môžem povedať, že po nanesení krému moja pleť vyzerá zjednotene a svieže. Mne tento produkt vyhovuje, a teda odporúčam.



4.) Balea krémový sprchovací krém "Mystic Fantasy"

- oživí zmysly exotickou vôňou po mandarínke a lotosových kvetoch. Hydratačné zloženie chráni pokožku pred vysušením a vôňa dodá zážitok zo sprchovania. Ja pravidelne kupujem sprchové krémy zn. Balea, takže ma veľmi potešilo, že som si jeden našla aj v testovacom balíku. Sprchový krém je modrej farby, kozistenciou taký zlatý stred, teda tak akurát, pení primerane a vonia krásne. Jediné mínus, ktoré by som udelila tomuto krému je, že vôňa na tele dlho nevydrží.



5.) Balea telová emulzia "kvetinový sen"

- ľahká hydratačná emulzia s vôňou fialky a kosatca určená pre normálnu pleť. Hydratuje pokožku a chráni ju pred vysúšaním. Túto emulziu som si naniesla po kúpeli. Môžem povedať, že emulzia sa ľahko nanáša a rozotiera. Ja som cítila prevažne vôňu fialky. Vôňu cítiť dostatočne dlho, pokožka je po použití vláčna, hydratovaná a samozrejme krásne voňavá. Ako jediné negatívum vnímam redšiu konzistenciu.




6.) Balea hydratačné čistiace utierky "Tropical Fantasy"

- osviežujúce utierky na tvár odstraňujú aj vodeodolný make-up a sú balené v praktickej krabičke. Tieto obrúsky sú určené pre všetky typy pleti. V jednom balení je ich 25ks. Otvárajú sa veľmi jednoducho, tak ako väčšina vlhčených obrúskov: odlepovacím prúžkom na prednej časti obalu. Ich textúra je príjemná, sú pružné, vlhčené tak akurát a voňajú príjemne a sviežo. Ja som sa s nimi odlíčila pomerne dobre, ale myslím si, že tieto obrúsky sú vhodné skôr na občasné odlíčenie, ako na každodenné používanie. Čo ale veľmi oceňujem je to, že značka Balea tieto vlhčené obrúsky predáva v praktickom boxe, aby po čase nevyschli. Môžem potvrdiť, že tento box naozaj obrúsky udrží stále ako čerstvo otvorené. Za seba môžem povedať, že som s nimi spokojná.




7.) S.he stylezone lak na nechty perfect nude

- odtieň laku ma veľmi potešil, nakoľko mám rada také nenápadné odtiene. Ešte v ten deň, ako došiel balík som si nechty nalakovala. Lak na nechty rýchlo uschne, má dostatočne široký štetec, a teda jedným nalakovaním pokryje celý necht. Tiež to však môže byť nevýhodou pre tie dámy, ktoré majú úzke nechty. Pre dokonalý vzhľad je potrebné naniesť aspoň dve vrstvy. Lak sa krásne trbliece a čo sa týka výdrže, tak mne na nechtoch vydržal pri bežných prácach necelé dva dni, potom sa začal miestami šúpať. Za mňa spokojnosť a určite vyskúšam aj iné odtiene.





8.) Alverede Men sprchovací gél Sports Nature 3v1

- zloženie s morskými minerálmi a výťažkami z rias je vhodný na každodenné použitie, nevysušuje pokožku. Športová vôňa pôsobí vitalizujúco a osviežujúco pre maximálnu energiu. Sprchovací gél je čírej farby, konzistenciou hustejši. Je určený na tvár, telo a vlasy, preto to označenie 3v1. Vonia krásne osviežujúcu a vôňa aj celkom vydrží. Pení primerane, a pritom stačí aj menšie množstvo gélu. Za manžela určite spokojnosť.




9.) dmBio chrumkavé müsli s bobuľovým ovocím

- zapekané chrumkavé müsli z ovsených vločiek s bobuľovým ovocím. Vynikajúce s čerstvým ovocím, mliekom, jogurtom alebo obilnými nápojmi. Chutné na raňajky alebo ako ovocná chrumkavá chuťovka medzi hlavnými jedlami. Na tieto müsli som sa veľmi tešila. Vyskúšali sme ich na raňajky. Ja s jogurtom a manžel s mliekom. Skutočne môžem prehlásiť, že sú to najlepšie müsli, aké som doteraz jedla. Úžasne chrumkavé, ale nie tvrdé, krásne v nich cítiť ovocie a mňa aj na dosť dlho zasýtili. Za nás spokojnosť a určite im zostanem verná. Úplne super.




10.) dmBio paštéta horčica – rukola

- je to vegánska bio nátierka s horčicou a rukolou. Priznám sa, že nekupujem nátierky a paštéty v dm, takže toto pre mňa bola novinka. Chuťovo je výborná, mne chutila. Ja som v nej cítila prevažne horčicu, ale bolo citíť aj rukolu. Paštéta sa ľahko rozotiera a má praktické balenie, takže aj otvorená v chladničke vydrží dlhšie a nevyschne. Má niekoľkodňovú spotrebu, čo je super, ak ju nezjete naraz. Nám chutila. Odporúčam a určite sa obzriem aj po iných.




11.) dmBio jablkové ryžové oblátky

- tieto oblátky sú určené pre dojčatá od ukončeného 8. mesiaca a malé deti. Ideálne ako občerstvenie medzi hlavnými jedlami. Nám sú známe, pretože ich kupujeme pre dcéru. Tá ich má rada. Hneď, ako došiel balík, tak po nich siahla a "museli" sme ich otvoriť. Oblátky sú krehké a jemné, chuťovo výborné a viem to preto, lebo vždy z nich malej ukradnem. Veľkosť akurát pre dieťa do rúčky. Za nás určite spokojnosť. Jedine čo by som zmenila je balenie. Mohlo by byť uzatvárateľné pre prípad, že sa nezje celý balík naraz. Ale inak super.




