Ahojky. Může mi některá poradit, kde v Považské je nějaké tančení, cvičení, plavání, cokoliv pro těhotné.Třeba i nějaké přednášky? Nikoho tu neznám zatím. Přistěhovala jsem se sem k manželovi nedávno, tak budu ráda za každé info. Díky 🙂
ja viem o predporodnej priprave v porodnici, tam sa aj cvicilo, a este som v cakarni u doktora videla letak o cviceni pre tehotne, sa mi zda joga to bola - malo by to byt na Strede nad CBA obchodom
@ladinka85 ahoj,no ja mam taky isty problem,tiez som tehu a byvam na Rozkvete len nejaky cas a nikoho tu nepoznam :/ ak nejake aktivity najdes daj prosim vediet 🙂
tak ja som na tom rovnako :D :D bývam od januára na rozkvete a rozmýšľam co budem robiť celé tehotenstvo, keď tu nikoho nepoznám.
Tak jsem včera lítala po městě a zjišťovala nějaká ta cvičení pro těhotné. Na bazéně plavání pro těhotné nemájí. V tom JS Fit Studio měli jogú pro těhulky, ale chodilo jich málo, tak to zrušili. No prostě nikde nic zatím. 😖 Tak kdyby někdo něco věděl, tak dejte prosím vědět. 😉
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni
ahoj aktivity ti neviem poradit, jedine o com asi v meste viem je materske centrum Vcielka, robia aj kurzy laktacneho poradenstva.... v ktorej casti PB byvas?