12.) dmBio ovocná tyčinka brusnice + pohánka

- je bezgluténová bio ovocná tyčinka zo sušeného ovocia, s hrozienkami, brusnicami a pohánkou. Pre mňa to je novinka. Vzala som si ju so sebou na prechádzku. Chuťovo fajn, mne prišla tyčinka osviežujúca, nie veľmi sladká. Ja som v nej cítila prevažne brusnice. Tyčinka je šťavnatá, vláčna a veľmi chutná. Určite odporúčam.




13.) babylove ovocný príkrm vhodný pre dojčatá a deti

- je to potravina na výživu dojčiat a malých detí od 1. roka. 100 %- né, čisto ovocné pyré bez prídavku cukru a mliečnej zložky. Tento príkrm samozrejme testovala moja dcéra. Príkrm bol príchuť kiwi, banán a hruška. Keďže mi ešte nevie povedať, aký príkrm je, tak som si cucla aj ja. Má príjemnú chuť a je úplne jemnej konzistencie. Cítiť chuť ovocia. Malej chutil, aj keď ju zo začiatku trošku striasalo, pretože je kyslejší. Má praktické balenie a primeranú veľkosť, akurát do rúčky dieťaťa. Je vhodný na cesty, výlety, či prechádzky. Musím si dokúpiť zásoby, aby sme mali vždy jeden v taške, po ruke. Za nás spokojnosť, a preto určite odporúčam.





14.) Denkmit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia

- vďaka svojej aktívnej pene sa ponorí do hĺbky vlákien kobercov a čalúnenia a spoľahlivo odstráni nečistoty a nepríjemné pachy. Pritom chráni a osviežuje farby. Antistatický efekt chráni pred opätovným zašpinením. Pre dôkladné hĺbkové čistenie a vždy ošetrené textílie. Priznám sa, že výrobky denkmit zvyknem kupovať, ale toto sme ešte nemali, takže som rada, že sme si tento výrobok mohli vyskúšať. Pri čistení koberca sme postupovali presne podľa návodu. Na vysávačom vyčistený koberec sme rovnomerne nastriekali aktívnu čistiacu penu, ktorú sme dôkladne kefou votreli do koberca. Penu sme nechali na koberci pôsobiť cca 4 hodiny, až kým úplne neuschla. Potom sme koberec povysávali.


A výsledok?


Koberec je pekne prevoňaný, viditeľne čistejší a farby krajšie. Poviem pravdu, že toto je prvý čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia, ktorý sme vyskúšali, preto ho nemám s čím porovnať (myslím teda z inými prostriedkami tohto typu). My sme boli s výrobkom Denkmit na koberce a čalúnenia spokojní.


Tak a týmto výrobkom sme ukončili naše testovanie. Pevne verím, že naša recenzia na dané výrobky aspoň trošku pomôže tým, ktorí sa rozhodujú zakúpiť si ktorýkoľvek z testovaných výrobkov. 


V závere sa chcem taktiež poďakovať všetkým, ktorí si našli čas a prečítali si našu recenziu.


Som veľmi vďačná, že sme od dm spoločnosti dostali túto možnosť, tiež za to, že dm organizuje takéto prokekty a samozrejme aj Modrému koníku. Ste skvelí. A všetkým ostatným prajem veľa šťastia pri ďalšej kampani, aby sa dostali medzi šťastných testujúcich. Mňa toto testovanie veľmi bavilo a určite sa zapojím aj do ďalšej výzvy.


S pozdravom Lenka s rodinou ❤

#test_dm7

Dotestované

A je to tu. 


Máme dotestované a veľmi rada sa s vami chcem podeliť o moje skúsenosti s dm produktami. Najskôr sa však chcem veľmi pekne poďakovať modrému koníku a dm za príležitosť niečo takéto skúsiť, bolo to zábavné ale aj náročné keďže som to brala naozaj vážne. 


Poďme na to:


Pridávam aj bodovanie 10/10 znamená úplný top a 1/10 nespokojnosť. Každý profukt hodnotím na základe vlastnej skúsenosti a môjho subjektívneho pohľadu čiže to, čo vyhovuje mne nemusí aj vám, no ak vás inšpirujem svojim názorom ku kúpe niektorého z produktov budem sa veľmi tešiť. Testovala som s celou rodinkou.


1) Balea odlíčovač vodeodolného očného make-upu

Tu naozaj nie je čo dodať tento odlíčovač je naozaj to najlepšie čo som doteraz skúsila, bez srandy tých podobných produktov bolo ozaj mnoho ale v takej vysokej kvaliteza bezkonkurenčnú cenu? Nič ostanem mu verná. Jeho veľkou výhodou je mastanejsia konzistencia, ktorá naozaj rozpúšťa aj vodeodolný make-up a zároveň nevysušuje pokožku 10/10


2) Balea Beauty Effect látková maska na čelo

Aplikácia masky je jednoduchá avšak, mala som trošku problém s tým že maska sa mi nechcela na celé držať častejšie som si ju musela akoby vtláčať aby mi neodpadla. Príjemná vôňa a aj pokožka po odstránení bola naozaj jemná. Čo sa týka vyplnenia vrások po použití celého balenia žiaľ neviem posúdiť úspešnosť produktu no čo sa týka hydratácie som spokojná a môžem odporučiť. 7/10


3) Balea Beauty Effect CC Cream

Tento produkt som požívala poctivo celý týždeň mám naozaj veľmi zvláštnu pokožku mástu ale zariven sa mi robia šupinky takže mám naozaj problém nájsť si vhodný krycí krém. Nečakala som až taký pozitívny efekt. Šupinky sa netvorili a naozaj sa mi páči aj jeho konzistencia ktorá nie je úplne krémová ale tak zľahka penová, veľmi dobre sa nanáša a pokiaľ žena nemá naozaj problém s akné, čiže potrebuje pleť iba zjednotiť, je to naozaj výborný produkt namiesto make-up ktorý pleť nezaťaží, za mňa veľké ÁNO 9/10



4) Balea krémový sprchovací krém „Mystic Fantasy“

Fúúú ako som už počas týždňa spomínala milujem mandarínky a hlavne počas obdobia Vianoc nie len ich jesť, ale aj ich vôňa. Celkovo som ešte neskúsila žiaden sprchový gél od Balea, ktorý by som nezbožŇovala. Takže mám nový na zozname medzi ostatnými. Je naozaj skvelý, vôňa nie je vtieravá aké veľmi príjemná, dobre sa nanáša, pení akurát. Možno trošku viac mandarínkovej vine by bolo pre mňa k úplnej dokonalosti produktu. Môžem iba odporučiť 9/10


5) Balea telová emulzia „kvetinový sen“

Ja a krémy už celé roky sa učím hydratovať pokožku zatiaľ bez úspechu, vydržím vždy len niekoľko týždňov, neznášam pocit mastnoty na tele. Tento krém príjemné vonia a rýchlo sa vstrebáva avšak pozor netreba ho veľa stačí naozaj trošku a pokryje značnú časť tela takže ak sa ho rozhodnete skúsiť aby ste neostali prekvapene. Tu vidím preto ak výhodu balenia že je dosť veľké a neminie sa rýchlo. 7/10


6) Balea hydratačné čistiace utierky „Tropical Fantasy“ 

Mám opäť nového favorita, sú jednoducho úžasné vôňa a použitie, jednoduchšie to už nejde. Ostanem im verná aj po testovacke a ešte majú pekne balenie ktoré sa bude hodiť kamkoľvek si ich uložíte či do kúpeľne akebo inam. 10/10


7) s.he stylezone lak na nechty perfect nudes

Ach tu som si opäť ulahodila momentálne mám fázu telových lakov, je krásny a určite skúsim aj iné odtiene. Vydrží celkom dlho ale žiadny zázrak nečakajte mamičky tradične vydrží toľko koľko domácich prác doma vykonávate no napriek tomu môžem odporučiť, rýchlo schne a celkovo patrí k tým lepším. 8/10


8) Alverde Men sprchovací gél Sports Nature 3v1

Takže tu posúvam skúsenosť môjho manžela. Vôňa síce príjemná ale prijal by možno trošku viac sviežejšiu. Nevysušuje a dobre sa nanáša. Odporúča  8/10


9) dmBio chrumkavé mušlí s bobuľovým ovocím

Keďže pred pár mesiacmi som sa rozhodla prejsť na zdravšiu stravu a začala som najprv raňajkami veľmi má potešila táto voľba. Moja verzia je skôr tepla keďže nemám rada studené raňajky je mi po nich zima. Skúšala som s mlieko a s bielym jogurtom obe ozaj mňam sú super aj s ďalšími kúskami ovocia a škoricou. 8/10


10) dmBio paštéta horčica-rukola 

Trošku som sa bála chute keďže rukola a ja nie sme kamoši no dá sa spravila som si také malé pohostenie vo forme jednohubiek a pridala som navrch šalátovú uhorku a bolo to naozaj veeeeelmi chutné. Teším sa a určite skúsim aj ďalšie. 7/10



11) dmBio jablkové ryžové oblátky

Ani sa po nich nezaprasilo. Dcérke chutia presne takéto mlsky, nie sú presladené a du veľmi chutné. Výborná voľba ľahkého snscku na von do každého batôžka 9/10


12) dmBio ovocná tyčinka brusnice + pohánka 

Ach no takmer každý produkt tu ospevujem a nebude tomu inak ani teraz. Výborná tyčinka, zaženie hlad je svieža akurát sladká všetkého tak ako má byť, suprr voľba na zahnanie chutí na sladké ale aj hladu.  9/10


13) Babylove ovocný príkrm vhodný pre dojčatá a deti

Tu aj mamina pomáhala ja ich zbožňujem a vždy mám nejakú v kabelke po ruke obe sme s dcérou spokojne . 8/10


14) Denkmit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia

No a naposledy tu môžem povedať že som mala veľké očakávania, žia neboli úplne naplnené(viď foto) čistí celkom fajn sle naozaj silné škvrny úplne neodstráni možno dom ho nepoužila úplne správne a chcelo by to nevhat pôsobiť dlhšie ale je ho ešte dosť takzr budem skúšať ďalej a možno svoj názor zmením. 3/10


#test_dm7

Naše testovanie a recenzia s dm

#test_dm7


Na začiatku testovania chcem poďakovať dm drogerie markt  a Modrému Koníkovi, že ma vybrali z toľkých ľudí na testovanie. Veľmi ma to potešilo keď som si prečítala správu, že budem testovať produkty dm, kde som skoro varená pečená :D


V tejto kampani som testovala týchto 14 vybraných produktov:

 
 Balea beauty Effect látková maska na čelo

-nakoľko ja ešte nemám vrásky tak ja som to osobne nemohla vyskúšať... ale dala som to svojej mamine a je spokojná a určite to odporúča. Maska mala príjemnú vôňu. Musela si ju nechať 10 min. aby sa to vstrebalo 🙂


Balea krémový sprchovací krém "Mystic Fantasy"

 -Krémy značky Balea kupujem pravidelne aj mužovi aj sebe. Zaujalo ma hneď zo začiatku že mandarinková vôňa. musím povedať že príjemne vonia len čo je škoda že nevonia dlho keď sa človek osprchuje.


Balea beauty Effect CC Cream

- Konzistencia krému  je krémová. Rýchlo prekryje nedokonalosti pleti a k tomu ešte aj pekne hydratuje pokožku. Keď som si naniesla krém na pleť cítila som sa sviežo. Preto odporúčam tento krém ženám a babám ktoré potrebujú prekryť nedostatky na pleti.


 Balea hydratačné čistiace utierky "Tropical Fantasy"

-Na týchto  čistiacich utierkach sa mi páči aké majú praktické balenie. V tom boxe vydržia vlhčené utierky stále svieže a nevysušené čo je super.Keď som si vyčistila pleť obruskami bola taka svieža a voňava čo ma tešilo že aj Balea má niečo takéto. Pre mňa super vec a odporúčam.


 s.he stylezone lak na nechty perfect nudes

-Lak na nechty ma potešil, že nemal takú výstrednú farbu ale takú peknú telovú. Na koľko ja si veľmi nelakujem nechty tak som to odskúala aby som vám mohla povedať. Keď som si naniesla jednu vrstvu bolo to také jemné, že to nebolo skoro ani vidieť že mám nalakované nechty ale keď som dala ešte jednu vrstvu tak bolo to viditeľnejšie. Za mňa odporúčam kto má rád také jemné farby.


Balea telová emulzia "kvetinový sen"

-Telovú emulziu som si naniesla po kúpeli. Musím povedať že hneď som pocítila na pokožke že je hneď hydratovaná a vonala príjemne a dlho 🙂 Ľahko sa rozotierala a bola síce trošku redšia ale to je v pohode. Za mňa určite odporúčam.
  

Alverede Men sprchovací gél Sports Nature 3v1

-Sprchový gél som dala vyskúšať manželovi. Povedal že má príjemnú  osviežujúcu vôňu. Gél je hustejší čo je dalšie plus. Výhoda je v tom  že je to 3 v1 takže je to na telo tvár a vlasy.  Za manžela určite odporúča.
 Denkmit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia

-Tento prípravok je dobrý na prevoňanie  a vyčistenie kobercov a čalunených veci. Ľahké manipulovanie, skvelý účinok. Po aplikácií sa vytvorí pena ktorú musíte nechať uschúť a potom len povysávať. potom je to krásne prevoňané a čisté.Odporúčam


 dmBio chrumkavé müsli s bobuľovým ovocím

-Musli mám osobne rada a potešilo ma to že sú spolu už aj s ovocím. Cítila som v nich brusnice maliny a černice. Super voľba na zdravé raňajky.
 

dmBio paštéta horčica - rukola

-Prekvapila má tá kombinácia tej pomazánky horčica a rukola. Po pravde otvárala som to s malou dušičkou. Milo ma to prekvapilo že to dobre chutilo a mužovi tiež chutilo čo niesme na to zvyknutí.  Dosť v nej cítiť tie horčičné semienka a kôpor.  Naozaj stojí za vyskúšanie.


Balea odličovač vodeodolného očného make-upu

-Nakoľko sa ja veľmi nemaľujem tak som sa predsa namaľovala a otestovala som to ako to funguje aby som mohla ostatným pomôcť pri výbere a môžem to len odporučiť. Pri použití netreba veľa nanášať na tampónik stačí aj malinké množstvo a odlíči to parádne. Je jemný, nevysušuje okolie očí  a je vhodný aj pre citlivú pleť.


babylove ovocný príkrm vhodný pre dojčatá a deti

-Ovocný príkrm vhodný pre detičky od 1 roka. Ja som to dala mojim neterkám vyskúšať a musím povedať  že im to veľmi chutilo.:D Inak pyré má veľmi dobrú chuť, nie je presladené, necítiť v ňom žiadne hrudky.

 

dmBio ovocná tyčinka beusnice + pohánka

-Tyčinka je šťavnatá, nie je presladená. Je to dobrý typ na takú malinkú chutovku. Je bezgluténová.
 

dmBio jablkové ryžové oblátky

-Musela som to vyskúšať ja lebo náš drobec nemá ešte na to vek, aby to mohol otestovať.  Sú určené pre detičky od ukončeného 8. mesiaca.  Ale určite ich kúpim keď ich bude už môcť papať. Za mňa určite áno.


Tak sme na konci tohto super testovania. Som rada, že ste ma vybrali na testovanie týchto produktov. Držím palce ostatným, ktorí sa tiež hcú zúčastniť takéhoto testovania aby im to vyšlo.


Ďakujem spoločnosti dm a MK. 🙂

Recenzia na Testovanie s dm

#test_dm7


Úvodom by som chcela veľmi pekne poďakovať Modrému koníku za propagáciu a za poskytnutie šance testovať výrobky, a samozrejme moja vďaka patrí aj dm, ktorá poskytla svoje výrobky na testovanie


V ten deň, keď mi prišla správa, že som bola vybraná na testovanie, bola som neuveriteľne šťastná a netrpezlivo čakala na kuriéra, kedy prinesie ten poklad 🙏 . Dočkala som sa, nastal deň D a ja som si prevzala balíček. Keď som ho otvorila, s rozžiarenými očami som sa začala oboznamovať s tovarom:


1) Balea odličovač vodeodolného očného make-upu

2) Balea Beauty Effect látková maska na čelo

3) Balea Beauty Effect CC Cream

4) Balea krémový sprchovací krém „Mystic Fantasy“

5) Balea telová emulzia „kvetinový sen“

6) Balea hydratačné čistiace utierky „Tropical Fantasy“

7) s.he stylezone lak na nechty perfect nudes

8) Alverde Men sprchovací gél Sports Nature 3v1

9) dmBio chrumkavé müsli s bobuľovým ovocím

10) dmBio paštéta horčica-rukola

11) dmBio jablkové ryžové oblátky

12) dmBio ovocná tyčinka brusnice + pohánka

13) Babylove ovocný príkrm vhodný pre dojčatá a deti

14) Denkmit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia


Balea odličovač vodeodolného očného make-upu


Nikdy predtým som špeciálne výrobky na odličovanie očí nepoužívala, pritom mám citlivú pokožku pri vonkajších kútikoch oka. Skúsila som ho na vodeodolnú špirálu i normálnu. Pri vodeodolnej to išlo trošičku ťažšie ale efekt vynikajúci, o normálnej ani nehovorím, úplne ľahúčko. Po odličení bola pokožka jemná, hydratovaná a prvý krát som nemala začervenané kútiky. Takže za mňa palec hore.



Balea Beauty Effect látková maska na čelo:


Pôvodne som ju chcela posunúť babke, žiaľ ostala v nemocnici, tak som sa rozhodla vyskúšať ju na vlasnej koži (alebo teda skôr na vlastnom čele) ja. Vrásky síce nemám, ale táto látková maska po použití vypína pleť a zanecháva ju krásne hydratovanú. Škoda len, že sa nedá naniesť na celú tvárovú oblasť. Minimálne by som ju používala ako predprípravu pred líčením. Ešte jeden taký smiešny zážitok: dala som si ju na čelo a behala s ňou po byte, nakoľko má pôsobiť 10minút. Keď ma zbadal priateľ opýtal sa ma, prečo mám na čele vložku.



Balea Beauty Effect CC Cream:


Tento produkt je vlastne tónovací krém pre svetlý až stredne svetlý typ pleti s OF 20. Je nutné nanášať ho na vyčistenú pleť, nakoľko inak zanecháva nepríjemné šupinky. Ja ho používam ako podkladovú bázu. Keď som ho použila prvý krát, bola som príjemne prekvapená, nakoľko nádherne voňal, zjednotil farbu pleti a keď som si následne na to aplikovala svoj make up, výsledok bol úžasný. Žiadne fľaky. Stačilo už len jemne zafixovať púdrom. Dá sa tiež určite využiť na redší make-up, tým, že jednoducho zmiešate kvapku tónovacieho krému s make-upom a hotovo 🙂. Osobne som s týmto produktom veľmi spokojná. 


Balea krémový sprchovací krém „Mystic Fantasy“:


Kombinácia vône lotosových kvetov a mandarínky je neuveriteľne zmyselná a svieža. Zbožňujem mandarinky, ich chuť, vôňu, farbu, proste všetko. So sprchovacími krémami od balea mám skúsenosti, sama si ich kupujem, vždy skúšam nové vône a dovolím si tvrdiť, že práve tento variant sa stal N.1 čím prekonal ten sprchový gél s vôňou medu 🙂. Takže, nedotýkať sa prosím! 


Balea telová emulzia „kvetinový sen“:



Je ľahká hydratačná emulzia určená pre normálnu pleť. Ja mám však pleť veľmi suchú, po sprchovaní mám na tele šupinky. Preto mi padol tento výrobok k testovaniu veľmi vhod. Krém je redšej konzistencie, takže stačí úplne málo na to, aby bola vaša pokožka jemná a hydratovaná. Zabijete dve muchy jednou ranou. Nie len, že sa zbavíte pocitu suchej pokožky, ale tým, že nemusíte používať tento krém na kilá, aj ušetríte a vydrží vám dlhšie. A bonus? Tá neuveriteľne krásna vôňa

Balea hydratačné čistiace utierky „Tropical Fantasy“:


Zaujali hneď na prvý pohľad práve dizajnom. K obrúskom som obdržala krabičku, ktorá slúži k ich skladovaniu, čím sa zabráni vysúšaniu - perfektne vymyslené ! Po odbalení som ucítila tú vôňu, celkom príjemná - naozaj. Výborne slúžia k príprave pleti na líčenie. Jednoducho si pred nanášaním make-upu vezmite jednu-dve utierky, utrite nimi tvár, chvíľu počkajte a šup sa do maľovania! Pleť je vyčistená a ready na ťahy štetcami. Ja tieto utierky veľmi rada používam ráno, keďže večer sa na pleti množia baktérie a mazivo. Keď vstanem, po rannej hygiene si to namierim k mojim líčidlám, kde majú svoje čestné miesto aj hydratačné útierky a zľahka si nimi prejdem po tvári, čím sa odstráni prebytočný maz, nečistoty a pleť sa hydratuje.


s.he stylezone lak na nechty perfect nudes:


Tá farba je neskutočne krásna, tieto nudes odtiene sú momentálne in, najmä preto, že pôsobia tak jednoducho. s.he laky používam už veľmi dlho, takže mám s nimi skúsenosti a mám ich veľmi rada najmä vďaka ich riedkej konzistencii, ktorá zabezpečí rýchle lakovanie. A poviem vám, že aj výdž majú dobrú. Konkrétne tento lak som si naniesla v deň, keď prišiel kuriér. Odvtedy som umyla nespočetné množstvo riadov, vyčistila sedačku, vystierala prádlo - veď to poznáte, domáce práce vrátanie varenia a všetkého okolo toho. No a lak stále drží! Je potrebné naniesť dve vrtsvy aby nepresvital. A efekt super! Prirodzená a jednoduchá farba, ktorá splynie s akýmkoľvek outfitom 🙂. Jediné také maličké mínus je ten hrubý štetec, ktorý môže byť prekážkou, ale ja som si už zvykla. 

Alverde Men sprchovací gél Sports Nature 3v1:


Priateľ sa veľmi potešil, že si našiel niečo aj pre seba. Testovanie nenechal dlho bokom a použil tento sprchovací gél hneď v prvý deň. A výsledok? Chválil si najmä tú vôňu, ktorú definoval ako inú, vyčnievajúcu z davu, nie typickú. A hlavne, tvrdil, že je veľmi dobrý na vlasy, keďže má veľmi suchú pokožku a po ostrihaní má lupiny a suché lôžka. Tri dni používal tento sprchový gél, následne na to sa ostrihal a mal viditeľne menej suchých miest a lupín na hlave. Takže zaň ho určite áno. Ja si však neviem zvyknúť na tú vôňu. Je to niečo ako grapefruit, čo je super, ale viac by mi asi voňal v lete. Takto v zime ja osobne uprednostňujem ťažšie vône. Každopádne, polovička spokojná 🙂. Opäť taká úsmevná príhoda. Oboznámila som ho, ako vlastne funguje testovanie, všetko treba nafotiť a zverejniť vo výslednej recenzii. Tak som mu navrhla aby si zvliekol tričko, napol svaly a pritom v rukách držal sprchovací gél. Najprv ostal ako obarený a ja som to samozrejme nevydržala a začala sa smiať, čím pochopil, že si robím žarty :D. Povedal, že radšej nech tie sprcháče odfotím pri západe slnka.


dmBio chrumkavé müsli s bobuľovým ovocím: 


Sú to zapekané müsli z ovsených vločiek s bobuľovým ovocím. Pozor však na kalórie, napriek tomu, že je to bio výrobok a vyzerá zdravo, obsahuje až 409kcal na 100g ! Takže síce na doplnenie energie výborná vec, nie však pre tých, ktorí chudnú :P . Inak na pohľad veľmi chutné müsli, ja som však urobila chybu, keďže ako prvú alternatívu som zvolila kombinovať ich s mliekom. V mlieku nie sú chutné, preto odporúčam skôr biely jogurt 🙂 Alebo len tak ako posýpku k ovociu. 



dmBio paštéta horčica-rukola:


Veľmi som sa tešila na túto kombináciu, žiaľ, musím sa priznať, nechutila mi. Samozrejme viem, že rukola je "od prírody" horkejšia potravina, ale myslela som si, že predsa len to bude inak chutiť. Snažila som sa tú horkú chuť "zakamuflovať" mladou cibuľkou - pomohlo ;). Nevravím, že je to zlé, jedla som však z dm určite lepšie bio nátierky. Držím sa však hesla, sto ľudí = sto chutí, preto vyskúšajte a uvidíte ;). 


dmBio ovocná tyčinka brusnice + pohánka:


Veľmi zdravá tyčinka, ale opäť pozor na kalórie 🙂. Brusnice boli výrazne cítiť, a keďže ja ich moc nemám v láske, iba som dala "koštovku" a zvyšok schrúmal priateľ. Ako desiatový snack určite vhodné, ja mám však radšej jogurtové alebo čokoládové tyčinky (samozrejme nezdravé). Verím však, že si tyčinka svojou výraznou chuťou a tým, že nie je suchá, získa mnoho priaznivcov. Tak hor sa do toho!   

Ale, boli to v celku chutné raňajky 🙂



dmBio jablkové ryžové oblátky a Babylove ovocný príkrm:


Poputovali ako zdravý Mikuláš k jednému sympatickému, mladému, ročnému fešákovi. Rozprávať ešte nevie dobre, a ja som samozrejme balíček pred odovzdaním nenačínala, sesternica však povedala, že oblátok sa nevedel nabažiť nehovoriac o ovocnom príkrme. Povedala, že určite bude kupovať, pretože nečakala, že mu bude tak chutiť. A to som naozaj veľmi rada, že sme mohli zdravo potešiť. Takže tieto dva výrobky odporúčam na vyskúšanie. 


Denkmit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia:


Použila som na sedačku. Postupovala som podľa návodu- najprv povysávať, potom nastriekať, "vmasírovať" a nechať pôsobiť a uschnúť. Poviem vám, strašne som sa nadrela, ale efekt stojí za to. Sedačka nikdy predtým nevoňala a to som už vyskúšala dva výrobky na tepovanie. Ani jeden nedosiahol to, čo Denkmit. Odporúčam - nabudúce však poprosím pribaliť aj nejakého adepta, kto to vytepuje :D. Mala som dosť na celý deň. Ozaj, kvitujem aj veľké balenie ;).


 


Takže toľko k testovaniu. Ešte raz ďakujem, že som sa mohla zúčastniť, prevne verím, že aj nabudúce. Dúfam, že recenzie pomôžu a budú sa dobre čítať.


S pozdravom,


Miška

Naše testovanie s dm


Na úvod by som sa chcela podakovať za možnost testovať dm výrobky. dm-ku navštevujem pravidelne, keďže v nej máme obľúbené výrobky nielen do domácnosti ale aj drogériu a v prvom rade výrobky pre našu malú a hlavne babylove Bio mliečko. 



1. babylove ovocný príkrm vhodný pre deti od 1 roka

100% ovocné pyré bez prídavku cukru. Veľmi dobrá kombinacia hrušky, banánu a kiwi. Testovala ho moja ročná dcerka. Chutil jej veľmi a po pár sekundách bolo po ňom a po zjedení spustila rev. Skonštatovala som, že jej bolo málo, kedže sa pokúšala cucat ešte, ale už tam nič nebolo. Odporúčam a my ho budeme kupovať nadalej.


2. dmBIO jablkové ryžové oblátky určené pre dojčatá od ukončeného 8. mesiaca

Poznáme, pretože ich kupujeme pre dcérku. Hneď sa do nich aj pustila nielen ona ale aj starší syn. Samozrejme som ochutnala aj ja a sú vynikajúce, chrumkavé. Odporúčam.

3. dmBIO ovocná tyčinka brusnice + pohánka

Veľmi zdravá tyčinka so sušeného ovocia, s hrozienkami, brusnicami a pohánkou. Je štavnatá, nie priliš sladká a výrazne bolo cítiť brusnice. Mne chutila veľmi a tiež vyskúšala dcérka, aj tej chutilo. Vyskúšal aj syn ale tomu veľmi nechutila. 

4. dmBIO chrumkavé müsli s bobuľovým ovocím

Zapekané chrumkavé müsli z ovsených vločiek s bobuľovým ovocím. Je chrumkavé, ale nie tvrdé a krásne je v nich cítiť ovocie. Vyskúšala som s jogurtom - vynikajúce raňajky .



5. dmBIO paštéta horčica – rukola

Tešili sme sa na túto kombináciu ale priznám sa mne nechutila. Hneď po otvorení ma odradila vôňa a farba. Prevažne je cítiť horčicu ale aj horkejšiu chuť rukoly. Zato najstarší syn si pochutnal. Stojí za vyskúšanie 100 ludí 100 chutí.

6. s.he stylezone lak na nechty odtieň 030 nude

Ja mám svoje nechty krátke a zničené, tak ho skúšala susedka. Jemný, nenápadný odtieň s trblietkami. Vďaka širokému štetcu sa dobre nanášal a rýchlo uschol. Pre lepší vzhľad naneste aspoň dve vrstvy. Ja som ho využila aj inak a nalakovala som bezpečnostné oči na hračky.

7. Balea krémový sprchovací krém "Mystic Fantasy"

Pravidelne kupujem sprchové krémy zn. Balea, takže ma veľmi potešilo, že som si jeden našla aj v testovacom balíčku. Vonia krásne po mandarínke a lotosových kvetoch. Je modrej farby a na pokožku je príjemní. Používame celá rodina takže už som stihla kupiť další. 

8. alverde Man sprchvací gél 3v1


Obsahuje výťažky z rias a morských minerálov a je vhodný na každodenné použitie na tvár, telo aj vlasy. Vonia krásne osviežujúco. Použil ho môj najstarší syn a bol veľmi spokojný, takže ho budeme kupovať aj naďalej. 



9. Balea telová emulzia "kvetinový sen"

Ľahká hydratačná emulzia s vôňou fialky a kosatca určená pre normálnu pleť. Hydratuje pokožku a chráni ju pred vysúšaním. Ľahko sa nanáša a rozotiera. Prevažuje vôňa fialky. Pokožka je po použití hebká, hydratovaná a krásne voňavá. Další výrobok ktorému ostanem verná. 

10. Balea beauty Effect látková maska na čelo

Má trojitý účinok - vypĺňa vrásky, vypĺňa pleť a zjemňuje mimické vrásky. Maska má príjemnú vôňu, na čele chladí. Po použití masky je pleť hydratovaná, vypnutejšia. Za mna spokojnosť.



11. Balea odličovač vodeodolného make-upu

Dvojfázový odličovač, ktorý rýchlo a šetrne odstraňuje vodeodolný očný make-up. Obsahuje provtamín B5 a je vhodný aj pre nositeľov kontaktných šošoviek (pre mňa ako stvorený, kedže nosím šošovky) Citlivým očným partiám dodá hydratáciu a vláčnosť.



12. Balea Beauty Effect tónovací krém CC pre svetlý až stredne svetlý typ pleti s OF 20

Je hustejší a má peknú vôňu. Dobre sa rozotiera. Pekne prekryl aj moje pehy. Za mňa áno.



13. Balea hydratačné čistiace utierky "Tropical Fantasy"

Osviežujúce utierky na tvár odstraňujú aj vodeodolný make-up. Sú určené pre všetky typy pleti. Sú pružné, akurát vlhčené a voňajú príjemne a sviežo. Pleť zanechávajú jemnú a nevysušujú ju. Som s nimi spokojná. Odporúčam. 

14. Denkmit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia

Výrobky denkmit zvyknem kupovať, ale toto som ešte nemala, takže som rada, že som si tento výrobok mohla vyskúšať. Kedže mám tri deti a ročná dcerka skúša papať sama, tak jej pokusy dávajú zabrat koberecu v kuchyni. Pri čistení koberca som postupovala podľa návodu. Na povysávaný koberec som nastriekala penu, ktorú som votrela kefkou a nechala som pôsobiť cca 3-4 hodiny, až kým úplne neuschla a potom som povysavala. Odstraňuje nečistoty a nepríjemné pachy, pritom chráni a osviežuje farby vlákien a čalúnenia. Má antistatický efekt a chráni pred opätovným zašpinením. Tento výrobok je u mna top. Odporúčam.

Na záver sa chcem ešte raz podakovať  za skvelú možnosť  testovať dm výrobky.


Monika


#test_dm7


Ako som dm testovala, keď mi to absolútne nevyhovovalo

#test_dm7


V prvom rade sa chcem poďakovať všetkým, ktorí na MK "spískali" možnosť testovať a tiež spoločnosti dm drogerie markt, ktorej testovací balíček sa v siedmom kole ušiel aj mne.


Ako už názovmôjho článku hovorí, nejako sa netrafili do času, kedy by mi testovanie vyhovovalo, tak som testovala v bojových podmienkach. Jasné, čo sa sťažujem, veď som dostala veľký balík vecí na skúšanie, tak som sa aj napriek stresu a prípravám na sťahovanie (čaká nás to zajtra, teda vlastne, už dnes 😀 ) snažila k tomu postaviť zodpovedne. 


Takže, čo som testovala a s akým úspechom alebo neúspechom sa to u mňa stretlo...

Balea odličovač vodeodolného očného make-upu


Tak tento produkt u mňa veru neuspel. Odlíčil krásne a rýchlo, to chválim, ale u mňa je to osobné. Akonáhle si na pleť alebo ruky mám dať niečo mastné, nedajbože s nejakým olejom, tak ma až striasa. Takže čo sa týka odlíčenia, super, ale pre mňa nie. Ostanem verná môjmu odličovaču, tiež značky Balea 🙂


Balea beauty Effect látková maska na čelo


Po celom dni upratovania mojej veľkej milovanej novej kuchyne mi padlo vhod trosku sa postarať aj o seba. Maska len na čelo bola pre mňa novinkou. Po priložení na čelo ma príjemne schladila a keď som ju po 10 minútach dala dole, čelo som mala veľmi príjemné na dotyk, co pretrvávalo ďalší celý deň. Pre mňa to malo jedinú nevýhodu, a to že v strede sa mi odlepovala. Ale možno to bolo len tým, ze som počas "relaxovania" s maskou na tvári balila ďalšie a ďalšie škatule a teda som bola vkuse v pohybe.


Balea beauty Effect CC Cream


Ďalšia príjemná záležitosť, ktorú som si tento týždeň naniesla na pleť. Jemná vôňa, ľahko sa rozotieral, tón pleti zjednotil a dokonca mi sadla aj farba. Make-up ja nepoužívam a toto mi príde ako celkom fajn náhrada aspoň čo sa týka ochrany pleti pred vonkajšími vplyvmi. Takže podľa mňa určite stojí za vyskúšanie.

Balea krémový sprchovací krém "Mystic Fantasy"


Tu nemám čo dodať. Balea sprchovacie gély a krémy používam pravidelne, vždy si nájdem vôňu, ktorá ma osloví. Jedinou nevýhodou je, že na tele vôňa rýchlo vyprchá. Ale aj to môžeme brat v istom zmysle ako pozitívum - aspoň si môžem dať parfém a jeho vôňa sa nemieša s vôňou sprchovačky.


Alverede Men sprchovgací gél Sports Nature 3v1


Pekná netypická citrusová vôňa ma oslovila, manželovo hodnotenie bolo "dobrý je." Ako dobre, že netestujú muži, lebo recenzie by mali maximálne tolko jednoduchých viet, koľko sa testuje výrobkov 🙂


Balea telová emulzia "kvetinový sen"


Priznám sa, čo sa týka telových mliek a všeobecne starostlivosti o telo, som flákač. Takže som aspoň bola donútená tento môj neduh zmeniť. Telové mliečko krásne jemne kvetinkovo vonia, ľahko sa nanáša a rozotiera a nezanecháva na pokožke mastný pocit.


Balea hydratačné čistiace utierky "Tropical Fantasy"


Tak toto bol počas testovacieho týždňa môj naobľúbenejší produkt. Po celodennom upratovaní, balení a starostlivosti o dve deti mi úžasne skrátil čas večernej starostlivosti o pleť. Utierky su praktické hlavne na cestovanie, ale po vyčerpávajúcich dňoch dobre poslúžia, osviežia a vyčistia pleť aj pri domácej bežnej starostlivosti.  Veľmi príjemne jemne voňajú. Len tá praktická škatuľka mohla byť nejakej neutrálnejšej farby, ale keďže sa darovanému koňovi na zuby nepozerá, tak teda nepozerám. 🙂


s.he stylezone lak na nechty perfect nudes


Odtieň krásny, nanášal sa ľahko, aby farba lepšie vynikla, treba naniesť dve vrstvy. Tým, že som mala ruky vkuse vo vode, už večer som musela nechty odlakovať. Takže extrémnym záťažovým testom síce lak neprešiel, ale pri bežnom nosení by určite obstál.

dmBio chrumkavé müsli s bobuľovým ovocím


Toto ľúbime všetci z našej rodiny. Malý trojročný synček najviac. Buď si len tak zobne suchého müsli, alebo ho má rád s mliečkom. Sušené ovocie je chutné a keď sa "napije" mlieka, tak hotová mňamka.

dmBio paštéta horčica - rukola


Tak na toto som bola zvedavá asi najviac. Priznám sa, paštéty mi v dm nakupovať ešte nenapadlo. Táto bola už na prečítanie akousi exotikou, ale nesklamala. Najprv som si dala ja, až sa po chlebe zaprášilo, potom som ju dala na večeru synčekovi, ďalšie zaprášenie, potom som si dala ja ešte ďalšie dva chlebíky. 🙂 A na raňajky, aby sa nám ušlo všetkým, som už musela šetriť a na chlieb som dala najprv maslo a potom len trochu paštéty. Takto mi to chutilo viac. Chuť bola taká kyselkavá, cítila som hlavne horčicu. Ako spestrenie jedálnička je to určite dobrá voľba.

dmBio jablkové ryžové oblátky


Klasické "polystyrénové" chlebíčky, len v sladkom prevedení. Keď máte deti "sladké babky," ako mám ja, tak je to výborná zdravšia alternatíva ku klasickým sladkostiam.

dmBio ovocná tyčinka brusnice + pohánka


Tak túto som zožrala sama 😀 výborná bola. Super prvá pomoc pred zomretím od hladu popri práci. Osviežujúca, jemne kyslastá, ale stále sladká. Len maličká, chcelo by to väčšiu gramáž. 😀

babylove ovocný príkrm vhodný pre dojčatá a deti 


Ovocné príkrmy v kapsičkách sú u nás doma pomenované ako "cuckacie výživky." 😉 Praktické hlavne na cestu a ako pohotovosť pre každý prípad v kabelke. Náš papkáč ju zjedol na jeden šup a ked som sa ho pýtala, aké ovocie tam cítil, tak že banánik. 

Denkmit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia


Priznám sa, netestovala som ja, ale moja sestra. Keďže sa sťahujeme, všetko zatiaďujeme na novo a koberce mať nebudeme, tak som tento čistiaci prostriedok posunula tam, kde padol vhod. Tu je sestrina recenzia: "Nasa sedacka ma nieco vyse roka, ale kedze mame male dietatko, dali sa ocakavat nehody rozneho druhu. Samozrejme, ze kazda takato nehoda sa vzdy riesila okamzite, ale na moje obrovske sklamanie, kazde tepovanie flaku urobilo vzdy len vacsi a vacsi flak. po vyskusani styroch roznych znaciek tepovacich prostriedkov som to nakoniec vzdala a rozhodla som sa, ze budem pravidelne pred vianocami davat sedacku tepovat profesionalne. Padlo mi vhod, ked mi telefonovala sestra, ci nechcem vyskusat cistiaci prostriedok Denkmit. Velke nadeje som do tohto vyrobku nevkladala, kedze uz skusenost s penou na calunenie mam a teda nic-moc. Ale posudte sami, toto je vysledok jedneho pouzitia, na navode pisu, ze ak este flaky ostanu, treba postup zopakovat. Nie je to 100%ne, ale urcite je to zatial najlepsi prostriedok aky sa mi dostal do ruk"

Počas písania tejto recenzie som zbalila veci z troch skríň a skrine pripravila na sťahovanie, takže sa ospravedlňujem, ak mi ušla nejaká chybička. Ked ja som z tej eufórie, že po deviatich rokoch bývania u svokrovcov, konečne odchádzame, úplne mimo... 😉

Ešte raz ďakujem za možnosť testovať, určite si niekoľko z týchto výrobkov kúpim.